SuperMama
2007 10 18, 13:52
 Kiek mačiau užsienyje jos labai populiarios. Praktiškai kiekviename puslapyje jų yra: GAP, OldNavy, Next, Gymboree. Bet ar mūsų orams jos yra praktiškos? Pvz. dažnai lyja ar sninga, taigi reikia kad būtinai būtų striukė, nes marškinėlių ar megztinių rankovės gali sušlapti tokioje liemenėje. Jei žiema sausa, be kritulių, bet šalta, tai man atrodo rankoms vėl gi šalta bus, ypač jei vėjas (nes net storiausias megztinis vėją praleidžia). Patalpose su tokia labai jau šilta būtų, ir visgi kaip striukė atrodo. Taigi, aš padariau išvadą, kad toks rūbas nėra Lietuvos orams pritaikytas, nes niekaip nesugalvoju kaip ir kokiu oru tą liemenę pritaikyti. Turėjome kažkada kelias panašias, dar kai vaikui buvo 2-3 metukai, bet praktiškai jos taip ir pragulėjo spintose. Gal kas perka tokias ir turi? Pasidalinkite paslaptimi kam šis daiktas yra tinkamas ir kada naudojamas?
jurgitav
2007 10 18, 14:03
As irgi ilgai sprendziau klausima ar verta pirkti liemenes vaikams .... Vakar Mexx stai tokias abiems nupirkau
SuperMama
2007 10 18, 14:19
Tai papasakok kokie buvo "už" tai kad prikti?
o man tokios lėmėnės labai patinka, rudenį kai šiltesnės dienos nešiojo,šaltesnį vasaros vakarą uždėdavau ir t.t vieną jau išaugo tai nupirkau naują iš adams kids
Man tai labai patinka liemenes, as ir pati turiu ir dukrai turiu (tik sunus kazkur pamete  ). man patinka, nes striuke uzsidejus gal labiau jau varzytu, o cia krutines, pilvuko nepripus, o rankoves bus laisvos. Zinoma apie lietus nekalbu, bet tokius vesesnius rudenius ar pavasarius pats tas nezinau, as ir lauke tokias deviu, o po namus plonesnes irgi deviu man tai liux
QUOTE(SuperMama @ 2007 10 18, 14:52) Gal kas perka tokias ir turi? Pasidalinkite paslaptimi kam šis daiktas yra tinkamas ir kada naudojamas?  mes tik po namus va tokiasi orais, kai nesildo -nesiojam  tikrai turim ir turejom visokiu ir storu, ir nelabai  o i lauka, tai tik rudeni nesalta ir pavasari jau kai nebesalta  kitaip -neisivaizduoju
jurgitav
2007 10 18, 14:28
QUOTE(SuperMama @ 2007 10 18, 15:19) Tai papasakok kokie buvo "už" tai kad prikti?  Pirkau nes mokykloj klaseje vesu sedeti. Na manau ir pavasari rudeniop bus  kieme vaikscioti...
Deimantukas
2007 10 18, 14:33
Mano mazasis visa vasara su lemene pravaiksciojo vakarais, nors ir plona striukyte turejo, bet beveik nenesiojo  lemen uzdedi ant megztuko ir labai greai , silta, patogu. Man atrodo labai geras daiktas ir pati labai mestu:)
mums patinka lemenes, dabar turi Zara, labai faina miela, musu rudenio orais buvo pats
SuperMama
2007 10 18, 18:07
Supratau, daugiausiai pritaikomos rudenį ir pavasarį. Manau žiema jos irgi gali tikti tokiems atvejams, kai reikia tiesiog į parduotuvę nuvažiuoti, kai tik iš patalpos į patalpą arba maximum 50 m. paeiti reikia nuo stovėjimo aikštelės iki prekybos centro. Teoriškai neturėtų vaikas sušalti per 3-5 minutes...
