Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Karoliniškės: Medynėlis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Tučka
labas mergaites. gal jus zinosit kada jau reikia pasiskambinti i darzeli, del vaiko atejimo. Birzelio 22 mano vaikui sueina 6 metai ir as i si darzeli esu uzrasius, kad vaikas eis nuo sesiu metu. tai gal jau galiu skambintis g.gif
Rituxx
QUOTE(Tučka @ 2009 04 07, 13:25)
labas mergaites. gal jus zinosit kada jau reikia pasiskambinti i darzeli, del vaiko atejimo. Birzelio 22 mano vaikui sueina 6 metai ir as i si darzeli esu uzrasius, kad vaikas eis nuo sesiu metu. tai gal jau galiu skambintis  g.gif
*

paskambink manau blogiau nebus, vis kokią informaciją suteiks smile.gif
Tučka
Nu va mes jau uzsirasem i darzeli ir keliausim nuo rugsejo 1 i parengiamaja grupe thumbup.gif Gal kas turit informacijos apie "Geniuku" ir "Meskiuku" aukletojas? Lygtai Kupriene ir Narkeviciene pavardes. Busiu labai dekinga uz bet kokia informacija smile.gif
juratela
QUOTE(Tučka @ 2009 04 15, 15:57)
Nu va mes jau uzsirasem i darzeli ir keliausim nuo rugsejo 1  i parengiamaja grupe  thumbup.gif  Gal kas turit informacijos apie "Geniuku" ir "Meskiuku" aukletojas? Lygtai Kupriene ir Narkeviciene pavardes. Busiu labai dekinga uz bet kokia informacija  smile.gif
*

Mes dabar paruošiamukų grupėje pas Danutę "Genukuose" thumbup.gif
Auklėtoja super thumbup.gif Mums patinka ir vaikui labiau patinka nei kad pirmoji auklėtoja.
Tučka
QUOTE(juratela @ 2009 04 15, 20:44)
Mes dabar paruošiamukų grupėje pas Danutę "Genukuose"  thumbup.gif
Auklėtoja super  thumbup.gif Mums patinka ir vaikui labiau patinka nei kad pirmoji auklėtoja.
*

Labai aciu uz info. drinks_cheers.gif O idomu imanoma kaip nors susitarti, kad patektume i ta grupe g.gif bigsmile.gif Itariu reikia kokia dovanele nunesti smile.gif

O kiek grupeje vaiku? rolleyes.gif Gal kas nors irgi keliaus i paruosiamukus nuo sio rugsejo, butu drasiau prisijungti biggrin.gif
letė
O aš nerimauju dėl personalo dirbančio lopšelio grupėse - darželyje sakė, kad dvi lopšelio grupės ir tikrai vaikų jose daugiau nei po 15. Gal yra šiemet jau lankiusių lopšelines grupes ir gali nušviesti realią situaciją: lankančių vaikų skaičių bei pastebėjimus apie auklėtojas.
Iš anksto dėkoju! (Labai neramu, kad rugsėjį turėsiu patikėt savo turtą nepažįstamiem žmonėm g.gif verysad.gif ax.gif )
Švelni
QUOTE(letė @ 2009 05 05, 18:03)
O aš nerimauju dėl personalo dirbančio lopšelio grupėse - darželyje sakė, kad dvi lopšelio grupės ir tikrai vaikų jose daugiau nei po 15. Gal yra šiemet jau lankiusių lopšelines grupes ir gali nušviesti realią situaciją: lankančių vaikų skaičių bei pastebėjimus apie auklėtojas.
Iš anksto dėkoju! (Labai neramu, kad rugsėjį turėsiu patikėt savo turtą nepažįstamiem žmonėm  g.gif  verysad.gif  ax.gif )
*

