mes dar ne daug ka mokam  , tik ciausketi, ragucius vakarais rodyti nes norim ant ranku, vartytis mokam tik ant pilvo, o atgal neiseina. Sveriam~8kg. ugis 71cm. Nakty vis dar keliames kas 2-3val. labai isalkstam bemiegant  . Miegoti megsta ant pilvo ir ka bedarytu vistiek randu ant pilvo begulinti. Diena miega kol valgo tai trunka 20-30min. ir vel dalyvauja judejime. Valgom MP+bulve su morkyte, kartais duodu ir misinuko, kai mamai reikia islekti( pasiganyti i maisto parduotuve). Lankom baseina, labai patinka. Laukiu kada sedesim.
QUOTE(cololo @ 2007 10 19, 13:31) mes dar ne daug ka mokam  , tik ciausketi, ragucius vakarais rodyti nes norim ant ranku, vartytis mokam tik ant pilvo, o atgal neiseina. Sveriam~8kg. ugis 71cm. Nakty vis dar keliames kas 2-3val. labai isalkstam bemiegant  . Miegoti megsta ant pilvo ir ka bedarytu vistiek randu ant pilvo begulinti. Diena miega kol valgo tai trunka 20-30min. ir vel dalyvauja judejime. Valgom MP+bulve su morkyte, kartais duodu ir misinuko, kai mamai reikia islekti( pasiganyti i maisto parduotuve). Lankom baseina, labai patinka. Laukiu kada sedesim.  rašyti vaiko pasiekimus gali į kiekvieną mėnesį  o ne naują temą kurti
Miegaliuke S
2007 10 19, 17:05
reiktu sia temeleuzdaryti,nes tokai jau yra
Žanetyte
2007 10 19, 22:26
QUOTE(Ewe @ 2007 10 19, 13:07) rašyti vaiko pasiekimus gali į kiekvieną mėnesį  o ne naują temą kurti Cia ko gero mamyte netycia vietoj atsakyti sukure nauja tema
Miegaliuke S
2007 10 20, 14:45
Sveikos mamytes Butu idomu suzinoti kiek sveria (-e) Jusu vaikuciai sulauke 5 men.?Mano dukryte sveria 6320kg,manau kad nedaug,svoris auga letai..Pergyvenu,nors gyd. nemato nieko blogo  Ugis 64cm.
Paduskele
2008 03 18, 13:00
Na mums tai 5,5 men tai dabar sveriam 7,360 kg ir ugis 68 cm
pelkių Monas
2008 03 19, 08:00
8500gr, 70cm
auksine
2008 03 19, 16:06
5 men buvo 6900 g ir 64 cm
aelituke
2008 03 22, 17:11
Mano mazyle 5 men. sveria 7.500, ji pas mane tikra abzoriuke, valgo kas dvi valandas ir diena ir nakti
na mano mazyte 5men. svere apie 10 kg. 66.5cm.
Na mano kruopelyte 4 men. svere 5650. Ketvirtadieni jai bus lygiai 5 men. bet kai pasveriu namie ant naminiu svarstykliu tai apie 6 kg dabar sveria. Parasysiu po ketvirtadienio tiksliau kai apsilankysim pas gydytojus.
Alilia,butinai parasyk  Gali buti kad dukryciu svoriai bus panasus  Nes as jau nerimavau kad mano mazoji tiek nedaug sveria ir priauga po mazai O tu pati ja maitini? Ar duodi misinukus?Gal jau papildomai ivedineji maista? Po kiek tavo mazyte valgo? Mano dukryte apetitu nepasizimi,is vis nemegsta pieno  Sunkiai ja maitinu,bandau duoti ryziu kosytes nestle...
revenage
2008 03 25, 15:29
Vidutiniskai priaugama:
1men: 600-1000gr 2men: 600-1000gr 3men: 600-750gr 4-6men: 600gr 7men: 400-600gr 8-12men: 400gr
aistuzele
2008 03 27, 12:45
5 mėn esam 8400 gr ir 75cm
Sunderu
2008 03 27, 13:08
QUOTE(Nasti @ 2008 03 18, 14:54) Sveikos mamytes Butu idomu suzinoti kiek sveria (-e) Jusu vaikuciai sulauke 5 men.?Mano dukryte sveria 6320kg,manau kad nedaug,svoris auga letai..Pergyvenu,nors gyd. nemato nieko blogo  Ugis 64cm. Sveikute,nepergyvenk viskas normalu.  .Mano 5 men. mergyte svere 6915 kg.,ugis 63 cm.
