Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
fillipa
Del padidejusiu krutu vyras desimtame danguje, nors niekada mazu krutu ne turiejau. biggrin.gif
fiona35
Niekad nesulaukiau priekaištų,nors su abiem nėštumais priaugdavau po 30kg., ir ne iš kart išeidavo juos numesti,ypač po antro.Su dukra linksmai vadindavo :mūsų mamytė meškutė blush2.gif .O dėl padidėjusios krūtinės tik džiaugėsi.(kol maitinau iš 70A pasidarė 85D)
jurgitazi
nu nieko jau cia nepadarysi... yra kaip yra, juk reikia leliuka maitinti ir apie dietas pradzioje manau negali buti kalbu
berneen

as po gimdymo sustambejau:( ir mano vyras man pastovei kartoja-paziurek i nuotraukas kokia tu buvai anksciau sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Lady_Hatora
QUOTE(jurgitazi @ 2007 11 19, 16:29)
nu nieko jau cia nepadarysi... yra kaip yra, juk reikia leliuka maitinti ir apie dietas pradzioje manau negali buti kalbu
*

Tai nebūtina dietų laikytis; maistą derinti tik reikia;
o be to - paprasta laikytis ir dietų, nes reikia pasisaugoti mamytei ką valgai, kad vaikui pilvelio nediegtų. O maniškė buvo pradžioje alergiška, neaišku kam. Tai valgiau tik virtas bulves ir ryžius... oj kokia gera dieta hihihi.gif
Guduke
Na o as kol buvau dar negimdziusi, turejau pakankamai nemaza krutine, o va kai nustojau maitint, tai ji visai nediduke liko. Man tai aisku net geriau, nes anksciau nepatiko didele krutine ir nepatogu budavo, o MB aisku kartais juokais ka nors uzmrta del pamazejusiu krutu ax.gif
a.aurute
mano brangiausiasi priekaistu neturejo...sake tik pasidariau daugiau moteriska... blush2.gif bet mano nuolatiniai pamastymai, kad tureciau suploneti ji privrde prie sporto klubo abonento padovanojimo doh.gif daba nesigailiu...einu kartu su maziukiu... mirksiukas.gif
Aistija
As tai krtitikos sulaukiu juokais, bet manau MB tairimtai galvoja tik guodzia kad juokauja verysad.gif
Tisan
QUOTE(lukox @ 2007 11 22, 14:42)
As tai krtitikos sulaukiu juokais, bet manau MB tairimtai galvoja tik guodzia kad juokauja  verysad.gif
*

taip jau yra,daznai po tais juokais kazkas slypi ax.gif
ingere
Na aš po gimdymo netekau labai daug svorio, tad vyras nuolat primena, kad reikėtų daugiau valgyti lotuliukas.gif O šiaip jokių priekaištų nesu girdėjusi išvaizdos atžvilgiu g.gif
Tomassella
labas smile.gif as saviskiui patinku ir po gimdymo, bet del pilvuko kartais ka nors juokais uzmeta, tada sakau tu pasiziurek i savo biggrin.gif o siaip tai traukiu ji kaip ir anksciau blush2.gif beje, jau ilendu i 28 dydzio dzinsus bigsmile.gif
Limcamca
QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 11 15, 20:58)
Juokinga tikrai ne tai, kad gerus vyrus turi. smile.gif Yra kiekvienoje temoje gi iš ko pasijuokti. Tai ir juokiuosi. Vyro pagyrimas gali būti nuoširdus, lygiai tiek nuoširdus, kiek ir neteisingas.
Bet, kiek žmonių tiek nuomonių.
Jei nužvelgia praeinančią mergina ir žavisi jos"žurnalinėmis" kūno formomis, tai visiškai nieko blogo, aš ir nužvelgiu ir merginas, ir vyrus. Šiaip gražius žmones. Tik aš norėčiau, kad mano vyras taip į mane žiūrėtų, ne į praeinančias, tai ir stengiuosi, stengiuosi. hihihi.gif Bet va vistiek nežiūrės, nes mane kas dieną mato, o jas - gal pirmą ir paskutinį kartą gyvenime  hihihi.gif
O mano post'o tonas yra žinomas tik man. Čia interneto minusas. Tai neturėjo būti nei pamokantis, nei akis atveriantis. Tiesiog, gal labiau palaikymas, moterims, kad [/B]mažiau reikia kreipti dėmesį į vyrų nekomplimentus ( tuo pačiu ir komplimentus) apie išvaizdą.
Svarbiausia patikti sau; o šypsenos bet kokiu atveju gerai. Sorry, nemanau, kad ką ižeidžiau savo post'u.  4u.gif
*

