Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Tisan
Po gimdymo vienaip ar kitaip pasikeicia moters kuno formos,vienos pastambeja kitos atvirksciai - suliekneja,taigi mielosios papasakokite kaip i tai reagavo jusu vyras,ar teko isgirsti uzgauliu zodziu ar komplimentu mirksiukas.gif
Bonifacija
maniskis sako, kad iki nestumo buvau jam vienaip grazi, o dabar kitaip. Man atrodo, kad isvaizda daugiau pati moteris sureiksmina 4u.gif
Tisan
QUOTE(Bonifacija @ 2007 10 22, 14:04)
maniskis sako, kad iki nestumo buvau jam vienaip grazi, o dabar kitaip. Man atrodo, kad isvaizda daugiau pati moteris sureiksmina  4u.gif
*

is dalies tai taip 4u.gif mano vyras kazkaip visai nesuregavo i mano kuno pokycius 4u.gif as gerokai pastambejau blush2.gif blush2.gif jis sako kad myli ir myles mane visokia ir kad as pati viska labai jau sureiksminu ax.gif o stai drauges vyras reaguoja tragiskai doh.gif ( del to ir kilo man tokia tema kaip kiti vyrai reaguoja g.gif ) jis sako kad ji stora negrazi,kad net 50-metes atrodo geriau ir pan blink.gif niu skaudu gi,is savo vyro tai isgirsti butu doh.gif
-Aiva-
QUOTE(Tisan @ 2007 10 22, 13:17)
is dalies tai taip  4u.gif  mano vyras kazkaip visai nesuregavo i mano kuno pokycius  4u.gif  as gerokai pastambejau  blush2.gif  blush2.gif  jis sako kad myli ir myles mane visokia ir kad as pati viska labai jau sureiksminu  ax.gif  o stai drauges vyras  reaguoja tragiskai  doh.gif ( del to ir kilo man tokia tema kaip kiti vyrai reaguoja  g.gif ) jis sako kad ji stora negrazi,kad net 50-metes atrodo geriau ir pan  blink.gif niu skaudu gi,is savo vyro tai isgirsti butu  doh.gif
*

niu cia jau klausimas kitas, manau tam vyrui nelabai ji tiko ir pries gimdyma g.gif Is tikruju baisu, kad dar tokiu egoistu yra mad.gif , moteriai po nestumo ir gimdymo reikia atsigauti tiek fiziskai, tiek moraliskai, o jei girdi tokius ''komplimentus'' tai siaubas, depresija ivaryti gali!!!!!!
As visiskai grizau i savo formas kaip ir pries nestuma, na zinoma, siek tiek pakritus krutine ir pilvo raumenys gal ne tokie standus, bet niekada nesulaukiau is vyro jokiu priekaistu, kaip tik dar daugiau komplimentu gaunu po gimdymo, nei pries 4u.gif
Bonifacija
QUOTE(gooda @ 2007 10 22, 13:26)
niu cia jau klausimas kitas, manau tam vyrui nelabai ji tiko ir pries gimdyma  g.gif Is tikruju baisu, kad dar tokiu egoistu yra mad.gif , moteriai po nestumo ir gimdymo reikia atsigauti tiek fiziskai, tiek moraliskai, o jei girdi tokius ''komplimentus'' tai siaubas, depresija ivaryti gali!!!!!!
As visiskai grizau i savo formas kaip ir pries nestuma, na zinoma, siek tiek pakritus krutine ir pilvo raumenys gal ne tokie standus, bet niekada nesulaukiau is vyro jokiu priekaistu, kaip tik dar daugiau komplimentu gaunu po gimdymo, nei pries  4u.gif
*

is tikruju labai svarbus vyro palaikymas. bent jau man buvo tragedija matyti nauja savo kuna, nors ir nebuvo papildomu kg, bet vistiek viskas buvo kitaip.
Miegaliuke S
QUOTE(Tisan @ 2007 10 22, 12:44)
Po gimdymo vienaip ar kitaip pasikeicia moters kuno formos,vienos pastambeja kitos atvirksciai - suliekneja,taigi mielosios papasakokite kaip i tai reagavo jusu vyras,ar teko isgirsti uzgauliu zodziu ar komplimentu  mirksiukas.gif
*

