Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
neringuutia
tikra teisybe,kas liecia kaina ir kokybe.Tos kur as parduodu-pigelesnes-dailios paziureti,bet is keleto mamyciu gavau atsiliepimu,kad prilaiko krutine ne taip gerai,kaip brangesnes.Vis viena kaina priklauso ir nuo sudeties:kuo liemenele tvirtesne ir joje geresne medziagos sudetis-tuo ji ir brangesne 4u.gif
Bozinda
QUOTE(neringuutia @ 2009 04 18, 11:28)
rasykit man i a.z. 4u.gif o senoji nuoroda nebeveikia
Papildyta:
turiu maikute-liemenele maitinancioms,balta su gelytemis,80C dydzio,atiduociau uz 70 itu smile.gif
na ir is to ka isparduodu:95F balta liemenele(su gelytemis ant petneseliu ir kauseliu viduje)-60 litu
90F rausva liemenele-60 litu
75E balta su nerineliais liemenele-65 litai
80D salotine liemenele-55 litai
75C rausva-60 litu
80C balta-40 litu
*

o jus prekiaujate lemenukais ar tik keleta turite g.gif
Jau po truputi ieskau , kur nusipirkti, bet noretusi ne tik baltu, o ir patogiu ax.gif
O jus is kur?
neringuutia
as is klaipedos
o dydziu galite teirautis nuo maziausio iki F
ivairiu spalvyciu ir modeliuku
bet konkreciau reiketu susirasyti per a.z.
4u.gif
Bozinda
QUOTE(neringuutia @ 2009 04 28, 17:36)
as is klaipedos
o dydziu galite teirautis nuo maziausio iki F
ivairiu spalvyciu ir modeliuku
bet konkreciau reiketu susirasyti per a.z.
4u.gif
*

Aciu uz atsakyma mirksiukas.gif Parasysiu jums smile.gif
neringuutia
nera uz ka 4u.gif
siaip man paciai jau irgi reikia apsirupinti liemenelemis.nes labai tikiuosi,kad pienuko turesiu ilgai ir daug blush2.gif mirksiukas.gif
neringuutia
isparduodu liemeneles,dar mazesne kaina,nei pirkau...
stai tokio modeliuko,tik baltos spalvos,yra 2 vienetai,po 30 litu
80C dydis
http://g.skelbkime.lt/618169/normal_skelbi...f0592cbead0.jpg

rausvos spalvos,90F ir 75C dydzio,atsisega kauselio virsutine dalis,65 litai
http://g.skelbkime.lt/618169/normal_skelbi...f0592a4e1fd.jpg

Poskis
QUOTE(aaangelika @ 2009 04 18, 17:43)
Sveikos!  mirksiukas.gif
Parduoruveje "Migle" nebrangiai nusipirkau juoda "NATURANA" liemenuka maitinancioms (100% medvilne). Nors as dar laukiuosi, bet pardaveja uztikrino, jog tinka ir  nestuke.gif  Tai likau patenkinta! Liemenukas visai neverzia, nedirgina odos ir labai patogus  thumbup.gif
*

Aš irgi lygiai toki pati turiu nusipirkusi thumbup.gif O buvau parsisiuntusi iš Mothercare 2 liemenėles, tai man taip netiko verysad.gif gramdydavo kažkaip, net iki raudonumo nutrynė, tai nenešiojau.. Gaila, kad tu Naturana tik tamsus, šviesaus neturi, sakė neatveža.. verysad.gif
neringuutia
skaiciau daktares patarimus,kad liemeneles galima pirktis ir nestumo viduryje mazdaug,dydis gali islikti toks pat,tik svarbiausia ziureti,kad nebutu per maza pati apimtis 4u.gif
džiaugsmelis
as prieš trejus metus buvau pirkus Laumoj Rosme liemenėlę su lankeliais. tai nerealiai patiko. ir krūtinės forma patiko ir viską, bet paskui jau jos nebebuvo, tai nusipirkau tonus elast iš Būk mama, kurios labai nemėgau. dabar, kai man vėl tai aktualu, bandžiau toj Laumoj ieškoti rosme liemenėlės, bet man buvo pranešta, kad tokių jie niekada nebegauna verysad.gif , o ir kaina buvo labai gera berods 35litus mokėjau tada. galkasesat užmatę tokių dar kur nors?
fortuneafilius
QUOTE(aga26 @ 2009 05 14, 17:53)
Noriu pasiulyti pirkti nauja liemenele dydzio 80 D, kadangi atsisiunciau 3, o man tiek nereikes
va tokia tik balta
http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfini...p;ProductPage=0

