Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žieminiai batai vaikams, kokius perkate?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*rutuliukas*
QUOTE(žiobakiene @ 2007 11 11, 13:38)
Labutis
kokia jūsu nuomonė apie BARTEK firmos batukus. parduotuvėse ne labai yra is ko rinktis nes pigesni su uztrauktukais tai mano mergytei neuztraukiam  tai nusipeikom bartek su raistukai siaip atrodo fainuciai o ir kaina ju didoka bet jie lenku gamybos o lenku gaminiais nesizaviu tai nezinau gal ir apsipirkau si karta.
ka jus manote?
*

visad pirkau bartek avalyne, basutes, batukus ir zieminukus
tik sia ziemai isigijom ecco zieminukus, tai ziuresim kaip cia bus ar nesals kojyte g.gif
po kol kas viskas ok, nesalta buvo, na bet aisku dar ir salciu nebuvo thumbup.gif
dar labai yra silti vieni batukai, jie nebrangus, tik 45lt, bet thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai siltuciai,jei domins galesiu idet foto,kaip jie atrodo, tiek pernai tiek symet tokius pat turim ekstra atveju, jei bus salta su kitais batukais verysad.gif
patrakusi
Mes nupirkom dukrai štai tokius Bartekus, tik spalvos kitokios...Kol kas patenkinti... wub.gif Dar ir paskutinę išmierą savo pasiėmėm, nes antplūdis žmonių tuomet buvo tai doh.gif Norėjom iš pradžių šiuos imti, nes anų nematėm 26d., o ten pasirodo stovėjo vienas batukas 25 kitas 26...Mes paėmėm 25 ir nuėjom klausti ar nėra didesnės, sako čia viskas kas liko...Na tai užsigryžom ir nuėjom kitur pasidairyti...Nieko neradę, gryžom imti tokius kaip foto, ir paėmiau dar pažiūrėti tuos batukus, gi apverčiau ir žiūriu 26d...Tai iškart supakuoti daviau... ax.gif
user posted image

*rutuliukas*
QUOTE(migliux @ 2007 11 12, 13:01)
Fainučiai  wub.gif
Spalva šitų faina  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif labai grazus, tik gaila,kad patys graziausi modeliukai tik iki 26 dydzio cry.gif
New
Mes užpernai pirkom Bartekus mergytėm, šiemet jau teko vėl ieškoti, tai Bartekų kaina apie 210Lt, kai Ecco jau už 250Lt galima nupirkti. Likau nusivylusi, nes Barteko modeliukai vyresnėm mergytėm tikrai nėra gražūs. Visai netyčia sužinojau, kad bazėj pardavinėja lyg čekų gamybos odinukus su natūraliu kailiu. Nuvažiavau ir nupirkau už 156Lt visai fainučius, panašius šiek tiek į Bartekus. Bus matyt kaip nešiosis. Nuotraukytės neturiu, jei nepamiršiu vakare pasistengsiu įkelti jums parodyti 4u.gif
*rutuliukas*
taip, bartek kaina gera nuo 27 dydzio blink.gif blink.gif na man atrodo ne labai kaina atitinka kokybe blush2.gif
todel symet pirkau ecco, ziuresim kaip ar nesals vaiko koja ax.gif po kol kas viskas ok, klausiau pas mama, sake su siltom kojom is lauko pareina thumbup.gif tada
kita ziema jauciu teks ieskot kitu batuku, nes uz vaiko batus nelabai ruosiuosi moket virs 300 lt blink.gif blink.gif
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 14, 14:17)
taip, bartek kaina gera nuo 27 dydzio blink.gif  blink.gif na man atrodo ne labai kaina atitinka kokybe blush2.gif
todel symet pirkau ecco, ziuresim kaip ar nesals vaiko koja ax.gif po kol kas viskas ok, klausiau pas mama, sake su siltom kojom is lauko pareina thumbup.gif  tada
kita ziema jauciu teks ieskot kitu batuku, nes uz vaiko batus nelabai ruosiuosi moket virs 300 lt blink.gif  blink.gif
*