Apie save,tai galiu pasakyti,kad nesu lieknejau,o sudziuvau doh.gif Kai maziuke gime,tai isvyro kazkokiu komplimentu ir nesulaukiau. Jis jau sapnuoja ,kada as pagaliau nors koki kg priaugsiu,ne svien kaulai pas mane beliko schmoll.gif
Tisan
QUOTE(gooda @ 2007 10 22, 14:26)
niu cia jau klausimas kitas, manau tam vyrui nelabai ji tiko ir pries gimdyma  g.gif Is tikruju baisu, kad dar tokiu egoistu yra mad.gif , moteriai po nestumo ir gimdymo reikia atsigauti tiek fiziskai, tiek moraliskai, o jei girdi tokius ''komplimentus'' tai siaubas, depresija ivaryti gali!!!!!!
*

tai kad va,drauge ir depresuoja ir verkia verysad.gif o vyras tik zurnalus su ivairiausiom dietom kisa jai doh.gif doh.gif ir kazkaip neviena toki pvz zinau kai po gimdymo vyrai taip uzseda savo zmonas,aisku tokios seimos gana daznai ir isyra,bet vistiek be galo skaudu tai girdeti ir mylimo vyro butu doh.gif
vaivos juosta
QUOTE(Tisan @ 2007 10 22, 17:24)
o vyras tik zurnalus su ivairiausiom dietom kisa jai doh.gif 
*

Aš tokiam vyrui pakiščiau žolių salotų vakarienei, pietums ir dar priešpiečiams.... pažiūrėčiau, kiek ilgai tvertų...
Tisan
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 10 22, 17:33)
Aš tokiam vyrui pakiščiau žolių salotų vakarienei, pietums ir dar priešpiečiams.... pažiūrėčiau, kiek ilgai tvertų...
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif reiks pasiulyti pabandyt thumbup.gif
Julija0201
apie save galiu pasakyt, kad nelabai kas ir pasikeite, vyras sako, kad myles mane, kokia bebuciau smile.gif jau atgavau savo formas, liko kiek pakitusi krutine, juk visvien jau netapsi tokia, kokia buvai smile.gif
rukukutis
jokiu reakciju, myli kaip ir anksciau wub.gif
Aruša
Po gimdymo, kai pradejau siek tiek „kudeti“, vyras dziaugesi, kad grysta senoji zmona (ta prasme ne tokia stora ir sutinusi). Dabar dar turiu 7kg virsaus, tai kartais lepteli, kad sportuot ax.gif Nepykstu del to ant jo. Pati suprantu, kad reiktu prisiverst pasportuot
Tisan
QUOTE(Tiosyte @ 2007 10 23, 10:43)
Po gimdymo, kai pradejau siek tiek „kudeti“, vyras dziaugesi, kad grysta senoji zmona (ta prasme ne tokia stora ir sutinusi). Dabar dar turiu 7kg virsaus, tai kartais lepteli, kad sportuot ax.gif  Nepykstu del to ant jo. Pati suprantu, kad reiktu prisiverst pasportuot
*

na vienas dalykas yra nepiktai lepteleti uzuomina apie sporta smile.gif o kitas tai kalbeti izeidziancius zodzius ir kisti dietas visokias doh.gif
smagu kad vistik dauguma vyru yra protingi ir supratingi thumbup.gif
Aruša
QUOTE(Tisan @ 2007 10 23, 09:51)
na vienas dalykas yra nepiktai lepteleti uzuomina apie sporta  smile.gif  o kitas tai kalbeti izeidziancius zodzius ir kisti dietas visokias  doh.gif
smagu kad vistik dauguma vyru yra protingi ir supratingi  thumbup.gif
*

