*rutuliukas*
2007 10 23, 14:08
zvaigzdute23
2007 10 23, 22:31
as pernai nupirkau versto avikailio batus labai patiko tik zinoma prieziuros tai jau jie reikalauja tai siemet dar tinka, taciau kai pamaciau kitus batus nesusilaikiau nenupirkus nors jie ir sintetiniai bet paispuosti retkarciais tiks, siaip as pries sintetika.
O aš jau turiu Timberland, bet nežinau ką su jais daryti-laikyti ar parduoti.  Visų pirma, kailiukas tik ten kur blauzda, o kur pėdutė, tai toks kaip ir porolonas plonas, ir dar mano panai didoki-37,5 dydis. Batai tikrai fainučiai.
migliux
2007 10 24, 22:03
Keistai čia su tais Timberlandais  Kam tada tas kailis ties blauzda?  Jie turbūt ne žieminiai Aš tai jau nesimėtau, bent jau stengiuosi, perku ecco jau kurį laiką, jei randu tinkamus, nes rudeniui savo mergičkai neradau
QUOTE(bonda @ 2007 10 24, 23:04) Aš pirkau šią vasarą dukrai Timberland basutes, tai man irgi pasirodė jų dydžiai stipriai pamažinti palyginus su kitais europietiškais. Išvis su tais dydžiais problematiška, kai negali matuotis ir firma nebandyta. Nupirkau dukrai šiltus žiemai Naturino 36, tai tvarkingai didoki tiek, kiek reikia (kojinei ir laisvam pėdos judėjimui), o pamatavau Batų kalne kitų firmų 36 - paskendo... Aš Pajos vietoj pasilikčiau šiuos batus. Jei ir šįmet žiema tokia kaip pernai, kam tas kailis? Aš kaip tik ieškau dabar dukrai 35 d. be kailio, bet tinkančių žiemai, nepralaidžių drėgmei, ilgesnių, geriau kokią kojinę šiltesnę apsimausim. Be to, mūsų mokykloj vaikai nepersiauna, tai menkas malonumas šiltoj klasėj pusdienį sėdėt su kailiniais batais. Nebent jie stipriai didoki ir sunku mergaitei vaikščioti. O dukrai jie patinka? Šiaip aš būtent tokių ir ieškau saviškei: storas padas, oda (ne zomša), šiltas aulas, galėtų su sijonu vaikčioti, ir tokie man jie tvirti nenunešiojami atrodo...
QUOTE(migliux @ 2007 10 24, 22:03) Keistai čia su tais Timberlandais  Kam tada tas kailis ties blauzda?  Jie turbūt ne žieminiai Aš tai jau nesimėtau, bent jau stengiuosi, perku ecco jau kurį laiką, jei randu tinkamus, nes rudeniui savo mergičkai neradau  Taip, būčiau ir aš nesimėčius, bet nekylo ranka už ecco batus mokėti 399 lt., bet dabar matau, kad gali ir tekti. QUOTE(bonda @ 2007 10 24, 22:04) Nežinau, kaip nepataikėm su dydžiu, nes ir skaičiavom, ir savo visus turimus peržiūrėjom. Na, visko būna. QUOTE(vija @ 2007 10 25, 07:43) Aš Pajos vietoj pasilikčiau šiuos batus. Jei ir šįmet žiema tokia kaip pernai, kam tas kailis? Aš kaip tik ieškau dabar dukrai 35 d. be kailio, bet tinkančių žiemai, nepralaidžių drėgmei, ilgesnių, geriau kokią kojinę šiltesnę apsimausim. Be to, mūsų mokykloj vaikai nepersiauna, tai menkas malonumas šiltoj klasėj pusdienį sėdėt su kailiniais batais. Nebent jie stipriai didoki ir sunku mergaitei vaikščioti. O dukrai jie patinka? Šiaip aš būtent tokių ir ieškau saviškei: storas padas, oda (ne zomša), šiltas aulas, galėtų su sijonu vaikčioti, ir tokie man jie tvirti nenunešiojami atrodo... Mergaitei kaip ir patinka, bet sakė, kad vistiek labai nori ecco. Panašaus tipo batus aš jau pirkau jai Žygio batuose, tai tokių pačių kaip ir nereikia. Jei tiktų man, neparduočiau, bet man maži.  Bet dabar šiuos laikyti, kai reikia kitus pirkti, tai nematau prasmės.