vat mano ne tai kad su siltom kojom, bet net su dregnom pareina is lauko, matyt per kartsajam dar su ecco batais blink.gif tik su pedkelne dedu kaip visada..plona
o rudeniukus jau padejom i spinta, saltoka jau su jais, jauciu kitais metais demosezoninius pirksiu dar ecco g.gif
nors maciau dar ir su kedukais vaikus, ir su batukais rudeniniais..manjau saltoka butu vaika vesti su tokiais batukais blink.gif
linarija
http://www.baby.martynex.pl/produkt.php?id=103

gal kas turite šiuos batukus? kažin ar patogu kai auliukas iki puses blauzdos? g.gif
T.A.K.
QUOTE(linarija @ 2007 11 15, 01:46)
http://www.baby.martynex.pl/produkt.php?id=103

gal kas turite šiuos batukus? kažin ar patogu kai auliukas iki puses blauzdos? g.gif
*

as jas ciupinejai gyvai ir man nelabai, pati vilna plonyte, batas nelabai lankstus. Ir paveiksliuke jie zymiai geriau atrodo nei realiai
bonda
pagaliau ir as patenkinta tais primigy thumbup.gif wub.gif perdejom vidpaduka normalu veltinini -dabar niekas nebesala wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
*Sigučiux*
As savajai paneliai pirkau is reno parduotuves, naturali oda, kailis triusio, labai siltuciai meiluciai, su lipukais thumbup.gif gan auksti, pastoviai kojyte buna silta, bet nesuprakaitavus thumbup.gif
Martyna
QUOTE(bonda @ 2007 11 21, 23:34)
pagaliau ir as patenkinta tais primigy thumbup.gif  wub.gif perdejom vidpaduka normalu veltinini -dabar niekas nebesala wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Kur radai pirkt vidpaduką? Ar yra kur nors pirkt mažų ar apkirpinėjai? Kiek ieškojau, visur tik nuo 34 dydžio doh.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Martyna @ 2007 11 22, 10:21)
Kur radai pirkt vidpaduką? Ar yra kur nors pirkt mažų ar apkirpinėjai? Kiek ieškojau, visur tik nuo 34 dydžio  doh.gif
*

siaip nesu niekad maciusi maziuku vispaduku, esu karta pirkusi, ir tada apkirpinejusi pagal esama vispaduka 4u.gif
bonda
QUOTE(Martyna @ 2007 11 22, 08:21)
Kur radai pirkt vidpaduką? Ar yra kur nors pirkt mažų ar apkirpinėjai? Kiek ieškojau, visur tik nuo 34 dydžio  doh.gif
*

zinok, kol kas neaptikau..arba pamirstu kitur paziuret doh.gif doh.gif doh.gif isemiau is tokiu senu zieminiu botu blush2.gif biggrin.gif
T.A.K.
QUOTE(Martyna @ 2007 11 22, 09:21)
*

kiek visur ziurejau, nera isvis maziuku pirkt. As pirkau didesnius ir apkirpdavau verysad.gif
saule.a
neskaiciau visos temos, gal kuri jau paraset-

iki pirmadienio Kotrynoj ( Vilniuje) zieminiams batukams-30 procentu nuolaida smile.gif

vakar savo stebukleliui pirmuosius zieminukus nupirkau -Primigi firmos, vietoj 205 lt mokejau 145, atrodo.
Guduke
QUOTE(boruzhe @ 2007 11 25, 15:29)

O šiemet įsigijom Primigi, bet vis dar svarstau palikt juos jai ar ne, dydis galėtų būt vienu didesnis ax.gif ir man dar tie lipukai užkliūna, nors maniškei tai laaaabai patinka doh.gif Nors dėl kokybės ir šiltumo tai nei menkiausio priekaišto neturiu thumbup.gif
user posted image
*