Ne, ne. Vyras tikrai neliepia maziau valdyt ar isvis nevalgyt. Jis tikrai geranoriskai. O dar kai zino, kad as tai galeciau ir tam laiko butu, tai tik paragina.
Tisan
QUOTE(Tiosyte @ 2007 10 23, 10:57)
Ne, ne. Vyras tikrai neliepia maziau valdyt ar isvis nevalgyt. Jis tikrai geranoriskai. O dar kai zino, kad as tai galeciau ir tam laiko butu, tai tik paragina.
*

thumbup.gif
snail
Po gimdymo liko pilvelis dar truputi doh.gif , bet man vyras sako, kad aš jam pagražėjau wub.gif , kur jau čia nepagražėsi kai prieš gimdyma matė pilvuka dideli ir patinusia. Dabar gali apkabint normaliai ir prisiglausti wub.gif , o dėl pilvuko pats ramina, sako viskas susitvarkys, dar nedaug laiko prabėgo (už kelių dienų bus 4mėn). Tai va jaučiuosi mylima ir graži jam thumbup.gif
Aruša
QUOTE(snail @ 2007 10 23, 12:01)
Po gimdymo liko pilvelis dar truputi  doh.gif , bet man vyras sako, kad aš jam pagražėjau  wub.gif , kur jau čia nepagražėsi kai prieš gimdyma matė pilvuka dideli ir patinusia. Dabar gali apkabint normaliai ir prisiglausti  wub.gif , o dėl pilvuko pats ramina, sako viskas susitvarkys, dar nedaug laiko prabėgo (už kelių dienų bus 4mėn). Tai va jaučiuosi mylima ir graži jam  thumbup.gif
*

Saunuolis vyras thumbup.gif
Miegaliuke S
QUOTE(Tiosyte @ 2007 10 23, 13:08)
Saunuolis vyras thumbup.gif
*

PRITARIU TAU,KAD SAUNU VYRA TURI
mantuke
kazkaip liudna pasidare paskaicius kokie jusu vyrai.......
maniskis nieko nepastebi, jei jau pasakau tai pasako: as ziuriu kad sukudai ir pan...
Tisan
QUOTE(mantuke @ 2007 10 29, 20:50)
kazkaip liudna pasidare paskaicius kokie jusu vyrai.......
maniskis nieko nepastebi, jei jau pasakau tai pasako: as ziuriu kad sukudai ir pan...
*

