Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ylaa
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 27, 09:45)
Vakar eidama pro šalį mačiau, kad nuolaidos liemenėlėms  4u.gif
*

maciau www.bukmama.lt kad sia savaite mamyciu linijai 30 % nuolaida smile.gif begsiu siandien pasiziureti, nes reikia liemeles
Vover
Man geriausios maitinant yra Canpol firmos. liemeneles svelnios, minkstos , malonios prie kuno ir ner visai atgrasios biggrin.gif kaip kad daznas atvejis su maitinanciu liemenelem. turiu net kelias wink.gif
Hopeidea
QUOTE(ylaa @ 2009 11 30, 16:06)
maciau www.bukmama.lt kad sia savaite mamyciu linijai 30 % nuolaida smile.gif begsiu siandien pasiziureti, nes reikia liemeles
*

Ačiū 4u.gif kaip tik rytoj nusimato Panevėžyje būti, tai reiks užsukti drinks_cheers.gif

QUOTE(Vover @ 2009 11 30, 17:48)
Man geriausios maitinant yra Canpol firmos. liemeneles svelnios, minkstos , malonios prie kuno ir ner visai atgrasios  biggrin.gif  kaip kad daznas atvejis su maitinanciu liemenelem. turiu net kelias wink.gif
*

O kur jų galima įsigyti? kokios kainos? bigsmile.gif
Pingvinukas
QUOTE(ylaa @ 2009 11 30, 16:06)
*

Parašykite ar ką gero radote mirksiukas.gif
QUOTE(Hopeidea @ 2009 11 30, 18:15)
O kur jų galima įsigyti? kokios kainos? bigsmile.gif
*

CANPOL liemenėlių yra Vilniuje parduotuvėje Čipolinas 4u.gif Bet gal ir kitur yra mirksiukas.gif
Hopeidea
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 01, 13:53)
Parašykite ar ką gero radote  mirksiukas.gif

CANPOL liemenėlių yra Vilniuje parduotuvėje Čipolinas  4u.gif Bet gal ir kitur yra mirksiukas.gif
*

Nebespėjau šiandien Panevėžyje užsukti liemenėlių pažiūrėt su nuolaida doh.gif verysad.gif

Ačiū wub.gif Paieškosiu CANPOL drinks_cheers.gif
me_gustas_tu
Atsiprašau už offtopic 4u.gif
Su drauge parsisiuntėm komplektukus, deja liemenėlės mums netiko, tad bandau pasiūlyti Jums 4u.gif Nuotraukėles rasite čia ir čia
user posted image
user posted image
slyva
As pirkau Marks&Spencer maitinancioms, 2vnt pakuotej thumbup.gif Tikrai patogios deveti thumbup.gif Tik su dydziais pas mus skurdoka, mazesniu net nelabai yra, mano ir tai jau ant ribos, bet radau biggrin.gif
Spicyy
canpol firmos paprastos, bet visai neblogos.. ju tikrai visur yra ir parduotuvese ir tam paciam babymarkete yra.. pigesnes, bet kokybe nebloga, nors norisi tureti kokia grazesne, seksualesne, netgi tada kai maitini
rudakase
Aš esu įsigyjusi Emma-Jane liemenėlę maitinančiom. Esu labai patenkinta, nes su ja galima netik vaikščioti, bet ir miegoti thumbup.gif Ji neturi jokių petnešėlių ilgio reguliatorių, kad nenuspaustu miego metu
giedryte
As galiu pasakyt is patirties, su pirmu vaiku kai reikejo pries 5 metus, radau, sunkokai, bet radau, zinoma tik parduotuveje ir kainavo 80 Lt, kadangi mano krutine tikrai didele, ka jau turiu, tai turiu thumbup.gif , o kai laukiausi tai dar padidejo, tai teko pavargti kol radau, bet jos buvo su lankeliu. dabar kai laukiuos, galvoju pradesiu paieskas anksti, kad paskui nereiktu sukti galvos, tai susiduriau su tokia problema isvaiksciojau visa akropoli ir radau tik be lankeliu, o be lankeliu man netinka, negrazi krutine atrodo, kazkoks kosmaras. Tai buvau as jau visai nevilty, bet radau labai graziu ir dar dydziu turejo su lankeliu ir forma thumbup.gif Alles firmos lenkiskos, zinoma ir kaina atitinkama, bet juk nevaiksciosiu belekaip. Tai toks mano pastebejimas kas turi dideles krutines ax.gif
Astix
sveikos,

