Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Karoliniškės: Žiburėlis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
vikix
QUOTE(Šaltmėtė @ 2009 02 24, 10:56)
Sveikos, mamos.
Ar yra kurių vaikučiai eina į šio darželio priešmokyklinę grupę? gal netgi Žiniukus lanko? Būtų faina pabendrauti. ax.gif
*

Lanko žiniukus mirksiukas.gif
Šaltmėtė
QUOTE(vikix @ 2009 03 01, 13:58)
Lanko žiniukus  mirksiukas.gif
*

Sveika. Aš naujoko mama. ax.gif Maniškis ten tik savaitę eina, bet jau spėjau pasibaisėti mityba... blink.gif Kokia tavo nuomonė?
vikix
Aš jau nesistebiu schmoll.gif
Lijundra
QUOTE(vikix @ 2009 03 02, 18:15)
Aš jau nesistebiu   schmoll.gif
*

Mano vaikas irgi nelabai ten ką valgo.
Kas ruošiasi eiti į pirmą šios mokyklos klasę?
Feeling
Laba,
taip būtų įdomu pabendraut su mamoms, kurios susidūrė su auklėtojas Gražina: šiuo metu ji dirba su pačiais mažiausiais grupėje. Susidariau labai blogą nuomonę: prieš savaitę ėmiau vest mažiukę mergaičiukę į šį darželį, vieną rytą 3 valandas praleidau kartu su vaikais grupėje, mačiau, kaip tėvai suveda vaikus: nei vieno vaiko nepasitiko, nei vieno neapkabino, nei vieno neužkalbino. Apsiovus aukštakulniais batais stovėjo grupės kampe ir dirigavo eismą pakeltu balsu. Per 3 valandas jokio žaidimo, jokio bendravimo su vaikais - jau nekalbu apie kokį galvelės paglostymą. Kaip paklausiau, ar vyksta kokie užsiėmimia, tai ji net nusijuokė: "jūs ką, juk tie mažiukai žiūri tokioms akim ir nesupranti, ar jie ką nors supranta, ar ne". Kai vienas vaikas užsigavo, ėmė verkt, tai ji ne vaiką paramino, o man sakė: "oi, čia dar tike visko bus, kad tokios smulkmenos, tokie paverkimai - tik mažas trupinėlis"...

Būtų be galo įdomu sužinot jau lankančių šį darželį vaikų mamų nuomones 4u.gif
alexiuke
QUOTE(Liagushka @ 2009 03 07, 00:02)
Laba,
taip būtų įdomu pabendraut su mamoms, kurios susidūrė su auklėtojas Gražina: šiuo metu ji dirba su pačiais mažiausiais grupėje. Susidariau labai blogą nuomonę: prieš savaitę ėmiau vest mažiukę mergaičiukę į šį darželį, vieną rytą 3 valandas praleidau kartu su vaikais grupėje, mačiau, kaip tėvai suveda vaikus: nei vieno vaiko nepasitiko, nei vieno neapkabino, nei vieno neužkalbino. Apsiovus aukštakulniais batais stovėjo grupės kampe ir dirigavo eismą pakeltu balsu. Per 3 valandas jokio žaidimo, jokio bendravimo su vaikais - jau nekalbu apie kokį galvelės paglostymą. Kaip paklausiau, ar vyksta kokie užsiėmimia, tai ji net nusijuokė: "jūs ką, juk tie mažiukai žiūri tokioms akim ir nesupranti, ar jie ką nors supranta, ar ne". Kai vienas vaikas užsigavo, ėmė verkt, tai ji ne vaiką paramino, o man sakė: "oi, čia dar tike visko bus, kad tokios smulkmenos, tokie paverkimai - tik mažas trupinėlis"...

Būtų be galo įdomu sužinot jau lankančių šį darželį vaikų mamų nuomones  4u.gif
*

Mano vaikas lanke lopselio grupe sitame darzelyje, dirbo ta pati aukletoja Grazina. Ziuriu nieks nesikeicia. Gilios darzelio tradicijos... verysad.gif
Lijundra
QUOTE(alexiuke @ 2009 03 13, 21:33)
Mano vaikas lanke lopselio grupe sitame darzelyje, dirbo ta pati aukletoja Grazina. Ziuriu nieks nesikeicia. Gilios darzelio tradicijos... verysad.gif
*

Tai mums pasisekė su auklėtojom. Auklėtojos Virginija ir Nadiežda priešmokyklinukų grupėj labai normalios ir savo vietoj. Žinoma nereikia reikalaut, kad jos ten bučiuotų tuos vaikus, bet bendravimas žmogiškas. Tik va gaila nežinau ar ne, kad ne visi vaikai patenka į prmąją klasę iš priešmokyklinukų.
vikix
Taip visi tiesiog ir negali patekti nes priešmokyklinukų virš 30, o klasė bus tik viena 24 vaikų ... ax.gif

