bambukas*
2010 09 04, 22:59
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 04, 20:40) sunku pasakyti,bet ziemai 1cm atsargos butinai reikia,nes kojinaite,kad uzdeti  manau 1.2-1.5cm mazdaug reiktu imti daugiau Papildyta:sios firmos visu batu kokybe liuksiska  Aciu uz atsakyma
Mano pupa šią žiemą išbandys http://www.6pm.com/kamik-kids-charmed-toddler-youth-charcoal -fainučiai,lengvučiai,gražučiai
Paslaptingoji
2010 09 05, 12:02
Sakykit mamos,o pvz gerų šiltų žieminukų su austa vilna ar galima kažkur nusipirkt kur kaina na pvz 100lt būtų  na ar trpty tik daugiau.Nes čia žiūriu dauguma perkat labai brangius batus.Ecco savo vaikams aš deja įpirkt negaliu,bartekai man kainos nepateisino  dabar susidomėjau ta austa vilna  Ar kas žinot kur jų yra?ar turguj tokiais prekiauja?
QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 09 05, 13:02) Sakykit mamos,o pvz gerų šiltų žieminukų su austa vilna ar galima kažkur nusipirkt kur kaina na pvz 100lt būtų  na ar trpty tik daugiau.Nes čia žiūriu dauguma perkat labai brangius batus.Ecco savo vaikams aš deja įpirkt negaliu,bartekai man kainos nepateisino  dabar susidomėjau ta austa vilna  Ar kas žinot kur jų yra?ar turguj tokiais prekiauja? o jūs kažkieno išaugtų nenorit  ?juk būna tkrai super gerame stovyje ir iki 100
Paslaptingoji
2010 09 05, 14:43
QUOTE(rapoja @ 2010 09 05, 15:16) o jūs kažkieno išaugtų nenorit  ?juk būna tkrai super gerame stovyje ir iki 100  nešiotų batukų nelabai norėčiau,rūbai kas kita,bet batai bet negi nėra gerų batų nedaugiau 100lt  netikiu
erikiuxxx
2010 09 05, 19:31
QUOTE(raiva @ 2010 09 04, 22:15) o kaip tie batai atrodo? kur juos isigyti? vis neapsisprendziu kokius ziemai pirkt, na ir rudeniui dar vesesniam reiktu... pas mus ju yra QUOTE(rapoja @ 2010 09 05, 07:44) Mano pupa šią žiemą išbandys http://www.6pm.com/kamik-kids-charmed-toddler-youth-charcoal -fainučiai,lengvučiai,gražučiai  oi fainuoliai kokie QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 09 05, 12:02) Sakykit mamos,o pvz gerų šiltų žieminukų su austa vilna ar galima kažkur nusipirkt kur kaina na pvz 100lt būtų  na ar trpty tik daugiau.Nes čia žiūriu dauguma perkat labai brangius batus.Ecco savo vaikams aš deja įpirkt negaliu,bartekai man kainos nepateisino  dabar susidomėjau ta austa vilna  Ar kas žinot kur jų yra?ar turguj tokiais prekiauja? nu su austa vilna nezinau bet su kailiu naturaliu manau tikrai galima ir pygiai nusiprikti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 09 05, 12:02) Sakykit mamos,o pvz gerų šiltų žieminukų su austa vilna ar galima kažkur nusipirkt kur kaina na pvz 100lt būtų  na ar trpty tik daugiau.Nes čia žiūriu dauguma perkat labai brangius batus.Ecco savo vaikams aš deja įpirkt negaliu,bartekai man kainos nepateisino  dabar susidomėjau ta austa vilna  Ar kas žinot kur jų yra?ar turguj tokiais prekiauja? Ieškokit EMUkų  PAgavus gerą akciją, galima ir iki 100 nupirkt. Pernai už EMUkus mokėjau 70 mūsų pinigais (iš UK siunčiaus), šiemet mažiui kainuos šiek tiek daugaiu 120, bet kad neturim jokių atsarginių, tai bijau pražiopsot ir tokią nuolaidą. GAliu palygint EMU ir Bartekus. Vizualiai ant kojos BArtekai gražiau atrodo, nei EMUkai, bet dėl šiltumo, nėr ko net lygint. Per didžiausius šalčius didysis pernai ėjo ir nieakd kojytės šaltos nebuvo, na o su mažium tai visko buvo, atrodo, akd ir neilgai lauke prabūni, o parsineši vaiką su ledinėm kojytėm. UGGsų neįperkų, bet EMU visai gera alternatyva. Nelyginu tų ala "UGGSų" su dirbtiniu kailiuku ir popieriniu padu, tie nešildo. Bet originalai
QUOTE(mamycka @ 2010 08 26, 01:21) pernai isbandeme ecco zieminukus, siemet taip pat pasirupinom ecco  jei ecco su plonu padu, tai tikrai koja sala, nes ne musu klimatui jie gaminami Papildyta:o kokiam psl, tuos EMUS ZIURETI aciu
Nada...
