Neringucia
2005 01 12, 16:34
Maniškis lanko būtent šį darželį-pradinę mokyklą "Žiburėlis". Bet didelių problemų su patekimu neturėjome. Nors aišku tai buvo prieš gerus trejus metus. mano sesers dukrytė dar tik 2,5 metukų, tačiau irgi buvo prieš metus užsirašius, tai šią vasarą paskambino ir taip pat pakvietė. Nors jau tada girdėjau, kad į jį problematiška patekti. Taigi ėjom pas vedėją su buteliuku, su saldainiukais... Nieko neėmė ir pasakė, kad ir taip galėsim lankyti. Vienu žodžiu po metų paskambino ir pasakė kada ateiti. Taip gėda buvo Tas ziburelis yra Laisves 46. Vaikysteje ji lankiau, lyg nusiskundimu dideliu neturejau, isskyrus kad versdavo piena gerti ir omleta valgyti  Dabar galvoju pati ten vaika vesti, nes pas mus salia nera jokio darzelio. Buvau susitikusi savo aukletoja viena, tai sake lyg nera jokiu problemu del uzrasymo ir lankymo, tad bandysim, o jei neiseis, pasitelksim i pagalba mama, nes ji pati ten dirbo kuri laika ir pazista vedeja. Auklėtojos šiame darželyje yra neblogos. Nors aišku kaip ir visur kelios yra tokios kaip čia pasakius "tarybinės"... Bet lopšelyje dirbančios dvi auklėtojos mano manymu visai neblogos, moka elgtis su tokiais mažiukais. O be to ir lopšelinė grupė tokia visai faina, miegamasis atskirtas stikline sienele, o grupėje sustayti tokia miniatiūriniai staliukai ir kėdutės mažučiams, kur po keturis susodina valgyti. Be to yra tokia medinė čiuožyklėlė, viršuje su aikštele, kurioje pridėta pagalvėlių. Mano sūnus labai mėgdavo ten užsilipęs sėdėti.  Vaikučiai po lopšelio pereina į darželinukų grupę, kur auklėtojos ir grupė nebesikeičia iki mokyklos. Tiesa, mes tai esame pakeitę, nes šiokių tokių keblumų su viena aiklėtoja buvo iškilę. Vaikai nenorėdavo likti, kai dirbdavo būtent ji, tai tėveliai "šumą" pakėlė. Tačiau greitai buvo sureaguota ir pakeitė mums grupę bei auklėtojas. Tai dabar esame patenkinti. Tikrai fainos auklėtojos  . Kai viena tokia jaunutė dirba, mano sūnus net sergantis nori eiti, žodžiu geriausia draugė pasidarė  Be to visa darželio teritorija yra aptverta tvora, todėl ten niekas šunų nevedžioja, o ir paaugliai negirtuokliauja... Šeip kažkokia ypatinga veikla darželis neužsiima, išskyrus tai, kad tai yra katališkas darželis ir švenčiamos viskios katalikų šventės, laikomasi pasninko,degamos žvakelės per visų šventųjų dieną ir pan. Tačiau būna pamokėlės, per kurias mokina ir piešti, ir skaityti, darbelius daro, taip pat kūno kultūros choreografijos pamokėlės būna. Čia priklausomai nuo savaitės dienos, kaip supratau iš savo sūnaus, kiekvieną dieną vis kita veikla. Bet galima lankyti ir mokamus būrelius, kiek žinau buvo pramoginių šokių, dailės būreliai, bet kainų tiksliai nepasakysiu, nes maniškis noro ten eiti nepareiškė Šiais metais mano vaikas pradėjo anglų kalbos pamokėles lankyti, tai mėnesiui kainuoja 15 Lt, mokytoja į darželį ateina. Mokesčiai tai kaip ir visur turbūt. Tik mūsų grupės tėveliai susitarę dar duoda kas mėnesį po 5 Lt visokiems indų plovikliams ir kitoms papildomoms išlaidoms. O šeip viskas yra perkama ir daromos rinkliavos tik po tėvų susirinkimo. Auklėtoja pasiūlo ko vaikams labiausiai trūksta, o tėveliai sprendžia pirkti ar ne. Nežinau ka dar paršyti ir taip daug pripyškinau. Jeigu kam bus įdomu galėsiu daugiau apie šį darželį papasakoti. Visgi jau nuo lopšelio keliaujam, o dabar priešmokyklinę grupę lankom.  Jeigu ką klauskit...