Dovira
QUOTE(Liagushka @ 2009 03 06, 22:02)
Laba,

*

Dovira
[FONT=Arial][SIZE=1]
QUOTE(Liagushka @ 2009 03 06, 22:02)
Laba,

*

Oi teko teko bendrauti... Šiaip pirmosios dienos įspūdžius po šiai dienai prisimenu:) Na gal buvo toks sąlyginai lengvas šokas, kaip išgyrdau, kaip ten jie valgo visi verkdami ir auklėtoja Gražina vis griežtu balsu ragina "VALGYKIT". Neveltui po tos pirmos dienos porą mėn vaikas nenorėdavo eiti į darželį. Na bet nieko - išgyvenome:)
O kaip auklėtoja, tai man ji visai nebloga. Aišku po pirmo įspūdžio buvo "kryželį užsidėjusi", bet laikui bėgant nuomonė pasikeitė, ypač lyginant su kita auklėtoja.
Tiesiog daugiau šiokia tokia lavinama veikla užsiimdavo ir šiaip žmoniškai galėdavai pakalbėti, nebūdavo jokių išsisukinėjimų.
Aišku liūdna, kad tos veiklos mažiukams mažai. Kituose darželiuose jau tokiems pipirams būrelių yra. Arba bent jau auklėtojos daugiau užsiima. Labai gaila, kad viskas stovi vietoje ir niekas nesikeičia. O idėjų tėveliai tai kasmet pažeria. Taip pat liūdna, kad nėra jaunų auklėtoju, su nauju mąstymu. Tiesiog ateina naujas jaunas darbuotojas, pabūna porą mėnesių ir dingsta.
Šiaip darželis nėra blogas - vadovo reik gero:)
Feeling
QUOTE(Dovira @ 2009 03 26, 17:31)
Aišku liūdna, kad tos veiklos mažiukams mažai. Kituose darželiuose jau tokiems pipirams būrelių yra. Šiaip darželis nėra blogas - vadovo reik gero:)
*

Mano draugė tokio pat amžiaus, kaip mano mergaitė, veda sūnų į kitą darželį: pirmadieniais - choreografija, trečiadieniais - muzikavimas, penktadieniais - užsiėmimai grupėje. O šios auklėtojos kai paklausiau apie užsiėmimus, tai ji amn atsakė: na kokie gi čia užsiėmimai su tokiais mažiukais, taigi jie nieko nesupranta. Aš buvau grupėje, kai viena mama atvedė sūnų ir sakė auklėtojai, kad sūnus iš nervų net vemia, kai reikia eit į darželį, tai kad nors kiek daugiau dėmesio tam vaikui būtų skyrę - nieko panašaus. Tiesiog tarpusavyje su šeimininke nušnekėjo, kad nesąmonė kažkokia. Po savaitės atsiėmiau vaiką iš šio darželio. Ir viską, ką mačiau ir ką galvoju, pasakiau vedėjai. Kuri pasakė, kad ne aš viena taip sakau, bet "na ką padarysi: ateini į grupę - vaikai pavalgę, nerėkia, kelnės neprivarytos - už ką atleist auklėtoją?". Žinoma, meilės vaikams jei nėra, tai koks gali būt atsidavimas darbui. Bet kai su vaikais bendraujama tik pakeltu tonu - taip negali būti...
Dovira
QUOTE(Lijundra @ 2009 03 16, 11:29)
Tai mums pasisekė su auklėtojom. Auklėtojos Virginija ir Nadiežda priešmokyklinukų grupėj labai normalios ir savo vietoj. Žinoma nereikia reikalaut, kad jos ten bučiuotų tuos vaikus, bet bendravimas žmogiškas. Tik va gaila nežinau ar ne, kad ne visi vaikai patenka į prmąją klasę iš priešmokyklinukų.
*

Pritariu, tai pačios žmoniškiausios auklėtojos:) Pasak mano vaiko: "Virginija yra griežta, bet mes ją labai mylime, nes kaip mums būna labai liūdna, visada ji mus apkabina ir nuramina. Nadiežda irgi gera, bet ji neapkabina, tai mes kartais pameluojam, kad mylim ją":))) Sveikatos ir stiprybės toms auklėtojoms ir kad nepabėgtų iš darželio:)
Va dar pernai turėjom irgi gerą auklėtoją Virginiją - jauną, pilną įdėjų, bet deja, "neatlaikė" žmogus. Oi koks šokas buvo vaikui, kaip sužinojo, kad jos jau nebebus. Katastrofa vaikams buvo.sad.gif
Vakare31
o as esu kitokios nuomones, ir siame darzelyje yra dar keletas sauniu aukletoju smile.gif
Vakare31
mes lankome meskuciu grupe ir esame labai patenkinti. dirba jaunos aukletojos, vyksta pamokeles na ir svarbiausia, kad vaikas noriai eina. o visokiu bureliu ar dar kazko tai as manau nera net reikalo noret, nes drauges sake kad visuose darzeliuose panasi situacija. o beto pilna mieste bureliu tik netinget veziot reikia, dar geriau ir vaikui pakeist aplinka, darzely buna ir taip kasdien smile.gif
alexiuke
QUOTE(Dovira @ 2009 03 26, 17:31)
[FONT=Arial][SIZE=1]

