labai noreciau suzinot mamu nuomone ape alytaus vaiku gydytojas.mes einam pas gyd.vaiciuliene siaip maloni gydytoja ir rupestinga bet nuolat sergam.nors ir biski susergam ji visada antibijotikus skiria.gydemes pas gyd.knezeviene tai patiko is pradziu pasiule gydytis homeopatiniais vaistais.ir taip kalbejau su daug mamyciu vis skundzes kad is kart skiria antibijotikus.girdejau kad poliklinikoj nieko gero cia is gydytoju nelike visi dirba privaciai?
man tik idomu, kodel kai serga vaikas kalta gydytoja, o kai blogai mokosi - mokytoja?
mes dabar gyvenam anglijoj, bet visada kai tik gryztam namo i Alytu, apsilankom pas savo gyd. Peckuviene, nuostabi ir kaip gydytoja, ir kaip zmogus
nesakiau kad kalta gydytoja tiesiog siaip butu idomu suzinot mamu nuomone apie alytaus poliklinikos gydytojas.
[quote=Ilona1979,2007 11 03, 22:15]
taip aš pritariu pašnekovei jolkai nors menkiause liga tuoj ir antibijotikai bet `aš savo daktare džauguosi nes ji man padėjo gauti kelalapį y sanatorija be jos pagalbos būtau negavusi kelalapio kaip perėjau pas ja ir vaistai pasikeitė ir pats gydymas o kaip buvau pas Jelizarova tai negavau normalaus gydymo savo angeliukam o dabar esu pas Preišiogolavičiene tai ir vaistukai kiti ir jei reike ir y sanatorija išvykstam
as ir prasiau i sanatorija tai be sansu!atseit nepriklauso tai ka antibijotikus gert vos ne2kartus per menesi?o i mokama prasau 1100lt kainuoja!
Zinot man rodos dabar tokie laikai...
siaip mus irgi karta del aukstos temperaturos pagulde i ligonine, ir dar net nenustate diagnozes paskyre penicialina leidziama, tai kai paklausiau pas gydytoja kodel, sako nesvarbu koks uzdegimas, bus vis tiek pagydytas nuo situ vaistu bet as nesutikau, pagailo mazes, nes buvo tik pusantro menesio, teko palikt ligonine, pasirasius rasta, kad atsisakau gydymo... (veliau paaiskejo, kad buvo sustojes skrandukas, nes brolis "pavaisino" kubus sultim
mes lankomės pas gydytoją Kneziavienę
O mes pas gydytoja Vensloviene, kaip su tempa,i namus atvaziuoja,o viena karta i ligos pabaiga ir pati atvaziavo aplankyti ir paziureti kaip vaikas jaucias
Gureviciene gera
O mes du kartus su dukryte gulejom ligoninej ir gydytoja buvo Gureviciene, tai dabar galiu papriestarauti, kad ji yra brangi, nes kai per prievarta ikisome pinigu, ji kita diena atnese ir padedama ant spintutes sako: jusu vaikutis serga, jam dar ne tiek pinigu reiks ant vaistuku!