Misis X
2005 02 06, 23:22
Mamytės, o "Žiburėlyje" pamokėlės vyksta tik darželinukams ar ir lopšelyje jau su vaikučiais užsiima. Iki kokio amžiaus vaikai dar laikomi lopšelinukais? Ačiū  .
Neringucia
2005 02 10, 13:05
QUOTE(sole @ 2005 02 07, 00:23) Mamytės, o "Žiburėlyje" pamokėlės vyksta tik darželinukams ar ir lopšelyje jau su vaikučiais užsiima. Iki kokio amžiaus vaikai dar laikomi lopšelinukais? Ačiū  . Iš mano patirties, tai lopšelinėje grupėje tikrai neatsimenu ar buvo pamokėlės, bet ten viena auklėtoja grojo akardeonu, tai bent jau muzikinės veiklos manau tokiem mažuliam uzteko  Tačiau kiek atsimenu tai per Kalėdinį vakarėlį lyg ir dainavo, ir grojo, ir elėraščius bandė deklamuoti. Bet nuo 3 metuku tai tiksliai atsimenu, jog būdavo. Net pratybas pirko. O ir kai kurie tevai nesuprato kam tokiem mažiem tos pratybos. Bet kai gale metų gražino jas su vaikų atliktom užduotėlėm tai labai man jos patiko. Tokios knygeles, kur lapai atskirai, kaip į albumą susegti. Tai vaikučiams ištraukia po vieną tai dienai skirtą lapą ir knygelės sveikos lieka, nesuplėšytos.  Beje lopšelinukai šiame darželyje yra nuo 2 iki 3,5 metų (žiūrint kokio amžiaus į tą pirmą grupę ateini)
Nu va kiek Neringucia geros info parase  , kaip tik mes nuo rugsejo pereisim i Zibureli. Bus nors kiek ramiau, zinodami ko laukti, kad tik aukletojos geros papultu, nes kaip jau isitikinau beveik viskas priklauso nuo ju. Tik man dar uzkliuvo tame darzelyje kad lauke aplinka skurdoka, kazkaip nera jokiu zaidimu aiksteliu vaikams. Danguole55 o musu vaikai gal net gali eiti i ta pacia grupe, nes musiskiui dar nebus 3, o tavo jau bus virs 2. Jei gali parasyk kur mazdaug gyvenate, gal mes kaimynai.
stellcis
2005 04 04, 09:09
As va irgi ka tik pasiskambyjau... Tokia maloni direktore, sako, nors grupes tik nuo rugsejo, bet padesim kuo galesim, tai ir veskit nuo birzelio, ziuresim kaip bus... uzrase i knyga, ir jokiu vaiksciojimu nereikejo... Na, ziuresiu, kaip cia bus
QUOTE(stellcis @ 2005 04 04, 09:09) As va irgi ka tik pasiskambyjau... Tokia maloni direktore, sako, nors grupes tik nuo rugsejo, bet padesim kuo galesim, tai ir veskit nuo birzelio, ziuresim kaip bus... uzrase i knyga, ir jokiu vaiksciojimu nereikejo... Na, ziuresiu, kaip cia bus  Tai būtinai parašyk kaip jums seksis, nes nuo rugsėjo ir mes prisijungsim į šį darželį ir būtų gerai žinoti kokia ten tvarka. Gal net ir į tą pačią grupę papulsim nes skirtumas tarp vaikų vos keli mėnesiai
stellcis
2005 06 01, 21:04
taigi Vikix, po didelio laiko tarpo rašau savo įspūdžius  Esam Viščiukų grupėj  Tiesiog atejau pas direktorę su visom pažymom ir pasiprašiau nuo kitos dienos pasibandyti ( kadangi atostogų buvo likusios tik 2 dienos  ) Kas svarbiausia buvo, tai tik paties vaikiuko adaptacija  bet šiaip direktorė tikrai labai maloni  Hmmm... grupėj šiek tiek buvau šokiruota iš pradžių... Manau, visada taip būna, kai išleidi savo popintą vaikiuką KAŽKUR ir atiduodi į svetimas rankas  Maistas pasirodė per prastas, auklėtoja per griežta, vaikai apsisnargliavę... Na, galiu paminėti, kad atėjusi pasiimti visada puolu šveisti mažylės nosį  Na, nežinau, mano mažąja auklėtojos nesiskundžia, ji nei verkia, yra paklusni, noriai eina miegoti... Nuo praeitos savaitės jau pradėjau vest ir be pamperso... Nors taip pat galiu paminėt, kad į puoduką daro ji tik daržely, o namie girežtai atsisako  Aišku, parsivedu ją visą mėlyniutą, na, manau, kad ten tiesiog dūksta su vaikais  Jau trečia savaitė ir dar tfu tfu tfu ji noriai eina į darželį, tad iš to sprendžiu, kad su mano vaiku gerai elgiamasi  Va, o ką daugiau paminėti, tai net nežinau, jei ką klausk, ok?