Oi teko teko bendrauti... Šiaip pirmosios dienos įspūdžius po šiai dienai prisimenu:) Na gal buvo toks sąlyginai lengvas šokas, kaip išgyrdau, kaip ten jie valgo visi verkdami ir auklėtoja Gražina vis griežtu balsu ragina "VALGYKIT". Neveltui po tos pirmos dienos porą mėn vaikas nenorėdavo eiti į darželį. Na bet nieko - išgyvenome:)
O kaip auklėtoja, tai man ji visai nebloga. Aišku po pirmo įspūdžio buvo "kryželį užsidėjusi", bet laikui bėgant nuomonė pasikeitė, ypač lyginant su kita auklėtoja.
Tiesiog daugiau šiokia tokia lavinama veikla užsiimdavo ir šiaip žmoniškai galėdavai pakalbėti, nebūdavo jokių išsisukinėjimų.
Aišku liūdna, kad tos veiklos mažiukams mažai. Kituose darželiuose jau tokiems pipirams būrelių yra. Arba bent jau auklėtojos daugiau užsiima. Labai gaila, kad viskas stovi vietoje ir niekas nesikeičia. O idėjų tėveliai tai kasmet pažeria. Taip pat liūdna, kad nėra jaunų auklėtoju, su nauju mąstymu. Tiesiog ateina naujas jaunas darbuotojas, pabūna porą mėnesių ir dingsta.
Šiaip darželis nėra blogas - vadovo reik gero:)
*

jolapauk
Mes lankome žiniukus. Esame labai patenkinti. Grupėje dirba šauni auklėtoja Jagvyga ir auklytė Kristina.Visada malonios, šypsosi, viską paaiškina, papasakoja, ką vaikas veikė, kaip jam sekėsi. Vaikas noriai eina į darželį. Ačiū jums už viską. Kad visos tokios būtų.
jolapauk
Ups. Atsiprašau. Auklėtoja Jadvyga, o ne Jagvyga.
Vakare31

sveikos!!!!
kokia padetis darzelyje vasara? girdejau susijungia grupes?
blink.gif
alexiuke
taip vadovo ten mirtinai reik,nors jau tokio kuriam nors kas rupetu!turiu galimybe tik pries darba uzsukt pas direktore,bet tik pabuciuoju duris!kalbejausi su musu buvusia aukletoja Rasa tai ji paaiskino,kad direktores rytais nebuna...vienu zodziu nuotaikos nekokios.musu grupeje dirba dar tokia Nijole,tai visad kazka bamba,vis kazkuo nepatenkinta.o smagiausia,kad dar vietoj Rasos ta Grazina dabar pas mus dirba!gal kas zinot karoliniskese gera darzeli? verysad.gif
Fyja
QUOTE(alexiuke @ 2009 09 01, 19:51)
taip vadovo ten mirtinai reik,nors jau tokio kuriam nors kas rupetu!turiu galimybe tik pries darba uzsukt pas direktore,bet tik pabuciuoju duris!kalbejausi su musu buvusia aukletoja Rasa tai ji paaiskino,kad direktores rytais nebuna...vienu zodziu nuotaikos nekokios.musu grupeje dirba dar tokia Nijole,tai visad kazka bamba,vis kazkuo nepatenkinta.o smagiausia,kad dar vietoj Rasos ta Grazina dabar pas mus dirba!gal kas zinot karoliniskese gera darzeli? verysad.gif
*

Man tiesiog idomu... ar niekada negalvojot, kad aukletojos irgi gali tureti kompiuterius ir retkarciais uzeiti i Supermama? nenoreciau, kad mano vaiko aukletoja tokiu budu suzinotu apie tai, ka as apie ja galvoju g.gif
alinka
As labai patenkinta musu aukletoja Laura ir auklyte Regina. rimtai. neziurint i tai, kad mano dukra (beveik 5m.) eina i darzeli verkdama arba beveik verkdama-as matau, kad jos stengiasi-ir kad priezastis-mano dukros charakteryje ir siplnoje nervineje sistemoje. o kaip tu su tuo tvarkytis-as jau nebezinau. tarp kitko nuo snd. turim ir kita aukletoja-Ingrida. tai dar nepejom gerai susipazinti, nes kita aukletoja isejo auginti vaikeli.

butu paprasta manyti-kad pakeisim darzeli-bus superaukletojos-ir isterijos baigsis-bet geriau isiziurejus manau visur butu tas pats..... bandem apseti visa vasara visai be darzelio-ir rezultate visvien nuolat verkiantis ir ziziantis vaikas, agresyviai nusiteikes pries kitus vaikus ir reikalaujantis tik individualaus demesio........
Zosytė
Saugojau drauges dukryte,tai pora savaiciu vedziojau i darzeli ja. Bent jau lyginant su savo dukros darzeliu Kaune, buvau labai suzaveta,kad Nadiežda ryte pasitinka vaikus lauke, ir veda i lauka net 3 kartus. Ir siaip pastebejau mergyte ja myli.
Net susimasciau ar cia mes toki prasta darzeli lankome Kaune, kad dar po darbo dukra turiu pati i lauka vesti, nes praktiskai visada tupi tik grupeje, net vasaros metu. doh.gif Likau suzaveta..
myrmica
Hm , šiuo metu aš tikrai nesužavėta šiuo d/m... o greičiau lengvai įsiutus mad.gif
Sakyčiau esam begėdiškai reketuojami - baigėm darželį gegužės mėn. (priešmokyklinukai buvom) ir dabar pradėjom lankyti ten mokyklą, tai su sąskaita už pietus gavom ir sąskaitą už vasarą doh.gif atseit ugdymo mokestis doh.gif doh.gif doh.gif
tai jus man paaiškinkit koks gali būti ugdymo mokestis, jei mano vaikas baigė darželį ir vasarą jo nelankė???

