Labukas, gal kas gali ką patart, prieš keletą dienų įsidėjome šarvuotas duris, viskas atrodo būtų gerai: spalva kokios norėjom, atrodo labai gražiai, bet po dienos atsirado problema, šitiek pradėjo rasot iš vidinės pusės, kad atrodo kas specialiai vandenį piltų ant jų.
QUOTE(saimutė @ 2007 01 23, 15:48) Labukas, gal kas gali ką patart, prieš keletą dienų įsidėjome šarvuotas duris, viskas atrodo būtų gerai: spalva kokios norėjom, atrodo labai gražiai, bet po dienos atsirado problema, šitiek pradėjo rasot iš vidinės pusės, kad atrodo kas specialiai vandenį piltų ant jų. Nuosavuose namuose nepatartina dėti šarvuotų durų kadangi jos peršala tikriausiai dėl to ir rasoje. Šarvuotos durys tinka daugebučiuose kur nėra tiesioginio kontakto su lauku. dabar privačių namų gyventojai masiškai keičia šarvuotas duris. QUOTE(saimutė @ 2007 01 23, 15:48) Labukas, gal kas gali ką patart, prieš keletą dienų įsidėjome šarvuotas duris, viskas atrodo būtų gerai: spalva kokios norėjom, atrodo labai gražiai, bet po dienos atsirado problema, šitiek pradėjo rasot iš vidinės pusės, kad atrodo kas specialiai vandenį piltų ant jų. gal dar nesildot? QUOTE(happy @ 2007 01 25, 21:16) Turim pažystamą durininką (jis gamina medinius laiptus ,duris). vat tai pas jį žmonės iš nuosavų namų jau ne vienas atbėgo užsisakyti durų pakeitimui iš šarvuotų. Taipogi patys ką tik kalbėjome su Hrono atstovu (langus jis mums matavo) tai tą patį sakė. Nežinau, bet verta susimąstyti.
jei durys ir staktos apsiltintos-tai niekas nepersals
skirtas butams i namus-tada aisku bus problemu, nes jos nesiltintos ir neatsparios dregmei
paprastos sarvuotos durys i nama
Nebent is tamburo i koridoriu, tai ,manau ,nieko
Perkant sarvuotas duris namui reikia atkreipti i duru savybes ir klausyti ne tik tai ka pasakoja vadybininkas bet ir prasyti realiu irodymu, t.y. sertifikatu. Neapsigaukite kai rodoma yra bandymu rezultatai, nes bandymus gali pasidaryti bet kuri imone sumokejusi pinigus laboratorijai ir tai reiskia, kad tos durys, kurias jie nuveze ir atitinka tuos rezultatus. sertifikatas konstatutoja fakta, kad visos durys gaminamos toje imoneje turi tas savybes kurios nurodytos sertifikate.
Lauko duru sertifikate turi buti parasyta "iejimo durys" Sertifikato prieduose yra nurodoma silumine varza, oro pralaidumo koeficientas (reiskia duru sandaruma) ir daug kitu dalyku, kurie reikalingi lauko durims... kai nusipirksite tikras lauko sarvuotas duris, tada jos ir nerasos
Pas mus irgi ta pati problema nuosavame name. Kai rinkomės duris, tai pats firmos direktorius pristatinėjo, rodė kažkokius brėžinius (tiek aš ten ir suprantu), bet vyras žiūrėjo. Sakė kad jokių šalčio tiltų nebus, jokia "ašarėlė" nepasirodys.
taigi, taigi....dabar plaukiam Bet pas mus dar prieškambaris nuo kambario niekuo neatitvertas, name labai šilta, prie pat lauko durų šildomos grindys daeina. Gal dėl to? nes mamai tokias pat įdėjom, pas ją prieškambaris atskirtas, tai vos vos, keli lašiukai būna. Suprasi čia QUOTE(Gritė @ 2007 02 13, 15:56) Pas mus irgi ta pati problema nuosavame name. Kai rinkomės duris, tai pats firmos direktorius pristatinėjo, rodė kažkokius brėžinius (tiek aš ten ir suprantu), bet vyras žiūrėjo. Sakė kad jokių šalčio tiltų nebus, jokia "ašarėlė" nepasirodys. taigi, taigi....dabar plaukiam Bet pas mus dar prieškambaris nuo kambario niekuo neatitvertas, name labai šilta, prie pat lauko durų šildomos grindys daeina. Gal dėl to? nes mamai tokias pat įdėjom, pas ją prieškambaris atskirtas, tai vos vos, keli lašiukai būna. Suprasi čia Kokios cia durys taip asaroja?
pas mus ir sarvo durys name,viduj labai silta,sildomos grindys prie pat, niekas nerasoja ir neapsala
Pas mus ta pati problema. Durys detos vasara. Dabar rasoja, net susisuko.
