Vyrai turetu tik pasidziaugti, kad turi mus-tokias fainas zmonytes, mamytes ju vaikuciu-o ne dydesne ar mazesne krutine ziuret. Aciu Dievui-maniskis ir dziaugiasi, visai nekritikuodamas nukaro mano krutine ar ne
maniškis švelniai patraukia per dantį dėl svorio
manau visiems patinka padidejusi krutine zmonos
As labiau pergyvenau del svorio nes jis nekrito
jokios reakcijos nesulaukiau.
Vis žada abonimentą į sporto salę nupirkti...
Dar mazokai laiko praejo, tik menuo su virs po antro gimdymo, tai komplimentu tikrai nesulaukiu del figuros .. Vis dar like +11 kg
Na, bet tikiuos per laika kazkiek atgaut savo kuno formas
Ir as nesulaukiu komplimentu, ir pati nesidziaugiu vaizdeliu veidrodyje.+4 kg,
o man komplimentai byrejo po gimdymo, o dabar griztu i senas vezias, tai ir nebesulaukiu
Mano vyras, kai pamatė mane nuogą pirmą kartą po gimdymo, iškart pareiškė: "gausi sulieknėti".
Atsimenu, kai vaziavom pirma kart pas maziuko gydytoja, uzsidejau dzinsus gal po 3 men. pertraukos, tai vyras laikydamas maziuka rankose sake: va ziurek sunau kokia musu mamyte grazi
Manau kad ir kaip atrodytų moteris po gimdymo - ji verta pagarbos, ir jokių reakcijų iš vyro pusės neturėtų būti, o jei jau labai pasikeitė "gabaritai" - tai dar ir palaikyti turi... Juk pačioms sunkiau su svoriu vaikščioti, nei prieš...
jam esu seksualiausia ir graziausia
Netrukus po gimdymo vyras, pamates mane tik su kelnaitemis, mete replika, kad "mano labai didelis uzpakalis" ir kad atsilus orams varys mane begioti kroso
Na saviskiui vistiek esu pati graziausia,nors ir +10kg,pilvas nukares... cia as labiausiai pergyvenu del savo dabartines figuros,i veidrodi net negaliu ziuret,dietu neprisilaikysi kol pati maitinuo...na o jis sako svarbiausia,kad abu esat sveiki (maziukas ir as),o del svorio maziausiai turiu pergyventi,sako ateis laikas ir nukris tas svoris
QUOTE(cc-mark @ 2011 03 09, 02:09) Na saviskiui vistiek esu pati graziausia,nors ir +10kg,pilvas nukares... cia as labiausiai pergyvenu del savo dabartines figuros,i veidrodi net negaliu ziuret,dietu neprisilaikysi kol pati maitinuo...na o jis sako svarbiausia,kad abu esat sveiki (maziukas ir as),o del svorio maziausiai turiu pergyventi,sako ateis laikas ir nukris tas svoris Cha... Maniskis lygiai ta pati sako,as dar ir db taip pabumbu, o jis vis ta pati sako
Nors dar po gimdymo liko toksai pilvas didokas, mano vyras vistiek sako kad as jam esu pati graziausia ir seksualiausia, jis sako nei tas pilvas didelis nei ka. o man atrodo kad jis didelis ir mane jis nevrina, o vyras visada sako kadas jam esu pati graziausia
QUOTE(virbalaite @ 2011 03 07, 23:53) QUOTE(cc-mark @ 2011 03 09, 02:09) QUOTE(Musyte_ @ 2011 03 15, 21:07) <...> vyras vistiek sako kad as jam esu pati graziausia ir seksualiausia, jis sako nei tas pilvas didelis nei ka. <...> Aš turbūt, jei ir puikiai atrodyčiau po gimdymo, tai nesulaukčiau jokių panašių komentarų. QUOTE(Musyte_ @ 2011 03 16, 12:51) Kad paskutinį komplimentą prieš metus girdėjau. O jei koks spuogelis kur, tai iškart pirmas pakomentuot.
galiu ir as pasipasakot apie savo vyra
po gimdymo jis toks laimingas buvo kad, nelabai kreipe demesio i mano formas QUOTE(virbalaite @ 2011 03 07, 22:53) Netrukus po gimdymo vyras, pamates mane tik su kelnaitemis, mete replika, kad "mano labai didelis uzpakalis" ir kad atsilus orams varys mane begioti kroso Na aš būčiau tikrai supykusi, juk pasidarkiau savo figūrą ne tik dėl savo, bet ir jo vaiko. Vyras turėtų palaikyti savo moterį ir padėti jai pamilti save tokią, kokia ji yra, kad ir su lyšniu kilogramu svorio. Tuo labiau, kad ne visoms labai greitai pavyksta numesti tą susikaupusį svorį. Todėl aš lenkiuosi tiems vyrams, kuriems užtenka proto pagirti, o jei jau labai blogai išties, tai geriau pasiūlyti žmonai nueiti pasportuoti, užsiminus, kad bus gera proga pravėdinti galvą, nei pasakius, kad tavo stora šikna.
