Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žieminiai batai vaikams, kokius perkate?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*rutuliukas*
Sena tema
zvaigzdute23
as pernai nupirkau versto avikailio batus labai patiko tik zinoma prieziuros tai jau jie reikalauja tai siemet dar tinka, taciau kai pamaciau kitus batus nesusilaikiau nenupirkus nors jie ir sintetiniai bet paispuosti retkarciais tiks, siaip as pries sintetika.
Paja
O aš jau turiu Timberland, bet nežinau ką su jais daryti-laikyti ar parduoti. g.gif Visų pirma, kailiukas tik ten kur blauzda, o kur pėdutė, tai toks kaip ir porolonas plonas, ir dar mano panai didoki-37,5 dydis. ax.gif
Batai tikrai fainučiai. thumbup.gif
user posted image
migliux
Keistai čia su tais Timberlandais g.gif Kam tada tas kailis ties blauzda? g.gif Jie turbūt ne žieminiai g.gif
Aš tai jau nesimėtau, bent jau stengiuosi, perku ecco jau kurį laiką, jei randu tinkamus, nes rudeniui savo mergičkai neradau ax.gif
bonda
QUOTE(Paja @ 2007 10 24, 22:56)
Ir man jie labai, labai wub.gif , ale, kad kiek didoki ir reikia mums šiltesnių. Norėjau išsisukti nuo ecco pirkimo už beprotišką kainą, bet panašu, kad teks... doh.gif
*

zinai, ir gaila, kad man paciai mazi doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
o kaip cia nepataiket su dydziu? man sake timberlandai tipo pamazinti - reik imt didesnius unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
vija
QUOTE(bonda @ 2007 10 24, 23:04)
zinai, ir gaila, kad man paciai mazi doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
o kaip cia nepataiket su dydziu? man sake timberlandai tipo pamazinti - reik imt didesnius unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
*

Aš pirkau šią vasarą dukrai Timberland basutes, tai man irgi pasirodė jų dydžiai stipriai pamažinti palyginus su kitais europietiškais.
Išvis su tais dydžiais problematiška, kai negali matuotis ir firma nebandyta. Nupirkau dukrai šiltus žiemai Naturino 36, tai tvarkingai didoki tiek, kiek reikia (kojinei ir laisvam pėdos judėjimui), o pamatavau Batų kalne kitų firmų 36 - paskendo...

Aš Pajos vietoj pasilikčiau šiuos batus. Jei ir šįmet žiema tokia kaip pernai, kam tas kailis? Aš kaip tik ieškau dabar dukrai 35 d. be kailio, bet tinkančių žiemai, nepralaidžių drėgmei, ilgesnių, geriau kokią kojinę šiltesnę apsimausim. Be to, mūsų mokykloj vaikai nepersiauna, tai menkas malonumas šiltoj klasėj pusdienį sėdėt su kailiniais batais. Nebent jie stipriai didoki ir sunku mergaitei vaikščioti.
O dukrai jie patinka?
Šiaip aš būtent tokių ir ieškau saviškei: storas padas, oda (ne zomša), šiltas aulas, galėtų su sijonu vaikčioti, ir tokie man jie tvirti nenunešiojami atrodo...
Paja
QUOTE(migliux @ 2007 10 24, 22:03)
Keistai čia su tais Timberlandais  g.gif  Kam tada tas kailis ties blauzda?  g.gif  Jie turbūt ne žieminiai  g.gif
Aš tai jau nesimėtau, bent jau stengiuosi, perku ecco jau kurį laiką, jei randu tinkamus, nes rudeniui savo mergičkai neradau  ax.gif
*

Taip, būčiau ir aš nesimėčius, bet nekylo ranka už ecco batus mokėti 399 lt., bet dabar matau, kad gali ir tekti. ax.gif

QUOTE(bonda @ 2007 10 24, 22:04)
zinai, ir gaila, kad man paciai mazi doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
o kaip cia nepataiket su dydziu? man sake timberlandai tipo pamazinti - reik imt didesnius unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
*

Nežinau, kaip nepataikėm su dydžiu, nes ir skaičiavom, ir savo visus turimus peržiūrėjom. Na, visko būna.

