QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 27, 09:45)
maciau www.bukmama.lt kad sia savaite mamyciu linijai 30 % nuolaida
Man geriausios maitinant yra Canpol firmos. liemeneles svelnios, minkstos , malonios prie kuno ir ner visai atgrasios
QUOTE(ylaa @ 2009 11 30, 16:06) maciau www.bukmama.lt kad sia savaite mamyciu linijai 30 % nuolaida Ačiū QUOTE(Vover @ 2009 11 30, 17:48) Man geriausios maitinant yra Canpol firmos. liemeneles svelnios, minkstos , malonios prie kuno ir ner visai atgrasios O kur jų galima įsigyti? kokios kainos? QUOTE(ylaa @ 2009 11 30, 16:06) maciau www.bukmama.lt kad sia savaite mamyciu linijai 30 % nuolaida Parašykite ar ką gero radote QUOTE(Hopeidea @ 2009 11 30, 18:15) CANPOL liemenėlių yra Vilniuje parduotuvėje Čipolinas
As pirkau Marks&Spencer maitinancioms, 2vnt pakuotej
canpol firmos paprastos, bet visai neblogos.. ju tikrai visur yra ir parduotuvese ir tam paciam babymarkete yra.. pigesnes, bet kokybe nebloga, nors norisi tureti kokia grazesne, seksualesne, netgi tada kai maitini
Aš esu įsigyjusi Emma-Jane liemenėlę maitinančiom. Esu labai patenkinta, nes su ja galima netik vaikščioti, bet ir miegoti
As galiu pasakyt is patirties, su pirmu vaiku kai reikejo pries 5 metus, radau, sunkokai, bet radau, zinoma tik parduotuveje ir kainavo 80 Lt, kadangi mano krutine tikrai didele, ka jau turiu, tai turiu
sveikos,
Šiaip šiuo metu mothercare Vilniuje Panoramos PC yra nuolaidos 30 proc. prekėms, taip pat liemenėlėms maitinančioms. Yra ir medvilninių, tačiau ne baltų, o tokių įdomesnių, yra ir baltų yra ir su pakietinimais Na kolkas laabai patenkinta, nes ir atrodo visai gražiai ne kaip kokia "melžėja"
Na dar nemaitinu, bet liemenėle jau pasirūpinau. Pirkausi Triumph liemenėlę
![]() Net dabar kartais ją užsidedu nes su ja jau labai patogu, labai švelni medžiaga, nedirgina spenelių ir puikiai prilaiko (dydis C), o ir neatrodo baisiai. Norėjau pirkti tokia nėriniuotą, ale gražesnę, bet buvo labai jau nepatogu, kažkaip keistai atrodė ir griaužė, o šitoji tiko puikiausiai. QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 01, 14:53) Dar va ideklus i liemeneles ziurinejausi, tai pamaciau, kad ir babymarket yra Capanol liemeneliu maitinanciom
Nemoku citutuoti...:/ tai bandau taip:
SheMe liemenėlė Triumpf tikrai atrodo liux, net pati uzsimaniau, nors turiu jau tris:) tik norejau paklausti kiek ten sintetikos?
