Dinulyte
2011 09 08, 16:20
labai nuosirdzai nesuprantu mamyciu,kurios taip kategoriskai teigia,jog pradurtos ausytes yra nesamone  juk tai nera tatuiruotes,jei jau vaikas bus toks nepatenkintas pradurtomis ausytemis,tai gales tuos auskariukus tiesiog issiverti ir ausytes uzgis  gi uzgija net suaugusiems zmones,tai ka kalbet apie vaikus  as savo dukrytei praduriau ausytes 11 mensiu ir tikrai nematau tame kriminalo  juolab,tai nera ka lyginti su lakuotais nagais,nuogom bambom ar pan. nes mano manymu,viskas kas proto ribose yra normalu,aisku tas proto ribas nustato tevai,bet as asmeniskai,pati esu uz sveika prota visai nesenai nuvezem pradurti ausyciu kriksto dukra,kuriai 5 metukai,tai buvo labai pasipiktinus,nes jos visos drauges jau auskaruotos,o jai tik dabar dursim  tai dabar labai jau patenkinta
Tekantisaule
2011 09 10, 22:23
QUOTE(eiksau @ 2011 09 07, 21:12) na taip taip  jei mergaite be auskaru, tai ji nevala,smirdale neprisiziurejus, belekokia, negrazi ir niekuo nesidominti  o ausu pradurimas 2 metu mergaitei- gero ugdymo pozymis  su ausu pradurimu padedami tvirti pamatai gerai mergaites ateiciai  va dabar man aisku is kur atsiranda kudikiai su auskarais, dvimetes lakuotais nagais,sesiametes nuogom bambom ir aukstakulniais ir pradinukes su kilogramu spakliaus ant veido ....  pasirodo mamos del mergaiciu ateities pasistengia -ugdo grozio pojuti  Kam pulti i tokius krastutinumus. Faktas, kad niekada nesutaps nuomones ir neverta cia net diskutuoti, tai nieko nepakeis.  Kurie tevai nusprende pradurti ausytes, taip ir darys, kurie apsisprende nedurti, tai ir liks prie to....ir kas cia atsitiko? Kriminalas, kad tevai savo vaikui ausis pradure? Pamanykit, kaip ziauru, kokie "besirdziai" tevai.  Manau, kad tevai ir tik tevai turi ir gali spresti, kas ju vaikui tinka, netinka ir pan. Ne svetimiems spresti, kritikuoti ir nervintis del svetimu problemu.
Grudelis2009
2011 09 22, 21:17
Kai uzaugs pati gales prsidurti, kam skubeti ir maza vaika zaloti
lina-linutia
2011 09 23, 10:33
mano nuomone - auskarai leliukui - tai tevu egoizmas  , nes ne tiems vaikuikams ju reikia o tevams
Linuute
2011 09 23, 10:43
man,asmeniskai labai grazu... tik savo mergytei tikrai nedursiu..kai uzaugs pati nuspres ar nori ar ne...
Tekantisaule
2011 09 23, 12:18
QUOTE(Grudelis2009 @ 2011 09 22, 21:17) Kai uzaugs pati gales prsidurti, kam skubeti ir maza vaika zaloti  O jei vaikas didesnis, tai tada jau galima zaloti? Papildyta:QUOTE(lina-linutia @ 2011 09 23, 10:33) mano nuomone - auskarai leliukui - tai tevu egoizmas  , nes ne tiems vaikuikams ju reikia o tevams  Taip taip, tevai, kurie savo vaikiukams pradure ausytes yra egoistai, savanaudziai ir t,t.
emija2008
2011 09 27, 18:14
as savo vaikams neduriau...manau cia ju reikalas bus, kai zinos kad nori ar ne, tada ir prasidurs, kam primest savo norus vaikui
Vaniliniai Ledai
2011 09 28, 10:09
man grazu ,bet leisciau vaikui pasirinkt . drauge ispanijoj dukrai pradure menesio proga(ispanijoj vos gimus duria, jie lauke menesi ) sake nebuvo jokiu komplikaciju,auskarai specialus,kuriu nereikia valyt spiritu , tik pasukioti karts nuo karto.
ZyznMoja
2011 11 14, 13:39
QUOTE(Vaniliniai Ledai @ 2011 09 28, 11:09) man grazu ,bet leisciau vaikui pasirinkt . drauge ispanijoj dukrai pradure menesio proga(ispanijoj vos gimus duria, jie lauke menesi ) sake nebuvo jokiu komplikaciju,auskarai specialus,kuriu nereikia valyt spiritu , tik pasukioti karts nuo karto. Ten ne auskarai specialus, o kai praduria žaizdele užklijuojama medicininiais klijais, auskariukus reikia tik sukioti kol klijukai nenukris patys. Taip būtent mažulkams daro nes patogu  .
jolanta9
2011 11 19, 14:24
džiaugiuosi, kad vyresnei mergytei nedūriau, nes dabar jau 8metai, o jai visai nepatinka
Pumpure
2011 11 22, 22:15
man irgi grazu bet kai imi galvoti jog ji nesupras dar kas cia jos ausytese ir ims ciupineti be to gali spausti galvyte juk dar maza. ir kazkada maciau kai mama su dukryte jau gal 4 metuku vaziavo traukiniu ir ji tiesiog besirengdama ispese ta auskariuka net su krauju ir pamete nes neberado, na nezinau aisku ir suaugusiai moteriai taip gali nutikti, bet gaila kai vaikui ausyte taip ima kraujuoti. as tai uz tai kad kuo ilgiau nedet tu auskaru
|
|