QUOTE(Karina123 @ 2009 11 01, 15:35)
kaip jus perkat žiemiai batus. Mano vaiko dabar kojitė 14 cm, nupirkau Bartekus su 16 mc, ir nežianau atrodo kad baisiai dideli 
Pas mus ta pati situacija
QUOTE(Karina123 @ 2009 11 01, 15:35) kaip jus perkat žiemiai batus. Mano vaiko dabar kojitė 14 cm, nupirkau Bartekus su 16 mc, ir nežianau atrodo kad baisiai dideli Pas mus ta pati situacija
MEs ketinom pirkti Bartek firmos bet kai pamaciau kaina tai pamaniau kad nusipirksiu geriau kitos firmos batelius todel turim dabar Geox. Na ziuresim kaip jie mum tarnaus, bet atrodo patogus.
sveikutes
Redaguota moderatoriaus: pašalinta reklaminė nuoroda QUOTE(mamusiuka @ 2009 10 17, 16:08) Pirmą kartą nupirkau ne ecco ne bartekus o croksus žieminukus. Tfu tfu kolkas esu labai patenkinta-lengvučia, be jokių užtrauktukų ir šniųrelių, lengvai apaunami. Neperšlampa o kojytė visada sausa kai ją ištraukiu iš bato. Matysim kaip bus žiemą, nors sakė kad nesušals. Aš pati tokius kroksus praeitą žiemą išbandžiau- tikrai jokių storų kojinių neprireikė, tai tikiuos ir vaikui bus šilta sutinku,kad crocsai lengvi ir patogus,bet jkai maniski su crocsais pamate ortopedas,gavau pylos
Na mes kol mazuciai buvom pirkom bartek nes kokbe gera , o kaina nesikandzioja.. o didesniem berniukam stengiuosi ecco batukus.. nes jie mano manymu kokybiskesni uz bartek. beto dar Nike rudeniuj labai fainus turim
QUOTE(muminukas @ 2009 10 30, 17:14) tikrai neįmanoma pasakyti
Mes nupirkom Superfit Goretex,labai patenkinta.Geros kokybes,lengvi.Viskas kaip pas Ecco,visi reikalavimai
Pirkom vienu dydziu didesnius
Mes nesiojam Bartek, tai kolkas neteko nusivilt
Dabar "Vaikų mieste" "Parke", Šiaurės miestelyje nuolaidos vaikiškiems drabužiams ir batukams. Prekiauja PRIMIGI, SUPERFIT, CORTINA, ADIDAS.
http://www.pcparkas.lt/lt/akcijos http://www.facebook.com/pages/Vilnius-Lith...85847194?ref=ts
Gal zinot kur butu Kaune pirkti sniego batu berniukui ?
QUOTE(Jokubeliomama @ 2009 10 09, 13:12) Sveikos, noriu jusu paklausti ar tikrai vaikui nesalta ziema su batukai, kurie yra su gortexu, o ne naturaliu kailiu? Sunui nuziurejau ecco batukus, tai man juos labai reklamavo, kad jie tinka rudeniuiir ziemai, ar jus vis delto perkat atskirus rudeniui ir ziemai? Pernai pirkau naturino su naturaliu kailiu, tai kojyte tikrai nesalo. Nebeapsisprendziu, kaip daryt. Goretex yra ne sildanti, o izoliuojanti medziaga, apsaugo kojytes nuo suslapimo. As tokiu atveju ziemai perku batukus su goretexu, didesnius, kad tilptu su vilnone kojine. Tuomet buna silta ir sausa. Renkuosi Superfit, jie pigesni nei Ecco, taciau kokybe, subjektyviai sakau, taip pat puiki. Gal net Superfit kiek lengvesni. P.S. o tas goretexas buna rudeninis ir zieminis, teige man pardavejos ,,Kotrynoje" Vln. QUOTE(saule.a @ 2009 11 10, 12:05) Goretex yra ne sildanti, o izoliuojanti medziaga, apsaugo kojytes nuo suslapimo. As tokiu atveju ziemai perku batukus su goretexu, didesnius, kad tilptu su vilnone kojine. Tuomet buna silta ir sausa. Renkuosi Superfit, jie pigesni nei Ecco, taciau kokybe, subjektyviai sakau, taip pat puiki. Gal net Superfit kiek lengvesni. P.S. o tas goretexas buna rudeninis ir zieminis, teige man pardavejos ,,Kotrynoje" Vln. Goretexinių batų negalima nešioti su vilnone kojine Aš visuomet perku ecco su pašiltinimu, o jei labai šalta, dar aunu frotinę kojinę
Todel kad vilna kazkaip uzkemsa membranu skylutes, pro kurias isgarinama dregme, ir ta dregme nebeisgaruoja, ir tada pradeda kojos salt. Nu kiek pamenu kazkas tokio
Sveiki,o kur prekiaujama Naturino batukais?