siulau uz 25 lt, kokybe gera-medvilne

jei ka domina, rasykit i AZ
*

Nerodo nuoroda unsure.gif
Renata K
As pirkau Kotrynoj emma jane firmos liemenele-maikyte. ZIAURIAI patogi, kokybiska ir visai grazi palyginus kaip maitinancios thumbup.gif
mamakarolina
Aš praeitą savaitę nusipirkau TRIUMPH liemnėlę besilaukiančiai mamytei, liemenėlė auga kartu su krūtine thumbup.gif man labai patinka, tik gaila, kad tik baltos spalvos jos yra, nes būčiau pirkusi iš karto kelių spalvų 4u.gif ir kaina nesikandžioja 69 Lt sumokėjau, jau nešioju ją ir esu labai patenkinta thumbup.gif tokia minkštutė, švelnutė, labai maloni pie kūno, man patinka wub.gif
ciku_caku
QUOTE(mamakarolina @ 2009 05 26, 14:19)
Aš praeitą savaitę nusipirkau TRIUMPH liemnėlę besilaukiančiai mamytei, liemenėlė auga kartu su krūtine  thumbup.gif man labai patinka, tik gaila, kad tik baltos spalvos jos yra, nes būčiau pirkusi iš karto kelių spalvų  4u.gif ir kaina nesikandžioja 69 Lt sumokėjau, jau nešioju ją ir esu labai patenkinta  thumbup.gif  tokia minkštutė, švelnutė, labai maloni pie kūno, man patinka  wub.gif
*

ta liemenele tik besilaukianciai ar ir maitinanciai tinka? atsisega kauseliai gal g.gif
mamakarolina
QUOTE(ciku_caku @ 2009 05 27, 11:28)
ta liemenele tik besilaukianciai ar ir maitinanciai tinka? atsisega kauseliai gal  g.gif
*

ne, ji netinka maitinančiai, nes norėjau tokios, kad dabar per nėštumą galėčiau nešioti 4u.gif kaušeliai jos neatsisega, bet turi TRIUMPH pardėse ir maitinančioms mamytėms, tik kaina atrodo didesnė šiek tiek rolleyes.gif
natina
Kur rast 70E (32E) liemenele maitinaciai iki 60 lt? rolleyes.gif
AuguKir
QUOTE(natina @ 2009 06 12, 23:39)
Kur rast 70E (32E) liemenele maitinaciai iki 60 lt? rolleyes.gif
*

bandykit pasimatuot ir 75D, nes daznai buna kad tinka, tiesiog susisega ne ant pirmo kabliuko ir tiek
Eaglute
QUOTE(mamakarolina @ 2009 05 26, 14:19)
Aš praeitą savaitę nusipirkau TRIUMPH liemnėlę besilaukiančiai mamytei, liemenėlė auga kartu su krūtine  thumbup.gif man labai patinka, tik gaila, kad tik baltos spalvos jos yra, nes būčiau pirkusi iš karto kelių spalvų  4u.gif ir kaina nesikandžioja 69 Lt sumokėjau, jau nešioju ją ir esu labai patenkinta  thumbup.gif  tokia minkštutė, švelnutė, labai maloni pie kūno, man patinka  wub.gif
*

