Tikiuosi tos Irenos po metų nebebus šiame darželyje, nes baisu bus palikt savo mažylį
To svelnute
pasidomek labiau: as giliai nustebinta tavo pastebejimu: mano mergaite lanko si darzeli - aukletojos cia dirba kaip niekur kitur- is visos sirdies.. dar matomai matei tik viena SVENCIONELIU darzeli,... KAI RINKAUSI DARZELI, pasirinkau ne del pastato isores grozio ar negrozio, bet tik pagal gerus ir labai gerus atsiliepimus. ir tikrai labai patenkinta. Darbas ten verda. Pries Kaledas darzelis pasipuosia ir gyvena laukimo dvasia. Juk nebutinai kiekviena diena gyventi kaip Venecijos karnavale. Ar aplankei Kaziuko muges parodele? Ar paklausei savo mergaites, kokios sventes buvo darzelyje po Kalediniu (":kaledos") linksmybiu? Kaziuko muge, Kazytes zaidimai (man taip dukrele pasakojo) Dukryte tik pasakoja ir pasakoja. Vaikus siame darzelyje gaubia siluma. O siame amziuje tai ir yra svarbiausia. Na o del piesinuku, kaip rasei, tai jeigu jau nutarei pagelbeti ir pasiulyti savo paslaugas, - tegu dalinasi jos ne tik piesiniais, bet ir gera nuotaika. Nuo to musu vaikuciams bus tik geriau. IKI QUOTE(mamutumama @ 2006 04 01, 15:45) To svelnute pasidomek labiau: as giliai nustebinta tavo pastebejimu: mano mergaite lanko si darzeli - aukletojos cia dirba kaip niekur kitur- is visos sirdies.. dar matomai matei tik viena SVENCIONELIU darzeli,... KAI RINKAUSI DARZELI, pasirinkau ne del pastato isores grozio ar negrozio, bet tik pagal gerus ir labai gerus atsiliepimus. ir tikrai labai patenkinta. Darbas ten verda. Pries Kaledas darzelis pasipuosia ir gyvena laukimo dvasia. Juk nebutinai kiekviena diena gyventi kaip Venecijos karnavale. Ar aplankei Kaziuko muges parodele? Ar paklausei savo mergaites, kokios sventes buvo darzelyje po Kalediniu (":kaledos") linksmybiu? Kaziuko muge, Kazytes zaidimai (man taip dukrele pasakojo) Dukryte tik pasakoja ir pasakoja. Vaikus siame darzelyje gaubia siluma. O siame amziuje tai ir yra svarbiausia. Na o del piesinuku, kaip rasei, tai jeigu jau nutarei pagelbeti ir pasiulyti savo paslaugas, - tegu dalinasi jos ne tik piesiniais, bet ir gera nuotaika. Nuo to musu vaikuciams bus tik geriau. IKI Visiskai pritariu. O del piesinuku: as irgi nesiau ir tuos piesinius irgi isdalino po visas grupes. Ten visos aukletojos viena su kita viskuom dalinasi. Atnesa vienas is tevu piesinuku, kitos aukletojos atsisviecia ir turi visi
Taigi mamos - mes jau zuikuciu grupeje. Aukletoja Irena serga, tai jau antra diena einam pas Daiva, nagi ir pakolkas esu laaabai patenkinta. Mano vaikai labai su charakteriais, bet va didysis eina noriai, nors tai tik antra diena, bet jam ten gera ir patinka. O mazasis pacia pirma diena kaip pradejo bliauti, tai 2 valandas isbliove o aukletoja Daiva ji ant ranku nesiojo, jam dainavo, ko tik nedare - bet dar matyt per mazas... Kai atejau pasiimti mazojo aukletoja Daiva buvo net slapia - tai manau ir parodo jog jos dirba su atsidavimu is visos sirdies. Esu patenkinta
QUOTE(alaniukomama @ 2006 04 03, 19:11) Visiskai pritariu. O del piesinuku: as irgi nesiau ir tuos piesinius irgi isdalino po visas grupes. Ten visos aukletojos viena su kita viskuom dalinasi. Atnesa vienas is tevu piesinuku, kitos aukletojos atsisviecia ir turi visi Labutis visoms mamyciukems. Malonu, kad galime pabendrauti, pasidalinti mintimis. QUOTE(Amazing @ 2005 02 03, 19:54) Mano dukra lanke si darza,dabar jau i mokykla eina.Nepamenu nors tu ka grupes pavadinimo,aukletoja Zita labai man patiko.O ilga laika jos aukletoja buvo Anelė,tai tevai nebuvo ja patenkinti,gal cia apie ją ir kažkuri užsiminė.Na moteris patirties turi daug,nes llllbai seniai tame darže dirba.Bet va tik problema jos,kad ji turi klausos problemą - gerokai neprigirdi.Tai žinai,vaikams tai nėra gerai.Be to,ji atrodo griežta ir truputį sovietinė moteriškė :)Pasiteirauk,gal ji jau nebedirba? Mano dukra lankė šitą darželį. Grupės auklėtoja buvo Daiva Naujikienė. Mums labai patiko. Yra ten ir kita Daiva, kurios pavardės neprisimenu, tai ji tai tikras siaubas. "Pamokėlė, pamokėlė"- tokia seno sukirpimo, nprs atrodo gana jauna.
