Žm@nytė
2008 01 01, 15:31
QUOTE(sssssss @ 2007 12 31, 22:45) Na dabar visiškai neatsimenu  Bet kažkas apie 70 litų lygtai, nu žodžiu, kiek pamenu, nepigi tokia, bet galvoju vieną tokią gražesnę norėčiau turėt  jo... vieną "darbinę" kitą išeiginę o kuriam triumfe matei? irgi flagmane?
another
2008 01 01, 16:36
QUOTE(sssssss @ 2007 11 29, 10:52) Aš tokią irgi turiu  Labai faina, tik gaila, kad jas tik baltas gamina QUOTE(krisstukas @ 2007 12 11, 17:04) Labai tingejau visus komentarus skaityneti  Tad klausiu, nes gal bus taip greiciau ir paprasciau  O nuo kelinto men. gal zinote rekomenduojama jau pradeti jas nesioti? Ar yra koks skirtumas. Priklausomai nuo poreikio  Aš tą augančią pirkau pirmame trimestre ir dėdavausi eidama miegoti, nes krūtinė didėjo ir buvo labai skausminga- atsikėlusi iš lovos krūtinę laikydavau rankose, nes kiekvienas žingsnis keldavo nemalonius jausmus
sssssss
2008 01 01, 23:26
QUOTE(Žm0nytė @ 2008 01 01, 15:31) jo... vieną "darbinę" kitą išeiginę o kuriam triumfe matei? irgi flagmane? Aha, jo, išskirtinėm progom pasipuošt Šiaip visuose Triumph'uose šitas mačiau, tame tarpe ir Flagmane. QUOTE(Will @ 2008 01 01, 16:36) Aš tokią irgi turiu  Labai faina, tik gaila, kad jas tik baltas gamina Aha, šita faina labai  Jo, šitos tik baltos, bet aš juodą kitokią paėmiau, tuo pat metu pardavėjos pasiūlė ir man patiko, tokią paprastą medvilninę su nedideliais nėrinukais viršuj, šiaip irgi labai patogi ir faina. Buvau čia temoje irgi įmetus nuotraukėlę  Dar iš Triumph'o ir kelnaitės yra specialios, irgi nusipirkau. Na mano pilvukas joms galėtų gal šiek tiek didesnis būti, bet vistiek jas nešioju, man patinka visai
Vaidusia80
2008 01 02, 16:42
Sveikos mamyte, atrodo lyg ir perskaiciau jusu pasisakymus, bet neuzstrigo akis uz mane dominancios info. Todel klausiu jusu, kada geriau pradeti nesioti spec. liemenele besilaukianciai. Krutine jau dabar atrodo gerokai padidejusi, bet kazin ar jau vertetu pradeti ja nesioti
another
2008 01 02, 22:44
QUOTE(sssssss @ 2008 01 01, 23:26) Dar iš Triumph'o ir kelnaitės yra specialios, irgi nusipirkau. Na mano pilvukas joms galėtų gal šiek tiek didesnis būti, bet vistiek jas nešioju, man patinka visai  Kelnaites ir aš planavau pirkti (tuomet, kai žiūrėjau, anksti dar buvo, nes tik antras mėnuo laukiausi  ), o vėliau pasikalbėjau su gydytoja ir ji sakė, kad geriau jau diržas, nes jos nelabai laiko, tai nusprendžiau nepirkti  Bet kai žiūrėjau, tai pamenu, kad labai fainos ir atrodė itin patogios QUOTE(Vaidusia80 @ 2008 01 02, 16:42) Sveikos mamyte, atrodo lyg ir perskaiciau jusu pasisakymus, bet neuzstrigo akis uz mane dominancios info. Todel klausiu jusu, kada geriau pradeti nesioti spec. liemenele besilaukianciai. Krutine jau dabar atrodo gerokai padidejusi, bet kazin ar jau vertetu pradeti ja nesioti  Pradėti nešioti reikėtų pagal poreikį  Man ji kol kas reikalinga tik naktį ir namie, kasdieniniam dėvėjimui puikiai tinka ir įprasta liemenėlė