Nu šaunuolė, kad taip greitai priprato prie naujos aplinkos, nes aš kai prisimenu savo lipšelinuko pirmas dienas darže, tai net siaubas ima... O kas liečia tvarka darže tai ji matyt visur panaši. Mūsų irgi grįžta snargliuotas, kartais ir koše aplipes, bet matyt auklėtojoms per sunku nuprausti vaikus pavalgius, nors grupėj 5-6 vaikai. O kokio amžiaus Jūsų aukletoja, kiek vaikiuku grupėj, kaip aplinka sutvarkyta? Nu labai jau įdomu...
stellcis
2005 06 05, 14:15
QUOTE(vikix @ 2005 06 05, 12:12) Nu šaunuolė, kad taip greitai priprato prie naujos aplinkos, nes aš kai prisimenu savo lipšelinuko pirmas dienas darže, tai net siaubas ima... O kas liečia tvarka darže tai ji matyt visur panaši. Mūsų irgi grįžta snargliuotas, kartais ir koše aplipes, bet matyt auklėtojoms per sunku nuprausti vaikus pavalgius, nors grupėj 5-6 vaikai. O kokio amžiaus Jūsų aukletoja, kiek vaikiuku grupėj, kaip aplinka sutvarkyta? Nu labai jau įdomu... Auklėtoja, gal kokių 40metų, gal daugiau, auklytė taip pat... 15 vaiku grupėj... Niu žaisliukų pakankamai, taip minimalistiškai viskas, niu bet tikrai norėčiau, pastebėti iš šono, kaip ten viskas vyksta, tada gal ramiau būtų...
Nu bet vaikų tikrai daugoka grupėj, gal čia vasara sujungta, o kokio amžiaus vaikučiai ar daug yra vyresnių ? O pastebėti tai aišku kad įdomu būtų, man tai labai įdomu kaip jie valgo, nes musu Justas namie tai nelabai ką ir valgo, o ten sako kad ir viską kartais suvalgo  Aš tai kai nuvažiuoju pasiimti kartais mašinoj lauke pasėdžiu, o tuo metu jie smėlio dėžėj kapstos tai pažiūriu kaip jie ten elgiasi
Gintarė
2005 07 04, 10:00
Mane labai domina kaip ten darzelyje mokykla? Iki 4 klases  O kur paskui, prie kokios mokyklos priskirti ar iskeliauja kas kur nori, ar visi kartu
Neringucia
2005 07 04, 10:35
Labas, Gintare. Tikrai neseku šios temos, nes darželiai jau kaip ir praeitas etapas  Dabar mokyklinės problemos aktualiau. Maniškis jau užrašytas į šią pradinę mokyklą. Pasirinkau todėl, kad viską apsvarsčius tai tinkamiausias variantas būtent mano vaikui. Šiaip tai iš priešmokyklinės grupės į šią pradinę toliau eina apie pusę grupės. Kiti tėveliai visgi rinkosi pagrindinę ar vidurinę būtent dėl tos priežasties, kad vaikas sunkiau adaptuosis atėjęs nuo penktos klasės. Kitiems kitos mokyklos paprasčiausiai buvo arčiau. Maniškio būsimoji mokytoja paliko neblogą įspūdį ir rinkliavos tikrai nepačios baisiausios, rinko po 100Lt (50Lt pratyboms ir 50Lt lubų remontui). Klasė sutvarkyta buvusių mokinių tėvelių, sudėtas parketas, suolai atrestauruoti. O kaip ten bus po 4 klasės ir kur eis dar negalvoju, o ir su tėveliais dar nešnekėjome ta tema. Tikriausiai prievartos, kad visi eitų į vieną mokyklą nebus. Tai jau tėvelių pasirinkimas. Aš galvoju toliau leisti į Karoliniškių gimnaziją (aišku žiūrėsime kaip mokslai seksis  ). Nors mūsų gyvenimo tempas labai aktyvus ir neaišku ar iš vis dar čia gyvensime po tų keturių metų.