man geriausia liemenele Triumph Mamabel, lb gerai laiko krutine (nes mano gan didele), tvirta ir gan grazi
Pradžiai nusipirkau dvi paprastas. Pakui kai matysiu tikrą dydį, nusipirksiu dailesnių pasinaudojus jūsų patarimais
gelbėkit, nerandu niekurliemenėlių maitinimui pradedant nuo E
QUOTE(SheMe @ 2009 12 15, 19:51) Na dar nemaitinu, bet liemenėle jau pasirūpinau. Pirkausi Triumph liemenėlę ![]() Net dabar kartais ją užsidedu nes su ja jau labai patogu, labai švelni medžiaga, nedirgina spenelių ir puikiai prilaiko (dydis C), o ir neatrodo baisiai. Norėjau pirkti tokia nėriniuotą, ale gražesnę, bet buvo labai jau nepatogu, kažkaip keistai atrodė ir griaužė, o šitoji tiko puikiausiai. Snd dar nusipirkau paprasta medvilnine Buk mama parduotuveje, tai irgi tokia svelnute QUOTE(Diglė @ 2009 12 22, 18:02) va man ir ta pati bėda.... Na krūtys kaip balionai jau, o po krūtimis mano dydis 70 iš bėdos 75, tai ir kankinuosi. Nusipirkau 2 kažkokias turgines po 16 Lt, norėtūsi ko gražesnio ir nebūtinai balto, o nerandu, dažniausiai jei dideli kaušeliai tai ir apimtis po krūim būna 80 ir pan. Dar kas dar laukiatės, tai pasirūpnkit ir pieno sugertukais į liemenėles. Nes bent jau man tai pienai žiauriai taškosi. Pradeda bėgti bet kada. O jei miegodama dar užgulu, tai išvis.
užsisakiau iš www.emama.lt ten didžių nemažų radau
laukiu, kada atsius, tada tikrai pasakysiu
QUOTE(Linute:) @ 2009 12 22, 23:29) O kam nėštumo metu reikalinga nešioti liemenėlę maitinimui?
Pirma nestuma turejau pora pigiu liemeneliu is bazes, nu nieko ligoninej tiko, bet negrazios tos baltos bobutiskos tokios atrodo. Dabar jau planuoju ka nors mandresnio isigyt, vartau lietuviskas internetines parduotuves, su uzsieniu kazkaip nelabai moku elgtis ir nenoriu, o vazinet po pardas nebus labai laiko. Tai va tokia atradau, http://shop.laukiuosi.lt/index.php?3072657098 dabar vartau, brangokos liemeneles, nu bet isvaizda nieko ir atrodo patogios, gal kas pirksit ir pasakysit kaip kokybe, nes man tai dar daug laiko iki gimdymo. Dar naktinukus tokius sexy radau, nebrangiai sakyciau http://shop.laukiuosi.lt/index.php?2111404554
Galiu parduoti nauja MOTHERCARE LIEMENELE NESTUKEI, dydis 36(80)C, kaina 72 Lt
![]() Vilnius, bet galiu siusti rasykit i az QUOTE(Esha @ 2009 12 26, 19:00) Patogiau negu paprastos - ir sleikutes platesnes, ir lankeliu tokiu kietu nera, o ir krutine padideja nestumo metu, tai paprasta liemenele tokio dydzio, kurio po nestumo nebeprireiks pirkti irgi nelabai turbut apsimoka... Bet ir dar patarimas, nepirkit maitinimui skirtu labai anksti, nes kai maitinsit i jas galit ir nebetilpt
kiek Triumphe kainuoja liemeneles maitinancioms?
