Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Edit_a
QUOTE(eglerada @ 2009 07 31, 22:41)
na suapvalejusios formos man varo nevilti... schmoll.gif jam tai netrukdo,nekart nebambejo smile.gif pyksta ant manes kai imu verkt i ka as panasi lotuliukas.gif
*

as irgi turiu nepageidautinus 8 kg doh.gif - drabuziu spinta visa keisti reikia o nesinori...gaila pamegtu dzinsu ir nutrintu sirdziai mielu maikonu - ka daryti verysad.gif ... o vyras.....na tyli, bet is akiu matau, kad noretu pries tai buvusios blush2.gif
seimynele :)
Matu kaip jis manes geidzia tuom viskas ir pasakoma apie pasikeitusi kuna thumbup.gif
Gluosneta
per nestuma as tikrai atrodziau kaip dramblys biggrin.gif pas mane liko dar geri 10 kg,mano vyrui tas pats jis man nieko nesako.AS ir per daug nedepresuociau jei ne tas pilvas but likes,nera toks didelis bet noretusi mazesnio.Ko as nedarau ir jis labai letai mazeja.Rei manau su juo uzsiimt griezciau smile.gif Mano dietos jam vieni juokai biggrin.gif
babrusia
mano vyras mane giria, kad atrodau ypatingai grazi, kad netgi isgrazejau, kad labai seksualiai atrodau, bet as pati taip nesijauciu, nes po gimdymo baisingas pilvas pupso (vaikas gime 4.8 kg, tai pilvas buvo milzniskas nestumo metu...), strijos abiejuose pilvo sonuose labai ryskios, bamba baisiai idubusi, kaip duobe kokia... bet vyro palaikymas bent jau neleidzia man saves grauzt del isvaizdos ax.gif
AiNi
Praėjo 1,5 mėn. po gimdymo ir savo kūnu esu jau visiškai patenkinta, nes iš ligoninės grįžau mažesnio svorio nei prieš nestuke.gif tik truputį pilvukas dar minkštokas, preso trūksta biggrin.gif Vyras giria ir stebisi, kad taip greitai viskas kaip buvo. Man taip svarbu jo pagyros dabar, kai jaučiu, kad truputį reikia suglebusį pilvuką "pasportint" biggrin.gif Bet tas jaučiasi tik liečiant jį, nematyti nieko, visas atsikišimas jau dingo thumbup.gif
*ninia*
Per antra nestuke.gif priaugau tikrai nemazai svorio, taciau SB atrodau nuostabi hihihi.gif
Karta, bevartydami nuotraukas, uzkliuvom uz mano mokyklos isleistuviu iamzinta grozybe biggrin.gif Sakau, ziurek kokia liekna, grazi..
o Jis.. ne, kazkokia isdziuvus biggrin.gif
Gerai sako, kad mylintis vyras dazniausiai nepastebi savo mylimos moters trukumu drinks_cheers.gif

Bet, manau, tai nera pasiteisinimas uzleist save. Mano manymu, tokiu budu sudaromos tik palankios, o svarbiausia, RAMIOS aplinkybes siekt savo grozio idealu. Kai niekas nestovi virs galvos ir nespaudzia KAIP TU ATRODAI... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Miauki
Kokie geri jūsų visų vyrai.
O man penktą dieną po gimdymo prikaišiojo, kad didelis pilvas liko. O jis iš tikrųjų labai didelis, galėjau iš karto gimdyti dar vieną. Dabar kai jau padoriau atrodo, tai nieko nebesako, bet pagirti irgi liežuvis neapsiverčia.
murce
QUOTE(Miauki @ 2009 09 30, 08:40)
O man penktą dieną po gimdymo prikaišiojo, kad didelis pilvas liko. O jis iš tikrųjų labai didelis, galėjau iš karto gimdyti dar vieną. Dabar kai jau padoriau atrodo, tai nieko nebesako, bet pagirti irgi liežuvis neapsiverčia.
*