Šiaip šiuo metu mothercare Vilniuje Panoramos PC yra nuolaidos 30 proc. prekėms, taip pat liemenėlėms maitinančioms. Yra ir medvilninių, tačiau ne baltų, o tokių įdomesnių, yra ir baltų yra ir su pakietinimais smile.gif nusipirkau pakuotę, kurioje dvi liemenėles už 102LTL , kai šiaip kainavo 145LTL, aišku kaikurių jau dydžių nebėra.

Na kolkas laabai patenkinta, nes ir atrodo visai gražiai ne kaip kokia "melžėja" smile.gif , tik tikiuosi kad dydis tiks kai pienuko atsiras....smile.gif
SheMe
Na dar nemaitinu, bet liemenėle jau pasirūpinau. Pirkausi Triumph liemenėlę
user posted image
Net dabar kartais ją užsidedu nes su ja jau labai patogu, labai švelni medžiaga, nedirgina spenelių ir puikiai prilaiko (dydis C), o ir neatrodo baisiai. Norėjau pirkti tokia nėriniuotą, ale gražesnę, bet buvo labai jau nepatogu, kažkaip keistai atrodė ir griaužė, o šitoji tiko puikiausiai. thumbup.gif Tad rekomenduoju, turėtumėte ja nenusivilti ax.gif O ir vyrui patiko, labai gražią krutinės formą padaro, nors ir be kaušelių ar kokiu pakietinimų blush2.gif
_Ice_Tee_
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 01, 14:53)
CANPOL liemenėlių yra Vilniuje parduotuvėje Čipolinas  4u.gif Bet gal ir kitur yra mirksiukas.gif
*

Dar va ideklus i liemeneles ziurinejausi, tai pamaciau, kad ir babymarket yra Capanol liemeneliu maitinanciom
Astix
Nemoku citutuoti...:/ tai bandau taip:

SheMe liemenėlė Triumpf tikrai atrodo liux, net pati uzsimaniau, nors turiu jau tris:) tik norejau paklausti kiek ten sintetikos?
SheMe
QUOTE(Astix @ 2009 12 20, 13:35)
Nemoku citutuoti...:/ tai bandau taip:

SheMe liemenėlė Triumpf tikrai atrodo liux, net pati uzsimaniau, nors turiu jau tris:) tik norejau paklausti kiek ten sintetikos?
*

70% poliamido ir 30% elastano. Medžiagytė tokia švelnutė švelnutė wub.gif
mettta
man geriausia liemenele Triumph Mamabel, lb gerai laiko krutine (nes mano gan didele), tvirta ir gan grazi biggrin.gif dar turejau is Ortopedijos technikos tai nepalyginsi, nieko nepakelia krutines, vis atsilaisvina sleikos ir seip nelabai kokia doh.gif
Esha
Pradžiai nusipirkau dvi paprastas. Pakui kai matysiu tikrą dydį, nusipirksiu dailesnių pasinaudojus jūsų patarimais smile.gif
Diglė
gelbėkit, nerandu niekurliemenėlių maitinimui pradedant nuo E g.gif
Linute:)
QUOTE(SheMe @ 2009 12 15, 19:51)
Na dar nemaitinu, bet liemenėle jau pasirūpinau. Pirkausi Triumph liemenėlę
user posted image
Net dabar kartais ją užsidedu nes su ja jau labai patogu, labai švelni medžiaga, nedirgina spenelių ir puikiai prilaiko (dydis C), o ir neatrodo baisiai. Norėjau pirkti tokia nėriniuotą, ale gražesnę, bet buvo labai jau nepatogu, kažkaip keistai atrodė ir griaužė, o šitoji tiko puikiausiai. thumbup.gif  Tad rekomenduoju, turėtumėte ja nenusivilti ax.gif O ir vyrui patiko, labai gražią krutinės formą padaro, nors ir be kaušelių ar kokiu pakietinimų blush2.gif
*