sssssss
2008 01 02, 23:11
QUOTE(Will @ 2008 01 02, 22:44) Kelnaites ir aš planavau pirkti (tuomet, kai žiūrėjau, anksti dar buvo, nes tik antras mėnuo laukiausi  ), o vėliau pasikalbėjau su gydytoja ir ji sakė, kad geriau jau diržas, nes jos nelabai laiko, tai nusprendžiau nepirkti  Bet kai žiūrėjau, tai pamenu, kad labai fainos ir atrodė itin patogios Pradėti nešioti reikėtų pagal poreikį  Man ji kol kas reikalinga tik naktį ir namie, kasdieniniam dėvėjimui puikiai tinka ir įprasta liemenėlė  Man irgi ginė iš pradžių sakė geriau nešioti diržą, nes dar šitos kelnaitės, kaip sakiau, buvo kiek per didelės mano pilvukui ir kaip reikiant neapspausdavo. Bet man diržas kažkaip "neprilipo" visai, nu nepatogu man su juo visai  Tai ir ginei pasakiau, kad nepatinka man tie diržai, o dabar jau ir pilvukas didesnis, tai ginė pažiūrėjo ir sakė nešiot kelnaites. Man jos kažkaip labai fainos. Nors tiesa nežinau, ar taip reikia, bet aš jas beje nešioju ant savų, nes kai ant nuogo kūno ne medvilnė man nelabai. Nu bet žiūriu, aš čia offtopic visai, nes tema tai apie liemenėles  Sorry Tiesiog apie Triumph'o produkciją kalbant norėjau paminėt
kristina111
2008 01 03, 08:04
mano akusere dar pirmo nestumo metu dave superini patarima - nuo 37 savaites nesioti liemenele ir diena, ir nakti. kodel? nes krutines raisciai yra vienintelis organas, kuris moteriai po gimdymo neatsistato. pacios suprantate, ka tai reiskia. jei pienelis krutine nusvere, ji ten ir liks. liemenele padeda.
Vaidusia80
2008 01 03, 09:28
Aciu uz atsakymus, gavau reikiama info.
Žm@nytė
2008 01 03, 12:25
QUOTE(kristina111 @ 2008 01 03, 08:04) mano akusere dar pirmo nestumo metu dave superini patarima - nuo 37 savaites nesioti liemenele ir diena, ir nakti.
aš nešioju taip jau nuo 15 sav kažkur.... nes kitaip negalėjau... atrodė nuplyš ji man ir nuo tol. tik 1 nakty miegojau be liemenėlės
lekstina
2008 01 10, 16:40
QUOTE(krisstukas @ 2007 12 11, 18:04) Sveikutes, Labai tingejau visus komentarus skaityneti  Tad klausiu, nes gal bus taip greiciau ir paprasciau  O nuo kelinto men. gal zinote rekomenduojama jau pradeti jas nesioti? Ar yra koks skirtumas. Man labai patiko ta "auganti" ar didejanti liemenele  Ir gal kaunietes galetu mane nukreipti, kur reiktu ju ieskoti?  Nuo kada nešioti - labai individualu. Man iki gimdymo liko 10 d., o krūtinė visai nepadidėjusi - nešioju tas pačias. Bandžiau matuotis maitinančioms - mažiausias dydis gerokai per didelis  tai ir nepirkau - jei ką - atvažiuosiu po gimdymo. O su pirmu vaikeliu tai turėjau ne vieną specialią liemenėlę...
man tai klausimas iskilo del lemeneles maitinancioms ..dydzio..planuoju pora isigyti, bet nezinau kokio dydzio pirkti..kai lelius gims nelabai noresis lakstyti po parduotuves..patarkit..