alinka
si karta darzelis ne prie ko
chia visur tas pats
ugdymo priemoniu mokesti-1 lt/dienai
myrmica
Tai va, kad darželis... Viena, kai tavo vaikas po vasaros sugrįš į darželį, o visai kas kita, kai jis jį baigė ir pradeda lankyti mokyklą...
O be to, kam reikėjo, buvo pasakyta, kad parašytų prašymus, kad išeina iš darželio, o daugumai apie tai nutylėta... O dabar reketuoja unsure.gif
rita21
As esu labai patenkinta siuo darzeliu. Mano dukryte yra tik 2 metuku, ji lanko "Visciuku" grupe. Aisku vaikas, vaikui nelygus, vieni greitai apsipranta, kitiems kaip mano pupai, reikejo daugiau laiko. Aukletojos Rasa ir Grazina labai fainos, daug demesio skiria vaikams. Apie Grazina buvau prisiskaicius daug blogu atsiliepimu internete, bet galiu drasiai pasakyti, kad tai nesamone, visai ji gera. Moka prieiti prie vaiku. Visos man ten gerai dirbancios savo darba motereles, tiek aukletojos, tiek superine seimininkele Grazina. Aciu joms uz gera darba.
alexiuke
atleisk tu man,jeigu tau seimininke superine,tai arba tu irgi megstanti isgert arba as net nezinau.o del aukletoju ,tai kiekvienas turi savo nuomone...mes jau 3metai lankome si darzeli ir dar metukai liko,galiu pasakyti tik tiek,tikrai siame darzelyje yra puikiu,mylinciu vaikus zmoniu,bet yra ir tokiu,kad as labai abejoju ju kompetencija. g.gif
Reginok
Jau apmirusi temele 4u.gif .
Mamytes kuriu vaikuciai mokesi ar mokosi Ziburelio mokykloje, pasidalinkite savo nuomone apie mokytojas ir visa kita. Kazkaip nepazistama man darzelio- mokyklos sistema g.gif , kur jie valgo- klasese?, valgyklos gi nera g.gif .
Mano jaunelis lanko presmokyklinuku grupe "Smalsiukai", super aukletojos ir auklyte, bet nazinau ar cia eiti 1 klase ar i "Ryto" su vyresneliais leisti?!
alinka
o as jau praradau vilti, kad mano vaika per visa ziema isves i lauka nors karta.. ko tik negirdejau nuo fraziu: jus ir pati savo vaika galite isvesti................ pas mus 18 vaiku-kaip mes juos visus aprengsim(5-6 metu vaikai).............. nevalytas kiemas -nera kur vaikschiuoti................. mes atsiliekame su pratybomis-todel pirmenybe joms.......
kadangi priezastys vis kitokios kiekviena karta-speju kad jos ne pagrindines... Netgi teko girdeti kad aukletoja nepajegi isvesti vaiku i lauka..

Su pavydu pravaziuoju pro darzelius-kur aukletojos ne tik isveda vaikuchius i lauka, bet ir nueina su jais i gretima kalniuka-saukia jiems: Simai-vaziuok, Daiva-palauk... Kad graziai eilute ant kalniuko susidarytu... ir ju tikrai ten ne 5 ir ne 10. ir jie tikrai mazesni nei 5-mechiai.

I tai isgirdau-ISEITI IS DARZELIO TERITORIJOS GRIEZTAI DRAUDZIAMA..smile.gif

draudziama, tai draudziama....

gerai kad dabar nuo 5 dar sviesu-galime pabuti ir vakara lauke...
Vakare31
QUOTE(alinka @ 2010 02 09, 10:56)
o as jau praradau vilti, kad mano vaika per visa ziema isves i lauka nors  karta.. ko tik negirdejau nuo fraziu: jus ir pati savo vaika galite isvesti................ pas mus 18 vaiku-kaip mes juos visus aprengsim(5-6 metu vaikai).............. nevalytas kiemas -nera kur vaikschiuoti................. mes  atsiliekame su pratybomis-todel pirmenybe joms.......
  kadangi priezastys vis kitokios kiekviena karta-speju kad jos ne pagrindines... Netgi teko girdeti kad aukletoja nepajegi isvesti vaiku i  lauka..

Su pavydu pravaziuoju pro darzelius-kur aukletojos ne tik isveda vaikuchius i lauka, bet ir nueina su jais i gretima kalniuka-saukia jiems: Simai-vaziuok, Daiva-palauk... Kad graziai eilute ant kalniuko susidarytu... ir ju tikrai ten ne 5 ir ne 10. ir jie tikrai mazesni nei 5-mechiai.

*

Papildyta:
kokioje grupeje jusu vaikas?
na nezinau, matau, kaip vaikai tikrai eina i lauka, na gal tada bandykit rinktis kita darzeli (nereiks su pavydu ziuret, o galesit dziaugtis , kaip gerai) is jusu vienos vis daznai perskaitau blogus atsiliepimus. o beto galima ir anksciau pasiimti savo vaika, tai nera draudziama ir buti lauke pvz nuo pirmos o ne nuo 17val, o is kiemo as pritariu, kad negalima iseiti ir tai labai gerai, nesaugu ir tiek, pilna sunu palaidu laksto ir slankioja visokie alkoholikai ir narkomanai, ka mazai atsitinka visokiu nelaimiu. vaikas tam ir paliekamas darzelyje, o ne kad tusytu ji po rajono kalnelius, patys galim nuvest vaika paciuozinet, juk taip tik geriau bus ir saugiau, o pratybu padaryt namuose ne visada turim laiko prisest:(
alinka
idomus poziuris jusu. nelabai as speju ir dirbti ir vaika vedzioti pirma valanda i lauka. vos vos speju paimti puse penkiu..
taip pat idomi mintis pasirode- kad i lauka galime vaika isvesti, o pratyboms laika suku surasti. sakychiau prasilenkiantis su logika..jo nrkomanai yr atikria labai baisu....ir sunys taip pat...labai baisu.. paukschiai, muses bei vabalai..varles bei kirminai

keista, kad kazkaip suasmeninot viska-tikrai yra daugiau blogu atsiliepimu-ne tik mano, taip pat ir mano yra geru... oj...keista...

