Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ką gaminti iš tofu?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
zebrova
niekur nerandu konkreciu receptuku su tofu,gal galite kas padeti blush2.gif
Labai is anksto dekoju wub.gif
irmulia
Atsiprašau už klausimą, o kas tai yra g.gif ? ir su kuo valgoma? biggrin.gif
zebrova
QUOTE(irmulia @ 2008 03 07, 09:58)
Atsiprašau už klausimą, o kas tai yra  g.gif ? ir su kuo valgoma?  biggrin.gif
*

tofu yra soju pupeliu suris mirksiukas.gif
irmulia
Hmm g.gif kaip įdomu bigsmile.gif o kur jo būna pirkti?
zebrova
QUOTE(irmulia @ 2008 03 07, 18:49)
Hmm  g.gif  kaip įdomu  bigsmile.gif  o kur jo būna pirkti?
*

prekybos centruose didesniuose doh.gif
grange
mes tai jį naudojam ant picos kartais , į salotas arba karštiems sumuštiniams, daugiau nežinau nieko, nes vienas jis tai man labai neskanus blush2.gif
zebrova
QUOTE(grange @ 2008 03 08, 21:42)
mes tai jį naudojam ant picos kartais , į salotas arba karštiems sumuštiniams, daugiau nežinau nieko, nes vienas jis tai man labai neskanus  blush2.gif
*

gaminau as is jo deserta su braskemis,bet daugiau nieko negaminsiu,nes didesnes nesamones kaip tofu suris neesu maciusi ir ragavusi ax.gif schmoll.gif
pragiedruliai
QUOTE(zebrova @ 2008 03 09, 14:38)
gaminau as is jo deserta su braskemis,bet daugiau nieko negaminsiu,nes didesnes nesamones kaip tofu suris neesu maciusi ir ragavusi  ax.gif  schmoll.gif
*

Gal paruošti nepavyko? Aš tofu labai mėgstu.
Tiesa, nieko saldaus iš jo gaminusi nesu.
O šiaip - marinuoju ir kepu orkaitėje ar keptuvėje. Supjaustau mažais gabalėliais, apkepu ir beriu ant salotų. Dedu ant picos vietoje sūrio. Labai daug galimybių.

Receptų siūlyčiau paieškoti internete mirksiukas.gif
zebrova
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 03 09, 19:33)
Gal paruošti nepavyko? Aš tofu labai mėgstu.
Tiesa, nieko saldaus iš jo gaminusi nesu.
O šiaip - marinuoju ir kepu orkaitėje ar keptuvėje. Supjaustau mažais gabalėliais, apkepu ir beriu ant salotų. Dedu ant picos vietoje sūrio. Labai daug galimybių.

Receptų siūlyčiau paieškoti internete  mirksiukas.gif
*

na ieskojau as ir internete rolleyes.gif bet nieko viliojancio neradau,tada pati sukuriau deserto receptuka blush2.gif Bet jis man pats kaip suris nepatiko blink.gif
Cinside
Taigi tai sojų produktas, nereikia tikėtis, kad skonis bus kaip paprasto karvių pieno sūris smile.gif
pragiedruliai
Minkštą tofu galima dėti kaip kiaušinio pakaitalą į kai kuriuos receptus smile.gif
Jei skaitai angliškai : http://www.recipezaar.com/recipes.php?q[]=tofu&categ=87&ls=h
irmulia
QUOTE(zebrova @ 2008 03 09, 19:04)
na ieskojau as ir internete  rolleyes.gif bet nieko viliojancio neradau,tada pati sukuriau deserto receptuka  blush2.gif Bet jis man pats kaip suris nepatiko  blink.gif
*

O gal pasidalintum savo receptuku? mirksiukas.gif Tiesą sakant, niekada nesu ragavusi to tofu sūrio, tad suintrigavo biggrin.gif
zebrova
QUOTE(irmulia @ 2008 03 12, 19:05)
O gal pasidalintum savo receptuku?  mirksiukas.gif  Tiesą sakant, niekada nesu ragavusi to tofu sūrio, tad suintrigavo  biggrin.gif
*

nieko ipatingo blush2.gif Bet gali pasiziureti va cia rolleyes.gif http://priestalo.lt/forumas/viewtopic.php?...;highlight=tofu
Saldainė
Gal kas zinote, kur nusipirkti butu galima Vilniuje naminio Tofu? Zinau, kad yra daranciu namuose, bet neisivaizduoju kur ieskoti blush2.gif
irmulia

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
kkammi
Radau idomu straipsni apie tofu http://www.vege.lt/?p=587 net nzn kad jis toks naudingas thumbup.gif as ji dievinu!!!! Galima su juo daryt viska! Net i sriuba tirsta det vietoj grietineles smile.gif niam niam niam smile.gif butinai pabandykit! Karta net ledus is jo dariau per veganiska vakareli tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.