Sveikos mamytes,
Gal kuri gali papasakoti kaip sitame lopselyje su maziausiais elgiamasi? Maniskiui 1m. 3 mėn. ant puodo dar nemoka, pats dar normaliai nepavalgys, diena miega kaip kada uzeina:) Su auklem nesiseka, tai ateina mintys ir apie lopseli. Aisku labai jau gaila butu ji palikti, nes nezinau ar tinkamai juo aukletojos pasirupins. QUOTE(Spurgaite @ 2006 09 25, 13:59) Sveikos mamytes, Gal kuri gali papasakoti kaip sitame lopselyje su maziausiais elgiamasi? Maniskiui 1m. 3 mėn. ant puodo dar nemoka, pats dar normaliai nepavalgys, diena miega kaip kada uzeina:) Su auklem nesiseka, tai ateina mintys ir apie lopseli. Aisku labai jau gaila butu ji palikti, nes nezinau ar tinkamai juo aukletojos pasirupins. Siaip priima tik nuo 1.5 metu, nebent susitarsi su aukletoja asmeniskai
gal atsiras mamyčių kurios ves savo leliukus į šį darželį nuo rudenio
Nepavyko į kitą darželį pakliūt,tai bandysim gal į šį,ar daug vaikų,ar perkrautos grupės?
Ar tik nebandoma savo asmeninio nepasitenkinimo suverst aukletojoms?
Mano sesers vaikas lanko ta pacia grupe kaip ir Elas,tai sake,kad aukletoja Dalyte (berods toks vardas) labai patenkinta,visada randa ja apsupty vaiku,tai jeigu aukletoja tokia baisi turbut vaikai taip dziaugsmingai nepultu prie jos. Taip pat ir pati galiu tvirtinti,nes gana daznai eidavau pasiimti sesers sunelio i grupe ir pati esu macius kokie vaikai laimingi ir kaip jie ja myli
Labutis, mamyčiukės. mes stai neseniai atsikėlėm į Karoliniškes . Dar prieš atsikraustant mums labai domėjausi kur mano dukryte paklius. Perskaičius Eglemama zinute, nustebau: tikrai auklėtojos ne raganos, o dar galėčiau pasakyti - labai malonios. Visu pirma buvau uzejusi i darzeli: vedeja (tarp kitko visai jauna ir maloni) uzrase mus ir pakviete i grupe apziureti ir susipazinti su aplinka. Parodėlėje pamačiau daug darbeliu - cia dirba su vaikais, pamaniau, o ne tik snarglį atsiprašant mūsų patiems gudriausiems ir brangiausiems šluosto, kaip buvo senuosiuose darželiuose (jų buvo 2 - nuomavomės butus). Džiaugiuosi, kad vaikas bus uzimtas visą dieną, mokės bendrauti. taip, darzelis senas, tačiau mačiau tikrai gražią aplinką.