bublegum
2006 01 28, 14:06
mano berniukas lanko sita darzeli nuo pavasario ir mes esame labai patenkinti. Aukletojos neblogos, nors as labai bijojau del elgesio su mano vienturteliu. Todel vis klausinejau  ar nebara, ar nesaukia, ka sako kai padarai ta ir ta. Labai greit atprato nuo pamperso per pietu miega ir nuo ciulptuko, nors mums tai sunkiai namie sekesi.
O kokią grupę lanko taviškis? nes mano vaikas irgi lanko šį darželį
bublegum
2006 01 29, 13:44
QUOTE(vikix @ 2006 01 28, 21:46) O kokią grupę lanko taviškis? nes mano vaikas irgi lanko šį darželį  mes lankom Drambliuku  grupe nuo rudens. Nes paaugom ir perejom is visciuku.
stellcis
2006 01 30, 00:08
QUOTE(vikix @ 2006 01 28, 20:46) O kokią grupę lanko taviškis? nes mano vaikas irgi lanko šį darželį  Mes irgi Visciukuose
Katerina.S
2006 03 16, 17:23
O iki keliu dirba darzelis?
Iki 19 val. budinti grupė
QUOTE(Nadi @ 2007 08 04, 19:51) Gal kas gali papasakot apie darželį ? Kas dabar lanko?? Nieko ten nepasikeitė  viskas priklauso nuo to kokia auklėtoja, daugiau viskas normaliai darželis kaip darželis  tiesa pastatė medinukus tokius vakučiams lauke, ko tikrai labai trūko O kada i darželi eisit, gal jau žinai į kokią grupę?
QUOTE(vikix @ 2007 08 15, 12:02) Nieko ten nepasikeitė  viskas priklauso nuo to kokia auklėtoja, daugiau viskas normaliai darželis kaip darželis  tiesa pastatė medinukus tokius vakučiams lauke, ko tikrai labai trūko O kada i darželi eisit, gal jau žinai į kokią grupę? Mums dar 9 men., tesiog nezinau ar cia uzsirasyti vaika, ar i "Medyneli". Planuoju vesti kai bus 3 metai
Čia didelis pliusas kad yra ir pradinė mokykla, manau vaikams daug ramiau ir saugiau, tokioj aplinkoj pradėti mokytis  o nelankius čia darželio patekti į mokyklą manau šansų nedaug ... nes beveik visi vaikai pereina į mokyklą...