Žm@nytė
2008 01 12, 23:03
QUOTE(Eglu @ 2008 01 11, 17:40) man tai klausimas iskilo del lemeneles maitinancioms ..dydzio..planuoju pora isigyti, bet nezinau kokio dydzio pirkti..kai lelius gims nelabai noresis lakstyti po parduotuves..patarkit.. kai pagimdysi, papukai per nakty paugeti gali ne vienu, bet keliais dydziais nusiziurek kokios nori, parodyk vyrui - kai reikes, jis nupirks, tik tada jau reikiamo dydzio
pukuotukas
2008 01 16, 17:19
kazkaip susimasciau,kad ir man jau reiktu apie tai galvot pasiziurejau parduotuvese jau tokios nesvaizdzios  o kainos irgi nemazos...kazkaip ejau pro muge ziuriu tokios pacios medvilnines ir trigubai pigiau tai tikrai pirksiu is ten o pamasciau kad pasipuosti po gimdymo galima ir tomis kur per prieki segasi ju buna grazuciu
pirmiausia, tai aš nesiūlau pirkti liemenėlės iškart po gimdymo, kai pieno gamyba dar nėra susireguliavusi. tuo metu krūtinė būna ištinusi trigubai. nusipirkus milžiniško dydžio liemenėlę (pagal to laikotarpio dydį) po mėnesio jos jau nebesegėsite. paprastai sakoma, kad tinkamą liemenėlę galima nusipirkti apie 36 nėštumo savaitę. dabar prisiminus, iš savo pavyzdžio galiu patvirtinti, kad tame tiesos yra. mėgstančioms užsisakinėti internetu įmetu nuorodą liemenėlės, kuri man patiko tuo, kad ne tik atsisega priekis kaip visų maitinimo liemenėlių, bet dargi galima keisti petnešas, t.y. atsegti ir žemyn nuleisti visą kaušelį. pradžioje, kai krūtinė buvo kaip reikiant ištinusi ir skausminga, aš atsisegdavau ne ta skyrių, skirtą krūtinei iškišti maitinimo metu, o visą kaušelį - tokiu būdu nei kiek nespausdavau krūtinės, kuri ir taip skausminga tokiu metu. NuorodelePapildyta:QUOTE(pukuotukas @ 2008 01 16, 18:19) o pamasciau kad pasipuosti po gimdymo galima ir tomis kur per prieki segasi ju buna grazuciu  tik nepamirškite, kad maitinimo metu negalima segėti liemenėle su kietais kaušeliais ir su įstatytais virbukais - užspausite pieno liaukas, susidarys guziukai, gali kilti uždegimas
Mielos mamytes, jei reikia liemeneliu maitinancioms, nuo siandien parduotuvej Mamos stilius, Flagamane 2 a. uz Zygio batu didziulis ispardavimas. Paskubekit, nes poto gali nebelikti dydziu.
Sveikos, noriu paklausti kaunieciu, kur galima rasti siu liemeneliu?  Pries savaite buvau Megoj, tai triumphe ten ju nebuvo...  Mastau, gal kuri nors zinote, nes labai jau nemegstu dideliu zygiu per visas parduotuves... Gal i Akropoli geriau lekt? Ten daugiau parduotuviu...  Nes paprastos liemeneles man biskuti alergizuoja krutine ir siaip nelabai patogios jau atrodo, ne tiek del dydziu, bet kazkaip nestipriai prilaiko...
Žm@nytė
2008 01 19, 18:34
na triupfe tikrai yra. reikėjo paklausti gal. o jei nebuvo. tai į kitą nueik, turi būti
alfa159
2008 01 19, 19:22
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 01 13, 00:03) kai pagimdysi, papukai per nakty paugeti gali ne vienu, bet keliais dydziais nusiziurek kokios nori, parodyk vyrui - kai reikes, jis nupirks, tik tada jau reikiamo dydzio  Cia is patirties taip?  Is mano dvieju vaiku gimdymo-maitinimo patirties- tas pats dydis, kaip ir pries gimdyma. Septintam-astuntam menesy galima ramiai pirkti, dydis nesikeis. Ir apskritai- jei nepriaugai keliu desimciu kilu, jei ne riebalu sluoksnis krtine didina, tai kiek nuo to pieno krutine gali padideti?- vienu dydziu. Gal kam tikrai po gimdymo vyksta grand pokyciai, bet dar negirdejau apie tokius...
