Del padidejusiu krutu vyras desimtame danguje, nors niekada mazu krutu ne turiejau.
Niekad nesulaukiau priekaištų,nors su abiem nėštumais priaugdavau po 30kg., ir ne iš kart išeidavo juos numesti,ypač po antro.Su dukra linksmai vadindavo :mūsų mamytė meškutė
nu nieko jau cia nepadarysi... yra kaip yra, juk reikia leliuka maitinti ir apie dietas pradzioje manau negali buti kalbu
as po gimdymo sustambejau:( ir mano vyras man pastovei kartoja-paziurek i nuotraukas kokia tu buvai anksciau QUOTE(jurgitazi @ 2007 11 19, 16:29) nu nieko jau cia nepadarysi... yra kaip yra, juk reikia leliuka maitinti ir apie dietas pradzioje manau negali buti kalbu Tai nebūtina dietų laikytis; maistą derinti tik reikia; o be to - paprasta laikytis ir dietų, nes reikia pasisaugoti mamytei ką valgai, kad vaikui pilvelio nediegtų. O maniškė buvo pradžioje alergiška, neaišku kam. Tai valgiau tik virtas bulves ir ryžius... oj kokia gera dieta
Na o as kol buvau dar negimdziusi, turejau pakankamai nemaza krutine, o va kai nustojau maitint, tai ji visai nediduke liko. Man tai aisku net geriau, nes anksciau nepatiko didele krutine ir nepatogu budavo, o MB aisku kartais juokais ka nors uzmrta del pamazejusiu krutu
mano brangiausiasi priekaistu neturejo...sake tik pasidariau daugiau moteriska...
As tai krtitikos sulaukiu juokais, bet manau MB tairimtai galvoja tik guodzia kad juokauja
Na aš po gimdymo netekau labai daug svorio, tad vyras nuolat primena, kad reikėtų daugiau valgyti
labas
QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 11 15, 20:58) Juokinga tikrai ne tai, kad gerus vyrus turi. Bet, kiek žmonių tiek nuomonių. Jei nužvelgia praeinančią mergina ir žavisi jos"žurnalinėmis" kūno formomis, tai visiškai nieko blogo, aš ir nužvelgiu ir merginas, ir vyrus. Šiaip gražius žmones. Tik aš norėčiau, kad mano vyras taip į mane žiūrėtų, ne į praeinančias, tai ir stengiuosi, stengiuosi. O mano post'o tonas yra žinomas tik man. Čia interneto minusas. Tai neturėjo būti nei pamokantis, nei akis atveriantis. Tiesiog, gal labiau palaikymas, moterims, kad [/B]mažiau reikia kreipti dėmesį į vyrų nekomplimentus ( tuo pačiu ir komplimentus) apie išvaizdą. Svarbiausia patikti sau; o šypsenos bet kokiu atveju gerai. Sorry, nemanau, kad ką ižeidžiau savo post'u. O tu kiekvieną kartą kažką išgirdusi iš vyro nagrinėji: "kažin jis čia sąžiningai ar nesąžiningai pasakė" Kaip ir minėjau, kadangi savo vyru pasitikiu, todėl labai kreipiu dėmesį į jo nuomonę apie viską: tiek apie mano, tiek apie jo išvaizdą, tiek ir apie kitus dalykus. Neįsivaizduoju, gyveni kartu ir nekreipi dėmesio viens į kitą QUOTE(Tomassella @ 2007 11 22, 16:01) labas as irgi stengiuosi traukti pilva, bet ne visad prisimenu QUOTE(Hmmm... @ 2007 11 16, 10:29) O ar pati norėtumėte grįžti prie buvusių formų? O man kažkaip dzin dėl to žiūrėjimo Taip, svarbiausia yra patikti sau ir mylėti save Dėl įžeidimo, tai baikit Papildyta: Dar pagalvojau Visiskai sutinku ir palaikau nuomone. Daznai viskas priklauso nuo musu pachiu. As dabar neschia (pirmuoju) ir taip pat pergyvenu del to, kad pasisektu grizti i "buvusias ismieras". Tikiu kad viskas imanoma, tik reikia stengtis.