QUOTE(mamakarolina @ 2010 01 07, 20:18) Galiu parduoti nauja MOTHERCARE LIEMENELE NESTUKEI, dydis 36(80)C, kaina 72 Lt ![]() Vilnius, bet galiu siusti rasykit i az IR DAR TURIU TOKIĄ PAČIĄ NAUJĄ MAITINANČIAI MAMYTEI, PIRKAU SAU, BET NEPATAIKIAU SU DYDŽIU jei ką sudomins, rašykit dėl kainos tikrai susitarsim
Aš tai perku internetu liemenėles, nors kaip tai ir atrodytų rizikinga dėl dydžio. Labai maloni pardavėja ir be galo gera liemenėlių kokybė. Dydis tiko super. Rekomenduočiau ir kitoms http://www.laukiuosi.lt
Vieną dieną sumoku, o kitą dieną kurjeris jau beldžiasi į duris. Patikėkit, nieko bendra neturiu su pardavėja ir jos nereklamuoju, nuoširdžiai noriu patarti. Nes visoms gi su leliukais nėra lengva ieškinėti parduotuvėse. QUOTE(slyva @ 2010 01 07, 20:27) Patogiau negu paprastos - ir sleikutes platesnes, ir lankeliu tokiu kietu nera, o ir krutine padideja nestumo metu, tai paprasta liemenele tokio dydzio, kurio po nestumo nebeprireiks pirkti irgi nelabai turbut apsimoka... Bet ir dar patarimas, nepirkit maitinimui skirtu labai anksti, nes kai maitinsit i jas galit ir nebetilpt Per apimti jau nelabai telpu i iprastas liemeneles
turiu mothercare liemeneles nusipirkus-labai minkstos,patogios,tik nusipirkau didesnes apimties ir tiko.tai net nezinau,pati 'padidejau'ties ta vieta ar apimtis pas juos pamazinta
Sveikutes,
Gal kuri galite patarti, kur rasti maitinanciom liemeneliu, kad butu bent siek tiek pakietintos, nes Euro vaistinej ziurejau tai nepatiko jos man QUOTE(Etaila @ 2010 01 11, 12:43) Sveikutes, Gal kuri galite patarti, kur rasti maitinanciom liemeneliu, kad butu bent siek tiek pakietintos, nes Euro vaistinej ziurejau tai nepatiko jos man pasiziurek mothercare parduotuveje panoramoj. man jos visai patiko is paziuros, tik kad spalvos ten likusios ryskios (pvz violetine) QUOTE(Adolfina @ 2010 01 09, 10:30) Aš tai perku internetu liemenėles, nors kaip tai ir atrodytų rizikinga dėl dydžio. Labai maloni pardavėja ir be galo gera liemenėlių kokybė. Dydis tiko super. Rekomenduočiau ir kitoms http://www.laukiuosi.lt Vieną dieną sumoku, o kitą dieną kurjeris jau beldžiasi į duris. Patikėkit, nieko bendra neturiu su pardavėja ir jos nereklamuoju, nuoširdžiai noriu patarti. Nes visoms gi su leliukais nėra lengva ieškinėti parduotuvėse. O kurias liemeneles is cia esi nusipirkus?
https://www.babymarket.lt/lt/prekes/mamos-r...enys/,prid.3339
O niekas neturit tokios liemeneles? Kai dabar pagalvoju tai man taip butu pravertus tokia po pirmojo gimdymo, nes labai daug pieno turejau, jis visa laika lasedavo, o ypac nakti jei uzsiguldavau ant kruties bent truputi tai ir permirkdavo patalyne, reikejo visada su liemenele miegot ir idekliukus nesiot, o taip nepatogiai spaude visokios sagteles QUOTE(Palme22 @ 2010 01 20, 11:53) sitos nebandziau, bet is paziuros atrodo, kad su lankeliais, kas maitinant nera l. patogu ir rekomenduojama
Aš tai užsisakinėju iš vokiškų katalogų, man ir kokybė ir modeliai patinka ir kaina taip baisiai kaip jūsų nurodytuose puslapiuose nesikandžioja. Dar vieną pirkau parduotuvėj "Būk mama" ir nesigailiu, kaip tik dabar jau nešioju
QUOTE(Palme22 @ 2010 01 20, 11:53) kazkaip atrodo neverta kainos
pasidalinsiu savo patirtim apie liemeneles maitinancioms, gal kam pravers
