ir prie to pacio kitas klausimas<>??kada maudyti vaika vakare pavalgius jam,ar palaukus kol isitustins,ar pamaudzius pavalgydint<>???
ir prie to pacio kitas klausimas<>??kada maudyti vaika vakare pavalgius jam,ar palaukus kol isitustins,ar pamaudzius pavalgydint<>???
žinoma, tik po gimdymo vaikelis dar pavargęs toks, bevalgydamas ir nulūžta. bet vis tiek, sako geriau keisti po valgymo - lialius nors ir išsibudina, greit vėl užmiega. dar atsimenu, ligoninėje liepė keisti ne rečiau kaip kas tris valnadas, tai kartais net specialiai žadindavau sūnelį kad pakeisčiau pampersiuką. bet tokie mažiukai prisidaro po kiekvieno valgymo, ir jei manai, kad dėl to vaikutis patiria diskomfortą, gali keisti po kiekvieno maitinimo.
o maudyti vaikutį geriau prieš vakarinį maitinimą, juk nenorėtum kad jis į vonelę ko nors pridarytų?
Zinoma keisti po valgymo, nes per viena gala dedi per kita jau krenta
Mane tai gimdymo namuose mokė, kad keisti sauskelnes prieš maitinimą. Galiu pasakyti, kad nieko iš to gero, tik sauskelnių gadinimas
Dėl maudymo, tai geriausia prieš vakarinį maitinimą. Išmaudai, po to paprastai labai geras apetitas ir saldus miegelis
Mums ligoninej irgi patare keist pries valgi, bet tai buvo tik papildomas vaiko rikdinimas. Bet kol esi jauna ir nepatyrus tai ir klausai, ka kiti sako, o po to pats atsirenki, kas tavo
As tai keiciu sauskelnes PRIES maitinima, kadangi, maniske labai atpylineja. Jei pavalgius keisciau, tai viska turbut ir ispiltu
o mes tai maitinam taip pat ismaudyta tada ramiai sau pienuko pageria ir atsijungia, nes jei jau pries maudyma pavalgo tai paskui jau tinginukas uzpuola.
SIAP KAIP BUVO MAZAS NORS IR DABAR KEICIU PRIES VALGY, NES MANISKIS VISALAIK PO VALGYMO UZMIEGA. O PASKUI ATSIBUNDA, NU KAIP MAZIUKAS JEI IS KART PASIDARYDAVO TAI VISAKLAIK PAKEISDAVU, BET NE VISADA
As keiciu po valgio arba kai pavalgo is vienos kruties pries duodant kita. Kadangi kaip jau kazkas minejo jei keiciu po valgio tai issibudina, nors ir toks maziukas dar yra. O keiciant valgant jis jau sotesnis, neverkia taip stipriai ir vel pavalges uzmiega... Keist pries valgi neapsimoka, nes bevalgydamas pridarys vis tiek
Ligoninėje sakė keisti prieš maitinimą. Bet dažniausiai keičiu po maitinimo, nes bevalgydamas mažiulis neretai pridaro į sauskelnes. O jei ruošiamės miegoti, arba naktį tai pakeitus dar truputi pamaitinu ir jis puikiausiai užmiega.
Keičiu po maitinimo,nes dažniausiai bevalgydamas daro į pamperį
Iki vaikui suejo menuo keisdavau po maitinimo (nes valgydamas visada tustindavosi). Dabar keiciu tik kas 3 valandas neziuredama kada jis valgo, nes dazniausiai tustinames tik karta dienoj.
O kas liecia maudynes... Tai issimaudom, uzsidedam pampersa, pavalgom ir i lovyte miegot QUOTE(Jovi @ 2005 10 09, 10:44) Iki vaikui suejo menuo keisdavau po maitinimo (nes valgydamas visada tustindavosi). Dabar keiciu tik kas 3 valandas neziuredama kada jis valgo, nes dazniausiai tustinames tik karta dienoj. O kas liecia maudynes... Tai issimaudom, uzsidedam pampersa, pavalgom ir i lovyte miegot
as keiciu pries, nes taip maze issibudina, nes kitaip tai miega miega, sunku prikelt, kad pavalgytu
mes persiaunam PO, nes visada kelnes pridirba, valgydami
Aš taip pat tik už tai, kad po maitinimo sauskelnes keisti ir dar luktelėti, ne iš karto, nes vis tiek prikakos .
as visada keisdavau po maitinimo,nes kazkada pakeiciau pries,tai po maitinimo vel reikejo nauju
Aš irgi keičiu tiktai po maitinimo, nes valgydama VISADA prisidirba...