Dabar praėjo jau šeši mėn. Mano dukrytė - ne aukso gabalas. tačiau, manau, jeigu šeštadienį klausia, kodėl neinam pas vaikus? - tai auklėtojų didelis pasiekimas. Ypač maloni ir nuoširdi, turi kantrybės su vaikais auklėtoja Daiva. (Kažin, kiek ten Daivų yra?) QUOTE(dulke @ 2007 02 01, 21:44) Labutis, mamyčiukės. mes stai neseniai atsikėlėm į Karoliniškes . Dar prieš atsikraustant mums labai domėjausi kur mano dukryte paklius. Perskaičius Eglemama zinute, nustebau: tikrai auklėtojos ne raganos, o dar galėčiau pasakyti - labai malonios. Visu pirma buvau uzejusi i darzeli: vedeja (tarp kitko visai jauna ir maloni) uzrase mus ir pakviete i grupe apziureti ir susipazinti su aplinka. Parodėlėje pamačiau daug darbeliu - cia dirba su vaikais, pamaniau, o ne tik snarglį atsiprašant mūsų patiems gudriausiems ir brangiausiems šluosto, kaip buvo senuosiuose darželiuose (jų buvo 2 - nuomavomės butus). Džiaugiuosi, kad vaikas bus uzimtas visą dieną, mokės bendrauti. taip, darzelis senas, tačiau mačiau tikrai gražią aplinką. Dabar praėjo jau šeši mėn. Mano dukrytė - ne aukso gabalas. tačiau, manau, jeigu šeštadienį klausia, kodėl neinam pas vaikus? - tai auklėtojų didelis pasiekimas. Ypač maloni ir nuoširdi, turi kantrybės su vaikais auklėtoja Daiva. (Kažin, kiek ten Daivų yra?) kaip supratau yra dvi-viena gera,kita nekokia.... na,mes gyvename Pilaiteje,bet kadangi ten papulti i vieninteli esama darzeli galima tik po 1,5metu nuo uzsirasymo,tai nutariau kad vaika vesiu i Medyneli,nes arciausiai namu ir pakeliui bus i darba vaziuojant.Siomis dienomis kaip tik vaziuosiu tartis pas vedeja.Tikiuosi,nuo rudens leisti vaika.Bus kaip tik 2 metukai mano sunui,tai manau,jau bus pakankamai pasiruoses tam. QUOTE(aureja25 @ 2007 03 06, 20:53) kaip supratau yra dvi-viena gera,kita nekokia.... na,mes gyvename Pilaiteje,bet kadangi ten papulti i vieninteli esama darzeli galima tik po 1,5metu nuo uzsirasymo,tai nutariau kad vaika vesiu i Medyneli,nes arciausiai namu ir pakeliui bus i darba vaziuojant.Siomis dienomis kaip tik vaziuosiu tartis pas vedeja.Tikiuosi,nuo rudens leisti vaika.Bus kaip tik 2 metukai mano sunui,tai manau,jau bus pakankamai pasiruoses tam. aš taip pat užrašiau nuo rudenio saviškį jam bus taip pat 2 m. tai tikriausiai musų vaikiukai bus vienoje grupėje QUOTE(Rituxx @ 2007 03 07, 11:29) aš taip pat užrašiau nuo rudenio saviškį jam bus taip pat 2 m. tai tikriausiai musų vaikiukai bus vienoje grupėje na,siandien vaziuosiu paziureti kaip tas darzelis atrodo...kaip kiemelis,zaidimu aikstele....po to nuspresiu ar eiti pas direktore uzrasyti vaika.. QUOTE(aureja25 @ 2007 03 09, 14:20) na,siandien vaziuosiu paziureti kaip tas darzelis atrodo...kaip kiemelis,zaidimu aikstele....po to nuspresiu ar eiti pas direktore uzrasyti vaika.. mamytes,o is kurios puses yra privaziavimas su automobiliu prie to darzelio
ll
Labai norėčiau sužinoti nuo kokio amžiaus vaikus priima i lopšelį. Mano dukrytei dar tik 6 mėn. Norėčiau Ją vestį i darželį nuo 1 metų, tačiau ar kur nors priima tokius mažus vaikus? ačiū už atsakymą. QUOTE(Saulės mama @ 2007 05 03, 15:20) ll Labai norėčiau sužinoti nuo kokio amžiaus vaikus priima i lopšelį. Mano dukrytei dar tik 6 mėn. Norėčiau Ją vestį i darželį nuo 1 metų, tačiau ar kur nors priima tokius mažus vaikus? ačiū už atsakymą. Nepatarciau vesti i darzeli nuo 1 metu QUOTE(Tučka @ 2007 05 03, 17:35) kai pagalvoju koks mano pyplys buvo metuku,tai tikrai butu buvusi totali