mes sverem 7,6 o ugis buvo 70 cm
QUOTE(Nasti @ 2008 03 25, 13:58) Alilia,butinai parasyk  Gali buti kad dukryciu svoriai bus panasus  Nes as jau nerimavau kad mano mazoji tiek nedaug sveria ir priauga po mazai O tu pati ja maitini? Ar duodi misinukus?Gal jau papildomai ivedineji maista? Po kiek tavo mazyte valgo? Mano dukryte apetitu nepasizimi,is vis nemegsta pieno  Sunkiai ja maitinu,bandau duoti ryziu kosytes nestle... Sveika, siandien buvom svertis. Lygiai 5 men. sveriam 6200 ir 63 cm. Tai musu mazes tikrai svoriu panasios. Kolkas as nemanau kad nerimauti yra del ko, nes ji pas mus smulkiuke visai, o ir gime 2930. Maitinu pilnai pati. Nieko neprimaitinsiu iki 6 men. Kiek valgo nezinau, nes duodu tik is papuko. Buteliuko neiima. Nakti keliasi 2 kartus pienelio. Ir anksti ryte. Siaip maitinu pagal poreiki.
QUOTE(Alilia @ 2008 03 28, 00:59) Sveika, siandien buvom svertis. Lygiai 5 men. sveriam 6200 ir 63 cm. Tai musu mazes tikrai svoriu panasios. Kolkas as nemanau kad nerimauti yra del ko, nes ji pas mus smulkiuke visai, o ir gime 2930. Maitinu pilnai pati. Nieko neprimaitinsiu iki 6 men. Kiek valgo nezinau, nes duodu tik is papuko. Buteliuko neiima. Nakti keliasi 2 kartus pienelio. Ir anksti ryte. Siaip maitinu pagal poreiki.  Sveikute  Panasiai sveria musu mergytes As del savo pergyvenu,nes atsisako pienelio,ismiega 5h ir nenori valgyti  Ir mes gimem didesnes-3690kg,tai svorio augimas mazesnis nei jusu....Jeigu ji valgytu normaliai nesirupinciau del svorio (nes ir mes su vyru nestambus ir neauksti)...Ateinanti ketvirtadieni vaziuojam pas gastroenterologa,ziuresim ka patars ir darysim disbakteriozini tyrima,gal jai kas blogai su zarnynu?... O jus aukit sveikos mergytes,saunuole kad maitini pati Jei bus kokiu klausimu rasyk i AZ.
QUOTE(Nasti @ 2008 03 28, 15:15) Sveikute  Panasiai sveria musu mergytes As del savo pergyvenu,nes atsisako pienelio,ismiega 5h ir nenori valgyti  Ir mes gimem didesnes-3690kg,tai svorio augimas mazesnis nei jusu....Jeigu ji valgytu normaliai nesirupinciau del svorio (nes ir mes su vyru nestambus ir neauksti)...Ateinanti ketvirtadieni vaziuojam pas gastroenterologa,ziuresim ka patars ir darysim disbakteriozini tyrima,gal jai kas blogai su zarnynu?... O jus aukit sveikos mergytes,saunuole kad maitini pati Jei bus kokiu klausimu rasyk i AZ.  Sekmes jums pas gydytojus. Laikysim kumstelius kad nieko negera nepasakytu. Parasyk po visko kaip sekes.
liniuxx
2008 03 28, 20:42
na mano dukryte 4 men. ir savaites sveria 9 kg  ,manau kiekvieno vaiko svoris priklauso individualiai nuo vaiko,juk savo vaiku badu nemarinam bet vistiek viens daugiau sveria kits maziau
tinocka
2008 03 28, 20:56
o maniskis 5 men svere 8 kg ir 66 cm
rutufka
2008 04 07, 19:09
Mano dukrytė 5 mėn. svėrė 7 kg, o ūgis 66 cm.
sobieska
2008 04 07, 21:05
mums be 5 dienų 5 mėn. tai sveriam 9 kg.400 g. Nu tikrai nesam stori, bet labai tvirtai sudėti.  Dar per 5 dienas gal ir 10 kg. pasieksim, nes apetitu tai nesiskundžiam.
