Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Liemenės - praktiškos ar ne?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
LoveIs
QUOTE(varhay @ 2008 08 04, 20:42)
man tai jos labai grazu, bet pati vis pamirstu, kad tokia turim doh.gif
*

Ir pas mus tas pats blush2.gif Dabar prisiminiau vel, bet jau ir per salta biggrin.gif
laureta
Labai geras dalykas tokios liemenes. Ir silta, ir patogu
ssanta
dabar ypač kai tokie orai tai lemenė labai hgerai aš ir pati mielai nešioju, bet buvo laikas kai pamiršdavau kad mažius turi liemenių šiltų tai vis striukę dėdavau blush2.gif
rutast
Tikrai blogumas tik tame,kad kažkaip užsimiršti, kad turi striukes- liemenes. g.gif
Abu vaikai turėjo,kai mažesni buvo, bet retai nešiodavo unsure.gif
Dabar vis su striukėm plonesnėm ar storesnėm.
omny
Man tos liemenes asmeniskai labai jau thumbup.gif Ir pati nesioju ir sawo lialiai nupirkus. Jau wiena isaugt baigiam, trauksim kita biggrin.gif Turim ir namine tokia liemene, kiek plonesne nei ta kur i lauka ejnam thumbup.gif
*Laurytė*
QUOTE(laureta @ 2008 09 23, 21:55)
Labai geras dalykas tokios liemenes. Ir silta, ir patogu
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Birbiziukas
na, o mum tai jos neprilipo schmoll.gif , nepraktiškas man dalykas schmoll.gif nekalbu apie megstas ar kokias kitokias su kuriom vaikštoma patalpoje, o tos ale striukinės tai nee schmoll.gif aš galvoju jei jau dedi tokią storą liemenė vadinasi lauke vėsu tai ranko irgi šalta, jom irgi reikia aprėdo biggrin.gif
joojoooj
reikes ir mum isigyti toki daikciuka biggrin.gif
ecka
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 09 16, 08:01)
mes labai naudojam thumbup.gif
*

mes irgi drinks_cheers.gif
laureta
QUOTE(joojoooj @ 2008 10 05, 17:22)
reikes ir mum isigyti toki daikciuka  biggrin.gif
*

isties geras daiktas. patogus.
Dile
QUOTE(Granta @ 2008 10 02, 20:47)
na, o mum tai jos neprilipo  schmoll.gif , nepraktiškas man dalykas  schmoll.gif nekalbu apie megstas ar kokias kitokias su kuriom vaikštoma patalpoje, o tos ale striukinės tai nee  schmoll.gif aš galvoju jei jau dedi tokią storą liemenė vadinasi lauke vėsu tai ranko irgi šalta, jom irgi reikia aprėdo  biggrin.gif
*

O mes vietoj plonesnes striukytes ,naudojom liemene , kol visai jau atsalo, tada jau nesiojom stora striuke , o plonos taip ir neprireike.
deltadu
Niekaip nesuprantu,kam reikalinga striuke stora be rankoviu. lotuliukas.gif Niekada nekilo noras pirkt nei sau, nei vaikams. schmoll.gif
^Braškytė^
QUOTE(deltadu @ 2008 11 06, 10:42)
Niekaip nesuprantu,kam reikalinga striuke stora be rankoviu. lotuliukas.gif Niekada nekilo noras pirkt nei sau, nei vaikams. schmoll.gif
*

mes nors turim bet nelabai einam i lauka g.gif
kai salciau uzdedi liemene bet rankytem tai saltoka g.gif na nebent kai silciau uzdet ,bet tada kaskaip uzdedi megstinuka ...
o tokia liemene mums daugiau devisi namie kai saltoka kambary 4u.gif
Papildyta:
o lauke nelabai mes devim tokia liemene
uoga83
turim, bet,, biggrin.gif Galima apsieiti ir be jos drinks_cheers.gif
LAPUTĖ
QUOTE(Granta @ 2008 10 02, 19:47)
na, o mum tai jos neprilipo  schmoll.gif , nepraktiškas man dalykas  schmoll.gif nekalbu apie megstas ar kokias kitokias su kuriom vaikštoma patalpoje, o tos ale striukinės tai nee  schmoll.gif aš galvoju jei jau dedi tokią storą liemenė vadinasi lauke vėsu tai ranko irgi šalta, jom irgi reikia aprėdo  biggrin.gif
*

Aš tokios pačios nuomonės drinks_cheers.gif
muminukas
QUOTE(deltadu @ 2008 11 06, 10:42)
*

o mums kaip tik labai geras dalykas name gyvenant tongue.gif
dolly`
as vadinu puchavikine liemene saltam orui tongue.gif mums super dalykas,tinka ir uk nesioti ir net vasara kai buvom lt pajuri prireike biggrin.gif perku maziui nuo tada kai pradejo sedeti,kiekviena sezona nesiojame,vos isauga,nauja imam thumbup.gif kai oras nei siltas nei saltas,svarbiausia,kad nugarytei ir krutinei butu silta,neprapustu,jos tam ir tinka puikiai 4u.gif
migliux
Ištikrųjų labai patogu šiltą bet vėjuotą dieną. Bet LT tokių mažai pasitaiko, todėl jos nėra populiarios. Nors mano dukra labai mėgsta tokį rūbą
martux
QUOTE(dolly` @ 2009 11 04, 17:31)
as vadinu puchavikine liemene saltam orui tongue.gif mums super dalykas,tinka ir uk nesioti ir net vasara kai buvom lt pajuri prireike

