Vaizele
2007 10 25, 12:40
Nors yra tokia tema apie rūbus neščiosioms bendrai, tačiau aš nusprendžiau surinkti informaciją apie liemenukus nėščiosioms, kurie po to tinka ir maitinant, vienoje vietoje. Tad labai prašau visos kurios neseniai pirkot, matavotės, nešiojat, rašykit: - koks išbandytas ir tikrai geras? - koks tinka ne tik nėštumo metu, bet po to ir maitinant? - kur pirkot? - kiek kainavo? - kokie dydžiai praduodami? - galų gale kokį išbandėt ir kokio niekam nerekomenduotumėt  - irgi svarbi informacija
Na, nestumo metu nesiojau iprastas liemeneles, tik teko isigyti dedesnio dydzio! Man neuvo butinos specialiai tam skiros, o po nestumo, liemeneles maitinimui pirkau bazeje (Kaune), mokejau tik 15 Lt. Is pradziu pirkau tik pora, kad paziuret, tiks - netiks, bus patogu ar ne  Ir ka, po menesio pirkau dar kelias, nes tikrai labai patogios, medvilnines ir visai neblogos kokybes. As likau patenkinta  Zinoma, dabar, po metu, jos siek tiek issitampiusios ir raradusios prekine isvaizda, taciau medvilne linkus issitampyti, o be to vistiek mesiu jas lauk  Tai gi issukau pigiai ir gerai
As pirkau Triumph'o liemeneles. kol buvau nescia jokios specialios visai nereikejo. O po gimdymo, kai pienas atsirado ir krutine is tikruju padidejo, isigijau Triumphe spec. maitinanciom. Kainavo 69 Lt. Labai patogi, su elastanu, po automatinio skalbimo nepraranda formos, tik rausva spalva biski pabluko (bet cia gal mano kalte). O sampano spalvos iki siol kaip naujutele. Vien zo, rekomenduoju.
Praeito nestumo metu pirkausi dvi liemeneles maitinimui. Viena is turgaus balta, kainavo vos 10lt, kita juoda Miglei Europoje uz 50lt. Kadangi taip ir neteko isbandyt, ar geros nezinau  o triumpfo zinau yra tik baltos. Nestumo metu nesiojau ir dabar nesioju paprastas liemeneles tik aisku didesnes.
[quote=ajuka,2007 10 25, 15:46] o triumpfo zinau yra tik baltos. Tikrai ne  galejau rinktis balta, rausva arba sampano spalvos. Gaila, niekur nebuvo juodos. Siaip norejau dar pasakyti kad jeigu busima mamyte planuoja maitinti krutimi, tai dvieju spec. liemeneliu tikrai reikia. As net gi mastau apie trecia...
Vaizele
2007 10 26, 12:05
QUOTE(Liora @ 2007 10 26, 12:01) QUOTE(ajuka @ 2007 10 25, 15:46) o triumpfo zinau yra tik baltos. Tikrai ne  galejau rinktis balta, rausva arba sampano spalvos. Gaila, niekur nebuvo juodos. Siaip norejau dar pasakyti kad jeigu busima mamyte planuoja maitinti krutimi, tai dvieju spec. liemeneliu tikrai reikia. As net gi mastau apie trecia... O kurioj butent parduotuvej buvo toks didelis Triumph liemeneliu pasirinkimas?
QUOTE(Liora @ 2007 10 25, 15:07) As pirkau Triumph'o liemeneles. kol buvau nescia jokios specialios visai nereikejo. O po gimdymo, kai pienas atsirado ir krutine is tikruju padidejo, isigijau Triumphe spec. maitinanciom. Kainavo 69 Lt. Labai patogi, su elastanu, po automatinio skalbimo nepraranda formos, tik rausva spalva biski pabluko (bet cia gal mano kalte). O sampano spalvos iki siol kaip naujutele. Vien zo, rekomenduoju. O as Triumph liemeneliu nerekomenduoju, kadangi jos yra ne 100% medvilnines ir su lankais ko maitinancios liemeneleje negali buti. Labai neblogos liemeneles maitinancioms yra Laumos, o jeigu dar krutine nemaza, tai jos ypac tinka, nes labai geros petnesos.