thumbup.gif sita irgi nusipirkau ir esu patenkinta labai, tik kartais biski spaudzia po krutine guma, bet atrodo kad apimtis gera g.gif cia gal pilvukas jau trukdo ax.gif

Snd dar nusipirkau paprasta medvilnine Buk mama parduotuveje, tai irgi tokia svelnute biggrin.gif manau pradziai dvieju uzteks mirksiukas.gif
srauni_upe
QUOTE(Diglė @ 2009 12 22, 18:02)
gelbėkit, nerandu niekurliemenėlių maitinimui pradedant nuo E  g.gif
*

va man ir ta pati bėda.... Na krūtys kaip balionai jau, o po krūtimis mano dydis 70 iš bėdos 75, tai ir kankinuosi. Nusipirkau 2 kažkokias turgines po 16 Lt, norėtūsi ko gražesnio ir nebūtinai balto, o nerandu, dažniausiai jei dideli kaušeliai tai ir apimtis po krūim būna 80 ir pan. doh.gif

Dar kas dar laukiatės, tai pasirūpnkit ir pieno sugertukais į liemenėles. Nes bent jau man tai pienai žiauriai taškosi. Pradeda bėgti bet kada. O jei miegodama dar užgulu, tai išvis.
Diglė
užsisakiau iš www.emama.lt ten didžių nemažų radau
srauni_upe
QUOTE(Diglė @ 2009 12 23, 18:32)
užsisakiau iš www.emama.lt  ten didžių nemažų radau
*

baisu kažkaip nematavus... nors ten jau ne vieną kartą žiopsojau
Diglė
laukiu, kada atsius, tada tikrai pasakysiu g.gif
Esha
QUOTE(Linute:) @ 2009 12 22, 23:29)
thumbup.gif  sita irgi nusipirkau ir esu patenkinta labai, tik kartais biski spaudzia po krutine guma, bet atrodo kad apimtis gera  g.gif  cia gal pilvukas jau trukdo  ax.gif

O kam nėštumo metu reikalinga nešioti liemenėlę maitinimui? ax.gif
Marmilagre
Pirma nestuma turejau pora pigiu liemeneliu is bazes, nu nieko ligoninej tiko, bet negrazios tos baltos bobutiskos tokios atrodo. Dabar jau planuoju ka nors mandresnio isigyt, vartau lietuviskas internetines parduotuves, su uzsieniu kazkaip nelabai moku elgtis ir nenoriu, o vazinet po pardas nebus labai laiko. Tai va tokia atradau, http://shop.laukiuosi.lt/index.php?3072657098 dabar vartau, brangokos liemeneles, nu bet isvaizda nieko ir atrodo patogios, gal kas pirksit ir pasakysit kaip kokybe, nes man tai dar daug laiko iki gimdymo. Dar naktinukus tokius sexy radau, nebrangiai sakyciau http://shop.laukiuosi.lt/index.php?2111404554
mamakarolina
Galiu parduoti nauja MOTHERCARE LIEMENELE NESTUKEI, dydis 36(80)C, kaina 72 Lt thumbup.gif

user posted image

Vilnius, bet galiu siusti smile.gif

rasykit i az 4u.gif
slyva
QUOTE(Esha @ 2009 12 26, 19:00)
O kam nėštumo metu reikalinga nešioti liemenėlę maitinimui?  ax.gif
*