galvochiau apie kita darzeli ir dar vis galvoju..bet mes prie sito negalime 2 metu spriprasti-vis verkia vaikas, o chia vel stresa ivarysiu...

tiesiog pastebejau yra tevu, kuriems gerai kaip yra, o yra kurie nori kad butu geriau-ir nebutinai piktai, bet tieisog siulo, lygina, garsiai pasako.... tik zinau-kad pas mus dazniausiai tai su priesiskumu siejama....

Papildyta:
QUOTE(Vakare31 @ 2010 02 09, 15:44)
Papildyta:
kokioje grupeje jusu vaikas?
na nezinau, matau, kaip vaikai tikrai eina i lauka, na gal tada bandykit rinktis kita darzeli (nereiks su pavydu ziuret, o galesit dziaugtis , kaip gerai) is jusu vienos vis daznai perskaitau blogus atsiliepimus. o beto galima ir anksciau pasiimti savo vaika, tai nera draudziama ir buti lauke pvz nuo pirmos o ne nuo 17val, o is kiemo as pritariu, kad negalima iseiti ir tai labai gerai, nesaugu ir tiek, pilna sunu palaidu laksto ir slankioja visokie alkoholikai ir narkomanai, ka mazai atsitinka visokiu nelaimiu. vaikas tam ir paliekamas darzelyje, o ne kad tusytu ji po rajono kalnelius, patys galim nuvest vaika paciuozinet, juk taip tik geriau bus ir saugiau, o pratybu padaryt namuose ne visada turim laiko prisest:(
*

o jus kada klauset vaiko, kada jis paskutini karta buvo lauke darzelyje?
per ziema nei vieno karto... stai jums ir statistika
Vakare31
QUOTE(alinka @ 2010 02 09, 17:11)
idomus poziuris jusu. nelabai as speju ir dirbti ir vaika vedzioti pirma valanda i lauka. vos vos speju paimti puse penkiu..
taip pat idomi mintis pasirode- kad i lauka galime vaika isvesti, o pratyboms laika suku surasti. sakychiau prasilenkiantis su logika..jo nrkomanai yr atikria labai baisu....ir sunys taip pat...labai baisu.. paukschiai, muses bei vabalai..varles bei kirminai

keista, kad kazkaip suasmeninot viska-tikrai yra daugiau blogu atsiliepimu-ne tik mano, taip pat ir mano yra geru... oj...keista...

galvochiau apie kita darzeli ir dar vis galvoju..bet mes prie sito negalime 2 metu spriprasti-vis verkia vaikas, o chia vel stresa ivarysiu...

tiesiog pastebejau yra tevu, kuriems gerai kaip yra, o yra kurie nori kad butu geriau-ir nebutinai piktai, bet tieisog siulo, lygina, garsiai pasako.... tik zinau-kad pas mus dazniausiai tai su priesiskumu siejama....

Papildyta:
*

Papildyta:
[quote=Vakare31,2010 02 09, 18:38]

na as pastebejau, kad jusu neigiamu atsiliepimu daugiausiai is visu tevu, na tai gi yra privaciu darzeliu, kur jusu vaika isciuciuos (uz tam tikra sumele, tikrai ne maza ta sumele) ir pavedzios lauke i valias ir ant supyniu pasups iki pykinimo, o ziema ir iki pusles uzdegimo, bet bus pasuptas, vaikas sirgs bet mama bus patenkinta...........................bet tuomet streso nebus jusu vaikeliui, tik gal stresas bus jums , nes nespesit moketi uz visokius "Malonumus"
o cia darzelis kaip ir visi kiti Lietuvoje, vaikus ugdo priziuri ir reikia dziaugtis. nes tai yra valstybine institucija , pagal mokesti atitinka ir kokybe...o del lauko tai as nesutinku ir nesutiksiu. yra vakarai ir savaitgaliai visi suspeja pabut lauke , tai ir jus neisskirtine turetumet ir jus rast savo vaikuyi laiko VISKAM........tam ir turi vaikai tevus.

mano vaikas eina i lauka, as jo neklausiu, pasisako jau pats.
alexiuke
QUOTE(alinka @ 2010 02 09, 11:56)
o as jau praradau vilti, kad mano vaika per visa ziema isves i lauka nors  karta.. ko tik negirdejau nuo fraziu: jus ir pati savo vaika galite isvesti................ pas mus 18 vaiku-kaip mes juos visus aprengsim(5-6 metu vaikai).............. nevalytas kiemas -nera kur vaikschiuoti................. mes  atsiliekame su pratybomis-todel pirmenybe joms.......
  kadangi priezastys vis kitokios kiekviena karta-speju kad jos ne pagrindines... Netgi teko girdeti kad aukletoja nepajegi isvesti vaiku i  lauka..