O tu kiekvieną kartą kažką išgirdusi iš vyro nagrinėji: "kažin jis čia sąžiningai ar nesąžiningai pasakė" mastau.gif Įsivaizduoju, kad savu vyru pasitiki, lygiai taip pat kaip ir jo nuomone. Negi tau atrodo, kad vyrai yra tokie kvailiai, ir nesupranta kad žmonų figūros keičiasi po gimdymo. Tik, aišku, būna protingų, kurie sugeba tai suprasti, ir dėl pasikeitusios figūros nedaro gyvenimo tragedijos, o kiti vis dar nori laibakojės gražuolės rolleyes.gif
Kaip ir minėjau, kadangi savo vyru pasitikiu, todėl labai kreipiu dėmesį į jo nuomonę apie viską: tiek apie mano, tiek apie jo išvaizdą, tiek ir apie kitus dalykus. Neįsivaizduoju, gyveni kartu ir nekreipi dėmesio viens į kitą g.gif schmoll.gif
Nerytė
QUOTE(Tomassella @ 2007 11 22, 16:01)
labas  smile.gif  as saviskiui patinku ir po gimdymo, bet del pilvuko kartais ka nors juokais uzmeta, tada sakau tu pasiziurek i savo  biggrin.gif  o siaip tai traukiu ji kaip ir anksciau  blush2.gif  beje, jau ilendu i 28 dydzio dzinsus  bigsmile.gif
*

as irgi stengiuosi traukti pilva, bet ne visad prisimenu doh.gif smagu, kad sukudai... as i 29-31 (priklauso nuo gamintoju) ilendu blush2.gif
Vitora
QUOTE(Hmmm... @ 2007 11 16, 10:29)
O ar pati norėtumėte grįžti prie buvusių formų? smile.gif Jei taip, tuomet - pirmyn smile.gif Jei atrandate pasiteisinimų, kodėl "neišeina" "nebebūsiu tokia" "negaliu" ir t.t., vadinasi ne pakankamai norite.
O man kažkaip dzin dėl to žiūrėjimo  ax.gif Aš dar tikriausiai labiau (arba gal akivaizdžiau) kitus nužiūriu doh.gif Bet žinau, kad tai nekeičia mano požiūrio į vyrą, tai kažkaip ir nesureikšminu jei jis kažką nužvelgia ar pakomentuoja smile.gif

Taip, svarbiausia yra patikti sau ir mylėti save smile.gif

Dėl įžeidimo, tai baikit biggrin.gif Aš tai jau tikrai neįsižeidžiau, tik komentaras gal toks išėjo tongue.gif (matyt tas pats interneto minusas biggrin.gif)
Papildyta:
Dar pagalvojau smile.gif Man truputį keista, kai vyro tiesiogiai klausiama - "Ar aš stora?" (nu ir visos šio klausimo variacijos), nu taigi natūralu, kad greičiausiai atsakys "baik tu, ne" irnesakyk.gif Nu nežinau. Aš pati jaučiu/matau, kada mano figūra ne tokia, kokios pati norėčiau. Tiesa, po gimdymo gan greitai grįžau į buvusias apimtis ir t.t., tai dėl to problemų nebuvo, bet dabar kai pradėjau dirbti sėdimą darbą, tai jaučiu, kad keli kilogramai jau užsidėjo. Ir aš pati jaučiuosi negerai (nepaisant to, ką mano mano vyras), todėl tik pasakiau, kad nuo kito mėnesio porą kartų savaitėje vaiką iš darželio teks pasiimti jam (šiaip jis nuveža aš - paimu), nes aš pradėsiu lankyti sporto klubą. Bet tai ne tik dėl to, kad jam patikt, bet daugiau gal dėl to, kad jei taip ir toliau, tai aš sau pradėsiu nebepatikti, o tai jau būtų blogai smile.gif Man patinka save mylėti blush2.gif
*