2010 09 05, 22:18
QUOTE(ikeja @ 2010 09 05, 23:13) jei ecco su plonu padu, tai tikrai koja sala, nes ne musu klimatui jie gaminami Papildyta:o kokiam psl, tuos EMUS ZIURETI aciu nueikit i batu kalna, ten kartais buna superfit, ecco, primigi puikiausiau zieminiu batuku 50-80 lt  internetu paziurekit ( 6pm.com) puikiausiu sniego batu pilna iki 100 lt. ir kaina gera, ir ne lenkiski, kokius cia vis reklamuoja kai kurios forumietes ir kuriu pilni gariunai  p.s. emu ner labai jau silti, as turejau, salau
erikiuxxx
2010 09 05, 23:48
QUOTE(a79 @ 2010 09 05, 21:51) Ieškokit EMUkų  PAgavus gerą akciją, galima ir iki 100 nupirkt. Pernai už EMUkus mokėjau 70 mūsų pinigais (iš UK siunčiaus), šiemet mažiui kainuos šiek tiek daugaiu 120, bet kad neturim jokių atsarginių, tai bijau pražiopsot ir tokią nuolaidą. GAliu palygint EMU ir Bartekus. Vizualiai ant kojos BArtekai gražiau atrodo, nei EMUkai, bet dėl šiltumo, nėr ko net lygint. Per didžiausius šalčius didysis pernai ėjo ir nieakd kojytės šaltos nebuvo, na o su mažium tai visko buvo, atrodo, akd ir neilgai lauke prabūni, o parsineši vaiką su ledinėm kojytėm. UGGsų neįperkų, bet EMU visai gera alternatyva. Nelyginu tų ala "UGGSų" su dirbtiniu kailiuku ir popieriniu padu, tie nešildo. Bet originalai  as pilnai tikiu,kad emu yra siltesni  nes musu kojos su bartek kailiniais irgi salo QUOTE(Nada... @ 2010 09 05, 22:18) nueikit i batu kalna, ten kartais buna superfit, ecco, primigi puikiausiau zieminiu batuku 50-80 lt  internetu paziurekit ( 6pm.com) puikiausiu sniego batu pilna iki 100 lt. ir kaina gera, ir ne lenkiski, kokius cia vis reklamuoja kai kurios forumietes ir kuriu pilni gariunai  p.s. emu ner labai jau silti, as turejau, salau  eikit  ecco batu kalne gyvenime nesu maciusi na bet as buvau ecco fane,bet ana ziema mum ecco ir perslapo,irkojos per tuos dydziuosius salcius salo,tai teko keisti i jusu vadinamus lenkisku  net nesulyginamai silciau vaikui buvo as neziuriu i tai kas gamina,bet kad butu kokybiski ir vaikui silta
mama_gulbe
2010 09 06, 08:03
jai tie lenkiski butu lenku gaminti tai dar nieko manau butu, bet kai ale lenkiski bet is tikro kinietiska kokybe tai ir nebutina vaikytis tu visokiu firmu  visad perku vaikam paprastus "nemadingus" nefirminius zieminukus - naturalus kailiukas, odiniai ir niekad dar nemokejau daugiau nei 100 lt
Nerija69
2010 09 06, 10:02