neliudek 4u.gif svarbiausia kad nieko pikto nesako,needa kaip sakant del isvaizdos mirksiukas.gif
aukaja
Oi, nereikia kreipti dėmesio į tuos vyrus, jie ne visi pastebi, ką mes moterys norėtumėm, kad pastebėtų biggrin.gif o aš pati dažnai sakau, kad reikia numesti svorio, kad pastorėjau, o mano vyras sako, kad aš visai nesustorėjau, kad man nėra ką mesti smile.gif nors kokius 5 kg tikrai reikia mirksiukas.gif na bet nelabai dėl to jaudinuos, mano vyras irgi. Svarbu gerai jaustis viduje thumbup.gif
Limcamca
Tas kūnas greičiausiai kliūna tik man doh.gif Pas mane labai smarkiai kažkas nepasikeitė, tik va, krūtinė nutyso verysad.gif Kelis kartus pabumbėjau, kad dabar reikia specialaus oro pripumpuoto liemenuko biggrin.gif Tokį ir gavau dovanų wub.gif
Tisan
Tikriausiai taip ir yra kad labiausiai kuno pokyciai kliudo mums pacioms blush2.gif bet vistik yra vyru bjaurybiu,kaip mano vargses drauges doh.gif
Velinka
Maniškis irgi nieko nesureikšmino, netgi paguodė, kad ir taip jau greitai sugrįžau į savo formas ax.gif , net neleidžia jokių dietų laikytis doh.gif , ir jam patinku tokia kokia esu mirksiukas.gif , nors dar ir nedaug laiko praėjo kai buvau nestuke.gif . Aišku pačiai tai norėtusi, kad pilvukas greičiau susitrauktų ax.gif , bet maniškiui tai nerūpi ir dėl to priekaištų nesulaukiu smile.gif
Horo
Mano vyras tikina, kad dabar atrodau daug gražiau nei prieš nestuke.gif Sako, daug smagiau mane "paniurkyt" kai nesu tokia kaulėta, kaip prieš nėštumą. Sveriu tiek pat, bet vistiek kažkaip kitaip viskas pas mane. Pačią nervina strijos ant užpakaliuko, bet jis sako, kad tai grožiui visai nemaišo cool.gif
rence*
Vyras dziaugiasi del mano padidejusiu krutu-jam sako grazus vaizdelis kai as vaikeli maitinu. thumbup.gif NOrs ant krutines striju yra jis sakas ju nematantys - tik idomu kiek cia tiesos.. g.gif
Vilmoshka
A, jūs čia kalbat po gimdymo koks kūnas jūsų... Nes aš tai nestuke.gif , tai noriu tik pasakyti, kad dabar jam labai patinka mano pradedantis matytis pilviuks ax.gif Nežinau, kokia būsiu po gimdymo, bet tikiuosi, kad ir tada patiksiu tongue.gif
Ramuniokas
Man tai buvo įkalbėta, kad dėl genų pasiliksiu po gimdymo stora, bet pasirodo tai buvo neteisa rolleyes.gif Tai vyras juokiasi, nes dažnai tai jam kartodavau
Tisan
Dziaugiuosi mergaites kad turite puikius vyrus thumbup.gif tai dar vienas irodymas kad ne visi vyrai kiaules tongue.gif
Nemux
Mano vyras vis klausia kada pas gydytoja eisiu apziurai ar viskas gerai,kad galetu vel mane paciupineti 4u.gif kai nebemaitinsiu abu mesim svori,nes per nestuma abu priaugom smile.gif tai dabar abu minkstuciai esam smile.gif
Lady_Hatora
Oj prisijuokiau skaitydama, kokie visų vyrai geri. hihihi.gif
Myli ir tyli. Ar esat tikros, kad vyrai tai sako nuoširdžiai? Ar praeinant gražesnei merginai pro šoną žvilgsniu nepalydi ir nepagalvoja, "ech kokia figūra" ? Manau, kad esam pakankamai protingos, beje, kaip ir vyrai, kurie puikiai žino, ką turi sakyti savo žmonoms, juolab, ką tik pagimdžiusioms. rolleyes.gif
Pati moteris puikiausiai mato, kokia figūra patampa po gimdymo ir mato, kas joje gerai ar negerai. Kuo čia dėta vyrų nuomonė? Ar Jūs dėl vyrų savo gyvenat? Jei jau jiems patinkat sudžiuvusi ar papilnėjusi, tai ir sau patinkat?
Man mano vyro nuomonė - ne rodiklis. Taip, noriu jam būti graži, bet kartais jis gali man iki negalėjimo aiškinti, kad turi būti taip, o man atrodys gražu kitaip. Ir aš norėsiu būti graži pagal save, o ne pagal jį, jei mūsų nuomonės tuo klausimu išsiskirs.
Hmmm...
QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 11 15, 16:58)
1. Oj prisijuokiau skaitydama, kokie visų vyrai geri. hihihi.gif

2. Myli ir tyli. Ar esat tikros, kad vyrai tai sako nuoširdžiai?

3. Ar praeinant gražesnei merginai pro šoną žvilgsniu nepalydi ir nepagalvoja, "ech kokia figūra" ?

4. Kuo čia dėta vyrų nuomonė?

Man mano vyro nuomonė - ne rodiklis.
*

1. Nesuprantu kas juokinga tame, kad kažkas gerus vyrus turi. g.gif

2. O jūs nemanote, kad vyro pagyrimas gali būti nuoširdus net ir tuo atveju, jei jis mato, kad moters figūra nėra ideali? Ar visiems vyrams patinka tik "žurnalinis standartas" ir viskas?

3. O kuom tai susiję su tema? Aš irgi nužvelgiu simpatiškus vyriškius, kažką gal pagalvoju, žvilgsniu nulydžiu. Ar manote, kad nuo to komplimentai savo vyrui pasidaro dirbtiniai ir beverčiai? Nukenčia tarpusavio santykiai ar dar kas? smile.gif

4. Tema tokia. Tuom ir dėta. Patirtimi dalijamasi. Jums - vienodai, kitai moteriai gal labai svarbu. Ir kas tame blogo?

Aš tiesą pasakius smagiai nusišypsojau perskaičiusi Jūsų postą smile.gif Nesakau, kad nesutinku su Jūsų mintimis, tiesiog pasirodė juokingas toks "pamokantis" ir "akis atveriantis" tonas biggrin.gif
Miegaliuke S
QUOTE(Tisan @ 2007 11 07, 16:43)
Dziaugiuosi mergaites kad turite puikius vyrus  thumbup.gif  tai dar vienas irodymas kad ne visi vyrai kiaules tongue.gif
*

