Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
-LiuksE-
Vyrai turetu tik pasidziaugti, kad turi mus-tokias fainas zmonytes, mamytes ju vaikuciu-o ne dydesne ar mazesne krutine ziuret. Aciu Dievui-maniskis ir dziaugiasi, visai nekritikuodamas nukaro mano krutine ar ne smile.gif
Dagma
maniškis švelniai patraukia per dantį dėl svorio blush2.gif bet atkertu ir kad nesitikėtų kad idealiai iš karto po gimdymų atrodyčiau, vaikų nori - turi susitaikyti su pasikeitusiomis formomis, visko iškarto turėti neįmanoma. Maitinu pati, bet kad pieno būtų pakankamai, turiu gerai valgyti, jei nepavalgau iškarto pieno mažiau doh.gif po gimdymo buvo 3 kg pliuso, dabar jau 5 kg doh.gif ale ką padarysi ax.gif sakė nuo pavasario išleis į sporto klubą jei tik norėsiu bigsmile.gif
SigaR
manau visiems patinka padidejusi krutine zmonos biggrin.gif
Militukas
As labiau pergyvenau del svorio nes jis nekrito verysad.gif , o kai vyrui paskiau kad noriu mest , sake mesk . Bet jis man tu man vistiek labai patinki wub.gif
k@mylye
jokios reakcijos nesulaukiau.
KRŪTA
Vis žada abonimentą į sporto salę nupirkti... mirksiukas.gif
Zivukas.d
QUOTE(sigaR84 @ 2011 02 02, 21:30)
*

drinks_cheers.gif

tik problema kad vyras nelabai ja gali pasidziaugti, kaip mes juokaujam ten musu maziuko valdos, vis dar maitinu MP, tai ... lotuliukas.gif
Lotyna
Dar mazokai laiko praejo, tik menuo su virs po antro gimdymo, tai komplimentu tikrai nesulaukiu del figuros .. Vis dar like +11 kg doh.gif
Na, bet tikiuos per laika kazkiek atgaut savo kuno formas ax.gif
VABALIUKE
Ir as nesulaukiu komplimentu, ir pati nesidziaugiu vaizdeliu veidrodyje.+4 kg, verysad.gif pilvas nekoks schmoll.gif Aisku dar tik 3 savaites po gimdymo, tikiuosi kris svoris kazkiek..
Ketvirtadiene
o man komplimentai byrejo po gimdymo, o dabar griztu i senas vezias, tai ir nebesulaukiu smile.gif
Sella
Mano vyras, kai pamatė mane nuogą pirmą kartą po gimdymo, iškart pareiškė: "gausi sulieknėti". verysad.gif Koks nejautrumas ir nesupratingumas, baisiai supykau... bash.gif
Evkis
Atsimenu, kai vaziavom pirma kart pas maziuko gydytoja, uzsidejau dzinsus gal po 3 men. pertraukos, tai vyras laikydamas maziuka rankose sake: va ziurek sunau kokia musu mamyte grazi biggrin.gif nors buvau tada su 9 kg pliusu...
Valaura
QUOTE(sigaR84 @ 2011 02 02, 23:30)
*

tai jau tikrai mirksiukas.gif
Šiaip iš GN grįžau sverdama tiek pat kiek iki nėštumo, tik truputį klubai platesni.. Bet vyras sakė, kad ir plokštesnę mane myli.. blush2.gif wub.gif
dodezile
Manau kad ir kaip atrodytų moteris po gimdymo - ji verta pagarbos, ir jokių reakcijų iš vyro pusės neturėtų būti, o jei jau labai pasikeitė "gabaritai" - tai dar ir palaikyti turi... Juk pačioms sunkiau su svoriu vaikščioti, nei prieš...
Ketvirtadiene
QUOTE(sigaR84 @ 2011 02 02, 22:30)
*

as tai sakyciau man paciai labaiu patinka tas dalykas biggrin.gif
Lotyna
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 23, 20:36)
as tai sakyciau man paciai labaiu patinka tas dalykas  biggrin.gif
*