Labukas.
O kokio dydzio sitie jusu batukai? Labai faini. Gal galit isduoti kur pirkot ir kiek mokejot? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigučiux @ 2007 11 22, 01:30)
As savajai paneliai pirkau is reno parduotuves, naturali oda, kailis triusio, labai siltuciai meiluciai, su lipukais thumbup.gif gan auksti, pastoviai kojyte buna silta, bet nesuprakaitavus thumbup.gif
*

Nu as vis uzeinu i ta Reno, bet nieko panasaus nerandu. g.gif Nieko su triusio kailiu ir pan. ax.gif Kada pirkot? Ir kokio dydzio? Gal tik musu kojai nera nieko ( 26-27). Butu labai faina, jei idetumet nuotraukyte.
T.A.K.
Vakar pirma karta maze buvo su mano rodytais Bartek zieminiais batukais - grizus namo kojos nebuvo suprakaitavusios (kas mums budinga), raisteliai neatsiriso ir gan patogu buvo suverzt koja. Mazyle nors tai pirmas isejimas su siais batasi, gan tvirtai state zingsnelius. Turiu nuotraukyte jei kam idomu butu
migliux
QUOTE(Guduke @ 2007 11 28, 15:45)
Nu as vis uzeinu i ta Reno, bet nieko panasaus nerandu.  g.gif  Nieko su triusio kailiu ir pan.  ax.gif  Kada pirkot? Ir kokio dydzio? Gal tik musu kojai nera nieko ( 26-27). Butu labai faina, jei idetumet nuotraukyte.
*

Aš ten irgi nieko dėmesio verto nerandu schmoll.gif

QUOTE(T.A.K. @ 2007 11 28, 15:55)
Vakar pirma karta maze buvo su mano rodytais Bartek zieminiais batukais - grizus namo kojos nebuvo suprakaitavusios (kas mums budinga), raisteliai neatsiriso ir gan patogu buvo suverzt koja. Mazyle nors tai pirmas isejimas su siais batasi, gan tvirtai state zingsnelius. Turiu nuotraukyte jei kam idomu butu
*

Įdomu bigsmile.gif
boruzhe
QUOTE(Guduke @ 2007 11 28, 15:45)
Labukas.
O kokio dydzio sitie jusu batukai? Labai faini. Gal galit isduoti kur pirkot ir kiek mokejot?  ax.gif
Papildyta:
*

Primigi pirkau iš Neckermann katalogo, siunčiausi iš Vokietijos doh.gif Pas mane yra 31 dydžio vyšniniai smile.gif Dabar mėlynos spalvos tokiems batukams nuolaida, o vyšniniams ne unsure.gif
Nuoroda

Mokėjau 84.95 EUR + siuntimas doh.gif Parduočiau už tiek kiek dabar mėlyni su nuolaida 75 EUR, t.y. 260 lt. 4u.gif

Guduke
Aciu boruze uz info, bet mums per dideli tavo batukai. ax.gif

O gal kas nors turi sitokius Bartek batus,butu labai smagu isgirsti nuomone.

http://www.deiza.net/oxid.php/sid/fc95485e...69657364/pgNr/1
saule.a
as uz Primigi zieminius batukus,tiek kokybe, tiek ir dizainu thumbup.gif
T.A.K.
QUOTE(migliux @ 2007 11 28, 18:15)
Įdomu  bigsmile.gif

nu daba ziuriu kad po kelnemis nelabai ir matosi,bet...
[URL=user posted image]My Webpage[/URL]
boruzhe
QUOTE(Guduke @ 2007 11 28, 20:31)
Aciu boruze uz info, bet mums per dideli tavo batukai.  ax.gif

*

Tai kad nėra už ką mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(saule.a @ 2007 11 28, 21:03)
as uz Primigi zieminius batukus,tiek kokybe, tiek ir dizainu thumbup.gif
*

