QUOTE(eglerada @ 2009 07 31, 22:41)
na suapvalejusios formos man varo nevilti...
jam tai netrukdo,nekart nebambejo
pyksta ant manes kai imu verkt i ka as panasi 
as irgi turiu nepageidautinus 8 kg
QUOTE(eglerada @ 2009 07 31, 22:41) na suapvalejusios formos man varo nevilti... as irgi turiu nepageidautinus 8 kg
Matu kaip jis manes geidzia tuom viskas ir pasakoma apie pasikeitusi kuna
per nestuma as tikrai atrodziau kaip dramblys
mano vyras mane giria, kad atrodau ypatingai grazi, kad netgi isgrazejau, kad labai seksualiai atrodau, bet as pati taip nesijauciu, nes po gimdymo baisingas pilvas pupso (vaikas gime 4.8 kg, tai pilvas buvo milzniskas nestumo metu...), strijos abiejuose pilvo sonuose labai ryskios, bamba baisiai idubusi, kaip duobe kokia... bet vyro palaikymas bent jau neleidzia man saves grauzt del isvaizdos
Praėjo 1,5 mėn. po gimdymo ir savo kūnu esu jau visiškai patenkinta, nes iš ligoninės grįžau mažesnio svorio nei prieš
Per antra
Karta, bevartydami nuotraukas, uzkliuvom uz mano mokyklos isleistuviu iamzinta grozybe o Jis.. ne, kazkokia isdziuvus Gerai sako, kad mylintis vyras dazniausiai nepastebi savo mylimos moters trukumu Bet, manau, tai nera pasiteisinimas uzleist save. Mano manymu, tokiu budu sudaromos tik palankios, o svarbiausia, RAMIOS aplinkybes siekt savo grozio idealu. Kai niekas nestovi virs galvos ir nespaudzia KAIP TU ATRODAI...
Kokie geri jūsų visų vyrai.
O man penktą dieną po gimdymo prikaišiojo, kad didelis pilvas liko. O jis iš tikrųjų labai didelis, galėjau iš karto gimdyti dar vieną. Dabar kai jau padoriau atrodo, tai nieko nebesako, bet pagirti irgi liežuvis neapsiverčia. QUOTE(Miauki @ 2009 09 30, 08:40) Kokie geri jūsų visų vyrai. O man penktą dieną po gimdymo prikaišiojo, kad didelis pilvas liko. O jis iš tikrųjų labai didelis, galėjau iš karto gimdyti dar vieną. Dabar kai jau padoriau atrodo, tai nieko nebesako, bet pagirti irgi liežuvis neapsiverčia. ...laikykis MB tai nieko man nesako dėl pasikeitusio kūno, daugiau pati dejuoju, kad sau negraži, kad į rūnus neįlendu dar
Sveikos, db man jau 3 men kap po gimdymo, svoris grizo i ta padeti koks buvo pries pastojant, tik kunas gal nebetok sstangrus. O MB tai po gimdymo tik tik, nieko nesake, o db tai vis pasako - va paziurek, pasportuot reik, dietos pasilaikyt kad formos grystu. is pradziu kreipiau demesi o db tai ne, nes zinau kad jis vistiek myli mane ir myles, ne su kunu gyveni svarbu juk sirdis, o beto, as ir pati znv kad ne grazei atrodo db kaikurios vietos, bet nieko - pasportuot reikes ir vel bus ledas
QUOTE(Miauki @ 2009 09 30, 06:40) Kokie geri jūsų visų vyrai. O man penktą dieną po gimdymo prikaišiojo, kad didelis pilvas liko. O jis iš tikrųjų labai didelis, galėjau iš karto gimdyti dar vieną. Dabar kai jau padoriau atrodo, tai nieko nebesako, bet pagirti irgi liežuvis neapsiverčia. nu tai jei TB tox ozys km su juo gyveni, jei jis vertina tik tavo kuna ir nemato, kad ne savo noru ta kuna issidarkei QUOTE(Uuoga @ 2009 10 05, 11:30) Sveikos, db man jau 3 men kap po gimdymo, svoris grizo i ta padeti koks buvo pries pastojant, tik kunas gal nebetok sstangrus. O MB tai po gimdymo tik tik, nieko nesake, o db tai vis pasako - va paziurek, pasportuot reik, dietos pasilaikyt kad formos grystu. is pradziu kreipiau demesi o db tai ne, nes zinau kad jis vistiek myli mane ir myles, ne su kunu gyveni svarbu juk sirdis, o beto, as ir pati znv kad ne grazei atrodo db kaikurios vietos, bet nieko - pasportuot reikes ir vel bus ledas sveikinu, kad tik po 3 men. jau grizai i buvusi svori..o mano dukrytei 14 menenesiu ir man dar liko numest 3kg iki senojo
