Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: tave mums atnešė gandrai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
vetra72
Vos susituoke su vyru jau žinojome, kad per daug nesisaugosim ir lauksim, kada Dievulis nuspręs, kad mums jau laikas tapti teveliais. kai kelias dienas vėlavo mėnesinės aš jau slapta tikėjaus, kad esu ne viena. Po kelių dienų buvo mano gimtadienis, todėl iš vakaro niekam nesakius nusipirkau neštumo testą, o ryte vos pabudus nulėkiau i vonią. Testukas teigiamas!! biggrin.gif
Net nepajutau kaip vėl nubėgau iki lovos ir stipriai apsikabinus vyra jam padėkojau 'Ačiū už pačią nuostabiausią gimtadienio dovaną!!' vyras aišku nieko nesupranta tongue.gif parodau testą ir dar ilgai vartomės lovoje, juokiamės, glostome pilvuką ir jau kalbinam savo mažiuką. Nusprendžiam apie tai niekam nesakyti, kol nenueisiu pas gydytoją. Po kelių dienų pastebėjau, kad šiek tiek kraujuoju. Prasideda abejonės... Gal testas melavo? O jei kas atsitiko mažiukui? O gal aš net nebuvau neščia ir čia kiek užsivėlinusios mėnesinės? Papasakoju apie viską mamai ir likusiems namiškiams, nes nerimas ima viršų. Sekančia dieną einu pas ginekologę, kuri iš karto siunčia i ligoninę verysad.gif ten dar skaudesnė žinia - galimas persileidimas, gali tekti daryti išvalymą... Viso to net nenoriu girdėti...verkiu...verkiam abu su vyru... noriu savo vaiko... kaip užsispyrusi paauglė gydytojam kartoju, kad jokio išvalymo man niekas nedarys, kad viskas bus gerai. Viena nuostabi sesele liepia kuo daugiau guleti iškelus kojas. galima sakyti, tik taip ir praguliu visą savaitę, gydytojai net juokais klausia ar einu i tualeta tongue.gif pamažu kraujavimas dingsta, mane paleidžia namo. Kol pajutau pirmus judesiukus gyvenau nerimaudama, kad tik viskas būtų gerai.
tie 9 menesiukai pralėkė taip greitai ir štai laukiam gimdymo termino - kovo 28d, tik va mano sesuo pastoviai kartoja, kad turiu gimdyti 3 dienom anksčiau - per jos gimtadienį. aš nesutinku ir sakau, kad tikrai negimdysiu savo vaikučio tą dieną.
Naktį iš kovo 24 į 25 pajuntu skausma, atsikeliu, nueinu i tualetą ir vėl guluosi. Užmiegu pusvalandukui ir vėl pabundu nuo skausmo. ryte jis jau kartojasi, kas 15 min. Pabudusiam vyrui pranešu, kad šiandien gimdysim tongue.gif dar padarau jam pusryčius ir važiuojam i ligoninę. tenai pažiūri, kad kaklelis jau 3 cm atsidaręs ir siunčia į gimdyklą. Kovo 25!!!!! sėdžiu ant kamuolio ir rašau žinutę, kad gimdau, o ji aišku netiki tongue.gif Paskambina mama ir praneša apie skraidančius 2 gandrus virš mūsų namų biggrin.gif Vyras nenustoja kartoti kaip mane myli ir kad pažintis su manimi yra pats geriausias dalykas jo gyvenime. Skauda, bet jaučiuosi taip gerai, kad net laukiu, kada tas skausmas bus dar didesnis, kada jau jausiu norą stumti ir galėsiu gimdyti. dėja, pralaukti tenka beveik visa dieną ir tik vakare nubėgus vandenims man suleidžia skatinamųjų. sąrėmius jau vos vos kenčiu, akyse kartais viskas susilieja. atėjęs gydytojas liepia gultis ant stalo, bet pažiūrėjęs sako, kad dar galiu 10 minučių pavaikščiot, tik aš jau neturiu jėgų ir pareiškiu, kad atgal jau tikrai nelipsiu tongue.gif prasideda sąrėmis ir man liepia stumti. Dar pora stumimų ir vyras, kuris visą laiką stovėjo šalia jau man kužda, kad mato mūsų kūdikėlio galvytę. dar kartas ir... pirmas susitikimas su mūsų dukryte wub.gif wub.gif vyras verkia, o as nenustoju bučiuoti tos mažytės lelytės. Tik staiga gydytojai kažko sujunda, liepia kuo greičiau kviesti anestologą, man liepia pasirašyt, kad sutinku su narkoze. Klausiu, kas vyksta, bet gaunu tik šaltą atsakymą, kad būsiu operuojama. Daugiau nepamenu nieko, nubundu ir nejaučiu jokio skausmo, šalia sėdi vyras, ligoninės vežime miega mūsų mergytė. Jaučiuos lyg pabudus iš sapno, lyg susapnavus visą tą dieną. Lyg tai būtų buvęs pats nuostabiausias sapnas mano gyvenime, padovanojęs man pačią nuostabiausią dovaną....
Unknown member
Labai grazi istorija... Tik kam ta narkoze? Kas ten nutiko?
vetra72
QUOTE(Paulita @ 2007 10 25, 17:20)
Labai grazi istorija... Tik kam ta narkoze? Kas ten nutiko?
*

aciu 4u.gif narkoze dare nes nenustojau kraujuot, vale gimda...
*Živutė*
wub.gif
Mea
gražu wub.gif
RedMa
Grazi istorija wub.gif Sveikinu 4u.gif
happymama
grazu. aukit didutes 4u.gif
opyte
labai grazi istorija, wub.gif aukit sveiki 4u.gif
Mrs Freken Bok
Grazi istorija wub.gif sveikinimai 4u.gif
latede
kaip graziai parasei 4u.gif ir saunu, kai viskas gerai baigiasi ax.gif
vetra72
aciu visoms uz grazius linkejimus 4u.gif 4u.gif
zuikytis
two istorija labai panasi i mano brolienes 4u.gif ji taip pat gulejo ligonineje nes grese persileidimas schmoll.gif bet aisku viskas buvo gerai 4u.gif ax.gif na ir tie du gandrai taip pat skraide po mano tewu kiema mirksiukas.gif biggrin.gif ax.gif blush2.gif smagu sweikinu tawe sulaukus savo stebuklo aukt sweikutes thumbup.gif 4u.gif na ir zinoma vyras saunuolis kad sugebejo netik vaikuti sukurti bet ir ji sutikti kartu su tawimi 4u.gif super smile.gif drinks_cheers.gif
sariukas
Grazu wub.gif wub.gif bukit sveikutes, aukit didutes 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.