Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: STOKKE vežimėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jur12345
QUOTE(Lyraaa @ 2011 09 12, 17:08)
Na vezimelis,tai tikrai superinis  wub.gif . As laukiu nesulaukiu savo leliuko,kada jau galesim ismeginti. Vis namuose pastumdau ,pasigroziu  biggrin.gif  Dabar man iskilo klausimas . Galvoju pirkti winter kit ,bet ar verta? Ka jus manot mamytes?
*

as turiu, man labai patiko pirstine, rankos nesala ir per lietu neslampa, ir dar kapisonas gilesnis, vnz. as patenkinta pirkiniu.
Lyraaa
QUOTE(jur12345 @ 2011 09 12, 17:15)
as turiu, man labai patiko pirstine, rankos nesala ir per lietu neslampa, ir dar kapisonas gilesnis, vnz. as patenkinta pirkiniu.
*

Na labai as apmastymuose dar del to,kad kaip jau minejo sioj temoj,kad ziema nelabai gerai pravaziuoja vezimukas,tai ir mastau ar verta ta ziemini varianta pirkti,ar nebuna taip,kad tik keliem kartam uzdedi ,o paskui jau nebeina naudotis ... gal supratot ka uriu omenyje?
jur12345
komplekta naudojau nuo spalio iki geguzes berods, na kol atsilo. Nepravaziuoja vezimas tik per sniega, bet juk puse metu sniego tai tikrai nebuna, o per lietu ar per veja ta pirstine tai superinis dalykas. Aisku ir kainele zieminio komplekto superine doh.gif
Lyraaa
QUOTE(jur12345 @ 2011 09 13, 20:11)
komplekta naudojau nuo spalio iki geguzes berods, na kol atsilo. Nepravaziuoja vezimas tik per sniega, bet juk puse metu sniego tai tikrai nebuna, o per lietu ar per veja ta pirstine tai superinis dalykas. Aisku ir kainele zieminio komplekto superine  doh.gif
*

Na kainyte ,tai tikrai superine...kaip ir visas vezimelis ir kiti priedai doh.gif Bet gi negalim atsisakyti tokio grazuolio vezimaicio ax.gif Jauciu reikes ir mum nusipirkti ta ziemini komplektuka. wub.gif
Aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Oreste
As tai va vakar buvau mothercare pastumdyt vezimuku, stokke pasilikau pabaigai, tai kai isbandziau kiti jau ir nublanko... siaip visada svajojau apie bugaboo, bet pastumdzius ir apziurejus detales, abejoniu nebekyla.. thumbup.gif
Beje dbr kaip tik labai dideles nuolaidos paciam vezimukui ir priedam.. gaila, kad tik mum dar per anksti pirkti.. ax.gif
Bulčia trupinėlis
QUOTE(Oreste @ 2011 09 21, 17:59)
As tai va vakar buvau mothercare pastumdyt vezimuku, stokke pasilikau pabaigai, tai kai isbandziau kiti jau ir nublanko... siaip visada svajojau apie bugaboo, bet pastumdzius ir apziurejus detales, abejoniu nebekyla..  thumbup.gif
Beje dbr kaip tik labai dideles nuolaidos paciam vezimukui ir priedam.. gaila, kad tik mum dar per anksti pirkti..  ax.gif
*

gal galit parasyt, kokios kainos? bigsmile.gif
Abercrombie
QUOTE(Oreste @ 2011 09 21, 17:59)
As tai va vakar buvau mothercare pastumdyt vezimuku, stokke pasilikau pabaigai, tai kai isbandziau kiti jau ir nublanko... siaip visada svajojau apie bugaboo, bet pastumdzius ir apziurejus detales, abejoniu nebekyla..  thumbup.gif
Beje dbr kaip tik labai dideles nuolaidos paciam vezimukui ir priedam.. gaila, kad tik mum dar per anksti pirkti..  ax.gif
*

Cia Vilniuje stumdet ar Skotijoj? biggrin.gif 4u.gif

As apie ji vis pasvajodavau, bet likau prie savo su kuriuo uzauginau pirmagimi. Bet jau taip man norisi permainos, kad vel susisvajojau apie STOKKE. Tuo labiau suzinojom, kad mergyte bus, o ta ju violetine spalva mane tiesiog uzburia... wub.gif blush2.gif

deimantine+
QUOTE(Abercrombie @ 2011 09 24, 09:22)
Cia Vilniuje stumdet ar Skotijoj?  biggrin.gif  4u.gif

