Mielos Dvynuku Mamytes!
As dar vaikuciu neturiu, bet labai noreciau suzinoti, ar kuri is jusu turejote nujautima, kad ateity turesite dvynukus, ar ka nors sapnavote su tuo susijusi, ar nuojautos issipilde?
Mielos Dvynuku Mamytes!
As dar vaikuciu neturiu, bet labai noreciau suzinoti, ar kuri is jusu turejote nujautima, kad ateity turesite dvynukus, ar ka nors sapnavote su tuo susijusi, ar nuojautos issipilde?
pirmiausis tai,kad buvau mokykloj labai pasiutusi man ir atnešė dvynukus,manau taip Dievas numatė,kad turėčiau kur energiją dėti ir nešposyčiau.man tik 26 o jau pakeliui 3.
sužinojau kad bus 2 tik 22sav.,bet nuojauta buvo anksčiau,nes buvau labai stora ir judėti pradėjo iškart dvejose vietose
net nepagalvojau apie tai.kai dar mokiausi,mes su drauge kalbejom apie dvynius,as buvau pries.jokiu dvyniu sakiau man nereikia,nes jiem nuo pat pradziu reikia viska dalintis per puse.net tevu meile.sakiau kad noreciau vieno leliuko.o gavosi...
pirma karta nieko lyg ir,tik antra pora kojiniu teko megzti.o antra karta buvo sokas.ne minties tokios neturejau.teko pirkti antra lovyte... abu kartus apie 11-14 savaite suzinojau. QUOTE(arbuziuke @ 2005 03 03, 17:24) net nepagalvojau apie tai.kai dar mokiausi,mes su drauge kalbejom apie dvynius,as buvau pries.jokiu dvyniu sakiau man nereikia,nes jiem nuo pat pradziu reikia viska dalintis per puse.net tevu meile.sakiau kad noreciau vieno leliuko.o gavosi... pirma karta nieko lyg ir,tik antra pora kojiniu teko megzti.o antra karta buvo sokas.ne minties tokios neturejau.teko pirkti antra lovyte... abu kartus apie 11-14 savaite suzinojau. Zinai, man butu be galo sunku
Arbuziuke, prajuokinai su antra pora kojiniu
O as kai suzinojau, kad laukiuosi dvyniu (apie 7 sav.) ir pasigyriau tevams, mano mama ispute akis ir paporino tokia istorija: kai man buvo mazdaug ketveri, susidomejau, is kur atsiranda vaikai. Mama ir papasakojo, kad auga pilvelyje, o paskui per skylute pilvo apacioj islenda. Apie skausma nepasakojo, bet as pati pamasciau ir sakau - taigi turetu labai skaudet? Mama sako - "na, tai ir skauda. Labai labai". Paskui as viska apsvarsciau ir syki, mamai besikalbant su draugemis, pareiskiau :"Na, jei jau taip skauda, tai as ne tokia durna - po viena negimdysiu Prisisnekejau
Jokiu nuojautu neturejau ir visai dvyniu nenorejau - kazkaip dazniausiai dvynius isivaizduodavau tuos, kur vienodai rengia ir jie visiskai identiski. Ir man visai nepatiko.
Kazkada seniai bureja man bure, kad turesiu tris vaikus - 2 berniukus ir mergaite, as tada atsimenu pagalvojau, kad butu puiku turet tris vaikus, bet labai jau sunku tris gimdyt, augint (tiesa, tada dar visiska paaugle buvau). Jau po to, kai atsirado mano sitie du spingelietai pagalvojau, kad tikrai noresiu trecio. Taigi dabar turiu sunu ir dukra, truksta to trecio berniuko. Nors, beje, burejomis nelabai tikiu.. O tai, kad bus dvyniai, suzinojau anksciausiai kada imanoma suzinoti. Pirma karta pas ginekologe nulekiau, kai dar apskritai nestumo nerado, tik testas teigiamas. Po savaites jau pamate du. Tai net nezinau - gal kokia 3 savaite
sveikutes
o dar pries kokius 5 men skaiciau ant kontraceptiniu vaistu pakelio uzrasa, kad jei ilgai vartoji vaistus, ir po to greit pastoji didele tikimybe , kad bus dvynukai. Tiesa sakant , kai pagalvoju tai pastoviai kazka suzinodavau arba girdedavau apie dvynukus, taciau pati to nesitikejau..............ka padarysi gyvenimas susideda is staigmenu, o argi taip neidomiau gyventi?
