Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip jums vardas Teofilis arba Teofilė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Barikada
Man tiesiog gražus, o kaip jums bigsmile.gif
*GAILĖ*
man tai visai negražūs schmoll.gif
muminukas
normalus smile.gif labiau patinka senoviniai variantai Topylis ir Topylė tongue.gif vaiko bet kokiu atveju tikrai nevadinčiau.
voveryte27
schmoll.gif Man negrazu
shara
Siaip vardas kaip vardas, bet man asmeniskai tai nepatinka
schmoll.gif
Karolina27
O man Teofilė gražu, nes kažkodėl panašu į toffifee saldainius, kuriuos dievinu ax.gif
Saulytex
kazkoks nesusipratimas schmoll.gif
Betse
Normalus vardas, tik man ne prieširdies 4u.gif
Zylute1
visiskai negrazus mega_shok.gif fool.gif
Isila
Tas vyriškas dar pusė velnio, bet moteriškas tikrai ne schmoll.gif
juliux
Labai savotiškas ax.gif .
insi
QUOTE(Isila @ 2007 10 21, 14:04)
Tas vyriškas dar pusė velnio, bet moteriškas tikrai ne  schmoll.gif
*

pritariu, moteriskas skamba nekaip schmoll.gif
chriss
Man asmeniškai negražūs tokie vardai schmoll.gif
Žanetyte
Mano viena mokytoja buvo teofilija rodos fuuuuu, asociacijos ne kokios, vadino ja tekle man rodos, toks turmpinys, nu bet man nei tas nei tas negrazu schmoll.gif
TimbaLimba
Teofilis man skamba kaip teftelis... blush2.gif
Vicious Vici
schmoll.gif
labai jau asociacijos tokios lenda: pedofilas... ar pan. blush2.gif cool.gif nors gal tik man čia šitaip blush2.gif
Zylute1
QUOTE(*VICI* @ 2007 10 24, 16:14)
schmoll.gif
labai jau asociacijos tokios lenda: pedofilas... ar pan. blush2.gif  cool.gif nors gal tik man čia šitaip blush2.gif
*

ne tau vienai tokios asociacijos ax.gif
?angeliux?
Man nelabai schmoll.gif asocijuojasi su tofifee kazkas biggrin.gif
Barikada
Kokios nuomonės visų neigiamos biggrin.gif
irmuxx
man taip pat sis vardas nelabai patinka schmoll.gif mano prosenele buvo Teofile, tai gal todel ir nepatinka, nes atrodo toks senovinis vardas
Pliukšt
Ačiū ne biggrin.gif visokie -ofiliai biggrin.gif
Casual
nelabai, bet tikrai nieko blogo - vardai kaip vardai... nors saviskiui neduociau
Dany
blink.gif doh.gif kas cia per vardai-nepatinka schmoll.gif
Bufas
o man gražūs šie vardai daug geresni už kokius tai "edgarus" ar " evelinas" "saules" ar "evaldus "
Pangasija
labai griozdiški. labai norėsis trumpint arba pravardžiuot. o "nefainų" asociacijų per akis -- kam tefteliai, kam pedofilai g.gif
ore|gano
Geriau jau Teodoras thumbup.gif , dar Teodora nieko. Teofilis ar Teofilė, tai vienareikšmiškai - Filia visi vadintų (geriausiu atveju) hihihi.gif
egzigo
ilgi ir man tai nelabai kokie vardai.
helena
Nepatinka unsure.gif
tasha
Nepatinka schmoll.gif Negrazus schmoll.gif
_Smalsutė_
Labai graži reikšmė, bet gaila būtų vaiko - pravardė, vienokia ar kitokia, garantuota. verysad.gif

P.S. Galimas vardas ir "Teofilius".
dincek2006
Negražūs schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Achimenė
schmoll.gif nelabai kokie. O pravardės tikrai garantuotos... unsure.gif
self
thumbup.gif grazus abu thumbup.gif ypac mergaitei mirksiukas.gif
***Žaltvykslė
Nelabai.Man gražiau būtų Teodoras..
kutuke
Nepatinka schmoll.gif
lioniukė
mano prosenelė buvo Teofilė bigsmile.gif
makalynė
Man nepatinka.
Labiau patinka pvz Terese
(ieva)
mano sunau vardas Domas smile.gif bet kai krikstyjom kunigas patare dar du vardus (sventus), nes Domukas gime ta diena kaip ir sie Sventieji, tai davem Teofilis ir Vincentas biggrin.gif tai dabar turim 3 Domas - Teofilis - Vincentas blush2.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Kristtute
QUOTE(ingalp @ 2007 10 20, 21:46)
man tai visai negražūs schmoll.gif
*

Ir man negražūs schmoll.gif

QUOTE(Dios @ 2007 11 27, 13:03)
labai griozdiški. labai norėsis trumpint arba pravardžiuot. o "nefainų" asociacijų per akis -- kam tefteliai, kam pedofilai  g.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Burbulytis
Prasme grazi, bet man nelabai schmoll.gif
cognac
abu nepatinka. schmoll.gif
Kerroly
Man vardas grazus, nes toks mano mociutes vardas. Net nustebau uzmacius tema, nes daugiau zmoniu su tokiu vardu gyvenime nesu sutikusi. Tiesa, mociute pasakojo, kad jos tevai lauke berniuko ir jau buvo sugalvoje Teofilio varda, bet gime mergaire ir tapo Teofile. Draugai, artimieji mociute meiliai vadina Tofe.
edditka
na jau tikrai negražūs šie vardai schmoll.gif
Cikadelė
QUOTE(Zylute1 @ 2007 10 21, 12:31)
visiskai negrazus  mega_shok.gif  fool.gif

! 
Tik be tokių šypsenėlių prašom, tai gali būti traktuojama, kaip asmens įžeidimas.
Tugras
Mano dukros vardas Teofilė. Dar nesusilaukę jos, žinojome, kokiu vardu vadinsime. Pavadinom aktorės Teofilės Vaičiūnienės ir mano prosenelio Teofilio garbei. Labai džiaugiuosi pasirinkimu, nes visi sutikti žmonės: gydytojai ir t.t., išgirdę šį vardą nustemba ir iš karto įsimena. Antrą kartą kartoti nereikia. Darželyje vaikai (penkiamečiai) ištaria puikiai, netrumpina. Tai, ar ateityje sutikti žmonės vardą trumpins ir iškraipys - priklauso tik nuo vardo turėtojo. O aš esu įsitikinusi - mano dukra savo vardu didžiuosis ir jį gerbs.
Valetta
savo vaikui tokio vardo neduociau, bet jei jums grazus, tai kodel ne wink.gif
Migdols
QUOTE(Tugras @ 2008 02 08, 17:36)
O aš esu įsitikinusi - mano dukra savo vardu didžiuosis ir jį gerbs.
*

aš nebūčiau tokia tikra..

man asmeniškai šie vardai labai nekokie.
Mazoji sirdele
schmoll.gif baisus
tikiu
Pas mus darbe toks senis dirba vardu Teofilis, tai man su juo ir asocijuojasi, neduočiau vaikui tokio vardo schmoll.gif
Arneja
QUOTE(pliukšt @ 2007 11 01, 14:48)
Ačiū ne biggrin.gif visokie -ofiliai biggrin.gif
*

Butent thumbup.gif Bet dar man asociacijos su ligom (sifiliu, tifu).Atleiskit, jei ka izeidziau 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.