jau manosios su pirmaja atidirbo, dabar ieskau intensyviai pamainos, baigiu akis praziureti. Lietuvoj nekas su tokiom liemenelem, nebent gauti jau is ko nors atvezta arba pirkti internetu, bet nepasimatavus baisoka, nes atrodymas ir patogumas nevisada kartu dera. is tu ka turejau, visos buvo pirktos cia, labiausiai patiko triuph, mama bel, ta paprastoji , be gifiuru, i ta su gifiurais netilpau ir i e dydi, ir ji padaro krutine tokia visiskai trikampe, o ta tamprioji siaip super patogi, ypac jei krutine didele ir dar keiciasi jos dydis paros metu priklausomai nuo leliuko valgymo ypatumu, ypac nakti. tik vienas minusa, nzn kaip Vilniuj, Kaune jos tik baltos, o kad ir kaip proziuri ir kad ir kaip gerai skalbiasi po tokio maratono jos ilgainiui atrodo labai nekaip, bet uztai patogu, kai po kitu turetu ja uzsidejau, atrodo akyse nusvito. o turejau kelias pigias, tai man jos visiskai nieko nelaike ir buvo paskui naudojamos kaip kompresu laikikliai, kai turejau uzdegimus. paskui nusipirkau nuk firmos liemenele, buvo nepatogu, ypac nakti, nes ji 100 proc. medvilne nei kiek nepasiduoda. tada kotrynoj pirkau emma jane, tokia grazia, spalvota, buvau super patenkinta, ir vel teko nusivilti, nes kai atsisega lieka tik tokia palaikanti juostele, kuri medvilnine, nei kiek nepasiduodanti, ir man labai spausdavo. paskui buvo triumpho,. kurias jau aprasaiu ir kurios apart savo baltos spalvos mano akim kitu minusu neturi, beje kaina lyg dabar mazesne, 54 siandien macaiu, man atrodo budavo virs 70. ir dar kiek skaiciau moteru atsiliepimu apie liemeneles, tai jei krutine nedidele, nejautri, tai gal galima is vis be tu spec. liemeneliu apsieiti ar pirkti kokias super duper grazias, kokiu macaiu visokiausiu nerealiu, bet zinau kad mano 80 d-e jos netiks, kad ir kaip noreciau. beveik visos turincios didesne krutine sake, kad patogu A formos prilaikymas, bei pasiduodanti liemenele, tai reiskia ne visiskai medvilnine,a rba is spec. medziagu. labai graziu liemeneliu turi hot milk, tarp ju ir didesnem krutinem, su A formos palaikymu taip pat Freya ![]() My Webpage pabandykit cia pasiziuret, raso kad nemokamas pristatymas, pati nebandzaiu, bet ziurinejau ilgai,cia vienos mazaiusiu kainu kiek macaiu is uk. musu internetiniu parduotuviu kainos gerokai per aukstos, su apie 50 proc. antkainiu kiek teko ziureti, aisku negaliu sakyti apie visas, cia kiek domejausi per pastaraji menesi atsiprasau, kad cia tiek prirasaiu daug, bet gal kam pades sekmingu paiesku ir smagaus maitinimo su patogia ir grazia liemenele QUOTE(kaar @ 2010 01 20, 15:51) pasidalinsiu savo patirtim apie liemeneles maitinancioms, gal kam pravers jau manosios su pirmaja atidirbo, dabar ieskau intensyviai pamainos, baigiu akis praziureti. Lietuvoj nekas su tokiom liemenelem, nebent gauti jau is ko nors atvezta arba pirkti internetu, bet nepasimatavus baisoka, nes atrodymas ir patogumas nevisada kartu dera. is tu ka turejau, visos buvo pirktos cia, labiausiai patiko triuph, mama bel, ta paprastoji , be gifiuru, i ta su gifiurais netilpau ir i e dydi, ir ji padaro krutine tokia visiskai trikampe, o ta tamprioji siaip super patogi, ypac jei krutine didele ir dar keiciasi jos dydis paros metu priklausomai nuo leliuko valgymo ypatumu, ypac nakti. tik vienas minusa, nzn kaip Vilniuj, Kaune jos tik baltos, o kad ir kaip proziuri ir kad ir kaip gerai skalbiasi po tokio maratono