QUOTE(varhay @ 2008 08 04, 20:42) man tai jos labai grazu, bet pati vis pamirstu, kad tokia turim  Ir pas mus tas pats  Dabar prisiminiau vel, bet jau ir per salta
laureta
2008 09 23, 20:55
Labai geras dalykas tokios liemenes. Ir silta, ir patogu
dabar ypač kai tokie orai tai lemenė labai hgerai aš ir pati mielai nešioju, bet buvo laikas kai pamiršdavau kad mažius turi liemenių šiltų tai vis striukę dėdavau
Tikrai blogumas tik tame,kad kažkaip užsimiršti, kad turi striukes- liemenes. Abu vaikai turėjo,kai mažesni buvo, bet retai nešiodavo Dabar vis su striukėm plonesnėm ar storesnėm.
Man tos liemenes asmeniskai labai jau  Ir pati nesioju ir sawo lialiai nupirkus. Jau wiena isaugt baigiam, trauksim kita  Turim ir namine tokia liemene, kiek plonesne nei ta kur i lauka ejnam
*Laurytė*
2008 09 30, 20:56
QUOTE(laureta @ 2008 09 23, 21:55) Labai geras dalykas tokios liemenes. Ir silta, ir patogu
Birbiziukas
2008 10 02, 18:47
na, o mum tai jos neprilipo  , nepraktiškas man dalykas  nekalbu apie megstas ar kokias kitokias su kuriom vaikštoma patalpoje, o tos ale striukinės tai nee  aš galvoju jei jau dedi tokią storą liemenė vadinasi lauke vėsu tai ranko irgi šalta, jom irgi reikia aprėdo
joojoooj
2008 10 05, 16:22
reikes ir mum isigyti toki daikciuka
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 09 16, 08:01) mes labai naudojam  mes irgi
laureta
2008 10 14, 02:36
QUOTE(joojoooj @ 2008 10 05, 17:22) reikes ir mum isigyti toki daikciuka  isties geras daiktas. patogus.
QUOTE(Granta @ 2008 10 02, 20:47) na, o mum tai jos neprilipo  , nepraktiškas man dalykas  nekalbu apie megstas ar kokias kitokias su kuriom vaikštoma patalpoje, o tos ale striukinės tai nee  aš galvoju jei jau dedi tokią storą liemenė vadinasi lauke vėsu tai ranko irgi šalta, jom irgi reikia aprėdo  O mes vietoj plonesnes striukytes ,naudojom liemene , kol visai jau atsalo, tada jau nesiojom stora striuke , o plonos taip ir neprireike.
deltadu
2008 11 06, 10:42
Niekaip nesuprantu,kam reikalinga striuke stora be rankoviu.  Niekada nekilo noras pirkt nei sau, nei vaikams.
^Braškytė^
2008 11 12, 15:08
QUOTE(deltadu @ 2008 11 06, 10:42) Niekaip nesuprantu,kam reikalinga striuke stora be rankoviu.  Niekada nekilo noras pirkt nei sau, nei vaikams.  mes nors turim bet nelabai einam i lauka kai salciau uzdedi liemene bet rankytem tai saltoka  na nebent kai silciau uzdet ,bet tada kaskaip uzdedi megstinuka ... o tokia liemene mums daugiau devisi namie kai saltoka kambary Papildyta:o lauke nelabai mes devim tokia liemene
turim, bet,,  Galima apsieiti ir be jos
QUOTE(Granta @ 2008 10 02, 19:47) na, o mum tai jos neprilipo  , nepraktiškas man dalykas  nekalbu apie megstas ar kokias kitokias su kuriom vaikštoma patalpoje, o tos ale striukinės tai nee  aš galvoju jei jau dedi tokią storą liemenė vadinasi lauke vėsu tai ranko irgi šalta, jom irgi reikia aprėdo  Aš tokios pačios nuomonės
muminukas
2009 10 30, 13:36
QUOTE(deltadu @ 2008 11 06, 10:42) Niekaip nesuprantu,kam reikalinga striuke stora be rankoviu.  Niekada nekilo noras pirkt nei sau, nei vaikams.  o mums kaip tik labai geras dalykas name gyvenant
as vadinu puchavikine liemene saltam orui  mums super dalykas,tinka ir uk nesioti ir net vasara kai buvom lt pajuri prireike  perku maziui nuo tada kai pradejo sedeti,kiekviena sezona nesiojame,vos isauga,nauja imam  kai oras nei siltas nei saltas,svarbiausia,kad nugarytei ir krutinei butu silta,neprapustu,jos tam ir tinka puikiai
migliux
2009 11 04, 18:57
Ištikrųjų labai patogu šiltą bet vėjuotą dieną. Bet LT tokių mažai pasitaiko, todėl jos nėra populiarios. Nors mano dukra labai mėgsta tokį rūbą
QUOTE(dolly` @ 2009 11 04, 17:31) as vadinu puchavikine liemene saltam orui  mums super dalykas,tinka ir uk nesioti ir net vasara kai buvom lt pajuri prireike Tikiu, kad UK tikrai tinka, ten orai švelnesni. O va pas mus dėl kelių šaltesnių dienų vasarą ar šiltesnių rudenį, manau, pirkti neverta. Galima apsieiti.