Patogiau negu paprastos - ir sleikutes platesnes, ir lankeliu tokiu kietu nera, o ir krutine padideja nestumo metu, tai paprasta liemenele tokio dydzio, kurio po nestumo nebeprireiks pirkti irgi nelabai turbut apsimoka... Bet ir dar patarimas, nepirkit maitinimui skirtu labai anksti, nes kai maitinsit i jas galit ir nebetilpt biggrin.gif Turiu dabar viena tokia...
eglieska
kiek Triumphe kainuoja liemeneles maitinancioms?
mamakarolina
QUOTE(mamakarolina @ 2010 01 07, 20:18)
Galiu parduoti nauja MOTHERCARE LIEMENELE NESTUKEI, dydis 36(80)C, kaina 72 Lt  thumbup.gif

user posted image

Vilnius, bet galiu siusti  smile.gif

rasykit i az  4u.gif
*

IR DAR TURIU TOKIĄ PAČIĄ NAUJĄ MAITINANČIAI MAMYTEI, PIRKAU SAU, BET NEPATAIKIAU SU DYDŽIU verysad.gif

jei ką sudomins, rašykit dėl kainos tikrai susitarsim mirksiukas.gif
Adolfina
Aš tai perku internetu liemenėles, nors kaip tai ir atrodytų rizikinga dėl dydžio. Labai maloni pardavėja ir be galo gera liemenėlių kokybė. Dydis tiko super. Rekomenduočiau ir kitoms http://www.laukiuosi.lt
Vieną dieną sumoku, o kitą dieną kurjeris jau beldžiasi į duris.
Patikėkit, nieko bendra neturiu su pardavėja ir jos nereklamuoju, nuoširdžiai noriu patarti. Nes visoms gi su leliukais nėra lengva ieškinėti parduotuvėse.
Linute:)
QUOTE(slyva @ 2010 01 07, 20:27)
Patogiau negu paprastos - ir sleikutes platesnes, ir lankeliu tokiu kietu nera, o ir krutine padideja nestumo metu, tai paprasta liemenele tokio dydzio, kurio po nestumo nebeprireiks pirkti irgi nelabai turbut apsimoka... Bet ir dar patarimas, nepirkit maitinimui skirtu labai anksti, nes kai maitinsit i jas galit ir nebetilpt biggrin.gif Turiu dabar viena tokia...
*

drinks_cheers.gif

Per apimti jau nelabai telpu i iprastas liemeneles ax.gif tad namuose nesioju jau nusipirktas maitinimui, jos daug patogesnes mirksiukas.gif O tos liemeneles maitinimui pirkau vos vos didesne ir be to jos tokios tamposi, tai tikiuosi ir po gimdymo tiks biggrin.gif
js.
turiu mothercare liemeneles nusipirkus-labai minkstos,patogios,tik nusipirkau didesnes apimties ir tiko.tai net nezinau,pati 'padidejau'ties ta vieta ar apimtis pas juos pamazinta
Etaila
Sveikutes,

Gal kuri galite patarti, kur rasti maitinanciom liemeneliu, kad butu bent siek tiek pakietintos, nes Euro vaistinej ziurejau tai nepatiko jos man schmoll.gif norisi, kad medziaga butu kiek storesne, mano krutine gana maza 4u.gif
rivera
QUOTE(Etaila @ 2010 01 11, 11:43)
Sveikutes,

Gal kuri galite patarti, kur rasti maitinanciom liemeneliu, kad butu bent siek tiek pakietintos, nes Euro vaistinej ziurejau tai nepatiko jos man  schmoll.gif norisi, kad medziaga butu kiek storesne, mano krutine gana maza  4u.gif
*

Jei neklystu, maciau tokias Lindexe
dabej
QUOTE(Etaila @ 2010 01 11, 12:43)
Sveikutes,