Fox_lady
2008 01 20, 19:44
Šiandien perėjau per nemažai parduotuvių Kaune, ieškodama liemenėlės. Visgi, daugiausiai variantų pasiūlė Triumphe. Beje, Triumphuose pasirinkimas variantų skiriasi: vienam turėjo liemenėlių nėščiosioms, bet neturėjo mano dydžio, kitam neturėjo specialių nėščiosioms, tai paklausiau apie liemenėles be pakietinimo ir lankelių. Tai tokių turėjo trejetą variantų, iš jų vieną išsirinkau ir labai patenkinta.  Tiesa, tos nėščiosioms visgi yra pačios patogiausios, ir jeigu laukiatės ir randat dydį, geriausia pirkt tokią, nes jos medžiaga tempiasi, na daug kas ten reguliuojasi, tai visą nėštumą galima ją nešiot, tą patį dydį. Bent taip aiškino pardavėjos.
viskas_bus_gerai_:)
2008 01 20, 19:51
O as is turgaus nusipirkau latviska uz 15 lt ir patenkinta
sky-blue eyes
2008 01 21, 09:48
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 01 20, 20:51) O as is turgaus nusipirkau latviska uz 15 lt ir patenkinta  as irgi suzinojau,kad turguje yra liemeneliu maitinancioms  tai varysiu pirkti
Žm@nytė
2008 01 21, 20:17
QUOTE(sssssss @ 2008 01 01, 23:26) Šiaip visuose Triumph'uose šitas mačiau, tame tarpe ir Flagmane. šiandien buvau Flagmane ir Vilniaus g. kur Triumfai - tai išvis maitinančiom nėra. sakė neprekiauja
saldi karamele
2008 01 21, 20:32
labas o as nusipirkau turgui uz 15 lt ir galvoju mest i siuksledeze vien todel kad liemeneles kitoje puseje sintetiniai isiuvai kurie labai griauzia, tai kad bukite atidzios ir atkreipkit demesi is ko kita puse pasiuta nes bus kaip man isiduriau
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 01 21, 20:17) šiandien buvau Flagmane ir Vilniaus g. kur Triumfai - tai išvis maitinančiom nėra. sakė neprekiauja   O as Megoj Triumphe klausiau, tai man sake, kad tik maitinanciom turi  Tai ir neziurejau, bo as nestukines norejau...
Žm@nytė
2008 01 23, 21:12
nu pieva... reiks dar ieškot
lig-mik
2008 01 25, 15:09
Sveikos, kadangi pries  man reikejo liemeneles 75E, tai galvojau, kad bus neimanoma rasti, kai  bet labai puikiai krutis laiko is LAUMOS pirktas liemenukas, kurio dydis 75H  nors jis nera skirtas butent nescioms. Zinoma, grozio tai nera, taciau, krutims tai  dar viena nukaliau is ROSME tai biski nesmagus, bet uztat pakankamai grazus. O siu firmu liemunukai dar ir paknkamai normalios kainos: 50-80 Lt. Yra ir TRIUMPH nieko tokiu, tik jie apie 130 Lt kainuoja.  Sekmes beieskant tinkamo
jau rasiau, kad Kaune Megos triumphe nieko neradau, siandien buvau Hyper maximos triumphe, ten irgi tik maitinancioms turejo  Nu bet neiskenciau ir nusipirkau viena maitinancioms. Toki visai paprasta medvilnini liemenuka. ner ten jokio grozio, bet gal patogiau bus nei paprasti... reiks kada i Akropoli nulekt, gal ten ka grazaus tures  . Nes as pripratus prie tokiu, kur paformuoja papukus, o ca man tokie labai jau "smaili" gaunasi su tuo liemenuku  O as tu smailu nelabai megstu (tiksliau, visai visai nemegstu), bet isbandysiu...
desryte
2008 01 28, 22:21
QUOTE(mergina05 @ 2008 01 12, 23:37) Ka manot apie AVENT'o aliejuka nuo striju? As pirkau Triumph'e is Sloggi serijos. Labai gerai prilaiko nestumo metu, be to ji be lankeliu ir nespaudzia sonkauliu. Vilniaus Akropolio eurovaistinej vyksta ispardavimas liemeneliu maitinancioms. Tiesa, ne 100% medvilne, bet didzioji dalis. Uztat labai elastinga medziaga, todel tilps esant reikalui ir pieno iklotelis. Tiesa, dydziai ten idomus-3, 4, 5. Nera nei kauselio dydzio, nei apimties, todel prasykit pasimatuoti-jie ileidzia i sandeliuka, ten yra uzuolaideles. Uzsimest ant virsutiniu rubu ar maikutes tikrai pakanka. Kainavo po 40 Lt, pirkau uz 26 Lt
Vaizele
2008 01 29, 11:15
QUOTE(desryte @ 2008 01 28, 22:21) As pirkau Triumph'e is Sloggi serijos. Labai gerai prilaiko nestumo metu, be to ji be lankeliu ir nespaudzia sonkauliu. Vilniaus Akropolio eurovaistinej vyksta ispardavimas liemeneliu maitinancioms. Tiesa, ne 100% medvilne, bet didzioji dalis. Uztat labai elastinga medziaga, todel tilps esant reikalui ir pieno iklotelis. Tiesa, dydziai ten idomus-3, 4, 5. Nera nei kauselio dydzio, nei apimties, todel prasykit pasimatuoti-jie ileidzia i sandeliuka, ten yra uzuolaideles. Uzsimest ant virsutiniu rubu ar maikutes tikrai pakanka. Kainavo po 40 Lt, pirkau uz 26 Lt  Aciu uz info  reiks butinai nulekt pasimatuot. Butu super nukaut uz tokia kaina. Kaip tik ketinau dar viena isigyt.