Mano mažius lanko lopšelinę Zuikučių grupę 4u.gif Kadangi žinau, kaip mamai skauda širdį atiduoti savo turtą į "valdiškus" namus, pasidalinsiu savo patirtim.
Labai pergyvenau, kaip mano mažutis adaptuosis kolektyve, nes iki pat 2 metų 4 mėnesių nebuvom jo palikę nei močiutėms, nei auklėms, jis visą laiką buvo kartu su mumis. Maža to, vis dar maitinau jį savo pienu ir maniau, kad jis tikrai bus pernelyg prie manęs prisirišęs, kad tikrai turėsim daug bėdos, kol priprasim daržely. Bet viskas buvo net geriau negu buvo galima įsivaizduoti. Mano mažius adaptavosi, galima sakyti, pačią pirmą dieną bigsmile.gif Nebuvo nei ožiukų, nei protestų, auklėtoja gal tik porą kartų sakė, kad mažius buvo susigraudinęs. Šiaip mes gerą mėnesį vedžiojom jį tik pusdieniui, pergyvendami, kad jis verks ir nemiegos pietų miego, bet, pasirodo, ir čia nebuvo problemų - jis kuo puikiausiai užmigo pačią pirmą dieną, kai palikom jį ilgesniam laikui smile.gif Tad galiu drąsiai sakyti, kad net patys didžiausi mamyčiukai kartais adaptuojasi taip puikiai, kad net sunku tuo patikėti.
Apie auklėtojas tikrai negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio. Šeimininkutė taip pat yra nuostabus žmogus wub.gif Nei karto nemačiau, kad koks mažylis vienas verktų, visą laiką verksniukus guodžia, nešioja ir ramina arba auklėtoja, arba šeimininkė.
Dabar apie vaikučius. Kiek žinau, pagal sąrašą mūsų grupėje tikrai yra apie 13-15 vaikučių, bet realiai darželį lanko kokie 5-7 vaikai. Vienu metu daugiausia yra buvę gal 11 vaikučių, bet ir tai gal tik porą dienų. Deja, mažyliai labai labai serga, todėl ir susirenka jų tikrai nedaug. Žiemą vienu metu yra buvę, kad tik 4 vaikai lankė darželį, auklėtoja dar juokavo, kad dirba kaip privačiam daržely smile.gif
Mamytės, pataisykit mane, jei klystu, bet juk visai geras tas mūsų darželis, ar ne? mirksiukas.gif
O jūs, Lete, nepergyvenkit taip labai, nes tikrai nėra daržely taip blogai, kaip sugeba sukurti nerimaujančios mamos fantazija mirksiukas.gif
letė
Labai labai ačiū už tokį išsamų pasakojimą 4u.gif Tikrai jaučiuosi geriau smile.gif Ačiū!
Švelni
QUOTE(letė @ 2009 05 06, 16:21)
Labai labai ačiū už tokį išsamų pasakojimą 4u.gif  Tikrai jaučiuosi geriau  smile.gif  Ačiū!
*

Tikrai nėr už ką 4u.gif Puikiai prisimenu, kaip pati ėjau iš proto ir ieškojau bet kokios informacijos, prieš išleisdama savo turtą į darželį smile.gif
Tik truputį pasitaisysiu - mano mažius eina ne į Zuikučių, o į Žiogelių grupę, kažkodėl man vis painiojasi tie pavadinimai doh.gif
Tiesa, šiandien auklėtojos paklausiau, kiek daugiausiai vaikučių yra buvę susirinkę, tai, pasirodo, trylika unsure.gif Bet mūsų tada nebuvo daržely - sirgom.
VILIMA
QUOTE(Tučka @ 2009 04 15, 19:49)
Labai aciu uz info.  drinks_cheers.gif  O idomu imanoma kaip nors susitarti, kad patektume i ta grupe  g.gif  bigsmile.gif  Itariu reikia kokia dovanele nunesti smile.gif

O kiek grupeje vaiku? rolleyes.gif Gal kas nors irgi keliaus i paruosiamukus nuo sio rugsejo, butu drasiau prisijungti  biggrin.gif
*