Na mamytes nenorekite atrodyti kaip pries gimdyma
QUOTE(Ruutaa @ 2009 10 05, 12:54) Na mamytes nenorekite atrodyti kaip pries gimdyma
beaebejo
Per nestuma priaugau begale svorio,tad po gimdymo nieko grazaus savo kune yziuret negalejau,bet mano vyras zinojo,kokios skaudzios man visokios replikos,net kudai esant nedryzdavo ka pasakyt,nes esu kompleksu maisas.Man patiko,kai kustant 1k lovoj man pasake-eee,tavo uzpakaliukas mazeja
QUOTE(Miauki @ 2009 09 30, 08:40) Kokie geri jūsų visų vyrai. O man penktą dieną po gimdymo prikaišiojo, kad didelis pilvas liko. O jis iš tikrųjų labai didelis, galėjau iš karto gimdyti dar vieną. Dabar kai jau padoriau atrodo, tai nieko nebesako, bet pagirti irgi liežuvis neapsiverčia. nu nepyk bet tik o as savuoju dziaugiuosi, nors pati sau nebeatrodau tokia grazi bet jei tik mb pasiskundziu tai jis grieztai liepia nebenusisneket, sako kad as tapau moterim ir ner cia man ko vaiksciot isstypusiai
Nė karto vyras rimtai nepriekaištavo ir nesiskundė, kad suglebus oda, ar užpakalis per didelis
QUOTE(Deep pink @ 2009 10 25, 20:12) Per nestuma priaugau begale svorio,tad po gimdymo nieko grazaus savo kune yziuret negalejau,bet mano vyras zinojo,kokios skaudzios man visokios replikos,net kudai esant nedryzdavo ka pasakyt,nes esu kompleksu maisas.Man patiko,kai kustant 1k lovoj man pasake-eee,tavo uzpakaliukas mazeja QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 10 25, 21:44) nu nepyk bet tik o as savuoju dziaugiuosi, nors pati sau nebeatrodau tokia grazi bet jei tik mb pasiskundziu tai jis grieztai liepia nebenusisneket, sako kad as tapau moterim ir ner cia man ko vaiksciot isstypusiai
Kadangi po gimdymo labai mazai poilsio buvo ir rupesciai visokie, tai svoris krito ir krito..Nelabai patiko maniskiui
Mano vyras labai supratingas siuo atzvilgiu ir esu jam be galo dekinga. Dvi sav. po gimdymo o as pilvuko neturiu,aisku odyte suglebusi,bet nuo kitos sav. pradesiu sportuoti ir viskas susiregulios,MB sako,kad viskas bus gerai ir klausia "praejo dvi sav. o tu jau nori buti kaip anksciau?!
Mano vyras tai super, kai as staipausi pries veidrodi ir vis burbu, kad reikia dar kokius 5 kg numesti, jisai sako, ka cia tau mesti nera ka.
As irgi labai dziaugiuosi savo vyru, nei puses zodzio apie mano kuno linijas nepasake
kadangi nieks labai nepasikeite tai ir reakciju nera kazkokiu.
MANIŠKIS TAIP PAT JOKIŲ PRIEKAIŠTŲ NEREIŠKIA DĖL MANO PASIKEITUSIOS FIGUROS PO GIMDYMO
maniskis ir nieko nesako
viena vakara sakau ko tu manes ne neapsikabini.. sako kad bijau, gal tau vis dar skauda
Pas mane po gimdymo liko +5 kg.,bet vyras ju nemato..
as po vaikucio atejimo i si pasauli pastambejau,nors praejo 11 men.vistiek liko 9 kg,bet tetukas sako,kad sumoteriskejau,ir jam atinka tai.
normaliai vyras reaguoja i kuno pasikeitimus
Jokių priekaištų nei prieš, nei po
nors svoris po truputi ir krenta nes negaliu imtis jokiu drastisku veiksmu pries tuos nelemtus uzsilikusius kg kadangi maitinu
kiekviena diena girdziu "kokie papai"
Vyras "didziuojasi" savo ir kudikio darbeliu , nes figura pasikeite I gera, tik nelabai patinka, kad labai sukudau ir svoris dar krenta!