QUOTE(vija @ 2007 10 25, 07:43)

Aš Pajos vietoj pasilikčiau šiuos batus. Jei ir šįmet žiema tokia kaip pernai, kam tas kailis? Aš kaip tik ieškau dabar dukrai 35 d. be kailio, bet tinkančių žiemai, nepralaidžių drėgmei, ilgesnių, geriau kokią kojinę šiltesnę apsimausim. Be to, mūsų mokykloj vaikai nepersiauna, tai menkas malonumas šiltoj klasėj pusdienį sėdėt su kailiniais batais. Nebent jie stipriai didoki ir sunku mergaitei vaikščioti.
O dukrai jie patinka?
Šiaip aš būtent tokių ir ieškau saviškei: storas padas, oda (ne zomša), šiltas aulas, galėtų su sijonu vaikčioti, ir tokie man jie tvirti nenunešiojami atrodo...
*

Mergaitei kaip ir patinka, bet sakė, kad vistiek labai nori ecco. Panašaus tipo batus aš jau pirkau jai Žygio batuose, tai tokių pačių kaip ir nereikia. Jei tiktų man, neparduočiau, bet man maži. verysad.gif Bet dabar šiuos laikyti, kai reikia kitus pirkti, tai nematau prasmės. ax.gif
vija
QUOTE(Paja @ 2007 10 25, 12:42)
Taip, būčiau ir aš nesimėčius, bet nekylo ranka už ecco batus mokėti 399 lt., bet dabar matau, kad gali ir tekti. ax.gif

Aš dar nesu pribrendusi pirkti augančiai pėdai batus už 399lt... Na nebent kaip nors įtaikyti dviem sezonams arba jei pvz sesė greit priaugtų tokį dydį... doh.gif
Paja
QUOTE(migliux @ 2007 10 28, 10:09)
Tikrai didžiakojai, vaikams yra į ką  mirksiukas.gif
Paja, kuriuos batus pirkai didžiajai? O kuriuos mažajai?
*

drinks_cheers.gif O dičkės batai šie:
user posted image
o mažės tokie (kaip visų sm vaikų mirksiukas.gif ):
user posted image

QUOTE(Martyna @ 2007 10 28, 16:21)
PS. Gal kas žinot kur yra pirkt šiltų vidpadukų vaikiškiems batukams? Reikia 15 cm.  ax.gif
*

Prieš savaitę mačiau visokių dydžių Žygio batuose, o kažkada vilnonius esu pirkusi Mada vaikams. 4u.gif
Paja
Gal ir faini, bet kainos, tai doh.gif . Dičkės kainavo 399, bet dar nuolaida 10%, tai viso gavosi 359. Bet vistiek daug, kaip vienam sezonui. Nors tiek guodžia, kad žinau, jog tikrai nebus šalta kojytei. smile.gif

Sakau, kai sutiksiu mieste vaiką avintį ecco su snaigytėm, tai drąsiai galima šypsotis, bus aišku, kad mama gerbėja SM. biggrin.gif Na, čia su labai maža paklaida. mirksiukas.gif
Skorpione
o man visai patinka Šaluniškos žieminiai batukai thumbup.gif Pernai turejau tai likau labai patenkinta. Kojyte nesusalo, nesudreko ir ir uzteko tik pedklenyciu. Šiemet taip pat nusipirku ju firmos. Yra graziu modeliuku ax.gif O kas svarbiausia kaina nuo 60-90 Lt thumbup.gif Batai odiniai, geras padas, naturalus kailis thumbup.gif Žodziu ir kaina ir kokybe LIUKS bigsmile.gif
tutifruti
QUOTE(T.A.K. @ 2007 10 29, 13:55)
Merginos kaip nesiojasi batai su avies vilna, ar silti, ar koja neprakaituoja?
*

as sau pastovei tik su avies vilna batus perku jau kelinta ziema istikima fun&go batams niu stovedavau ziema turgose per salcius tai nekart nesusalo kojos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
T.A.K.
QUOTE(Skorpione @ 2007 10 30, 14:11)
o man visai patinka Šaluniškos žieminiai batukai 