Unknown member
2008 01 29, 14:36
Kazkurioje temoje (atrodo, butent sitoje!)pries gera savaite radau info, kad Vilniuje, Flagmane "Mamos stilius" parduotuveje (jei kas neradot: antras aukstas, maza parduotuvyte salia Zygio batu, liemeneles sudetos istiklintoje spinteleje) vyksta maitinimo liemeneliu ispardavimas. Nuvaziavau kita diena ir nusipirkau pora EMMA JANE liemeneliu (po 55 Lt, kainavusios - po 92 Lt). Patogios ir geros!!! Aciu informacija apie tai paskelbusiai! Ir kitoms mamytems labai rekomenduoju!!! Beje, Flagmano TRIUMFE liemeneliu maitinancioms jau nebebuvo, sake po savaites vel turetu buti, bet as labai patenkinta ir EMMA JANE liemenelemis is Mamos stiliaus". Beje, turiu ir 2 liemeneles is turgaus, po 10 Lt, bet jas tik nakti naudoju, nes nusiskalbe ir burbuliukais nuejo per savaite. Geriau nepagailekit pinigeliu. Tas pigias pirkau iki gimdymo, kol dar neaisku buvo ar seksis paciai maitinti, bet kai jau pieno fabrikelis atsidare nepagailejau ir geresnes liemeneles isgijau.
Vaizele
2008 01 29, 14:55
QUOTE(Paulita @ 2008 01 29, 14:36) Kazkurioje temoje (atrodo, butent sitoje!)pries gera savaite radau info, kad Vilniuje, Flagmane "Mamos stilius" parduotuveje (jei kas neradot: antras aukstas, maza parduotuvyte salia Zygio batu, liemeneles sudetos istiklintoje spinteleje) vyksta maitinimo liemeneliu ispardavimas. Nuvaziavau kita diena ir nusipirkau pora EMMA JANE liemeneliu (po 55 Lt, kainavusios - po 92 Lt). Patogios ir geros!!! Aciu informacija apie tai paskelbusiai! Ir kitoms mamytems labai rekomenduoju!!! Beje, Flagmano TRIUMFE liemeneliu maitinancioms jau nebebuvo, sake po savaites vel turetu buti, bet as labai patenkinta ir EMMA JANE liemenelemis is Mamos stiliaus". Beje, turiu ir 2 liemeneles is turgaus, po 10 Lt, bet jas tik nakti naudoju, nes nusiskalbe ir burbuliukais nuejo per savaite. Geriau nepagailekit pinigeliu. Tas pigias pirkau iki gimdymo, kol dar neaisku buvo ar seksis paciai maitinti, bet kai jau pieno fabrikelis atsidare nepagailejau ir geresnes liemeneles isgijau. Neatkreipei demesio, ar ten buvo didesniu dydziu?
Žm@nytė
2008 01 29, 16:19
aš flagmane mamos stiliuje pries savaite ziurejau - nieko gero nebuvo... pirma- mano dydzio nebuvo jau o siandien pirkau Buks Mama - uz 47 - ir esu patenkinta antr1 pirksiu tik triumfe jauciu, grazia ir ciut kietesne - dienai - kad gerai papukus laikytu
Auryte Sh.