Visiskai sutinku ir palaikau nuomone. Daznai viskas priklauso nuo musu pachiu. As dabar neschia (pirmuoju) ir taip pat pergyvenu del to, kad pasisektu grizti i "buvusias ismieras". Tikiu kad viskas imanoma, tik reikia stengtis.
kysulia
Oi pastambėjau pastambėjau kaip niekad, negi klausi ar aš gerai atrodau, kai pati matai, kad realybė visiškai kitokia. Jau pradėjau tvarkyt savo figūrą, o kai bus pokyčiai į gerą pusę, tada ir galėsiu paklaust kaip ašatrodau, nes šiandien sąžiningo atsakymo atveju - tikrai pagyrų nesulaukčiau blush2.gif
zipzip
as sulaukiu tik komplimentu blush2.gif sako vel is naujo mane isimylejo thumbup.gif wub.gif
Maluna
Na zinot, turiu 2 vaikus. po pirmo buvau taip sukudus, kaip niekad gyvenime. o ir pastangu jokiu idet nereikejo. Svoris savaime krito nuo nemigo naktu ir pastovaus vaiko nesiojimo. O po antro gimdymo praejo daugiau nei1.5m. ir tikrai esu stora. Aisku ir pasimankstinu kiek galimybes leidzia..., bet galiu pasakyt , kad po antro nestumo svori numesti zymiai sunkiau.O ir amzius jau ne tas.vyras vis juokais uzmeta bajeriu, tipo koks pilvuzas ir t.t. O man skaudu, nors to ir neparodau. Gal kai grisiu dirbti, pageres situacija doh.gif . o dabar zinot vaikams gamini ir pati prie puodu blush2.gif . Bet va del pilvo, tai nieks nepades, nes jis pas mane nukaro, kaip sakant kazkokie istriziniai raumenys issitase ( jei taip isgirdau)
little_honey
QUOTE(Tisan @ 2007 10 22, 11:44)
Po gimdymo vienaip ar kitaip pasikeicia moters kuno formos,vienos pastambeja kitos atvirksciai - suliekneja,taigi mielosios papasakokite kaip i tai reagavo jusu vyras,ar teko isgirsti uzgauliu zodziu ar komplimentu  mirksiukas.gif
*

Kazkaip manasis nuo pat pradziu suprato, kad tam reikia laiko ir kaip tik pagirdavo, paguosdavo kai pati depresuodavau. O dabar po puses metu jau beveik atsistaciau, nors aisku visada yra ka tobulinti tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Tisan @ 2007 10 22, 13:17)
is dalies tai taip  4u.gif  mano vyras kazkaip visai nesuregavo i mano kuno pokycius  4u.gif  as gerokai pastambejau  blush2.gif  blush2.gif  jis sako kad myli ir myles mane visokia ir kad as pati viska labai jau sureiksminu  ax.gif  o stai drauges vyras  reaguoja tragiskai  doh.gif ( del to ir kilo man tokia tema kaip kiti vyrai reaguoja  g.gif ) jis sako kad ji stora negrazi,kad net 50-metes atrodo geriau ir pan  blink.gif  niu skaudu gi,is savo vyro tai isgirsti butu  doh.gif
*

blink.gif blink.gif
SIAUBAS. Tokiam vyrui reiketu pasiulyti isgyventi visus nestumo ir gimdymo "dziaugsmus", turbut numirtu nesulaukes rezultato biggrin.gif .
snekute
mane vyras palaike, sake, kad myles tokia kokia esu, o va kai labai jau svoris krist pradejo, tai vis valgyt liepia, sako, gal jau nebemaitink maziuko, nes labai jau sunykus atrodai...siaip ar taip niekada nesisaipe smile.gif
ŠOKOLADĖ9
Gimdymas man tik i nauda biggrin.gif Is berniukiskos figuros savininkes tapau moteriskesne.Ir as,ir antra puse del to tik dziaugiames mirksiukas.gif Ir krutine padidejo,ir klubai atsirado.Na,tik pilvukas kankino truputi,bet ir ji issportavom tongue.gif
Lady_Hatora
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 25, 10:37)
O tu kiekvieną kartą kažką išgirdusi iš vyro nagrinėji: "kažin jis čia sąžiningai ar nesąžiningai pasakė" mastau.gif Įsivaizduoju, kad savu vyru pasitiki, lygiai taip pat kaip ir jo nuomone. Negi tau atrodo, kad vyrai yra tokie kvailiai, ir nesupranta kad žmonų figūros keičiasi po gimdymo. Tik, aišku, būna protingų, kurie sugeba tai suprasti, ir dėl pasikeitusios figūros nedaro gyvenimo tragedijos, o kiti vis dar nori laibakojės gražuolės  rolleyes.gif
Kaip ir minėjau, kadangi savo vyru pasitikiu, todėl labai kreipiu dėmesį į jo nuomonę apie viską: tiek apie mano, tiek apie jo išvaizdą, tiek ir apie kitus dalykus. Neįsivaizduoju, gyveni kartu ir nekreipi dėmesio viens į kitą g.gif  schmoll.gif
*