Mes keliausim smile.gif Berods papuolam pas Norkeviciene... Teko per vasaros atostogas su ja bendrauti, tai kazkaip dziaugiuosi kad pas ja papuolem thumbup.gif
juratela
Mūsų vaikutis taip pat šį darželį lanko ir gegužės pabaigoje jau išleistuvės paruošiamukų grupėje. thumbup.gif
Kai dar vedėm į Baltupių darželį - sunkiai ten pasilikdavo beto ir auklėtojos ir šeimoninkėlė nebuvo iš tų mielųjų (galima pasakyti jog ūkininkės kaimietės ir tos gražiau elgesi su vaikais nei kad Baltupių darželio darbuotojos). Tekę netyčia išgirsti ir tokių rėkimų ant vaiko kaip "stovėk arba kaip trauksiu į snukį" unsure.gif
O kai persikėlėm į Karoliniškes - Medynėlio darželyje jis iš pat pirmos dienos labai noriai eina į darželį thumbup.gif Auklėtojos griežtos bet geros. thumbup.gif
Nateja
Mamytės, kas naujo šiame darželyje?Darželyje pasikeitimai su direktorėm įvyko, o nuo to kas nors pasiketė ar ne?Tik tema apie ši darželį aprimo..
Sako, kaip ir auklėtojos išbėgo i Pilaituką?Nesinori vystyt pletkų, tai gal kas gali nušviesti realią situaciją?Iki šiol darželis kaip ir neblogas buvo..ax.gif
VILIMA
QUOTE(Nateja @ 2009 05 19, 10:15)
Mamytės, kas naujo šiame darželyje?Darželyje pasikeitimai su direktorėm įvyko, o nuo to kas nors pasiketė ar ne?Tik tema apie ši darželį aprimo..
Sako, kaip ir auklėtojos išbėgo i Pilaituką?Nesinori vystyt pletkų, tai gal kas gali nušviesti realią situaciją?Iki šiol darželis kaip ir neblogas buvo..ax.gif
*

Direktore tai pasikeite, o daugiau visos aukletojos tos pacios, viskas tas pats 4u.gif
Vėpla
QUOTE(Rituxx @ 2008 10 03, 08:15)
laba, ar girdėjote naujausias žinias  blink.gif perskaičiau inete kad mus palieka mūsų direktorė ir ateis kita  doh.gif  unsure.gif labai gaila nes ši direktorė tikrai šauni  verysad.gif
*

Gal kas nors galėtumėt parašyti kuo buvusi direktorė buvo šauni?
Atėjusi į Pilaituką taip kaip diktatorė. Vienai mamai pareiškė: aš pasakiau, kad grupėse bus po 25 vaikus, tai taip ir bus.
Vienai nėščiai moteriai kalbantis jos kabinete net atsisėst nepasiūlė.
Ar ji tik pas mus tokia bjauri pasidarė?
juratela
QUOTE(Vėpla @ 2009 05 28, 14:21)
Atėjusi į Pilaituką taip kaip diktatorė. Vienai mamai pareiškė: aš pasakiau, kad grupėse bus po 25 vaikus, tai taip ir bus.
*

blink.gif Tikrai stebiuosi, nes visada maloni buvo kiek teiko bendrauti ir aktyvi darželio vystymo veikloje buvo - girdėjau, net darželis atsibudo kai ji atėjo.

rita21
*

Sveika, as irgi stebiuosi. Man teko tik pora kartu bendrauti (nes mano pupa eis tik nuo rugsejo i si darzeli), bet man ji labai patiko. Tokia labai mandagi, maloni. Ir siaip girdejau, kad visi jos labai gaili, kad ji isejo. O del grieztumo, tai gal kitaip nesusitvarko ??? g.gif
Rituxx
*

blink.gif siaubas, negaliu patikėti kad čia mūsų buvusi direktorė doh.gif gal čia krizė taip veikia g.gif

kažin kokia ta mūsų naujoji direktorė, dar neteko nei pamatyti nei susipažinti g.gif
juratela
Naujoji direktorė, kiek teko matyti per vaikų išleistuves, tai visai gera, santūri pasirodė. Aišku tai buvo tik jos pasisakymas, palinkėjimai vaikučiams, tai iš to nedaug ką gali spręsti. ax.gif
Tučka
QUOTE(juratela @ 2009 06 05, 09:42)
Naujoji direktorė, kiek teko matyti per vaikų išleistuves, tai visai gera, santūri pasirodė. Aišku tai buvo tik jos pasisakymas, palinkėjimai vaikučiams, tai iš to nedaug ką gali spręsti.  ax.gif
*

Telefonu irgi labai maloniai bendrauja ir viska aiskiai paaiskina ko klausi thumbup.gif
Rituxx
jaučiasi kad atostogos čia smile.gif

jei kas pasirodys gal ką naujo papasakos, kas čia mūsų darže girdėti smile.gif
Camilla