SUTINKU SU TAVIMI drinks_cheers.gif
brukniukas
Siaip as cia gal dar truputi ne i tema, nes dar negimdziau (dabar tik planuojam leliuka), bet pati per pastaruosiu metus kazkaip priaugau 20kg... tiesiog nustojau dirbti, pradejau mokytis ir tapau namu seimininke.. Mano visas grazus siluetas jau isgaravo pro langus. Tad net bijau pagalvoti, kas bus po gimdymo.
Mano vyras niekada net neuzsimina nieko apie mano svori, ir kai as jo klausiu tukstantini karta - ar as labai stora? Jis visada pasako, kad baik tu nusisneketi, visai ne... Bet jauciu, kad nelabai nuosirdziai tai sako, ir kad tikrai noretu, kad vel grisciau prie savo buvusiu dydziu... O be to ir pati pradejau kompleksuoti savo kuno, tad ir MB pastebi, kad nebesu tokia atsipalaidavusi prie jo, kaip anksciau. Beje, as ji suprantu - nes pati nenoreciau irgi, kad jis priaugtu 20kg lasiniu.
Lady_Hatora
QUOTE(Hmmm... @ 2007 11 15, 16:17)
1. Nesuprantu kas juokinga tame, kad kažkas gerus vyrus turi. g.gif

2. O jūs nemanote, kad vyro pagyrimas gali būti nuoširdus net ir tuo atveju, jei jis mato, kad moters figūra nėra ideali? Ar visiems vyrams patinka tik "žurnalinis standartas" ir viskas?

3. O kuom tai susiję su tema? Aš irgi nužvelgiu simpatiškus vyriškius, kažką gal pagalvoju, žvilgsniu nulydžiu. Ar manote, kad nuo to komplimentai savo vyrui pasidaro dirbtiniai ir beverčiai? Nukenčia tarpusavio santykiai ar dar kas? smile.gif

4. Tema tokia. Tuom ir dėta. Patirtimi dalijamasi. Jums - vienodai, kitai moteriai gal labai svarbu. Ir kas tame blogo?

Aš tiesą pasakius smagiai nusišypsojau perskaičiusi Jūsų postą smile.gif Nesakau, kad nesutinku su Jūsų mintimis, tiesiog pasirodė juokingas toks "pamokantis" ir "akis atveriantis" tonas biggrin.gif
*

Juokinga tikrai ne tai, kad gerus vyrus turi. smile.gif Yra kiekvienoje temoje gi iš ko pasijuokti. Tai ir juokiuosi. Vyro pagyrimas gali būti nuoširdus, lygiai tiek nuoširdus, kiek ir neteisingas.
Bet, kiek žmonių tiek nuomonių.
Jei nužvelgia praeinančią mergina ir žavisi jos"žurnalinėmis" kūno formomis, tai visiškai nieko blogo, aš ir nužvelgiu ir merginas, ir vyrus. Šiaip gražius žmones. Tik aš norėčiau, kad mano vyras taip į mane žiūrėtų, ne į praeinančias, tai ir stengiuosi, stengiuosi. hihihi.gif Bet va vistiek nežiūrės, nes mane kas dieną mato, o jas - gal pirmą ir paskutinį kartą gyvenime hihihi.gif
O mano post'o tonas yra žinomas tik man. Čia interneto minusas. Tai neturėjo būti nei pamokantis, nei akis atveriantis. Tiesiog, gal labiau palaikymas, moterims, kad mažiau reikia kreipti dėmesį į vyrų nekomplimentus ( tuo pačiu ir komplimentus) apie išvaizdą.
Svarbiausia patikti sau; o šypsenos bet kokiu atveju gerai. Sorry, nemanau, kad ką ižeidžiau savo post'u. 4u.gif
Minlina
as girdziu tik gerus zodzius, ir ta labai vertinu... apskritai man dabar didziausias komplimentas tiek is vyro, tiek is kitu, kad tu nepasikeitei smile.gif
neisivaizduoju, kaip galetu vyras, su kuriuo susieji gyvenima, praejus kelioms dienoms ar savaitems po gimdymo peikti moters figura, juk visa tai tik del to mazojo zmogucio, kuris atejo i pasauli...
aisku, nezinau, kaip butu, jei as to svorio buciau priaugusi labai daug, bet cia jau pati is visu jegu stengciausi kuo greiciau "pagrazeti", nes nuo musu paciu didele dalimi priklauso tai, kaip mus vertina aplinkiniai, net ir patys artimiausi zmones
Aime
Na maniškis kažkaip labai nešokinėja iš džiaugsmo dėl mano pakitusios figūros,po 2 gimdymų g.gif
mila vanila
QUOTE(Minlina @ 2007 11 15, 23:20)
neisivaizduoju, kaip galetu vyras, su kuriuo susieji gyvenima, praejus kelioms dienoms ar savaitems po gimdymo peikti moters figura, juk visa tai tik del to mazojo zmogucio, kuris atejo i pasauli...
*