As apie ji vis pasvajodavau, bet likau prie savo su kuriuo uzauginau pirmagimi. Bet jau taip man norisi permainos, kad vel susisvajojau apie STOKKE. Tuo labiau suzinojom, kad mergyte bus, o ta ju violetine spalva mane tiesiog uzburia...  wub.gif  blush2.gif
*

man ir ta spalvyte tai fantastiska wub.gif .o kai pamaciau gyvai,tai tik tokios spalvytes ir nusprendem pirkt ax.gif
Abercrombie
As va tik galvoju... Lelyte pasirodyti turetu vasario 24 ar apie ta data. Kaip sakot, ar dra butu bedu su pravazumu tuo laiku? Sakau gal jau link pavasario bus nebe taip sunku apie sniega mastant... g.gif Biski dar tas amortizacijos nebuvimas gasdina g.gif
gitulia
QUOTE(Abercrombie @ 2011 09 24, 09:12)
As va tik galvoju... Lelyte pasirodyti turetu vasario 24 ar apie ta data.

Jums kaip tik dekingas laikas. Tikras pavasaris jau bus ant nosies. Kol grysit is ligonines, o ir siaip pacia pirma savite ir paciai is namu dar eit sunku bus, tai kol prisiruosit i lauka, tai jau ir kovas thumbup.gif O del amortizacijos tai taip, sita reikia apsispresti ar jus labai erzins, ad jos nera, ar nelabai g.gif
Galima aisku ir su kokiu nebrangiu lopsiniu atvazinet 5-6 men. o paskui lipt i sportini stokke mirksiukas.gif
Abercrombie
QUOTE(gitulia @ 2011 09 24, 10:26)
Jums kaip tik dekingas laikas. Tikras pavasaris jau bus ant nosies. Kol grysit is ligonines, o ir siaip pacia pirma savite ir paciai is namu dar eit sunku bus, tai kol prisiruosit i lauka, tai jau ir kovas  thumbup.gif  O del amortizacijos tai taip, sita reikia apsispresti ar jus labai erzins, ad jos nera, ar nelabai  g.gif
Galima aisku ir su kokiu nebrangiu lopsiniu atvazinet 5-6 men. o paskui lipt i sportini stokke  mirksiukas.gif
*

Dekui uz nuomone 4u.gif

O kas ieina i komplekta konkreciau? Nes kiek ziuriu uzsieniniuose psl, tai daug ka ten papildomai pirkti reiktu. Idomu kokie Lietuvoj "rinkiniai" g.gif Ir kokioj parduotuvej ju galima Vilniuje gyvai paciupineti gal zinot kuri..? blush2.gif

Aciu labai uz pasisakymus ir patarimus.

P.S. Biski nugasdino vienos moters blog'as apie stokke 2005 - 2007 modeli berods... Tikiuosi stokke ta beda issprendes, nes ji registravo atveju, kai tas fiksatorius ant remo nesilaike normaliai ir realiai lopsyas ir/arba sportine dalis, tieisog krisdavo nuo remo doh.gif
deimantine+
mes kai pirkom tai i rinkini iejo remas,lopsys,sportine dalis,krepsys,apsauga nuo uodu ir lietaus .pirkom vilniuj baby center parduotuvej 4u.gif

kad issoktu kokia detale,tai mum nebuvo taip. musu 2010m modeliukas
Abercrombie
QUOTE(deimantine+ @ 2011 09 25, 09:42)
mes kai pirkom tai i rinkini iejo remas,lopsys,sportine dalis,krepsys,apsauga nuo uodu ir lietaus .pirkom vilniuj baby center parduotuvej  4u.gif

kad issoktu kokia detale,tai mum nebuvo taip. musu 2010m modeliukas
*

Aciu 4u.gif

Pasiskambinau i ten, viska sisparduota, o nauja siunta bus uz 5 sav, bet zmones jau beveik visus ir rezervave laukia... Tai kas cia per deficitas dabar... g.gif

gal kuri esate pirkusi per ebaby.lt ? Kol kas isparduota, bet idomu ar patikima internetine parduotuve g.gif
egle2003
QUOTE(Abercrombie @ 2011 09 25, 10:49)
Aciu  4u.gif