Mes jau nebeinam i darzeli, nes taip jau atsitiko, kad mama isejo i pensija, tai dabar ir priziuri savo anuka thumbup.gif O ta aukletoja Irena tai tikrai ne tokia jau matyt ir gera schmoll.gif nes vaikas paejes i darzeli 3 dienas tik pamates ta aukletoja pradedavo rekti ne savu balsu doh.gif blink.gif
Tučka
QUOTE(Camilla @ 2009 06 17, 10:28)
Mes jau nebeinam i darzeli, nes taip jau atsitiko, kad mama isejo i pensija, tai dabar ir priziuri savo anuka  thumbup.gif  O ta aukletoja Irena tai tikrai ne tokia jau matyt ir gera  schmoll.gif  nes vaikas paejes i darzeli 3 dienas tik pamates ta aukletoja pradedavo rekti ne savu balsu  doh.gif  blink.gif
*

va va maniskiui irgi taip pat budavo, kai 2 metu leidau pora dienu pas ja blink.gif Tik ja pamates verkt pradedavo doh.gif

Na mes nuo rugsejo kulniuosim pas Norkeviciene i paruosiamaja grupe. Gal kas suteiks informacijos kiek sitam darzelyje maitinimas kainuoja ir kaip ten su tuo 1 litu dienai, negi tikrai ima uz kalendorines dienas, kaip ne kuriuose darzeliuose g.gif
VILIMA
QUOTE(Tučka @ 2009 06 17, 11:14)
va va maniskiui irgi taip pat budavo, kai 2 metu leidau pora dienu pas ja  blink.gif  Tik ja pamates verkt pradedavo  doh.gif
Na mes nuo rugsejo kulniuosim pas Norkeviciene i paruosiamaja grupe. Gal kas suteiks informacijos kiek sitam darzelyje maitinimas kainuoja ir kaip ten su tuo 1 litu dienai, negi tikrai ima uz kalendorines dienas, kaip ne kuriuose darzeliuose  g.gif
*

LABUKAS.
Man atrodo dabar diena skaiciuojama 8.16Lt. cia tas litas+ visa kitka, jei i darzeli ir nevesi vaiko i diena vistiek po 1 Lt.mokesi, tai as jau bijau kiek man paskaiciuos rugsejo menesi uz visus situs atostogu 3 menesius, ir dar dviems vaikams doh.gif
Rituxx
QUOTE(Camilla @ 2009 06 17, 10:28)
Mes jau nebeinam i darzeli, nes taip jau atsitiko, kad mama isejo i pensija, tai dabar ir priziuri savo anuka  thumbup.gif  O ta aukletoja Irena tai tikrai ne tokia jau matyt ir gera  schmoll.gif  nes vaikas paejes i darzeli 3 dienas tik pamates ta aukletoja pradedavo rekti ne savu balsu  doh.gif  blink.gif
*

maniškiui taip pat buvo gal koką savaitę taip pas Ireną doh.gif bet vėliau viskas gerai ir manau jei vaikas jautresnis tai Irena yra per griežta, bet tokiem padaužiukams tai pats tas rolleyes.gif

pas mus kita problema, man dabar pasistojo toks klausymas g.gif kas kaltas jei namie vaikas kaip vaikas o darže didžiausias neklaužada g.gif nors mano manimu jis nėra jau toks didelis neklaužada bet paskutiniai įvykiai kai pradeda skustis kad mušasi kelia susirūpinimą g.gif jei auklėtoja nesugeba sutramdyti savo vaikų tai kas čia kaltas g.gif matyt reiks sėdėti darže ir auklėti tėvams kad vaikas klausytusi auklėtojos doh.gif
Tučka
QUOTE(VILIMA @ 2009 06 17, 12:25)
LABUKAS.
Man atrodo dabar diena skaiciuojama 8.16Lt. cia tas litas+ visa kitka,  jei  i darzeli ir nevesi vaiko i diena vistiek po 1 Lt.mokesi, tai as jau bijau kiek man paskaiciuos  rugsejo menesi  uz  visus situs atostogu 3 menesius, ir dar dviems vaikams  doh.gif
*

Bet skaiciuoja uz darbo dienas ar uz kalendorines (1. lt)? O tai gal prasyma koki reikejo parasyt, jei nejo vaikai kad neskaiciuotu g.gif kazkur skaiciau, kad vasara kitaip ten su tais mokesciais ax.gif
VILIMA
QUOTE(Tučka @ 2009 06 17, 12:45)
Bet skaiciuoja uz darbo dienas ar uz kalendorines (1. lt)? O tai gal prasyma koki reikejo parasyt, jei nejo vaikai kad neskaiciuotu  g.gif kazkur skaiciau, kad vasara kitaip ten su tais mokesciais  ax.gif
*