QUOTE(Paja @ 2007 10 25, 12:42) Taip, būčiau ir aš nesimėčius, bet nekylo ranka už ecco batus mokėti 399 lt., bet dabar matau, kad gali ir tekti. Aš dar nesu pribrendusi pirkti augančiai pėdai batus už 399lt... Na nebent kaip nors įtaikyti dviem sezonams arba jei pvz sesė greit priaugtų tokį dydį...
QUOTE(migliux @ 2007 10 28, 10:09) Tikrai didžiakojai, vaikams yra į ką Paja, kuriuos batus pirkai didžiajai? O kuriuos mažajai?  O dičkės batai šie:  o mažės tokie (kaip visų sm vaikų  ):  QUOTE(Martyna @ 2007 10 28, 16:21) PS. Gal kas žinot kur yra pirkt šiltų vidpadukų vaikiškiems batukams? Reikia 15 cm.  Prieš savaitę mačiau visokių dydžių Žygio batuose, o kažkada vilnonius esu pirkusi Mada vaikams.
Gal ir faini, bet kainos, tai  . Dičkės kainavo 399, bet dar nuolaida 10%, tai viso gavosi 359. Bet vistiek daug, kaip vienam sezonui. Nors tiek guodžia, kad žinau, jog tikrai nebus šalta kojytei.  Sakau, kai sutiksiu mieste vaiką avintį ecco su snaigytėm, tai drąsiai galima šypsotis, bus aišku, kad mama gerbėja SM.  Na, čia su labai maža paklaida.
Skorpione
2007 10 30, 13:11
o man visai patinka Šaluniškos žieminiai batukai  Pernai turejau tai likau labai patenkinta. Kojyte nesusalo, nesudreko ir ir uzteko tik pedklenyciu. Šiemet taip pat nusipirku ju firmos. Yra graziu modeliuku  O kas svarbiausia kaina nuo 60-90 Lt  Batai odiniai, geras padas, naturalus kailis  Žodziu ir kaina ir kokybe LIUKS
tutifruti
2007 10 30, 13:19
QUOTE(T.A.K. @ 2007 10 29, 13:55) Merginos kaip nesiojasi batai su avies vilna, ar silti, ar koja neprakaituoja? as sau pastovei tik su avies vilna batus perku jau kelinta ziema istikima fun&go batams niu stovedavau ziema turgose per salcius tai nekart nesusalo kojos
QUOTE(Skorpione @ 2007 10 30, 14:11) o man visai patinka Šaluniškos žieminiai batukai
QUOTE(tutifruti @ 2007 10 30, 14:19) as sau pastovei tik su avies vilna batus perku jau kelinta ziema istikima fun&go batams
kur vienu ir kitu yra pirkti?
Skorpione
2007 10 31, 08:45
QUOTE(T.A.K. @ 2007 10 30, 13:23) kur vienu ir kitu yra pirkti? Pirkau Gariunuose. yra Tarp 3/4 ar tai 2/3 eiles,prekiauja Vien Šaluniškos batais ir toje pacioje eilėje yra ir Antylopa batai. Kazkas anskciau rase, kad irgi neblogi. Bet as pirkau pas tokia moteriske, kur priesais 0 eile stovi su vaikiškais bateliais. Jei kas netinka, visada gali rpiimti ar pakeisti. Bet pries tai geriau zinoma, del to sisitarti  Jei netingesiu, pasistengsiu arba si vakara arba per iseigines ideti nuotraukyte
o kaži kur Kaune būt galima rasti Šaluniškos batų??
ručikas
2007 10 31, 09:27
QUOTE(vzilma @ 2007 10 31, 09:03) o kaži kur Kaune būt galima rasti Šaluniškos batų?? Kaune yra urmo bazėj "Šaluniškos" batų raudonam pasaže mes pirkom. Dar yra labai panašūs kaip ir "Šaluniškos" "Kapitoškos " firmos irgi labai geri.