Pasiskambinau i ten, viska sisparduota, o nauja siunta bus uz 5 sav, bet zmones jau beveik visus ir rezervave laukia... Tai kas cia per deficitas dabar...  g.gif

gal kuri esate pirkusi per ebaby.lt ? Kol kas isparduota, bet idomu ar patikima internetine parduotuve  g.gif
*

tam ebaby.lt puslapi stokke vezimeliu nera , yra tik kazkiek panasus kitoks

user posted image
Abercrombie
QUOTE(egle2003 @ 2011 09 25, 14:19)
tam ebaby.lt puslapi stokke vezimeliu nera  , yra tik kazkiek panasus kitoks
*

Yra, tik isparduoti "Šiuo metu nėra sandėlyje" 4u.gif O va stokke keduciu dar yra likusi zydra ir purple...bet kas is to kai pacio vezimo nera g.gif
Eit
QUOTE(Lyraaa @ 2011 09 12, 19:44)
tai ir mastau ar verta ta ziemini varianta pirkti,ar nebuna taip,kad tik keliem kartam uzdedi ,o paskui jau nebeina naudotis ... gal supratot ka uriu omenyje?

Priklausomai kiek ilgi/dazni buna jusu pasivaiksciojimai stumiant vezimeli... ax.gif Svarsciau ir as sita savo nora del zieminiu aksesuaru, bet kadangi vaikstom nedaug, dazniausiai dukryte miega vezime, kuris stovi lauke- terasoj, tai del keletos isejimu mums neverta islaidaut... ax.gif
Abercrombie
O ar vertas demesio tas zieminis pukinis miegmaisiukas lopsiui? 4u.gif

Galvoju ar i ji dairytis, ar geriau koki universalu kombinezona pukinuka ziureti, kur ir autokedutej galeciau prisegti ir pan... g.gif

Apie sita kalbu ir kaip palyginima ka vietoj jo irkciau... Idomu butu nuomone jusu blush2.gif

user posted image

Arba tada vietoj jo pvz kazka tokio... g.gif

user posted image
jur12345
jei noresit deti miegmaisi i sedima dali, tai reikia pirkti ta su kojytem, nes kitaip rankena maisys. As pirkau tik su kojytem man vieno uzteko, be to jis tinka ir i kita bet koki vezima.
Abercrombie
QUOTE(jur12345 @ 2011 09 27, 16:54)
jei noresit deti miegmaisi i sedima dali, tai reikia pirkti ta su kojytem, nes kitaip rankena maisys. As pirkau tik su kojytem man vieno uzteko, be to jis tinka ir i kita bet koki vezima.
*