QUOTE(tutifruti @ 2007 10 30, 14:19)
as sau pastovei tik su avies vilna batus perku jau kelinta ziema istikima fun&go batams

kur vienu ir kitu yra pirkti?
Skorpione
QUOTE(T.A.K. @ 2007 10 30, 13:23)
kur vienu ir kitu yra pirkti?
*

Pirkau Gariunuose. yra Tarp 3/4 ar tai 2/3 eiles,prekiauja Vien Šaluniškos batais ir toje pacioje eilėje yra ir Antylopa batai. Kazkas anskciau rase, kad irgi neblogi.
Bet as pirkau pas tokia moteriske, kur priesais 0 eile stovi su vaikiškais bateliais. Jei kas netinka, visada gali rpiimti ar pakeisti. Bet pries tai geriau zinoma, del to sisitarti ax.gif Jei netingesiu, pasistengsiu arba si vakara arba per iseigines ideti nuotraukyte biggrin.gif
vzilma
o kaži kur Kaune būt galima rasti Šaluniškos batų??
ručikas
QUOTE(vzilma @ 2007 10 31, 09:03)
o kaži kur Kaune būt galima rasti Šaluniškos batų??
*

Kaune yra urmo bazėj "Šaluniškos" batų raudonam pasaže mes pirkom. Dar yra labai panašūs kaip ir "Šaluniškos" "Kapitoškos " firmos irgi labai geri.
T.A.K.
QUOTE(vitaskin @ 2007 10 31, 10:41)
Gal nuorodele galima, kur paziuret blush2.gif
*

as per www.google. ru radau www.babym.ru
vija
QUOTE(T.A.K. @ 2007 10 31, 09:39)
perziurejau Saluniskos kolekcija , kokiu fajnu botku galima issirinkt, idomu ar Gariunuose taip pat tokia plati kolekcija g.gif .Labai patiko batai-unty biggrin.gif
*

Šiaip foto jie geriau atrodo nei realiai.
bonda
kas turit ar turejot Primigi zieminukus??? prie naudojima pusket kuom nors ar ne? ar jie tirkia jau nebepraleis jokios dregmes??? blush2.gif nu netureje mes tokiu batu, kad ne vien oda virsuj blush2.gif blush2.gif blush2.gif tai teiraujuos... ir galima det vilnone kojine i batus? g.gif
vija
QUOTE(bonda @ 2007 10 31, 11:26)
ir galima det vilnone kojine i batus? g.gif
*

dėti nereikia, o mauti gali drąsiai, jei lauke labai šalta ir manai, kad gali šalti pėda mirksiukas.gif
bonda
taip taip -as apie ant kojos movima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu man jei neatrodo labai silti -nors tu ka doh.gif doh.gif kad ir kaip visos cia gire g.gif
renaciukas25
QUOTE(bonda @ 2007 10 31, 13:03)
taip taip -as apie ant kojos movima lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu man jei neatrodo labai silti -nors tu ka doh.gif  doh.gif kad ir kaip visos cia gire g.gif
*

jus čia apie tuos populiariuosius PRIMIGI žieminukus g.gif Mes taip pat juos turim, na ir man jie neatrodo l. jau tokie šilti. Manau kojinė tikrai dėsim, vis dėl to nepakenks jei nešals ir be jos kojytės, o tik dar šilčiau vaikui bus..
na panešiuosim pamatysim... smile.gif
Kristtute
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 01, 14:52)
siandien islindom jau su ecco zieminukais
na labai jau jie smagus pasirode  thumbup.gif
*