Perkame pirmus batukus ziemai,linkstu link Ecco,bet galvoju gal dar tuos Naturino apziureti...Kazi kokia ju kaina?Brangesni,pigesni uz ecco?
mes jau keli metai zieminukus(beje ir kitus vaikiskus batus)perkam gariunuose.nusivilti neteko
QUOTE(saule.a @ 2009 11 10, 14:09) Taip, tikrai del to negalima mauti vilnone kojinyte. As pati turiu zieminius ecco batus su goretx'u. Tai nuo -10 jau per salta su jais, nesvarbu kad papildoma kojine maunu. Todel savo dukrytei gortexiniu nepirkau, nors labai jau jie lengvi ir patogus. mazas vaikas nepasako, kad kojytei salta, dazniausiai pastebi, kai jos jau kaip reikiant susalusios... Jei ju pati nebuciau turejusi ir isbandziusi, buciau tikrai ir vaikui pirkusi. QUOTE(Gilute @ 2009 11 12, 12:13) Taip, tikrai del to negalima mauti vilnone kojinyte. As pati turiu zieminius ecco batus su goretx'u. Tai nuo -10 jau per salta su jais, nesvarbu kad papildoma kojine maunu. Todel savo dukrytei gortexiniu nepirkau, nors labai jau jie lengvi ir patogus. mazas vaikas nepasako, kad kojytei salta, dazniausiai pastebi, kai jos jau kaip reikiant susalusios... Jei ju pati nebuciau turejusi ir isbandziusi, buciau tikrai ir vaikui pirkusi. Nu jau prie -10 ir su kailiniais kojos šala Šiaip aš apskritai vengiu ilgai vaikščioti tokiu oru. Ir vaikų nelabai leidžiu. O vidutinė temperatūra LT yra 0,6 laipsniai, taigi man goretexiniai atrodo naudingesni
Sveikutes, siandien buvome turguje (Gariunuose) ir nupirkome dukrytei batukus. Labai faini, jau antri metai perkame pas ta pati vyra. Jis yra 5 eilej, prekiauja lyg 41 vietoj. Toks apie 40 metu. Turi daug batu. Ir labai kokybisku. Pardavineja Falcon, Bartek, Antilopa ir panasiais batukais. Musu kainavo 130 lt. 28 dydis.
as tik ecco perku dukrytei,lengi,minksti ir silti
QUOTE(Amelita @ 2009 11 14, 16:34) Sveikutes, siandien buvome turguje (Gariunuose) ir nupirkome dukrytei batukus. Labai faini, jau antri metai perkame pas ta pati vyra. Jis yra 5 eilej, prekiauja lyg 41 vietoj. Toks apie 40 metu. Turi daug batu. Ir labai kokybisku. Pardavineja Falcon, Bartek, Antilopa ir panasiais batukais. Musu kainavo 130 lt. 28 dydis. bartek antylopa, falkon taip bet barteku Papildyta: QUOTE(juraciusss @ 2009 11 11, 10:03) Sveiki,o kur prekiaujama Naturino batukais? Perkame pirmus batukus ziemai,linkstu link Ecco,bet galvoju gal dar tuos Naturino apziureti...Kazi kokia ju kaina?Brangesni,pigesni uz ecco? pas mus maciau tik TINDI RINDI bet galima ir parsisiusti , gaunasi siek tiek pigiau
Praitą žiemą sūnui pirkau Bartek batus. Kažkoks siaubas
QUOTE(nimfa:) @ 2009 11 17, 22:29) Praitą žiemą sūnui pirkau Bartek batus. Kažkoks siaubas per skelbima nupirkau naujus ,,SOREL" firmos sniego batus. Kiek zinau, juos galima internetu is Amerikos atsisiusti. Kad kokybiski, net matosi
Saviskei pries kelis metus pirkau Bartek, buvo labai geri, silti, nepraleido dregmes, isnesiojo 2 ziemas ir dar kaimynams atidavem. O pernai pirkau irgi Bartek- visai ne kokie, nors ir kaina nemaza- su nuolaidu kortele isejo 235 lt- ir dregmes visiskai nesulaiko, kol isdziuna lauki vos ne 3 dienas, ir siaip...
gal kas galetu patart,ar dar yra kur pirkt mergaitisku zieminiu batu?per velai apsiziurejom,galvojau tiks pernyksciai,paskui tie gripai,pragulejom namie,o dabar ziurau,kad mano vk.be zieminiu batu.Gal kas patartu,gal dar kur yra mergaitisku 36 d.batu?