Rudeni gerai nebeuzsidarinejo, tai kvietem firmos atstova, truputi patvarke, bet uzsimine, kad pavasari gali tekti keisti duris. Gerai, kad yra garantija 18 menesiu.
Sveiki ir sveikos. Vat turime problemėlę, norime pasikeisti paprastas lauko duris į šarvuotas. Bet nežinome kuri firma geriausiai gamina jas. Taigi prašau pasidalinti savo patirtimi
Gamina daug firmu ir beveik visos kokybiskai.
Mes is Plieninio skydo pirkom.Graziai istate ir jau 2 metus problemu neturim.Kainavo 2000Lt(su apdaila)
Asmodo duris pabandyk, arba Elemūro
o aš antireklamos pavarysiu ir ant Asmodo ir ant Plieninio skydo.
Apie Asmodą esu rašius durų temoj tai pagal paiešką galima rasti. dabar užsisakėm iš Plieninio skydo. Sutartis sudaryta rugsėjo 14 d. Pamatavo rugsėjo 18 d. Pagaminti turėjo per 15 darbo dienų nuo matavimo. 15 darbo dienų baigėsi spalio 10 d. Nei durų nei kokios nors info. Skambinu, manęs vis paklausia sutarties numerio, durų spalvos
O aš kaip tik buvau jau plieniniu skydu susidomėjus. Reikės geriau pasiklausinėti
Šiaip tai dabar siaučiant statybų ir remontų karštinei manau situacija visur panaši.
galiu antireklama paviesinti ant "Fleksma ir Ko" sud..s paskutinis ju pagamintos lauko durys.. jeigu cia tokias lauko duris visiems gamina, tai tik begti nuo tokiu pardaveju kuo toliau..
Kuo toliau tuo gražiau. Įtariu dabar dauguma firmų nori tik pasipelnyti iš mūsų žmonių, ir bile ką pardavinėja
Is savo puses galiu patarti TOTUM. Neuzkliuvo nei vienoj vietoj, aptarnavimas liux. Netgi siketik ikyrejo jie man su savo skambinejimais, nes uzsakyma daviau as jiems rugpjucio 8, ir pasakiau noriu kad idetumet duris rugsejo 8. tai jie man nuo rugpjucio 20 ramybes nedave su savo "kada galim atvykti"
Svarbiausia is anksto zinoti ko nori. (turiu galvoje spynos) Patarciau MOTURA Champion pagrindine, ASSA evoliution papildoma, plius SECUREME granbdinele(liux dalykas). Nuvaziavus pas juos (patarciau i Kauno g.) susakykit ko pageidaujate, spalva vietoj issirinksite. perdaug ju vadybininko neklausykit nes vyriokas pats kartais nelabai supranta ka sneka. Tada GRIEZTAI pareikalaukite nuolaidos, sakys kad jie netaiko nuolaidu, atsakykit kad nepirksit ir iseisit pas konkurentus uzsisakyt. Finale nuolaidos vistiek negausit bet gausite nemokamai nerudyjancio plieno slenksti (jo kaina 80lt) nepersaunama akute (irgi prikolas plius nemokamas) as dar ir SECUREME grandinele issiderejau nemokamai, bet cia del to kad pas mane durys nestandartines. Finale turiu labai aukstos kokybes nepragreziamas, rugstim atsparias spynas, triju vyriu su atraminiais guoliais, 2mm storio plieno lakstu, duris, nerudyjancio plieno slenksti ir t.t. uz 2000Lt. Jei buciau pirkes su visu priedus kuriuos gavau kaip nuolaida man durys butu atsėje apie 2500. QUOTE(Vytautas @ 2007 10 30, 12:30) Is savo puses galiu patarti TOTUM. Neuzkliuvo nei vienoj vietoj, aptarnavimas liux. Netgi siketik ikyrejo jie man su savo skambinejimais, nes uzsakyma daviau as jiems rugpjucio 8, ir pasakiau noriu kad idetumet duris rugsejo 8. tai jie man nuo rugpjucio 20 ramybes nedave su savo "kada galim atvykti" Svarbiausia is anksto zinoti ko nori. (turiu galvoje spynos) Patarciau MOTURA Champion pagrindine, ASSA evoliution papildoma, plius SECUREME granbdinele(liux dalykas). Nuvaziavus pas juos (patarciau i Kauno g.) susakykit ko pageidaujate, spalva vietoj issirinksite. perdaug ju vadybininko neklausykit nes vyriokas pats kartais nelabai supranta ka sneka. Tada GRIEZTAI pareikalaukite nuolaidos, sakys kad jie netaiko nuolaidu, atsakykit kad nepirksit ir iseisit pas konkurentus uzsisakyt. Finale nuolaidos vistiek negausit bet gausite nemokamai nerudyjancio plieno slenksti (jo kaina 80lt) nepersaunama akute (irgi prikolas plius nemokamas) as dar ir SECUREME grandinele issiderejau nemokamai, bet cia del to kad pas mane durys nestandartines. Finale turiu labai aukstos kokybes nepragreziamas, rugstim atsparias spynas, triju vyriu su atraminiais guoliais, 2mm storio plieno lakstu, duris, nerudyjancio plieno slenksti ir t.t. uz 2000Lt. Jei buciau pirkes su visu priedus kuriuos gavau kaip nuolaida man durys butu atsėje apie 2500. neisizeisk bet toks jausmas kad seife gyvent susiruosei pats susidejau sarvuotas duris su rugstims neatspariom spynom, be grandineles ir su persaunama akute. jei nores pas mane tai ilys per langa
O ar dedat visi tas grandinėles ?