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 05, 19:31) pas mus ju yra oi fainuoliai kokie nu su austa vilna nezinau bet su kailiu naturaliu manau tikrai galima ir pygiai nusiprikti  Sveikos, O kur Jus gaunate tokiu bateliu http://www.6pm.com/kamik-kids-charmed-toddler-youth-charcoal - savo dukrytei irgi panasiu ieskau Aciu
QUOTE(ikeja @ 2010 09 05, 22:13) o kokiam psl, tuos EMUS ZIURETI aciu Aš tai per googlą visagalį ieškau  Užmetu "EMU shoes kids" ar ką nors panašaus, o toliau jau kokia šalis, kas iš savų galėtų parvežt, parsiųst. Jei nerandu, tada per tarpininkes Kad ir paradoksas, bet tikrai pigiau siųst batus iš už jūrų-marių ir dar duot tarpinikėm uždirbt, nei Lietuvoj pirkt  O jei dar pažįstamų yra už tų marių, tai išvis baika QUOTE(Nerija69 @ 2010 09 06, 10:02) Sveikos, O kur Jus gaunate tokiu bateliu http://www.6pm.com/kamik-kids-charmed-toddler-youth-charcoal - savo dukrytei irgi panasiu ieskau Aciu Taigi iš to pačio puslapio ir perkam, nebent kitur dar pigiau randam. Per tarpininkes paprastai
erikiuxxx
2010 09 06, 11:56
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 09 06, 08:03) jai tie lenkiski butu lenku gaminti tai dar nieko manau butu, bet kai ale lenkiski bet is tikro kinietiska kokybe tai ir nebutina vaikytis tu visokiu firmu  visad perku vaikam paprastus "nemadingus" nefirminius zieminukus - naturalus kailiukas, odiniai ir niekad dar nemokejau daugiau nei 100 lt  pritariu  lenkai tikrai kokybiskai gamina o del odiniu,tai tikrai galima ir uz 60lt nupirkti su nat.kailiu QUOTE(Nerija69 @ 2010 09 06, 10:02) Sveikos, O kur Jus gaunate tokiu bateliu http://www.6pm.com/kamik-kids-charmed-toddler-youth-charcoal - savo dukrytei irgi panasiu ieskau Aciu ne mes tokiu neuzsakome,panasiu turime bet manau galite per tarpininke tokius uzsisakyti  man labai faini
o man sitie lenkiski net labai grazus ir su naturalia vilna http://www.demar.com.pl/show-product/113/51/little-lamb-a . Nera tokio kalioso, sniego batai panasus i aulinukus ir tinka placiom kojytem.
erikiuxxx
2010 09 06, 13:45
QUOTE(olande @ 2010 09 06, 12:58) o man sitie lenkiski net labai grazus ir su naturalia vilna http://www.demar.com.pl/show-product/113/51/little-lamb-a . Nera tokio kalioso, sniego batai panasus i aulinukus ir tinka placiom kojytem. mes jais praitais metai prekiavom, sake mamos kojos siltuteles buvo,ir neslapo jie
KasVasa
2010 09 06, 15:14
bandziau daug ir visokiu: nera ziemai alternatyos Ecco:( kiti nusileidzia atsparumui salciams, vandens pralaidumui ir t.t. ir kaina, nusileidzia, aisku irgi:))
siemet jauciu maciau kaina rekordidninke: sunui (23dydis) batai Ecco - 361lt:))) STIPRU, ką???