Pažiūrėkit turguj, ten dabar rasit visokiausiu, arba čia SM, yra mamyčių, prekiaujančiu vaikišką avalynę/drabužiais
Tai ,kad visur yra zieminiu batu pirkti,reikia tik pinigeliu tureti.
visada pirkdavau BARTEK,siemet dar gal tiks pernyksciai
QUOTE(saule.a @ 2009 11 10, 14:30) Sveikute jej dar nenusipirkai,pasizvalgyk mano albumeli,labai didelis pasirinkimas Papildyta: QUOTE(Amelita @ 2009 11 14, 16:34) Sveikutes, siandien buvome turguje (Gariunuose) ir nupirkome dukrytei batukus. Labai faini, jau antri metai perkame pas ta pati vyra. Jis yra 5 eilej, prekiauja lyg 41 vietoj. Toks apie 40 metu. Turi daug batu. Ir labai kokybisku. Pardavineja Falcon, Bartek, Antilopa ir panasiais batukais. Musu kainavo 130 lt. 28 dydis. pas ji kainos didesnes nei pas kitus pardavejus PASIZIUREKIT PRASAU CIA ,gal pades jum apsispresti kokio dydzio pirkti batukus SPAUSKIT ziemiau ant pedutes ---> http://stores.shop.ebay.at/kinderschuhe-sh...IG-MESSEN.html_
biški būsiu off topic, norėjau parašyt kad smagu sutikt bendranick'ę
sveikos mamos
gal kas patars suneliui labai sala kojos, QUOTE(alincikita @ 2009 12 21, 18:19) sveikos mamos gal kas patars suneliui labai sala kojos, Jei nori nebrangiai tai turguje gali rasti tokius ale sniego batus. Jie su storu kailiu viduje. Ir vaikų mieste būdavo. Gaila kad nuotraukos nebėra. Va kažkas tokio: My Webpage Ir SM kažkas prekiauja man rodos QUOTE(migliux @ 2009 12 21, 21:30) Jei nori nebrangiai tai turguje gali rasti tokius ale sniego batus. Jie su storu kailiu viduje. Ir vaikų mieste būdavo. Gaila kad nuotraukos nebėra. Va kažkas tokio: My Webpage Ir SM kažkas prekiauja man rodos Jei neleidžia piniginė juk galima nusipirkti devėtus ecco
man tai irgi ecco nepatinka nesiojom jau rudeni prie +temperaturos po pusvalandzio pareini paziurek mergaites kojos ledines dabar aunu pigiais bet su storu kailiu ir kojytes taip nesusala.taip kad kaina i kaina daugiau neziuresiu ir i firma
QUOTE(lo-lo @ 2009 12 21, 20:49) Jei neleidžia piniginė juk galima nusipirkti devėtus ecco Maniškiam geriau ecco bet yra vaikų, kuriems šala kojytė. Taigi tie turginiai yra tokiems vaikučiams. Patys tai neturėjom, bet yra mamyčių, kurios gyrė. Šioje temoje QUOTE(migliux @ 2009 12 22, 10:24) Maniškiam geriau ecco bet yra vaikų, kuriems šala kojytė. Taigi tie turginiai yra tokiems vaikučiams. Patys tai neturėjom, bet yra mamyčių, kurios gyrė. Šioje temoje Na manau kas tikrai pabandė ecco, tas tikrai patenkintas
Ir as galiu pasakyti,kad kas nusipirko sniego batus is turgaus niekas nenusivyle (kalbeta su mamom)vaikuciu kojytes siltos ir be prasmatniu ir siltu kojiniu,su paprasta frotine ar siek tiek storesne nei paprasta plona kojinyte.
QUOTE(migliux @ 2009 12 22, 14:33) Nu gal, neprieštarausiu
vat man del tu ecco ir neaisku
dvi ziemas dukra nesiojo Bartek -buvom patenkinti, bet kai nusipirkom Baltarusijoj veltinius naturalius-geresniu batu nera-kojos neprakaituoja, silta laabai originalu nes jie papuosoti (ne taip kai sovietu laikais
QUOTE(alincikita @ 2009 12 22, 20:48) vat man del tu ecco ir neaisku O gal per daug kojinių QUOTE(T.A.K. @ 2009 12 22, 21:24) dvi ziemas dukra nesiojo Bartek -buvom patenkinti, bet kai nusipirkom Baltarusijoj veltinius naturalius-geresniu batu nera-kojos neprakaituoja, silta laabai originalu nes jie papuosoti (ne taip kai sovietu laikais aciu labai uz pataryma QUOTE(migliux @ 2009 12 21, 20:30) Jei nori nebrangiai tai turguje gali rasti tokius ale sniego batus. Jie su storu kailiu viduje. Ir vaikų mieste būdavo. Gaila kad nuotraukos nebėra. Va kažkas tokio: My Webpage Ir SM kažkas prekiauja man rodos cia tokios turejai omeni? ![]() jie su storu vilnoniu kailiuku |