pokemonas
2007 08 30, 14:47
QUOTE(vikix @ 2007 08 21, 08:17) Čia didelis pliusas kad yra ir pradinė mokykla, manau vaikams daug ramiau ir saugiau, tokioj aplinkoj pradėti mokytis  o nelankius čia darželio patekti į mokyklą manau šansų nedaug ... nes beveik visi vaikai pereina į mokyklą... Pliusas tik tėvams, o vaikams didelė bėda. Mano pirmasis jau dabar rėkia, kad nė už ką broliukui neleis lankyti pradinės mokyklos darželyje, nes po to vaikui nereali trauma pradėt lankyti normalią mokyklą - jis neturi jokių bendravimo gaujoje įgūdžių. Kaip mano vaikis išsireiškė - ateini į normalią mokyklą ir staiga pasaulis pasidaro toks didelis didelis, tu niekam nerūpi ir niekas tavim nesidomi, išskyrus senbūvius, kad lyšną kartą įspirtų, pastumtų, apspjautų ir išvadintų mamuku-darželinuku. Beje, lankė bičas Žiburėlį. Kiek žinau su tom pačiom problemom susidūrė ir mano draugai bei kaimynai, kuriems užteko/neužteko proto leisti į pradinę mokyklą vaiką darželyje. Vat tik vienoj vietoj man neramu - darželyje jie padaboti, pamaitinti ir sėdi saugūs už tvoros po suaugusių priežiūra, a toj didelėj - valgykloj išleis pinigėlius colai ir čipsams, po to kuprynę ant pečių ir dundai-dundai namo, ten kompas linksmins kol tėvai nepareis... geriausiu atveju, o jei išradingas žmogelis tai ir kitokių pramogų prisigalvos
Dėl traumų tai manau jų ir taip pilna ir penktokas jau bent kiek didesnis, negu pirmokas  o šiaip maniškis ir taip ne iš tų kur labai sutraumuosi  ir bendravimo jam užtenka, kartais netgi reikia pristabdyti ... o va kontrolė manau kokių 10 kartų didesnė čia nei kokioj "normalioj" mokykloj. Beje žinau bent kelias šeimas kurių vaikai čia mokosi/mokėsi ir nieko labai blogo negirdėjau ... kaip tik geri atsiliepimai
sveikos mamytes, norejau paklausti o papildomi kokie nors bureliai yra siame darzelyje?
Kasmet vis keičiasi .. šiemet yra šokių, dainavimo, anglų kalbos ..
Lijundra
2007 12 04, 21:58
Sakykit, o kad tikrai patektum į šį darželį nerreikia papildomų priemonių imtis?
kristulyte
2007 12 06, 15:08
QUOTE(Lijundra @ 2007 12 04, 22:58) Sakykit, o kad tikrai patektum į šį darželį nerreikia papildomų priemonių imtis? sveika! na, nemanau.... atejau, uzrasiau savo dukryte nuo ateinancio rudens be jokiu problemu. aisku, klausimai apie tai kur ir kuom dirbame su vyru buvo, bet siaip man direktore pasirode labai siltas zmogus.... gal kas is lankanciu vaiku mamyciu parasys savo atsiliepimus?....
juratija
2008 04 14, 12:27
va šiandien dar šnipinėjau apie darželius... Praėjom ir pro Žiburėlį. Man jis visai patiko... Bent iš išorės. Tvora gal ne nauja, bet gerai išsilaikiusi, aukšta, daug vietos lauke vaikučiams žaisti, nemažai žaidimų aikštelių ir ne tik sovietinių atgyvenų. Viduj nebuvau, bet panašu, kad nešalta- langai ne nauji, bet gerai išsilaikę. Žinoma, plastikinių ir nereikia- daugiau natūralios ventiliacijos, o ir šiaip natūraliau. Man tik užkliuvo, kad pora auklėtojų sustoję ir plepa, o ne žaidžia su vaikais. Jų auklėtiniai knisosi smėlio dėžėse. O oras šiandien tikrai dar ne šiltas- aš rankas sušalau bevaikščiodama. Tai kaip tie vaikučiai šaltoje žemėje žaidžia? Kitos grupės laikstė aplinkui, karstėsi ant turėklų, supynių, žaidė slėpynių...
ir mes jau lankom pora savaichiu si darzeli
patinka aukletojos. siek tiek maistas kliuna- ana savaite vo ne kas antra diena pietum desreles buvo. aisku, gal visur taip..
ir dar is draugiu psakojimo - kituose veiklos daugiau : kazkokie teatrai atvaziuoja... bet chia dar anksti spresti
Dėl teatrų tai čia viskas gerai .. būna jie ir tikrai dažnai, tiesiog dabar jau vasara jų mažiau bus .. nes atostogos, bet nuo rudens tikrai dažnai būna ..