na mes tai prisirase pas Ulcickiene, putinu poliklinikoj, na ji mums pagal gatve priklauso, nu bet nepatinka ji man nors tu ka
o esu girdejusi kad Vencloviene puiki gydytoja vaikuciu. kai grysim i lt gyventi tikrai bandysiu pas ja prisirasyti. beje, kazkuri mamyte minejo peckuviene, as kai pati dar vaikas buvau tai pas ja mama vesdavo, tai atsiminimai ne koki, tai tikrai savo mazes netempsiu pas ja QUOTE(mama airijoje @ 2007 12 11, 19:51) na mes tai prisirase pas Ulcickiene, putinu poliklinikoj, na ji mums pagal gatve priklauso, nu bet nepatinka ji man nors tu ka beje, kazkuri mamyte minejo peckuviene, as kai pati dar vaikas buvau tai pas ja mama vesdavo, tai atsiminimai ne koki, tai tikrai savo mazes netempsiu pas ja nu kaip jūs galit taip šnekėt
sveikos mamytes,savo suneli vedziojau pas gyd,Zekiene cia pagalba ligoniui nepatiko taip pat skiria antibijotikus pastovej iki galo neisgydo,atsidurem ligoninej issibalansavo organizmas viduriavo veme,ziauru buvo,persirasiau pas Kucinskiene,tokia pat situacija,dabar isvis nevedu pas vidaus gydytojas nu nebent kaip reikia skiepintis ar svertis,dabar jai susergam issikvieciu Krasnicka arba Kuzmickiene,jokiu antibijotiku skiria hemoapatinius vaistus ir viskas tvarkoj penkios dienos ir sveiki o pas vidaus daktare sirgdavom meneseis
QUOTE(_soul_sister_ @ 2008 03 10, 21:44) sveikos mamytes,savo suneli vedziojau pas gyd,Zekiene cia pagalba ligoniui nepatiko taip pat skiria antibijotikus pastovej iki galo neisgydo,atsidurem ligoninej issibalansavo organizmas viduriavo veme,ziauru buvo,persirasiau pas Kucinskiene,tokia pat situacija,dabar isvis nevedu pas vidaus gydytojas nu nebent kaip reikia skiepintis ar svertis,dabar jai susergam issikvieciu Krasnicka arba Kuzmickiene,jokiu antibijotiku skiria hemoapatinius vaistus ir viskas tvarkoj penkios dienos ir sveiki o pas vidaus daktare sirgdavom meneseis Laba visoms ar mineti gydytojai Krasnickas ir Kuzmickiene dirba privaciuose kabinetuose ir kaip juos galima issikviesti? Ar cia kokie nors kiti rysiai?
ne jie neturi savo privaciu kabinetu,krasnickas yra ligonines direktorius,o kuzmickiene infekcinio skyriaus vedeja,krasnickas mane gyde,tai dabar mano vaika gydo,o pas kuzmickiene gulejom ligoninej,pasiiemiau numeri,ir paklausiau jai druk kokia beda ar galiu kreiptis,atsake visada prasom tai ir gydomies pas juos,o ne pas vidaus nevisprotes
Viskas aisku. Tai jie paprastai pas ligoniukus nevaziuoja... O gaila
o mes siemet gydomes jau pas kita daktare,isejom is polilklinikos i vidzgiryje salia"juodos kates" esancia prusaitienes poliklinika.pasikeite gydymas antibijotiku negerem nei karto tfu,tfu,tfu.cia mus gydo gyd.tamulioniene.sirgom kelis kartus bet gydymas visai kitoks neraso tu antibijotiku ir apseinam be ju.
QUOTE(jolka1978 @ 2008 03 25, 15:46) o mes siemet gydomes jau pas kita daktare,isejom is polilklinikos i vidzgiryje salia"juodos kates" esancia prusaitienes poliklinika.pasikeite gydymas antibijotiku negerem nei karto tfu,tfu,tfu.cia mus gydo gyd.tamulioniene.sirgom kelis kartus bet gydymas visai kitoks neraso tu antibijotiku ir apseinam be ju. o gyd. Tamulioniene yra pediatre ar bendrosios praktikos gyd.? Nes mes kai atvaziavom i Alytu, as taip pat norejau toje Prusaitienes klinikoje prisiregistruoti, bet isgirdusi blogu atsiliepimu apie ten dirbancia pediatre (Butkiene, berods
kai prisirasem tai dirbo gyd.butkiene nezinau man jiir patiko tokia griezta bet visai nieko.o dabar ji nedirba tai tamulioniene gydo o ar ji bendrosios praktikos gydytoja ar pediatre tai nezinau
Musu gydytoja R.Izokaitiene
labas visoms cia uzsukancioms, kazkaip mazai info apie Alytaus gydytojus siame skyrelyje, bet mes ilgai svarste nutarem paviesinti musu ex gydytojos "prieziura" naujagimio, del kurios tfiu tfiu tfiu valandu klausimas buvo ar liks gyva musu menesio laiko pupa... taigi, viskas is pradziu, V. REKLAITIENE, ji dirba ALYTAUS POLIKLINIKOJE ir atrodo labai miela moteris, bet jau turbut laikas i pensija arba nezinau is kur tas abejingumas naujagimiu atzvilgiu...?