figura gal cia ne prie ko, ka as noriu pasakyti, bet gi kaip galim jiems maziau patikti, gi esam ju vaiku mamos. mano nuomone, tik visiskas sovinistas gali kelti priekaistus del pasikeitusios figuros po gimdymo.
Hmmm...
QUOTE(Ievuze23 @ 2007 11 15, 20:20)
Bet jauciu, kad nelabai nuosirdziai tai sako, ir kad tikrai noretu, kad vel grisciau prie savo buvusiu dydziu... O be to ir pati pradejau kompleksuoti savo kuno, tad ir MB pastebi, kad nebesu tokia atsipalaidavusi prie jo, kaip anksciau. Beje, as ji suprantu - nes pati nenoreciau irgi, kad jis priaugtu 20kg lasiniu.
*

O ar pati norėtumėte grįžti prie buvusių formų? smile.gif Jei taip, tuomet - pirmyn smile.gif Jei atrandate pasiteisinimų, kodėl "neišeina" "nebebūsiu tokia" "negaliu" ir t.t., vadinasi ne pakankamai norite.

QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 11 15, 20:58)
Bet va vistiek nežiūrės, nes mane kas dieną mato, o jas - gal pirmą ir paskutinį kartą gyvenime  hihihi.gif

Svarbiausia patikti sau; o šypsenos bet kokiu atveju gerai. Sorry, nemanau, kad ką ižeidžiau savo post'u.  4u.gif
*

O man kažkaip dzin dėl to žiūrėjimo ax.gif Aš dar tikriausiai labiau (arba gal akivaizdžiau) kitus nužiūriu doh.gif Bet žinau, kad tai nekeičia mano požiūrio į vyrą, tai kažkaip ir nesureikšminu jei jis kažką nužvelgia ar pakomentuoja smile.gif

Taip, svarbiausia yra patikti sau ir mylėti save smile.gif

Dėl įžeidimo, tai baikit biggrin.gif Aš tai jau tikrai neįsižeidžiau, tik komentaras gal toks išėjo tongue.gif (matyt tas pats interneto minusas biggrin.gif)
Papildyta:
Dar pagalvojau smile.gif Man truputį keista, kai vyro tiesiogiai klausiama - "Ar aš stora?" (nu ir visos šio klausimo variacijos), nu taigi natūralu, kad greičiausiai atsakys "baik tu, ne" irnesakyk.gif Nu nežinau. Aš pati jaučiu/matau, kada mano figūra ne tokia, kokios pati norėčiau. Tiesa, po gimdymo gan greitai grįžau į buvusias apimtis ir t.t., tai dėl to problemų nebuvo, bet dabar kai pradėjau dirbti sėdimą darbą, tai jaučiu, kad keli kilogramai jau užsidėjo. Ir aš pati jaučiuosi negerai (nepaisant to, ką mano mano vyras), todėl tik pasakiau, kad nuo kito mėnesio porą kartų savaitėje vaiką iš darželio teks pasiimti jam (šiaip jis nuveža aš - paimu), nes aš pradėsiu lankyti sporto klubą. Bet tai ne tik dėl to, kad jam patikt, bet daugiau gal dėl to, kad jei taip ir toliau, tai aš sau pradėsiu nebepatikti, o tai jau būtų blogai smile.gif Man patinka save mylėti blush2.gif
Šalta
jokios reakcijos, viskas tavarkoje cool.gif nes figura liko tokia pat kaip ir prieš gimdyma, na o kaip bus po antro gimdymo tai nežnau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2007 11 16, 10:29)
Bet tai ne tik dėl to, kad jam patikt, bet daugiau gal dėl to, kad jei taip ir toliau, tai aš sau pradėsiu nebepatikti, o tai jau būtų blogai smile.gif Man patinka save mylėti blush2.gif
*