Dekui uz nuomone. 4u.gif

Kazkaip is patirties tai noretusi pirmaji kombinezona, ar kaip ji pavadinti... Ta be koju - patogumui, uztat ir mastau kuris geriau g.gif Nes jei sedimai daliai reikes, gal ir antra, ta 'su kojytem' jau galima bus po metu isigyti, labai nenukentes finansai... blush2.gif
jur12345
o kame jus matot nepatoguma kombio su kojytem? jis juk nera siauras, telpa vaikas ir prirengtas.
Abercrombie
Čia kam kas, manau. Man patogiau buvo kombis 'be kojyčių' kol leliukas nesivarto 4u.gif
Renute23
Sveikos mamytes, Stokkiuku fanes 4u.gif po truputi darausi ir as viena is jusu wink.gif nors vezimukui rinktis dar turim pakankamai laiko, bet jau senai pradejau ziurinetis, ir kaip isimilejau is pirmo zvilgsnio as ta stokke, taip daugiau atrodo nieko ir nebesinori thumbup.gif Jei ne kainele, kuri tikrai didoka, jauciu nieko ir negalvociau, pirktumem ta be ilgu svarstymu, na bet dabar biskeli ramybes neduoda visokios smulkmeneles del to vezimuko mastau.gif
Tos kurios jau turi ilgesni laika siuos vezimaicius gal galetu patart, ar tikrai verta.. ar nera tai tik ispustas burbulas su tais stokkais vien del ju stiliuko ir perkami vien is mandrumo smile.gif Labiausiai neramu del komforto vaikui, ar nebus vezimas barskutis, kaip po kokiu metu naudojimo, neisklera tie ratukai? Kitas dalykas, kaip del lopsiuko, iki kokio amziaus mazdauk vaikiukui uztektu, ir ar netrugdo leliui guleti tas remas, nereikia apzergti jo? ar pakankamai ilgas tas lopsys, kad gal kojytes vaikiuko net nesiliecia prie tos vietos? gal kvailas klausimas, bet kazkaip uzkliuvo man sitas aspektas lotuliukas.gif
jur12345
Mums lopsys tiko kazkur iki 5 men., nes buvo ziema ir su siltu kombinezonu nebetilpo vaikas, bet vasara lopsio turetu uztekti ilgiau. Vezimas tikrai nebarska ir ratai nekrenta, ir is vis kol kas dar niekas nera pas mus suluze, kuo vaikas sunkesnis tuo minksciau vezimas vaziuoja. Nezinau kaip kitiems vaikiukams bet mano vaikui keduteje nemaise tas remas, ziemai pirkau miegmaisi su kojytem, viskas buvo liuks.
As is tikruju esu labai patenkinta Stokke.
Abercrombie
QUOTE(jur12345 @ 2011 10 11, 17:50)
Mums lopsys tiko kazkur iki 5 men., nes buvo ziema ir su siltu kombinezonu nebetilpo vaikas, bet vasara lopsio turetu uztekti ilgiau. Vezimas tikrai nebarska ir ratai nekrenta, ir is vis kol kas dar niekas nera pas mus suluze, kuo vaikas sunkesnis tuo minksciau vezimas vaziuoja. Nezinau kaip kitiems vaikiukams bet mano vaikui keduteje nemaise tas remas, ziemai pirkau miegmaisi su kojytem, viskas buvo liuks.
As is tikruju esu labai patenkinta Stokke.
*

Kaip smagu... As jau 'uzsikabliavau' 100% STOKKE vezimaiciui wub.gif

O Jus gal pirkote ir autokedute STOKKE? Labai daili ir kokybiska pasirode g.gif Idomu iki kiek men ten vaikelis telpa...
jur12345
Ne, tuomet dar nebuvo autokedutes, pirkom adapterius Maxicosi Cabrio Fix kedutei. Nors toj autokedutei vaikas turetu kazkur iki metu tilpti pagal svori, bet saviski sodinom iki 6 men., nes man nepatiko, kad kojos remiasi i masinos sedyne, nu gal cia dar priklauso nuo masinos, kiek gale vietos yra? Bet kai jau pradejo sedeti, tai ir persedom i nauja kedute.
Lyraaa
Kad labai jau sunki ta autokedute Stokke,jei reiktu nesti. As pirkau irgi maxi cosi pebble daug lengvesne ...
Abercrombie
QUOTE(Lyraaa @ 2011 10 11, 19:21)
Kad labai jau sunki ta autokedute Stokke,jei reiktu nesti. As pirkau irgi maxi cosi pebble daug lengvesne ...
*

Geras, net nesusimasciau, tikrai svoris beveik dvigubas palyginus su Maxi kedute blink.gif doh.gif

Aciu uz pasisakyma 4u.gif
Lyraaa
QUOTE(Abercrombie @ 2011 10 11, 21:47)
Geras, net nesusimasciau, tikrai svoris beveik dvigubas palyginus su Maxi kedute  blink.gif  doh.gif

Aciu uz pasisakyma  4u.gif
*

Prasom,prasom 4u.gif
Eit
QUOTE(Abercrombie @ 2011 09 30, 23:51)
Kazkaip is patirties tai noretusi pirmaji kombinezona, ar kaip ji pavadinti... Ta be koju - patogumui, uztat ir mastau kuris geriau  g.gif  Nes jei sedimai daliai reikes, gal ir antra, ta 'su kojytem' jau galima bus po metu isigyti, labai nenukentes finansai...  blush2.gif