Nu man tai viskas padidejo, o krutine ne doh.gif Nors ir maitinu .. smile.gif
*smilgele*
jam esu seksualiausia ir graziausia biggrin.gif kokia buvau ir pries pastojant ax.gif
Virbalė
Netrukus po gimdymo vyras, pamates mane tik su kelnaitemis, mete replika, kad "mano labai didelis uzpakalis" ir kad atsilus orams varys mane begioti kroso blink.gif Kadangi pasimetimas gimus vaikui vis gi ne toks ir mazas, tai tokios replikos mane tik zeide (lyg netureciau kito uzsiemimo, kaip tik ziureti i veidrodyje atsispindinti savo uzpakali). Taciau praejus 3-4 menesiams po gimdymo be vargo ir be jokiu papildomu pastangu susigrazinau savo buvusi svori, tik krutine (kadangi vis dar maitinu) liko didesne nei pries nestuma tongue.gif Taigi kazkada man uzsiminus apie savo nora pasportuoti sporto klube, uzreplikavo, kad kam mesti pinigus i bala, kai "zmonos figura ir taip puiki" biggrin.gif
cc-mark
Na saviskiui vistiek esu pati graziausia,nors ir +10kg,pilvas nukares... cia as labiausiai pergyvenu del savo dabartines figuros,i veidrodi net negaliu ziuret,dietu neprisilaikysi kol pati maitinuo...na o jis sako svarbiausia,kad abu esat sveiki (maziukas ir as),o del svorio maziausiai turiu pergyventi,sako ateis laikas ir nukris tas svoris ax.gif 4u.gif
maskanyte
QUOTE(cc-mark @ 2011 03 09, 02:09)
Na saviskiui vistiek esu pati graziausia,nors ir +10kg,pilvas nukares... cia as labiausiai pergyvenu del savo dabartines figuros,i veidrodi net negaliu ziuret,dietu neprisilaikysi kol pati maitinuo...na o jis sako svarbiausia,kad abu esat sveiki (maziukas ir as),o del svorio maziausiai turiu pergyventi,sako ateis laikas ir nukris tas svoris ax.gif  4u.gif
*

Cha... Maniskis lygiai ta pati sako,as dar ir db taip pabumbu, o jis vis ta pati sako ax.gif Bet va man tai sunku su tuo svoriu susitaikyt. Tikiuosi jis paliks mane tongue.gif
Musyte_
Nors dar po gimdymo liko toksai pilvas didokas, mano vyras vistiek sako kad as jam esu pati graziausia ir seksualiausia, jis sako nei tas pilvas didelis nei ka. o man atrodo kad jis didelis ir mane jis nevrina, o vyras visada sako kadas jam esu pati graziausia ax.gif smile.gif
Pro
QUOTE(virbalaite @ 2011 03 07, 23:53)
<...> kai "zmonos figura ir taip puiki" biggrin.gif
*

QUOTE(cc-mark @ 2011 03 09, 02:09)
Na saviskiui vistiek esu pati graziausia,nors <...>
*

QUOTE(Musyte_ @ 2011 03 15, 21:07)
<...> vyras vistiek sako kad as jam esu pati graziausia ir seksualiausia, jis sako nei tas pilvas didelis nei ka. <...>
*

Aš turbūt, jei ir puikiai atrodyčiau po gimdymo, tai nesulaukčiau jokių panašių komentarų. doh.gif Žiūrėsim kaip čia bus...
Musyte_
QUOTE(Pro @ 2011 03 15, 21:33)
Aš turbūt, jei ir puikiai atrodyčiau po gimdymo, tai nesulaukčiau jokių panašių komentarų. doh.gif Žiūrėsim kaip čia bus...
*

Kodel taip sakai? ax.gif g.gif
Pro
QUOTE(Musyte_ @ 2011 03 16, 12:51)
Kodel taip sakai?  ax.gif  g.gif
*