muminukas
2009 11 04, 19:13
QUOTE(migliux @ 2009 11 04, 18:57) Ištikrųjų labai patogu šiltą bet vėjuotą dieną. Bet LT tokių mažai pasitaiko, todėl jos nėra populiarios. Nors mano dukra labai mėgsta tokį rūbą vieta vietai nelygu  man ši liemenė nepamainoma, vėjai kiaurai košia. manau, visiems sodininkams ir apskritai lauke dirbantiems būtinas daiktas (juk ir paaugusių vaikų turime, ania?). daug patogiau dirbti, kai rankos gali laisviau judėti, o pačiam kūnui šilta. vaikui lygiai taip pat - neperkaista, bet ir nesušąla. ar grybaujant, ar šiaip į gamtą rudenį ar ankstyvą pavasarį išvažiavus. beje, darželyje taip pat keli vaikai eidavo su tokiomis liemenėmis prieš gerą mėnesį.
migliux
2009 11 04, 19:38
QUOTE(muminukas @ 2009 11 04, 19:13) vieta vietai nelygu  man ši liemenė nepamainoma, vėjai kiaurai košia. manau, visiems sodininkams ir apskritai lauke dirbantiems būtinas daiktas (juk ir paaugusių vaikų turime, ania?). daug patogiau dirbti, kai rankos gali laisviau judėti, o pačiam kūnui šilta. vaikui lygiai taip pat - neperkaista, bet ir nesušąla. ar grybaujant, ar šiaip į gamtą rudenį ar ankstyvą pavasarį išvažiavus. beje, darželyje taip pat keli vaikai eidavo su tokiomis liemenėmis prieš gerą mėnesį. Aš pilnai sutinku  Tiesiog LT oras dažniau lietingas nei viejuotas. Man tikrai patinka toks drabužėlis
mes ir su vyru abu liemenes turim... del neapsimokejimo tai taip... cia sumoki £10-£12 ,o jei lt kaip ir ant visko uzsideda viena treciaja kainos,tai.... mes ir ziema vziuodami i parduotuve maisto pirkti velkam liemene-kol nueinam nesusala,viduj nesukaista  man nexto labai patinka-padori kaina ir kokybe nesiskundzia
Mano sunui tai vienas nesiojamiausiu drabuziu. Ir kaip viena mamyte cia rase labai reikalingas daiktas atostogaujant prie juros. Jei oras ne itin sauletas - liemene puikus rubas
natuliona
2009 11 08, 23:52
turim, bet nesiojam tai retokai
QUOTE(miix @ 2009 11 05, 17:04) Mano sunui tai vienas nesiojamiausiu drabuziu. Ir kaip viena mamyte cia rase labai reikalingas daiktas atostogaujant prie juros. Jei oras ne itin sauletas - liemene puikus rubas   Baigiantis vasarai einamiausias rūbas buvo vakarop. Ir pavasarėjant visad nešiojam
Nesiojam ir mes liemenes.Labai patogu
mes pora turim,bet retai uzsidedam  Ziemos metu ji visai nedevima
kempiniukas123
2009 12 05, 19:16
turim liemene, bet retai kada uzdedu manau,kad nepraktiskas rubas
kucci_kucci
2009 12 06, 22:28
man liemene super rudenejant - aprengiu ant bliuzono ar dzemperio - rankom nesalta, nugarytei silciau... o dabar kai vesu kartais rengiu po striuke, (tikrai neatrodo kaip svogunelis  ) kai nueinam i kokiam parduotuve striuke nurengiu ir laksto su liemene neperkaites...
erikiuxxx
2009 12 13, 07:08
QUOTE(miix @ 2009 11 05, 17:04) Mano sunui tai vienas nesiojamiausiu drabuziu. Ir kaip viena mamyte cia rase labai reikalingas daiktas atostogaujant prie juros. Jei oras ne itin sauletas - liemene puikus rubas  prie juros tai super,daznai naudojam
laureta
2009 12 13, 07:47
Liemenė labai patogu.