Gal kuri galite patarti, kur rasti maitinanciom liemeneliu, kad butu bent siek tiek pakietintos, nes Euro vaistinej ziurejau tai nepatiko jos man  schmoll.gif norisi, kad medziaga butu kiek storesne, mano krutine gana maza  4u.gif
*

pasiziurek mothercare parduotuveje panoramoj. man jos visai patiko is paziuros, tik kad spalvos ten likusios ryskios (pvz violetine)
Marmilagre
QUOTE(Adolfina @ 2010 01 09, 10:30)
Aš tai perku internetu liemenėles, nors kaip tai ir atrodytų rizikinga dėl dydžio. Labai maloni pardavėja ir be galo gera liemenėlių kokybė. Dydis tiko super. Rekomenduočiau ir kitoms http://www.laukiuosi.lt
Vieną dieną sumoku, o kitą dieną kurjeris jau beldžiasi į duris.
Patikėkit, nieko bendra neturiu su pardavėja ir jos nereklamuoju, nuoširdžiai noriu patarti. Nes visoms gi su leliukais nėra lengva ieškinėti parduotuvėse.
*

O kurias liemeneles is cia esi nusipirkus?
Marmilagre
https://www.babymarket.lt/lt/prekes/mamos-r...enys/,prid.3339
O niekas neturit tokios liemeneles? Kai dabar pagalvoju tai man taip butu pravertus tokia po pirmojo gimdymo, nes labai daug pieno turejau, jis visa laika lasedavo, o ypac nakti jei uzsiguldavau ant kruties bent truputi tai ir permirkdavo patalyne, reikejo visada su liemenele miegot ir idekliukus nesiot, o taip nepatogiai spaude visokios sagteles doh.gif Dabar butinai tokia pirksiu, bet kaina kokia doh.gif
Palme22
nebandėt užsakinet?

http://www.smeliokibirelis.lt/page10.php?v...amp;category=13
kaar
QUOTE(Palme22 @ 2010 01 20, 11:53)

sitos nebandziau, bet is paziuros atrodo, kad su lankeliais, kas maitinant nera l. patogu ir rekomenduojama 4u.gif
zibute0203
Aš tai užsisakinėju iš vokiškų katalogų, man ir kokybė ir modeliai patinka ir kaina taip baisiai kaip jūsų nurodytuose puslapiuose nesikandžioja. Dar vieną pirkau parduotuvėj "Būk mama" ir nesigailiu, kaip tik dabar jau nešioju biggrin.gif
Marmilagre
QUOTE(Palme22 @ 2010 01 20, 11:53)

kazkaip atrodo neverta kainos g.gif
kaar
pasidalinsiu savo patirtim apie liemeneles maitinancioms, gal kam pravers 4u.gif
jau manosios su pirmaja atidirbo, dabar ieskau intensyviai pamainos, baigiu akis praziureti.
Lietuvoj nekas su tokiom liemenelem, nebent gauti jau is ko nors atvezta arba pirkti internetu, bet nepasimatavus baisoka, nes atrodymas ir patogumas nevisada kartu dera.
is tu ka turejau, visos buvo pirktos cia, labiausiai patiko triuph, mama bel, ta paprastoji , be gifiuru, i ta su gifiurais netilpau ir i e dydi, ir ji padaro krutine tokia visiskai trikampe, o ta tamprioji siaip super patogi, ypac jei krutine didele ir dar keiciasi jos dydis paros metu priklausomai nuo leliuko valgymo ypatumu, ypac nakti. tik vienas minusa, nzn kaip Vilniuj, Kaune jos tik baltos, o kad ir kaip proziuri ir kad ir kaip gerai skalbiasi po tokio maratono jos ilgainiui atrodo labai nekaip, bet uztai patogu, kai po kitu turetu ja uzsidejau, atrodo akyse nusvito.
o turejau kelias pigias, tai man jos visiskai nieko nelaike ir buvo paskui naudojamos kaip kompresu laikikliai, kai turejau uzdegimus. paskui nusipirkau nuk firmos liemenele, buvo nepatogu, ypac nakti, nes ji 100 proc. medvilne nei kiek nepasiduoda. tada kotrynoj pirkau emma jane, tokia grazia, spalvota, buvau super patenkinta, ir vel teko nusivilti, nes kai atsisega lieka tik tokia palaikanti juostele, kuri medvilnine, nei kiek nepasiduodanti, ir man labai spausdavo. paskui buvo triumpho,. kurias jau aprasaiu ir kurios apart savo baltos spalvos mano akim kitu minusu neturi, beje kaina lyg dabar mazesne, 54 siandien macaiu, man atrodo budavo virs 70.
ir dar kiek skaiciau moteru atsiliepimu apie liemeneles, tai jei krutine nedidele, nejautri, tai gal galima is vis be tu spec. liemeneliu apsieiti ar pirkti kokias super duper grazias, kokiu macaiu visokiausiu nerealiu, bet zinau kad mano 80 d-e jos netiks, kad ir kaip noreciau. beveik visos turincios didesne krutine sake, kad patogu A formos prilaikymas, bei pasiduodanti liemenele, tai reiskia ne visiskai medvilnine,a rba is spec. medziagu.
labai graziu liemeneliu turi hot milk, tarp ju ir didesnem krutinem, su A formos palaikymu