Kad paskutinį komplimentą prieš metus girdėjau. O jei koks spuogelis kur, tai iškart pirmas pakomentuot. biggrin.gif Taip kad kažin ar kels jis mano emocinį gerbūvį tuo klausimu. Nors ne tas svarbiausia, kai pagalvoji. Dar per anksti sakyti, kol nepagimdžiau, bet morališkai ruošiuosi. Ateisiu pasidalint reakcija, kai bus laikas.
Padangė
galiu ir as pasipasakot apie savo vyra lotuliukas.gif
po gimdymo jis toks laimingas buvo kad, nelabai kreipe demesio i mano formas doh.gif as pati del to blogai jauciuosi (kai pries nestuminius drabuzius koki pusmeti netilpau blush2.gif ) o kai praejus beveik metams viskas pradejo kabet (numeciau 6 kg nei pries pastojima blink.gif ) tada jau pradejo komentuot kad reik man susiimt ir atgaut tuos prarastus kg, gerai kad bent krutine su pieniniu silikonu buvo likus lotuliukas.gif tai zemiau jos ir neziurejo biggrin.gif
kregzde
QUOTE(virbalaite @ 2011 03 07, 22:53)
Netrukus po gimdymo vyras, pamates mane tik su kelnaitemis, mete replika, kad "mano labai didelis uzpakalis" ir kad atsilus orams varys mane begioti kroso  blink.gif  Kadangi pasimetimas gimus vaikui vis gi ne toks ir mazas, tai tokios replikos mane tik zeide (lyg netureciau kito uzsiemimo, kaip tik ziureti i veidrodyje atsispindinti savo uzpakali). Taciau praejus 3-4 menesiams po gimdymo be vargo ir be jokiu papildomu pastangu susigrazinau savo buvusi svori, tik krutine (kadangi vis dar maitinu) liko didesne nei pries nestuma tongue.gif Taigi kazkada man uzsiminus apie savo nora pasportuoti sporto klube, uzreplikavo, kad kam mesti pinigus i bala, kai "zmonos figura ir taip puiki" biggrin.gif
*

Na aš būčiau tikrai supykusi, juk pasidarkiau savo figūrą ne tik dėl savo, bet ir jo vaiko. Vyras turėtų palaikyti savo moterį ir padėti jai pamilti save tokią, kokia ji yra, kad ir su lyšniu kilogramu svorio. Tuo labiau, kad ne visoms labai greitai pavyksta numesti tą susikaupusį svorį. Todėl aš lenkiuosi tiems vyrams, kuriems užtenka proto pagirti, o jei jau labai blogai išties, tai geriau pasiūlyti žmonai nueiti pasportuoti, užsiminus, kad bus gera proga pravėdinti galvą, nei pasakius, kad tavo stora šikna.
gabi775
[saviskiui esu grazi bet kokia mirksiukas.gif . o kaip dziaugiasi padidejusia krutine wub.gif ax.gif
Marisela
Manasis man nė vieno priekaišto dėl figūros nepasakė ax.gif
Juodas_varnas
Pakartosiu banalią frazę, kad mylimas žmogus yra mylimas, koks jis bebūtų, kaip jis beatrodytų, BET... Yra moterų, kurios nėštumo metu ryja be proto, po gimdymo ir toliau ryja, nes ale tai reikia organizmui atsigauti... Na su tokiu mąstymu toli nenueisi. Po to skundžiasi, kad vyras nenori džigi džigi ax.gif kad daug dirba ir namo grįžta tik pailsėti po darbų, kad skiria mažai dėmesio ir t.t. Aš manau, visų pirma, kad pati moteris turi stengtis atrodyti gražiai, po gimdymo pasportuoti, susireguliuoti mitybą ir t.t. Po sporto ir galva bus švaresnė ir kūnas gražės thumbup.gif ir vyras norės biggrin.gif Aišku tai nėra lengva, bet stengtis verta, gal daugiau dėl savęs, o ne dėl kitų 4u.gif
sileste
QUOTE(Juodas_varnas @ 2011 04 05, 18:46)
Pakartosiu banalią frazę, kad mylimas žmogus yra mylimas, koks jis bebūtų, kaip jis beatrodytų, BET... Yra moterų, kurios nėštumo metu ryja be proto, po gimdymo ir toliau ryja, nes ale tai reikia organizmui atsigauti... Na su tokiu mąstymu toli nenueisi. Po to skundžiasi, kad vyras nenori džigi džigi  ax.gif  kad daug dirba ir namo grįžta tik pailsėti po darbų, kad skiria mažai dėmesio ir t.t. Aš manau, visų pirma, kad pati moteris turi stengtis atrodyti gražiai, po gimdymo pasportuoti, susireguliuoti mitybą ir t.t. Po sporto ir galva bus švaresnė ir kūnas gražės  thumbup.gif  ir vyras norės  biggrin.gif  Aišku tai nėra lengva, bet stengtis verta, gal daugiau dėl savęs, o ne dėl kitų  4u.gif
*