Seniau keisdavau prieš, bet kai pastebėjau kad praėjuk kokiom 10-15 min. pridirba i pampersus, tai nuo tol tik po maitinimo
jooo
Mes keiciame po maitnimo, nes kai valgome tai dar ir reikaliuka atliekame.
na, pasikeitė mano nuomonė
pirmus pora menesiu keisdavau po kiekvieno maitinimo, bet pastaruoju metu keiciu reguliariai kas 3 - 3,5 valandas nepaisant to, valge jis ar ne
tik po matinimo
Mes dazniausiaiirgi keiciames sauskelnes po maitinimo(palaukiu koki pusvalanduka), nes pries maitinima butu labai daug asaryciu
Kai maitinimas eina į pabaigą, tada perrenginėju. Ir vaikas patenkintas, nes nebealkanas, ir man gerai, nes pampersas jau pripildytas, galima keisti. Po perrengimo dar pabaigiu maitinti ir vaikas eina miego
Mes kaiciames kas 2-2,5 val. Jei keitimo laikas sutampa su maitinimu, tai keiciu pries ir palaukus apie pusvalandi vel keiciu, nes visada buna prisidirbes iki kirksniu ir ne tik...
(Kartais pagalvoju: kokia prasme maitinti, jei pro viena gala ipili, o pro kita jis moment ispila )
Visada keiciu tik pries maitinima,nes mazius labai stipriai atpylineja,tad jei pamaitinta pakocioju iskart visas skranduko turinys isbega lauk
Keičiu prieš maitinimą ir po jo praėjus tam tikram laiko tarpui na maždaug vistiek matai jau padarius ar ne stengiuosi šlapios nelaikyti..
Maudomės vakare prieš maitinimą, nes bijau kad pavalgius neatpiltų, ir beto pilnu skrandeliu maudytis NEREKOMENDUOJAMA
O aš keičiu pabaigoje maitinimo arba jau pamaitinus, nes labai dažnai bevalgydama dar prikrauna.
Visada
o mums ligonineje patare kad sauskelnes reikia keisti pries maitinima,kadangi musu valgo is buteliuko,taigi mes pasikeiciam pries maitinimao dabar is po maitinimo netgi nepridaro,tik kol valge is kruties,tai visada padarydavo bevalgydama
dažniausiai po maitinimo, nes bevalgydamas mėgsta "tortą" į pampersą pagaminti
Aš irgi visada pries maitinima pakeičiu,o pietu miegam išvis be sauskelniu
Mes keičiam po valgio,nes mano Anna prisidirba bevalgydama
Man idomu kodėl ligoninei sako keisti prieš maitinima o ne po?
Aš iki trijų mėnesių keisdavau prieš maitinimą, nes kai pamaitini ir pradedi Miglę judinti, ji atpila.
As savo maziui dabar kai valgom is buteliuko tai keiciu pries valgi o va kai gryzom is ligonines tai po valgio nes visada pavalgius pakakodavo is po kiekvieno maitinimo
Aš visada keičiu prieš maitinimą ir dar ligoninėj būnant man patarė keist prieš maitinimą.
Pora menesio kesdavom tada kai as maitindavau
Iš pat pradžių ,kaip liepė ligoninėj, keičiau prieš maitinimą, bet paskui, kadangi po jo vėl prikraudavo, o pakeitus išsibudindavo, keisdavau per vidurį maitinimo.Dabar visada keičiu po maitinimo, nes kakoja valgydama
pakeičiu prieš maitinima
Mes tai prieš valgi nes atsiliedavo man po valgio
Mes irgi keiciame pmpersiuka pries maitinima, nes pamaitinus atpilineja...
QUOTE(astinija @ 2006 02 26, 18:01) As savo maziui dabar kai valgom is buteliuko tai keiciu pries valgi o va kai gryzom is ligonines tai po valgio nes visada pavalgius pakakodavo is po kiekvieno maitinimo Mes irgi keičiame po valgio , nes jei pasikeičiame prieš maitinimą būtinai pampersas bus sunaikintas
stengiuosi keist po maitinimo,nes dažnai pavalgęs padaro kakų
Keičiu tik pavalgiu nes maniškė valgydama dažniausiai kakoja. pradžioj keičiau prieš valgį, bet tai tik pampersų gadinimas.pavalgo, atsirūgsta ir tada keičiu.
QUOTE(gvidaa @ 2005 03 02, 19:34) ir prie to pacio kitas klausimas<>??kada maudyti vaika vakare pavalgius jam,ar palaukus kol isitustins,ar pamaudzius pavalgydint<>??? as visalaik keičiu po maitinimo, nes jai užmigtu prisidariusi, tai iššustu.omaudau vakare, o kai numaudau pamaitinu ir ji ramiai užmiega.
As keiciu pries valgyma. Bandziau keleta kartu keisti po, tai ka suvalgydavo, ta ir atpilinedavo
|