drinks_cheers.gif reikia myleti save. Juk sako jei nemyli saves tai ir kitu nesugebi myleti smile.gif
mila vanila
QUOTE(Hmmm... @ 2007 11 16, 10:29)
Dar pagalvojau smile.gif Man truputį keista, kai vyro tiesiogiai klausiama - "Ar aš stora?" (nu ir visos šio klausimo variacijos), nu taigi natūralu, kad greičiausiai atsakys "baik tu, ne" irnesakyk.gif
*

na as zinau atveji, kaip viena moteriske vis klausinedavo savo vyro 'ar as stora?', o jis atsakinedavo 'na jei dar sustoretum, tai gal, bet dabar pats tas', ir taip kol ji priaugo papildomus kokius 40kg.. tada staiga pati save nuotraukoj pamacius griebesi veiksmu (eme sveikai maitintis), taciau kai grizo i savo pradines formas, vyras eme priekaistauti, kad ji perkuda biggrin.gif
Zuikis-Puikiss
Mano vyras man nepriekaistauja, Jam patinka tokia kokia esu. Nelabai ir pakito figura, tik kad pilvukas didesnis truputi blush2.gif
lotos
smile.gif Maniškis kolkas tyli, bet žynau kad iki gymdimo labiau patikau. Jis tiki kad viskas atsistos į savas vietas, kaip po pirmo gymdimo. Taip matau kur reikes man padirbeti: tai pilvukas, ciliulitas ir krutines stangrumas. Moters grožis neduodamas taip sau ypač po 30m. Jį reikia kūrti pačiai. Reikia sportuoti ir nauduoti pagalbines kosmetines priemones. Man tai padėda! biggrin.gif
pokahonta
QUOTE(Nemux @ 2007 11 15, 17:31)
Mano vyras vis klausia kada pas gydytoja eisiu apziurai ar viskas gerai,kad galetu vel mane paciupineti 4u.gif kai nebemaitinsiu abu mesim svori,nes per nestuma abu priaugom smile.gif tai dabar abu minkstuciai esam smile.gif
*

mano brolis is solidarumo su savo zmona,kai ji laukesi, svorio priaugo lotuliukas.gif
Aero
Nesako nieko, jei as jam pradeciau zirzti kokia as dabar negrazi koks negrazus mano pilvas ir tt. atsakymas butu "tu man visada pati graziausia" biggrin.gif
Dajevu
QUOTE(Sfinksutė @ 2007 11 16, 22:43)
Nesako nieko, jei as jam pradeciau zirzti kokia as dabar negrazi koks negrazus mano pilvas ir tt. atsakymas butu "tu man visada pati graziausia"  biggrin.gif
*

man taip ir sako, bet aš sau pati nepatinku, papildomas svoris, o ką su pilvo oda reikės daryti net nežinau g.gif
UREJA
nieko nepriekaištauja aš gal pati labiau stradalinu nei jis, smile.gif
Tisan
QUOTE(ula000 @ 2007 11 17, 16:44)
nieko nepriekaištauja aš gal pati labiau stradalinu nei jis,  smile.gif
*

geriau jau pacioms stradalinti nei is savo vyro isgirsti kad tapom negrazios ir neseksualios mirksiukas.gif doh.gif
Meina
MB patinka manekenės doh.gif unsure.gif bet priekaištų nesulaukiu biggrin.gif ai, gal kartą užsiminė, kad galėčiau atsilenkimus daryt, kol vaikas miega blush2.gif
Basic
nieko man mano vyras nesake, sake aš jam bet kokia graži lotuliukas.gif nesvarbu koks pilvas, ar daugiau celiulito.. sako buvai ir liksi graži.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.