Pritariu visu 100% thumbup.gif drinks_cheers.gif Čia mano asmeninė nuomonė ir patirtis smile.gif
gluosnis
QUOTE(Guduke @ 2007 11 28, 21:31)
Aciu boruze uz info, bet mums per dideli tavo batukai.  ax.gif

O gal kas nors turi sitokius Bartek batus,butu labai smagu isgirsti nuomone.

http://www.deiza.net/oxid.php/sid/fc95485e...69657364/pgNr/1
*

mes tokius turim, tik kailiukas t.pilkas... batukai kaip batukai, patogus, kojos nesala, vaiksto ir begioja maniske su jais laisvai (jai 2,5 m.dabar) as visai patenkinta rolleyes.gif 4u.gif
Guduke
QUOTE(gluosnis @ 2007 12 01, 14:28)
mes tokius turim, tik kailiukas t.pilkas... batukai kaip batukai, patogus, kojos nesala, vaiksto ir begioja maniske su jais laisvai (jai 2,5 m.dabar) as visai patenkinta  rolleyes.gif  4u.gif
*

Aciu 4u.gif O dar norejau paklausti, kokio dydzio nesioja jusu mergaite batukus? nes maniskei irgi dabar 2,5 ax.gif
gluosnis
QUOTE(Guduke @ 2007 12 01, 18:20)
Aciu  4u.gif  O dar norejau paklausti, kokio dydzio nesioja jusu mergaite batukus? nes maniskei irgi dabar 2,5  ax.gif
*

mes pirkom 26 d. nes 25 buvo tik tik... 4u.gif
lupipita
Mes dabar nesiojam ecco zieminukus, tikrai nesala kojyte ir yra patogus thumbup.gif
vija
QUOTE(lupipita @ 2007 12 04, 14:07)
Mes dabar nesiojam ecco zieminukus, tikrai nesala kojyte ir yra patogus  thumbup.gif
*

Kur čia gali šąlti ta koja, kai pavasariški orai už lango biggrin.gif
Aš nežinau, kaip tie vaikai jaučiasi, kurie nešioja batus su kailiu, nes maniškės koja kaista ir prakaituoja paprastuose tik su vilnelės pamušalu.
T.A.K.
QUOTE(vija @ 2007 12 04, 15:57)
Kur čia gali šąlti ta koja, kai pavasariški orai už lango  biggrin.gif
maniškės koja kaista ir prakaituoja paprastuose tik su vilnelės pamušalu.
*

drinks_cheers.gif
ir mums tas pats bet su sandalietais gi neisleisi g.gif doh.gif Siltus apauni - per karsta, lengvesnius - irgi kojyte suprakaitavusi doh.gif
Guduke
QUOTE(T.A.K. @ 2007 12 04, 16:09)
drinks_cheers.gif
ir mums tas pats bet su sandalietais gi neisleisi g.gif  doh.gif Siltus apauni - per karsta, lengvesnius - irgi kojyte suprakaitavusi doh.gif
*

Na, mes tai dabar tokius su pasiltinimu nesiojam, tai tokiems orams kaip tik. Bet siandien va vaziuosim ieskot kokiu su kaliuku, saltesniems orams. ax.gif

Tikiu, kad Ecco batukai puikus, bet kaip tai as nemaciau jokiu dailesniu mergaitisku ecco batuku. Berniukams tai tinkamu nemazai, o va mergaitems... g.gif
migliux
QUOTE(Guduke @ 2007 12 04, 15:25)
Tikiu, kad Ecco batukai puikus, bet kaip tai as nemaciau jokiu dailesniu mergaitisku ecco batuku. Berniukams tai tinkamu nemazai, o va mergaitems...  g.gif
*

Keista, man kaip tik gražūs ecco wub.gif
Bartekai būna detalėm perkrauti ir spalvom o ecco ne.
bonda
QUOTE(Guduke @ 2007 12 04, 15:25)