nesamone vesti tokio amziaus vaika i darza. Jei nera labai sunki materialine padetis seimoje,tai patarciau palaukti iki kokiu 1,9men. Uzrasiau i Medyneli ir as savaji.Pats darzelis tvarkingas,bet labai jau biednas....Keista,kad pvz Pilaiteje Giluzio darzelyje kieme stovi 2 naujai pastatytos zaidimu aiskteles vaikams.Viena tokia aikstele kainuoja apie 20tukst.litu.Tai kaip Giluzis surado 40 tukst,o Medynelis neisgali tokiu aiksteliu ipirkti... QUOTE(aureja25 @ 2007 05 03, 21:00) kai pagalvoju koks mano pyplys buvo metuku,tai tikrai butu buvusi totali nesamone vesti tokio amziaus vaika i darza. Jei nera labai sunki materialine padetis seimoje,tai patarciau palaukti iki kokiu 1,9men. Uzrasiau i Medyneli ir as savaji.Pats darzelis tvarkingas,bet labai jau biednas....Keista,kad pvz Pilaiteje Giluzio darzelyje kieme stovi 2 naujai pastatytos zaidimu aiskteles vaikams.Viena tokia aikstele kainuoja apie 20tukst.litu.Tai kaip Giluzis surado 40 tukst,o Medynelis neisgali tokiu aiksteliu ipirkti... [COLOR=blue] Aišku, aš sutinku kad tokio amžiaus vaikui darželyje ne vieta. Tačiau ką daryti, jei vaikelio nėra kam palikti pažiūrėti. Tėtis, seneliai dirba, o aš pati studentė (dieniniame). Gal kas nors žino kokių gerų auklių,kad mylėtų vaiką? Kiek kainuoja valanda samdant auklę? QUOTE(Saulės mama @ 2007 05 04, 08:32) [COLOR=blue] Aišku, aš sutinku kad tokio amžiaus vaikui darželyje ne vieta. Tačiau ką daryti, jei vaikelio nėra kam palikti pažiūrėti. Tėtis, seneliai dirba, o aš pati studentė (dieniniame). Gal kas nors žino kokių gerų auklių,kad mylėtų vaiką? Kiek kainuoja valanda samdant auklę? pasiskaityk,temoje apie aukles,ten gausi daug info
gal žinote nuo kada priima į darželį vaikus
QUOTE(Rituxx @ 2007 05 22, 20:51) jei esate isanksto uzsirase i si darzeli, tai nemanau, kad butu problemu vesti nuo rugpjucio. Rugseji gali priimti isanksto neuzsirasiusius vaikucius, nes gali buti, kad atsilaisvina vietos, direktore mato realia situacija, kas kazkur kitur issikele, kas nusprende vaiko dar nevesti ir pan. Mes pradejom vesti nuo geguzes. Geriausiai pasiskambinti direktorei
O musu visai neprieme i darzeli, nors su direktore kalbejau, kad vesiu nuo 4 metu
QUOTE(Tučka @ 2007 05 23, 09:48) O musu visai neprieme i darzeli, nors su direktore kalbejau, kad vesiu nuo 4 metu nieko sau QUOTE(Rituxx @ 2007 05 23, 10:14) nieko sau As galejau reikalaut, kad priimtu, bet nenorejau QUOTE(Tučka @ 2007 05 23, 13:20) As galejau reikalaut, kad priimtu, bet nenorejau jau buvau šian darželyje tai lyg tais viskas normoj QUOTE(Rituxx @ 2007 05 23, 15:40) jau buvau šian darželyje tai lyg tais viskas normoj Sekmes tada QUOTE(Tučka @ 2007 05 23, 15:48) Sekmes tada aš su mielu noru palikčiau savo mamai savo vaikiuką tik kad jos neturiu tai ir vargstu viena QUOTE(xxxt @ 2007 05 28, 14:06) Praita mėnesį užrašiau savo dukrytę i darželį. priima nuo 1,5 metų. mano dukrytei dabar 7 mėn, tai jei labai pasiseks tai geguže pradėsim eiti į darželį. Mat reikia užsirašyti kuo anksčiau, nes į grupę priima 15 vaikų. Mes tai eilėje esame 26 kažkur. Tai tikrai gautume nuo 2008metų rugsėjo, bet jei atsiras vietų tai gal gegužę prijims (aišku pirmenybė vaikams kurie anksčiau užrašyti i eilę). Į grupę vaikučius priima ne būtinai nuo rugsėjo, tačiau ta pagrindinė grupė tai formuojama nuo rugsėjo, jei kas iškrenta atlaisvėja vieta ir galima todėl patekti i darželį anksčiau (bet šansų neperdaugiausiai jei tu saraše pavyzdžiuj 36).