as savo tokia liemene uzsidedu 3-5kartus per sezona (rudeni,pavasari), o vaikai-kai namuos lb salta  . vaikams lauke net nepritaikiau
QUOTE(SuperMama @ 2007 10 18, 19:07) Supratau, daugiausiai pritaikomos rudenį ir pavasarį. Manau žiema jos irgi gali tikti tokiems atvejams, kai reikia tiesiog į parduotuvę nuvažiuoti, kai tik iš patalpos į patalpą arba maximum 50 m. paeiti reikia nuo stovėjimo aikštelės iki prekybos centro. Teoriškai neturėtų vaikas sušalti per 3-5 minutes... aš tai nedėčiauvaikui žiemą liemenės nors ir 5 minutės kelio O pavasariui ir nešaltam rudeniui
migliux
2007 10 22, 08:03
Man labai patinka tokios liemenės  Rengiu rudenį ir pavasarį kai saulėta bet vėjas didesnis. Tokia liemenė apsaugo nuo vėjo kai dar striukės nereikia. Prie jūros vasarą vėsesnį vakarą labai patogu. Ir žiemą galima pritaikyt - kai labai šalta parengt po striuke
Mes irgi tokia turim  siaip geras daiktas, jei yra sioks toks vejelis rudeniop ar pavasary
Kristtute
2007 11 02, 15:46
Mes turėjom kai sūnus dar mažesnis buvo, bet kažkaip nenešiojom  Nepatiko mums  Man patogiau paprastos vasarinės neperpučiamos striukytės Todėl daugiau nebeperkam
*rutuliukas*
2007 11 02, 17:20
grazu man tos liemenes, bet ne labai man jos patinka as geriau ir kaip ir Kristtute aprengiu striukyte kokia arba megztuka
Fenomenali
2007 11 03, 10:06
Man liemenės labai gražu, tačiau vistik jos yra pritaikytos ne Lietuviškam klimatui, nes pas mus per drėgna ir per šalta... Liemenę gali dėvėti atšilus pavasarį arba ankstyvą rudenį, tačiau tų dienų, tinkančių liemenėms būna tikrai vos keletas... Idealiausias liemenėms skirtas klimatas yra ten, kur žiemos būna +10 ir daugiau
NoAngel
2007 12 31, 16:52
Mes kaip tik neperseniausiai gavom lauktuvių iš Anglijos draugai parvežė.Labai graži liemenė, balta, su gobtuvėliu, o ant jo dar kailiukas  Tai sakaiu naudosim visom reikiamom paskirtim, nes liemenė labai puošni, o ir patogi....(Kalėdas jau su ja atšventėm, tai likom patenkintos)
vilteee3
2007 12 31, 17:04
Mes ir megstam liemenes  turim gal tris, ir visas nesiojam
mes irgi turim tokia liemene. kai buvo maziuko pirma vasara - tai labai daznai pritaikydavom - vesesni vakara pajury, kaime ir aisku parkely prie namu. o siemet nupirkau didesne, bet kazkokia netikusia. ta prasme kad ji labiau pusta, nepersiuta kvadratukais, tai uzsidejom vos tris kart. atrodo kad su ja per silta, kai nedidelis vejas. o kai jau rimtai vesu - tai noris normalios striukes. patalpoj neisivaizduoju vaiko su striukine liemene. musu mazoji pusesere gavo lauktuviu is anglijos, tokia ruzava, visa kailine liemene. nu labai grazi, bet pritaike irgi vos pora kartu. bet siaip as pries liemenes nieko pries, pirksim turbut ir veliau, bet reik ziuret kad patogi butu ir neperstora.
eladzius
2008 01 21, 18:49
 man tai atrodo,kad nepraktiska,net nepirkciau
QUOTE(vilteee3 @ 2007 12 31, 18:04) Mes ir megstam liemenes  turim gal tris, ir visas nesiojam na va , o aš pasidžiaugsiu , kad turime kokias 8  (čia įskaitant abiejų dukryčių)- man nepakeičiamas dalykas netgi žiemą, nes darželyje būna su bliuzele ilgomis rankovėmis ir liemenyte, kita dukra m-loje taip pat- nei šalta, nei perkaršta (tinka kur nėra laaabai šalta )  Rašyčiau tokiam išradimui 10 balų
jurgencija
2008 01 29, 21:40
Mes turejom, bet taip ir isaugom nepanesioje....
viilmute
2008 02 06, 12:28
Na mes ir turim liemeniu  po namus kai vesiau ant golfiuku uzsimaunam kokia megzta o vasara visalaik isimetam i masina ar i tase jai atsaltu ar dar kas nors labai  drabuzis
Limcamca
2008 02 06, 13:44
Mano didziajam tai liemene labai patogi. Uzvelku ant storesnio megztuko, ir kai yra vejas, bet striuke per silta tada buna labai patogu. Maziukui beveik nenaudojau jos. Gal kai paaugs.
Kristtute
2008 02 06, 13:45
QUOTE(Limcamca @ 2008 02 06, 13:44) Mano didziajam tai liemene labai patogi. Uzvelku ant storesnio megztuko, ir kai yra vejas, bet striuke per silta tada buna labai patogu. Maziukui beveik nenaudojau jos. Gal kai paaugs. Tai va, kai jūs UK gyvenat, tai taip... Kitoks klimatas ten... O mūsų lietuvėlėj tai nelabai praktiška
migliux
2008 03 31, 19:39
Sekmadienį buvo +15, tai dukrą rengiau megztuku ir naująja Next liemene. Buvo pats tas
QUOTE(migliux @ 2008 03 31, 20:39) Sekmadienį buvo +15, tai dukrą rengiau megztuku ir naująja Next liemene. Buvo pats tas   as ryt mastau taip aprengti
jurgitav
2008 03 31, 21:05
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 31, 20:42) gera minti davei... reiks pranesioti naujas liemenes ir mums
Mes turim dvi liemenes. Vieną jau išaugom taip ir neapsivilkę. Kitos, tikriausia, laukia toks pats likimas. Kažkaip labai nepatogi ji man atrodo. Stora, vaiko judesius suvaržo, į viršų sukyla. Atrodo, lyg kuprą turėtų vaikas.  Gal tiesiog prastą turim. Net nežinau...