...laikykis 4u.gif
MB tai nieko man nesako dėl pasikeitusio kūno, daugiau pati dejuoju, kad sau negraži, kad į rūnus neįlendu dar verysad.gif
Uuoga
Sveikos, db man jau 3 men kap po gimdymo, svoris grizo i ta padeti koks buvo pries pastojant, tik kunas gal nebetok sstangrus. O MB tai po gimdymo tik tik, nieko nesake, o db tai vis pasako - va paziurek, pasportuot reik, dietos pasilaikyt kad formos grystu. is pradziu kreipiau demesi o db tai ne, nes zinau kad jis vistiek myli mane ir myles, ne su kunu gyveni svarbu juk sirdis, o beto, as ir pati znv kad ne grazei atrodo db kaikurios vietos, bet nieko - pasportuot reikes ir vel bus ledas mirksiukas.gif ale kaip jie nesupranta, kad mum reik ir vaikiuka priziuret ir namus sutvarkyt ir apskalbt viska,,o jie,,,pf,, atsirado ce matai misteriai visatos atletiskieji, nekreipkit demesio.. 4u.gif man ka pasako tai as atsakau - nu ir gerai, tai ka man db daryt, vat kokia noresiu tokia ir busiu.. bigsmile.gif
Josephin
QUOTE(Miauki @ 2009 09 30, 06:40)
*

nu tai jei TB tox ozys km su juo gyveni, jei jis vertina tik tavo kuna ir nemato, kad ne savo noru ta kuna issidarkei doh.gif man kraujas verda paskaicius apie tokius

QUOTE(Uuoga @ 2009 10 05, 11:30)
Sveikos, db man jau 3 men kap po gimdymo, svoris grizo i ta padeti koks buvo pries pastojant, tik kunas gal nebetok sstangrus. O MB tai po gimdymo tik tik, nieko nesake, o db tai vis pasako - va paziurek, pasportuot reik, dietos pasilaikyt kad formos grystu. is pradziu kreipiau demesi o db tai ne, nes zinau kad jis vistiek myli mane ir myles, ne su kunu gyveni svarbu juk sirdis, o beto, as ir pati znv kad ne grazei atrodo db kaikurios vietos, bet nieko - pasportuot reikes ir vel bus ledas mirksiukas.gif  ale kaip jie nesupranta, kad mum reik ir vaikiuka priziuret ir namus sutvarkyt ir apskalbt viska,,o jie,,,pf,, atsirado ce matai misteriai visatos atletiskieji, nekreipkit demesio.. 4u.gif  man ka pasako tai as atsakau - nu ir gerai, tai ka man db daryt, vat kokia noresiu tokia ir busiu..  bigsmile.gif
*