*

sutinku su vakare ir tiesiog kaip gera mama rekomenduociau jums,ne darzeli kaltinti,o savo vaiku daugiau dometis,nes jeigu jusu vaikas 2metus prie darzelio nepripranta,jam reikalinga rimta psichologo pagalba,o jums nepakenktu nusisamdyti lietuviu kalbos repetitoriu.neisizeiskite smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alinka @ 2010 02 09, 18:11)

Papildyta:
*

ir dar matau auginate du vaikucius,kur antra nukisote,dar dvieju metuku neturinti,ech jus mamos gimdote,nes madinga?o valstybe tegul paaugina.tai veliau ir nesiguoskite kai nuosavas stebuklas kelialapi i seneliu namus israsys smile.gif smile.gif man geda uz jusu nepagarba zmonems,dirbantiems toki sunku darba doh.gif
ASSA
Sveikos,
mes nelankome sio darzelio, bet iseidami pasivaikscioti daznai vaikstom salia. Ziema vaikuciu lauke tikrai nera, o ir vasara tikrai ne visada budavo... Del to kad vaikas ilgai neapsipranta darzelyje, galetu buti ir aukletoju kalte. Maza to,kad girdejau neigiamu atsiliepimu apie si darzeli, pati maciau kaip suirzusi aukletoja bendrauja su vaiku schmoll.gif
Mes rinksimes kita darzeli, o Jums sekmes 4u.gif
P.S. zmones dirbatys sunku darba ne visada yra nusipelne pagarbos
Vakare31
na nesupykit, bet manau, kad jei vaikas 2 metai nepripranta, tai ir tikrai nera tada ko ieskot kaltu , ten kur ju nera, na gi yra siais laikais galimybiu rinktis. tai pirmyn. as senai buciau pakeitus darzeli, ir vaika pas psichologa nuvedus, o jusu antras vaikas dar mazas ir tikrai nekaltinkit darbu, kad neturit laiko, kad... tuomet ir nereiktu gimdyti, jei to laiko toks deficitas. taip taip pastebejau, kad mamytei su lietuviu kalba nekas........
o zmones manau reiktu gerbt, koki darba bedirbtu. ar patio nenoretumete, kad jusu negerbtu???
Papildyta:
ASSA
na o jums linkiu dirbti pati sunkiausia darba ir , kad aplink nepajustumet pagarbos.
ir tenka matyti, kad ne tik aukletojos, bet ir tevai su savo vaikais oi oi kaip svelniai kartais elgiasi, kai vaikas verkia parduotuveje ar seip kitur. mes kartais nematome saves, o kitu nepraziopsome.
alinka
o kas jums pasake, kad nevedu pas psichologa savo vaiko?

....... ne lietuviu kalba kalta, o skubejimas ir klaviatura:)

dirbu tris valandas nuo 12 iki 15, ir paimu maziuka po pietu miego is seneliu.

dar kazkas negerai? gal aptarkim mano nuotrauka profilyje? gal net vargsas vischiukas rodo butinybe kreiptis i tam tikrus specialistus..gal net i kriminalistus:)

siaip iskeliau klausima apie vaiku vedima i lauka.... Kaip rasiau sioje temoje ankschiau, gerbiu savo vaiko aukletojas, ir manau kad del jos nepripratimo kaltos as ir jinai , o aukletojos tikrai saunios ir stengiasi is visu, kad ji adaptuotusi..tik nemaniau kad tai turi reiksmes mano keliamai problemai...

as pvz. irgi pries kad kalbant apie darzeli, butu ivardijamos aukletoju, auklychiu vardai, grupiu pavadinimai, kaip tai daro kai kurie is mane kritikuojanchiu zmoniu. bet as i tai nekreipiu demesio, nes juk kalbam apie ejima i lauka, ar ne taip merginos?....

IR DAR. Svarbiausa. Ir I TEMA!!!!!!!!!!!!!

Po mano pastabu -vaikai jau antra diena eina i lauka!!!!!!!!!!!!!!!!!.
na ir kas kad siandien uz bausme mano dukra priverte stoveti prie darzelio pastato sienos (galejo bausme ivykdyti grupeje, nes stoveti lauke salta) AS vis vien dziaugiuosi!!!!!!

dar karta atsiprasau uz skubejima rasant, galimas stilistines bei gramatines klaidas bei klaviaturos netobulumus (laikina lt srifto nebuvima).

jei kartais pradesit apie maitinimo krutim itaka vaiko psihologinei buklei(o as to metu busiu ne prie kompiuterio, nes is visu jegu stengsiuos kompensuoti mazajam saves nebuvoma tas nelemtas 3 valandas jo dienos miego pas mylinchius ir mylimus senelius metu) , tai abudu maitinau po 1.5 metu. smile.gif)))))))))))))))))))))). manau kad pokalbis apie vedima i lauka gali ir iki to nuvaziuooooti.smile.gif.. a tiesa...ir dar-gimdziau naturaliai be nuskausminamuju bei abu vaikai planuoti, pradeti po vestuviu:)))
alexiuke
QUOTE(alinka @ 2010 02 10, 22:42)
o kas jums pasake, kad nevedu pas psichologa savo vaiko?

