tikra teisybe,kas liecia kaina ir kokybe.Tos kur as parduodu-pigelesnes-dailios paziureti,bet is keleto mamyciu gavau atsiliepimu,kad prilaiko krutine ne taip gerai,kaip brangesnes.Vis viena kaina priklauso ir nuo sudeties:kuo liemenele tvirtesne ir joje geresne medziagos sudetis-tuo ji ir brangesne
QUOTE(neringuutia @ 2009 04 18, 11:28) rasykit man i a.z. Papildyta: turiu maikute-liemenele maitinancioms,balta su gelytemis,80C dydzio,atiduociau uz 70 itu na ir is to ka isparduodu:95F balta liemenele(su gelytemis ant petneseliu ir kauseliu viduje)-60 litu 90F rausva liemenele-60 litu 75E balta su nerineliais liemenele-65 litai 80D salotine liemenele-55 litai 75C rausva-60 litu 80C balta-40 litu o jus prekiaujate lemenukais ar tik keleta turite Jau po truputi ieskau , kur nusipirkti, bet noretusi ne tik baltu, o ir patogiu O jus is kur?
as is klaipedos
o dydziu galite teirautis nuo maziausio iki F ivairiu spalvyciu ir modeliuku bet konkreciau reiketu susirasyti per a.z.
nera uz ka
siaip man paciai jau irgi reikia apsirupinti liemenelemis.nes labai tikiuosi,kad pienuko turesiu ilgai ir daug
isparduodu liemeneles,dar mazesne kaina,nei pirkau...
stai tokio modeliuko,tik baltos spalvos,yra 2 vienetai,po 30 litu 80C dydis http://g.skelbkime.lt/618169/normal_skelbi...f0592cbead0.jpg rausvos spalvos,90F ir 75C dydzio,atsisega kauselio virsutine dalis,65 litai http://g.skelbkime.lt/618169/normal_skelbi...f0592a4e1fd.jpg QUOTE(aaangelika @ 2009 04 18, 17:43) Sveikos! Parduoruveje "Migle" nebrangiai nusipirkau juoda "NATURANA" liemenuka maitinancioms (100% medvilne). Nors as dar laukiuosi, bet pardaveja uztikrino, jog tinka ir Aš irgi lygiai toki pati turiu nusipirkusi
skaiciau daktares patarimus,kad liemeneles galima pirktis ir nestumo viduryje mazdaug,dydis gali islikti toks pat,tik svarbiausia ziureti,kad nebutu per maza pati apimtis
as prieš trejus metus buvau pirkus Laumoj Rosme liemenėlę su lankeliais. tai nerealiai patiko. ir krūtinės forma patiko ir viską, bet paskui jau jos nebebuvo, tai nusipirkau tonus elast iš Būk mama, kurios labai nemėgau. dabar, kai man vėl tai aktualu, bandžiau toj Laumoj ieškoti rosme liemenėlės, bet man buvo pranešta, kad tokių jie niekada nebegauna
QUOTE(aga26 @ 2009 05 14, 17:53) Noriu pasiulyti pirkti nauja liemenele dydzio 80 D, kadangi atsisiunciau 3, o man tiek nereikes va tokia tik balta http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfini...p;ProductPage=0 siulau uz 25 lt, kokybe gera-medvilne jei ka domina, rasykit i AZ Nerodo nuoroda
As pirkau Kotrynoj emma jane firmos liemenele-maikyte. ZIAURIAI patogi, kokybiska ir visai grazi palyginus kaip maitinancios
Aš praeitą savaitę nusipirkau TRIUMPH liemnėlę besilaukiančiai mamytei, liemenėlė auga kartu su krūtine
QUOTE(mamakarolina @ 2009 05 26, 14:19) Aš praeitą savaitę nusipirkau TRIUMPH liemnėlę besilaukiančiai mamytei, liemenėlė auga kartu su krūtine ta liemenele tik besilaukianciai ar ir maitinanciai tinka? atsisega kauseliai gal QUOTE(ciku_caku @ 2009 05 27, 11:28) ne, ji netinka maitinančiai, nes norėjau tokios, kad dabar per nėštumą galėčiau nešioti
Kur rast 70E (32E) liemenele maitinaciai iki 60 lt?