Aš irgi nusipirkau tikriausiai tokią pat, nes sakė kitokių ir nebūna - 66 lt. Pasimatavau, viskas tenai atrodė puiku, o namuose pastebėjau, kad yra tokią kaip raukšlelė, matyt ji man per didelė doh.gif įdomu, jeigu paprašysiu pakeist, nebus problemų, kaip manote? Man pasirodė, kad ji nelabai formą palaiko, o gal dėl to, kad tikrai per didelė g.gif

džiaugsmelis
QUOTE(Eaglute @ 2009 06 18, 22:03)
Aš irgi nusipirkau tikriausiai tokią pat, nes sakė kitokių ir nebūna - 66 lt. Pasimatavau, viskas tenai atrodė puiku, o namuose pastebėjau, kad yra tokią kaip raukšlelė, matyt ji man per didelė  doh.gif  įdomu, jeigu paprašysiu pakeist, nebus problemų, kaip manote? Man pasirodė, kad ji nelabai formą palaiko, o gal dėl to, kad tikrai per didelė  g.gif
*

siaip tai yra apatinis drabuzis. jie tikrai turi teise nekeisti.
Eaglute
QUOTE(džiaugsmelis @ 2009 06 19, 08:13)
siaip tai yra apatinis drabuzis. jie tikrai turi teise nekeisti.
*

Aišku mirksiukas.gif na nieko nepadarysi, pati esu kalta, kad paskubomis matavausi doh.gif Pabandysiu, o gal g.gif
raganaite2
as paprasta medvilnine gariunuose po 7 lt dabar ispardavimas vakar pirkau. isperdavimas visu ne tik maitinancioms liemenuku tai ir nusipirkau labai faini aisku be papuosimu bet patogus as uZsidejau tai man jis ir pril;ipo. thumbup.gif . atsisegas kauseliai su plasmasiukais atskirai nereikia nusiimt liemeneles smile.gif
Murlyka
Gariunuose? bisk sudetinga i juos patekt... na, bet jei dar tesis ispardavimai tai butu gerai nulekt pasijeskot tu liemeneliu... gaila, kad dbr kkrutine trbt nebe C o D ar E dydzio... vargas.
Vaivoraa
as nusipirkau tris liemeneles... dvi nusipirkau Emma-Jane firmos Mazulio pasaulyje, labai kokybiskas daiktas ir tempiasi kei reikia ir kauselis viena ranka atsisega ir spalvu pasirinkimas yra ir viena nusipirkau pigesne canpol firmos.
džiaugsmelis
QUOTE(Vaivoraa @ 2009 06 22, 21:31)
as nusipirkau tris liemeneles... dvi nusipirkau Emma-Jane firmos Mazulio pasaulyje, labai kokybiskas daiktas ir tempiasi kei reikia ir kauselis viena ranka atsisega ir spalvu pasirinkimas yra ir viena nusipirkau pigesne canpol firmos.
*

as irgi galvoju apie bent viena emma jane, bet vis nenusliuogiu iki antakalnio. ar naturalaus pluosto jos. ir kokios kainos? aciu
Kačia
Ir as nusipirkau Kotrynoje Emma-Jane maitinanciom lemeniele thumbup.gif Su antru suneliu irgi tos firmos turejau, tai labai patiko jos kokybe, o ypac patogumas mirksiukas.gif
Norejau tos firmos nusipirkti nesciosioms, bet nebuvo. Idomu, gal Mazylio pasaulyje yra g.gif
_Ice_Tee_
QUOTE(Kačia @ 2009 06 24, 00:12)
Ir as nusipirkau Kotrynoje Emma-Jane maitinanciom lemeniele  thumbup.gif Su antru suneliu irgi tos firmos turejau, tai labai patiko jos kokybe, o ypac patogumas mirksiukas.gif
Norejau tos firmos nusipirkti nesciosioms, bet nebuvo. Idomu, gal Mazylio pasaulyje yra g.gif
*