QUOTE(siri @ 2007 10 26, 13:08) O as Triumph liemeneliu nerekomenduoju, kadangi jos yra ne 100% medvilnines ir su lankais ko maitinancios liemeneleje negali buti. Labai neblogos liemeneles maitinancioms yra Laumos, o jeigu dar krutine nemaza, tai jos ypac tinka, nes labai geros petnesos. Nesupraskit kaip TRM reklama, taciau... 1. Ju liemenelese maitinanciom TIKRAI NERA lankeliu. Bent jau man tokiu nepasitaike. Uz tad geros, kvepuojancios medziagos deka su truputi elastanu daiktas ilgai nepraranda formos ir prilaiko krutine puikiai, kas ypac aktualu toms, kam nenestumo metu buvo reikalingos liemeneles su lankeliais; 2. Mano ir taip nemaza krutine po nestumo reikalavo dydzio 75E, o dabar 70D, ir surasti tokia, kad ir petnesos butu ne ploni snureliai, ir liemenele kad nebutu bobiska, pavyko tik TRM; 3. Zinau, kad liemeneliu zindyvem TRM turi 3 modelius: klasikini (labai paprasta, toki, beveik sportiska), dailesni, truputi pagrazinta neriniais ir visai puosnu, kur neriniu yra daug. Visi sitie modeliai priklauso serijai Mamabel. 4. Didziausias spalvu pasirinkimas buvo kaip ne keista VCUPe pirmam aukste tokioje visai mazoje parduotuveje ir Europoje (kalbu apie Vilniu).
Žm@nytė
2007 10 26, 15:52
QUOTE(Liora @ 2007 10 26, 12:35) Nesupraskit kaip TRM reklama, taciau...
kas tas TRM??????
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 10 26, 16:52) sorry, cia as taip nevykusiai TRiuMpha sutrumpinau
pukuota
2007 10 27, 19:47
na, maitinti neteko kol kas  , bet nėštumo metu norisi, kad liemenėlė būtų kiek kitokia - visiškos medvilnės niekad nemėgau dėl nefunkcionalumo - ne tokią pieninę kaip mano jai prilaikyti  kad padoriai atrodyčiau, jausčiausi nesuvaržyta ir kad jautrių spenelių jokie nėrinukai nekutentų be reikalo, nėštumui pasirinkau Triumph Soft Shaper. Lietuvoje parduotuvėse galima rasti man atrodo net iki F kaušelio. Internete http://www.figleaves.com/uk/ - dar ir didesnių. Keliu nuotraukytę (bandau-darau): TriumphSoftShaperhttp://images.figleaves.com/product/220x308/r515522-p515578-style.jpg Sudėtis: 70% Polyamide 30% Elastane Rekomenduoju šimtu procentų.
As maitinu savo pienuku ir liemeneles maitinancioms tai nepakeiciamas dalykas. Turiu 4 vienetus. 2 pirkau urmo bazeje (paprastas) o kitos Laumos firmos. Pas mane pienuko nemazai- nors naudoju spec iklotus tai perslampa (ypac rytais pasitaiko kad visa permirkus pienuku  ). Geriau tureti kelis vienetus, nes visko pasitaiko - mazu maziusiai 2
o as kai maitinau, tai pilnai vienos pakako, nes dedavausi tik nakciai, arba namie nes man visgi nepatinka tokiu liemeneliu forma, tiksliau tai, kad jos krutines forma su ja  ner ko lygint, kaip dailiai krutine  atrodo su ,,normalia'' liemenele
Žm@nytė
2007 10 31, 18:21
QUOTE(angi @ 2007 10 31, 14:33) o as kai maitinau, tai pilnai vienos pakako, nes dedavausi tik nakciai, arba namie nes man visgi nepatinka tokiu liemeneliu forma, tiksliau tai, kad jos krutines forma su ja  ner ko lygint, kaip dailiai krutine  atrodo su ,,normalia'' liemenele  bet uztat, jei pastoviai jas nesiosi kol maitini- ir tebeturesi po maitinimo stacius papukus.... o ne spanielio ausytes