Uz darbo dienas po 1 lt. O kazkokio prasymo net negirdejau, tipo cia moki uz vieta, ir ar tu esi ar ne vistiek, o praejusia vasara jau mokejau, t.y. i menesi kazkas apie 24 (apytiksliai dienas) tai uz viena vaika 24Lt. o kai du vaikai 48 Lt. ir dabar tris menesius neisim iki rugsejo 1-osios tai 3x48Lt. + geguzes menesi lanke visa abu vaikai tai bus po koki 160Lt.x2.....
Zodziu baisu su tom darzo kainom, o vaikai nespeje namo parlekt abu i saldytuve lenda....
juratela
Labai keista.
Pernai ne visą vasarą lankėm darželį ir minėjo, jog kai nebūsime, už tas dienas nieko neskaičuos g.gif
Dabar net ir neprisimenu kiek mokėjom.
O šįmet irgi nieko nesakė. Tik paminėjo jog pasakytumėm auklėtojai jeigu vaikas jau nebeateis. Tai dabar kai nebus vaikas darželyje vistiek mokėsime po 1lt. už kalendorinę dieną g.gif
VILIMA
QUOTE(juratela @ 2009 06 17, 12:59)
Labai keista.
Pernai ne visą vasarą lankėm darželį ir minėjo, jog kai nebūsime, už tas dienas nieko neskaičuos  g.gif
Dabar net ir neprisimenu kiek mokėjom.
O šįmet irgi nieko nesakė. Tik paminėjo jog pasakytumėm auklėtojai jeigu vaikas jau nebeateis. Tai dabar kai nebus vaikas darželyje vistiek mokėsime po 1lt. už kalendorinę dieną  g.gif
*

Praejusiais metais kiek pamenu mokejom.... o klausia ar vaikas neatejais, nes aukletojos iseina atostogu, reikia derinta kuriuos vaikus prie ko jungti, kad nesusidaryti per dideles ar per mazos grupeles...
Papildyta:
Ka tik skambinau i darzeli, tai kad kur nelankom o po 1 Lt. uz darbo dienele skaiciuojasi 4u.gif
juratela
QUOTE(VILIMA @ 2009 06 17, 14:05)
Praejusiais metais  kiek pamenu mokejom....  o klausia  ar  vaikas neatejais, nes aukletojos iseina atostogu, reikia derinta kuriuos vaikus prie ko jungti, kad nesusidaryti per dideles ar per mazos grupeles...
*

Tai vaikai jau suskirstyti. Ir ėjo pirmas dvi savaites g.gif
Na net keista. Mūsų auklėtoja ir pernai minėjo jog nereikės nieko mokėti (net jokių pažymų nereikia nešti kodėl nebuvo). Gal tik paruošiamukams nereikia mokėti g.gif
Tučka
Ir man labai keista, nes tas 1 lt. juk skiriamas vaiko ugdymo reikmems, tai jei neina istisai visa vasara, tai kaip ir tikrai nereiktu moket. As suprantu kad ne vasara, kai suserga ar taip kas, tai tikrai reikia moket jei ir nelankei, bet vasara tikrai turetu but kitaip. g.gif
daivazek
Sveiki,
praeitais metais nuo ziemos pradejome lankyti si darzeli, Zuikuciu grupe. Bet va kad dukryte niekaip prie aukletojos nepritapo ir dabar spiegia-rekia, kai pasakai, kad i darzeli reiks eiti (jau ir kita aukletoja prizadejom...), kazkodel aukletojai Irenai ir musu mazajai nelabai susidraugauti pavyko unsure.gif Todel nuvykome pas direktore ir papraseme, kad mus perrasytu i kita grupe, gal su sita aukletoja geriau sutarts 4u.gif Patekome i Ziogeliu grupe.Gal kas is lankanciu ar lankiusiu gali papasakoti ka apie sios grupes aukletoja,ar jums patiko, kaip su jusu vaikuciu sutare?
mamulka
QUOTE(daivazek @ 2009 08 18, 11:29)
Sveiki,
praeitais metais nuo ziemos pradejome lankyti si darzeli, Zuikuciu grupe. Bet va kad dukryte niekaip prie aukletojos nepritapo ir dabar spiegia-rekia, kai pasakai, kad i darzeli reiks eiti (jau ir kita aukletoja prizadejom...), kazkodel aukletojai Irenai ir musu mazajai nelabai susidraugauti pavyko unsure.gif Todel nuvykome pas direktore ir papraseme, kad mus perrasytu i kita grupe, gal su sita aukletoja geriau sutarts 4u.gif Patekome i Ziogeliu grupe.Gal kas is lankanciu ar lankiusiu gali papasakoti ka apie sios grupes aukletoja,ar jums patiko, kaip su jusu vaikuciu sutare?
*