Mano vyras - atskiras variantas ir nenagrinėjamas. Jis niekada nepasakys man nieko, vien tam, kad įtiktų biggrin.gif
Bet aš komplimentų ne tik iš vyro susilaukiu biggrin.gif; tai ir parašiau čia apie bendrąjį vyrų vienetą hihihi.gif
O šito varianto: "kažką išgirdusi iš vyro nagrinėji: "kažin jis čia sąžiningai ar nesąžiningai pasakė" " tai iš vis nesuprantu. Jei pradėčiau kaskartą nagrinėti, ką kas kur kada pasakė ir kodėl, tai neturėčiau laiko niekam kitam. Nesureikšminu aš. hihihi.gif Šiandien pasakė, vakar pamiršo. Kai aš pamirštu, pasiklausiu pakartotinai; hihihi.gif
O pasitikėjimas kuo čia dėtas? Savo vyru pasitikiu, tik skoniai nebūtinai neturi sutapti. rolleyes.gif
O kodėl man turi atrodyti, kad vyrai kvailiai? Kažkokia klaidinga interpretacija. Paprastai, visi vyrai kiaulės, hihihi.gif.Figūra po gimdymo gali pasikeisti, gali ir nepasikeisti... Bet kas draudžia vyrui norėti prieš tai buvusios žmonos figūros, jei ji jam prieš gimdymą labiau patiko? topsecret.gif
aidaa
Mano vyras tai tikras saunuolis tuo poziuriu, niekada neleptels, ko negrazaus. Na o manopilvas tikrai ne kaip atrodo,kadangi musu mergicka pilvelyje uzaugo iki 4,3 kg ir dar nenorejo pati islyst doh.gif , tai liko daug striju ir dar ant rando drimba pilvas, kas bus po dar vieno nestumo schmoll.gif pasidalinkit ar ymanoma tai atitaisyti pilvo preso pratimais ?
raimundux
Vyrui as ir dabar grazi, nors tikrai nemazai striju paliko nestumas ir truputi suapvalejau. Tik va pati sau nelabai patinku ir nebedristu nuoga rodytis blush2.gif
gupija
O maniškis sako, kad buvau pati gražiausia, kai laukiausi ax.gif Ir dar, kad žymiai labiau patinka dabartinės formos, nei tada, kai dar negimdžius buvau.
Lilly
O mano vyras po pirmo vaiko gimimo, penkta menesi isvare mane i sporto kluba fitness3.gif Sake kad ne valgyme esme, o sportuot reikia... Jis man tai jau tikrai nenuolaidziauja, as pati uz du saves gailiu, tai vienas is musu turi kita stumti i prieki smile.gif Mylet manes maziau tai jau tikrai nepradejo, daug labiau bigsmile.gif Bet merginos, nenorekit vyru, kurie nebutu nuosirdus ir nuolaidziautu! Kas jums dar patars ir pasakys tiesa? Ir dabar, 6 sav po antro vaikelio, juokiasi is manes vyras, kad as 'saltiena', tiksliau pilvas, betgi nepiktybiskai, as pati matau ta minksta pilvuka, nes dar 3-4 kg like, ir tik toje vietoje. Vyrai neakli, mato kad keiciames, i geresne ar blogesne puse, tik jie taip pat vertina, ar mes stengiames kesitis i geresne puse... Jei mano mielasas butu apsileides, as jam irgi nemeluociau ir neaiskinciau kad jis super duper atrodo. Pasakyciau ka manau, ir to paties is jo tikiuosi.
O pilnais pieno papukais tai oj kaip dziaugiasi ploja.gif Bet neilgam, nes po pirmo maitinimo, tai abu su juo sutikom, kad blemba, nekas ten liko, tai po antro sedesim nukabine nosis kad joks sporto klubas nepades... verysad.gif na, bet dabar tai ok smile.gif
himeira
maniškiui aš visada graži g.gif įdomu kiek tame yra tiesos mirksiukas.gif
gintuks
O as po gimdymo ne tik kad dar labiau suplonejau, bet ir kaip nebutu keista buve mazi papukai, tapo didesni ir grazesni, tai ko labiausiai bijojau , kad nukars ir t.t. o jie tik pasitaise ir tik i gera thumbup.gif Nu negali vyras atsidziaugti ir pasitikrinti kiekviena vakara biggrin.gif
Vanileee
na manasis tai labai dziaugias mano formom..sako ax.gif sumoteriskejai..po gimdymo 5kg virsaus like..sveriu 55kg biggrin.gif tai ka tie vyrai..lai i save pasiziuri jei jau tos zmonos per storos..negi visi jau taip idealiai uzsisportave biggrin.gif mirksiukas.gif
gabby27
Patinka, kad krutyne ohooooo kokia didele, o taip manau, kad pilva reiktu mesti.
Emanuella
maniskis nieko nekritikuoja,nors striju tai liko tikrai laaaabai nemazai.o pati figura tai beveik kaip pries nestuma.manau,kad jei vyras tikrai myli,tai nekreips demesio nei i kelis papildomus kilogramus,nei i strijas,nei i celiulitus ir tt.juk myli ne vien tiktai isvaizda,bet ir moters vidu.... smile.gif
lauryzi
QUOTE(Tisan @ 2007 10 22, 12:44)
Po gimdymo vienaip ar kitaip pasikeicia moters kuno formos,vienos pastambeja kitos atvirksciai - suliekneja,taigi mielosios papasakokite kaip i tai reagavo jusu vyras,ar teko isgirsti uzgauliu zodziu ar komplimentu  mirksiukas.gif
*