taip pat Freya

user posted image

My Webpage

pabandykit cia pasiziuret, raso kad nemokamas pristatymas, pati nebandzaiu, bet ziurinejau ilgai,cia vienos mazaiusiu kainu kiek macaiu is uk.

musu internetiniu parduotuviu kainos gerokai per aukstos, su apie 50 proc. antkainiu kiek teko ziureti, aisku negaliu sakyti apie visas, cia kiek domejausi per pastaraji menesi

atsiprasau, kad cia tiek prirasaiu daug, bet gal kam pades 4u.gif
sekmingu paiesku ir smagaus maitinimo su patogia ir grazia liemenele 4u.gif 4u.gif
Diglė
QUOTE(kaar @ 2010 01 20, 15:51)
pasidalinsiu savo patirtim apie liemeneles maitinancioms, gal kam pravers  4u.gif
jau manosios su pirmaja atidirbo, dabar ieskau intensyviai pamainos, baigiu akis praziureti.
Lietuvoj nekas su tokiom liemenelem, nebent gauti jau is ko nors atvezta arba pirkti internetu, bet nepasimatavus baisoka, nes atrodymas ir patogumas nevisada kartu dera.
is tu ka turejau, visos buvo pirktos cia, labiausiai patiko triuph, mama bel, ta paprastoji , be gifiuru, i ta su gifiurais netilpau ir i e dydi, ir ji padaro krutine tokia visiskai trikampe, o ta tamprioji siaip super patogi, ypac jei krutine didele ir dar keiciasi jos dydis paros metu priklausomai nuo leliuko valgymo ypatumu, ypac nakti. tik vienas minusa, nzn kaip Vilniuj, Kaune jos tik baltos, o kad ir kaip proziuri ir kad ir kaip gerai skalbiasi po tokio maratono jos ilgainiui atrodo labai nekaip, bet uztai patogu, kai po kitu turetu ja uzsidejau, atrodo akyse nusvito.
o turejau kelias pigias, tai man jos visiskai nieko nelaike ir buvo paskui naudojamos kaip kompresu laikikliai, kai turejau uzdegimus. paskui nusipirkau nuk firmos liemenele, buvo nepatogu, ypac nakti, nes ji 100 proc. medvilne nei kiek nepasiduoda. tada kotrynoj pirkau emma jane, tokia grazia, spalvota, buvau super patenkinta, ir vel teko nusivilti, nes kai atsisega lieka tik tokia palaikanti juostele, kuri medvilnine, nei kiek nepasiduodanti, ir man labai spausdavo. paskui buvo triumpho,. kurias jau aprasaiu ir kurios apart savo baltos spalvos mano akim kitu minusu neturi, beje kaina lyg dabar mazesne, 54 siandien macaiu, man atrodo budavo virs 70.
ir dar kiek skaiciau moteru atsiliepimu apie liemeneles, tai jei krutine nedidele, nejautri, tai gal galima is vis be tu spec. liemeneliu apsieiti ar pirkti kokias super duper grazias, kokiu macaiu visokiausiu nerealiu, bet zinau kad mano 80 d-e jos netiks, kad ir kaip noreciau. beveik visos turincios didesne krutine sake, kad patogu A formos prilaikymas, bei pasiduodanti liemenele, tai reiskia ne visiskai medvilnine,a rba is spec. medziagu.
labai graziu liemeneliu turi hot milk, tarp ju ir didesnem krutinem, su A formos palaikymu
taip pat Freya