Sveiki, Ziogeliu aukletoja buvo labai gera, siaip jau dukryte nesiskunde, su mamom irgi graziai bendravo, bet kad dabar visi ziogeliai pereina is lopselio i darzeli, taigi dabar nuo rugsejo bus kita aukletoja, o kokia as dar asmeniskai nezinau g.gif
taigi, kai pradesime lankyti pamatysime kaip ten ir kas bus ax.gif
Tučka
Na tai ka, rugsejis ant nosies biggrin.gif Ar yra cia daugiau paruosiamuku, be VILIMOS bigsmile.gif
Tučka
Kaip tylu cia unsure.gif Ar niekas neisit siais metais pas Norkeviciene bigsmile.gif
VILIMA
QUOTE(Tučka @ 2009 08 18, 14:15)
Na tai ka, rugsejis ant nosies  biggrin.gif  Ar yra cia daugiau paruosiamuku, be VILIMOS  bigsmile.gif
*

Daug daug bus smile.gif Tik kazkaip is tos grupes mamos nelabai SM sedi smile.gif Siaip labai draugiska grupe, geras tevu komitetas smile.gif
Saulės mama
Sveikos mamytės,

Norėjau paklausti ar grįžę po atostogų gavote sąkaitėles už darželį?

Šiandien nukeliavome su dukrele iš po atostogų į darželį (atostogavome nuo liepos3 d.) ir randu spintelėje sąskaitėlę.

kadangi gaunu 50 proc. nuolaidą tai 118,12 lt. paskaičiavus be nuolaidos gaunasi 236,24 lt, už atostogas mokėti.
nesuprantu iš kur tokios sumos gali būti. Išeina, kad atostogų metu mokam ne po 1 lt už dieną , o pilną kainą.
Gute7
QUOTE(Saulės mama @ 2009 08 27, 10:58)
Sveikos mamytės,

Norėjau paklausti ar grįžę po atostogų gavote sąkaitėles už darželį?

Šiandien nukeliavome su dukrele iš po atostogų į darželį (atostogavome nuo liepos3 d.) ir randu spintelėje sąskaitėlę.

kadangi gaunu 50 proc. nuolaidą tai 118,12 lt. paskaičiavus be nuolaidos gaunasi 236,24 lt, už atostogas mokėti.
nesuprantu iš kur tokios sumos gali būti. Išeina, kad atostogų metu mokam ne po 1 lt už dieną , o pilną kainą.
*

Na tai cia bus uz visa birzelio menesi ir uz liepa bei rugpjuti, ten uz darbo diena reikia po 1 LT moketi , taigi gautusi, kad 120 LT uz atostogas o like uz birzeli ir liepa lankytus.
Saulės mama
QUOTE(Gute7 @ 2009 08 28, 06:53)
Na tai cia bus uz visa birzelio menesi ir uz liepa bei rugpjuti, ten uz darbo diena reikia po 1 LT moketi , taigi gautusi, kad 120 LT uz atostogas o like uz birzeli ir liepa lankytus.
*