2008 01 30, 14:41
Kaune, urmo bazej, superines , Latviskos po 12lt. tik pasiieskot ju, kitaip sakant pabraidyt po baze, bet nesunkiai rasit nes beveik visos kurios prekiauja apatiniu trikotazu tui. Buvau ir triumpfe, kas is to kad jos po 65-67lt bet man nei viena nei kita nebuwo patogios  viena papus viena salia kito suglaudzia o kita isvis palaida bala bet zinoma kiekvienai individualiai kodelge pirkosi is eurovaistines, bet jei buwo nelabai
banginukas
2008 01 30, 23:08
Visa nestuma isvaiksciojau su paprasta liemenele, tik didesne, nei iprastai  O po gimdymo nesiojau Triumpho. Buvo keliu spalvu, bet mano dydzio turejo tik rozine  Man ji buvo tikrai patogi. Del patogumo, tai cia jau labai individualu-vienai vienos firmos gerai, kitai kitos-jokiu budu negalima sakyti vienareiksmiskai, kad vienos firmos blogos liemeneles, o kitos super. Vaika maitinau pati viena menesi, tai liemenele liko, kaip nauja, nors ir ilgiau naudojat manau sios firmos liemenele savo atitarnautu. Kiek pamenu mokejau 65 lt ir pirkau Megos Triumpho parduotuveje. Jei buciau maitinus ilgesni laika, manau dar buciau isigijus kelias liemeneles, bet turbut pigesnes-namuose, manau ji turi buti patogi ir svari, o brangus apvedziojimai nebutini, tad butu pakake ir vienos brangesnes, kad einant i zmones uzsideti
Mamyyte
2008 02 07, 18:29
Aš tik nusipirkau liemenėle maitinanciom,bet dabar irgi nesioju ir visai man patinka miss claire firmos,tai prancuziška medvilne ir elastanas.Tik medvilninės geriausios man nes nuo sintetiniu išberia....Pirkau olialiamama parduotuvėj.
delniukai
2008 02 07, 22:21
O as labai saunias liemeneles nusipirkau tiek nestumui, tiek maitinimui "Mama liux" parduotuveje( CUP), dar man patiko "Buk mama" parduotuves siulomos liemeneles (Kalvariju 98), bei "Mamu zona" (Konarskio 4 a ). O turguje pacios pigiausios, taip pat medvilnines.
geltoniausia
2008 02 07, 22:24
Aš taip pat jau buvau susigundžiusi pirkti iš turgaus liemenėles, na, pigios, medvilninės. Bet po komentarų, kad jos greitai susidėvi, gal ir nebepirksiu  Jau geriau kokybiškesnes ir brangesnes iš parduotuvės. O gal yra ilgai nešiojusių tas turgines, gal vis dėl to nelabai jau jos greitai susinešioja
As dar netycia uzmaciau, liemeneliu maitinancioms Pasilaiciu Maximoj (2 aukste). Kaina 19 lt. Ten ir pamatuot galima
geltoniausia
2008 02 08, 12:16
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 02 08, 11:37) As dar netycia uzmaciau, liemeneliu maitinancioms Pasilaiciu Maximoj (2 aukste). Kaina 19 lt. Ten ir pamatuot galima  Ar jos grynai medvilninės? (čia klausiu, kad be reikalo ten nevažiuoti  ) O pati ar matavaisi? Ar patogios?
Vaizele
2008 02 08, 14:39
QUOTE(delniukai @ 2008 02 07, 22:21) O as labai saunias liemeneles nusipirkau tiek nestumui, tiek maitinimui "Mama liux" parduotuveje( CUP), dar man patiko "Buk mama" parduotuves siulomos liemeneles (Kalvariju 98), bei "Mamu zona" (Konarskio 4 a ). O turguje pacios pigiausios, taip pat medvilnines. As sau pirkau is Buk mama is Kalvariju g-ves tokias latviskas 100% medvilnes. Tai kol nesiojau tai man buvo nelabai, ir labai ziauriai issitampe, kad kazkaip kol uzsidedi nieko, bet kai nesioji tai i sonus kazkaip nuslista, zodziu man buvo nelabai. O kai nusipirkau ant Triumph ta balta paprasta (be neriniu), tai supratau, kokia kankyne buvo ta latviska  nusiimt nenoriu ir i ta latviska net paziuret negaliu Nors Triumph tai praktiskai visa sintetine, bet pasiuvimas tai daug geresnis O beje, Ukmerges maximoj tai kartais ne tos latviskos? Nes man dar irgi reikia Cia anksciau kazkas rase, kad Akropoly Eurovaistinej ispardavimas, tai nulekiau, bet ziuriu, kad ten tos mano nemegstamos latviskos
Ingredd
2008 02 11, 18:02
As pirkau baltarusiska is apatinio trikotazo parduotuves, tokia minksta ir patogi, uz 29lt. O drauge sake kad ji labai gera nusipirko is vaiku miesto, bego ir antra pirkt, kazkur uz 40lt, tik firmos nzn..