sveikinu, kad tik po 3 men. jau grizai i buvusi svori..o mano dukrytei 14 menenesiu ir man dar liko numest 3kg iki senojo doh.gif MB vadina mane grazuole ir pan. sako vajei, jei mna reiktu taip niekad nesugebeciau..ale tikrai nesugebetu..pats megsta skaniai pavalgyt, pats turi pilvuka ir siaip tox nemenkas vyriskis yra lotuliukas.gif aisku mes pasikalbam kartais rimtai..kaip matome vienas kita..bet tai labiau sveikatos sumetimais..juk ne jaunyn einam..kunas niekada nebebus tox kox buvo 20-metes doh.gif kaip bebutu gaila..o pokiekvieno kito vaikucio bus tik blogiau..bet pasaulis dar nesustojo, vaikai gimsta..o tos kuriu vyrai toki s.. mala..nepamirskit pastatyt juos i vieta.. cool.gif
Ruutaa
Na mamytes nenorekite atrodyti kaip pries gimdyma doh.gif juk jau gimde ir liks strijos ir t.t....as pries 2,5 metus gimdziau svoris jau atsistate bet vistiek kunas jau ne toks ilgai maitinau tai krutine(kaip as sakau iki bambos biggrin.gif )pilvas vistiek yra nes tikrai nera laiko eiti i sporto klubus,o namie darau atsilenkimus ir t.t.bet kaip yra taip ir bus tas pilviukas.As kaip pradedu dejuoti is savo kuno tai maniskis sako man grazus ir toks kunas 4u.gif .Jei myles tai myles ir tokia mirksiukas.gif
Josephin
QUOTE(Ruutaa @ 2009 10 05, 12:54)
Na mamytes nenorekite atrodyti kaip pries gimdyma doh.gif juk jau gimde ir liks strijos ir t.t....as pries 2,5 metus gimdziau svoris jau atsistate bet vistiek kunas jau ne toks ilgai maitinau tai krutine(kaip as sakau iki bambos biggrin.gif )pilvas vistiek yra nes tikrai nera laiko eiti i sporto klubus,o namie darau atsilenkimus ir t.t.bet kaip yra taip ir bus tas pilviukas.As kaip pradedu dejuoti is savo kuno tai maniskis sako man grazus ir toks kunas 4u.gif .Jei myles tai myles ir tokia mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif va va, visiskai pritariu.. jau tikrai negimdziusios nebusim lotuliukas.gif tenka susitaikyt su pasikeitimais..o jei vyrai to negali suprast..tai cia jau ju problema..patikekit yra vyrai kurie myli ir supranta ir nera net kalbos..tad nekaltinkit saves.. 4u.gif
Uuoga
beaebejo drinks_cheers.gif reik tokius vyriskius pastatyt i vieta, juk tikrai nera lengva po gimdymo o jie nori kad srtiksetume iskart grakscios kaip styrnos..jai myli, neziuri i kuna, svarbu sirdele
Deep pink
Per nestuma priaugau begale svorio,tad po gimdymo nieko grazaus savo kune yziuret negalejau,bet mano vyras zinojo,kokios skaudzios man visokios replikos,net kudai esant nedryzdavo ka pasakyt,nes esu kompleksu maisas.Man patiko,kai kustant 1k lovoj man pasake-eee,tavo uzpakaliukas mazeja bigsmile.gif Sveriau tada gal 90,bet buvo malonu ax.gif Nieko niekada man vyras nesako,aciu jam,myli visokia wub.gif
Raudona_Braske
QUOTE(Miauki @ 2009 09 30, 08:40)
*

nu nepyk bet tik gun_bandana.gif tokius vyrus doh.gif
o as savuoju dziaugiuosi, nors pati sau nebeatrodau tokia grazi bet jei tik mb pasiskundziu tai jis grieztai liepia nebenusisneket, sako kad as tapau moterim ir ner cia man ko vaiksciot isstypusiai hihihi.gif
spylkutia
Nė karto vyras rimtai nepriekaištavo ir nesiskundė, kad suglebus oda, ar užpakalis per didelis schmoll.gif sako, kad visokia jam patinku blush2.gif pati sau labiau patinku be šitų defektų, bet tikiuosi, jie greit susitvarkys ax.gif
Josephin
QUOTE(Deep pink @ 2009 10 25, 20:12)
Per nestuma priaugau begale svorio,tad po gimdymo nieko grazaus savo kune yziuret negalejau,bet mano vyras zinojo,kokios skaudzios man visokios replikos,net kudai esant nedryzdavo ka pasakyt,nes esu kompleksu maisas.Man patiko,kai kustant 1k lovoj man pasake-eee,tavo uzpakaliukas mazeja bigsmile.gif Sveriau tada gal 90,bet buvo malonu ax.gif  Nieko niekada man vyras nesako,aciu jam,myli visokia wub.gif
*

thumbup.gif sveikinu tave su tokiu vyru..jis pas tave zmogus..nepergyvenk, numesi kadanors ta svori kazkiek, o gfal ir visa.. bet svarbiausia, kad tavo artymiausiam tai nerupi mirksiukas.gif
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 10 25, 21:44)
nu nepyk bet tik gun_bandana.gif tokius vyrus  doh.gif
o as savuoju dziaugiuosi, nors pati sau nebeatrodau tokia grazi bet jei tik mb pasiskundziu tai jis grieztai liepia  nebenusisneket, sako kad as tapau moterim ir ner cia man ko vaiksciot isstypusiai  hihihi.gif
*