Maniskis mane ruoniuku vadino doh.gif
Tyra_Situacija
Nors po gimdymo dar tik 11 dienų, tačiau jau netekau viso svorio, kurį buvau priaugusi ir dar vieno papildomo kilogramo. Pilviukas aišku šiek tiek ištampytas, bet ačiū genams (???) bei Bodyshop brazilinių riešutų kremui - neturiu nei vienos strijos thumbup.gif Vyras patenkintas, kad aš pati pastebiu, kas su mano formomis negerai ir kad jau nuo ankstaus laiko pradedu su tuo kovoti. Beje dabar kad sustangrinčiau pilvuko odą maudydamasi naudoju kontrastinį dušą, tada dar pagnaibau šiek tiek odą ir patepu Loreal Sculpt up kremu. Žiūrėsime ar bus iš to naudos, bet jau po poros tokių seansų odelė pastangrėjusi. wub.gif
ryto_rasa
verysad.gif o as po gimdymo turiu daaug kilogramu... ir del to grauziuos labai...vyras nepriestarauja,ir mane ramina,kad nedaug laiko praejo,kad viskas susitvarkys..
pries pora dienu pasidomejo sporto klubu...bet tik tam,kad man ramiau butu, mato trbt kokia susikrimtusi esu...
Papildyta:
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2007 12 15, 13:05)
Nors po gimdymo dar tik 11 dienų, tačiau jau netekau viso svorio, kurį buvau priaugusi ir dar vieno papildomo kilogramo. Pilviukas aišku šiek tiek ištampytas, bet ačiū genams (???) bei Bodyshop brazilinių riešutų kremui - neturiu nei vienos strijos  thumbup.gif Vyras patenkintas, kad aš pati pastebiu, kas su mano formomis negerai ir kad jau nuo ankstaus laiko pradedu su tuo kovoti. Beje dabar kad sustangrinčiau pilvuko odą maudydamasi naudoju kontrastinį dušą, tada dar pagnaibau šiek tiek odą ir patepu Loreal Sculpt up kremu. Žiūrėsime ar bus iš to naudos, bet jau po poros tokių seansų odelė pastangrėjusi. wub.gif
*

blush2.gif kad taip man tavo genus....

