siuskites is UK ir tikrai nenusivilsit
QUOTE(migliux @ 2007 10 22, 15:26) Netoli Kiekvienas žmogus skirtingai jaučia šaltį. Man norėtųsi storesnės, jau minėjau, kad jei nerasiu tai pirksiu UCB, net juk ne vienintelė pardė kur šiltomis striukėmis prekiauja. Man šalta žiemą būna net su pūkine, o dukra, kiek jau dabar matau - į mane Gal vistik reiktų nusipirkt ir pabandyt su bimbo mums buvo panasi situacija- pirkom dukrai raudonus batus, kurie nudaze po pirmo karto pedkelnes raudonai. vienzo, nors bimbo mums kieme, mes ten nebeperkam nieko is tiesu manau kad reikia kreitptis i vartotoju teisiu gynimo tarnyba, va cia viskas parasyta sekmes Papildyta: o striukiu graziu yra ir benetone, ir cipoline, ir mexx , ziurint kiek ruosiates skirti lesu vaikiskoms striukems
Man tai Mada vaikams labai patinka, kiek ten turejau stiukiu, kombinzonu, tarnavo tikrai nemazai metu
Ir man patinka Mada vaikams, o ir kainos geresnės nei Kotrynoj ar Čipoline, be to ir aš patarčiau siųstis iš UK, kokybė super gera, o tikrai nebaisiai brangiau nei čia, kai kas net pigiau
man ir Mada vaikams patinka, dar visai neblogų rūbelių galima rasti Riki2 parduotuvėj.
ir žinoma visi next, adams kids rūbeliai QUOTE(*Lina* @ 2007 10 23, 12:28) man ir Mada vaikams patinka, dar visai neblogų rūbelių galima rasti Riki2 parduotuvėj. ir žinoma visi next, adams kids rūbeliai Riki2 paskutiniu metu labai suprastėjo Jau senokai ten perku tik apatines maikutes "Janka", va tos tai tikrai super nešiojasi, nors ir lenkiškos QUOTE(vasarėja @ 2007 10 22, 21:06) su bimbo mums buvo panasi situacija- pirkom dukrai raudonus batus, kurie nudaze po pirmo karto pedkelnes raudonai. vienzo, nors bimbo mums kieme, mes ten nebeperkam nieko Tapkės tai geros, perkame juos jau trečius metus iš eilės, tai tik vieną kartą pasitaikė prastai pasiūtos, su skylute, bet nunešėm atgal į Akropolio parduotuvę ir pakeitė. QUOTE(SuperMama @ 2007 10 23, 18:03) Tapkės tai geros, perkame juos jau trečius metus iš eilės, tai tik vieną kartą pasitaikė prastai pasiūtos, su skylute, bet nunešėm atgal į Akropolio parduotuvę ir pakeitė. QUOTE(*Lina* @ 2007 10 23, 14:28) Riki2 nepatariu pirkti lenkų gamybos apatinių medvilninių maikučių ilgom rankovėm - susitraukia nerealiai. Pirkau 110cm, nors sūnus nešioja 104cm. Po poros skalbimų taip susitraukė, kad už pusmečio manau jau sesei tiks
esu pasimokiusi negalima pirkti lenkisku rubeliu as cipoline pirkau sliaustukus tai koks š
Nu ir prigązdinot mane su tuo Bimbo. Turim vienus batus, kaina nemaža buvo, tikiuosi atlaikyt bent sezoną. Daugiau tai turbūt nebepirksiu ten nieko. O Čipoline rūbai visai nieko, bent jau didesniems
Aš Zara paskutiniu metu nusivyliau
Panašu kad iš Lietuvoje esančių parduotuvių verta pirkti tik iš Lindex (kaina ir kokybė gera), UCB (tik ten brangu) ir Takko (kaina gera, kokybė visai nieko, kol kas nenusivyliau) Bet vistik nutariau geriau rūbelius sųstis iš JAV arba Anglijos, nes kiek siunčiausi tai visi buvo labai kokybiški
Ir "Mada vaikams" aš nusivyliau.Treningas trimečiui kainuoja 100lt.,o po kelių skalbimų ir nubluko,ir susitraukė.Tikrai geriau siųstis.Kai mano brolis,grįžęs iš Anglijos pamatė mūsų pardėse vaikų rūbų kainas,susiėmė už galvos
QUOTE(fiona35 @ 2007 11 17, 19:50) Ir "Mada vaikams" aš nusivyliau.Treningas trimečiui kainuoja 100lt.,o po kelių skalbimų ir nubluko,ir susitraukė.Tikrai geriau siųstis.Kai mano brolis,grįžęs iš Anglijos pamatė mūsų pardėse vaikų rūbų kainas,susiėmė už galvos Toje parduotuvėje aš pirkau kažkada tik kombinezonus. Kaina jų visai normali būdavo, bet visa kita tai nenormalios kainos. Kokybės nežinau bet įsivaizduoju kad tikrai nieko įpatingo. Beje ten dabar atsirado ir Lenne firmos striukių - estiškų, btrangios bet labai geros ir šiltos QUOTE(fiona35 @ 2007 11 17, 