QUOTE(vitaskin @ 2007 10 31, 10:41) Gal nuorodele galima, kur paziuret  as per www.google. ru radau www.babym.ru
QUOTE(T.A.K. @ 2007 10 31, 09:39) perziurejau Saluniskos kolekcija , kokiu fajnu botku galima issirinkt, idomu ar Gariunuose taip pat tokia plati kolekcija  .Labai patiko batai-unty  Šiaip foto jie geriau atrodo nei realiai.
QUOTE(bonda @ 2007 10 31, 11:26) ir galima det vilnone kojine i batus?  dėti nereikia, o mauti gali drąsiai, jei lauke labai šalta ir manai, kad gali šalti pėda
renaciukas25
2007 11 01, 08:33
QUOTE(bonda @ 2007 10 31, 13:03) jus čia apie tuos populiariuosius PRIMIGI žieminukus  Mes taip pat juos turim, na ir man jie neatrodo l. jau tokie šilti. Manau kojinė tikrai dėsim, vis dėl to nepakenks jei nešals ir be jos kojytės, o tik dar šilčiau vaikui bus.. na panešiuosim pamatysim...
Kristtute
2007 11 01, 15:50
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 01, 14:52) siandien islindom jau su ecco zieminukais na labai jau jie smagus pasirode  Mes savo dar nepranešiojom  Per šilta dar žieminius aut man rodos  Už lango pas mus +8 rodo  Kojytės šiltos ir su demisezoniais dar būna
*rutuliukas*
2007 11 01, 15:58
QUOTE(Kristtute @ 2007 11 01, 17:50) Mes savo dar nepranešiojom  Per šilta dar žieminius aut man rodos  Už lango pas mus +8 rodo  Kojytės šiltos ir su demisezoniais dar būna  na priklauso nuo vaiko organizmo maniskio kojos sala  gal paveldeta is manes, nes man ruduo ir baigta, nerandu ne vienu batu su kuriais nesaltu man kojos  pas mus siandien tik +4
QUOTE(Kristtute @ 2007 11 01, 16:50) Mes savo dar nepranešiojom  Per šilta dar žieminius aut man rodos  Už lango pas mus +8 rodo  Kojytės šiltos ir su demisezoniais dar būna  ecco zieminukus drasiai galima rudeni nesioti, prie + temperaturos  reguliuojasi siluma juose  mes dar nedevim, ecco rudeninius nesiojam, labaijau jiegrazus, islipt negalime is ju
QUOTE(renaciukas25 @ 2007 11 01, 09:33) jus čia apie tuos populiariuosius PRIMIGI žieminukus  Mes taip pat juos turim, na ir man jie neatrodo l. jau tokie šilti. Manau kojinė tikrai dėsim, vis dėl to nepakenks jei nešals ir be jos kojytės, o tik dar šilčiau vaikui bus.. na panešiuosim pamatysim...  aha, apie tuos pacius  tai kojine vaikui ziema as ir i su kailiu dedu -pas mane mergina varliu gimines  ir pats vidpadis nepatiko... nu bet sita pasikeisim i koki noresim  nu zodziu, ziuresim -kol kas man jie labai siaip sau atrodo..tik kad grazus  ir nu nesitiki, kad neperslampa  tikria neriek purkst nuo dregmes?
niu mes šiandien pašventinom ecco žieminukus, išėjom su jais į parką, nerizikavau su rudeniukais, tai uždėjau  viskas super, kaip visada kojyte silta, eimiui patiko...neuzkliuna, dydis super tinka, neisaugo ko labai bijojau
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 02, 18:25)  as ir labai jais patenkinta maniskis ir lakste , nekliuvo-negriuvo  ir kojyte siltut siltutele kol kas neteko man nusivilti siu gamintoju pagamintais batukais, basutem, zieminukais  kai perku visada ziuriu kad butu apsaugele priekyje, be ju neperku...