Figura atsistate per 2 menesius. Taigi ner i ka reaguoti
priaugau 25kg.... per menesi numeciau 14kg...
maniskis irgi tylie bet va pati tai baigiu save nusigrauzti kad niekaip nenumetu svorio
Mano kunas nepasikeite po gimdymo
Krutine gal kiek sumazejo (nors ir taip maza buvo Kazin, kaip bus po antro, nes jau planuojam
man vyras sako, kad jam visokia graži(nors ką galvoja, tai biesas žino), o kg tai liko sočiai. Ir taip jau nebuvau manekenė(90 kg svėriau, o ūgis 1,73m). Aš gi nežabala, veidrody puikiai matos, kaip atrodau. Ar giria, ar ne, vistiek tuos kilus reikia numest.O jei svorio metimas tampa gyvenimo tikslu, tai jau ne kas. Jei nesiseka, gali depresiją įsivaryt
kazi ka istikruju vyrai galvoja sakydami, kad gerai atrodom su uzsilikusiais kilogramais po gimdymo... gal but sako, kad gerai atrodai, tik tam, kad neizeist ir tiek...
QUOTE(ilonytė @ 2010 03 04, 22:55) man vyras sako, kad jam visokia graži(nors ką galvoja, tai biesas žino), o kg tai liko sočiai. Ir taip jau nebuvau manekenė(90 kg svėriau, o ūgis 1,73m). Aš gi nežabala, veidrody puikiai matos, kaip atrodau. Ar giria, ar ne, vistiek tuos kilus reikia numest.O jei svorio metimas tampa gyvenimo tikslu, tai jau ne kas. Jei nesiseka, gali depresiją įsivaryt Na, svorio metimas, kaip ir pinigų uždirbimas turi tapti ne tikslu, o rezultatu.
Po pirmo nestumo svorio priaugau pora kg ir niekaip ju negalejau atsikratyt, ejom abu sportuot, zodziu palaike mane mano vyrukas, aisku biskuti ir pasijuokdavom, kad polendrickos matosi, bet nieko... dabar laukiam dar vieno leliuko, svoris auga,kaip ant mieliu (jau +5kg), bet zinau, kad ir vel eisim abu sportuot ir viskas bus gerai. O siuo metu valgom bulvytes ir nieko negaliu padaryt
as vyrui visokia grazi - jis taip nuolat sako, ir tikrsai nemanau, kad meluoja. dabar ziauriai noriu atsikratyti nereikalingu kg, tai daug ko atsisakau valgyti, tai MB labai pyksta, mano, kad nereikia man svorio mesti....
Maniškis sako, kad net nesimato, jog visai neseniai gimdžiau, jei ne perrėžtas pilvas, pokyčių kaip ir nėra, nes per nėštumą priaugau vos 10 kg, o [irmą savaitę po gimdymo jau buvo -2, nors dabar jau vėl atsistatė buvęs svoris
Po gimdymo per pora menesiu dingo visi kg, nieko nedariau savaime. O jei padejuoju kad reiktu pora dar numesti tai jis labai pyksta. Kaip su mazu vaiku su manim zaidzia kol nesuvalgau visko kas lekstej negaliu nueiti
Na, mano vyrelis tai jau nerealiai svorio klausimais patikrintas
man tai buvo nukrite po nestumo kg, db vel priaugo..
QUOTE(Amri32 @ 2010 03 12, 17:04) Na, mano vyrelis tai jau nerealiai svorio klausimais patikrintas pilnai sutinku su Amri32. maniskis man niekada nieko nesako del svorio, as pati labiau panikuoju del priaugtu kg. Papildyta: QUOTE(Donyy @ 2010 03 03, 15:32) priaugau 25kg.... per menesi numeciau 14kg...
man paciai sunkiai svoris auga,visada buvau labai liekan ir auksta 1.73cm 50 kg. laimes metais sveriau 58,ot grazi sau buvau
dziaugiuosi, kad po gimdymo svoris be didesniu pastangu savaime nukrito, tai ta figura aisku vistiek pasikeitus, bet vyrelis nei mikt, nes 15kg numeciau
QUOTE(sabija @ 2010 05 04, 14:36) dziaugiuosi, kad po gimdymo svoris be didesniu pastangu savaime nukrito, tai ta figura aisku vistiek pasikeitus, bet vyrelis nei mikt, nes 15kg numeciau Na svoris mano grižo i "pradine padeti" bet apimtys tai pakito kažkiek, pilvas apacioje dar kazkiek pakibes. Kai tik grįžom namo buvo geda vyrui rodytis, slepiausi
As iki nestumo buvo lb kuda,o kai pagimdziau svoris liko pagal medikus normalus,nors man atordo,kad galeciau sverti maziau,uztad vyras man sako,kad tikrai jam db graziau atrodau,nei tada kai uz sluotkocio galejau pasislepti
po gimdymo praejo 2 menesiai, dar liko 5 kg, i senas kelnes neitelpu
|