Chanson
2007 11 02, 20:05
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 10 31, 19:21) bet uztat, jei pastoviai jas nesiosi kol maitini- ir tebeturesi po maitinimo stacius papukus.... o ne spanielio ausytes  tu čia apie maitinimo liemenėlę? Netiesa  Spanielio ausys kaip reikiant pasiliko
Mamytes, O kada geriausiai pirkti maitinancios liemenele? Ta prasme, kuri menesi? Kada papuliai labiausiai buna padideje? Kad po to nebutu, jog isaugsiu ja
Chanson
2007 11 04, 04:31
QUOTE(miglevas @ 2007 11 03, 18:13) Mamytes, O kada geriausiai pirkti maitinancios liemenele? Ta prasme, kuri menesi? Kada papuliai labiausiai buna padideje? Kad po to nebutu, jog isaugsiu ja  atrodo apie 7 nėštumo mėnesį jau reikia pradėti dairytis
Man tai patiko tos liemeneles palengvina visa maitinimo procesa
diamaja
2007 11 15, 23:42
As tai pirkau liemenele maitinancioms Eurovaistinej uz 36lt berods. Nezinau dar kaip bus su nesiojimu. Siaip nelabai pratusi as prie tokiu be nieko, be lankeliu, be pakietinimu. Forma krutines tai tikrai siaip sau. bet jos ne groziui ir skirtos
QUOTE(diamaja @ 2007 11 16, 00:42) As tai pirkau liemenele maitinancioms Eurovaistinej uz 36lt berods. Nezinau dar kaip bus su nesiojimu. Siaip nelabai pratusi as prie tokiu be nieko, be lankeliu, be pakietinimu. Forma krutines tai tikrai siaip sau. bet jos ne groziui ir skirtos  gal su uztrauktuku liemenele? as pirkau "Ortopediniame" mokejau 39.99 Lt, nors buvo galima rinktis is 3 variantu, bet likusios buvo brangesnes  pirmiausiai noriu isbandyti pigesne, nes man kazkokios jos juokingos ir krutine kazkaip "interesnai"  atrodo
Vaizele
2007 11 16, 15:08
QUOTE(*Rita* @ 2007 11 02, 20:05) tu čia apie maitinimo liemenėlę? Netiesa  Spanielio ausys kaip reikiant pasiliko  Man tai irgi kazkaip tos maitinanciu liemeneles ypatingai "skystos". Mano krutine tai didele, o maitinant isvis kaip sex bombos, tai visai nelaiko Idomu, ar buna kokiu rimtesniu, tvirtesniu maitinancioms liemeneliu? Gal kas matet pirkt ar isbandet? Jau verciau kazkaip sudetingiau atsiseginesiu, bet tikrai bijau, kad liksiu su spanielio ausim  ogi norisi ir po vaiku buti bent kazkiek graziai...
Nosferatu
2007 11 16, 15:13
QUOTE(Vaizele @ 2007 11 16, 16:08) Man tai irgi kazkaip tos maitinanciu liemeneles ypatingai "skystos". Mano krutine tai didele, o maitinant isvis kaip sex bombos, tai visai nelaiko Idomu, ar buna kokiu rimtesniu, tvirtesniu maitinancioms liemeneliu? Gal kas matet pirkt ar isbandet? Jau verciau kazkaip sudetingiau atsiseginesiu, bet tikrai bijau, kad liksiu su spanielio ausim  ogi norisi ir po vaiku buti bent kazkiek graziai...  Geriausia is viso nematint, tai ir krutine grazi. bet jai rimtai, as devejau Triumph nesciom lemenele, ir triumph maitinancioms, ir patogios ir grazios. man labai svarbu grozis, jai as maitinanti tai ka turi buti baisios. Man grazu ir mezginukai ir gipiuras. Jai kokia kaimiete buciau, gal ir nesvarbu tada, o man svarbu ir net labai.