*rutuliukas*
2007 11 02, 17:59
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 02, 19:31) kol kas neteko man nusivilti siu gamintoju pagamintais batukais, basutem, zieminukais  kai perku visada ziuriu kad butu apsaugele priekyje, be ju neperku...  as pastebejau,kad ecco apsaugele labai idomi, ant priekio ta oda labai idomi ,kaip braizyta
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 02, 18:59) as pastebejau,kad ecco apsaugele labai idomi, ant priekio ta oda labai idomi ,kaip braizyta  būtent, ir juos ne taip seniai pradejo gaminti su ta stebuklinga tekstile  butent as , atkreipiu demesi kai perku ecco kad butinai butu ta apsauga  aisku basutese jos ner
*rutuliukas*
2007 11 02, 22:12
as tik ne taip senai atkreipiau demesi ,kad ju priekis toks as norejau saviskiui pavasari basutes pirkt ecco, bet  26 buvo mazos , tik tik  o nuo 27 sportinio stiliaus, tokios man ne labai
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 02, 23:12) as tik ne taip senai atkreipiau demesi ,kad ju priekis toks as norejau saviskiui pavasari basutes pirkt ecco, bet  26 buvo mazos , tik tik  o nuo 27 sportinio stiliaus, tokios man ne labai o man tos sportinio stiliaus labai patiko salotines, padas kaip kareiviskos, ir ziurejau, bet maniskiui 27 butu didelis vasarai, o buvo su nuolaida, jos jauciu taip smagiai nesiotusi
migliux
2007 11 02, 22:48
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 02, 22:42) o man tos sportinio stiliaus labai patiko salotines, padas kaip kareiviskos, ir ziurejau, bet maniskiui 27 butu didelis vasarai, o buvo su nuolaida, jos jauciu taip smagiai nesiotusi  Aš norėjau tokias pirkt, bet pamačiau kad neodinės, tai persigalvojau. O paskui iš It--amos nusipirkau savo nelaimei Geox, o tos irgi pasirodė neodinės, ir ššš paskutinis. Pasimokiau Pavasarį tikrai pirksiu ecco
jurgitav
2007 11 03, 09:31
QUOTE(migliux @ 2007 11 02, 23:48) Aš norėjau tokias pirkt, bet pamačiau kad neodinės, tai persigalvojau. O paskui iš It--amos nusipirkau savo nelaimei Geox, o tos irgi pasirodė neodinės, ir ššš paskutinis. Pasimokiau Pavasarį tikrai pirksiu ecco  O kodel nusivylei geox basutemis? Mano abu nesiojo geox labai patenkinta galvoju ir siai vasarai tik geox pirkti  Vakar nupirkau geox demisezoninius baciukus. Isbandysim  Waterproof nepraleidziantys vandens  niu ziuresim kaip is tiesu
migliux
2007 11 03, 09:43
QUOTE(jurgitav @ 2007 11 03, 09:31) O kodel nusivylei geox basutemis? Mano abu nesiojo geox labai patenkinta galvoju ir siai vasarai tik geox pirkti  Nusidralino labai  Bus vakare fotikas, galėsiu nufotkint kaip atrodo basutės nešiotos vieną vasarą vieno vaiko  Dar būtų pusė velnio bet atplyšo medžiaga ant pado priekyje. Aš pati kalta, nepasidomėjau ar ten oda ar ne Va tokias turim, tik čia nuotrauka iš eBay:  O dukros basutės Geox normaliai nešiojosi. Jei neišaugs, tai dar vieną vasarą panešiosim. Šiaip nesūlau Geox pirkt basučių, nes prilenda akmenukų į padą iš vidinės pusės, sunku iškrapštyti paskui Papildyta:QUOTE(jurgitav @ 2007 11 03, 09:31) Vakar nupirkau geox demisezoninius baciukus. Isbandysim  Waterproof nepraleidziantys vandens  niu ziuresim kaip is tiesu  Fainučiai  Kur pirkai?