grizus is gimdymo namu mums ilgai negijo bambyte, bego geltonas skystis, todel jau kai mergytei buvo 3 sav grieztai pradejom Reklaitienes prasyti siuntimo pas chirurga, nes iki tol ji buvo atvykusi 1 k apziureti ir patikino, kad viskas "gerai", bet ir siuntimo nedave aceit paziurejo antra kart per visa laika ir pasak jos tai normalu, kad vaikui jau tada menesio laiko bega neaiskus skystis, bet mes kreipemes tuomet privaciai pas chirurga, kuris jau tada ispejo, kad mato negerumu, todel susiruosem po savaitgalio vykti patys per pazystamus i Vilniu, bet neprireike laukti, nes jau ta pacia diena staigiai pradejo blogeti bukle, mergyte be perstojo viduriavo, veme, paskambinau REKLAITIENEI, bet ji net nepasisiule atvykti i namus paziureti, kazka kliedejo apie gerasias bakterijas ir t.t.. nieko nelauke nuvykom i ligonine, ten dar labiau pablogejko bukle, mus nusiunte i reanimacija, buklei toliau blogejant buvo iskviesta greitoji ir extra isvezti i Vilniu, ten Santariskiu reanimacija mergyte vos isgelbejo, nes silpo tonai, nukrito svoris, idubo maumonelis, bet aciu Dievui ir ten dirbantiems gydytojams, mes jau namuose, esam pakeite gydytoja, siuo metu lankysimes pas gyd. Tamulioniene, nes esam girdeja geru atsiliepimu... visi Vilniuje mus gyde gydytojai nustebe klausinejo mus gydziusios gydytojos pavardes, nes niekas netikejo, kad tokia bukle galejom pasiekti "priziurint" gydytojai... o vienas gydyt. pats patare nepalikti sito nepavieisnus vardan kitu mamu, jeigu Alytuje dirba tokios abejingos, tik kabinete su baltu chalatu sedincios ir save vadinancios gydytojom, kurios jau gal eile metu nesitobulina ir vardan zmogiskumo nematancios reikalo atsiprasyti, nors to ir nereikia tikiuosi, kad kazka ispesim ir bent jau jeigu einat pas tokia gydytoja, bukit budrus ir reikalaukit tyrimu ir pan. dar galiu pridurti, kad tuos du kart kiek buvo atvykusi gydytoja apziurei musu nemate reikalo ne tik nusiauti batu smeletu, bet ir nusiplauti ranku, va taip tokia gydytoja apziurineja naujagimius QUOTE(lioniukė @ 2008 05 14, 12:16) nu ir istorija ateik pas mus į skyrelį paplepėsim va čia: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry17137310 QUOTE(lioniukė @ 2008 05 14, 11:16) ...siaubas kazkoks Na kuo toliau, tuo labiau apie medicinos lygi Alytuje mano nuomone prasteja Beje, panasia istorija su bambutes gyjimu ir mes isgyvenom, kai dukrytei buvo menuo. Bet tuo metu dar gyvenom Vilniuje. Ir ka galiu pasakyti - ten taip pat visokie daktarai dirba - ir tokie, kurie i viska tik numoja ranka, ir tokie - kurie jau geriau padarys per daug, negu per mazai... QUOTE(simuteneve @ 2008 05 14, 13:20) ...siaubas kazkoks Na kuo toliau, tuo labiau apie medicinos lygi Alytuje mano nuomone prasteja Beje, panasia istorija su bambutes gyjimu ir mes isgyvenom, kai dukrytei buvo menuo. Bet tuo metu dar gyvenom Vilniuje. Ir ka galiu pasakyti - ten taip pat visokie daktarai dirba - ir tokie, kurie i viska tik numoja ranka, ir tokie - kurie jau geriau padarys per daug, negu per mazai... nuvyle tik tai, kad sios gydytojos darbo stazas didesnis nei mano amzius, bet negi ji negalejo iskart duoti siuntimo arba skirti tyrimu, juk tai ne bet kuriam sveikam vaikui, o kudikiui, kurio mama skambina kas antra diena ir sako kad vaikas viduriuoja, vemia ir bambute slapia... o ji tik konstatuoja, kad "jums turbut infekcija", debilizmas kazkoks QUOTE(lioniukė @ 2008 05 14, 17:37) nuvyle tik tai, kad sios gydytojos darbo stazas didesnis nei mano amzius, bet negi ji negalejo iskart duoti siuntimo arba skirti tyrimu, juk tai ne bet kuriam sveikam vaikui, o kudikiui, kurio mama skambina kas antra diena ir sako kad vaikas viduriuoja, vemia ir bambute slapia... o ji tik konstatuoja, kad "jums turbut infekcija", debilizmas kazkoks QUOTE(artita @ 2008 05 14, 12:59) nu ir istorija ateik pas mus į skyrelį paplepėsim va čia: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry17137310 dar tik vakar grizom is santariskiu, leido 4 k i diena stiprius antibiotikus, eme kasdien is venos krauja, tikrino ar ne sepsis, zodziu, nesinori prisiminti net... o jusu nuoroda pas mane nesiaktivuoja, gal galit parasyti kur jus cia plepat, kuriam skyrelyje?