Vedeja atostogauja, tai reiks laukti liepos pabaigos del konkrecios info.
I darzeli buvom uzsirase pries daugiau nei metus, o sarase musu nera
Labutis
Ar galėtų kas papasakot apie maitinimą šiame darželyje? Ar veda kas nors ten alergiškus vaikus? Mano dukrytė alergiška pienui ir kiaušiniams, ir, kiek girdėjau, dabar darželiuose lygtais klausia del maisto, ar viską vaikas gali valgyt, jei ne, jam meniu atsirą paruošia. Ar čia tik gandai, ar isties taip yra?
zairra tu gal paklausk pati auklyčių ar direktorės
mes jau nuo rugsėjo tai tikrai keliausim į lopšelį tai gal bus daugiau tokių leliukų kurie eis į mūsų grupę QUOTE(Rituxx @ 2007 07 10, 18:41) zairra tu gal paklausk pati auklyčių ar direktorės mes jau nuo rugsėjo tai tikrai keliausim į lopšelį tai gal bus daugiau tokių leliukų kurie eis į mūsų grupę As saviski kai leidau 2 metu, tai kai paziurejau, jie ten patys valgo, bet jei neiseina, tai padedavo pavalgyt seimininke QUOTE(Tučka @ 2007 07 11, 08:08) As saviski kai leidau 2 metu, tai kai paziurejau, jie ten patys valgo, bet jei neiseina, tai padedavo pavalgyt seimininke jei viena šeimininkėlė tai kaip tiek vaikų pamaitins jei nelabai mokės valgyt QUOTE(Rituxx @ 2007 07 11, 14:17) jei viena šeimininkėlė tai kaip tiek vaikų pamaitins jei nelabai mokės valgyt Tai prie kiekvieno atskirai nesedi ir nemaitina aisku. Tik eina ratu ir padeda siek tiek valgyt QUOTE(Tučka @ 2007 07 11, 14:50) Tai prie kiekvieno atskirai nesedi ir nemaitina aisku. Tik eina ratu ir padeda siek tiek valgyt labai jau norėčiau tai padaryt bet nenumanau kaip QUOTE(Rituxx @ 2007 07 11, 17:05) labai jau norėčiau tai padaryt bet nenumanau kaip Nesijaudink taip, matys, kaip kiti vaikai valgo ir pats ims valgyti. Kita vertus pusryciu nepavalgys, priespieciu ne, pietus kaip uz du kirs, is savo patirties sakau
Rituxxx,
O nuo kada jus buvot uzsirase?
Kazin jei as parasiau prasyma nuo 6 metu, kad eisim ar galeciau dabar perrasyt kad anksciau eisim
Siaip tai zinau toki dalyka, kad jei i darzeli nepriima, jei tipo nera vietu, tai reikia paprasyti, kad parodytu sarasus vaiku ir kurie gyvena darzelio teritorijoj, tai turi pirmumo teise (cia kazkaip pagal istatymus) QUOTE(Tučka @ 2007 08 02, 05:56) Kazin jei as parasiau prasyma nuo 6 metu, kad eisim ar galeciau dabar perrasyt kad anksciau eisim Siaip tai zinau toki dalyka, kad jei i darzeli nepriima, jei tipo nera vietu, tai reikia paprasyti, kad parodytu sarasus vaiku ir kurie gyvena darzelio teritorijoj, tai turi pirmumo teise (cia kazkaip pagal istatymus) Aišku kad gali. Taip, kas gyvena netoli darželio, jiems pirmenybė. QUOTE(Tučka @ 2007 08 02, 12:23) O ar yra mamyciu, kuriu mazdaug 4 metu vaikiukai keliauja i ta darzeli. Zinau kad yra 2 grupes, kazin i kuria geriau keliaut, kaip aukletojos? mano trimete lanko "Drugeliu" grupe. Sioje grupeje, kiek zinau, ji bus beveik iki mokyklos, veliau bus paruosiamoji grupe ir jau mokykla. O kiek tu grupiu istikro - tai neturiu supratimo. Auklyte "Drugeliu" grupes - superine |