Rimte, geras, man irgi bureja kai man buvo 16metu isbure kad turesiu 4 vaikus!
O siaip tik dabar pagalvojau,kad pirmieji mano dantukai priekiniai buvo uzlipe vienas ant kito..Sako dvyniu zenklas
kad turesiu dvynukus suzinojau kai nuvaziavau echoskopuotis inkstu. tada ir paprasiau kad parodytu leliuka. parode ir viena ir antra ir issigandusi gydytoja sako, GAL CIA SESELIS. kai po savaites patvirtino gydytoja kad tikrai du, apsiverkiau. ko gero is dziaugsmo. poto prasidejo speliones, kas, mergaites, berniukai, porele. aisku norejau nors vienos mergaites, nes namuose du broliai lauke pagausejimo. bet kai viena daktare pasake kad vaikai issigime, patikekit jausmas buvo nekoks.aisku issisprende viskas i gera puse, bet mintys kas bus kilti nedriso. tada meldziau dieva kad tikrai butu sveiki vaikai. siandien mums jau 3 metukai, augame sveiki ir druti vyrukai. nu ir kas kad keturi. nors sirdies gylumoje labai noreciau mergaites. tai va.
as visa laika zinojau, kad turesiu dvynukus. nuo 12 metu vis pagalvodavau, kaip as su dviem tvarkysiuos, kaip juos vienu metu reikes rengti, nesioti, maitinti. Per pirma apziura echoskopu paklausiau gydytojos "kiek?". Ji labai nustebo. Dar labiau nustebo, kai pamate 2 leliukus
kiti netiki, kad as visuomet zinojau, kad turesiu dvynukus. bet stai neseniai parase kursioke, su kuria nebendravau gal 6 m.: sveikinu, girdejau dvynukus turi, gavosi kaip norejai QUOTE(Tuoj @ 2005 04 08, 08:35) as visa laika zinojau, kad turesiu dvynukus. nuo 12 metu vis pagalvodavau, kaip as su dviem tvarkysiuos, kaip juos vienu metu reikes rengti, nesioti, maitinti. Per pirma apziura echoskopu paklausiau gydytojos "kiek?". Ji labai nustebo. Dar labiau nustebo, kai pamate 2 leliukus kiti netiki, kad as visuomet zinojau, kad turesiu dvynukus. bet stai neseniai parase kursioke, su kuria nebendravau gal 6 m.: sveikinu, girdejau dvynukus turi, gavosi kaip norejai Va, kaip buna...As tai tikiu pilnai, nes pati nuo vaikystes tokias nuojautas nesiojuos, matysim, kaip bus man
Įdomiai čia diskutuojate
Pradinėse klasėse mes turėjome tokias paslapčių knygutes, per visus 4 metus rašėme ten savo mintis, paskui tą sąsiuvinį užklijavome į voką ir atgavome jį iš mokytojos po 12 klasės egzaminų Giminėj yra dvyniu, tuo labiau, kad birželį gimdys pusbrolio žmona- dvynukai, tik lyties nežino dar... Patys planuojam leliuką gamint pažiūrėsim kaip gausis
Aciu, nuosirdus linkejimai visada pasiekia tiksla...Ot bus juoko, kai prisisnekesim cia mes! Dar kartuka aciu!
Žinoma, nieko negaliu pasakyti iš patirties, nes vaikučių dar neturime. Bet mano mama sužinojusi apie dvynius, tikriausiai nualptų
taip lemta taip ir turi būti.....suprantu, kad sunku, bet gyvenime nieko nebūna lengva... Visai norėčiau dvynukų, tik va labiau norėčiau merguytės ir berniuko arba mergytės ir mergytės
Kokios gali but uzuojautos, gi patys netureje dvieju dziaugsmeliu is karto! As tai irgi tokias snekas akimirksniu uzbaigciau!
O ka, Dovile38, rimtai, taip su tavim daktares pasielge! Tai kas ten ju per ismanymas? Kokiu pagrindu taip sake, gi is lempos tai tokius dalykus sakyt proto reik neturet! As tai kai jautresniu nervu, tai stogas butu nuciuozes...Kaip reikia psichologiskai pasiruosti tokiem isbandymam... QUOTE(Burbulytis @ 2005 04 10, 14:35) Kokios gali but uzuojautos, gi patys netureje dvieju dziaugsmeliu is karto! As tai irgi tokias snekas akimirksniu uzbaigciau! O ka, Dovile38, rimtai, taip su tavim daktares pasielge! Tai kas ten ju per ismanymas? Kokiu pagrindu taip sake, gi is lempos tai tokius dalykus sakyt proto reik neturet! As tai kai jautresniu nervu, tai stogas butu nuciuozes...Kaip reikia psichologiskai pasiruosti tokiem isbandymam... QUOTE(AGFA @ 2005 04 10, 14:06) ir man kvaila, kai bobutės gatvėj užkalbina maniškius, paskui pasigėri kokie gražūs ir aišku užjaučia.būta čia ko!čia pavydėt tokio dalyko reikia! o mes trečio laukiam ir 18d jau einu exoskopijon, labai įdomu keik jų ten, vis neapleidžia mintis, kad vėl du.ot būtų tada!