Labas Alytaus mamytes,noriu prasyti jusu pagalbos kad patartumet gera gydytoja pediatre mano dukrytem nes musu tai visai kvaisa visko bijo,net profilaktiskai nesugeba laiku nusiust
QUOTE(lioniukė @ 2008 05 14, 17:40) dar tik vakar grizom is santariskiu, leido 4 k i diena stiprius antibiotikus, eme kasdien is venos krauja, tikrino ar ne sepsis, zodziu, nesinori prisiminti net... o jusu nuoroda pas mane nesiaktivuoja, gal galit parasyti kur jus cia plepat, kuriam skyrelyje? QUOTE(nataxx @ 2008 05 14, 18:35) Labas Alytaus mamytes,noriu prasyti jusu pagalbos kad patartumet gera gydytoja pediatre mano dukrytem nes musu tai visai kvaisa visko bijo,net profilaktiskai nesugeba laiku nusiust bendraamžiuose mes plepam, temelė vadinasi "mažųjų alytiškių namučiai"..maloniai kviečiam pasibendrausim QUOTE(lioniukė @ 2008 05 14, 16:37) nuvyle tik tai, kad sios gydytojos darbo stazas didesnis nei mano amzius, bet negi ji negalejo iskart duoti siuntimo arba skirti tyrimu, juk tai ne bet kuriam sveikam vaikui, o kudikiui, kurio mama skambina kas antra diena ir sako kad vaikas viduriuoja, vemia ir bambute slapia... o ji tik konstatuoja, kad "jums turbut infekcija", debilizmas kazkoks ...vis mastau ir galvoju, ar tik ne su sia gydytoja teko susidurti ligonineje Siaip ar taip takart apziura ir poziuriu i pacienta taip pat nusivyliau.... QUOTE(simuteneve @ 2008 05 15, 14:57) ...vis mastau ir galvoju, ar tik ne su sia gydytoja teko susidurti ligonineje Siaip ar taip takart apziura ir poziuriu i pacienta taip pat nusivyliau.... gali,nes visos gydytojos dirba ten, budejimai buna dabar mes einam pas gyd Tamulioniene, mums cia ja isgyre dauk kas, ji dirba pas Prusaitiene kabinete
sveikos,
musu su bambute tokia pati situacija buvo,priedo dar akytes puliavo,bet gydytoja Kniazeviene nieko rimto nemate.Apie ranku nusiplovima net kalbet neverta,dantenas apziurejo polikninikoj su purvinom rankom ir dar liepia saugotis kad roto viruso nepasigautumem.Antibjotikus skirdavo is karto ,nors tik slogute vaikui budavo.Man depresija prasideda kai reikia su vaikais i polikninika eiti. As ir Krasnicka ar Kuzmickiene kvieciuosi jei kas rimciau buna,bet ir jau suprastejo ju apziura.