(laikau kumscius, kad nereiketu ju pirkt koki sausio menesi, kai koja iskrecia kiaulyste- per sezona ugteleja- ir man tiks praeito sezono:)))
Nerija69
2010 09 06, 15:52
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 06, 11:56) pritariu  lenkai tikrai kokybiskai gamina o del odiniu,tai tikrai galima ir uz 60lt nupirkti su nat.kailiu ne mes tokiu neuzsakome,panasiu turime bet manau galite per tarpininke tokius uzsisakyti  man labai faini  Man jie ir tokie superiniai  , taciau kur man dabar ta tarpininke rast gal kas zinot Pas Jus irgi sniego batukus ziurejau taciau mum reiktu kokiu 24d, taciau viskas isparduota kiek maciau.
Lėlė...
2010 09 06, 18:14
Pernai turejosm Primigi zieminukus likom patenkinti Siai ziemai isigijom Ecco isbandysim
erikiuxxx
2010 09 06, 20:31
QUOTE(Nerija69 @ 2010 09 06, 15:52) Man jie ir tokie superiniai  , taciau kur man dabar ta tarpininke rast gal kas zinot Pas Jus irgi sniego batukus ziurejau taciau mum reiktu kokiu 24d, taciau viskas isparduota kiek maciau. paziurekite skelbimu skiltije, Internetines parduotuves  ten yra kas uzsako
ziemai aisku, bet kuom dabar aunat savo vaikus? turiu http://www.6pm.com/ecco-kids-smile-infant-...shmallow-silver tokius panasius, bet mano mazajai sala kojos... yra kazkokie demisezoniniai batai?
erikiuxxx
2010 09 06, 21:58
QUOTE(raiva @ 2010 09 06, 21:44) ziemai aisku, bet kuom dabar aunat savo vaikus? turiu http://www.6pm.com/ecco-kids-smile-infant-...shmallow-silver tokius panasius, bet mano mazajai sala kojos... yra kazkokie demisezoniniai batai? tai uzdekite vilnone kojinaite
mama_gulbe
2010 09 06, 22:24
QUOTE(raiva @ 2010 09 06, 22:44) ziemai aisku, bet kuom dabar aunat savo vaikus? turiu http://www.6pm.com/ecco-kids-smile-infant-...shmallow-silver tokius panasius, bet mano mazajai sala kojos... yra kazkokie demisezoniniai batai? paprastusbatukus aulinukus
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 06, 21:58) tai uzdekite vilnone kojinaite  reiks bandyt su kojine, tikiuosi tiks ir nebesals...
Paslaptingoji
2010 09 06, 23:22
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 09 06, 09:03) ir nebutina vaikytis tu visokiu firmu  visad perku vaikam paprastus "nemadingus" nefirminius zieminukus - naturalus kailiukas, odiniai ir niekad dar nemokejau daugiau nei 100 lt  o kur perkat? QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 06, 12:56) pritariu  lenkai tikrai kokybiskai gamina o del odiniu,tai tikrai galima ir uz 60lt nupirkti su nat.kailiu ne mes tokiu neuzsakome,panasiu turime tas pats klausimas  beje pas jus kiek mačiau yra žieminukų su austa vilna nebrangių?bet tas pirkimas internetu mane baugina QUOTE(KasVasa @ 2010 09 06, 16:14) siemet jauciu maciau kaina rekordidninke: sunui (23dydis) batai Ecco - 361lt:))) STIPRU, ką??? ne tas žodis stipru.Kai vaikai du,tai stipriai per stipru o pvz ką rinktumėtės ar sniego batus ar odinukus su kailiu?ar juos reik turėt abiejus
QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 09 06, 23:22) o pvz ką rinktumėtės ar sniego batus ar odinukus su kailiu?ar juos reik turėt abiejus  Jei yra galimybių, reiktų abiejų  Su sniegbačiais pats pats per pliurzas eit, o šalčiams kiti batai. Dėl šilumos, tai ir sniegbačiai šildo, gerų firmų (kaina apie 100 gaunasi siunčiantis) viduj būna tokia veltinė "įmova", kaip kad senais tarybinias laikais būdavo "pensininkai" siuvami, tai šilumos ir pakanka, tik kad sniegbatis yra sniegbatis, koks gražus bebūtų, vis teik yra "gramozdas". Tad kai šlapia, jau geriau "gramozdas", nei šaltų kojų ir slogos komplektas. O vat kai "sausa" žiema, tada jau bile batai šilti būtų ir tiek.