Nu pasireikšiu ir aš čia. Kad turėsiu dvynius sužinojau 8 sav. Anksčiau žinoma apie tai net svajot nesvajojau, tuo labiau, kad namie jau ir taip 4 "baby"
Na bet viskas jau praeity. Šiandien mano kleckai sveiki, gyvi visų pamylėti QUOTE(ruste @ 2005 04 15, 18:50) ir man kvaila, kai bobutės gatvėj užkalbina maniškius, paskui pasigėri kokie gražūs ir aišku užjaučia.būta čia ko!čia pavydėt tokio dalyko reikia! o mes trečio laukiam ir 18d jau einu exoskopijon, labai įdomu keik jų ten, vis neapleidžia mintis, kad vėl du.ot būtų tada!
Labas visoms
O del tu kurie gailisi motinu, kurios turi dvynukus. Labai klysta! Sunku, aisku, bet tai dviguba laime matyti savo augancias atzaleles.
Man tai nė minties tokios nebuvo, kad bus dvynukai
Kaip smagu kad jus savaisiais dziaugiates. As tai turbut mamka netikele. As nuo pat mazens svajojau tureti viena vieninteli suneli, kuri popinsiu, lepinsiu ir tiesiog dievinsiu. Apie jokius kitus vaikus ne galvot negalvojau. Sakydavau, jei turesiu mergaite, vyra is namu isvarysiu
Mano drauges juokiasi, kad as tikrai nebuciau sugalvojus tureti antro vaiko. Tai tipo dievas pamaste kaip cia mane isdurus ir dave iskartu dvynukus
As irgi tikriausiai prisikarksejau. Dar nesilaukiau, kai bendradarbio zmona pagimde dvynukus. Tai tas musu bendradarbis atejes i darba nuolatos uzmigdavo prie kompo atsisedes, o ir siaip visas papilkejes vaiksciodavo. Tai prie kavos mes mergos pletkindavom, kad va, nepasiseke vargseliui, sunku jam ir vienintelis budas issimiegoti - vaziuoti i komandiruotes. O po poros menesiu suzinojau ir as kad laukiu dvynuku. Suzinojau mazdaug 8 savaite. Va taip vat buna....
Labas visoms,
Tikrai smagu, kad tiek daug dvynių, nes šiaip labai retai susitinkam su tokiais. Nujausti, keik tų vaikučių bus nebuvo kada, nors giminėj yra pakankamai. Mano mama su savo broliu, ir mano pačios sesuo su broliu. Todėl aš visada galvojau, kad mano sesuo turės dvynius: mergytę ir berniuką. Ji vyresnė 7 metais. Todėl kai jos pirmasis buvo vienas berniukas, sakiau: palauk, dar ne vakaras. Su antru ji pradėjo lauktis trim mėnesiais anksčiau už mane, tai galvojau tikrai bus dvyniai. Kai sužinojo, kad laukiuosi ir aš, ji juokėsi iš manęs: tau pačiai bus. Kadangi mane labai pykino, nieko negalėjau valgyti, 11 savaitę padarė echoskopiją. Gydytoja pradžiugino: matau dvi širdeles. Apsiverkiau ir pabėgau iš ligoninės: vyrui pranešti (tuo metu mobilūs tel. buvo ne madoj Dabar labai džiaugiuosi. Tikrai nežinočiau ką veikti su vienu vaiku. O rūpesčių manau pakanka su visais vaikais, ar būtų vienas, ar du: ir serga, ir išdykę. Problema buvo išėjimas į lauką, kol buvo mažos: vežimas į liftą netelpa, vienų namuose nepaliksi, taigi gryno oro gaudavo tik vakarais ir savaitgaliais
Mano vyro giminėj ten kažkur yra dvynių,bet didelių vilčių nededam,kad ir mes susilauksim,bet kažkodėl jau nuo seno širdy kirba:o gal?
kad laukiuosi dvynuku suzinojau vos 8 savaiciu.Man buvo lengvas sokas.