jurgitav
2007 11 03, 09:48
pirkau vakar geox parduotuveje dabar nuolaidos O stai vakario basutes po vasaros nesiojimo joms visiskai nieko neatsitiko....Bukle ideali
migliux
2007 11 03, 09:52
QUOTE(jurgitav @ 2007 11 03, 09:48) pirkau vakar geox parduotuveje dabar nuolaidos O stai vakario basutes po vasaros nesiojimo joms visiskai nieko neatsitiko....Bukle ideali  Nieko sau  Ir modelis panašus. O ten pas jus oda ant pado ar ne? Nes šiaip būtų pusė velnio jei ne tas atplyšęs padas. Pas jus ta vieta uždara tai gal dėl to Kiek nmokėjai už rudeninius (nors maniškiams ir nereikia bet įdomu)
patrakusi
2007 11 06, 12:21
Aš niekaip negaliu rasti dukrytei batukų žieminių...Ieškojau Gariūnuose, pardėse (norėtusi šiek tiek pigesnių, o ne už 200-300lt pirkti juolab vienam sezonui)...Ir ieškojau kad būtų kokie juodi, gali būti su kokiom kitom spalvom, bet kad tamsesni...Nes nuo tų ružavų vemt verčia jau...  Tai nieko padoraus ir neradau, turguje praeitais metais pirkau Šaluniškos odinius ružavus, nu ššš paskutinis...Vieną kart apsiavėm ir psio...Baigėsi visas ružavumas, ant nosies tie "dažai" iškart nusilupo, apie patogumą aš tyliu...  Vaikas vaikščiojo kaip robotas, kojų sulenkt negalėjo, per sunkūs buvo jai jie...Galbūt vyresniems vaikams jie labiau tinka...Arba gal čia tik mums taip netiko...Žodžiu išmečiau aš tuos 80lt...Nors nedideli pinigai, bet vistiek...Iš pradžių galvoju nu parduosiu, bet kai pasižiūrėjau į jų išvaizdą, tai už juos nepaimčiau ir pusės kainos, nors buvo praktiškai nauji...Tai vat šiemet priėjus prie tos moteriškės, galvojau gal ką turės kito (ten jie turi labai daug batų)...Tai mane dar ir išjuokė, nes aš mergaitei noriu ne RUŽAVŲ batų, o tamsių...  Žodžiu užsigryžau ir išėjau...Rudeninius nupirkus jei tokius ilgaauliu galima sakyt, tai mažajai baisiai jie patinka...Net namie su jais buna vaikšto...  Patogūs, gražūs, juodi....  Pardes apvaikščiojau ir iš brangesnių nieko doro nėra...  Šiandien gal dar varysiu į batų kalną žvilgtelt...Pirksiu jau ir kad už 200lt batukus, juk basa tai nevaikščios, o ant š atsibodo pinigus mėtyti...  Internete radau štais šiuos Primigi batukus....  Gal kas kur užmatėt tokius Lietuvoj...Gal kas žino kur Vilniuje kokioj parduotuvėje prekiauja Primigi batukais...?...  Papildyta:QUOTE(Miliux @ 2007 11 05, 23:59) Mes irgi nusipirkom Bartekus  , pirmi rimti žieminiai batai  tai matysim kaip čia su jais bus  O kur jūs pirkote Bartek'us?...Pažiūrėjau jų puslapį, radau visai nieko tokius, nu šiek tiek ružavi, bet taip tiktų, netiktų tik jei būtų nosis ružava...  Ir kokios kainos maždaug Bartekų?...