pirkausi lemenukus kalvariju turguje, kaina 15lt,ir man l. smagus, patogus
Erkesta
2008 02 12, 20:36
Aš turiu iš Triumpho, mokėjau 65lt, gryna medvilnė, užsegami, niu esu labai patenkinta, noriu dar vieno ant pakeitimo
Mano krutine 75A ir vis dar telpu i savo iemeneles. Siek tiek padidejo, bet nemanau, kad pasieksiu B dydi. O nesciuju ir maitinanciu liemeneles nuo B dydzio tik prasideda  Kaip sau ka nors pritaikyt reikes? Per didele tai negraziai atrodys, susibanguos...
Žm@nytė
2008 02 13, 18:58
QUOTE(VVaiva @ 2008 02 13, 10:14) Mano krutine 75A ir vis dar telpu i savo iemeneles. Siek tiek padidejo, bet nemanau, kad pasieksiu B dydi. O nesciuju ir maitinanciu liemeneles nuo B dydzio tik prasideda  Kaip sau ka nors pritaikyt reikes? Per didele tai negraziai atrodys, susibanguos... mergyt, luktelk iki 32-35 sav. - va tada pamatysi kokia krūtinė bus. o kai pagimdysi - pati savęs nepažinsi
angel16
2008 02 13, 22:18
o tai triumph'e pikot medvilnines su pakietinimu ar visiskai tas plonytes paprastas  , nes man gine parare su pakietinimu pirkt
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 13, 18:58) mergyt, luktelk iki 32-35 sav. - va tada pamatysi kokia krūtinė bus. o kai pagimdysi - pati savęs nepažinsi  + ikloteliai, kad pienas neprabegtu. Iki B dydzio turetum datempt
Pirkau TRIUMPH dvi liemeneles, paklausius jūsų patarimų - viena su mezginukais, kita be  . Kainavo virš 60 lt, bet patogios labai. Va jau dabar pradėjau nešioti  . Turiu ir iš turgaus gal tris nuo praeito karto - man jos patogios buvo, tik negražios, nuskalbtos - nebenoriu jų... Maitinau metus, tai tik pirmus mėnesius nešiojau specialias, paskui jau norėjosi normalių, gražių liemenėlių, o maitint įsigudrinau su jomis bet kur
Žm@nytė
2008 02 14, 22:59
QUOTE(angel16 @ 2008 02 13, 22:18) o tai triumph'e pikot medvilnines su pakietinimu ar visiskai tas plonytes paprastas  , nes man gine parare su pakietinimu pirkt aš pirksiu su pakietinimu, na joks ten pakietinimas, tik storiau šiek tiek. na formai palaikyti gal padės. turiu iš Būk mama su nėriniis be pakietinimo - tai sakiau naktinė bus... o šita - dienai. QUOTE(tusiukas8 @ 2008 02 13, 22:31) + ikloteliai, kad pienas neprabegtu. Iki B dydzio turetum datempt 
pukuote1
2008 02 18, 18:09
QUOTE(Liora @ 2007 11 16, 18:51) Jau rasiau> taip, tikrai gerai prilaiko mano nemaza krutine (buvo 75E, dabar jau 70D dydzio). Ir labai patogios techniniu atzvilgiu  Ir kas nemaziau svrabu> graziausios is visu, kokias maciau Vilniuje (kodel turiu atsisakyti neriniu tapus mama?  ) Na,as triumph'o nmusipirkau... bet esme tame,kad ten medvilniniu radau tik D dydzio... Db reikia didesnes... O ten man pasake,didesniu neturi... Nescioms parduotuvej klausiau irgi dydziai baigiasi ties C... D retai
|
|