Oi pastambėjau pastambėjau kaip niekad, negi klausi ar aš gerai atrodau, kai pati matai, kad realybė visiškai kitokia. Jau pradėjau tvarkyt savo figūrą, o kai bus pokyčiai į gerą pusę, tada ir galėsiu paklaust kaip ašatrodau, nes šiandien sąžiningo atsakymo atveju - tikrai pagyrų nesulaukčiau
as sulaukiu tik komplimentu
Na zinot, turiu 2 vaikus. po pirmo buvau taip sukudus, kaip niekad gyvenime. o ir pastangu jokiu idet nereikejo. Svoris savaime krito nuo nemigo naktu ir pastovaus vaiko nesiojimo. O po antro gimdymo praejo daugiau nei1.5m. ir tikrai esu stora. Aisku ir pasimankstinu kiek galimybes leidzia..., bet galiu pasakyt , kad po antro nestumo svori numesti zymiai sunkiau.O ir amzius jau ne tas.vyras vis juokais uzmeta bajeriu, tipo koks pilvuzas ir t.t. O man skaudu, nors to ir neparodau. Gal kai grisiu dirbti, pageres situacija
QUOTE(Tisan @ 2007 10 22, 11:44) Po gimdymo vienaip ar kitaip pasikeicia moters kuno formos,vienos pastambeja kitos atvirksciai - suliekneja,taigi mielosios papasakokite kaip i tai reagavo jusu vyras,ar teko isgirsti uzgauliu zodziu ar komplimentu Kazkaip manasis nuo pat pradziu suprato, kad tam reikia laiko ir kaip tik pagirdavo, paguosdavo kai pati depresuodavau. O dabar po puses metu jau beveik atsistaciau, nors aisku visada yra ka tobulinti QUOTE(Tisan @ 2007 10 22, 13:17) is dalies tai taip SIAUBAS. Tokiam vyrui reiketu pasiulyti isgyventi visus nestumo ir gimdymo "dziaugsmus", turbut numirtu nesulaukes rezultato
mane vyras palaike, sake, kad myles tokia kokia esu, o va kai labai jau svoris krist pradejo, tai vis valgyt liepia, sako, gal jau nebemaitink maziuko, nes labai jau sunykus atrodai...siaip ar taip niekada nesisaipe
Gimdymas man tik i nauda
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 25, 10:37) O tu kiekvieną kartą kažką išgirdusi iš vyro nagrinėji: "kažin jis čia sąžiningai ar nesąžiningai pasakė" Kaip ir minėjau, kadangi savo vyru pasitikiu, todėl labai kreipiu dėmesį į jo nuomonę apie viską: tiek apie mano, tiek apie jo išvaizdą, tiek ir apie kitus dalykus. Neįsivaizduoju, gyveni kartu ir nekreipi dėmesio viens į kitą Mano vyras - atskiras variantas ir nenagrinėjamas. Jis niekada nepasakys man nieko, vien tam, kad įtiktų Bet aš komplimentų ne tik iš vyro susilaukiu O šito varianto: "kažką išgirdusi iš vyro nagrinėji: "kažin jis čia sąžiningai ar nesąžiningai pasakė" " tai iš vis nesuprantu. Jei pradėčiau kaskartą nagrinėti, ką kas kur kada pasakė ir kodėl, tai neturėčiau laiko niekam kitam. Nesureikšminu aš. O pasitikėjimas kuo čia dėtas? Savo vyru pasitikiu, tik skoniai nebūtinai neturi sutapti. O kodėl man turi atrodyti, kad vyrai kvailiai? Kažkokia klaidinga interpretacija. Paprastai, visi vyrai kiaulės,
Mano vyras tai tikras saunuolis tuo poziuriu, niekada neleptels, ko negrazaus. Na o manopilvas tikrai ne kaip atrodo,kadangi musu mergicka pilvelyje uzaugo iki 4,3 kg ir dar nenorejo pati islyst
Vyrui as ir dabar grazi, nors tikrai nemazai striju paliko nestumas ir truputi suapvalejau. Tik va pati sau nelabai patinku ir nebedristu nuoga rodytis
O maniškis sako, kad buvau pati gražiausia, kai laukiausi
O mano vyras po pirmo vaiko gimimo, penkta menesi isvare mane i sporto kluba
O pilnais pieno papukais tai oj kaip dziaugiasi
maniškiui aš visada graži
O as po gimdymo ne tik kad dar labiau suplonejau, bet ir kaip nebutu keista buve mazi papukai, tapo didesni ir grazesni, tai ko labiausiai bijojau , kad nukars ir t.t. o jie tik pasitaise ir tik i gera
na manasis tai labai dziaugias mano formom..sako
Patinka, kad krutyne ohooooo kokia didele, o taip manau, kad pilva reiktu mesti.
maniskis nieko nekritikuoja,nors striju tai liko tikrai laaaabai nemazai.o pati figura tai beveik kaip pries nestuma.manau,kad jei vyras tikrai myli,tai nekreips demesio nei i kelis papildomus kilogramus,nei i strijas,nei i celiulitus ir tt.juk myli ne vien tiktai isvaizda,bet ir moters vidu....