Tikiu, kad UK tikrai tinka, ten orai švelnesni. O va pas mus dėl kelių šaltesnių dienų vasarą ar šiltesnių rudenį, manau, pirkti neverta. Galima apsieiti.
muminukas
QUOTE(migliux @ 2009 11 04, 18:57)
Ištikrųjų labai patogu šiltą bet vėjuotą dieną. Bet LT tokių mažai pasitaiko, todėl jos nėra populiarios. Nors mano dukra labai mėgsta tokį rūbą
*

vieta vietai nelygu schmoll.gif man ši liemenė nepamainoma, vėjai kiaurai košia. manau, visiems sodininkams ir apskritai lauke dirbantiems būtinas daiktas (juk ir paaugusių vaikų turime, ania?). daug patogiau dirbti, kai rankos gali laisviau judėti, o pačiam kūnui šilta. vaikui lygiai taip pat - neperkaista, bet ir nesušąla. ar grybaujant, ar šiaip į gamtą rudenį ar ankstyvą pavasarį išvažiavus.

beje, darželyje taip pat keli vaikai eidavo su tokiomis liemenėmis prieš gerą mėnesį.
migliux
QUOTE(muminukas @ 2009 11 04, 19:13)
vieta vietai nelygu  schmoll.gif man ši liemenė nepamainoma, vėjai kiaurai košia. manau, visiems sodininkams ir apskritai lauke dirbantiems būtinas daiktas  (juk ir paaugusių vaikų turime, ania?). daug patogiau dirbti, kai rankos gali laisviau judėti, o pačiam kūnui šilta. vaikui lygiai taip pat - neperkaista, bet ir nesušąla. ar grybaujant, ar šiaip į gamtą rudenį ar ankstyvą pavasarį išvažiavus.

beje, darželyje taip pat keli vaikai eidavo su tokiomis liemenėmis prieš gerą mėnesį.
*

Aš pilnai sutinku drinks_cheers.gif Tiesiog LT oras dažniau lietingas nei viejuotas. Man tikrai patinka toks drabužėlis thumbup.gif
dolly`
mes ir su vyru abu liemenes turim...
del neapsimokejimo tai taip... cia sumoki £10-£12 ,o jei lt kaip ir ant visko uzsideda viena treciaja kainos,tai.... mes ir ziema vziuodami i parduotuve maisto pirkti velkam liemene-kol nueinam nesusala,viduj nesukaista cool.gif man nexto labai patinka-padori kaina ir kokybe nesiskundzia 4u.gif
miix
Mano sunui tai vienas nesiojamiausiu drabuziu. Ir kaip viena mamyte cia rase labai reikalingas daiktas atostogaujant prie juros. Jei oras ne itin sauletas - liemene puikus rubas thumbup.gif
natuliona
turim, bet nesiojam tai retokai smile.gif
Aprile
QUOTE(miix @ 2009 11 05, 17:04)
Mano sunui tai vienas nesiojamiausiu drabuziu. Ir kaip viena mamyte cia rase labai reikalingas daiktas atostogaujant prie juros. Jei oras ne itin sauletas - liemene puikus rubas thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
Baigiantis vasarai einamiausias rūbas buvo vakarop. Ir pavasarėjant visad nešiojam
Upjora
Nesiojam ir mes liemenes.Labai patogu thumbup.gif
mamiux
mes pora turim,bet retai uzsidedam ax.gif Ziemos metu ji visai nedevima smile.gif
kempiniukas123
turim liemene, bet retai kada uzdedu 4u.gif
manau,kad nepraktiskas rubas 4u.gif
kucci_kucci
man liemene super rudenejant - aprengiu ant bliuzono ar dzemperio - rankom nesalta, nugarytei silciau... o dabar kai vesu kartais rengiu po striuke, (tikrai neatrodo kaip svogunelis smile.gif ) kai nueinam i kokiam parduotuve striuke nurengiu ir laksto su liemene neperkaites...
erikiuxxx
QUOTE(miix @ 2009 11 05, 17:04)
*