Už birželį mes jau esame sumokėję, o čia gavome sąskaitėlę tik už liepą ir rugpjūtį ( 2 mėnesius, kuriuos nelankėme). beto mums turi būtį 50 proc. nuolaida tai tokia suma niekaip neišeina.
Šiandien auklėtojos paklausiau, tai sakė skambins į buhalteriją aiškintis. Taigi vakare jau žinosiu kaip čia yra, gal ką nors suklydo buhalterija.
Tučka
smile.gif
daivazek
Sulaukeme rudenelio ir vel pradejome lankyti darzeli Ziogeliu grupeje pas aukletoja Edita. Kadangi perejome i sia grupe is Zuikuciu (nes mazajai kazkodel labai neitiko aukletoja unsure.gif ), tai butu labai idomu kitu mamyciu nuomone apie sia aukletoja. Panasu, kad sioje grupeje praktiskai visi vaikuciai ateje tiesiai is namu (t.y.pirmus metus) tai butu idomu, bent jau pirmas ispudis ir nuomone apie aukletoja.Beje, gal grupeje yra mamyciu, kuriu vaikuciai gime 2007m. pirmais menesiais, nes susidaro ispudis, kad visi vaikiukai mazesni, o musiske vos ne pati vyriausia tongue.gif
krislai
Sveikos,

gal galit parasyti kur galima internete pasiziureti sarasa vaikuciu lankanciu si darzeli.
mane labiausiai domina vaikuciu skaicius grupese, nes labai noriu kad pervestu mano vaika i kita grupe. bet sunkiai sekasi su direktore susiderinti.
doh.gif
Saulės mama
QUOTE(krislai @ 2009 09 18, 08:56)
Sveikos,

gal galit parasyti kur galima internete pasiziureti sarasa vaikuciu lankanciu si darzeli.
mane labiausiai domina vaikuciu  skaicius grupese, nes labai noriu kad pervestu mano vaika i kita grupe. bet sunkiai sekasi su direktore susiderinti.
doh.gif
*

Sveiki,
Manau, kad internete nėra paskelbta tokių duomenų. Reikėtų konkrečiai klausti direktorės ar yra laisvų vietų. O koko amžiaus vaikų grupės Jus domina?
mazos kojytes
QUOTE(Saulės mama @ 2009 08 28, 14:36)
Už birželį mes jau esame sumokėję, o čia gavome sąskaitėlę  tik už liepą ir rugpjūtį ( 2 mėnesius, kuriuos nelankėme). beto mums turi būtį 50 proc. nuolaida tai tokia suma niekaip neišeina.
Šiandien auklėtojos paklausiau, tai sakė skambins į buhalteriją aiškintis. Taigi vakare jau žinosiu kaip čia yra, gal ką nors suklydo buhalterija.
*

Sveikos mamytes,
As manau cia buhalterija suklydo,per klaida paskaiciavo dar karta uz birzeli ar dar kazkaip,nes tikrai vasara jei nelanko vaikuciai tai mokama tik po 1 lt.uz nelankytas dienas.Kazi kaip ten baigesi su ta saskaita,kas ten isaiskejo,idomu butu suzinoti. smile.gif
Saulės mama
QUOTE(mazos kojytes @ 2009 09 21, 14:06)
Sveikos mamytes,
As manau cia buhalterija suklydo,per klaida paskaiciavo dar karta uz birzeli ar dar kazkaip,nes tikrai vasara jei nelanko vaikuciai tai mokama tik po 1 lt.uz nelankytas dienas.Kazi kaip ten baigesi su ta saskaita,kas ten isaiskejo,idomu butu suzinoti. smile.gif
*

Sveiki,

Pasiskaimbinus į buchalteriją paaiškėjo, kad viskas gerai yra apskaičiuota, nes skaičiuojama pagal tai tokius duomenis pristatė auklėtoja.
Pakalbėjus su auklėtoja paaiškėjo tai, kad auklėtoja nepažymėjo ataskaitoje, kad mes atostogaujame (tik už liepą pažymėjo) ir teko visą kainą už darželį mokėti už rugpjūtį. ( už liepą po 1 lt diena, o už rugjūtį 7,16+1 diena)
Tai ji žadėjo pažymėti vėliau, kad atostogavome, kad išskaičiuotų pinigėlius. bet dabar gavome sąskaitėlę,tačiau suma neišskaičiuota. tegul jau lieka ant jos sąžinės tokie dalykai (nesusigaudo savo popieriuose). Dabar mes jau lankome kitą grupę.
Kaip taip galima neatsakingai dirbti tai aš nesuprantu, juolab, kad, apie atostogas jau buvo informuota birželio mėnesį (kad nelankysime liepą ir rugpjūtį).

