Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Karoliniškės: Žiburėlis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
alexiuke
QUOTE(alinka @ 2011 09 20, 22:57)
as noriu nuosirdzia pasidziaugti ir pagirti aukletoja NADEZDA, ir mokytoja VIOLETA
Papildyta:
Mano vaikai abudu laimingi, kai juos pasiimu-it tai svarbiausia. ir nors buvau kritikuota, kai leidau sau pakomenoupti netinkamus kitu aukletoju veiksmus-supratai, tikrai nesu nei priekabi nei per daug reikalaujanti. Tiesiog-kai zmogus dirba savo darba-is karto matosi-ir visi kiti trukumai lyg ir dingsta
*

nuosirdziai,taip ir neismokote lietuviu kalbos, todel puikiai suprantu kodel patinka aukletoja nadezda,o man smagu,kad mano vaikui nereik mokytis klaidingos kalbos:)
smile.gif smile.gif
alinka
QUOTE(alexiuke @ 2011 12 06, 08:14)
nuosirdziai,taip ir neismokote lietuviu kalbos, todel puikiai suprantu kodel  patinka aukletoja nadezda,o man smagu,kad mano vaikui nereik mokytis klaidingos kalbos:)
smile.gif  smile.gif
*

Nadežda-taisyklėse nėra nurodyta, kad jei žmogus nepatinka, leistina jo vardą rašyti iš mažos raidės tongue.gif

ir taip galima iki begalybės. Bet ar verta?
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 12 27, 14:39)

ačiū už straipsnį, mano sūnus susirgo irgi per šventę darželyje. nustebau, kad visiškai nedalyvavo linksmybėse, net nepriėjo prie dovanos. Pakeliui atgal užmigo mašinoje, o namuose pamatavom-38. Bet jau viskas gerai, tfu tfu tfu
nmante
labas,
ka galite pasakyti apie pradinį ugdymą šioje pradineje mokykloje,galvojam cia eit:)
aciu
_Fly_
QUOTE(alexiuke @ 2011 12 06, 09:14)
nuosirdziai,taip ir neismokote lietuviu kalbos, todel puikiai suprantu kodel  patinka aukletoja nadezda,o man smagu,kad mano vaikui nereik mokytis klaidingos kalbos:)
*

Iš pagarbos taisyklingai kalbai bent nosines ir kitas lietuviškas raides galėtumėt bent jau rašyti mirksiukas.gif Nadeždos kalba gramatine prasme taisyklingesnė už jos kolegių Jūsų tautiečių (tik tarimas su akcentu), nes kiek teko girdėti netaisyklingos leksikos iš kitų šio darželio auklėtojų, tai patikėkit Jūs manimi mirksiukas.gif Jei Jūs kažko nematote ar negirdite, tai nereiškia, kad tai nevyksta. Be to...kur kas svarbiau vaiko pasiekimai, lavėjimas, požiūris į jį kaip į vaiką, o ne kaip į darbo įrankį, kas šiais laikais labai reta, bet ką duoda Nadežda. Džiaugiuosi, kad mano vaikas buvo būtent pas šią auklėtoją, nes tikrai turime, su kuo palyginti. Dauguma mūsų grupės vaikučių mamų patvirtintų tai. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.