Lelijėlė
2008 04 08, 18:18
7,5 kg ir 69 cm.
Perlute
2008 04 08, 20:05
Musu lialius sveria 7.100g ir 69cm.man taip pikta kai drauge pasisaipo kad toks kudas gal kuom serga  taip nervina tokios kalbos as jai ir sakau kad ugi tai paziurek koks uztat ir liesutis atrodo  man jis vistiek graziausias po svarbiausia sveikas
rusneliukas
2008 04 09, 12:18
QUOTE(Perlute @ 2008 04 08, 21:05) Musu lialius sveria 7.100g ir 69cm.man taip pikta kai drauge pasisaipo kad toks kudas gal kuom serga  taip nervina tokios kalbos as jai ir sakau kad ugi tai paziurek koks uztat ir liesutis atrodo  man jis vistiek graziausias po svarbiausia sveikas   nu jau tos drauges:saudau Maniske 7,5 kg ir 68 cm. Visus menesius priaugdavo po 1 kg, o penkta menesi priaugo tik 300g
Murkyte20
2008 04 18, 20:06
mes 5men sverem 7550g, ugis 65cm
robertukas
2008 12 11, 07:58
Tavo vaikiškas mažas pasaulis Dar apgaubtas stebuklų skraiste, Ir veidukas dar švyti kaip saulė, Kai miegodama šypsais sapne. Tu tyra ir trapi asmenybė, Dar nei melo, klastos nežinai. Tavo vaikiškas mažas pasaulis Tegul būna ilgai, dar ilgai....
robertukas
2008 12 11, 12:55
cia mamos rasykit savo vaiku pasiekimus ka naujo ismoko ka padare ko dar nedaro nors jums atrodo kad turetu daryti  bet tik nenukripkite i sona nes yra nedraugisku zmoniu kurie gali pasalinti temele .o jai norit prisiunkti ir kalbeti apie viska apie vaiko augima problemas dziaugsmus ir visa kita ateikit i bendramincius
Agnestar
2008 12 11, 12:55
Kadangi mums cia neleidzia plepeti, tokiu atveju pasidalinsim savo pasiekimais... Mums 4 men ir 20 dienu, mes kuo puikiausiai vartomes ant pilvuko, poto ant nugarytes ir t.t.  tikra stipruole ta musu mazoji. Taip pat buvo laikas, pries kelias sav, kai ismokome cypauti ir spjaudytis...Spaudomes ir dbr, kai nenorim valgyti  o su sneka, tai mes nelabai snekios, truputi paguguojam ir viskas, o greiciau paburzgiam Musu maisto racionas kas diena pleciasi, jau valgom bulvytes, morkytes su vistienos sultinuku. Taip pat labai megstam bananus ir manu kose  misinuko valgom du kartus per diena - ryte ir vakare  obuoliuko kartais paskanaujam. Kita sav jau reiketu, pagal gydytoja ,pradeti valgyti mesyte, bet kolkas as apsiribosiu darzovemis ir grudais Tai stai...Vos nepamirsau, musu ugis 66cm ir sveriam 6.800kg  bet turim problema su svorio augimu...o gimem 50 cm ir sverem 3.700kg siam kartu tiek