dziaugiuosi, kad temele i virsu pakilo.. tikiuosi ir daugiau mamu prisijungs su mintimis ir paisiulymais del darzelio. as dar toki klausima turiu: kodel musu grupe neeina ant supyniu ziasiti -jie zaidziai tik savo teriorijoje, kur yra tik smelio deze ir pavesine. nors jau yra nemaziukai - 3-4 metu vaikai, tachiau ant supyniu jiems eiti neleidzia
Kiekviena grupė turi savo teritoriją, bet kad ten nėra supynių Mano nuomone, tai smėlio dėžėj mažiau vaikus prižiūrėti reikia nei ant sūpynių  tai kam varginti ... bet kai bus susirinkimai ar pildysit anketas, rašykit savo pageidavimus, kodėl ne .. tik pastebėjau kad dažnai pykčiai prasideda ant tų sūpynių, vienas nori, kitas nori, o sūpynės tik 2
QUOTE(alinka @ 2008 06 29, 23:08) dziaugiuosi, kad temele i virsu pakilo.. tikiuosi ir daugiau mamu prisijungs su mintimis ir paisiulymais del darzelio. as dar toki klausima turiu: kodel musu grupe neeina ant supyniu ziasiti -jie zaidziai tik savo teriorijoje, kur yra tik smelio deze ir pavesine. nors jau yra nemaziukai - 3-4 metu vaikai, tachiau ant supyniu jiems eiti neleidzia Ar dukrytė kartais ne Meškiukų grupę lanko
Lijundra
2008 07 25, 13:10
kas nuo rudenio keliaus į priešmokyklines (paskutines) grupes šiame darželyje? Ar rinksitės rugsėjo 1d. ir kur? Nes mes lankysime šį darželį pirmus metus, ir direktorė patikino, kad rugsėjo 1 d. tikrai neit, nes jos nebus. Tačiau gal organizuojamas koks pirmas susitikimas. Be to, jei tėveliams į darbą, tai vistiek reikia vaikus kažkur vest. Kaip elgsitės lankantys šį darželį rugsėjo 1 d. Vis tiek nulinukams kažkokia įžanga gal turi būt?
Mes lankysim  bet mes ir iki šiol lankėm ... kaip ir paprastai vesim ir rugsėjo 1. O ta šventė tai gal daugiau mokinukams, o jie dar vis tiek darželinukai O jau žinok į kokią grupę eisit ?
Lijundra
2008 07 28, 17:18
QUOTE(vikix @ 2008 07 26, 14:25) Mes lankysim  bet mes ir iki šiol lankėm ... kaip ir paprastai vesim ir rugsėjo 1. O ta šventė tai gal daugiau mokinukams, o jie dar vis tiek darželinukai O jau žinok į kokią grupę eisit ? Ačiū, ne, konkrečiai nieko nežinom. Mes naujokai. Tik sakė, kad bus dvi grupės.
QUOTE(dange @ 2008 07 03, 10:36) Ar dukrytė kartais ne Meškiukų grupę lanko  meskiuku. tik dabar nelanko. atostogps. nuo rugsejo vel prades
Lijundra
2008 08 19, 11:46
Gal žinote ar yra sąrašai jau priešmokyklinių grupių. Kada jie būna. Ar reiks direktorei skambinti?
Yra jau sąrašai
Lijundra, ar jau lankot darželį, kaip sekasi priprasti ???
Lijundra
2008 09 04, 18:15
QUOTE(vikix @ 2008 09 04, 13:56) Lijundra, ar jau lankot darželį, kaip sekasi priprasti ??? ačiū, lankom labai noriai kol kas. Tik va sloga užpuolė, su tuštinimusi sutrikimai. bet aš ir nesitikėjau, kad bus lengva. Lyg ir miegoti nebenori pasilikti. Nori, kad anksčiau paimtume. Bet tada išsimuš iš ritmo. Tai laikas parodys. Labiausiai jaudinasi seneliai. O kad mane kas nuramintų, taip kaip aš juos. man taip reikia dabar to. Nes šiaip gyvenime š...