[saviskiui esu grazi bet kokia
Manasis man nė vieno priekaišto dėl figūros nepasakė
Pakartosiu banalią frazę, kad mylimas žmogus yra mylimas, koks jis bebūtų, kaip jis beatrodytų, BET... Yra moterų, kurios nėštumo metu ryja be proto, po gimdymo ir toliau ryja, nes ale tai reikia organizmui atsigauti... Na su tokiu mąstymu toli nenueisi. Po to skundžiasi, kad vyras nenori džigi džigi
QUOTE(Juodas_varnas @ 2011 04 05, 18:46) Pakartosiu banalią frazę, kad mylimas žmogus yra mylimas, koks jis bebūtų, kaip jis beatrodytų, BET... Yra moterų, kurios nėštumo metu ryja be proto, po gimdymo ir toliau ryja, nes ale tai reikia organizmui atsigauti... Na su tokiu mąstymu toli nenueisi. Po to skundžiasi, kad vyras nenori džigi džigi
Jokių priekaištų dėl pasikeitusios figūros iš vyro neišgirstu, kaip tik jis mane palaiko, kad atrodau gražiai
Na kadangi priaugau labai ne mazai ~ 27kg, tai atrodziau kaip balionas, db po gimdymo praejo 9 men liko tik 2 kg numest. Bet besipykstant su vyru kazkur 2 menesius po gimdymo jis man pasake tokius zodzius : ,, tu stora kiaule sverianti 100 kg ( tiek tikrai ne nesveriau ), pagimdei 3 kg vaika! (vaikas gime 3330kg) ''. Nors po siu zodziu praejo geri puse metu, negaliu sito pamirst, dar neskaitant siaip uzgauliojimu jog buvau, kazkodel ir lig siol esu stora..... Vienu zodziu negaliu sulaukti to momento, kai galesiu kur nors isidarbint ir pati pasirupinti savimi ir mazyle, mat dabar mumis rupinasi jis. O tada jau tik vienas kelias - skyrybos! (cia ne tik del kilogramu...
Vyrui as ir toliau patinku, bet sau tai visiskai ne...krutine sumazejo, nutiso, pilvas visas strijom isejo, kabo, kojos irgi negrazios...zodziu, vyrui tinku nors ir tokia, o man pasiziurejus i veidrodi, norisi verkti...
QUOTE(barbarisa @ 2011 04 12, 11:45) Jokių priekaištų dėl pasikeitusios figūros iš vyro neišgirstu, kaip tik jis mane palaiko, kad atrodau gražiai Mano situacija analogiska, tik tie like kilogramai nepasiduoda geruoju
Mano vyras sako, kad kitos man pavydi, kad tokia grazi ir liekna po gimdymo
man vyras labiau bambejo kai nestumo metu priaugus kilogramu buvo didelis uzpakalis.Tai vis linksniavo mano sedimaja
niekada nieko blogo nesu išgirdusi
na aš tai iš tų nelawimingųjų, kuri priaugo svorio
QUOTE(Aijgozel @ 2011 04 19, 13:33) Vyrui as ir toliau patinku, bet sau tai visiskai ne...krutine sumazejo, nutiso, pilvas visas strijom isejo, kabo, kojos irgi negrazios...zodziu, vyrui tinku nors ir tokia, o man pasiziurejus i veidrodi, norisi verkti... Nu analogiska situacija pas mane, o vyras guodzia sakydamas "Juk tu esi MAMA. Tu man esi GRAZI". Zinokit, kaip gera girdeti tokius palaikancius zodzius is mylimo zmogaus
Man rodos vyrui patinku labiau nei pati sau
O siaip istiesu neesu as is tu kurios verktu del randelio ar panasaus s
as priaugau 13 kg, numeciau 8 liko 5 niekaip nesugebu numest, o blogiausia kad vakare velai uzsimanau valgyt. Mano vyras nieko nesako, bet as sau pati nepatinku
As nestumo metu priaugau 20kg, kas man buvo didele staigmena, nes visada buvau liekna kaip nendrele ir niekas i kuna neidavo. I nestumo pabaiga vyras atsargiai paklause, ar pagimdziusi zadu numesti kiek svorio...
QUOTE(remele @ 2011 05 11, 22:30) as priaugau 13 kg, numeciau 8 liko 5 niekaip nesugebu numest, o blogiausia kad vakare velai uzsimanau valgyt. Mano vyras nieko nesako, bet as sau pati nepatinku Pas mane lygiai taip pat, nieko jis man nesako, krtais net pagiriai
As dar nezinau,kaip vyras reaguos i mane,nes tik dviem savaitem po vaikelio gimimo isvyko uzdarbiauti(o dabar sunui jau beveik 3 men).Nors jau nukrito nemazai,bet man labai nepatinka mano pasikeites kunas.Strijos atsirado,kaip kazkas minejo,pries pat gimdyma ir ant slaunu virsaus ir ant krutines,krutys irgi tokios nei siokios nei tokios.Dideli kompleksa del visu pasikeitimu jauciu,bet vyras mano auksinis,gal apramins mane
MB niekaip naujai nesureagavo ar aš buvau prieš nėštumą, ar nėščia, ar po gimdymo jis sakė ir sako,kad viskas puiku, nors aš taip nelabai jaučiuosi
QUOTE(Kemeta @ 2011 05 11, 19:46) Nu analogiska situacija pas mane, o vyras guodzia sakydamas "Juk tu esi MAMA. Tu man esi GRAZI". Zinokit, kaip gera girdeti tokius palaikancius zodzius is mylimo zmogaus jums gera, mano vyras sako viska tiesiai sviesiai. Nuolat girdziu, jog esu per kuda ir tai yra negrazu...
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|