JBijoux
2008 04 12, 20:21
O mes megstam liemenes  tiek namuose plonytes,tiek i lauka  Mazyliui dar nedejau i lauka,o vat vyresnelis tai labai megsta
migliux
2008 04 13, 11:43
QUOTE(Isida @ 2008 04 12, 20:06) Mes turim dvi liemenes. Vieną jau išaugom taip ir neapsivilkę. Kitos, tikriausia, laukia toks pats likimas. Kažkaip labai nepatogi ji man atrodo. Stora, vaiko judesius suvaržo, į viršų sukyla. Atrodo, lyg kuprą turėtų vaikas.  Gal tiesiog prastą turim. Net nežinau... Turbu8t per mažas turit. Maniškė 5 metų bet liemenę turi Nexto žymiai didesnę. Dar didoka bet nešioja.
septyniuke
2008 04 13, 12:28
Turim ir mes dvi - vieną storesnę, kitą plonesnę. Nešiosim tikrai. Tik dar laukiu progos kada uždėti
siam sezonui isigijom benetton lemene, labai grazi
tutifruti
2008 04 13, 13:18
QUOTE(Zana4 @ 2008 04 13, 13:54) siam sezonui isigijom benetton lemene, labai grazi  labai labai graziai cia atrodo  ta liemene labai grazi ir spalvytes viskas
septyniuke
2008 04 13, 13:28
QUOTE(Zana4 @ 2008 04 13, 13:54) siam sezonui isigijom benetton lemene, labai grazi  wow klasiška
aciukas
vasarėja
2008 04 13, 16:52
gal kas galit ideti liemeniu foto, kurias siuntetes is internetiniu parduotuviu?  domina berniukui
tutifruti
2008 04 15, 22:58
QUOTE(vasarėja @ 2008 04 13, 17:52) gal kas galit ideti liemeniu foto, kurias siuntetes is internetiniu parduotuviu?  domina berniukui nexte graziu buvo ziemos kolekcijoj dabar net nezinau ar yra kur nes visur vasaros kolekcijos
vasarėja
2008 04 16, 12:17
QUOTE(tutifruti @ 2008 04 15, 21:58) nexte graziu buvo ziemos kolekcijoj dabar net nezinau ar yra kur nes visur vasaros kolekcijos  tai vat ir as itariu, kad nesezonas jau liemenems
Man atrodo, kad cia tik skonio dalykas, ne klimato. Maniskei buvo toks periodas kai prase tokios liemenes ir nesiojo, o dabar turime striuke kur rankoves nusisega ir pasidaro liemene  Bet kazin, ar nesiosime toki varianta
O man labai patinka liemenės ir sūnytis gerai jaučiasi su jom. Vėjuotą šiltesnį orą labai tink liemenė, kai su striukyte jau peršilta
Ivonadaniel
2008 05 23, 09:13
Maniškis turi liemene,bet kažkaip retai kada uždedu  .Tai per šalta,tai per šilta.Dažniau tai tokia vasarine visiškai plonute
*ssuzzi*
2008 06 06, 20:06
mes megstam,uzdedu kai lauke vesiau
man tai jos labai grazu, bet pati vis pamirstu, kad tokia turim
QUOTE(varhay @ 2008 08 04, 19:42) man tai jos labai grazu, bet pati vis pamirstu, kad tokia turim  aš irgi  tik išėjus į lauką prisimenu, arba kai ilgai suku galvą ką čia aprengt, kai vėsiau būna
Feminine
2008 09 02, 10:30
Mes irgi turime liemenių. Su plonesnem viskas aiškų, kai vesesni orai, tada nešiojam. Bet dar gavom pukinę liemenę po pusbrolio. Tai galvoju, kada su ja aprengti vaiką. Žiemai baisoka kažkaip, megstinis ir liemenę, nebent iš mašinos į pardę.
migliux
2008 09 02, 10:41
QUOTE(Feminine @ 2008 09 02, 10:30) Mes irgi turime liemenių. Su plonesnem viskas aiškų, kai vesesni orai, tada nešiojam. Bet dar gavom pukinę liemenę po pusbrolio. Tai galvoju, kada su ja aprengti vaiką. Žiemai baisoka kažkaip, megstinis ir liemenę, nebent iš mašinos į pardę. Variantas yra rengti ant striukės kai labai šalta. Be to pūkas turi gerų savybių - su juo nekaršta kai šilčiau. Gali rengti kai vėjuota, o saulė jau šilta, pavasarį dažnai taip būna
super rubas  abiems vaikams jau yzsakiau rudniui po nauja grazia
erikiuxxx
2008 09 16, 07:01
mes labai naudojam
|
|