migliux
2007 11 06, 12:27
Liepute, Primigi prekiauja Kotryna, jų kaina daugiau nei 200 Lt Bartekų kainos žieminių apie 150, gal net 200 Lt siekia. Patarčiau geriau Primigi, bet jų pasirinkimas mažas
Kristtute
2007 11 06, 12:39
QUOTE(migliux @ 2007 11 06, 12:27) Liepute, Primigi prekiauja Kotryna, jų kaina daugiau nei 200 Lt Bartekų kainos žieminių apie 150, gal net 200 Lt siekia. Patarčiau geriau Primigi, bet jų pasirinkimas mažas Tai kad Bartekai didesniems vaikams jau virš 200 Lt. kainuoja, tiksliau žiūrėjau 28-29 dydį, tai 219Lt Tai nusprendžiau, kad neverta  Nusipirkom už 259Lt. Ecco  Ir tikrai
migliux
2007 11 06, 12:46
QUOTE(Kristtute @ 2007 11 06, 12:39) Tai kad Bartekai didesniems vaikams jau virš 200 Lt. kainuoja, tiksliau žiūrėjau 28-29 dydį, tai 219Lt Tai nusprendžiau, kad neverta  Nusipirkom už 259Lt. Ecco  Ir tikrai  Didesni brangesni, ecco irgi jau nuo didesnio dydžio brangesni, sūnui žiūrėjau 359 Lt. kainuoja.
ramirėja
2007 11 06, 14:46
QUOTE(Kristtute @ 2007 11 06, 12:39) Tai kad Bartekai didesniems vaikams jau virš 200 Lt. kainuoja, tiksliau žiūrėjau 28-29 dydį, tai 219Lt Tai nusprendžiau, kad neverta  Nusipirkom už 259Lt. Ecco  Ir tikrai  Aš ir džiaugiuosi ecco  nors ant barteko nieko blogo negaliu pasakyti, nu bet ecco mielesni,ir dar neperšlampami
as abiems vaikams jau kelinti metai perku tik Bartek rudenine ir ziemine avalyne  kaina tai tokia nemaza gaunasi kai dviems reikia ir pedos 31, 37 dydzio..  na, bet uz tai atlaiko ir balas, ir akmenis, purvus, nesuplysta, nedazo..  Tik siemet kazkaip sunus su teciu patys rinkosi, tai kai issirinko uz 210Lt..  na labai geri, su naturaliu kailiu ir t.t., bet viena beda - kol juos apsiauna, visus lipukus susiklijuoja, "liezuvi" bato normaliai susitvarko..  O dukrai dar nuo praeitos ziemos Bartek zieminiai ilgi batai tinka (250Lt)  irgi su naturaliu kailiu, labai patenkinta jais.. Basutes stengiuosi gauti Reno parduotuveje per ispardavimus Bama firmos, tai super atlaiko, odinukes, padukas minkstas kauciukinis.. ir kaina tuomet buna ~50-60Lt bent ant ju susitaupo..
migliux
2007 11 10, 18:14
QUOTE(adrija @ 2007 11 10, 17:38) Manau tinka ir berniukui. Raudona spalva man gražu berniukui  ypač mažam
*rutuliukas*
2007 11 10, 21:25
QUOTE(adrija @ 2007 11 10, 19:38) man jie ir universalus kai maniskis buvo pusantru metuku turejo raudonus batukus  man labai grazu buvo
jurgitav
2007 11 10, 22:06
QUOTE(adrija @ 2007 11 10, 18:38) Lygiai tokius pat mano mazgis nesiojo praeita ziema ZANA4 kedukai super
QUOTE(jurgitav @ 2007 11 10, 23:06) O šilti jie?Neprakaituoja kojytė?
jurgitav
2007 11 11, 11:35
QUOTE(adrija @ 2007 11 11, 12:33) O šilti jie?Neprakaituoja kojytė? labai labai buvau jais patenkinta siemet l. panasius nupirkau tik su snaigemis....Isvaiksciojo visa ziema tik su pedkelne.
Laurute321
2007 11 11, 11:38
Labutis kokia jūsu nuomonė apie BARTEK firmos batukus. parduotuvėse ne labai yra is ko rinktis nes pigesni su uztrauktukais tai mano mergytei neuztraukiam tai nusipeikom bartek su raistukai siaip atrodo fainuciai o ir kaina ju didoka bet jie lenku gamybos o lenku gaminiais nesizaviu tai nezinau gal ir apsipirkau si karta. ka jus manote?
|
|