O kiek kainuoja Kotrynoje Emma-Jane liemenele, kuria tu pirkai, nes ziurejau internetiniam puslapyje, tai niekur neradau kainos...galetu ir internete kainas skelbti doh.gif nes is atsiliepimu, tai kaip suprantu liemeneles labai geros ir kokybiskos, bet pati dar nesu bandziusi smile.gif
Kačia
QUOTE(_Ice_Tee_ @ 2009 06 25, 12:44)
O kiek kainuoja Kotrynoje Emma-Jane liemenele, kuria tu pirkai, nes ziurejau internetiniam puslapyje, tai niekur neradau kainos...galetu ir internete kainas skelbti  doh.gif nes is atsiliepimu, tai kaip suprantu liemeneles labai geros ir kokybiskos, bet pati dar nesu bandziusi  smile.gif
*

Jos nepigios 89 lt (su nuolaidu kortele 81 lt), bet kiek esu visokiu firmu issimatavus, tai jos man buvo pacios patogiausios ax.gif
Pries perkant patarciau visada pasimatuoti, nes patogumas yra svarbiausia, na o antroje vietoje kokybe mirksiukas.gif
giedruteliux
QUOTE(Kačia @ 2009 06 25, 21:56)
Jos nepigios 89 lt (su nuolaidu kortele 81 lt), bet kiek esu visokiu firmu issimatavus, tai jos man buvo pacios patogiausios ax.gif
Pries perkant patarciau visada pasimatuoti, nes patogumas yra svarbiausia, na o antroje vietoje kokybe mirksiukas.gif
*

O super dar kazkur turiu nukisusi nuolaidu kortele, reiks pasieskoti smile.gif kaip sakoma uz gera kokybe reikia kiek brangiau sumoketi, bet manau verta 4u.gif
Daugiaziede
Pirkau Vaiku mieste ir berods uz 37lt ar panasiai.Turejau ir zymiai brangesne,taciau nebuvo patogi...
Ugniux
aš vakar matavausi Emma-Janne liemenėles. Na, vienas modelis man kaip ir patiko, bet labai jau uždaras... ir medžiaga storoka..... o viena buvo labai nebloga, bet beveik visa sintetinė.... nusivyliau jūsų išgirtomis Emma-Janne.... unsure.gif
tuzikas83
Liemeneles (maitinimui) pirkau Gariunuose, minkstos, medvilnines, kainavo po 12 ar 15 lt. blush2.gif
_Alba_
na ir kainos doh.gif bet kiek ziurinejau is pigesniu, tai labai jau baisios jos man pasirode biggrin.gif o sakykit, ar tos spec liemeneles isvis labai reikalingos? ar galima kazkaip apsieiti su paprastomis? na juk namie bunant pamaitinti galima bet kaip, o kazkur isejus, viesoj vietoj ar sveciuose, taip pat galima susirasti atokesne vietele, juk neisitrauksi vidury akropolio ir nepradesi maitinti lotuliukas.gif
Tortuga
O aš ką tik nusipirkau iš Miglės Naturana liemenėlę, pasimatavau ir tiko, kaina 49 lt.
O vat matavausi TRIUMP, tai man visai netiko doh.gif.
Jolete
QUOTE(Tortuga @ 2009 08 06, 18:53)
O aš ką tik nusipirkau iš Miglės Naturana liemenėlę, pasimatavau ir tiko, kaina 49 lt.
O vat matavausi TRIUMP, tai man visai netiko  doh.gif.
*

Triumfe ir man netiko, atrodo tokia visai nieko nėriniuota graži liemenėlė, o kai užsidėjau apsaugok pečiau doh.gif
spurgiux21
QUOTE(Jolete @ 2009 08 06, 22:39)
Triumfe ir man netiko, atrodo tokia visai nieko nėriniuota graži liemenėlė, o kai užsidėjau apsaugok pečiau  doh.gif
*