Mes savo dar nepranešiojom schmoll.gif Per šilta dar žieminius aut man rodos g.gif Už lango pas mus +8 rodo g.gif Kojytės šiltos ir su demisezoniais dar būna smile.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Kristtute @ 2007 11 01, 17:50)
Mes savo dar nepranešiojom schmoll.gif  Per šilta dar žieminius aut man rodos  g.gif  Už lango pas mus +8 rodo  g.gif  Kojytės šiltos ir su demisezoniais dar būna  smile.gif
*

na priklauso nuo vaiko organizmo
maniskio kojos sala doh.gif gal paveldeta is manes, nes man ruduo ir baigta, nerandu ne vienu batu su kuriais nesaltu man kojos doh.gif
pas mus siandien tik +4 verysad.gif
Zana4
QUOTE(Kristtute @ 2007 11 01, 16:50)
Mes savo dar nepranešiojom schmoll.gif  Per šilta dar žieminius aut man rodos  g.gif  Už lango pas mus +8 rodo  g.gif  Kojytės šiltos ir su demisezoniais dar būna  smile.gif
*

ecco zieminukus drasiai galima rudeni nesioti, prie + temperaturos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif reguliuojasi siluma juose smile.gif
mes dar nedevim, ecco rudeninius nesiojam, labaijau jiegrazus, islipt negalime is ju wub.gif
bonda
QUOTE(renaciukas25 @ 2007 11 01, 09:33)
jus čia apie tuos populiariuosius PRIMIGI žieminukus g.gif  Mes taip pat juos turim, na ir man jie neatrodo l. jau tokie šilti. Manau kojinė tikrai dėsim, vis dėl to nepakenks jei nešals ir be jos kojytės, o tik dar šilčiau vaikui bus..
na panešiuosim pamatysim... smile.gif
*

aha, apie tuos pacius mirksiukas.gif mirksiukas.gif tai kojine vaikui ziema as ir i su kailiu dedu -pas mane mergina varliu gimines lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir pats vidpadis nepatiko... nu bet sita pasikeisim i koki noresim wub.gif nu zodziu, ziuresim -kol kas man jie labai siaip sau atrodo..tik kad grazus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir nu nesitiki, kad neperslampa lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikria neriek purkst nuo dregmes? lotuliukas.gif
Zana4
niu mes šiandien pašventinom ecco žieminukus, išėjom su jais į parką, nerizikavau su rudeniukais, tai uždėjau smile.gif viskas super, kaip visada kojyte silta, eimiui patiko...neuzkliuna, dydis super tinka, neisaugo ko labai bijojau biggrin.gif
user posted image
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 02, 18:25)
thumbup.gif as ir labai jais patenkinta
maniskis ir lakste , nekliuvo-negriuvo  thumbup.gif ir kojyte siltut siltutele
*

drinks_cheers.gif
kol kas neteko man nusivilti siu gamintoju pagamintais batukais, basutem, zieminukais smile.gif kai perku visada ziuriu kad butu apsaugele priekyje, be ju neperku... biggrin.gif
*rutuliukas*
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 02, 19:31)
drinks_cheers.gif
kol kas neteko man nusivilti siu gamintoju pagamintais batukais, basutem, zieminukais smile.gif kai perku visada ziuriu kad butu apsaugele priekyje, be ju neperku...  biggrin.gif
*

as pastebejau,kad ecco apsaugele labai idomi, ant priekio ta oda labai idomi ,kaip braizyta thumbup.gif
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 02, 18:59)
as pastebejau,kad ecco apsaugele labai idomi, ant priekio ta oda labai idomi ,kaip braizyta thumbup.gif
*

būtent, ir juos ne taip seniai pradejo gaminti su ta stebuklinga tekstile smile.gif butent as , atkreipiu demesi kai perku ecco kad butinai butu ta apsauga smile.gif aisku basutese jos ner lotuliukas.gif
*rutuliukas*
as tik ne taip senai atkreipiau demesi ,kad ju priekis toks 4u.gif
as norejau saviskiui pavasari basutes pirkt ecco, bet verysad.gif 26 buvo mazos , tik tik doh.gif o nuo 27 sportinio stiliaus, tokios man ne labai
Zana4
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 11 02, 23:12)
as tik ne taip senai atkreipiau demesi ,kad ju priekis toks 4u.gif
as norejau saviskiui pavasari basutes pirkt  ecco, bet  verysad.gif 26 buvo mazos , tik tik  doh.gif o nuo 27 sportinio stiliaus, tokios man ne labai
*

