Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar mamytės nujautė, kad bus dvynukai?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2
grinke
Pas mus buvo taip biggrin.gif
jau zinojom kad pastojau ir laukem vizito pas daktare. Tada kazkodel kai kurie zmones (vyras, tevai) pradedavo tokias netiketas kalbas apie dvynukus...as vis sakydavau ,kad baikit cia karkseti biggrin.gif Paskui pati kazkodel pradejau pastebeti gatvese dvynukus,ko anksciau lyg ir nematytavau, nebent labai retai, o tada beveik kiekviena diena pamatydavau. Tai va vaziuojant pas gine irgi viduje buvo kazkos nerimas,kazkoks keistas jaumas ,kad kazkas cia netaip.....ir tada galu gale pasake,kad bus dvynukai tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Nezinau ar cia nuojauta ar siaip sutapimas... lotuliukas.gif bet va laukiam dar dvieju leliuku ir labai dziaugiames lotuliukas.gif thumbup.gif
mentas
na mes niekada net nemastem apie dvynukus...juolab kad jau auginam du vaikus. kai pastojau buvo didelis nerimas kad tas nestumas tikrai nebus sekmingai...baisus skausmai,neaisku kaip ir vis pastojau nes saugojomes ir t.t gydytoju prognozes buvo irgi ne pacios geriausios... bet laikas biego,puslyte augo o man buvo baisiai bloga (ko nebuvo per ankstesnius nestunus) baisus pilvo skausmai ir tt. MB persigandes iesko info ar normalu kad taip bloga butu...o as sakau vienai pazistamai taip bloga buvo ji pas gyd nuejo o jai sako ko jus norit pas jus du lialiukai.
nuejom pas gyd. nestunas turejo buti 14 sav. apziurejo sako gimda 16 sav tai gal ir didesnis nestumas...nusiunte echo darytis o ten du lialiukai... mes buvom soke
landrea
Niekad net nepagalvodavom, kad galime susilaukti dvynuku... Planuodavom 2- 3 vaikucius turet, bet kad du iskarto - net nenujautem blush2.gif Kai gyd. echoskopuodama nustebo ir kazka pradejo - va kaip cia idomiai ir t t , mano pirmi zodziai buvo - tik nesakykit, kad du blush2.gif Aisku, apsiverkiau, nes labai issigandau, kad nemokesiu meiles padalinti, kad nesusitvarkysiu ir t t , bet dabar labai labai laiminga, kad turiu du savo mazylius wub.gif Ir pasvajojam abu su MB, kad sekanciu nestumu galetu vel du leliukai buti wub.gif
ferari
Gal...visa gyvenima norejau,beto visiems sakiau kad bus2 iskart,kodel nezinau taip ir buvo,be to burejos ta pati ir sakydavo nors tie burtai pasakos biggrin.gif
twins2
O as net niekados negalvojau apie dvynukus, o kai nuejau pas gyd. (na biski velokai jau buvo apie 3 men. blush2.gif ). Tai gyd. vien tik apziurejus pasake, kad 2, galvoju, kokias nesamones sapalioja negali buti, ir pas giminej nera, nors paskui geriau pagalvoje radom, vyro labai tolimoj giminej( 9 vanduo, nuo kisieliaus, kaip sakant), bet gal susije nezinau. Draugai turi taip pat porele, tai daug kas sako, kad nusiziurejom, pas mus irgi gime porele, neidentisku dvyniu thumbup.gif thumbup.gif
miRror
Pas mus gimineje irgi nera dvyniu,tik va su seneliu is vyro puses neaisku,nes jis is globos namu...Taip kad apie dvynukus net nesvajojom...Darem ekoskopa per trecia nestumo men. Pries tai visi snopuodavo i mano pilvuka, sakydavo atrodai kaip jau koks sestas ne trecias men butu, gal dvynuku laukiesi?Tiek tevai tiek brolis ir draugai taip "pajuokaudavo" o paciai net minteles apie tai nebuvo. Kai ekoskopuojant pasake jog bus dvyniai netekau zado. Baisu kazkodel atrode,kaip reikes susitvarkyti su dviem nestuke.gif ir sapnuodavau kazkodel po viena,zinodavau kad kazkur yra kitas mano vaikas,bet galedavau tureti tik viena g.gif na uztad dabar as neisivaizduoju ju atskirai ir jie patys nebegali vienas be kito wub.gif friends.gif
kristute*
as kai priaugau 1 sav. nuo pastojimo 5 kg. tada nujauciau kad dvynukai bus mirksiukas.gif
rircik
visai nesitikejau dvynuku, mano klasioke pagimde du berniukus,tai stebejausi,kaip ji suspeja viska, ginekologe tik pasake,kad didelis nestumas, o jau kai pablogejo man ir greitoji isveze i ligonine,tai ten ir suzinojom sia naujiena, buvo pradzioj sokas,bet lyg ir nieko, susitvarkom kazkaip, jau ketvirtadieni bus puse metu mums smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.