mazos kojytes
QUOTE(Saulės mama @ 2009 09 22, 09:06)
Sveiki,

Pasiskaimbinus į buchalteriją paaiškėjo, kad viskas gerai yra apskaičiuota, nes skaičiuojama pagal tai tokius duomenis pristatė auklėtoja.
Pakalbėjus su auklėtoja paaiškėjo tai, kad auklėtoja nepažymėjo ataskaitoje, kad mes atostogaujame (tik už liepą pažymėjo) ir teko visą kainą už darželį mokėti už rugpjūtį. ( už liepą po 1 lt diena, o už rugjūtį 7,16+1 diena)
Tai ji žadėjo pažymėti vėliau, kad atostogavome, kad išskaičiuotų pinigėlius. bet dabar gavome sąskaitėlę,tačiau  suma neišskaičiuota. tegul jau lieka ant jos sąžinės tokie dalykai (nesusigaudo savo popieriuose). Dabar mes jau lankome kitą grupę.
Kaip taip galima neatsakingai dirbti tai aš nesuprantu, juolab, kad, apie atostogas jau buvo informuota birželio mėnesį (kad nelankysime liepą ir rugpjūtį).
*

Labukas,
Nu sakutes,dar to negirdejau,kad taip neatsakingai elgiamasi blink.gif
krislai
QUOTE(Saulės mama @ 2009 09 18, 14:59)
Sveiki,
Manau, kad internete nėra paskelbta tokių duomenų. Reikėtų konkrečiai klausti direktorės ar yra laisvų vietų. O koko amžiaus vaikų grupės Jus domina?
*

Jo, internete neber tokiu duomenu,jau suradau.
Kalbejausi su direktore,ne sykeli, bet jie grieztai sudarineja grupes pagal metus.
tai pagal metus mum priklauso lopselis, nesvarbu kad jis ten vyriausias.
vaikas, baisiai bijo eiti i darzeli, vakarais praso kad tik nevezciau i darzeli,asarles ir viskas. dabar neeinam,bet vis tiek kazkada reiks eiti, nes baisu, pagalvoti apie tas asareles.
ir kalbames su juoir pasakoju, bet taip issigando tam darzelyje, kad nezinau kaip pataisyti sita situacija.
verysad.gif
Saulės mama
QUOTE(krislai @ 2009 09 27, 19:31)
Jo, internete neber tokiu duomenu,jau suradau.
Kalbejausi su direktore,ne sykeli, bet jie grieztai sudarineja grupes pagal metus.
tai pagal metus mum priklauso lopselis, nesvarbu kad jis ten vyriausias.
vaikas, baisiai bijo eiti i darzeli, vakarais praso kad tik nevezciau i darzeli,asarles ir viskas. dabar neeinam,bet vis tiek kazkada reiks eiti, nes baisu, pagalvoti apie tas asareles.
ir kalbames su juoir pasakoju, bet taip issigando tam darzelyje,  kad nezinau kaip pataisyti sita situacija.
verysad.gif
*

Kažkokie keisti dalykai vyksta su ta direktore, kiek žinau tai kituose darželiuose tokių problemų nekyla.
Be to, niekaip nesuprantu, kad jums priklauso eiti į lopšelį, jei jums 3 metai, kažkokia nesamonė. Mums dar nėra 3 ir mes einame į darželį.
viti
mes žadam atkeliauti į šitą darželį, tai gal kuri galit parašyti, ar yra čia koks papildomas būrelis, pvz., šokiai, dailė, keramika ar pan.?
Ir gal kurios lanko 05 metų gimimo grupę / -es? Kaip ten reikalai? Kaip auklėtojos? 4u.gif
VILIMA
QUOTE(viti @ 2009 10 26, 12:07)
mes žadam atkeliauti į šitą darželį, tai gal kuri galit parašyti, ar yra čia koks papildomas būrelis, pvz.,  šokiai, dailė, keramika ar pan.?
Ir gal kurios  lanko 05 metų gimimo grupę / -es? Kaip ten reikalai? Kaip auklėtojos?  4u.gif
*

Visos aukletojos geros smile.gif O bureliai yra - sokiai, keramika, sportas....
viti
QUOTE(VILIMA @ 2009 10 26, 12:48)
Visos aukletojos geros  smile.gif  O bureliai yra - sokiai, keramika, sportas....
*

Ačiū biggrin.gif Man toks atsakymas, kad visos auklėtojos geros, labiausiai ir patinka biggrin.gif
Ramu.. thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.