o man tos sportinio stiliaus labai patiko salotines, padas kaip kareiviskos, ir ziurejau, bet maniskiui 27 butu didelis vasarai, o buvo su nuolaida, jos jauciu taip smagiai nesiotusi thumbup.gif
migliux
QUOTE(Zana4 @ 2007 11 02, 22:42)
o man tos sportinio stiliaus labai patiko salotines, padas kaip kareiviskos, ir ziurejau, bet maniskiui 27 butu didelis vasarai, o buvo su nuolaida, jos jauciu taip smagiai nesiotusi  thumbup.gif
*

Aš norėjau tokias pirkt, bet pamačiau kad neodinės, tai persigalvojau. O paskui iš It--amos nusipirkau savo nelaimei Geox, o tos irgi pasirodė neodinės, ir ššš paskutinis. Pasimokiau fool.gif blush2.gif
Pavasarį tikrai pirksiu ecco ax.gif
jurgitav
QUOTE(migliux @ 2007 11 02, 23:48)
Aš norėjau tokias pirkt, bet pamačiau kad neodinės, tai persigalvojau. O paskui iš It--amos nusipirkau savo nelaimei Geox, o tos irgi pasirodė neodinės, ir ššš paskutinis. Pasimokiau   fool.gif   blush2.gif
Pavasarį tikrai pirksiu ecco  ax.gif
*

O kodel nusivylei geox basutemis? g.gif
Mano abu nesiojo geox labai patenkinta galvoju ir siai vasarai tik geox pirkti mirksiukas.gif
Vakar nupirkau geox demisezoninius baciukus. Isbandysim mirksiukas.gif Waterproof nepraleidziantys vandens blink.gif niu ziuresim kaip is tiesu
user posted image
migliux
QUOTE(jurgitav @ 2007 11 03, 09:31)
O kodel nusivylei geox basutemis? g.gif
Mano abu nesiojo geox labai patenkinta galvoju ir siai vasarai tik geox pirkti mirksiukas.gif

Nusidralino labai lotuliukas.gif Bus vakare fotikas, galėsiu nufotkint kaip atrodo basutės nešiotos vieną vasarą vieno vaiko doh.gif Dar būtų pusė velnio bet atplyšo medžiaga ant pado priekyje. Aš pati kalta, nepasidomėjau ar ten oda ar ne doh.gif
Va tokias turim, tik čia nuotrauka iš eBay:
user posted image
O dukros basutės Geox normaliai nešiojosi. Jei neišaugs, tai dar vieną vasarą panešiosim. Šiaip nesūlau Geox pirkt basučių, nes prilenda akmenukų į padą iš vidinės pusės, sunku iškrapštyti paskui
Papildyta:
QUOTE(jurgitav @ 2007 11 03, 09:31)
Vakar nupirkau geox demisezoninius baciukus. Isbandysim mirksiukas.gif Waterproof nepraleidziantys vandens  blink.gif  niu ziuresim kaip is tiesu
user posted image
*

Fainučiai wub.gif Kur pirkai?
jurgitav
pirkau vakar geox parduotuveje dabar nuolaidos thumbup.gif
O stai vakario basutes po vasaros nesiojimo joms visiskai nieko neatsitiko....Bukle ideali

user posted image
migliux
QUOTE(jurgitav @ 2007 11 03, 09:48)
pirkau vakar geox parduotuveje dabar nuolaidos  thumbup.gif
O stai vakario basutes po vasaros nesiojimo joms visiskai nieko neatsitiko....Bukle ideali

