Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
^Braškytė^
na mano istorija tai nz ar verkt ar juoktis man buvo numatytas cezario pjuvis ,na guliu as ant stalo viska daktaras sujunge kas ten butina na ir jauciu kad jau pradejo savo darba smile.gif atsisuku as i daktara o jis sedejo ant kedes sone ir RASINEJOSI SMS su mobilium telefonu as apakus buvau kaip tai galima g.gif daugiau nenoreciau papult i tokio daktarelio rankas !
Persil
Svarbiausia rezultatas!!!
aukite dideli. 4u.gif
happymama
niu jooo.... g.gif bet pritariu, kad svarbiausia rezultatas smile.gif sekmes jums augant 4u.gif
^Braškytė^
4u.gif Aciu jums mamytes mirksiukas.gif
opyte
Na svarbiasuai kad esat sveiki ir viskas laimingai baigesi, bet manau kad vargu ar si istorija gali pretenduoti i gimdymo istorijas mirksiukas.gif Aukitr diduciai 4u.gif
Casual
gerai kas gerai baigiasi...
bet cia labiau komentaras o ne gimdymo istorija g.gif
Emerencija
Kazkaip jau labai mazai parasyta ax.gif

Aisku sms rasyti cezario metu, tai jau virsune doh.gif
Comet
Cia gimdymo istorija blink.gif Tikiuosi padare tau cezari iki galo g.gif Lauksim istorijos tesinio rolleyes.gif
big smile
Na as tai buciau apskundusi uz tokius bajeirius. Turbut lituku nebuo gaves ,kad taip elgiasi,nes kai pirma gimdziau paliko viena palatoje ir kai pradejau gimdyti vos prisisaukiau kad kas ateitu, jau maniau kad viena pagimdysiu,nes lituku nedaviau blink.gif ir tai paskui uzsimine apie tai doh.gif tai is principo nedaviau . O kai antra gimdziau ir lituku prikisau i kisene tai turbut visi susirinko , 2 gydytojos, 3 akuseres ir t.t vienu zodziu aplink vien baltais chalatais begiojo lotuliukas.gif
^Braškytė^
na mums jau buvo nustate kad darys cezario pjuvi ax.gif o kam duot pinigeliu tai net ir nezinojau nes kai pagulde mane i ligonine daktarai keitesi kaip kojnes ir nesupratau kam duoti doh.gif doh.gif doh.gif o kai buvau jau gimdykloj supratau kad daktaras kuris jau skaitesi mane operuoja sedi ir rasinejasi zinutem nu vienu zodziu siaubas schmoll.gif tada tai tikrai nusprendziau nei lito jam neduoti lotuliukas.gif o kai pagulde i intensyvios perapijos palatele tai jis tik karta buvo ilindes pasiziureti , ax.gif na prabuvau visa diena as toj palatoje ir komplikaciju jokiu nepasireiske ax.gif tai mane perkele i palata su kitom mamytem ,kai papasakojau jom viska kaip buvo tai man jos net ir patare nieko niekam neduoti nei lito! sako geriau vaikuciui kaska nupirksi o ne tokiam daktarui duok! taip ir pasielgiau nieko niekam nedaviau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir sunelis sveikas buvo viskas buvo mums gerai thumbup.gif thumbup.gif tai dziaugiuosi tik del to kad mes is ten isvaziavom sveiki mirksiukas.gif
Elenele Raganele
4u.gif isimylejes daktaras skrode pilva
^Braškytė^
4u.gif tame ir ESME kad jis nieko nedare ax.gif tik sedejo ant kedes ir zaide su savo telefonu viskas wub.gif jo buvo visas darbelis doh.gif
MO
negirdejau dar tokiu dalyku, virsune... g.gif o kur tu gimdei?
^Braškytė^
Kaune klinikose gimdziau ax.gif
Gyvačiukas
Svarbiausia,kad sveiki ir laimingi wub.gif Aukit ir stiprėkit 4u.gif
^Braškytė^
ACIUUUUUUUUU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Likka
Dėl daktarėlio tiesiog trūksta žodžiu doh.gif

Ačiū Dievui, kad jums viskas gerai su vaikiuku buvo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
^Braškytė^
4u.gif taip del vaikucio dziaugiuosi kad viskas gerai baigesi rolleyes.gif
JuokInga
Taip ir nesupratau - ar tas pats operavo, kuris SMSino, ar jis tik sėdėjo, o operavo kitas (-a). Nes šiaip jau per CZ du gydytojai visada būna.
^Braškytė^
maciau kad operavo 2 moterys tikriausiai akuseres ar kas net nezinau g.gif o jis nieko nedare tik priziurejo kaip kas vyksta ir rasinejosi wub.gif
mickute7
joooooo blink.gif
^Braškytė^
pasitaiko visokiu daktareliu doh.gif
Gutia
Nu virsune, sms rasyti tokiu laiku, vienam tai laimingiausia akimirka, o kitam ir sms galima pasirasineti doh.gif doh.gif

Svarbu esat sveiki 4u.gif
^Braškytė^
QUOTE(Gutia @ 2008 03 27, 16:51)
Nu virsune, sms rasyti tokiu laiku, vienam tai laimingiausia akimirka, o kitam ir sms galima pasirasineti doh.gif  doh.gif

Svarbu esat sveiki 4u.gif
*

notworthy.gif taip tai yra svarbiausia aciu mirksiukas.gif
***zanute***
Tikrai siaubas blink.gif Bet svarbu viskas baigesi laimingai 4u.gif
^Braškytė^
pasitaiko ir tokiu daktareliu verysad.gif
butke
gerai kad viskas baigėsi laimingai thumbup.gif 4u.gif
siaulietuke
doh.gif
^Braškytė^
QUOTE(siaulietuke @ 2008 05 12, 06:01)
doh.gif
*

ax.gif
lullu
QUOTE(Elenele Raganele @ 2007 11 13, 01:22)
4u.gif isimylejes daktaras skrode pilva
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
GudriLapė
nu jooo, neblogas daktaras lotuliukas.gif
elfyte
Akuseres neoperuoja...gal ten ne daktaras salia buvo, o rezidentas? Svarbiausia rezultatas thumbup.gif
sonnija
matyt labai jau atsiputes daktarelis buvo, bet svarbiausia, kad viskas ok thumbup.gif
^Braškytė^
QUOTE(elfyte @ 2008 09 08, 13:38)
Akuseres neoperuoja...gal ten ne daktaras salia buvo, o rezidentas? Svarbiausia rezultatas  thumbup.gif
*

nezinau kas jis ten toks buvo ,tik maciau kad jis vaikstinejo aplinkui ,sedejo netoli manes su mobiliuoju o dvi moteriskaites visai tai dare 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sonnija @ 2008 09 09, 14:32)
matyt labai jau atsiputes daktarelis buvo, bet svarbiausia, kad viskas ok thumbup.gif
*

tokioje situacijoje daugiau nenoreciau sudalyvauti rolleyes.gif schmoll.gif
batida
gerai, kad dar kavos su sumustiniais neatsinese biggrin.gif
cia jums 4u.gif
^Braškytė^
gal ir buvo atsinese biggrin.gif bet as tai nemaciau biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.