QUOTE(mamakarolina @ 2009 05 26, 14:19) Aš praeitą savaitę nusipirkau TRIUMPH liemnėlę besilaukiančiai mamytei, liemenėlė auga kartu su krūtine Aš irgi nusipirkau tikriausiai tokią pat, nes sakė kitokių ir nebūna - 66 lt. Pasimatavau, viskas tenai atrodė puiku, o namuose pastebėjau, kad yra tokią kaip raukšlelė, matyt ji man per didelė QUOTE(Eaglute @ 2009 06 18, 22:03) Aš irgi nusipirkau tikriausiai tokią pat, nes sakė kitokių ir nebūna - 66 lt. Pasimatavau, viskas tenai atrodė puiku, o namuose pastebėjau, kad yra tokią kaip raukšlelė, matyt ji man per didelė siaip tai yra apatinis drabuzis. jie tikrai turi teise nekeisti.
as paprasta medvilnine gariunuose po 7 lt dabar ispardavimas vakar pirkau. isperdavimas visu ne tik maitinancioms liemenuku tai ir nusipirkau labai faini aisku be papuosimu bet patogus as uZsidejau tai man jis ir pril;ipo.
Gariunuose? bisk sudetinga i juos patekt... na, bet jei dar tesis ispardavimai tai butu gerai nulekt pasijeskot tu liemeneliu... gaila, kad dbr kkrutine trbt nebe C o D ar E dydzio... vargas.
as nusipirkau tris liemeneles... dvi nusipirkau Emma-Jane firmos Mazulio pasaulyje, labai kokybiskas daiktas ir tempiasi kei reikia ir kauselis viena ranka atsisega ir spalvu pasirinkimas yra ir viena nusipirkau pigesne canpol firmos.
QUOTE(Vaivoraa @ 2009 06 22, 21:31) as nusipirkau tris liemeneles... dvi nusipirkau Emma-Jane firmos Mazulio pasaulyje, labai kokybiskas daiktas ir tempiasi kei reikia ir kauselis viena ranka atsisega ir spalvu pasirinkimas yra ir viena nusipirkau pigesne canpol firmos. as irgi galvoju apie bent viena emma jane, bet vis nenusliuogiu iki antakalnio. ar naturalaus pluosto jos. ir kokios kainos? aciu
Ir as nusipirkau Kotrynoje Emma-Jane maitinanciom lemeniele
Norejau tos firmos nusipirkti nesciosioms, bet nebuvo. Idomu, gal Mazylio pasaulyje yra QUOTE(Kačia @ 2009 06 24, 00:12) Ir as nusipirkau Kotrynoje Emma-Jane maitinanciom lemeniele Norejau tos firmos nusipirkti nesciosioms, bet nebuvo. Idomu, gal Mazylio pasaulyje yra O kiek kainuoja Kotrynoje Emma-Jane liemenele, kuria tu pirkai, nes ziurejau internetiniam puslapyje, tai niekur neradau kainos...galetu ir internete kainas skelbti QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2009 06 25, 12:44) O kiek kainuoja Kotrynoje Emma-Jane liemenele, kuria tu pirkai, nes ziurejau internetiniam puslapyje, tai niekur neradau kainos...galetu ir internete kainas skelbti Jos nepigios 89 lt (su nuolaidu kortele 81 lt), bet kiek esu visokiu firmu issimatavus, tai jos man buvo pacios patogiausios Pries perkant patarciau visada pasimatuoti, nes patogumas yra svarbiausia, na o antroje vietoje kokybe QUOTE(Kačia @ 2009 06 25, 21:56) Jos nepigios 89 lt (su nuolaidu kortele 81 lt), bet kiek esu visokiu firmu issimatavus, tai jos man buvo pacios patogiausios Pries perkant patarciau visada pasimatuoti, nes patogumas yra svarbiausia, na o antroje vietoje kokybe O super dar kazkur turiu nukisusi nuolaidu kortele, reiks pasieskoti
Pirkau Vaiku mieste ir berods uz 37lt ar panasiai.Turejau ir zymiai brangesne,taciau nebuvo patogi...
aš vakar matavausi Emma-Janne liemenėles. Na, vienas modelis man kaip ir patiko, bet labai jau uždaras... ir medžiaga storoka..... o viena buvo labai nebloga, bet beveik visa sintetinė.... nusivyliau jūsų išgirtomis Emma-Janne....
Liemeneles (maitinimui) pirkau Gariunuose, minkstos, medvilnines, kainavo po 12 ar 15 lt.
na ir kainos
O aš ką tik nusipirkau iš Miglės Naturana liemenėlę, pasimatavau ir tiko, kaina 49 lt.