Vaizele
2007 11 16, 15:21
QUOTE(Liora @ 2007 10 25, 14:07) As pirkau Triumph'o liemeneles. kol buvau nescia jokios specialios visai nereikejo. O po gimdymo, kai pienas atsirado ir krutine is tikruju padidejo, isigijau Triumphe spec. maitinanciom. Kainavo 69 Lt. Labai patogi, su elastanu, po automatinio skalbimo nepraranda formos, tik rausva spalva biski pabluko (bet cia gal mano kalte). O sampano spalvos iki siol kaip naujutele. Vien zo, rekomenduoju. Gal Triumph'o gerai laiko? Ar tvirtos liemeneles? Papildyta:QUOTE(ajuka @ 2007 10 25, 14:46) Praeito nestumo metu pirkausi dvi liemeneles maitinimui. Viena is turgaus balta, kainavo vos 10lt, kita juoda Miglei Europoje uz 50lt. Kadangi taip ir neteko isbandyt, ar geros nezinau  o triumpfo zinau yra tik baltos. Nestumo metu nesiojau ir dabar nesioju paprastas liemeneles tik aisku didesnes. Matau, kad dabar vel laukiesi  is visos sirdies linkiu susilaukt paties sveikiausio ir graziausio leliuko pasaulyje ir panaudoti liemeneles maitinimui, aisku
QUOTE(Vaizele @ 2007 11 16, 16:21) Gal Triumph'o gerai laiko? Ar tvirtos liemeneles?
[ Jau rasiau> taip, tikrai gerai prilaiko mano nemaza krutine (buvo 75E, dabar jau 70D dydzio). Ir labai patogios techniniu atzvilgiu  Ir kas nemaziau svrabu> graziausios is visu, kokias maciau Vilniuje (kodel turiu atsisakyti neriniu tapus mama?  )
Vaizele
2007 11 16, 17:19
QUOTE(Liora @ 2007 11 16, 16:51) Jau rasiau> taip, tikrai gerai prilaiko mano nemaza krutine (buvo 75E, dabar jau 70D dydzio). Ir labai patogios techniniu atzvilgiu  Ir kas nemaziau svrabu> graziausios is visu, kokias maciau Vilniuje (kodel turiu atsisakyti neriniu tapus mama?  ) Pilnai sutinku  reiks ciuozt ieskot Mielos tos medvinines, bet per skystos
Erkesta
2007 11 24, 20:30
O aš šiandien Triumphe nusipirkau liemenuka dabar nešiot ir dar vieną maitinimui. Abu medvilniniai, paprasti... Bet esu labai patenkinta. kadangi raukinukų ir nėrinukų nemėgstu, tai labai džiaugiuosi kad buvo paprastučių... Už ta maitinimui mokėjau 82lt..... Bet tik dabar galvoju gal mažoka vienos... ? Kaip galvojat?
*Jūratė*
2007 11 27, 16:20
O is vis ar reikalingas tas liemenukas maitinimui ar negalima apsieiti su paprastu?
geltoniausia
2007 11 27, 20:08
QUOTE(jure*** @ 2007 11 27, 16:20) O is vis ar reikalingas tas liemenukas maitinimui ar negalima apsieiti su paprastu?  Taigi tos maitinančiom tam ir yra "patobulintos", kad būtų galima pamaitinti nenusiėmus liemenėlės, tik atsisegi kaušelio dalį ir maitini
*Jūratė*
2007 11 28, 10:07
QUOTE(geltoniausia @ 2007 11 27, 22:08) Taigi tos maitinančiom tam ir yra "patobulintos", kad būtų galima pamaitinti nenusiėmus liemenėlės, tik atsisegi kaušelio dalį ir maitini  Dėkui už patarimus  Lėksiu šiandien nusipirkti
Erkesta
2007 11 28, 19:34
QUOTE(jure*** @ 2007 11 27, 17:20) O is vis ar reikalingas tas liemenukas maitinimui ar negalima apsieiti su paprastu?  Aš tai nusipirkau, o va pvz mano draugė jau 7 mėn maitina savo berniuką be jokios specialios liemenėles. Pakelia kai reikia ją virš krūtinės, pamaitina, o paskui vėl užsmaukia,,,  Čia kaip širdis leidžia, manau tik pinigėlių klausimas
sssssss
2007 11 29, 10:52
Aš irgi nusipirkau Triumpho nėščiosioms, labai patogi  Čia ta, kur "auga" kartu su krūtine  Va tokia:  Dar ėmiau vieną medvilninę juodą, ten ne speciali nėščiosioms, bet irgi labai miela  Mačiau ir tas maitinančioms Triumpho, tikrai labai gražiai atrodo tie nėrinukai, o viduj medvinlė, žodžiu pirksiu ir tą 
alfa159
2007 11 29, 11:01
Paskutine labai patogi atrodo. Ar Triumpho liemeneles maitinancioms yra Triumpho parduotuvese, ar nesciuju parduotuvese?
