jau zinojom kad pastojau ir laukem vizito pas daktare. Tada kazkodel kai kurie zmones (vyras, tevai) pradedavo tokias netiketas kalbas apie dvynukus...as vis sakydavau ,kad baikit cia karkseti
Nezinau ar cia nuojauta ar siaip sutapimas...
Pas mus buvo taip
jau zinojom kad pastojau ir laukem vizito pas daktare. Tada kazkodel kai kurie zmones (vyras, tevai) pradedavo tokias netiketas kalbas apie dvynukus...as vis sakydavau ,kad baikit cia karkseti Nezinau ar cia nuojauta ar siaip sutapimas...
na mes niekada net nemastem apie dvynukus...juolab kad jau auginam du vaikus. kai pastojau buvo didelis nerimas kad tas nestumas tikrai nebus sekmingai...baisus skausmai,neaisku kaip ir vis pastojau nes saugojomes ir t.t gydytoju prognozes buvo irgi ne pacios geriausios... bet laikas biego,puslyte augo o man buvo baisiai bloga (ko nebuvo per ankstesnius nestunus) baisus pilvo skausmai ir tt. MB persigandes iesko info ar normalu kad taip bloga butu...o as sakau vienai pazistamai taip bloga buvo ji pas gyd nuejo o jai sako ko jus norit pas jus du lialiukai.
nuejom pas gyd. nestunas turejo buti 14 sav. apziurejo sako gimda 16 sav tai gal ir didesnis nestumas...nusiunte echo darytis o ten du lialiukai... mes buvom soke
Niekad net nepagalvodavom, kad galime susilaukti dvynuku... Planuodavom 2- 3 vaikucius turet, bet kad du iskarto - net nenujautem
Gal...visa gyvenima norejau,beto visiems sakiau kad bus2 iskart,kodel nezinau taip ir buvo,be to burejos ta pati ir sakydavo nors tie burtai pasakos
O as net niekados negalvojau apie dvynukus, o kai nuejau pas gyd. (na biski velokai jau buvo apie 3 men.
Pas mus gimineje irgi nera dvyniu,tik va su seneliu is vyro puses neaisku,nes jis is globos namu...Taip kad apie dvynukus net nesvajojom...Darem ekoskopa per trecia nestumo men. Pries tai visi snopuodavo i mano pilvuka, sakydavo atrodai kaip jau koks sestas ne trecias men butu, gal dvynuku laukiesi?Tiek tevai tiek brolis ir draugai taip "pajuokaudavo" o paciai net minteles apie tai nebuvo. Kai ekoskopuojant pasake jog bus dvyniai netekau zado. Baisu kazkodel atrode,kaip reikes susitvarkyti su dviem
as kai priaugau 1 sav. nuo pastojimo 5 kg. tada nujauciau kad dvynukai bus
visai nesitikejau dvynuku, mano klasioke pagimde du berniukus,tai stebejausi,kaip ji suspeja viska, ginekologe tik pasake,kad didelis nestumas, o jau kai pablogejo man ir greitoji isveze i ligonine,tai ten ir suzinojom sia naujiena, buvo pradzioj sokas,bet lyg ir nieko, susitvarkom kazkaip, jau ketvirtadieni bus puse metu mums
|