Patikėk pradžia visada sunki... bet pripras, ras draugų bus ir jam ramiau ir tau neatrodys gyvenimas š .... Be to abiejose grupėse yra naujokų, todėl tikrai jiems lengviau kai ne vienas .... Nežinau kurioj grupėj taviškis, bet mano vaikis jau su vienu naujoku labai susidraugavo, tai va ir galvoju gal ten tavo vaikis Gali AZ parašyti kurioj grupėj ...
ievuze.t
2008 09 09, 18:38
Sveikos,
mes jau kelios dienos lankom Vyščiukų grupę. Kols kas tikrai sekasi neblogai, paliekant paverkia, bet šiaip ramus,sakė ir gerai valgo, ir miega... Darželiu kol kas patenkinta. Tik va šiandien su-inojau, kad nėra ten šilto vandens, nesupratau ar laikinai, ar iš vis nebūna... Direktorės nemačiau, bet tikrai patiko. Užrašė telefonu. Prieš metus, kai ieškojom darželio, ne vienas darželis Pašilaičiuose (mes iš Perkūnkiemio) net prašymo nepriiėmė. O ten pasiskambino, telefonu užrašė, o rugpjūčio pabaigoje paskambino ir paklausė ar eisim. Buvau nustebinta. Na aišku matyt įtakos turi, kad čia vaikučių gal mažiau, bet vis tiek...
QUOTE(ievuze.t @ 2008 09 09, 19:38) Sveikos, mes jau kelios dienos lankom Vyščiukų grupę. Kols kas tikrai sekasi neblogai, paliekant paverkia, bet šiaip ramus,sakė ir gerai valgo, ir miega... Darželiu kol kas patenkinta. Tik va šiandien su-inojau, kad nėra ten šilto vandens, nesupratau ar laikinai, ar iš vis nebūna... Direktorės nemačiau, bet tikrai patiko. Užrašė telefonu. Prieš metus, kai ieškojom darželio, ne vienas darželis Pašilaičiuose (mes iš Perkūnkiemio) net prašymo nepriiėmė. O ten pasiskambino, telefonu užrašė, o rugpjūčio pabaigoje paskambino ir paklausė ar eisim. Buvau nustebinta. Na aišku matyt įtakos turi, kad čia vaikučių gal mažiau, bet vis tiek... Karšto vandens šitoj Karoliniškių daly kelias dienas nėra- remontas
o as labai nuliudau, kad neruosia vaikuchiai jokiu vaidinimu kaledoms. drauges tik giriasi -mano vaikas vilka,s o man dar kaz nors. o pas mus nieko
Tai kaip Kalėdos ?? ar parodė vaikučiai ką nors ??
parodė, daugiau aišku buvo bendrų tėvų/kalėdų senelio/vaikų žaidimo su cd grotuvu - bet 3 daineles ir kartu su muzikos mokytoja sudainavo. pora eileraštuku visi kartu papasakojo. gal koks mažas vaidinimas būtų ir nieko visai- bet gal iš tikro su jais dar persunku ką nors paruošti?
dabartinis galvos skausmas -jie visiškai neeina į lauka jau pora mėnesių. suprantu -dažnas vaikas ir pakosti ir ir pačiaudi - bet negi sveikiau tike laiko patalpoj vienoj sėdėt...
ir dar, gal čia tik mano dukrą liečia- bet ji akivaizdžiai neišsikrauna darželyje -namusoe tokia akrobatika prasideda- matosi taupė taupė energija -ir štai jums........ kartais toks vaizdas -kad juos ten tik rikuoja ir drausmina -o pašėlti ir neišeina deramai
Jeigu į lauką neina, tai kur išsikrauti  aišku kad grupėj ten siautėt tikrai neleidžia ...
Šaltmėtė
2009 02 24, 10:56
Sveikos, mamos. Ar yra kurių vaikučiai eina į šio darželio priešmokyklinę grupę? gal netgi Žiniukus lanko? Būtų faina pabendrauti.
|
|