lauryzi
QUOTE(ryto_rasa @ 2007 12 17, 03:05)
verysad.gif  o as po gimdymo turiu daaug kilogramu... ir del to grauziuos labai...vyras nepriestarauja,ir mane ramina,kad nedaug laiko praejo,kad viskas susitvarkys..
pries pora dienu pasidomejo sporto klubu...bet tik tam,kad man ramiau butu, mato trbt kokia susikrimtusi esu...
Papildyta:
blush2.gif  kad taip man tavo genus....
*

Ei, nenusimink,mamyte, viskam savas laikas mirksiukas.gif
Pupkiz
QUOTE(giedre 22 @ 2007 12 13, 16:44)
maniskis nieko nekritikuoja,nors striju tai liko tikrai laaaabai nemazai.o pati figura tai beveik kaip pries nestuma.manau,kad jei vyras tikrai myli,tai nekreips demesio nei i kelis papildomus kilogramus,nei i strijas,nei i celiulitus ir tt.juk myli ne vien tiktai isvaizda,bet ir moters vidu.... smile.gif
*

drinks_cheers.gif
netikėtai
Po pirmo gimdymo neliko jokių kg ir suglebimų thumbup.gif Užtai dabar turiu +18kg blush2.gif Vyras kartais įgnyba į šoną ir pasako"ojojoi".Bet daugiau nieko. Jis puikiausiai supranta, kad kol kas negaliu skirti laiko sportui, o dietos laikytis irgi dar negalima. ax.gif
*AJR*
man tai vyras sako kad as jam visokia pati graziausia (bet i vidu neilisiu ir neissiaiskinsiu kiek tame tiesos yra) ir kad svarbiausia kad as sau patikciau..o va cia ir beda, kad as tai i save ziuret negaliu, nors turbut niekada ir nebuciau patenkinta savim 100 procentu, vistiek rasciau prie ko prikibt..
Jurlin
nesuprantu kaip gali pasikeisti kunas g.gif po gimdymo nesikeicia kunas- bent jau tokios mamos dar nesutikau, o strijos ne kuno pasikeitimas ir jas galima dalinai panaikinti, o papildomi kg tai paprasciausias apsileidimas. kad nescia , tai nereiskia, kad reikia ryti be saiko. ir del kg nereikia kaltinti nestumo, o tik save uz apkiautima. po antro ir man liko truputelis, bet cia as pati kalta.
Tisan
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 28, 21:22)
nesuprantu kaip gali pasikeisti kunas  g.gif 
*

tai taip ir pasikeicia kad atsiranda papildomu kg,pilvas toli grazu nera plokscias doh.gif ir krutine nebe tokia stangri doh.gif ar galetum dabar ziuredama i veidrodi pasakyt kad arodai taip pat kaip ir 18-kos mirksiukas.gif manau ne,tai ko cia nesuprast,kunas irgi laikui begant keiciasi ir po gimdymo taip pat doh.gif skirtumas tik tas kad vienoms tie pokyciai mazesni ir galbut ne tokie pastebimi o kitoms ypac matomi doh.gif
EVO
As kai mokiausi fiziologijos, mums destytojas sake, kad kai kurioms moteriskems po gimdymo pasikeicia hormonai ir jos pastambeja,net terminas kazkoks yra, ir tu ka nori daryk nevalgyk, sportuok svoris nekris, dar mintyse pagalvojau ne duok die man taip bus, as bent keturias tokias pazistu, negali numest svorio nors pries nestuma buvo sakaliukai ir svajojo bent kiek pastoret.
saturno_sesely
QUOTE(raimundux @ 2007 12 10, 15:36)
  Tik va pati sau nelabai patinku ir nebedristu nuoga rodytis  blush2.gif
*

va va... as irgi nedristu nuoga varinet jau jam pries akis. visur strijos... ir seksas man del to prastesnis nes as kompleksuoju del visu tu dalyku, striju, pilvo, paildomu kg.
QUOTE(gintuks @ 2007 12 11, 17:17)
Nu negali vyras atsidziaugti ir pasitikrinti kiekviena vakara  biggrin.gif
*

biggrin.gif ach tie vyrai. ir kuo juos taip tie papai zavi kartais galvoju?
QUOTE(netikėtai @ 2007 12 21, 09:29)
Vyras kartais įgnyba į šoną ir pasako"ojojoi".
*

mane irgi znaibo ir tikrina, kur as turiu lasiniu. kai atranda tai sako OOO... bjaurus jis... bet dabar sportuoju. nu is tikruju apteslejau, nors proporcijos panasios kaip seniau bet esu platesne.
RVJ
QUOTE(Jurlin @ 2007 12 28, 21:22)
nesuprantu kaip gali pasikeisti kunas  g.gif  po gimdymo nesikeicia kunas- bent jau tokios mamos dar nesutikau, o strijos ne kuno pasikeitimas ir jas galima dalinai panaikinti, o papildomi kg tai paprasciausias apsileidimas. kad nescia , tai nereiskia, kad reikia ryti be saiko. ir del kg nereikia kaltinti nestumo, o tik save uz apkiautima. po antro ir man liko truputelis, bet cia as pati kalta.
*