sveiki, mes dar tik siandien pradejom ragauti bulviu kosyte(pries tai valgem tik MP) nelabai mums ji patiko,terliojo terliojo raukesi raukesi-gal koki trupineli ir nurijo  Na mes nuo nugarytes ar nuo pilvuko nelabai vartomes(nuo pilvo atgal apsiverte tik pora kartu),ant soniuku ir nenori buti,nebent kietai miega -paverciu,arba valgo. bet siaip tai sportininke man vistiek atrodo,kelia siek tiek pecius ir galvyte pati,kojas kelia artyn burnytes, o jau pokalbiu valandeles kai uzeina-pasakotoja didzioji  . Gal kas ka nors patars del kosyciu- gal kuo skanint reikia,kokias darzoves po kokiu ivedat,ir siaip bet ka kas mum padetu kuo greiciau ismokti valgyti darzovytes o poto ir kruopytes. Beja mes dabar sveriam 6,800 kg o ugis musu 67cm
robertukas
2008 12 11, 18:03
QUOTE(rita79 @ 2008 12 11, 18:13) sveiki, mes dar tik siandien pradejom ragauti bulviu kosyte(pries tai valgem tik MP) nelabai mums ji patiko,terliojo terliojo raukesi raukesi-gal koki trupineli ir nurijo  Na mes nuo nugarytes ar nuo pilvuko nelabai vartomes(nuo pilvo atgal apsiverte tik pora kartu),ant soniuku ir nenori buti,nebent kietai miega -paverciu,arba valgo. bet siaip tai sportininke man vistiek atrodo,kelia siek tiek pecius ir galvyte pati,kojas kelia artyn burnytes, o jau pokalbiu valandeles kai uzeina-pasakotoja didzioji  . Gal kas ka nors patars del kosyciu- gal kuo skanint reikia,kokias darzoves po kokiu ivedat,ir siaip bet ka kas mum padetu kuo greiciau ismokti valgyti darzovytes o poto ir kruopytes. Beja mes dabar sveriam 6,800 kg o ugis musu 67cm ateik i skilti bendraminciai ten rasi mes kartu visur ir visada ten mamytes dalinasi viskuo ateik prisijuk ten gausi patarimu kaip saldinti kosytes ir visa kita
Mes sveriame 7kg ir 68cm,labai rieciames norime sedeti, bet dar negalima, megstame cypauti ir kalbeti, dazniausiai ryte kai pabundame. Dar nesivartome, bet kai norime mamos papuku atsigulame ant soniuko  , labai patinka viska ciupineti ir kistis ka tik imanoma i burnyte,jau pazystame svetima aplinka ir svetimus zmones, geriausia namiepas mama ir teti  , nakti vis dar keliames valgyti, kokius tris kartus,laukiame kada ismiegosime visa nakti  ,labai patinka zaisliukai ju siekiame ir guledami ant nugarytes ir ant pilvuko, dantuku dar neturime,bet laukiame
robertukas
2008 12 12, 12:11
mes sveriam 7kg 400g o ugis 66cm.ismokom vartytis dabar tai ir darom bandom zaisti su zaisliukais nors dar nevisada iseina  daug sypsomes ir nebijom svetimu jai tik nusisypso man as ir sypsausi  dabar daug seiliojes ir leidziam idomius garsus patinka kai su mani bendrauja sneka  megstu but ant ranku gulet nelabai tada dazniause paleidziu dudas  turiu isikalusius 2 dantukus ant svenciu turetu jau gerai matytis
godiuka
2008 12 12, 14:56
MES sveriame 7 kg ugis 66.Valgom mp daugiau kolkas tuo tenkinames.taip tai vartosi nnuo nugaros ant pilvuko ir atvirkscia kaip kada gaunasi kaipkada ne.Labai reikalauja but ant ranku,daug spygauja burbuliuoja kad tik visi atkreiptu demesi.Juokiasi balsu krykstauja.Nakti labai prastai miega,vis laukiam nesulaukiam dantuku.