erikiuxxx
2010 09 07, 11:28
QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 09 06, 23:22) o kur perkat? tas pats klausimas  beje pas jus kiek mačiau yra žieminukų su austa vilna nebrangių?bet tas pirkimas internetu mane baugina reik viena kart pabandyti nusipirkti internetu  ,o vieliau negalesit ir sustoti nes labai daug mamyciu sugrista vel ir vel Papildyta:to labiau kad prekytes vertos demesio, ipac AVALYNE  , kokybe nenusileidzia bartekams kaip DAWID, ANTOLOPA, D.D.Step ir kiti, o kaina prieinama visiems
Tekantisaule
2010 09 08, 10:17
Pirkau ir perku lietuviskus naturalios odos batukus su naturalia vilna viduje. Puikiai nesiojasi, patogus ir nesunkus.  Tik jau dideliu dydziu negamina, tai tenka vyresneliui zvalgytis ir pirkti kitu gamintoju batu, bet irgi su naturalia vilna viduje.
SIVERIJA
2010 09 08, 13:55
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 08, 11:17) Pirkau ir perku lietuviskus naturalios odos batukus su naturalia vilna viduje. Puikiai nesiojasi, patogus ir nesunkus.  Tik jau dideliu dydziu negamina, tai tenka vyresneliui zvalgytis ir pirkti kitu gamintoju batu, bet irgi su naturalia vilna viduje.   ir aš taip pat, tik su dydžiaiz bėda, tai va dičkei merginai nupirkom pernai labai gerus batus batų kalne, atsparūs drėgmei, nelimpa purvai, tik viduj ne natūrali vilna, o kažkokia sintetinė, bet aš apie ją pasiskaičiau, kad tokia būna poliarininkų batuose, ir tikrai nesušalom.
erikiuxxx
2010 09 08, 15:40
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 08, 13:55)  ir aš taip pat, tik su dydžiaiz bėda, tai va dičkei merginai nupirkom pernai labai gerus batus batų kalne, atsparūs drėgmei, nelimpa purvai, tik viduj ne natūrali vilna, o kažkokia sintetinė, bet aš apie ją pasiskaičiau, kad tokia būna poliarininkų batuose, ir tikrai nesušalom. poliarine medziaga irgi gerai laiko siluma
Sūpynės
2010 09 08, 15:45
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 09 08, 11:17) Pirkau ir perku lietuviskus naturalios odos batukus su naturalia vilna viduje. Puikiai nesiojasi, patogus ir nesunkus.  Tik jau dideliu dydziu negamina, tai tenka vyresneliui zvalgytis ir pirkti kitu gamintoju batu, bet irgi su naturalia vilna viduje.  o kur tokius batus parduoda? kokios firmos?
Jevgenija
2010 09 10, 08:58
QUOTE(a79 @ 2010 09 05, 22:51) Ieškokit EMUkų  PAgavus gerą akciją, galima ir iki 100 nupirkt. Pernai už EMUkus mokėjau 70 mūsų pinigais (iš UK siunčiaus), šiemet mažiui kainuos šiek tiek daugaiu 120, bet kad neturim jokių atsarginių, tai bijau pražiopsot ir tokią nuolaidą. GAliu palygint EMU ir Bartekus. Vizualiai ant kojos BArtekai gražiau atrodo, nei EMUkai, bet dėl šiltumo, nėr ko net lygint. Per didžiausius šalčius didysis pernai ėjo ir nieakd kojytės šaltos nebuvo, na o su mažium tai visko buvo, atrodo, akd ir neilgai lauke prabūni, o parsineši vaiką su ledinėm kojytėm. UGGsų neįperkų, bet EMU visai gera alternatyva. Nelyginu tų ala "UGGSų" su dirbtiniu kailiuku ir popieriniu padu, tie nešildo. Bet originalai  Sveiki, ir as noriu vaikams Emu batuku nusipirkt, idomu kaip ju dydziai, ir jei nepaslaptis aisku, is kuriuo psl.uzsakinejote?
