o man dzin, kol neatšils nevalysiu aš tų langų
Tai va
Pasidariau ir aš pasėlį, chlamidijos ir kitos zarazos neigiamos, tik yra Enterococcus faecalis.
QUOTE(Sella @ 2009 10 26, 15:51) Pasidariau ir aš pasėlį, chlamidijos ir kitos zarazos neigiamos, tik yra Enterococcus faecalis. Sveikute QUOTE(sauda @ 2009 10 26, 20:24) Sveikute manau kad tai atsisitatytu pagerus geruju bacilu...kaip manai? QUOTE(lauraz5 @ 2009 11 18, 19:40) Is esmes tai taip,tik reiketu ilgokai panaudoti,o po to vel pasitikrinti ar gereja rezultatai,nes kiekvienas organizmas kitaip reaguoja,kitiems to ir pakanka Dar buna zvakuciu i maksti su gerosiomis bakterijomis,tai efektas gal ir greitesnis vietinis,o jei dar ir gerti geruju bakteriju,tai turetu tikrai padeti
Dėkui, sauda, už atsakymą.
Gėriau vieną ciklą antibiotikus, nepadėjo.Vėl gėriau antibiotikus, tai tą zarazą enterokoką išgydžiau.Bet vėl išlindo kita zaraza
Bakteriju gerimas maksties floros neatstatys.
Kaip jos nuo uzpakalio pateks ten Reikia vietiskai, zvakutes naudoti. QUOTE(Gytutė @ 2009 11 18, 20:30) Bakteriju gerimas maksties floros neatstatys. Kaip jos nuo uzpakalio pateks ten Reikia vietiskai, zvakutes naudoti. Noreciau pasigincyti Papildyta: QUOTE(Gytutė @ 2009 11 18, 20:30) Zarnyne randasi enterobakterijos
Prasom man nepasakoti, kokia zarnyno floros sudetis, as galiu garantuoti, kad tai zinau geriau
Visgi, probiotiku gerimas ir maksties flora nelabai ka bendro turi. Bet jei yra laisvu pinigu, tai prasom. Pakenkti nepakenks, bet ar pades, tai didelis klausimas. |