121akela
2008 12 12, 15:07
QUOTE(robertukas @ 2008 12 12, 12:11) mes sveriam 7kg 400g o ugis 66cm.ismokom vartytis dabar tai ir darom bandom zaisti su zaisliukais nors dar nevisada iseina  daug sypsomes ir nebijom svetimu jai tik nusisypso man as ir sypsausi  dabar daug seiliojes ir leidziam idomius garsus patinka kai su mani bendrauja sneka  megstu but ant ranku gulet nelabai tada dazniause paleidziu dudas  turiu isikalusius 2 dantukus ant svenciu turetu jau gerai matytis toks jausmas lyg apie savo mazuka skaityciau nors uz jusiški 2 dienom vyresnis, bet svoris ir ugis atitinka 100proc. tik dantuku dar nesimato, bet uztai labai daug grauzia viska is eiles, ir 'dainuoja", o gal cia tokia sneka?Guguoja, dar iseina kartais mam, ku, ajai ir pan.Butinai turi but demesio centre, neduok dieve jei kalbames ir demesio nekreipiam, tai garsiai tada saukia aaaaaaaaa, mazdaug kaip jus drystat mane ignoruoti
matteja
2008 12 12, 15:21
Sveikos mamukes[SIZE=1]. Sakes kokie visi sanuoliai ir greituoliai  . Mano kukuliukas jau 4men. 14d.. Sveria 9.6kg. ugis 68cm - ziauriai sparciai auga. Jau vartomes ant pilvuko, labai kalbinam visus draugiskus veidu. Pradejome valgyti obuoliuka.[FONT=Times]
Jolantukas@
2008 12 15, 00:25
Labutis.musu ugis 68cm,svoris 7,300 kg.nuo pusantro menesio gugojam,labai megstam kalbet,o dar labiau kai kazkas musu klausosi.dabar dar ismokom garsiai cipauti.trecia menesi ismokom apsiversti ant soniuko,o neuzilgo ir ant pilvuko.dabar vartomes i visas puses,net nakti apsiverciam ir miegam ant pilvuko. nesianei ismokom daryt lektuveli,supames ant pilvuko ir rankom kojom maskatuojam  o dar bandom stotis keturiom,neilgai bet labai uzsispyre kelis kart  kadangi musu zemas hmb nuo 4 men valgom darz ir koses,dabar jau ragaujam mesyte.zaisliukus imam abiem rankytem,perdedam is vienos i kita. siekiam pakabintu zaisliuku.  lai megstam ziureti knygutes,draskyti poperiu.ir dikineti nuoga dupce
uzsispyrus
2008 12 17, 12:22
Sweikutes Musu ugis 68cm, sveriam 7,5kg.  Jau mokam sedeti savarankiskai, na dar kartais nusvyram i kuria nors puse, bet retai  Dar mokam apsiversti ant pilvuko, labai noriai snekam ir snekinam visus is eiles..  Patinka buti tarp vaiku  Skaniausias zaisliukas- tv pultas Bandome ropoti, taciau dar nesekmingai.. Valgome viska, ka duoda.. Ir jau turime 2 dantukus
brigituke
2008 12 18, 13:23
Sveikos mamytes, Su artejanciom sventem Mums 4 men ir 12 dienu  esam labai dideli sveriam 9300 kg ir 74 cm ugio Vartomes ant pilvelio ir atsiverciam atgal, labai garsiai ir daug snekam Kas tik pasitaiko po ranka viska reikia paragaut
Inga0319
2008 12 18, 18:28
Labas mamytes  Mums 5 menesiai ir 14 dienu. Mes jau verciames nuo nugarytes ant soniuko, siekiam viska ka tik galim pasiekti, ziadziam su zaisliukais. Labai megsta spurdeti su kojytem ir jas traukti artyn burnos. Kelia galvyte ir nugaryte, nori atsisesti, bet savarankiskai dar nesedi. Valgom darzovienes ir misinuka, vaisiu tyreles. Daug bendrauja (savo kalba  ). Mes 8.6kg., 69cm. PIJUKAS
Sveikos mamytes  mano dukrytei jau greitai bus 6 men. Daug sneka savo kalba, moka apsiversti ant pilvo, tik nemoka atgal atsiversti  zaidzia su zaisliukais bet ju nekisa i burnyte, ar yra mamu kuriu leliukai taip pat dar nekisa i burnyte zaisliuku? Gydytoja sake kad vaikas jau nuo 4 men turi pradeti bandyti juos kisti, o manoji tik kartais juos palaizo
jurgutele
2008 12 20, 20:38
Maniškis dar nesivarto, tik ant šoniuko moka apsisukti. Pirktines daržovienes sunkiai valgo,  bet noriai vaisių ir kaip užeina košeles:manų, ryžių, bet tas pirktines. PAbandysiu virti savo daržoves, jei valgys  Sveriam 7,400 kg ir 70 cm
Sveikos mamytės, nusprendėme pasigirti ir mes 5 mėnesių svėrėm 9500g ir ištysom iki 70cm. Be MP valgom bananą ir obuolį, visa kita ką ragavom mums nepatiko.