Sveikos,mamytes,
As pati gydziausi pas gyd.Vida Miliene Alytuje - puiki vaiku gydytoja : maloni, kompetetinga. Dabar pati laukiuosi vaikelio ir nors jau gyvenu Vilniuje seniai, kiek bus imanoma stengsiuosi savo leliuka parvezti siai daktarei. Apskritai as esu pati dirbanti medicinos srityje ir tikrai nesu nusivylusi Alytaus medikais. Ir gimdyti grisiu i Alytu...Juk gydytojai baige tuos pacius moksluskaip bet kuriam kitam mieste...Gal neturim tiek technikos,bet mokslai juk nesiskiria. QUOTE(pykstu @ 2008 05 19, 17:30) Sveikos,mamytes, As pati gydziausi pas gyd.Vida Miliene Alytuje - puiki vaiku gydytoja : maloni, kompetetinga. Dabar pati laukiuosi vaikelio ir nors jau gyvenu Vilniuje seniai, kiek bus imanoma stengsiuosi savo leliuka parvezti siai daktarei. Apskritai as esu pati dirbanti medicinos srityje ir tikrai nesu nusivylusi Alytaus medikais. Ir gimdyti grisiu i Alytu...Juk gydytojai baige tuos pacius moksluskaip bet kuriam kitam mieste...Gal neturim tiek technikos,bet mokslai juk nesiskiria. labai noreciau papriestarauti nuomonei apie sia gydytoja.Maloni tai maloni, bet kas is to jeigu nieko nenusimano savo srityje, viska jai reikejo priminti, skambinti del skiepu ir t.t. jokios naudingos informacijos is jos negausi, gal ta sesute jos labiau kazka ismano negu jinai, nes ko paklausi to negausi, aplaidus poziuris i naujagimi, susidaro ispudis kad tik sedi savo kabinete ir ziuri pro langa. vat taip
Merginos, o gal turit kokiu nors atsiliepimu apie gyd. Gureviciene?
QUOTE(URTINELIS @ 2008 05 19, 10:35) sveikos, musu su bambute tokia pati situacija buvo,priedo dar akytes puliavo,bet gydytoja Kniazeviene nieko rimto nemate.Apie ranku nusiplovima net kalbet neverta,dantenas apziurejo polikninikoj su purvinom rankom ir dar liepia saugotis kad roto viruso nepasigautumem.Antibjotikus skirdavo is karto ,nors tik slogute vaikui budavo.Man depresija prasideda kai reikia su vaikais i polikninika eiti. As ir Krasnicka ar Kuzmickiene kvieciuosi jei kas rimciau buna,bet ir jau suprastejo ju apziura. As irgi kvieciuosi Krasnicka.Gana jau prisiekspermentavau su poliklinikos gudrutem.Beje,kadangi jau seniai nesinaudoju poliklinikos paslaugoms,galiu DRASIAI pasakyt,kad paskaiciavus-nors ir moku privaciam gydytojui,perku nekompensuojamus vaistus-mums tai kur kas pigiau atseina.Jei vaikas pas gudrutes sirgdavo per metus 10-12k,kiekviena karta buvi seriamas antibiotikais,tai pradejus lankytis pas privatu-daktara matom 2-3per metus .Ir dazniausiai reikalas praeina be antibiotiku.As SIURPSTU,kai susitinku kokia nors pazistama mama ir ji pasakoja,kad vaikui pakilo 38-39lapsniai temp,raudona gerkle-gydytoja skyre antibiotikus.Kazkada tokiu budu ir mus gyde-dabar tokiu atveju NIEKADA NEGAUNAM ANTIBIOTIKU.Visada isgijam. sekmes visoms mamytems ir saugokit savo vaikucius. Papildyta: QUOTE(simuteneve @ 2008 03 14, 14:34) Laba visoms ar mineti gydytojai Krasnickas ir Kuzmickiene dirba privaciuose kabinetuose ir kaip juos galima issikviesti? Ar cia kokie nors kiti rysiai? Turi.Bent Krasnickas yra oficialus privatus daktaras ir jokio "blato"nereikia.Jis tame kabinete nesedi,o vazineja pas pacientus i namus.Tereikia paskambint i mobilu. Papildyta: QUOTE(_soul_sister_ @ 