gal galite padet, ieskom sniego batuku, lt dydis batuku 24, apie 14 cm, gal galit patarti kuri dydi imti kamik arba columbijos sniego batuku, ar gal kas turit pasulyti. jei kas galit ir turit pamatuokit veiloko vidpaduka 8 ir 9 dydzio, aciu labai
*Jalta*
2010 09 10, 20:23
QUOTE(Sūpynės @ 2010 09 08, 16:45) o kur tokius batus parduoda? kokios firmos?  Ir mane domina lietuviški batukai...
QUOTE(Jevgenija @ 2010 09 10, 08:58) Sveiki, ir as noriu vaikams Emu batuku nusipirkt, idomu kaip ju dydziai, ir jei nepaslaptis aisku, is kuriuo psl.uzsakinejote?  QUOTE(redy @ 2010 09 10, 19:06) gal galite padet, ieskom sniego batuku, lt dydis batuku 24, apie 14 cm, gal galit patarti kuri dydi imti kamik arba columbijos sniego batuku, ar gal kas turit pasulyti. jei kas galit ir turit pamatuokit veiloko vidpaduka 8 ir 9 dydzio, aciu labai Ryt pamatuosiu visus kokius turiu šitų firmų EMUkus prieš kelais deians mažajam is 6pm.com užsakinėjau
Tekantisaule
2010 09 12, 21:06
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 08, 13:55)  ir aš taip pat, tik su dydžiaiz bėda, tai va dičkei merginai nupirkom pernai labai gerus batus batų kalne, atsparūs drėgmei, nelimpa purvai, tik viduj ne natūrali vilna, o kažkokia sintetinė, bet aš apie ją pasiskaičiau, kad tokia būna poliarininkų batuose, ir tikrai nesušalom. As dukrytei vienus tokius irgi nupirkau, nes kai salta ziema buvo, reikejo siltu batu po kiemo pusnis lakstyt.  Tai ir neprakaitavo, ir nesusale kojyciu. Papildyta:QUOTE(Sūpynės @ 2010 09 08, 15:45) o kur tokius batus parduoda? kokios firmos?  Nezinau, ar kituose miestuose lietuvisku batuku buna, bet Saules mieste ju yra.
wspring
2010 09 13, 14:33
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 06, 15:45) mes jais praitais metai prekiavom, sake mamos kojos siltuteles buvo,ir neslapo jie  O gal galit kokius kontaktus nurodyt  . Ir mes tokiu norim  . Bandziau skambinti imonei, kuri atstovauja Demar avalyne, bet tokio tel. nera
castaneda
2010 09 13, 15:21
mes tai ecco perkam arba naturino, nors visgi ecco labiau prie širdies
Mes irgi uz Ecco batukus  . Nesiojam tik ju basutes, rudeninius, bet kai paziurejau, kad zieminukai maniskei kainuotu virs 300lt  tai lengva soka gavau. O issprendziau si reikala taip: per skelbimus is SM nupirkau saviskei mazai devetus Ecco su goretexu. Atrodo puikios bukles, vieno vaikiuko nesioti, tai tikrai manau puikiai atitarnaus, ir dar liks ateinanciom kartom. O nekainavo nei 100lt. Aisku, jei galeciau leisti, pirkciau naujus, bet nusprendem si karta kad mums tikrai per brangu. Tai manau toks variantas puiki iseitis, kai nori tikrai kokybisku, bet spaudzia finansai.