Tikiu, kad Ecco batukai puikus, bet kaip tai as nemaciau jokiu dailesniu mergaitisku ecco batuku. Berniukams tai tinkamu nemazai, o va mergaitems...  g.gif
*

siemet su snaigutem grazus buvo wub.gif wub.gif
T.A.K.
ir mum ecco nelabai bet skoniai negali but visu vienodi schmoll.gif
*rutuliukas*
QUOTE(bonda @ 2007 12 04, 17:30)
siemet su snaigutem grazus buvo wub.gif  wub.gif
*

rolleyes.gif aga, as saviskiui tokius melynus nupirkus turiu 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif labai geri baciukai
Arminux
QUOTE(Guduke @ 2007 12 04, 16:25)
Na, mes tai dabar tokius su pasiltinimu nesiojam, tai tokiems orams kaip tik. Bet siandien va vaziuosim ieskot kokiu su kaliuku, saltesniems orams. ax.gif

*

aš kaip tik ieškau vis dar batukų savo sūnui, ir man atrodo, kad mergaitėms jų yra, o va berniukui..............vis nerandu, kad tiktų , nes maniškio plati kojytė, žieminius su kailiuku sunkiai įmaunam.........arba kaina kandžipojasi, nes žinau, kad perku vienam sezonui............
migliux
QUOTE(bonda @ 2007 12 04, 15:30)
siemet su snaigutem grazus buvo wub.gif  wub.gif
*

QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 12 04, 15:40)
rolleyes.gif aga, as saviskiui tokius melynus nupirkus turiu 4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai geri baciukai
*

Mes turim rožinius tokius. Man jie labai faini thumbup.gif
boruzhe
QUOTE(migliux @ 2007 12 04, 17:55)
Mes turim rožinius tokius. Man jie labai faini  thumbup.gif
*

Nu va šiemet beveik visų SM vaikučiai bėgios su snaigėm puoštais Ecco batukais thumbup.gif Kaip vizitinė kortelė biggrin.gif
jurgitav
QUOTE(boruzhe @ 2007 12 12, 21:43)
Nu va šiemet beveik visų SM vaikučiai bėgios su snaigėm puoštais Ecco batukais thumbup.gif Kaip vizitinė kortelė biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif ir taip atpazinsim kuri mama sedi sm yahoo.gif yahoo.gif gossip.gif
ieva.d.
Aš nupirkau savo berniukui ilgesniu auliuku, grynos odos, su avikailio kailiu, tai tikrai labai geri, gaila, kad vienam sezonui, tokie brangūs...
migliux
QUOTE(ieva.d. @ 2007 12 14, 16:32)
Aš nupirkau savo berniukui ilgesniu auliuku, grynos odos, su avikailio kailiu, tai tikrai labai geri, gaila, kad vienam sezonui, tokie brangūs...
*

Kur pirkai ir kiek kainavo?
guziukas
Mano tai siemet abu su Barteko,nu bet ir preitais metais tas pats buvo smile.gif Patinka man ju avalyne wink.gif
Zana4
QUOTE(boruzhe @ 2007 12 12, 21:43)
*

hihihi.gif populiariausi, ir kaina prieinama smile.gif greiciausiai islove juos ecco parduotuvese biggrin.gif
migliux
Mano dukrai kai dabar taip šalta tai šala kojytė su ecco batais. Sūnui ne. Nesuprantu g.gif Gal reikia pirkt su kailiu g.gif
vija
QUOTE(migliux @ 2008 01 04, 18:53)
Mano dukrai kai dabar taip šalta tai šala kojytė su ecco batais. Sūnui ne. Nesuprantu  g.gif  Gal reikia pirkt su kailiu  g.gif
*

Nieko keisto. Ten gi nėra nieko, kas šildytų.
vilteee3
QUOTE(guziukas @ 2007 12 15, 00:32)
Mano tai siemet abu su Barteko,nu bet ir preitais metais tas pats buvo smile.gif Patinka man ju avalyne wink.gif
*