Man atrodo, kad labai nepraktiška, jeigu bute yra mažų vaikų arba senų žmonių. Negali žinoti kas atsitiks, o tada tai jau turbūt sieną griauti QUOTE(Flymanas @ 2007 10 31, 11:58) neisizeisk bet toks jausmas kad seife gyvent susiruosei pats susidejau sarvuotas duris su rugstims neatspariom spynom, be grandineles ir su persaunama akute. jei nores pas mane tai ilys per langa Kaipsaknt pasikartosiu, kad ne duris reklamuot norejau, bet pasakyt kad totume apsimoka pirkti. Nes visus tuos priedus nemokamai sukrove. Spynos yra zmogaus pasirinkimas, man 1000 kainavo, kitam paprastesnes gal 500 tekainuos, ne totumas jas gamina, o kas liecia duris tai "nuolaida" per "priedus" dar geriau nei ten 10 ar 20% nuo kainos QUOTE(SoJa @ 2007 10 26, 10:07) . dabar užsisakėm iš Plieninio skydo. Sutartis sudaryta rugsėjo 14 d. Pamatavo rugsėjo 18 d. Pagaminti turėjo per 15 darbo dienų nuo matavimo. 15 darbo dienų baigėsi spalio 10 d. Nei durų nei kokios nors info. Skambinu, manęs vis paklausia sutarties numerio, durų spalvos va va situacija man visiskai analogiska taigis name dabo nedaug belike, sildomom beveik ora, nes per laikinas duris biski vejai svilpia, o kurentai tai reikia, nes visi baldai jau sustatyti
nežinau čia jau turbut kaip kam pasiseka, mum "plieninis skydas" duris padare per 6 dienas, nors turejo padaryt per 10
Kol neturėjo užsakymų tai per tiek ir darė. o dabar prisirinko sutarčių kokiam pusmečiui, skelbdami, kad per 15 darbo dienų padaro (man pavyzdžiui buvo aktualus terminas ir kadangi jų buvo trumpas tai tik dėl to ir pasirinkau, o gavosi, kad jau ilgiau nei visos kitos firmos daro). Darbu apsirūpinę, geriau klijentui sumokės 3 litus delspinigių ir padarys kada norės.
Dabar tiek išlaukus tai nei tos sutarties nutraukinėt, nes vis dar viltis rūsena, gal jau greitai, o nutraukus vėl kokį mėnesį reikės laukti pas kitus Nu žodžiu šiais laikais statosi ir remontuojasi tik labai stiprūs žmonės QUOTE(SoJa @ 2007 11 08, 10:35) Kol neturėjo užsakymų tai per tiek ir darė. o dabar prisirinko sutarčių kokiam pusmečiui, skelbdami, kad per 15 darbo dienų padaro (man pavyzdžiui buvo aktualus terminas ir kadangi jų buvo trumpas tai tik dėl to ir pasirinkau, o gavosi, kad jau ilgiau nei visos kitos firmos daro). Darbu apsirūpinę, geriau klijentui sumokės 3 litus delspinigių ir padarys kada norės. va va butent QUOTE(okkey @ 2007 11 08, 12:31) va va butent dar pabandyk su jais sutartį nutraukti
Man reikia lauko duru, bet dabar nezinau kur uzsakineti
Papildyta: Tiesa, dar sake, kad kai jis pirko pries pora metu jie neturejo sertifikato Dabar vyras isvis ikalbineja kiniskas pirkti, bet as visai nepasitikiu kino produkcijai Gal kas nors ka girdejote? durys QUOTE(Lidija:) @ 2007 11 13, 10:35) Dabar vyras isvis ikalbineja kiniskas pirkti, bet as visai nepasitikiu kino produkcijai Gal kas nors ka girdejote? durys Nu man jos laaaabaaaai negražios, nu labai negražios Bazėse įsikūrę yra, savininkas - kinas.