O vat matavausi TRIUMP, tai man visai netiko QUOTE(Jolete @ 2009 08 06, 22:39) Triumfe ir man netiko, atrodo tokia visai nieko nėriniuota graži liemenėlė, o kai užsidėjau apsaugok pečiau O man triumfe tiko liemenele nesciajai. Nusipirkau. Bet panesiojus paaiskejo, kad ji ne velnio nelaiko didejancios krutines
as irgi pirkau liemeneles turguju,jos ten daug pigesnes ir laiko labai gerai.tuk aisku ne tokios grazios,bet svarbiausiai kad geros.
QUOTE(Jolete @ 2009 08 06, 21:39) Triumfe ir man netiko, atrodo tokia visai nieko nėriniuota graži liemenėlė, o kai užsidėjau apsaugok pečiau Aš triumfe pirkau liemenėlę spec. nėščiosioms. SU galimybe temptis. O prieš tai buvau ten nusipirkus dvi sportines, tai išaugau ir pradėjo veržt šonkaulius. O dabar ir turiu tik 1 tinkančią liemenėlę. Baisu net. Ir dar balta. Tai skalbiu ir skalbiu. O jūs ir namie liemenėles dėvit? Man tai labai nepatogu su jom, tik nežinau ar nepakenks jei nenešiosiu, o jei nešisiu tai skalb prakaitų ir etc. nespėsiu Ir kaip moterys sovietmečiu išgyveno QUOTE(tuzikas83 @ 2009 08 04, 11:51) mes su vyru kaip tik rytoj planuojam į gariūnus palėkt, apsidairyt vežimukų ir lovyčių, tai sakau tuo pačiu irgi kokią liemenėlę prigriebčiau
as kadangi esu liemeneliu priese, tai namie vaikstau be ju
QUOTE(laurytej @ 2009 08 07, 20:42) as kadangi esu liemeneliu priese, tai namie vaikstau be ju Nu pas mane D dabar (buvo C) Ir per apimty padidėjo, tai baisu ir žiūrėt į tas blogai išsirinktas liemenėles, kurias viso labo tris mėn panešiojau ir teko keist. Bet gal dar suvartosiu kada. Dabar negaliu nešiot liemenėlių su lankeliu...
Aš kai nėščia tapau, tai namie stengiuosi visad liemenėlę nešioti, na žinoma išskyrus ilgą rytą kol su pižamom vaikštau ir ilgą vakarą
QUOTE(laurytej @ 2009 08 07, 21:42) as kadangi esu liemeneliu priese, tai namie vaikstau be ju As ir namie vaikstau dabar be liemeneles,kaip patogu O siaip maitinimui nusipirkau bazese papigiai tokia,tik kad nelabai isvaizdi,o ar bus patogi paziuresim dar.
aiskumelis, reikes ir man bazese pasisukioti
Aš nusipirkau Gariūnuose, dvi maitinančioms, viena už dešimt, kita už dvidešimt penkis litus, beje viena tai dar ir nelabai bobiška
va, radau uz padorias kainytes kiek normalesnes liemeneles (yra keliu spalvu):
http://www.new.karolis.lt/index.php?route=...;product_id=367 http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/produc...s_juta_b75_0112 http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/produc...marina_b75_0011 http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/produc...simona_b75_0410 dar neina vienos nuorodos ideti: www. liblanka.lt/Drabuziai . html (be tarpeliu) QUOTE(Jambala @ 2009 08 09, 21:19) geras, kaina beveik trigubai
o as tokias tutguj pirkau,viena juoda,kita kuno spalvos.tai kam uz tokia pacia brangiau moket?!
as tai smutkyne visai atsitiktinai radautokia kaip sportine, panasiai maikutes tipo kuri po krutimis pasibaigia. placios petnesos ir pasiseke kad visai nauja. tai jau db kai papuliai kaip pas lolo ferari tai patikekit koks geras daiktas. petnesos istisai vienos medziagos tai man ir nakciai jos nesinori nusiimt nes kai neprilaikomi papukai tai pradeda skaudet. tik trukumas vienas nes balta ir pusiau sintetine. tai tebka paskalbt daznokai. reiks pasieskot dar kokia panasia.
turejau pora is turgaus po 12-16 lt kazkur-trikotazines,viena triuph pardej pirkau,bet brangi-88lt,ale gera...patiko,ir grazi,ne bobiska
|