Nors po gimdymo dar tik 11 dienų, tačiau jau netekau viso svorio, kurį buvau priaugusi ir dar vieno papildomo kilogramo. Pilviukas aišku šiek tiek ištampytas, bet ačiū genams (???) bei Bodyshop brazilinių riešutų kremui - neturiu nei vienos strijos
pries pora dienu pasidomejo sporto klubu...bet tik tam,kad man ramiau butu, mato trbt kokia susikrimtusi esu... Papildyta: QUOTE(Tyra_Situacija @ 2007 12 15, 13:05) Nors po gimdymo dar tik 11 dienų, tačiau jau netekau viso svorio, kurį buvau priaugusi ir dar vieno papildomo kilogramo. Pilviukas aišku šiek tiek ištampytas, bet ačiū genams (???) bei Bodyshop brazilinių riešutų kremui - neturiu nei vienos strijos QUOTE(ryto_rasa @ 2007 12 17, 03:05) pries pora dienu pasidomejo sporto klubu...bet tik tam,kad man ramiau butu, mato trbt kokia susikrimtusi esu... Papildyta: Ei, nenusimink,mamyte, viskam savas laikas QUOTE(giedre 22 @ 2007 12 13, 16:44) maniskis nieko nekritikuoja,nors striju tai liko tikrai laaaabai nemazai.o pati figura tai beveik kaip pries nestuma.manau,kad jei vyras tikrai myli,tai nekreips demesio nei i kelis papildomus kilogramus,nei i strijas,nei i celiulitus ir tt.juk myli ne vien tiktai isvaizda,bet ir moters vidu....
Po pirmo gimdymo neliko jokių kg ir suglebimų
man tai vyras sako kad as jam visokia pati graziausia (bet i vidu neilisiu ir neissiaiskinsiu kiek tame tiesos yra) ir kad svarbiausia kad as sau patikciau..o va cia ir beda, kad as tai i save ziuret negaliu, nors turbut niekada ir nebuciau patenkinta savim 100 procentu, vistiek rasciau prie ko prikibt..
nesuprantu kaip gali pasikeisti kunas
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 28, 21:22) tai taip ir pasikeicia kad atsiranda papildomu kg,pilvas toli grazu nera plokscias
As kai mokiausi fiziologijos, mums destytojas sake, kad kai kurioms moteriskems po gimdymo pasikeicia hormonai ir jos pastambeja,net terminas kazkoks yra, ir tu ka nori daryk nevalgyk, sportuok svoris nekris, dar mintyse pagalvojau ne duok die man taip bus, as bent keturias tokias pazistu, negali numest svorio nors pries nestuma buvo sakaliukai ir svajojo bent kiek pastoret.
QUOTE(raimundux @ 2007 12 10, 15:36) va va... as irgi nedristu nuoga varinet jau jam pries akis. visur strijos... ir seksas man del to prastesnis nes as kompleksuoju del visu tu dalyku, striju, pilvo, paildomu kg. QUOTE(gintuks @ 2007 12 11, 17:17) QUOTE(netikėtai @ 2007 12 21, 09:29) mane irgi znaibo ir tikrina, kur as turiu lasiniu. kai atranda tai sako OOO... bjaurus jis... bet dabar sportuoju. nu is tikruju apteslejau, nors proporcijos panasios kaip seniau bet esu platesne. QUOTE(Jurlin @ 2007 12 28, 21:22) nesuprantu kaip gali pasikeisti kunas Reikia nepamiršt ir fiziologinių, ir genetinių dalykų.
as kokia buvau iki gimdymo tokia ir likau kai pagimdziau nes nedaug svorio buvau priaugus tik kad striju daugiau atsirado bet jas tepu kremu ir po truputi jos maziau matosi zinau kad jos visai nedings bet svarbiausia nebus tokis ryskios
mane tai yrelis giria kad numeciau visa savo svori ir sake strijos jam grazu (kazin)
QUOTE(Tisan @ 2008 01 07, 09:38) tai taip ir pasikeicia kad atsiranda papildomu kg,pilvas toli grazu nera plokscias Pritariu
o man sako,gal gali likt tokia kokia esi dabar? nes anksciau buvau liesoka tokia net 50 kg nesveriau, per nestuma 26 kg, o dabar praejus menesiui po gimdymo apie 60 kg. tai net nzn kaip cia ta savo svori islaikyt
QUOTE(frida @ 2008 01 07, 19:51) o man sako,gal gali likt tokia kokia esi dabar? nes anksciau buvau liesoka tokia net 50 kg nesveriau, per nestuma 26 kg, o dabar praejus menesiui po gimdymo apie 60 kg. tai net nzn kaip cia ta savo svori islaikyt Tai jei buvai sakaliukas - tai ir liksi...
maniskis tai labai dziaugiasi, kad tapau moteriskesne
nors ir liko keli papildomi kg, vyras jokių pastabų iš blogosios pusės nepasako, jam aš vis vien gražuolė žmona, čia tik aš kompleksuoju, bambu,nejau tu nematai kad čia pilvukas atsikišęs, čia tas negerai, čia tas
žodžiu, bezyzdama pati sau meškos paslaugą darausi, vyras jukiasi, jog ims ir patikės kad tie visi mano matomi trūkumai yra iš tikro ir pas kitą pabėgs |