O man triumfe tiko liemenele nesciajai. Nusipirkau. Bet panesiojus paaiskejo, kad ji ne velnio nelaiko didejancios krutines sad.gif taip kaip as tikejausi:( O ji "atseit" skirta nesioti tuomet kai krutine ima dideti g.gif
taniushka.84
as irgi pirkau liemeneles turguju,jos ten daug pigesnes ir laiko labai gerai.tuk aisku ne tokios grazios,bet svarbiausiai kad geros. thumbup.gif
srauni_upe
QUOTE(Jolete @ 2009 08 06, 21:39)
Triumfe ir man netiko, atrodo tokia visai nieko nėriniuota graži liemenėlė, o kai užsidėjau apsaugok pečiau  doh.gif
*

Aš triumfe pirkau liemenėlę spec. nėščiosioms. SU galimybe temptis. O prieš tai buvau ten nusipirkus dvi sportines, tai išaugau ir pradėjo veržt šonkaulius. O dabar ir turiu tik 1 tinkančią liemenėlę. Baisu net. Ir dar balta. Tai skalbiu ir skalbiu.

O jūs ir namie liemenėles dėvit? Man tai labai nepatogu su jom, tik nežinau ar nepakenks jei nenešiosiu, o jei nešisiu tai skalb prakaitų ir etc. nespėsiu

Ir kaip moterys sovietmečiu išgyveno g.gif
Ruutta
QUOTE(tuzikas83 @ 2009 08 04, 11:51)
Liemeneles (maitinimui) pirkau Gariunuose, minkstos, medvilnines, kainavo po 12 ar 15 lt. blush2.gif
*

mes su vyru kaip tik rytoj planuojam į gariūnus palėkt, apsidairyt vežimukų ir lovyčių, tai sakau tuo pačiu irgi kokią liemenėlę prigriebčiau ax.gif Gal galite parašyti, kuriam ten skyriuj jomis prkiauja, gal čia ten, kur baltarusiai pardavinėja savo prekes? 4u.gif ax.gif
_Alba_
as kadangi esu liemeneliu priese, tai namie vaikstau be ju ax.gif bet nemanau, kad pakenks, nes nesu jau tokia lolo ferari blush2.gif taciau viesai tai deviu savo iki nestumines liemeneles, kazkaip dar telpuv thumbup.gif tik apimti ant paskutines santukes nesioju... kiek maciau, tai man arba kaina kosmine, arba jeigu normaliau kainuoja, tai tokios baisuokles doh.gif
srauni_upe
QUOTE(laurytej @ 2009 08 07, 20:42)
as kadangi esu liemeneliu priese, tai namie vaikstau be ju  ax.gif  bet nemanau, kad pakenks, nes nesu jau tokia lolo ferari  blush2.gif  taciau viesai tai deviu savo iki nestumines liemeneles, kazkaip dar telpuv thumbup.gif  tik apimti ant paskutines santukes nesioju... kiek maciau, tai man arba kaina kosmine, arba jeigu normaliau kainuoja, tai tokios baisuokles  doh.gif
*

Nu pas mane D dabar (buvo C) Ir per apimty padidėjo, tai baisu ir žiūrėt į tas blogai išsirinktas liemenėles, kurias viso labo tris mėn panešiojau ir teko keist. Bet gal dar suvartosiu kada.
Dabar negaliu nešiot liemenėlių su lankeliu...
Ruutta
Aš kai nėščia tapau, tai namie stengiuosi visad liemenėlę nešioti, na žinoma išskyrus ilgą rytą kol su pižamom vaikštau ir ilgą vakarą biggrin.gif Šiaip krūtinė mano nedidelė, bet vis tiek padidėjus kažkiek, tai senos nelabai tinka jau liemenėlės ax.gif Nesinori, kad sutrūkinėtų ar nukartų labai, tai geriau panešiosiu unsure.gif O dėl tų liemenėlių nėščioms baisumo tai tikrai pritariu doh.gif Kaip kokiom bobom visos, jokio delikatumo schmoll.gif
e.v.a
QUOTE(laurytej @ 2009 08 07, 21:42)
as kadangi esu liemeneliu priese, tai namie vaikstau be ju  ax.gif  bet nemanau, kad pakenks, nes nesu jau tokia lolo ferari  blush2.gif  taciau viesai tai deviu savo iki nestumines liemeneles, kazkaip dar telpuv thumbup.gif  tik apimti ant paskutines santukes nesioju... kiek maciau, tai man arba kaina kosmine, arba jeigu normaliau kainuoja, tai tokios baisuokles  doh.gif
*