giedruze
2010 09 14, 14:47
sveikos gal galt patarti neapsisprendziu ka vaikuciui pirkti ar columbia ar ugg? gal galit patarti aciu
QUOTE(ingriduku @ 2010 09 13, 14:33) O gal galit kokius kontaktus nurodyt  . Ir mes tokiu norim  . Bandziau skambinti imonei, kuri atstovauja Demar avalyne, bet tokio tel. nera  as irgi visai noreciau demar batu savo vaikui... gal kas zino kur jais prekiauja  ?
indreta
2010 09 15, 09:52
QUOTE(raiva @ 2010 09 14, 16:03) as irgi visai noreciau demar batu savo vaikui... gal kas zino kur jais prekiauja  ? Jei rastumete praneskite, nes as taip pat ju ieskau
QUOTE(giedruze @ 2010 09 14, 14:47) sveikos gal galt patarti neapsisprendziu ka vaikuciui pirkti ar columbia ar ugg? gal galit patarti aciu mes du sezonus pravaiksciojom su columbia, nerealus batai. Isliko puikios bukles ir dabar estafete perduota broliui  Dabar ieskom labai kur galima isigyti, turbut tik atsisiusti tiesiogiai? O ugg turejome, bet neoriginalius, tai vienkartiniai toki buvo
arbuzina
2010 09 16, 08:53
QUOTE(giedruze @ 2010 09 14, 15:47) sveikos gal galt patarti neapsisprendziu ka vaikuciui pirkti ar columbia ar ugg? gal galit patarti aciu tai, kad visai skirtingi batai ugg kailiniai, tinka kai salta labai, per pelkes, pliurzes su jais nelabai  ... o columbia turbut turejot omeny sniego batus  . Tai su jais per pliurzes pats tas  , kai labai salta kazi  nors raso, kad tinkami ir prie itin zemos temperaturos, bet as abejoju ar tokiu atveju vaiko kojytes nesals kita vertus reikia pagalvoti, kada eisite i lauka  . Ar eisite kai bus lauke labai salta  ? Gal tie ugg nelabai ir reikalingi  . Jei tik del grozio jie bus reikalingi, tai uztektu ir emu, jie pigesni... o sako (as pati nesu turejusi), kad silti kaip ir ugg. O siaip visokiu padelku tipo uggsiuku tikrai nepirkciau  , visu pirma neaisku, ar su jais koja vaikui nesaltu, o kitas dalykas del pacio nesiojimo, jauciu padelkas labai greitai vaikas nunesiotu i visus sonus As berniukui siemet pirkau orginalius uggsiukus saltam orui ir po pliurzes lakstyti kamik (pigiau nei columbia). Panasu varianta ir dukrai, is pernai dar turi uggsus, o pliurzem uzsakiau timberland. Bet jei nebutu visai pinigu tai buciau pirkusi tik sniego batus, ju viduj veilokas, dar vilnone kojine ir pirmyn
giedruze
2010 09 16, 09:38
aciu mamytes jum, as ecco galvoju kaip rudeniui na gal ziema bus nesalat tada, bet kazka reikia saltam orui
bambukas*
2010 09 19, 10:44
Mamos man labai idomu kuo skiriasi sis ECCO modeliukas  nuo sito
QUOTE(bambukas* @ 2010 09 19, 10:44) Mamos man labai idomu kuo skiriasi sis ECCO modeliukas  nuo sito  Hmm, jei teisingai suprantu, tai pati jais ir prekiaujat? Tokiu atveju geriau uz kitus turetumet zinot. O nesimato skirtumo jokio isskyrus isvaizda?
bambukas*
2010 09 19, 12:41
QUOTE(Kyvis @ 2010 09 19, 11:06) Hmm, jei teisingai suprantu, tai pati jais ir prekiaujat? Tokiu atveju geriau uz kitus turetumet zinot. O nesimato skirtumo jokio isskyrus isvaizda? ne klystat labai... as kaip tik ruosiuos vaikui pirkti SM ir nezinau kurios geriau
admin*1
2010 09 19, 12:41
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|