user posted image
*

Nieko sau blink.gif Ir modelis panašus. O ten pas jus oda ant pado ar ne? Nes šiaip būtų pusė velnio jei ne tas atplyšęs padas. Pas jus ta vieta uždara tai gal dėl to g.gif
Kiek nmokėjai už rudeninius (nors maniškiams ir nereikia bet įdomu)
patrakusi
Aš niekaip negaliu rasti dukrytei batukų žieminių...Ieškojau Gariūnuose, pardėse (norėtusi šiek tiek pigesnių, o ne už 200-300lt pirkti juolab vienam sezonui)...Ir ieškojau kad būtų kokie juodi, gali būti su kokiom kitom spalvom, bet kad tamsesni...Nes nuo tų ružavų vemt verčia jau... blush2.gif Tai nieko padoraus ir neradau, turguje praeitais metais pirkau Šaluniškos odinius ružavus, nu ššš paskutinis...Vieną kart apsiavėm ir psio...Baigėsi visas ružavumas, ant nosies tie "dažai" iškart nusilupo, apie patogumą aš tyliu... doh.gif Vaikas vaikščiojo kaip robotas, kojų sulenkt negalėjo, per sunkūs buvo jai jie...Galbūt vyresniems vaikams jie labiau tinka...Arba gal čia tik mums taip netiko...Žodžiu išmečiau aš tuos 80lt...Nors nedideli pinigai, bet vistiek...Iš pradžių galvoju nu parduosiu, bet kai pasižiūrėjau į jų išvaizdą, tai už juos nepaimčiau ir pusės kainos, nors buvo praktiškai nauji...Tai vat šiemet priėjus prie tos moteriškės, galvojau gal ką turės kito (ten jie turi labai daug batų)...Tai mane dar ir išjuokė, nes aš mergaitei noriu ne RUŽAVŲ batų, o tamsių... doh.gif biggrin.gif Žodžiu užsigryžau ir išėjau...Rudeninius nupirkus jei tokius ilgaauliu galima sakyt, tai mažajai baisiai jie patinka...Net namie su jais buna vaikšto... wub.gif Patogūs, gražūs, juodi.... wub.gif Pardes apvaikščiojau ir iš brangesnių nieko doro nėra... blush2.gif Šiandien gal dar varysiu į batų kalną žvilgtelt...Pirksiu jau ir kad už 200lt batukus, juk basa tai nevaikščios, o ant š atsibodo pinigus mėtyti... doh.gif Internete radau štais šiuos Primigi batukus.... wub.gif Gal kas kur užmatėt tokius Lietuvoj...Gal kas žino kur Vilniuje kokioj parduotuvėje prekiauja Primigi batukais...?...
user posted image
user posted image
wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Miliux @ 2007 11 05, 23:59)
Mes irgi nusipirkom Bartekus  biggrin.gif , pirmi rimti žieminiai batai  rolleyes.gif  tai matysim kaip čia su jais bus cool.gif
*

O kur jūs pirkote Bartek'us?...Pažiūrėjau jų puslapį, radau visai nieko tokius, nu šiek tiek ružavi, bet taip tiktų, netiktų tik jei būtų nosis ružava... blush2.gif Ir kokios kainos maždaug Bartekų?...
user posted image
migliux
Liepute, Primigi prekiauja Kotryna, jų kaina daugiau nei 200 Lt
Bartekų kainos žieminių apie 150, gal net 200 Lt siekia. Patarčiau geriau Primigi, bet jų pasirinkimas mažas
Kristtute
QUOTE(migliux @ 2007 11 06, 12:27)
Liepute, Primigi prekiauja Kotryna, jų kaina daugiau nei 200 Lt
Bartekų kainos žieminių apie 150, gal net 200 Lt siekia. Patarčiau geriau Primigi, bet jų pasirinkimas mažas
*

Tai kad Bartekai didesniems vaikams jau virš 200 Lt. kainuoja, tiksliau žiūrėjau 28-29 dydį, tai 219Lt doh.gif
Tai nusprendžiau, kad neverta schmoll.gif Nusipirkom už 259Lt. Ecco ax.gif Ir tikrai thumbup.gif
migliux
QUOTE(Kristtute @ 2007 11 06, 12:39)
Tai kad Bartekai didesniems vaikams jau virš 200 Lt. kainuoja, tiksliau žiūrėjau 28-29 dydį, tai 219Lt  doh.gif
Tai nusprendžiau, kad neverta  schmoll.gif  Nusipirkom už 259Lt. Ecco  ax.gif Ir tikrai  thumbup.gif
*