2008 03 14, 17:59) ne jie neturi savo privaciu kabinetu,krasnickas yra ligonines direktorius,o kuzmickiene infekcinio skyriaus vedeja,krasnickas mane gyde,tai dabar mano vaika gydo,o pas kuzmickiene gulejom ligoninej,pasiiemiau numeri,ir paklausiau jai druk kokia beda ar galiu kreiptis,atsake visada prasom tai ir gydomies pas juos,o ne pas vidaus nevisprotes Krasnickas kaip minejau turi QUOTE(Viliausmama @ 2008 05 27, 16:26) Turi.Bent Krasnickas yra oficialus privatus daktaras ir jokio "blato"nereikia.Jis tame kabinete nesedi,o vazineja pas pacientus i namus.Tereikia paskambint i mobilu. Papildyta: Krasnickas kaip minejau turi Gal galit pasidalinti mobilaus tel. numeriu? QUOTE(Lazdinija @ 2008 05 20, 18:41) labai noreciau papriestarauti nuomonei apie sia gydytoja.Maloni tai maloni, bet kas is to jeigu nieko nenusimano savo srityje, viska jai reikejo priminti, skambinti del skiepu ir t.t. jokios naudingos informacijos is jos negausi, gal ta sesute jos labiau kazka ismano negu jinai, nes ko paklausi to negausi, aplaidus poziuris i naujagimi, susidaro ispudis kad tik sedi savo kabinete ir ziuri pro langa. vat taip Sutinku, ši gydytoja tikrai stokoja kompetencijos, nes po kelis kartus tekdavo grįžti pas ją priminti koks vaikučio amžius, kai išrašydavo vyresniems skirtų vaistukų QUOTE(jolka1978 @ 2008 03 25, 16:46) o mes siemet gydomes jau pas kita daktare,isejom is polilklinikos i vidzgiryje salia"juodos kates" esancia prusaitienes poliklinika.pasikeite gydymas antibijotiku negerem nei karto tfu,tfu,tfu.cia mus gydo gyd.tamulioniene.sirgom kelis kartus bet gydymas visai kitoks neraso tu antibijotiku ir apseinam be ju. QUOTE(Viliausmama @ 2008 05 27, 17:26) As irgi kvieciuosi Krasnicka.Gana jau prisiekspermentavau su poliklinikos gudrutem.Beje,kadangi jau seniai nesinaudoju poliklinikos paslaugoms,galiu DRASIAI pasakyt,kad paskaiciavus-nors ir moku privaciam gydytojui,perku nekompensuojamus vaistus-mums tai kur kas pigiau atseina.Jei vaikas pas gudrutes sirgdavo per metus 10-12k,kiekviena karta buvi seriamas antibiotikais,tai pradejus lankytis pas privatu-daktara matom 2-3per metus .Ir dazniausiai reikalas praeina be antibiotiku.As SIURPSTU,kai susitinku kokia nors pazistama mama ir ji pasakoja,kad vaikui pakilo 38-39lapsniai temp,raudona gerkle-gydytoja skyre antibiotikus.Kazkada tokiu budu ir mus gyde-dabar tokiu atveju NIEKADA NEGAUNAM ANTIBIOTIKU.Visada isgijam. sekmes visoms mamytems ir saugokit savo vaikucius. Papildyta: Sveikos... Turi.Bent Krasnickas yra oficialus privatus daktaras ir jokio "blato"nereikia.Jis tame kabinete nesedi,o vazineja pas pacientus i namus.Tereikia paskambint i mobilu. Papildyta: Krasnickas kaip minejau turi Sveikos... o tada kokius vaistus paskiria...pvz eiliniams gerkles uzdegimams gydyti? (cia klausiu kai nereikia antibiotiku). As apie K girdejus irgi visokiu nuomoniu, vienus pagydo, kitus nugydo QUOTE(*sirdele* @ 2008 06 06, 15:42) Sveikos... o tada kokius vaistus paskiria...pvz eiliniams gerkles uzdegimams gydyti? (cia klausiu kai nereikia antibiotiku). As apie K girdejus irgi visokiu nuomoniu, vienus pagydo, kitus nugydo Paprastai jei tai didesnis vaikas(7-10m),ir jei auksta temp.jokiu antibiot.nereikia(aisku