drinks_cheers.gif
Alsė
Jokių priekaištų dėl pasikeitusios figūros iš vyro neišgirstu, kaip tik jis mane palaiko, kad atrodau gražiai ax.gif bet pati žinau, kad tie papildomi kilogramai, likę po gimdymo tikrai matosi ir stengiuosi, kad taip būtų nebeilgai blush2.gif
emilia999
Na kadangi priaugau labai ne mazai ~ 27kg, tai atrodziau kaip balionas, db po gimdymo praejo 9 men liko tik 2 kg numest. Bet besipykstant su vyru kazkur 2 menesius po gimdymo jis man pasake tokius zodzius : ,, tu stora kiaule sverianti 100 kg ( tiek tikrai ne nesveriau ), pagimdei 3 kg vaika! (vaikas gime 3330kg) ''. Nors po siu zodziu praejo geri puse metu, negaliu sito pamirst, dar neskaitant siaip uzgauliojimu jog buvau, kazkodel ir lig siol esu stora..... Vienu zodziu negaliu sulaukti to momento, kai galesiu kur nors isidarbint ir pati pasirupinti savimi ir mazyle, mat dabar mumis rupinasi jis. O tada jau tik vienas kelias - skyrybos! (cia ne tik del kilogramu... tongue.gif )
Aijgozel
Vyrui as ir toliau patinku, bet sau tai visiskai ne...krutine sumazejo, nutiso, pilvas visas strijom isejo, kabo, kojos irgi negrazios...zodziu, vyrui tinku nors ir tokia, o man pasiziurejus i veidrodi, norisi verkti...
Lynes
QUOTE(barbarisa @ 2011 04 12, 11:45)
Jokių priekaištų dėl pasikeitusios figūros iš vyro neišgirstu, kaip tik jis mane palaiko, kad atrodau gražiai ax.gif bet pati žinau, kad tie papildomi kilogramai, likę po gimdymo tikrai matosi ir stengiuosi, kad taip būtų nebeilgai  blush2.gif
*

Mano situacija analogiska, tik tie like kilogramai nepasiduoda geruoju doh.gif
NePaprastaa
Mano vyras sako, kad kitos man pavydi, kad tokia grazi ir liekna po gimdymo smile.gif labai malonu, bet pati jauciu, kad reik pastangrinti pilvuka.. ax.gif
sarafea
man vyras labiau bambejo kai nestumo metu priaugus kilogramu buvo didelis uzpakalis.Tai vis linksniavo mano sedimaja doh.gif Nu priaugau 21 kilograma,bet tai viskas nukrito ir daugiau nukrito nei reikejo.Dabar nei zodzio nebesako figuros link.
*Svajone*
niekada nieko blogo nesu išgirdusi smile.gif
***LuLu***
na aš tai iš tų nelawimingųjų, kuri priaugo svorio biggrin.gif tai vyras nieko nesako, bet pati saves nemyliu..
Kemeta
QUOTE(Aijgozel @ 2011 04 19, 13:33)
Vyrui as ir toliau patinku, bet sau tai visiskai ne...krutine sumazejo, nutiso, pilvas visas strijom isejo, kabo, kojos irgi negrazios...zodziu, vyrui tinku nors ir tokia, o man pasiziurejus i veidrodi, norisi verkti...
*