sssssss
2007 11 29, 11:03
QUOTE(alfa159 @ 2007 11 29, 11:01) Paskutine labai patogi atrodo. Ar Triumpho liemeneles maitinancioms yra Triumpho parduotuvese, ar nesciuju parduotuvese? Jo, ji ir atrodo gražiai ir patogi, na aš tik matavausi parduotuvėj, dar nepirkau, bet atrodo patogiai. Triumpho parduotuvėse jos
na nezinau matavausi as tas neriniuotas triumpfo, jos gal ir neblogai pakuotej atrodo, bet ant krutines man negrazu buvo, negraziai susiraite.. gal jei didele krutine graziai ispildo jas
As liemeneles pirkau Mamos stiliuj, nesciuju parduotuvej Flagmane. Isigijau 2 - juoda ir kuno spalvos. Beje, pirkau su kelnaitem komplekte. Tiesiog nepakenciu nesuderintu apatiniu. Jos anglu gamybos mikrofibra o vidine dalis medvilne, labai patogu ir grazu. Ieskojau ir maudymuko maitinanciom, tai siandien paskambino kad jau turi. Ruosiuos i siltus krastus su vaikeliu, tai man atrodo reikalingas daiktas. Mamosstilius.lt ir nuotrauku yra, jei dar ka domina.
Turiu tą nėriniuotą ir paprastą liemenėles iš triumfo. deja ta neriniuota man nepatogi - labai nervuoja ir graužia tie nėrinukai po krūtine - jei palaisvini apimtį, tai visas liemenukas "lipa" į viršų. O ta auganti su krūtine labai patogi- nešiojau ir nėštumo metu, ir dabar, kai maitinu. Dar neseniai pirkau iš Miglės liemenėlę maitinančiom - medvilninė, labai maloni prie kūno ir patogi. Kaina apie 50lt
misterija
2007 11 30, 15:38
Sveikutes aciu uz nuoroda ko gero yra triuph, uzsinorejuau ir as tokiu  uz kokiu 4-5 men reiks pirktis. nes su pirmagime kai buvau tai turejau ta spec maitinancioms medvilnine. nepatiko visiskai, kadangi krutine didele, o dar ir ziurinti i sonus tai vaizdelio tikrai nebuvo, o ir ta medvilne nieko jos nepalaike, gal maitinti ir patogiau , bet paciai krutinei jokio pliuso. o kadangi dar ir problemu turejau su uzdegimais tai kruties nei pamasazuosi nei ka , viestiek nusisekt reikia.
Primadona-A
2007 11 30, 19:48
as zusisakiau viena leimenel maitinanciai nauja is vienos SM  o kita zadejo padovanoti mano mamyte KAledu proga is "Dar ne mama" parduotuves, sita tinka is nestukems  Tikiuosi prasiversti su 2 liemenelem...