~MILENA~
2010 01 27, 18:01
QUOTE(mamiux @ 2009 12 03, 14:49) mes pora turim,bet retai uzsidedam  Ziemos metu ji visai nedevima 
*Svajone*
2010 01 28, 19:06
turim,bet nenešiojom tai skaitau,kad nelabai mums jos prilipo
m@muk@s
2010 02 06, 23:01
O mums labailiux  Pavasarį nešiojom ir kitą nešiosim (jau turim nusipirkę), vasarą labai gerai, kai atvėsta vakare, bet žinoma nereik labai storos, rudenį irgi gerai ant megztuko  Mums liemenė - liux
boruzele885
2010 02 12, 22:26
Naudoju. Uzdedu beveik kasdien, nes sliauzioja visur, ropoja po grindis... Mazyliui pats tas bent jau siuo laikotarpiu, kai gyvenimas jam "verda" ant grindu
ruoniniene
2010 02 13, 15:57
Sveikos, mamytes! As tik dabar sita tema atradau, tai atsiprasau, jei issakysiu cia jau buvusias mintis. Kol neturejau vaiku, tai visada galvodavau, kokia cia nesamone! Jei yra taip salta, kad reikia striukes, tai kaip gali rankos but pusplikes? O jei pakankamai silta, tai kam ta "striukine" liemene? Tai gal buciau taip ir galvojus, bet paskui mano kleckui tokia liemene drauge atidave. Na tai ir pabandem. Labai patiko!  Dabar rudeni ir pavasari tai yra labai daznas musu drabuzis. Esme tame, kad vaikai, kitaip nei suauge, nuolat juda. Tokia liemene sildo juosmeni, nugaryte, bet kartu nevarzo ranku judesiu. Ir jei man rankos tik, tarkim, po megztiniu jau imtu salti, tai vaikui yra kitaip, nes jis nuolat jomis makaluojasi ir nesusala. O vaikui su striuke kilnojant rankas tai ir visa striuke kartu kilnotusi, tai dar klausimas, kaip silciau.
medlink
2010 03 15, 14:30
ruoniniene
2010 03 16, 11:04
QUOTE(medlink @ 2010 03 15, 15:30) Siaip tai gal ir nebloga mintis! Reiketu ir man paciai sau nusipirkti pabandymui. Aciu uz ideja.
neducio mamyte
2010 03 19, 14:25
mums liemene  pavasari laukia ziema darzeli plonesne ,kaip sergam turim vilnonia tam skirta,,ir tokia kaip vasaros vesu vakara uzdet mes be ju  turim visiems sezonams
pukepuke
2010 03 27, 21:50
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 19, 15:25) mums liemene  pavasari laukia ziema darzeli plonesne ,kaip sergam turim vilnonia tam skirta,,ir tokia kaip vasaros vesu vakara uzdet mes be ju  turim visiems sezonams  Ir man patinka Net sau liemene striukine nupirkau  Dabar visi tris strriukinem liemenem i lauka einam
Leonilė
2010 04 06, 16:26
turim liemenių  bet dedu tik šiltesniam orui
jarulia
2010 11 08, 17:37
ir mes nesiojam, mums patogu.
liemenes labai gerai ,atsalusiai vasarai
Spangalytė
2010 11 15, 11:44
man patinka liemenes, beto ir sunui patogu. turim ir plonesniu ir gana storu. ypac kai nelabai salta bet vejuota diena pravecia, krutinyte pritengta, bet vaiko nebutina labai prirengti.
Nerincuu
2010 12 15, 13:35
Man lemene atrodo ne tik labai grazus drbauzelis tiek man paciai,tiek mano mergaitei, bet dar ir labai siltas.. atrodo daug neprisirengi, o jau silta, uztenka tik silta liemene uzsideti..
saulegraz@
2010 12 18, 21:44
QUOTE(ruoniniene @ 2010 02 13, 14:57) Sveikos, mamytes! As tik dabar sita tema atradau, tai atsiprasau, jei issakysiu cia jau buvusias mintis. Kol neturejau vaiku, tai visada galvodavau, kokia cia nesamone! Jei yra taip salta, kad reikia striukes, tai kaip gali rankos but pusplikes? O jei pakankamai silta, tai kam ta "striukine" liemene? Tai gal buciau taip ir galvojus, bet paskui mano kleckui tokia liemene drauge atidave. Na tai ir pabandem. Labai patiko!  Dabar rudeni ir pavasari tai yra labai daznas musu drabuzis. Esme tame, kad vaikai, kitaip nei suauge, nuolat juda. Tokia liemene sildo juosmeni, nugaryte, bet kartu nevarzo ranku judesiu. Ir jei man rankos tik, tarkim, po megztiniu jau imtu salti, tai vaikui yra kitaip, nes jis nuolat jomis makaluojasi ir nesusala. O vaikui su striuke kilnojant rankas tai ir visa striuke kartu kilnotusi, tai dar klausimas, kaip silciau.Sutinku  Mano dukryte irgi turi, esu labai patenkinta
|
|