Reikia nepamiršt ir fiziologinių, ir genetinių dalykų.
Meskiukas
as kokia buvau iki gimdymo tokia ir likau kai pagimdziau nes nedaug svorio buvau priaugus tik kad striju daugiau atsirado bet jas tepu kremu ir po truputi jos maziau matosi zinau kad jos visai nedings bet svarbiausia nebus tokis ryskios blush2.gif tongue.gif
Rūta bitė
mane tai yrelis giria kad numeciau visa savo svori ir sake strijos jam grazu (kazin) doh.gif einu i soliariuma ir jau manau greit ju beveik visai nesimatys
VaidaLe
QUOTE(Tisan @ 2008 01 07, 09:38)
tai taip ir pasikeicia kad atsiranda papildomu kg,pilvas toli grazu nera plokscias  doh.gif  ir krutine nebe tokia stangri  doh.gif  ar galetum dabar ziuredama i veidrodi pasakyt kad arodai taip pat kaip ir 18-kos  mirksiukas.gif  manau ne,tai ko cia nesuprast,kunas irgi laikui begant keiciasi ir po gimdymo taip pat doh.gif  skirtumas tik tas kad vienoms tie pokyciai mazesni ir galbut ne tokie pastebimi o kitoms ypac matomi  doh.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif .
frida
o man sako,gal gali likt tokia kokia esi dabar? nes anksciau buvau liesoka tokia net 50 kg nesveriau, per nestuma 26 kg, o dabar praejus menesiui po gimdymo apie 60 kg. tai net nzn kaip cia ta savo svori islaikyt smile.gif nes jis labai sparciai krenta ax.gif nors as sau labiau patikau,kai buvau sakaliukas smile.gif
lauryzi
QUOTE(frida @ 2008 01 07, 19:51)
o man sako,gal gali likt tokia kokia esi dabar? nes anksciau buvau liesoka tokia net 50 kg nesveriau, per nestuma 26 kg, o dabar praejus menesiui po gimdymo apie 60 kg. tai net nzn kaip cia ta savo svori islaikyt  smile.gif nes jis labai sparciai krenta  ax.gif nors as sau labiau patikau,kai buvau sakaliukas  smile.gif
*

Tai jei buvai sakaliukas - tai ir liksi... tongue.gif
irenairsavi
maniskis tai labai dziaugiasi, kad tapau moteriskesne tongue.gif siaip daug kg nepriaugau, bet issiryskino visi moters privalumai bigsmile.gif vyras sako, kad anksciau, kaip zvirblelis buvau, mergaite, nebuvo ko ir paciupineti lotuliukas.gif uztat dabar tai ojojoi, kaip skanu lotuliukas.gif
lauryzi
QUOTE(irenairsavi @ 2008 01 12, 12:48)
maniskis tai labai dziaugiasi, kad tapau moteriskesne  tongue.gif siaip daug kg nepriaugau, bet issiryskino visi moters privalumai  bigsmile.gif vyras sako, kad anksciau, kaip zvirblelis buvau, mergaite, nebuvo ko ir paciupineti  lotuliukas.gif uztat dabar tai ojojoi, kaip skanu  lotuliukas.gif
*

Suuuper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
digi
nors ir liko keli papildomi kg, vyras jokių pastabų iš blogosios pusės nepasako, jam aš vis vien gražuolė žmona, čia tik aš kompleksuoju, bambu,nejau tu nematai kad čia pilvukas atsikišęs, čia tas negerai, čia tas smile.gif
žodžiu, bezyzdama pati sau meškos paslaugą darausi, vyras jukiasi, jog ims ir patikės kad tie visi mano matomi trūkumai yra iš tikro ir pas kitą pabėgs smile.gif (čia juokų lygyje)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.