duris tipo gamybos procese, is pradziu sako lapkricio 28 dienai turetu buti
QUOTE(okkey @ 2007 11 13, 09:52) kaip jums procesas - maziausiai menesi bus velavimas Nu žodžiu aš laukiu iki šios savaitės vidurio, jeigu nebus durų rašau pareiškimą policijai. Nes man jau įtarimas, kad jie tik avansus renka, o jau durų niekam nedaro. QUOTE(SoJa @ 2007 11 13, 11:42) Nu žodžiu aš laukiu iki šios savaitės vidurio, jeigu nebus durų rašau pareiškimą policijai. Nes man jau įtarimas, kad jie tik avansus renka, o jau durų niekam nedaro.
Keliu šią temą iš numirusių, nes labai užtruko šarvuotų durų paieška Kaune. Gal kas per šį laiką įsigojote, esate patenkinti ir kaina ir kokybe bei galėtumėte rekomenduoti ?
Mes ir žadame pirkti šarvuotas duris. Gal ka blogo girdejot apie kaunieciu firma Dorilita??
Gal kam įdomu paskaityti,tiesa rusiškai http://www.webpark.ru/comments.php?id=36337
susidūriau su durimis truputį (tik kaip pirkėja) reikėjo lauko durų namiukui. Panagrinėjau MB švogerio duris (pasiklausinėjau tiksliau) išsiaiškinau, durys "šlampa" esmė tame, kad jos viduje nėra izoliuotos šilumine izoliacija, ir susidaro todėl šalčio tilteliai, dėl kurių kondensuojasi vanduo šiltesnėje pusėje. Tada vis atšokinėjimai fanierų ir išsipūtimai prasideda
As irgi pradedu sarvuotom durim dometis. Totum, deja, Kaune mes neturim. Nu o pasiskaicius apie plieninio skydo ciudus tai nelabai norisi su jais dirbti.
duru manau reikes uz kokiu triju savaiciu. dar iki tol reikia ir stoga uzbaigti ir langus susideti... juokingai namas be langu bet su durim atrodytu turbut
Mes tiek pirmame, tiek antrame butuose statėm ,,Asmodo" duris, esam patenkinti, kokybė
O dabar su vienu draugu pasikalbejau, o jis man sako "o kam i nama deti sarvuotas duris, kai visur langai didziausi?", tai as vat ir susimasciau. tikrai - ar verta?
QUOTE(Gorada @ 2008 06 12, 11:26) O dabar su vienu draugu pasikalbejau, o jis man sako "o kam i nama deti sarvuotas duris, kai visur langai didziausi?", tai as vat ir susimasciau. tikrai - ar verta? Paprastu geru, mediniu kaina, panasiai tokia pat kaip ir sarvuotu. Darem pries pusmeti, ieskojom pigesniu, bet kad butu ir kokybiskos. Kaina buvo 2400 su stiklo paketu + istatymas. Gamino 2 men.
Kaune, Savanorių pr. yra firma Argos, kuri gamina šarvuotas duris ir namui, ir butui. Kiek teko girdėti, atsiliepimai neblogi, pasirinkimas gan nemažas.
Papildyta: QUOTE(Gorada @ 2008 06 12, 10:26) O dabar su vienu draugu pasikalbejau, o jis man sako "o kam i nama deti sarvuotas duris, kai visur langai didziausi?", tai as vat ir susimasciau. tikrai - ar verta? Šiaip šarvuotos duris į namą deda ne dėl saugumo, o dėl to kad jos sandarios, nesusimėto. O kainos panašios, kaip gerų medinių durų. QUOTE(vilmakl @ 2008 06 14, 12:18) Šiaip šarvuotos duris į namą deda ne dėl saugumo, o dėl to kad jos sandarios, nesusimėto. O kainos panašios, kaip gerų medinių durų. daugiau pasinagrinejus, ir as sita supratau QUOTE(Gorada @ 2008 06 14, 11:07) daugiau pasinagrinejus, ir as sita supratau pas mane name sarvo durys-minusai kuriuos pamaciau gyvenant-jos labai sunkios ir nepaleisi ,kad pacios uzsidarytu-nes tada trenksmas buna ojojoj
apie 2600 su stiklu, "grandinele" ir istatymu.
|