sssssss
2007 12 03, 14:29
QUOTE(dolile @ 2007 11 30, 15:13) Turiu tą nėriniuotą ir paprastą liemenėles iš triumfo. deja ta neriniuota man nepatogi - labai nervuoja ir graužia tie nėrinukai po krūtine - jei palaisvini apimtį, tai visas liemenukas "lipa" į viršų. O ta auganti su krūtine labai patogi- nešiojau ir nėštumo metu, ir dabar, kai maitinu. Dar neseniai pirkau iš Miglės liemenėlę maitinančiom - medvilninė, labai maloni prie kūno ir patogi. Kaina apie 50lt Hm, na va matai, kai iš patirties, gal tikrai nėriniuota ir nėra labai patogi... Aš tik matavausi parduotuvėje, tai bent jau jautėsi tai gerai, bet aišku reik žiūrėt, kaip nešiojasi. O ta auganti tikrai labai faina  Sakė ją labai perka sportuojančios moterys, šiaip nors ir ne  , nes ji labai gerai prilaiko krūtinę, o nėštumo metu irgi svarbu, kad prilaikytų gerai, nes raiščiai tempiasi. Beje, tas modelis vadinasi Mamabel Micro Stretch N, jei kas ieškosit
Kagnella
2007 12 03, 19:22
QUOTE(sssssss @ 2007 11 29, 10:52) Aš šitą liemenelę turėjau, labai patogi, gerai skalbiasi ir pakankamai gražiai atrodo. Jei dar bus ateity kleckiukų tai tik Triumpho liemenėlę pirksiu
sky-blue eyes
2007 12 04, 16:26
QUOTE(sssssss @ 2007 12 03, 15:29) Hm, na va matai, kai iš patirties, gal tikrai nėriniuota ir nėra labai patogi... Aš tik matavausi parduotuvėje, tai bent jau jautėsi tai gerai, bet aišku reik žiūrėt, kaip nešiojasi. O ta auganti tikrai labai faina  Sakė ją labai perka sportuojančios moterys, šiaip nors ir ne  , nes ji labai gerai prilaiko krūtinę, o nėštumo metu irgi svarbu, kad prilaikytų gerai, nes raiščiai tempiasi. Beje, tas modelis vadinasi Mamabel Micro Stretch N, jei kas ieškosit  o kur sakykit ta augancia liemenele galima butu nusipirkti?Cia triumpho?Ir kokia kaina?aciu uz atsakyma
sssssss
2007 12 04, 18:48
QUOTE(wenita @ 2007 12 04, 16:26) o kur sakykit ta augancia liemenele galima butu nusipirkti?Cia triumpho?Ir kokia kaina?aciu uz atsakyma  Taip, čia Triumpho. Kaina 65 Lt. Na man tai sekėsi sunkiai jos ieškot, nes kiek teiravausi parduotuvėse, tai jų vis nebūdavo, daugumoje parduotuvių pardavėjos išvis apie jas net girdėjusios nebuvo ir primygtinai siūlė pirkt iškart maitinančioms, neva tai vistiek reikės Galiausiai galvojau pasiskambinsiu per parduotuves, kad nereikėtų visur važinėti ir klausinėti. Ir pasirodo pats pirmas informacijoje duotas numeris buvo pačios Triumph savininkės ar direktorės. Ji labai mielai bendravo ir man pati užsakė. Reikia tik dydį savo nurodyti. Užtruko kažkur 1,5 savaitės. Ir po to paskambino, kai gavo, atsiėmiau Flagman'e Vilniuje. Pardavėjos sakė, kad šitos liemenėlės tokios retos yra nes dažniausiai jas išperka sportuojančios, todėl  nelieka Šiaip patariu nueit į Flagmaną, ten, jei nebus, Jums tikrai turėtų užsakyt. Beje, kai buvau pirmą kartą, dirbo kažkokia prietranka pardavėja, kuri sakė, kad užsakyti negalima ir pan. nors man pati savininkė buvo nurodžius ten nueiti ir sakė, kad užsakys  Nu žodžiu, tikiuosi neužtaikysit ant tos prietrankos  Tiesa, nežinau, iš kokio Jūs miesto, bet tikiuosi pavyks Jums gauti tą liemenėlę
QUOTE(sssssss @ 2007 11 29, 11:52) Aš irgi nusipirkau Triumpho nėščiosioms, labai patogi  Čia ta, kur "auga" kartu su krūtine  Va tokia:  man labai patiko nuotraukoje  . Tik paaiškinkit, kaip suprasti auganti su krūtine, ar ji tempiasi, ar atsisega kas nors? QUOTE(dolile @ 2007 11 30, 16:13) Dar neseniai pirkau iš Miglės liemenėlę maitinančiom - medvilninė, labai maloni prie kūno ir patogi. Kaina apie 50lt šita irgi labai sudomino, nors dar per anksti galvoti. Bandysiu ieškoti.
krisstukas
2007 12 11, 17:04
Sveikutes, Labai tingejau visus komentarus skaityneti  Tad klausiu, nes gal bus taip greiciau ir paprasciau  O nuo kelinto men. gal zinote rekomenduojama jau pradeti jas nesioti? Ar yra koks skirtumas. Man labai patiko ta "auganti" ar didejanti liemenele  Ir gal kaunietes galetu mane nukreipti, kur reiktu ju ieskoti?