drinks_cheers.gif saunuolis TB..maniskis vis man primena kad jis ne suo kad kaulus griauztu..jam patinka kad pagaliau is mergiotes-pacankes tapau moteriskesne biggrin.gif
wfr
Kadangi po gimdymo labai mazai poilsio buvo ir rupesciai visokie, tai svoris krito ir krito..Nelabai patiko maniskiui doh.gif vis sakydavo kad perkuda,i ka besu panasi ir panasiai...na bet vistiek mylejo wub.gif dabar dziaugiasi kad biskiuka lasinuku priaugau ax.gif
super_wife
Mano vyras labai supratingas siuo atzvilgiu ir esu jam be galo dekinga. Dvi sav. po gimdymo o as pilvuko neturiu,aisku odyte suglebusi,bet nuo kitos sav. pradesiu sportuoti ir viskas susiregulios,MB sako,kad viskas bus gerai ir klausia "praejo dvi sav. o tu jau nori buti kaip anksciau?! biggrin.gif " Sakau,kad aisku,kad noriu,sako,kad tikrai viskas susitvarkys po menesio,dvieju,viskas griz i savo vietas.O ir padidejes uzpakaliukas keliais cm jam taaaaip patinka blush2.gif
floridija
Mano vyras tai super, kai as staipausi pries veidrodi ir vis burbu, kad reikia dar kokius 5 kg numesti, jisai sako, ka cia tau mesti nera ka. thumbup.gif
Neklauzadux
As irgi labai dziaugiuosi savo vyru, nei puses zodzio apie mano kuno linijas nepasake smile.gif na tiesa pirmosiom savaitem kai buvau kudesne net kaip iki pastojimo,tai pastebejo kad gerokai kudesne, bet dabar jau pora menesiu po gimdymo tai svoris gryzo mazdaug toks pats kaip ir anksciau tik kad pilvukas labiau atsikises... blush2.gif man paciai tai labai kliuna, bet is vyro jokiu priekaistu negirdziu... biggrin.gif o padidejusia krutine tai isvis atsidziaugti negali lotuliukas.gif ir nuolat girdziu kaip mane ir dukryte myli wub.gif
DNG
kadangi nieks labai nepasikeite tai ir reakciju nera kazkokiu. rolleyes.gif
mamakarolina
MANIŠKIS TAIP PAT JOKIŲ PRIEKAIŠTŲ NEREIŠKIA DĖL MANO PASIKEITUSIOS FIGUROS PO GIMDYMO smile.gif REIKIA TIK BIŠKUČIO LAIKO, KANTRYBĖS IR NORO, O TADA VISKAS ATSISTATYS Į SAVAS VIETAS biggrin.gif
jurackaaa
maniskis ir nieko nesako smile.gif vos 9 paros praejo po gimdymo smile.gif dukryte uzsiemes 4u.gif