Šian vyro paklausiau ar norėtų dvynukų ir nustebau,nes atsakymas buvo:Labai norėčiau
mes su vyru labai norejom dvyniu, bet savo noru issipildymo ne "per nago juodima" nesitikejome
laimingesnes savo gyvenimo akimirkos nesu turejusi
tiesa, kai po apziuros echoskopu patvirtino, kad laukiusi ir paske vaisiau dydi, grizusi namo pasiskaitinejau knygoj, ir vyrui pasakiau " cia raso, kad tokio amziaus "vaikutis" turetu but mazesnis...
Dvi sirdeles parode echoskopija 7 savaiciu. Patyriau soka.Nors mama ne karta buvo uzsiminus kad bus dvynukai arba man arba mano vaikams.Kai buvo 16 savaiciu nestumo gydytojas isprognozavo kad vienas vaisius mirs,galiu tiketis susilaukti tik vieno vaiko ir liepe man jau nusistatyti tam.Dar paaiskino kad jeigu tas vaisius mirs neuzilgo tai tada teks nutraukti visa nestuma o jeigu paskutiniais nestumo menesiais tai nesiosiu ji mirusi iki galo ir gimdysiu kartu su kitu vaiku.
As irgi anksti suzinojau, kad bus du. Kai pasidariau testa, nuejau pas gydytoja, norejau kad ir ji patvirtintu, kad laukiuosi. Gydytoja nusivede paziureti echoskopu. Ilgai ieskojo, ziurejo ir pasake: "zinai, matau dvi pusleles (tada buvo 6-ta savaite), bet dar siek tiek ankstoka sakyti, kad gims du". Kartais buna, kad lieka tik vienas leliukas. Kai pasakiau apie tai vyrui, jis pasake, kad labiau noretu, kad butu du
Tikejausi ir visa nestuma laukiau porytes, kaip buvo mano promociutei ir dar propro..., net gydytoja kalbedavo, kad "girdziu dvi sirdutes, bet labai individualias, turbut bus poryte". Siek tiek gaila, bet ant gimdymo stalo suzinojau, kad bus du berniukai
Oi,kaip jum visom gerai,kurios auginat dvynukus
Aš sužinojau, kad turėsiu dvynius 16 savaite. Pirmą kartą žiūrint echoskopu mano gydytoja sako: "O, dieve, dieve!!!!!! O siaubas!!!!!!".
Aš aišku išsigandau. Guliu, širdis plaka, kaip niekad ir mąstau, kas ten taip yra blogai, gal koks ežiukas Aplamai neštumas mane nudžiugino, nes jis buvo neplanuotas nors iki tol jau pradėjau svajoti apie lėliuką. O čia dar ir du Gimus lėliukams, supratau, kad net neįsivaizduoju, kaip būtų jei būtų tik vienas. Jog dabar dvigubas džiaugsmas, meilė, grožis ir pan. O rūpesčių ir vieną vaikiuką auginant yra nemažai. Mes su vyrų labai laimingi Nors kartais ir pagalvodavau (kokį 2 ar 3 mėn.): viskas negaliu, pavargau ir t.t. Vyras nuramindavo - džiaukis, kad ne trys. Ir iš kart pagerėdavo. O dabar tai, taip pripratau prie tų rūpesčių, kad vis pagalvoju, turbūt neturėčiau, ką veikti, jei turėčiau tik vieną, ir reiktų pradėti vėl mokytis arba skirti laiko darbui. Taip kad dvyniai tai labai gerai.
kaip faina tie dvinukai
QUOTE(violet @ 2005 11 06, 19:35) gydytojas isprognozavo kad vienas vaisius mirs,galiu tiketis susilaukti tik vieno vaiko ir liepe man jau nusistatyti tam.Dar paaiskino kad jeigu tas vaisius mirs neuzilgo tai tada teks nutraukti visa nestuma o jeigu paskutiniais nestumo menesiais tai nesiosiu ji mirusi iki galo ir gimdysiu kartu su kitu vaiku. Nu jau gydytoju bukumas. Man viena "gydytoja" irgi panasiai sake. Tik ne man, bet tipo buna, jog vienas vaisius mirsta. Nezinau kodel ji paminejo iki 18 savaites. Tai po to laukiau tos 18sav. kaip nezinau ko. Cia aisku ne i tema. Iki echoskopo nieko nenujauciau. Bet va del lyties tai idomiai gavosi. Pradzioje niestumo sapnavau sapna l. grazu (viso nepasakosiu) bet taip suzinojau ka turesiu. Aisku netikejau iki pat gimdymo, ir lytis kiekviena karta per echoskopa nustatydavo vis kitas(cia rimtai). Bet gime buten taip kaip sapnavau ir netikek tu kad nori...