Mes ir su bartekais, bandziau viggami, bet nepatiko oda.
boruzhe
QUOTE(vija @ 2008 01 04, 19:08)
Nieko keisto. Ten gi nėra nieko, kas šildytų.
*

Nesupratau, kodėl nėra nieko kas šildytų g.gif
Jeigu Ecco žieminiai su Goretex'u ir vilnos kailiuku tai net labai šildo smile.gif Maniškė pernai su tokiais varinėjo, o šiemet Primigi turim su Goretex'u ir tokiu pat vilnos kailiuku thumbup.gif Tai tikrai nesiskundžia thumbup.gif
*rutuliukas*
doh.gif maniskio su visokia avalyne sala, ar bartek, ar ecco vistiek sala doh.gif patys geriausi batai, su kuriais negala koja yra labai paprasti, isvaizda ne labai jau kokia, bet uz tad thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif su tokiais einam i kiema , o i miesta vaziuojant apaunu ecco, nes su tais jau per silta butu parduotuvej vaikstinet 4u.gif
jei domins galesiu nufotkint ir idet foto
labai gaila,kad tie batukai tik 28 -29 dydis yra pats didziausias verysad.gif
migliux
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 04, 19:32)
doh.gif maniskio su visokia avalyne sala, ar bartek, ar ecco vistiek sala doh.gif patys geriausi batai, su kuriais negala koja yra labai paprasti, isvaizda ne labai jau kokia, bet uz tad thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  su tokiais einam i kiema , o i miesta  vaziuojant apaunu ecco, nes su tais jau per silta butu parduotuvej vaikstinet 4u.gif
jei domins galesiu nufotkint ir idet foto
labai gaila,kad tie batukai tik 28 -29 dydis yra pats didziausias verysad.gif
*

Tai va, bijau kad ir su Bartekais šals, nupirksiu, išleisiu pinigus ir šals g.gif Net nežinau ir ką daryt g.gif
O kur Kristupuk2004 tu tuos kieminius batus perki? Maniškei reiktų 30 dydžio tai tikrai nes 29 rudeninius nešioja o ecco 30. Įdomu būtų pamatyt juos smile.gif
Sūnui koja nešala, ir suprast tu kaip nori. Gal vidpadžius nupirkt kokius nors g.gif Nors aš nemačiau mažų, net tų apkerpamų nemačiau pirkt
*rutuliukas*
QUOTE(migliux @ 2008 01 04, 21:57)
Tai va, bijau kad ir su Bartekais šals, nupirksiu, išleisiu pinigus ir šals  g.gif  Net nežinau ir ką daryt  g.gif
O kur Kristupuk2004 tu tuos kieminius batus perki? Maniškei reiktų 30 dydžio tai tikrai nes 29 rudeninius nešioja o ecco 30. Įdomu būtų pamatyt juos  smile.gif
Sūnui koja nešala, ir suprast tu kaip nori. Gal vidpadžius nupirkt kokius nors  g.gif  Nors aš nemačiau mažų, net tų apkerpamų nemačiau pirkt
*

stai sie batukai, user posted image
ju vaizdas ner labai jau grazus, bet labaiiiiii net silti, nes storas avikailis viduj, thumbup.gif thumbup.gif dar apmaunu vilnone kojinaite, tai is vis thumbup.gif thumbup.gif
pernai pirkau vaiku mieste, si met gariunuose radau thumbup.gif maciau ir vaiku mieste tokiu pat , vakar buvau 4u.gif
migliux
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 04, 20:17)
stai sie batukai, user posted image
ju vaizdas ner labai  jau grazus, bet labaiiiiii net silti, nes storas avikailis  viduj,  thumbup.gif  thumbup.gif dar apmaunu vilnone kojinaite, tai is vis  thumbup.gif  thumbup.gif
pernai pirkau vaiku mieste, si met gariunuose radau thumbup.gif maciau ir vaiku mieste tokiu pat , vakar buvau 4u.gif
*

Tai jų dydis iki 29 tiktai? O kaina kokia jų?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.