viena vakara sakau ko tu manes ne neapsikabini.. sako kad bijau, gal tau vis dar skauda ax.gif (dalyvavo gimdyme mate kaip jauciaus) sakau tai pilvo neskauda, gali kabintis thumbup.gif
*Amila*
Pas mane po gimdymo liko +5 kg.,bet vyras ju nemato.. rolleyes.gif As burbu,kad kaip reikia numest,o jis: kur tu matai,kad reiketu ka mest.. biggrin.gif Kartais ir pyktis paima,galvoju gal specialiai tik taip sako.. ax.gif
mazuliukeee23
as po vaikucio atejimo i si pasauli pastambejau,nors praejo 11 men.vistiek liko 9 kg,bet tetukas sako,kad sumoteriskejau,ir jam atinka tai. blush2.gif lotuliukas.gif o vat man,nelabai,tai kad po naujuju ruosiuosi sportuoti. rolleyes.gif
Renata N.
normaliai vyras reaguoja i kuno pasikeitimus ax.gif bet tikiuosi kad numesiu ax.gif
˜“ª¤Julija¤ª“I
Jokių priekaištų nei prieš, nei po ax.gif man čia tik kartais pasimaivymai užeina - aš per stora biggrin.gif tai pasijuokia ir sako - jo, tu tokia stora, kad per storumus kauliukai jau visi matosi doh.gif
Atomic
nors svoris po truputi ir krenta nes negaliu imtis jokiu drastisku veiksmu pries tuos nelemtus uzsilikusius kg kadangi maitinu mirksiukas.gif jokiu priekaistu is mb nesulaukiu bet pati paprasiau kad nupirktu elipsini treniruokli blush2.gif dabar rytais tvirtinu kuneli thumbup.gif
luckyme
kiekviena diena girdziu "kokie papai" lotuliukas.gif juoko forma aisku,bet negali jis i juos atsiziuret tongue.gif o siaip dar pareiske kad reik greiciau antro vaiko nes tiko labai man pilvukas ir truksta dabar kazko kai jo neber doh.gif
kroha
Vyras "didziuojasi" savo ir kudikio darbeliu , nes figura pasikeite I gera, tik nelabai patinka, kad labai sukudau ir svoris dar krenta!
zarza
Figura atsistate per 2 menesius. Taigi ner i ka reaguoti wink.gif
Donyy
priaugau 25kg.... per menesi numeciau 14kg... ax.gif dar liko doh.gif bet vyras tyli nieko nesako biggrin.gif o ka jis gali sakyti g.gif juk leliuka pagimdziau wub.gif o ne seip sau emaiu valgiau tortus ir storejau biggrin.gif pabandytu jis man prasizioti biggrin.gif biggrin.gif
Wild Pearl
maniskis irgi tylie bet va pati tai baigiu save nusigrauzti kad niekaip nenumetu svorio doh.gif blink.gif ir kaip ji numesti??? g.gif unsure.gif
VVaiva
Mano kunas nepasikeite po gimdymo ax.gif Na, gal dar siek tiek sulieknejau doh.gif Ir dar maziau riebaliuku turiu doh.gif Vyrui patinka viskas, priekaistu neturi biggrin.gif Gal tik paburbuliuoja, kad daugiau ilseciausi ir valgyciau, bet ka bevalgau, i kuna neina, nors tu ka g.gif
Krutine gal kiek sumazejo (nors ir taip maza buvo biggrin.gif ) - man nepatinka, bet vyrui tai netrukdo smile.gif
Kazin, kaip bus po antro, nes jau planuojam g.gif
ilonytė
man vyras sako, kad jam visokia graži(nors ką galvoja, tai biesas žino), o kg tai liko sočiai. Ir taip jau nebuvau manekenė(90 kg svėriau, o ūgis 1,73m). Aš gi nežabala, veidrody puikiai matos, kaip atrodau. Ar giria, ar ne, vistiek tuos kilus reikia numest.O jei svorio metimas tampa gyvenimo tikslu, tai jau ne kas. Jei nesiseka, gali depresiją įsivaryt
cvetocik
kazi ka istikruju vyrai galvoja sakydami, kad gerai atrodom su uzsilikusiais kilogramais po gimdymo... gal but sako, kad gerai atrodai, tik tam, kad neizeist ir tiek...
Pekutis*
QUOTE(ilonytė @ 2010 03 04, 22:55)
man vyras sako, kad jam visokia graži(nors ką galvoja, tai biesas žino), o kg tai liko sočiai. Ir taip jau nebuvau manekenė(90 kg svėriau, o ūgis 1,73m). Aš gi nežabala, veidrody puikiai matos, kaip atrodau. Ar giria, ar ne, vistiek tuos kilus reikia numest.O jei svorio metimas tampa gyvenimo tikslu, tai jau ne kas. Jei nesiseka, gali depresiją įsivaryt
*