La pluie
2008 12 21, 16:38
Prisirasysim ir mes su Motiejuku Mano sunelis 5 men. svere 8700 g, ugis buvo 70 cm, taigi esam ne smulkuciai ir ne mazuciai Nuo nugarytes ant pilvuko vartytis ismoko jau 3,5 men ir nuo to laiko vartosi kaip prisuktas. Atgal apsiversti ismoko tik vakar. Su zaisliukais zaidzia jau seniai ir aisku, visus juos noriai ragauja  , moka zaisliuka periimti is vienos rankytes i kita, guledamas ant pilvo, pasliauzia i prieki ar pasisuka i sona, kad pasiektu zaisliuka. Buvo siek tiek pamirses gugavima, bet pries savaite prisimine ir dabar jau kasdien isgirstu vis nauju garsu. Neseniai, po masazu kurso, pavyko ir kojyte paragauti. Labai nori sedeti, taciau laukiu kol pats ismoks atsisesti, sedim tik tam pritaikytoje automobilineje keduteje. Valgom jau beveik visas darzoves, avizu, ryziu - kukuruzu kose, skanaujam slyvu sultis ir tyrele. Jau laukiam pirmojo dantuko, gydytojas prognozuoja, kad jau neilgai reikes laukti Ir jau senokai bijo svetimu zmoniu, geriausi draugai - tetis ir mama
coliukasv
2008 12 21, 18:26
na pasigirsim ir mes:)))))  sveriam 8.5kg, ūgis 66cm. daug kalbam iš ryto, niūniujam kartu su mama, kai ji dainuoja:))) dieną miegam nedaug po 20-30 min pasnaudžiam o naktį išmiegam 9-10 val. labai stebi aplinką, paguldytas tyrinėja lubas, ant rankų pabūna neilgai, sunku mamytei, pati vos penkis kart daugiau sveriu:)))). valgom viską:daržoves, vaisius, mišinuką. negeriam nieko išskyrus mišinuką ir porą gurkšnių vandens arba sulčių, arbata bėga lauk.. labai norim sėstis, net į antklodę įsikibęs jau stumiasi kita rankyte ir bando sėsti. verčiamės ant pilvuko, atgal sunkiau, bet irgi beveik:) dažnai užsidengia veiduką kaldryte ir juokiasi-suprask ku-kū  ))) kartais dėl nieko įsikrizena iki ašarų ir springimo:) truputį susirgom-užsikrėtė nuo mamos kosti... bet kartais jau ir pasimuliuoja, kad kosti...  tada irgi labai juokiasi.
Mano dukrytei 4 mėn. ir 2 dienos. Sveriam 7 kg., ūgis 62 cm. Daug šypsomės ir kalbam, garsiai juokiames, vartomės tik ant šoniukų žaisliukus ir rankytės kišam į burnytę, riečiames ir norim sedėti
mano maziukas 5 menesi svere 7.500kg, o ugis buvo71cm.Valgom mes misinuka ir darzoviu koseles, bei bananus obuoliukus ir melyniu tyrele  nuo nugarytes ant pilviuko dar nemoka apsiversti iseina tik ant soniuko atsigulti  o va kai paguldau ant pilvo tai ant nugarytes apsivercia kuo puikiausiai  .su zaisliukais zaidziam kuo puikiausiai, moka perimti is vienos rankytes i kita ir aisku viskas keliauja i burnyte  ,sneka maziukas daug
jelenar
2008 12 29, 13:35
sveikos mamytes su artejanciais 2009 metais visas. mes jau irgi daug mokam.apsiverciam nuo nugaros ant pilvuko ir atvirksciai,lovytei apsisukam is kojugalio i galvugali..  tik spek gaudyt.daug sokam ir dainuojam,dantuku dar neturim ir sedet dar nemokam,bet manau tai ne uz kalnu...bet jau puikiai atskiriam zmones,kas nepatinka arba patinka mamytei,tas nepatinka arba patinka ir dukrytei.
|
|