Sveikutės
Aš sužinojau, kad laukiuosi dvynukų 9 sav. Pirmą kartą žiūrėjo ehoskopu ir po ilgo žiūrėjimo gyditoja paklausė "Ar pas jus giminėje yra dvynukų?" Aš pradžioj nesupratau kodėl ji manes taip klausia Na aš niekada negalvojau, kad auginsiu dvynukus. Jokios nuojautos neturėjau, bet kai sužinojau labai džiaugiuosi, o dabar jaučiuosi pati laimingiausia ir turtingiausia mama pasaulyje, augindama savo dukrytes
O mums buvo šokas, visada buvau užsiciklinusi, kad turėsiu 2 vaikučius- berniuką ir mergytę. O čia- 23 metai ir 3 vaikai ant nosies. O mano dvynukus susapnavo draugė. Pasakė, kad mergytė- tamsiaplaukė, didelėm akim, o berniukas- šviesus. Taip ir buvo.
Suzinojau apie nestuma apie 6sav. vasaros viduryje, kaip tik atostogavom ir paskutines dienas buvau tokia nervuota, nezinojau, kas yra, ko noriu. Pries tai jau tris menesius laukem, kad pastociau, jau buvau atbukusi, kad sis menuo bus sekmingas. Likusia vasaros dali buvo taip sunku, daug pykino, bet ne tiek kad reiktu gultis i ligonine, o ir dirbau be saves dar uz 2 kolegas.
08.29d nuejau pas gydytoja ir sakau, galite atlikti echoskopija, kaip ten jie laikosi, nes baisiai sunku, prasta savijauta, visiskai skirtinga nei su pirmagime dukra. Na sako - pirma echoskopija paprastai darome 18-20sav., na bet moters prasymu galime atlikti ir siandien. Buvo 13sav. As dar uzsiminiau, kad noreciau atspausdinti ja. Ziurejo, ziurejo, sako ale maziukas, ne kas cia toj nuotraukoj ir matysis ir tuo momentu pasuko paziureti i kita sona ir susuko: "O cia dar vienas!" Aisku mane ispyle prakaitas, dziaugsmo prakaitas ir teistariau: "nedziuginkit manes taip", nes visada turejau slapta svajone. Po 12klases klasioke visada buvusi labai linksma susilauke dvynuku ir ja po sio ivykio toliau maciau linksma. Supratau, kad ir dvynukus galima auginti linksmai. Tada sirdy tariau, kad labai faina, noreciau. Tokia nereali mintis - pagalvojau, nes gimineje nebuvo. Dabar zinau tik, kad mano mamos pusbrolis turi dvynukus, bet dvynukus lemia moters linija. Netgi buvo toks periodas, kai labai patikdavo vyrai/vaikinai, kuriu gimineje yra dvynuku. Nezinojau, kad moteris lemia ju atsiradima. Kuo toliau, tuo labiau supratau, kad toks vyro pasirinkimas nelogiskas, kvailas Susipazinau su vyru, apie kuri svajojau ir dabar paskutines savaites/dienos, iki kol laikysim dvynukus ant ranku. Is tiesu neitiketina! Dievas ispildo giliausias svajones Vyrui paskambinau telefonu ir paprasiau prisesti, nes echoskopijos rezultatu abu laukeme, nes kaip kankinausi jis irgi l.gerai mate, bet niekaip neradome priezasties. Mama sakydavo, kad nestumas - ne liga, as sutinku, bet kaip man pakilti is lovos, nes tiesiai i WC varydavau. Numeciau 8kg iki 13sav., nors ir taip buvau vejo perpuciama, beje ir spaudimas nukrito iki 90/50. Ir vyras spejo pirmu spejimu "Dvynukai", nors niekada apie savo svajone jam nebuvau uzsiminusi, nes ji buvo jau palaidota. Po tokiu echoskopijos rezultatu atsikvepiau, nes visus savo negalavimus galejau nurasyti ant dvynuku