Na, svorio metimas, kaip ir pinigų uždirbimas turi tapti ne tikslu, o rezultatu. mirksiukas.gif Linkiu, kad Jums taip ir būtų.
Migdole
Po pirmo nestumo svorio priaugau pora kg ir niekaip ju negalejau atsikratyt, ejom abu sportuot, zodziu palaike mane mano vyrukas, aisku biskuti ir pasijuokdavom, kad polendrickos matosi, bet nieko... dabar laukiam dar vieno leliuko, svoris auga,kaip ant mieliu (jau +5kg), bet zinau, kad ir vel eisim abu sportuot ir viskas bus gerai. O siuo metu valgom bulvytes ir nieko negaliu padaryt doh.gif kol nesuvalgau bulvytes per diena, tol silpna, pykina, bloga ir pan, O tik suvalgau bulvyciu, o jei dar keptu, tai kaip naujas zmogus doh.gif
mabi
as vyrui visokia grazi - jis taip nuolat sako, ir tikrsai nemanau, kad meluoja. dabar ziauriai noriu atsikratyti nereikalingu kg, tai daug ko atsisakau valgyti, tai MB labai pyksta, mano, kad nereikia man svorio mesti....
nepriklausoma
Maniškis sako, kad net nesimato, jog visai neseniai gimdžiau, jei ne perrėžtas pilvas, pokyčių kaip ir nėra, nes per nėštumą priaugau vos 10 kg, o [irmą savaitę po gimdymo jau buvo -2, nors dabar jau vėl atsistatė buvęs svoris ax.gif
jovitaj
Po gimdymo per pora menesiu dingo visi kg, nieko nedariau savaime. O jei padejuoju kad reiktu pora dar numesti tai jis labai pyksta. Kaip su mazu vaiku su manim zaidzia kol nesuvalgau visko kas lekstej negaliu nueiti biggrin.gif Sako negalintis pakesti anoreksininkiu, nors nesu as tokia (ugis165,svoris55kg)
Amri32
Na, mano vyrelis tai jau nerealiai svorio klausimais patikrintas biggrin.gif Esu svėrusi ir 110kg ir 60kg.Nes esu linkusi į pilnumą, tai turiu save kiekvienam žingsny kontroliuotis unsure.gif Ir visada jis man įrodinėja, kad esu gražiausia ax.gif Tik neseniai, kai prirėmiau prie sienos dėl svorio, tai pripažino, kad nelabai gerai atrodžiau, kai 60kg svėriau(ūgis mano 1,71)Na, jam tipo, per džiūsna jau buvau, o nuo dietų tai pikta kaip širšė, tai daugiau nebenorėtų tokio periodo.Dabar jau mėnesiukas kaip turime nuostabią dukrytę, esu numetusi 12kg panašiai( priaugau 23per nėštumą).Jau pradedu isterikuoti, ką reiks rengtis kai atšils, nes kojos celiulitinės, į rūbus dar neįlendu.O jis ramiausiai sako - gražiai atrodai, kad kitos taip būtų susitvarkiusios doh.gif O subinės daržinės mano nemato, nes ji jam...paprasčiausiai patinka g.gif Tai manau, kad mes visi labai skirtingai matom - vyram visai kiti kriterijai būna.Tik tie durneliai, kurie terorizuoja savo žmonas dėl kelių kg, manau, kad ne kg jiems problema, o gal pačioje santuokoje?
Ingulka22
man tai buvo nukrite po nestumo kg, db vel priaugo.. doh.gif norisi numesti, vyras kartais patraukia per danti, bet nepykstu as uz tai, tik n'taji karta pasizadu maziau valgyt ir sportuot thumbup.gif
Merisa
QUOTE(Amri32 @ 2010 03 12, 17:04)
Na, mano vyrelis tai jau nerealiai svorio klausimais patikrintas biggrin.gif Esu svėrusi ir 110kg ir 60kg.Nes esu linkusi į pilnumą, tai turiu save kiekvienam žingsny kontroliuotis unsure.gif Ir visada jis man įrodinėja, kad esu gražiausia ax.gif Tik neseniai, kai prirėmiau prie sienos dėl svorio, tai pripažino, kad nelabai gerai atrodžiau, kai 60kg svėriau(ūgis mano 1,71)Na, jam tipo, per džiūsna jau buvau, o nuo dietų tai pikta kaip širšė, tai daugiau nebenorėtų tokio periodo.Dabar jau mėnesiukas kaip turime nuostabią dukrytę, esu numetusi 12kg panašiai( priaugau 23per nėštumą).Jau pradedu isterikuoti, ką reiks rengtis kai atšils, nes kojos celiulitinės, į rūbus dar neįlendu.O jis ramiausiai sako - gražiai atrodai, kad kitos taip būtų susitvarkiusios doh.gif O subinės daržinės mano nemato, nes ji jam...paprasčiausiai patinka g.gif Tai manau, kad mes visi labai skirtingai matom - vyram visai kiti kriterijai būna.Tik tie durneliai, kurie terorizuoja savo žmonas dėl kelių kg, manau, kad ne kg jiems problema, o gal pačioje santuokoje?
*