....... ne lietuviu kalba kalta, o skubejimas ir klaviatura:)

dirbu tris valandas nuo 12 iki 15, ir paimu maziuka po pietu miego is seneliu.

dar kazkas negerai? gal aptarkim mano nuotrauka profilyje? gal net vargsas vischiukas rodo butinybe kreiptis i tam tikrus specialistus..gal net i kriminalistus:)

siaip iskeliau klausima apie vaiku vedima  i lauka.... Kaip rasiau sioje temoje ankschiau, gerbiu savo vaiko aukletojas, ir manau kad del jos nepripratimo kaltos as ir jinai , o aukletojos tikrai saunios ir stengiasi is visu, kad ji adaptuotusi..tik nemaniau kad tai turi reiksmes mano keliamai problemai...

as pvz. irgi pries kad kalbant apie darzeli, butu ivardijamos aukletoju, auklychiu  vardai, grupiu pavadinimai, kaip tai daro kai kurie is mane kritikuojanchiu zmoniu. bet as i tai nekreipiu demesio, nes juk kalbam apie ejima i lauka, ar ne taip merginos?....

IR DAR. Svarbiausa. Ir I TEMA!!!!!!!!!!!!!

Po mano pastabu -vaikai jau antra diena eina i lauka!!!!!!!!!!!!!!!!!.
na ir kas kad siandien uz bausme mano dukra priverte stoveti prie darzelio pastato sienos (galejo bausme ivykdyti grupeje, nes stoveti lauke salta) AS vis vien dziaugiuosi!!!!!!

dar karta atsiprasau uz skubejima rasant, galimas stilistines bei gramatines klaidas bei klaviaturos netobulumus (laikina lt srifto nebuvima).

jei kartais pradesit apie maitinimo krutim itaka vaiko psihologinei buklei(o as to metu busiu ne prie kompiuterio, nes is visu jegu stengsiuos kompensuoti mazajam  saves nebuvoma  tas nelemtas 3 valandas jo dienos miego pas mylinchius ir mylimus senelius metu) , tai abudu maitinau po 1.5 metu. smile.gif)))))))))))))))))))))). manau kad pokalbis apie vedima i lauka gali ir iki to nuvaziuooooti.smile.gif.. a  tiesa...ir dar-gimdziau naturaliai be nuskausminamuju bei abu vaikai planuoti, pradeti po vestuviu:)))
*

niekas jusu neizeidineja,bet kartais geras patarimas buna aukso vertes,skaitau jusu paistaliones ir nuosirdziai jums patariu,siais laikais galima rasti tikrai geru specialistu,o jums jie padetu,nes negali zmogaus viskas erzinti,jums maistas blogas,vaikai nieko nemoka,sunkiai adaptuojasi,i kiema nevaiksto ir panasiai..jums sunku,atleiskit uz nemandagu klausima,jus vyra dar turite? smile.gif
ASSA
QUOTE(Vakare31 @ 2010 02 10, 18:04)
na nesupykit, bet manau, kad jei vaikas 2 metai nepripranta, tai ir tikrai nera tada ko ieskot kaltu , ten kur ju nera, na gi yra siais laikais galimybiu rinktis. tai pirmyn. as senai buciau pakeitus darzeli, ir vaika pas psichologa nuvedus, o jusu antras vaikas dar mazas ir tikrai nekaltinkit darbu, kad neturit laiko, kad... tuomet ir nereiktu gimdyti, jei to laiko toks deficitas. taip taip pastebejau, kad mamytei su lietuviu kalba nekas........
o zmones manau reiktu gerbt, koki darba bedirbtu. ar patio nenoretumete, kad jusu negerbtu???
Papildyta:
ASSA
na o jums linkiu dirbti pati sunkiausia darba ir , kad aplink nepajustumet pagarbos.
ir tenka matyti, kad ne tik aukletojos, bet ir tevai su savo vaikais oi oi kaip svelniai kartais elgiasi, kai vaikas verkia parduotuveje ar seip kitur. mes kartais nematome saves, o kitu nepraziopsome.
*

blink.gif lotuliukas.gif Nieko sau...
Šiaip čia tema apie darželį ir tikrai ne vieta lįsti į žmonių asmeninį gyvenimą ar ką nors įžeidinėti. Jūsų poste ,beje, yra labai daug gramatinių,skyrybos ir pn. klaidų, tad tikrai ne jums tokius pastebėjimus rašyti. Pyktų bobų linkėjimai man mažiausiai rūpi - pasilikite juos sau mirksiukas.gif su jumis diskutuoti tikrai nebeketinu schmoll.gif

P.S. Pvz.: jei auklėtoja nekenčia vaikų ir savo darbo,tikrai nematau priežasties už ką ją gerbti, nors ir dirba sunkų darbą
alinka
assa achiu uz palaikyma...

as irgi nebediskutuosiu sioje temoje..........ir vyras patare neisivelti smile.gif

p.s alexiuke...
-tarpkitko-kazkada kai skaichiau jusu pamastymys apie darzeli-pagalvojau: "nieko sau-zmogui viskas negerai-ir leidzia sau taip asmeniskai zmones izeidineti"..
dabar Jusu eile apie man taip galvoti:). tik skirtumas kad as tada susilaikiau nuo komentaru, nes neturejau ka pasakyti konkrechiai i tema...

sekmes visoms

Papildyta:
cituoju

alexiukes komentarus:

1. atleisk tu man,jeigu tau seimininke superine,tai arba tu irgi megstanti isgert arba as net nezinau.
2.musu grupeje dirba dar tokia Nijole,tai visad kazka bamba,vis kazkuo nepatenkinta.o smagiausia,kad dar vietoj Rasos ta Grazina dabar pas mus dirba!gal kas zinot karoliniskese gera darzeli?
3.Mano vaikas lanke lopselio grupe sitame darzelyje, dirbo ta pati aukletoja Grazina. Ziuriu nieks nesikeicia. Gilios darzelio tradicijos

netesiu..man rodos galim susidraugauti-ir eiti pas ta pati specialista kartu..negali gi zmogaus taip viskas erzinti...smile.gif
ritukasx
Stebejau ir as paskutine diskusija, tai tikrai vyko puolimas i vienus vartus. Kazkaip pasirode, kad mamytes persistenge, pradedamos nagrineti vienos mamos asmenini gyvenima tam, kad pateisinti jos nepasitenkinima del vaikuciu nevedimo i kiema darzelyje doh.gif
P.S. nepasakyciau, kad Alinkai reikia lietuviu kalbos specialisto vien tik del to, kad vietoj Č raso CH, cia turbut toks pasirinktas rasymo stilius laisvame forume. (Va, kai zmogus raso, tarkim, vietoje DIRBTI - DYRBTI, va tada jau sunerimciau, ar toks zmogus moka taisyklingai lietuviskai rasyti).
Vakare31
ASSA, jus irgi darote gramatiniu klaidu, bukite atidesne. bet nieko baisaus, cia ne lietuviu kalbos rasinelis smile.gif
na dziaugiuosi, kad isvede i lauka galu gale vaikus.
bet su nekantrumu lauksiu toliau kas uzklius Alynkai.
Saunuole jus Alynka, kad pasieket savo, vaikas buvo lauke, nesvarbu ka jis ten veike, bet gryname ore - super!!!

alexiuke
QUOTE(alinka @ 2010 02 11, 12:15)
assa achiu uz palaikyma...

as irgi nebediskutuosiu sioje temoje..........ir vyras patare neisivelti smile.gif
p.s  alexiuke...
-tarpkitko-kazkada kai skaichiau jusu pamastymys apie darzeli-pagalvojau: "nieko sau-zmogui viskas negerai-ir leidzia sau taip asmeniskai zmones izeidineti"..
dabar Jusu eile apie man taip galvoti:). tik skirtumas kad as tada susilaikiau nuo komentaru, nes neturejau ka pasakyti konkrechiai i tema...

sekmes visoms
Papildyta:
cituoju

alexiukes komentarus:

1. atleisk tu man,jeigu tau seimininke superine,tai arba tu irgi megstanti isgert arba as net nezinau.
2.musu grupeje dirba dar tokia Nijole,tai visad kazka bamba,vis kazkuo nepatenkinta.o smagiausia,kad dar vietoj Rasos ta Grazina dabar pas mus dirba!gal kas zinot karoliniskese gera darzeli? 
3.Mano vaikas lanke lopselio grupe sitame darzelyje, dirbo ta pati aukletoja Grazina. Ziuriu nieks nesikeicia. Gilios darzelio tradicijos
netesiu..man rodos galim susidraugauti-ir eiti pas ta pati specialista kartu..negali gi zmogaus taip viskas erzinti...smile.gif
*

nuosirdziai atsiprasau,nes buvau labai netaktiska savo vaiko aukletoju atzvelgiu,tikrai auketoja Grazina puikus pedagogas,tiesiog buvau netinkamai inormuota ir visgi del kitko mano nuomone nepasikeitusi,tame tarpe ir apie jus.Nezadu biciuliuotis su jumis ir nematau reikalo jusu klausyti,nes pati kiekviena kart apie save rasote skirtinga inormacija,tiesa ir sekmes kovojant,kai smegeneliu truksta tai vaikutis gydytojus lanko thumbup.gif
alexiuke
smile.gif
Vakare31
ar negirdejot apie vejaraupius darzelyje?
alexiuke
QUOTE(Vakare31 @ 2010 02 24, 22:47)
*

tai grazu,nespesim pasveikt po pasivaiksciojimu kieme,jau kitos ligos laukia!per viena vista,kencia musu vaikai!
dange
QUOTE(alexiuke @ 2010 02 24, 23:39)
tai grazu,nespesim pasveikt po pasivaiksciojimu kieme,jau kitos ligos laukia!per viena vista,kencia musu vaikai!
*

Nesupratau g.gif Ar čia bandot susieti pasivaikščiojimus lauke su vėjaraupiais bigsmile.gif
Reginok
QUOTE(Vakare31 @ 2010 02 24, 21:47)
*

Paklausiau siandien aukletojos, pasake jokiu vajaraupiu nera, nieko nezino- nes sesele informuotu g.gif.
O ka jus zinote?
Vakare31
na tiesiog girdejau, kad daugelyje darzeliu siaucia vejaraupiai, bet tai nieko cia baisaus, vaiku liga.
Moller
Gal kas is dvimetuku prades lankyti si darzeli?
Ar dirba darzelis vasara?Ar tik nuo rugsejo pradesit? smile.gif Kaip su priemimu siais metais? g.gif
Moller
Gal kas gali placiau papasakot apie si darzeli.Ar jis yra netoi naujojo Nordea banko pastato?(Nordea vienas is ju)?Ar yra lankanciu is Pilaites?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.