Nu analogiska situacija pas mane, o vyras guodzia sakydamas "Juk tu esi MAMA. Tu man esi GRAZI". Zinokit, kaip gera girdeti tokius palaikancius zodzius is mylimo zmogaus wub.gif
zhiu
Man rodos vyrui patinku labiau nei pati sau blush2.gif Siaip situacija nera labai bloga, numesti liko 2kg (neskaitant poros priaugtu kg dar iki nestumo, bet jie man labai nemaise smile.gif ) bet mane labiau erzina strijos atsiradusios paskutine nestumo savaite doh.gif Ispradziu atsirado ant krutines, poto pastebejau siektiek ju ant slaunu ir po gimdymo kai staigiai sumazejo pilvas ju pastebejau ir ant jo doh.gif Bandau kovoti su jom, bet suprantu kad isnaikinti ju visiskai nepavyks vistiek... Dar suglebes pilvas nelabai patinka, bet lyg ir pradeda taisytis jis thumbup.gif
O siaip istiesu neesu as is tu kurios verktu del randelio ar panasaus s smile.gif Sutikciau ir trigubai daugiau striju tureti del savo sunelio smile.gif
remele
as priaugau 13 kg, numeciau 8 liko 5 niekaip nesugebu numest, o blogiausia kad vakare velai uzsimanau valgyt. Mano vyras nieko nesako, bet as sau pati nepatinku doh.gif , kai i koki drabuzi savo negaliu isispraust. smile.gif
Ruby Tuesday
As nestumo metu priaugau 20kg, kas man buvo didele staigmena, nes visada buvau liekna kaip nendrele ir niekas i kuna neidavo. I nestumo pabaiga vyras atsargiai paklause, ar pagimdziusi zadu numesti kiek svorio... blush2.gif Nezinau, ar numeciau kiek, nesisveriau po gimdymo, bet pasimatavau, kad po 10 cm tiek ant klubu, tiek ant liemens, tiek ant krutines uzsimetusi, zodziu, taip proporcingai bigsmile.gif Vyras daugiau nebeklause, ar zadu numesti svorio, o striju tai jis nepastebi biggrin.gif Tik mane jos nervina, ypac ant slaunu virsutines dalies vos ne kaip medis issisakojusios doh.gif
Deimantele
smile.gif+2009 08 06, 15:30-->
QUOTE(seimynele smile.gif @ 2009 08 06, 15:30)
Matu kaip jis manes geidzia tuom viskas ir pasakoma apie pasikeitusi kuna  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif taip pat ir man. Manau jei vyras po gimdymo klausineja kada jau ateis tas laikas,galvociau kad patinkate tokios kokios esat! mirksiukas.gif
AisLu
QUOTE(remele @ 2011 05 11, 22:30)
as priaugau 13 kg, numeciau 8 liko 5 niekaip nesugebu numest, o blogiausia kad vakare velai uzsimanau valgyt. Mano vyras nieko nesako, bet as sau pati nepatinku  doh.gif , kai i koki drabuzi savo negaliu isispraust. smile.gif
*

Pas mane lygiai taip pat, nieko jis man nesako, krtais net pagiriai lotuliukas.gif (na as zianau, kad tik det to, kad as maziau bumbeciau apie savo svori), bet as pati sau nepatinku, viena diena, net apsiverkiau, kad vasarai neturiu ko apsirengti, niekur netelpu, o jei ir telpo tai atrodau ziauriai doh.gif
Garbaliukas
As dar nezinau,kaip vyras reaguos i mane,nes tik dviem savaitem po vaikelio gimimo isvyko uzdarbiauti(o dabar sunui jau beveik 3 men).Nors jau nukrito nemazai,bet man labai nepatinka mano pasikeites kunas.Strijos atsirado,kaip kazkas minejo,pries pat gimdyma ir ant slaunu virsaus ir ant krutines,krutys irgi tokios nei siokios nei tokios.Dideli kompleksa del visu pasikeitimu jauciu,bet vyras mano auksinis,gal apramins mane blush2.gif
Elee
MB niekaip naujai nesureagavo ar aš buvau prieš nėštumą, ar nėščia, ar po gimdymo jis sakė ir sako,kad viskas puiku, nors aš taip nelabai jaučiuosi biggrin.gif Strijos bado akis,o dar ir reik pasportuot prisiruošt smile.gif
jancikas
QUOTE(Kemeta @ 2011 05 11, 19:46)
Nu analogiska situacija pas mane, o vyras guodzia sakydamas "Juk tu esi MAMA. Tu man esi GRAZI". Zinokit, kaip gera girdeti tokius palaikancius zodzius is mylimo zmogaus wub.gif
*

jums gera, mano vyras sako viska tiesiai sviesiai. Nuolat girdziu, jog esu per kuda ir tai yra negrazu...
Simuute
QUOTE(jancikas @ 2011 06 16, 18:31)
jums gera, mano vyras sako viska tiesiai sviesiai. Nuolat girdziu, jog esu per kuda ir tai yra negrazu...
*

Pažvelkit į tai iš gerosios pusės - daugelis būna kaip tik per storos wink.gif
O norint iš kūdesnės į apvalesnę įmanoma pavirsti smile.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.