Man tiesiog gražus, o kaip jums
man tai visai negražūs
normalus
Siaip vardas kaip vardas, bet man asmeniskai tai nepatinka
O man Teofilė gražu, nes kažkodėl panašu į toffifee saldainius, kuriuos dievinu
kazkoks nesusipratimas
Normalus vardas, tik man ne prieširdies
visiskai negrazus
Tas vyriškas dar pusė velnio, bet moteriškas tikrai ne
Labai savotiškas
Man asmeniškai negražūs tokie vardai
Mano viena mokytoja buvo teofilija rodos fuuuuu, asociacijos ne kokios, vadino ja tekle man rodos, toks turmpinys, nu bet man nei tas nei tas negrazu
Teofilis man skamba kaip teftelis...
labai jau asociacijos tokios lenda: pedofilas... ar pan.
Man nelabai
Kokios nuomonės visų neigiamos
man taip pat sis vardas nelabai patinka
Ačiū ne
nelabai, bet tikrai nieko blogo - vardai kaip vardai... nors saviskiui neduociau
o man gražūs šie vardai daug geresni už kokius tai "edgarus" ar " evelinas" "saules" ar "evaldus "
labai griozdiški. labai norėsis trumpint arba pravardžiuot. o "nefainų" asociacijų per akis -- kam tefteliai, kam pedofilai
Geriau jau Teodoras
ilgi ir man tai nelabai kokie vardai.
Nepatinka
Nepatinka
Labai graži reikšmė, bet gaila būtų vaiko - pravardė, vienokia ar kitokia, garantuota.
P.S. Galimas vardas ir "Teofilius".
Negražūs
Nelabai.Man gražiau būtų Teodoras..
Nepatinka
mano prosenelė buvo Teofilė
Man nepatinka.
Labiau patinka pvz Terese
mano sunau vardas Domas
Prasme grazi, bet man nelabai
abu nepatinka.
Man vardas grazus, nes toks mano mociutes vardas. Net nustebau uzmacius tema, nes daugiau zmoniu su tokiu vardu gyvenime nesu sutikusi. Tiesa, mociute pasakojo, kad jos tevai lauke berniuko ir jau buvo sugalvoje Teofilio varda, bet gime mergaire ir tapo Teofile. Draugai, artimieji mociute meiliai vadina Tofe.
na jau tikrai negražūs šie vardai
QUOTE(Zylute1 @ 2007 10 21, 12:31) visiskai negrazus
Mano dukros vardas Teofilė. Dar nesusilaukę jos, žinojome, kokiu vardu vadinsime. Pavadinom aktorės Teofilės Vaičiūnienės ir mano prosenelio Teofilio garbei. Labai džiaugiuosi pasirinkimu, nes visi sutikti žmonės: gydytojai ir t.t., išgirdę šį vardą nustemba ir iš karto įsimena. Antrą kartą kartoti nereikia. Darželyje vaikai (penkiamečiai) ištaria puikiai, netrumpina. Tai, ar ateityje sutikti žmonės vardą trumpins ir iškraipys - priklauso tik nuo vardo turėtojo. O aš esu įsitikinusi - mano dukra savo vardu didžiuosis ir jį gerbs.
savo vaikui tokio vardo neduociau, bet jei jums grazus, tai kodel ne
Pas mus darbe toks senis dirba vardu Teofilis, tai man su juo ir asocijuojasi, neduočiau vaikui tokio vardo
|