Mielosios prasau padekite,issiskyriau su savo mylimuoju taip sunku dabar kad nebezinau kur detis...
Tik tu pati gali žinoti, ar teisingai pasielgei, ar ne. O širdies skausmas, ilgesys - juos reikia ištverti... be galo skaudu, sunku...
Panašiai ir man buvo - sienom laipiojau pusmetį... Naktim nemiegodavau - teko ir vaistų pavartot, nes jau konkrečią nemigą buvau įsivariusi... Buvo momentų kai atrodė, jog didžiausią gyvenimo klaidą padariau palikdama, bet ... dabar taip nemanau... Linkiu, kad kuo mažiau skausmo tektų tverti, kuo trumpiau... Svarbu prisižiūrėk save gerai, pasirūpink savo gerove, komfortu... Man labai padėjo tokie užsiėmimai kaip šokių lankymas, mezgimas, sodinimas. Bet visų labiausiai - kelionė po svečias šalis - iš jos galima sakyti kitu žmogumi grįžau... Be to, jei išsiskyrus labai sunkiai jautiesi - nereikia jokiu būdu galvot apie ateitį, kas bus, kaip išgyvensi ir pan. - reikia turėt omeny, jog svarbiausia išgyventi kelias sekančias minutes. O po jų - dar kelias sekančias. Laikykis QUOTE(skristi @ 2007 10 25, 11:43) Tik tu pati gali žinoti, ar teisingai pasielgei, ar ne. O širdies skausmas, ilgesys - juos reikia ištverti... be galo skaudu, sunku... Panašiai ir man buvo - sienom laipiojau pusmetį... Naktim nemiegodavau - teko ir vaistų pavartot, nes jau konkrečią nemigą buvau įsivariusi... Buvo momentų kai atrodė, jog didžiausią gyvenimo klaidą padariau palikdama, bet ... dabar taip nemanau... Linkiu, kad kuo mažiau skausmo tektų tverti, kuo trumpiau... Svarbu prisižiūrėk save gerai, pasirūpink savo gerove, komfortu... Man labai padėjo tokie užsiėmimai kaip šokių lankymas, mezgimas, sodinimas. Bet visų labiausiai - kelionė po svečias šalis - iš jos galima sakyti kitu žmogumi grįžau... Be to, jei išsiskyrus labai sunkiai jautiesi - nereikia jokiu būdu galvot apie ateitį, kas bus, kaip išgyvensi ir pan. - reikia turėt omeny, jog svarbiausia išgyventi kelias sekančias minutes. O po jų - dar kelias sekančias. Laikykis aciu tau labai uz puiku paratima....man tikrai reikia zmogaus nuomones kuris ta pati atkentejo...manau iskesiu ir ash...niekur cia nesidesi...
KAIP SKAUDU, PASIRODO TAS ZMOGUS TAVES VISAI NEMYLEJO, BUVAI REIKALINGA TIK DEL ISVARDINTU PACIOS DARLYKU. zinai butinai tau reikia su draugais daugiau laiko praleisti ir viska kuo greiciau uzmirsti.
sekmes.
kaip tau silija sekasi?
Jokiu būdu tai ne gėda
Kaip aš mėgstu sakyt - žmonės ne šiukšlės - nesimėto. Jei turi ką brangint ir matai galimybes pokyčiams, verta bandyt. Tik būk gera, sek ar iš tikro tie pokyčiai vyksta Įdomu, kas iš jūsų paskatino santykių atnaujinimą, jei ne paslaptis? QUOTE(skristi @ 2007 10 31, 11:12) Jokiu būdu tai ne gėda Kaip aš mėgstu sakyt - žmonės ne šiukšlės - nesimėto. Jei turi ką brangint ir matai galimybes pokyčiams, verta bandyt. Tik būk gera, sek ar iš tikro tie pokyčiai vyksta Įdomu, kas iš jūsų paskatino santykių atnaujinimą, jei ne paslaptis? Tiesiog per tas dienas kol nesimateme kartu labai daug ka apgalvojome,tada jis pasiule susitikt ir pakalbet,sutikau...Susede kaip civilizuoti zmones be jokiu emociju ramiai viska aptareme kaip galetume pagerinti santykius ir nusprendeme dar karteli viska pabandyti ir ideti daugiau pastangu delmusu meiles...Tiesiog tai tas zmogus kurio aura tokia tinkam man kad siaubas
Šaunu, kad vyrukas ėmėsi iniciatyvos
Belieka tik sėkmės palinkėti |