jei tai ne pulinga angina):paracetamolis,umkaloras,klaritinas,heksaspray.Mes naudojames jo paslaugomis jau 7m-jokiu nugydymu.Per tuos metus pamirsome antibiotiku pavadinimus,jau nekalbu apie kitus kosmarus. Taciau per ta laika prisiklausiau tiek "bajeriu".....Kadangi nori nenori isgirsti pokalbi su kitais pacientais.Na pvz.gyd.klausia:"jus situs vaistus davet?".Pacientes mama:"Ne.Jus buvot nekategoriskas skiriant si vaista ( Daktaras ne Dievas-klaidu gali pasitaikyt,tai zmogiska.Taciau daugelyje atveju mes bunam patys kalti.Nes nuolat su vaiku buname mes.O ligos eiga gali pasikeisti po valandos.Ir cia gydytojas visiskai neklaltas.Tad skambinkim,sakykim,nes ipatingai maziems vaikuciams bukle gali kisti staigiai.Esu jam skambinus 3-4k per diena(jei ne daugiau).Visada mano skambucius sutikdavo teigiamai ir sakydavo,kad jau geriau 10k be reikalo,nei ne karto su reikalu.Ir buvo,kad po vaistu davimo,jau ta pacia diena ,pasikeitus buklei,koreguodavom su gyd gydyma.Tad manau labai svarbus bendradarbiavimas.
paskaiciau as cia Jusu komentarus.. pas Vaiciuliene ir as lankiausi dar vaikystej, tai man prisiminimai apie ja ne patys geriausi islike, o pagal apylinke mes lyg ir jai turetum priklausyt.. as pati pas Prusaitiene prisisrasius ir leliuka ten prisirasyt noreciau, tai gal galetumet daugiau komentaru apie gyd. Tamulioniene?
Laba visoms alytiškėms, mes taip pat jau alytuškiai ir norėtume užsirašyti pas vaikų gydytoją.Gal galite rekomenduoti?AČIŪ
mes taip pat noretumem mamyciu nuomoniu apie musu poliklinikos daktarus..
patys ten uzsiregistrave,aciu dievui pro reta tik tenka apsilankyt..bet turim minty pasikeisti daktare gal patartu kas,kokios daktares pas mus geros specialistes, o ne tik graziai pakalbet moka...
Mes lankomes pas gyd. V.Miliene nuo pat gimimo, malonios ir gyd ir sesele tik kartasi atrodo kad apziuri paskubomis, o kartais labai kruopsciai, kai gulejom ligoninej mus gyde gyd Stankeviciene tai labai patiko, nors irgi nuotaikos zmogus, manau kad gydytojai taippat zmones, turi daug pacientu todel nieko keista kad suspainioja vaiku amziuje, varduose ir t.t
Mes pas gyd. Kažemikaitienę prisirašę, kol kas man labai patinka. Tiesa, sirgom dar tik kartą, gydė homeopatiniais lašiukais, į namus atvyko, nors temperatūros vos kelios dalys buvo. Nuolat rūpinosi, kaip jaučiasi mažiukas.
Sesutė jos taip pat laaabai puiki moteris. Ne tik, kad amžių sūnelio prisimena, bet ir varduką Ir eilėje su mažyliu nereikia laukti pas jas. Nu, žodžiu, jei ir toliau taip tai
Mano dukrytės lankosi pas Peckuvienę, man ji
Na kurgi pradingo alytiskes
Mamytes pasidalinkit savo nuomonem, ispudziais apie Alytaus pediatrus, juk tai labai svarbi informacija, neapleiskim sios temeles
Su Naujais Metais mielos alytiškės
Gal nelabai drįsta tos alytiškės rašyti apie mūsų gydytojus. Mūsų patirtis ne kokia, bet galim pasidalinti. Nuo gimimo buvom užsirašę Juodos kastės poliklinikoje pas gyd. N.Butkienę, nes ji vienintelė ten dirbo. Bet kai atsirado jų daugiau persirašėm pas gyd. Tamulionienę. Nesu l.kompetetinga šioje srityje, todėl nenoriu vertinti gydytojų darbo, tačiau Tamulioniekė labiau patinka. Nors ji šioje poliklinikoje dirba ne kasdien, tačiau kol kas ja patenkinti |