prie juros tai super,daznai naudojam thumbup.gif
laureta

Liemenė labai patogu. 4u.gif
~MILENA~
QUOTE(mamiux @ 2009 12 03, 14:49)
mes pora turim,bet  retai uzsidedam ax.gif Ziemos metu ji visai nedevima smile.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
*Svajone*
turim,bet nenešiojom tai skaitau,kad nelabai mums jos prilipo schmoll.gif
m@muk@s
O mums labailiux thumbup.gif Pavasarį nešiojom ir kitą nešiosim (jau turim nusipirkę), vasarą labai gerai, kai atvėsta vakare, bet žinoma nereik labai storos, rudenį irgi gerai ant megztuko mirksiukas.gif Mums liemenė - liux thumbup.gif
boruzele885
Naudoju. Uzdedu beveik kasdien, nes sliauzioja visur, ropoja po grindis... Mazyliui pats tas bent jau siuo laikotarpiu, kai gyvenimas jam "verda" ant grindu tongue.gif
ruoniniene
Sveikos, mamytes! As tik dabar sita tema atradau, tai atsiprasau, jei issakysiu cia jau buvusias mintis.
Kol neturejau vaiku, tai visada galvodavau, kokia cia nesamone! Jei yra taip salta, kad reikia striukes, tai kaip gali rankos but pusplikes? O jei pakankamai silta, tai kam ta "striukine" liemene? Tai gal buciau taip ir galvojus, bet paskui mano kleckui tokia liemene drauge atidave. Na tai ir pabandem. Labai patiko! thumbup.gif Dabar rudeni ir pavasari tai yra labai daznas musu drabuzis. Esme tame, kad vaikai, kitaip nei suauge, nuolat juda. Tokia liemene sildo juosmeni, nugaryte, bet kartu nevarzo ranku judesiu. Ir jei man rankos tik, tarkim, po megztiniu jau imtu salti, tai vaikui yra kitaip, nes jis nuolat jomis makaluojasi ir nesusala. O vaikui su striuke kilnojant rankas tai ir visa striuke kartu kilnotusi, tai dar klausimas, kaip silciau.
medlink
Man tai labai tokios patinka. Vaikas visada rudenį ir pavasarį, o kai vėsiau ir vasarą nešioja, o aš ir sau nusipirkau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vėsiais vakarais nepakeičiamas dalykas ax.gif
ruoniniene
QUOTE(medlink @ 2010 03 15, 15:30)
Man tai labai tokios patinka. Vaikas visada rudenį ir pavasarį, o kai vėsiau ir vasarą nešioja, o aš ir sau nusipirkau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  vėsiais vakarais nepakeičiamas dalykas  ax.gif
*

Siaip tai gal ir nebloga mintis! Reiketu ir man paciai sau nusipirkti pabandymui. Aciu uz ideja. wink.gif
neducio mamyte
mums liemene thumbup.gif pavasari laukia ziema darzeli plonesne ,kaip sergam turim vilnonia tam skirta,,ir tokia kaip vasaros vesu vakara uzdet mes be ju schmoll.gif turim visiems sezonams 4u.gif
pukepuke
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 19, 15:25)
mums liemene  thumbup.gif  pavasari laukia ziema darzeli plonesne ,kaip sergam turim vilnonia tam skirta,,ir tokia kaip vasaros vesu vakara uzdet mes be ju schmoll.gif  turim visiems sezonams 4u.gif
*

Ir man patinka thumbup.gif
Net sau liemene striukine nupirkau bigsmile.gif Dabar visi tris strriukinem liemenem i lauka einam biggrin.gif
Leonilė
turim liemenių thumbup.gif bet dedu tik šiltesniam orui
jarulia
ir mes nesiojam, mums patogu.
SESIA
liemenes labai gerai ,atsalusiai vasarai
Spangalytė
man patinka liemenes, beto ir sunui patogu. turim ir plonesniu ir gana storu. ypac kai nelabai salta bet vejuota diena pravecia, krutinyte pritengta, bet vaiko nebutina labai prirengti.
Nerincuu
Man lemene atrodo ne tik labai grazus drbauzelis tiek man paciai,tiek mano mergaitei, bet dar ir labai siltas.. atrodo daug neprisirengi, o jau silta, uztenka tik silta liemene uzsideti.. 4u.gif
saulegraz@
QUOTE(ruoniniene @ 2010 02 13, 14:57)
Sveikos, mamytes! As tik dabar sita tema atradau, tai atsiprasau, jei issakysiu cia jau buvusias mintis.
Kol neturejau vaiku, tai visada galvodavau, kokia cia nesamone! Jei yra taip salta, kad reikia striukes, tai kaip gali rankos but pusplikes? O jei pakankamai silta, tai kam ta "striukine" liemene? Tai gal buciau taip ir galvojus, bet paskui mano kleckui tokia liemene drauge atidave. Na tai ir pabandem. Labai patiko! thumbup.gif Dabar rudeni ir pavasari tai yra labai daznas musu drabuzis. Esme tame, kad vaikai, kitaip nei suauge, nuolat juda. Tokia liemene sildo juosmeni, nugaryte, bet kartu nevarzo ranku judesiu. Ir jei man rankos tik, tarkim, po megztiniu jau imtu salti, tai vaikui yra kitaip, nes jis nuolat jomis makaluojasi ir nesusala. O vaikui su striuke kilnojant rankas tai ir visa striuke kartu kilnotusi, tai dar klausimas, kaip silciau.
*

Sutinku drinks_cheers.gif Mano dukryte irgi turi, esu labai patenkinta thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.