As ir namie vaikstau dabar be liemeneles,kaip patogu smile.gif Tik jei kas i svecius zada ateiti,tada jau uzsidedu biggrin.gif
O siaip maitinimui nusipirkau bazese papigiai tokia,tik kad nelabai isvaizdi,o ar bus patogi paziuresim dar.
_Alba_
aiskumelis, reikes ir man bazese pasisukioti mirksiukas.gif tik manau, kad bus vien tik baltos ir tokios carskajos biggrin.gif o uz kiek bazese pardavineja?
e.v.a
QUOTE(laurytej @ 2009 08 09, 15:20)
aiskumelis, reikes ir man bazese pasisukioti  mirksiukas.gif  tik manau, kad bus vien tik baltos ir tokios carskajos  biggrin.gif o uz kiek bazese pardavineja?
*

Bazese mokejau 12lt.O spalvos tai tikrai tokios kaip ir sakai biggrin.gif
Ruutta
Aš nusipirkau Gariūnuose, dvi maitinančioms, viena už dešimt, kita už dvidešimt penkis litus, beje viena tai dar ir nelabai bobiška lotuliukas.gif Ir dar paėmiau porą nemaitinančioms, kad dabar gerai prilaikytų ax.gif Pas mane krūtinė nedidelė, tai net Gariūnuose problematiška, pačias mažiausias matuojuos maitinančioms, o visos vis tiek per didelės doh.gif Tai vieną tokią didoką nupirkau, tikiuosi, kad per tris mėnesiukus priaugsiu iki jos biggrin.gif
_Alba_
va, radau uz padorias kainytes kiek normalesnes liemeneles (yra keliu spalvu):
http://www.new.karolis.lt/index.php?route=...;product_id=367
http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/produc...s_juta_b75_0112
http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/produc...marina_b75_0011
http://www.hiperfarma.lt/ecat/index/produc...simona_b75_0410

dar neina vienos nuorodos ideti: www. liblanka.lt/Drabuziai . html (be tarpeliu)

mirksiukas.gif
Jambala
tokias pirkau bazej po dvylika litu 4u.gif
_Alba_
QUOTE(Jambala @ 2009 08 09, 21:19)
tokias pirkau bazej po dvylika litu  4u.gif
*

geras, kaina beveik trigubai g.gif tik vien baltos ania? mirksiukas.gif
taniushka.84
o as tokias tutguj pirkau,viena juoda,kita kuno spalvos.tai kam uz tokia pacia brangiau moket?! biggrin.gif
Loote
as tai smutkyne visai atsitiktinai radautokia kaip sportine, panasiai maikutes tipo kuri po krutimis pasibaigia. placios petnesos ir pasiseke kad visai nauja. tai jau db kai papuliai kaip pas lolo ferari tai patikekit koks geras daiktas. petnesos istisai vienos medziagos tai man ir nakciai jos nesinori nusiimt nes kai neprilaikomi papukai tai pradeda skaudet. tik trukumas vienas nes balta ir pusiau sintetine. tai tebka paskalbt daznokai. reiks pasieskot dar kokia panasia.
Tacita
turejau pora is turgaus po 12-16 lt kazkur-trikotazines,viena triuph pardej pirkau,bet brangi-88lt,ale gera...patiko,ir grazi,ne bobiska 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.