Musu dvynuku istorija labai linksma. Gimineje dvyniu nebuvo ir niekada nei mama nei tetis nesake, kad galetu buti dvyniai, nes visi zinojo, kad ju negali buti. Mokykloje drauges svajodavo, kad tures dvyniu, as visada buvau abejinga. Susilaukeme dukters, veliau suplanavome antra vaika ir pora menesiu teko palaukti kol pastosiu. As ramia sirdim nuejau pas ginekologe kai buvo 6 sav. Mane nuliudino, nes buvo vaisiaus atsisluoksniavimas ir buvo vaisiaus kova uz buvi. teko gerti stiprinamuosius vaistus. parodziau draugei echoskopijos nuotrauka, ji paguode, kad bus viskas gerai. kita diena is pat ryto man paskambino ir sako, visa nakti galvojo apie ta nuotrauka, gal pas mane dvynukai? Sakau, kad nesamone, gydytoja pasakytu, be to pas mane negali ju buti. Susigincijome vos ne iki pykcio. po 10 dienu ginekologe vel paziurejo. Atsisluoksniavimas buvo susitvarkes, ir nutilo. Ziuri i echoskopa susirupinus, as pradejau nerimauti. ji sako: "nenoriu jusu gasdinti, bet ir taip ziuriu, ir kitaip, bet pas jus dvynukai...". Sakau: "negali but, gimineje tikrai nera". pasipyle soko ir dziaugsmo asaros. Vyrui irgi sokas buvo. Pirmiausia, aisku, tai draugei paskambinau ir pasakiau, kad "prikarksejo". Dabar tures kriksto mama buti.
tada is gilios vaikystes atsiminiau, kad lyg ir pasakojo mociute, kad jos broliai dvyniai buvo. Mama nieko neatsimena, bet sako, kad tikriausiai taip ir buvo. Dabar jau nebeisivaizduojame, kad galetu buti kitaip.
Man tai buvo lengvas sokas na gal kokias tris dienas vaiksciojau kaip maisu trenkta-dvynukai. Niekada net i galva mintis nebuvo atejusi kad galiu tureti dvynukus.
Pastojau, laimes pilnos kelnes. Nusipirkau knyga, Vaiko Biblija, ir skaitau, svajoju, Oi kaip supsiu savo maziuka. Astunta savaite nuejome su vyru pas gydytoja, kad echoskopu paziuretu, tai gerai kad gulejau o sakau buciau nukritusi. Vyras dar pajuokavo, TAI KA TRYNUKAI, o gydytojas nu ne bet du tikrai. Tai is pradziu buvo sunku patiketi, bet dabar dziaugsmo daug ir vargo nemazai. Bet esu labai laiminga
o as visa laika sakiau,kad gyvenime neoreciau dvynuku,bet likimas is manes pasijuoke, pagimdziau ne dvynukus,o trynukus
Visada žinojau, kad turėsiu dvynukus. Močiutė net du kartus dvynius gimdė, vienoj noroj mano tėtis su savo sese, taigi tikimybė ypač didelė ir buvo. Bet pastoju pirmąsyk ir tik vienas, antrąsyk vėl vienas, jau net abejonės pradėjo kilti, kad tų dviejų galiu nesulaukti. Tačiau pradėjus planuoti trečią vaikutį pasijuokiau "pakaktų šįsyk vieno, bet bus du, abejonių nė neturiu".
Kai jau pajutau, kad laukiuosi, neskubėjau pas gydytoją. Tik sulaukusi 8 savaičių nuskubėjau nuojautos patikrinti, nors vyrą iš anksto buvau įspėjusi, kad neišsigąstų, kai gydytoja patvirtins. Nugi ir ką - stebi pilvelį per echoskopą gydytopją, stebi ir kažko įtartinai tylu. newišvėriau "tai jų ten daugiau nei du?" - susirūpinusi paklausiau. Gydytoja akis išpūtė - " o tai du jau čia taip ir turi būti?". Pasakiau, kad kaip tik ir norėjau echo, kad nuojautą patvirtintų. Apstulbo abi su akušere ir ką darys, patvirtino.
Sužinojusi, kad ir aš jungiuosi prie
Aišku dar su MB pusę valandos sėdėjom prie gydytojos kabineto, kol suvirškinom viską, ir po kiek laiko išvažiavom pas draugus pasidžiaugti savo dviem akytėmis Niekada negalvojau, kad auginsiu dvynukus, nes nei vyro giminėj nei mano nebuvo dvynių, net supermamų forumus skaitydama visada aplenkdavau dvynukų kampelius Nuojautos nebuvo, nors dvynukai visada traukdavo akį ir kažkuom man jie buvo artimi širdžiai
pas mus giminėj nebuvo dvynių.
|