21:50) Ir "Mada vaikams" aš nusivyliau.Treningas trimečiui kainuoja 100lt.,o po kelių skalbimų ir nubluko,ir susitraukė.Tikrai geriau siųstis.Kai mano brolis,grįžęs iš Anglijos pamatė mūsų pardėse vaikų rūbų kainas,susiėmė už galvos kaina nemaza, bet neteko nusivilt turetais treningiukais is Mada vaikams, turejo mariquita firmos, tai nei nusiskalbe, nei susitrauke kombinezonas, sis ir mariquitos, labai fainas, ior kokybe jis buvo pirktas kai vaikui buvo 2metai, tai dar symet buvau pora kart aprengus, bet viskas, striukes rankoves jua per trumpos, po kiea net nepanesios, o kelnes tai po kiema bus gerai pakeitimui, trumpokos bet batai is ilgesniu tai visai tiks
QUOTE(Tetis (1+1) @ 2007 10 22, 21:00) Ir man yra ,,istorija" su Bimbo striuke nutikus. Išplyšo spaudė po poros kartų uždėjimo. Nors esu įstatymus paskaitęs ir iš to duoną valgantis žmogus, bet tokio kliento nepaisymo dar nebuvau patyrusi niekur. Turėjau pokalbį ir su pačia Vgn., tačiau be manęs žeminimo ir mokymo, kaip reikia vaikui striukę segiot ir kad mes kalti ir kad striukė jau sutepta (truputį, nes vaikas kelis kartus ją dėvėjo) nieko daugaiu ir neišgirdau. Vadybininkę dirbančią Hiper Maximoje Kaune iki šiol dar prisimenu, jos "malonų" pokalbį su kliente ir tą faktą, kad striukė papuolusi porai dienų pas juos (tipo sprendė ką čia daryt) buvo ištepliota visa Nuo praeito rudens iš TOLO apeinu šio tinklo parduotuves. Tai vat kaip ex Ponia VGN biznį daro............... QUOTE(migliux @ 2007 11 17, 20:22) Aš Zara paskutiniu metu nusivyliau Panašu kad iš Lietuvoje esančių parduotuvių verta pirkti tik iš Lindex (kaina ir kokybė gera), UCB (tik ten brangu) ir Takko (kaina gera, kokybė visai nieko, kol kas nenusivyliau) Bet vistik nutariau geriau rūbelius sųstis iš JAV arba Anglijos, nes kiek siunčiausi tai visi buvo labai kokybiški As irgi Lindex rubu kokybe esu patenkinta QUOTE(bonda @ 2007 11 08, 09:48) kad ir cocodrillo trikotazas tikras sss,jie grazus tik iki skalbimo,o po keliu skalbimo tai QUOTE(justina_r @ 2008 05 06, 10:44) uz LIndex dar neko geresnio neteko nesioti
Nekokybiškų rūbelių galima aptikti beveik visų firmų - kartais brokas, kartais medžiaga....
Esu turėjusi ir HM ir DISNEY STORE ir kt firmų nekokybiškų rūbų. Beveik visada atmetu lenkų gamybą.... užtat rusus vertinu jau kaip pasiūna - tai amžiams - nenunešiojamus dar nemėgstu eiti į naujų drabužiėlių parduotuves "KINIJA" .... kai pamačiau kaip ten susiūtos siūlės, tai vos neapsiverkiau.....
na,Lindex dar nebandziau,reiks uzeit,nes visi tie Cipolinai paskutinis s....
QUOTE(*rutuliukas* @ 2007 11 17, 21:30) kaina nemaza, bet neteko nusivilt turetais treningiukais is Mada vaikams, turejo mariquita firmos, tai nei nusiskalbe, nei susitrauke kombinezonas, sis ir mariquitos, labai fainas, ior kokybe mariquita firmos geri rubeliai pasitaike, bet visi kiti sliauztai, bodziai pirkti Mada Vaikams, tai labai prastos kokybes, labai greit iplysta medziaga ties knopkytem
Man GAP firmos maikute po pirmo plovimo nubluko ir svarbiausia ne visas gaminys nubluko, o vienas sonas tokia placia druze
Lenkiški smėlinukai ir šliaužtai iš Kotrynos - visiškas šlamštas. Nepirkit niekada. Jei kokie George ar Next ar TUI (bei kiti iš UK rinkos) atlaikė jau kokių 3-4 vaikų nešiojimą ir dar nesuplyšo, tai lenkiški neatlaiko net vieno vaiko. Pirmam vaikui daug pirkau iš Kotrynos ir labai pasigailėjau vėliau.
Mums buwo padovanoje is ''Norfos'' pirktas sport.kelnes, kol buwo naujos buwo labai fainos, isskalbiau viena karta ir tiko nesioti tik namie ..nes atrode kaip po desimt skalbimu, ziuriai apsibumbulavo
O stai ''Prismoje'' pirkome dukrytei megztuka, tai labai geros kokybes, net stebiuosi
Apsibumbuluoja man, jei sintetikos sudėtyje daug būna. dabar stengiuosi pirkt tik iš Cottono viską
|