jos ilgainiui atrodo labai nekaip, bet uztai patogu, kai po kitu turetu ja uzsidejau, atrodo akyse nusvito. o turejau kelias pigias, tai man jos visiskai nieko nelaike ir buvo paskui naudojamos kaip kompresu laikikliai, kai turejau uzdegimus. paskui nusipirkau nuk firmos liemenele, buvo nepatogu, ypac nakti, nes ji 100 proc. medvilne nei kiek nepasiduoda. tada kotrynoj pirkau emma jane, tokia grazia, spalvota, buvau super patenkinta, ir vel teko nusivilti, nes kai atsisega lieka tik tokia palaikanti juostele, kuri medvilnine, nei kiek nepasiduodanti, ir man labai spausdavo. paskui buvo triumpho,. kurias jau aprasaiu ir kurios apart savo baltos spalvos mano akim kitu minusu neturi, beje kaina lyg dabar mazesne, 54 siandien macaiu, man atrodo budavo virs 70. ir dar kiek skaiciau moteru atsiliepimu apie liemeneles, tai jei krutine nedidele, nejautri, tai gal galima is vis be tu spec. liemeneliu apsieiti ar pirkti kokias super duper grazias, kokiu macaiu visokiausiu nerealiu, bet zinau kad mano 80 d-e jos netiks, kad ir kaip noreciau. beveik visos turincios didesne krutine sake, kad patogu A formos prilaikymas, bei pasiduodanti liemenele, tai reiskia ne visiskai medvilnine,a rba is spec. medziagu. labai graziu liemeneliu turi hot milk, tarp ju ir didesnem krutinem, su A formos palaikymu taip pat Freya ![]() My Webpage pabandykit cia pasiziuret, raso kad nemokamas pristatymas, pati nebandzaiu, bet ziurinejau ilgai,cia vienos mazaiusiu kainu kiek macaiu is uk. musu internetiniu parduotuviu kainos gerokai per aukstos, su apie 50 proc. antkainiu kiek teko ziureti, aisku negaliu sakyti apie visas, cia kiek domejausi per pastaraji menesi atsiprasau, kad cia tiek prirasaiu daug, bet gal kam pades sekmingu paiesku ir smagaus maitinimo su patogia ir grazia liemenele GAL PADĖTU NUSIPIRKTI KURI? Papildyta: QUOTE(Diglė @ 2010 01 20, 18:09) DYDŽIU VISOKIAUSIŲ YRA
jau antra pirkau iš
http://www.emama.lt/kudikio-maitinimo-reik...maitinimui.html Man patinka kad randu didelių dydžių QUOTE(Diglė @ 2010 01 28, 12:01) jau antra pirkau iš http://www.emama.lt/kudikio-maitinimo-reik...maitinimui.html Man patinka kad randu didelių dydžių laba o tai jei jau antra pirkot is emama tai gal galit atsiliepimus parasyt apie liemeneles. kokias emet ir nenusivylet. nes man tai jau pasidalinsiu savo patirtim. pradzioj isbandziau is bazes liemeneles uzsisakiau is mothercare. pirmas vaizdas tai kaip ir nieko, bet po savaites jau nieko nelaiko. tai pamaciau emama liemeneles ir isvaizda ju tikrai atrodo labai idomu, labai lauksiu atsiliepimu
o kur galima rasti liemeneliu su pakietinimais? nes visur siulo tik tas trikotazines, o jos man nepatinka ziauriai
parduodu savo nešiotą labai patogią ir malonią TRIUMPH LIEMENĖLĘ NĖŠTUKEI, DYDIS 80C, KAINA 29 LT
http://public.fotki.com/mamakarolina/moter...-liemenele.html JEI KĄ SUDOMINS, PARAŠYKIT Į AŽ MAN
Sveikos mergaitės,
Nepersistenkite pirkdamos: iki gimdymo reiktų įsigyti 1 liemenėlę vienu numeriu didesnę nei šiuo metu dėvite. Čia pradžiai, o vėliau, kuomet atsigausite po gimdymo ir krūtų dydis nusistovės, nusipirksite papildomai. Rekomeduoju Triumpf, atkreipkite dėmesį - atsisegti kaušeliai turėtų viena ranka. Na, o čia su krūtimis ir žindymu susijusios naujienos: Apgaulinga reklama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|