user posted image

My Webpage

pabandykit cia pasiziuret, raso kad nemokamas pristatymas, pati nebandzaiu, bet ziurinejau ilgai,cia vienos mazaiusiu kainu kiek macaiu is uk.

musu internetiniu parduotuviu kainos gerokai per aukstos, su apie 50 proc.  antkainiu kiek teko ziureti, aisku negaliu sakyti apie visas, cia kiek domejausi per pastaraji menesi

atsiprasau, kad cia tiek prirasaiu daug, bet gal kam pades  4u.gif
sekmingu paiesku ir  smagaus maitinimo su patogia ir grazia liemenele 4u.gif  4u.gif
*

GAL PADĖTU NUSIPIRKTI KURI?
Papildyta:
QUOTE(Diglė @ 2010 01 20, 18:09)
GAL PADĖTU NUSIPIRKTI KURI?
*

DYDŽIU VISOKIAUSIŲ YRA thumbup.gif Bet kaip pirkti g.gif
Diglė
jau antra pirkau iš
http://www.emama.lt/kudikio-maitinimo-reik...maitinimui.html

Man patinka kad randu didelių dydžių drinks_cheers.gif
jurgaars
QUOTE(Diglė @ 2010 01 28, 12:01)
jau antra pirkau iš
http://www.emama.lt/kudikio-maitinimo-reik...maitinimui.html

Man patinka kad randu didelių dydžių  drinks_cheers.gif
*

laba 4u.gif
o tai jei jau antra pirkot is emama tai gal galit atsiliepimus parasyt apie liemeneles. kokias emet ir nenusivylet.
nes man tai jau doh.gif
pasidalinsiu savo patirtim. pradzioj isbandziau is bazes liemeneles schmoll.gif ten nei dydziu yra padoriu, nei jos laiko. mano labai didele krutine. po to pirkau triumph bet nesu patenkinta, nes jos ten is tokio trikotazo, tai greit man isitampo ir nieko nelaiko ir dar kaina.... schmoll.gif
uzsisakiau is mothercare. pirmas vaizdas tai kaip ir nieko, bet po savaites jau nieko nelaiko.
tai pamaciau emama liemeneles ir isvaizda ju tikrai atrodo thumbup.gif bet kazi kaip nesiojasi? g.gif

labai idomu, labai lauksiu atsiliepimu 4u.gif
niurzga123
o kur galima rasti liemeneliu su pakietinimais? nes visur siulo tik tas trikotazines, o jos man nepatinka ziauriai doh.gif
mamakarolina
parduodu savo nešiotą labai patogią ir malonią TRIUMPH LIEMENĖLĘ NĖŠTUKEI, DYDIS 80C, KAINA 29 LT thumbup.gif

http://public.fotki.com/mamakarolina/moter...-liemenele.html

JEI KĄ SUDOMINS, PARAŠYKIT Į AŽ MAN mirksiukas.gif
mamaRasa
Sveikos mergaitės,
Nepersistenkite pirkdamos: iki gimdymo reiktų įsigyti 1 liemenėlę vienu numeriu didesnę nei šiuo metu dėvite. Čia pradžiai, o vėliau, kuomet atsigausite po gimdymo ir krūtų dydis nusistovės, nusipirksite papildomai.
Rekomeduoju Triumpf, atkreipkite dėmesį - atsisegti kaušeliai turėtų viena ranka.
Na, o čia su krūtimis ir žindymu susijusios naujienos: Apgaulinga reklama
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.