pilnai sutinku su Amri32.
maniskis man niekada nieko nesako del svorio, as pati labiau panikuoju del priaugtu kg.
Papildyta:
QUOTE(Donyy @ 2010 03 03, 15:32)
priaugau 25kg.... per menesi numeciau 14kg...  ax.gif dar liko  doh.gif bet vyras tyli nieko nesako  biggrin.gif o ka jis gali sakyti  g.gif juk leliuka pagimdziau  wub.gif o ne seip sau emaiu valgiau tortus ir storejau  biggrin.gif pabandytu jis man prasizioti  biggrin.gif  biggrin.gif
*

biggrin.gif oj, prajuokinai! pabandytu ir maniski prasyzioti! gun_bandana.gif
- hal -
man paciai sunkiai svoris auga,visada buvau labai liekan ir auksta 1.73cm 50 kg. laimes metais sveriau 58,ot grazi sau buvau biggrin.gif o paskui mem ir nutirpo,gal kas daug judu..nera kada prisesti ir aisku greita medziagu apykaita.nu tai po gimdymo sveriau 58kg.sykasrta thumbup.gif mb vis grypsteli uz sikniuko ir dziaugesi kad ten ne kauliukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif atnesa koki soskolada ir sako-valgyk,valgyk,man patinka ir rankytes ir kojytes lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
sabija
dziaugiuosi, kad po gimdymo svoris be didesniu pastangu savaime nukrito, tai ta figura aisku vistiek pasikeitus, bet vyrelis nei mikt, nes 15kg numeciau ax.gif
Nightmoon
QUOTE(sabija @ 2010 05 04, 14:36)
dziaugiuosi, kad po gimdymo svoris be didesniu pastangu savaime nukrito, tai ta figura aisku vistiek pasikeitus, bet vyrelis nei mikt, nes 15kg numeciau ax.gif
*

Na svoris mano grižo i "pradine padeti" bet apimtys tai pakito kažkiek, pilvas apacioje dar kazkiek pakibes. Kai tik grįžom namo buvo geda vyrui rodytis, slepiausi blush2.gif Bet jam viskas buvo naturalu ir miela ir nieko blogo nesake tik gyre tai tikrai palengvino aklimatizacija po gimdymo ir ne taip stresavau matydama pakibuka pilva ax.gif
Apache
As iki nestumo buvo lb kuda,o kai pagimdziau svoris liko pagal medikus normalus,nors man atordo,kad galeciau sverti maziau,uztad vyras man sako,kad tikrai jam db graziau atrodau,nei tada kai uz sluotkocio galejau pasislepti biggrin.gif ir siaip niekada nera sakes kad eik pasikudink ar pan. visada sako,kad jam viskas grazu,tikrai malonu girdeti tokius zodzius ax.gif
Morena.
po gimdymo praejo 2 menesiai, dar liko 5 kg, i senas kelnes neitelpu doh.gif Bet vyras nieko nesako, dziaugiasi leliuku smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.