sssssss
2007 12 11, 19:14
QUOTE(groja @ 2007 12 10, 21:38) man labai patiko nuotraukoje  . Tik paaiškinkit, kaip suprasti auganti su krūtine, ar ji tempiasi, ar atsisega kas nors? šita irgi labai sudomino, nors dar per anksti galvoti. Bandysiu ieškoti. Na ji pagaminta iš tokios besitempiančios medžiagos, kuri kartu tempiasi, tiek, kiek krūtinė didėja. Aš pirkau tokio dydžio kaip visada nešiojau, na tiesa, dar vos vos vietos yra. Ir šiaip labai maloni ir patogi, nes tikrai labai gerai prilaiko krūtinę, na taip tvirtai kažkaip jaučiasi, ir petnešos tokios platesnės, taip pat tokio tvirtumo priduoda QUOTE(krisstukas @ 2007 12 11, 17:04) Sveikutes, Labai tingejau visus komentarus skaityneti  Tad klausiu, nes gal bus taip greiciau ir paprasciau  O nuo kelinto men. gal zinote rekomenduojama jau pradeti jas nesioti? Ar yra koks skirtumas. Man labai patiko ta "auganti" ar didejanti liemenele  Ir gal kaunietes galetu mane nukreipti, kur reiktu ju ieskoti?  Nuo kelinto mėnesio tai man rodos reikšmės nėra... Kol dar tilpau į savąsias, tai ir nešiojau, tai vat gal nuo kokio 5-6 jau taip pradėjau išauginėt, tai iškart šitą ir ėmiau. Nors gal kuo anksčiau, tuo geriau, na dėl to, kad tie raiščiai vis pamažu tempiasi, tai kad iš anksto prilaikyti krūtinę gal ir geriau anksčiau.
Gerbera
2007 12 14, 00:17
o as tai pirkau turgu pora liemeneliu ir tai tik po gimdymo ir tik nakciai.O ssiaip nesiojau normalias liemeneles, tik tas kur nusisega petneseles. Neradaune vienos grazios maitinancioms, visos kzkokios jos man tokios jau negrazios. Tai radau iseiti pirkdama su petneselem nusegamom
desryte
2007 12 30, 22:19
As irgi turiu "augancia" Triumph liemenele  . Pamaniau, kad ji turetu tikti ir maitinant, na tik kad techniskai bus kiek sunkiau...Bet namie tai puikiai tiks. Kas del liemeneles maitinimui tai tikrai reikia paklausti jau nepirmakarciu-kada patogiausia ja pirkti? Mano krutine nuo nestumo pradzios is c dabar sunkiai i D betelpa. Kiek is mamu girdejau, pirmaji menesi po gimdymo krutine dar labiau isdideja, paskui kai normalizuojasi ritmas, kiek pamazeja. Be to man pvz skirtingo modelio ir dydziai tinka skirtingai, taigi vyro i parduotuve "ant ura" nenusiusiu...  Turbut tada belieka spelioti...
jurgitaR.7
2007 12 31, 16:15
sveikutės  Aš liemenėlės maitinančioms dar nenusipirkau, bet artimiausiu metu tikriausiai jau reiks pradėti ieškoti.  o va su liemenėlė skirta nėsčiosioms tai nenuskilo.  nusipirkau parduotuvej buk mama, firmos neprisimenu, bet kazkokia latviška, kainavo apie 50 lt. Parduotuvėj kai matavausi atrodė liuks, bet pradėjus nešioti ji man nepatiko, buvo nepatogi ir krūtinės tikrai neprilaikė tip kaip norėtusi.  Paskui prisikirkau paprastu tik didesnio dydžio ir liuks
Žm@nytė
2007 12 31, 22:00
QUOTE(sssssss @ 2007 11 29, 10:52) Mačiau ir tas maitinančioms Triumpho, tikrai labai gražiai atrodo tie nėrinukai, o viduj medvinlė, žodžiu pirksiu ir tą   o kiek šita kainuoja?
sssssss
2007 12 31, 22:45
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 12 31, 22:00) o kiek šita kainuoja?  Na dabar visiškai neatsimenu  Bet kažkas apie 70 litų lygtai, nu žodžiu, kiek pamenu, nepigi tokia, bet galvoju vieną tokią gražesnę norėčiau turėt
|
|