Didesni brangesni, ecco irgi jau nuo didesnio dydžio brangesni, sūnui žiūrėjau 359 Lt. kainuoja.
ramirėja
QUOTE(Kristtute @ 2007 11 06, 12:39)
Tai kad Bartekai didesniems vaikams jau virš 200 Lt. kainuoja, tiksliau žiūrėjau 28-29 dydį, tai 219Lt  doh.gif
Tai nusprendžiau, kad neverta  schmoll.gif  Nusipirkom už 259Lt. Ecco  ax.gif Ir tikrai  thumbup.gif
*

Aš ir džiaugiuosi ecco drinks_cheers.gif nors ant barteko nieko blogo negaliu pasakyti, nu bet ecco mielesni,ir dar neperšlampami cool.gif
Gabe
as abiems vaikams jau kelinti metai perku tik Bartek rudenine ir ziemine avalyne ax.gif kaina tai tokia nemaza gaunasi kai dviems reikia ir pedos 31, 37 dydzio.. doh.gif na, bet uz tai atlaiko ir balas, ir akmenis, purvus, nesuplysta, nedazo.. thumbup.gif Tik siemet kazkaip sunus su teciu patys rinkosi, tai kai issirinko uz 210Lt.. doh.gif na labai geri, su naturaliu kailiu ir t.t., bet viena beda - kol juos apsiauna, visus lipukus susiklijuoja, "liezuvi" bato normaliai susitvarko.. unsure.gif O dukrai dar nuo praeitos ziemos Bartek zieminiai ilgi batai tinka (250Lt) karsta.gif irgi su naturaliu kailiu, labai patenkinta jais..
Basutes stengiuosi gauti Reno parduotuveje per ispardavimus Bama firmos, tai super atlaiko, odinukes, padukas minkstas kauciukinis.. ir kaina tuomet buna ~50-60Lt bent ant ju susitaupo.. blush2.gif
adrija
Jūs man sakykit.Šitie batai mergaitiški ar tinka ir berniukui blush2.gif g.gif
user posted image
migliux
QUOTE(adrija @ 2007 11 10, 17:38)
Jūs man sakykit.Šitie batai mergaitiški ar tinka ir berniukui blush2.gif  g.gif
user posted image
*

Manau tinka ir berniukui. Raudona spalva man gražu berniukui wub.gif ypač mažam
*rutuliukas*
QUOTE(adrija @ 2007 11 10, 19:38)
user posted image
*

man jie ir universalus 4u.gif
kai maniskis buvo pusantru metuku turejo raudonus batukus wub.gif wub.gif wub.gif man labai grazu buvo
jurgitav
QUOTE(adrija @ 2007 11 10, 18:38)
user posted image
*

Lygiai tokius pat mano mazgis nesiojo praeita ziema smile.gif mirksiukas.gif
ZANA4 kedukai super wub.gif wub.gif
adrija
QUOTE(jurgitav @ 2007 11 10, 23:06)
Lygiai tokius pat mano mazgis nesiojo praeita ziema  smile.gif  mirksiukas.gif
ZANA4  kedukai super  wub.gif  wub.gif
*

O šilti jie?Neprakaituoja kojytė?
jurgitav
QUOTE(adrija @ 2007 11 11, 12:33)
O šilti jie?Neprakaituoja kojytė?
*

labai labai buvau jais patenkinta siemet l. panasius nupirkau tik su snaigemis....Isvaiksciojo visa ziema tik su pedkelne. thumbup.gif
Laurute321
Labutis
kokia jūsu nuomonė apie BARTEK firmos batukus. parduotuvėse ne labai yra is ko rinktis nes pigesni su uztrauktukais tai mano mergytei neuztraukiam tai nusipeikom bartek su raistukai siaip atrodo fainuciai o ir kaina ju didoka bet jie lenku gamybos o lenku gaminiais nesizaviu tai nezinau gal ir apsipirkau si karta.
ka jus manote?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.