As pirkau irgi iskart su "kojytem" miegmaisi - puikiausiai jis tinka i lopsi, naujagimiui, o paaugus naudojom/naudosim i sportine dali. Gal ir patogesnis maziukui tas vokelis kur i lopsi, bet kiek jus ji tepanaudosit - (realiai lopsys iki 6 menesiu, tai tiek ir vokelis, o jei dar siltas metu laikas , tai dar trumpiau, manau neapsimoka del keliu men. moket ~ 300 lt.) geriau iskart imt ta su kojytem drinks_cheers.gif

QUOTE(Renute23 @ 2011 10 11, 15:15)
*Labiausiai neramu del komforto vaikui, ar nebus vezimas barskutis, kaip po kokiu metu naudojimo, neisklera tie ratukai?
**Kitas dalykas, kaip del lopsiuko, iki kokio amziaus mazdauk vaikiukui uztektu, ir ar netrugdo leliui guleti tas remas, nereikia apzergti jo?
***ar pakankamai ilgas tas lopsys, kad gal kojytes vaikiuko net nesiliecia prie tos vietos?

*Barskutis. biggrin.gif Nes amortizacijos 0, ratai nepripuciami. Jei vazinesit plentu - komfortabilu, jei zvirkeliu - komforto nerasta. Pries perkant turit atsizvelgt i gyvenamosios vietos salygas, ir savo "aktyvumo" lygi - kiek daug ir kur vazinesit. Jei miskais laukais - stokke netinkamas. Tai miesto vezimaitis. Pats paciausias... wub.gif thumbup.gif Ir kokybe super - net labai stangiantis ratu nepamesit schmoll.gif biggrin.gif
** Is mano praktikos, pratempem lopsy iki 8 men. BET, mums ispuole "geras laikas" - paskutiniai 3 men. buvo vasaros, taigi nebereikejo jokiu vokeliu, storu rubeliu. Bet jame tik miegodavo, nes tokio amziaus vaikiukas jau mokedavo isikibes pats atsisest, bijodavau ir palikt viena, kad prasibudes 'neiskeliautu" is to lopsio. Realiai kudikeliai guli iki 6 men. paskui ir patys jau nori sededami stebet pasauli, ir mamoms pabosta, nori naujoviu, greiciau pereit i sportini.
***Niekas nesiliecia. Tas lopsys toks pat, kaip ir didzioji dauguma plastmasiniu lopsiu. (chicco, peg perego ir pan.) jei norite didesnio ir erdvesnio, rinkites klasikini vezima (emalljunga ir pan.)
Abercrombie
QUOTE(Eit @ 2011 10 12, 12:34)
As pirkau irgi iskart su "kojytem" miegmaisi - puikiausiai jis tinka i lopsi, naujagimiui, o paaugus naudojom/naudosim i sportine dali. Gal ir patogesnis maziukui tas vokelis kur i lopsi, bet kiek jus ji tepanaudosit -  (realiai lopsys iki 6 menesiu, tai tiek ir vokelis, o jei dar siltas metu laikas , tai dar trumpiau, manau neapsimoka del keliu men. moket ~ 300 lt.) geriau iskart imt ta su kojytem  drinks_cheers.gif
*Barskutis.  biggrin.gif  Nes amortizacijos 0, ratai nepripuciami. Jei vazinesit plentu - komfortabilu, jei zvirkeliu  - komforto nerasta. Pries perkant turit atsizvelgt i gyvenamosios vietos salygas, ir savo "aktyvumo" lygi - kiek daug ir kur vazinesit. Jei miskais laukais - stokke netinkamas. Tai miesto vezimaitis.  Pats paciausias...  wub.gif  thumbup.gif  Ir kokybe super - net labai stangiantis ratu nepamesit  schmoll.gif  biggrin.gif
**  Is mano praktikos, pratempem lopsy iki 8 men. BET, mums ispuole "geras laikas" - paskutiniai 3 men. buvo vasaros, taigi nebereikejo jokiu vokeliu, storu rubeliu. Bet jame tik miegodavo, nes tokio amziaus vaikiukas jau mokedavo isikibes pats atsisest, bijodavau ir palikt viena, kad prasibudes 'neiskeliautu" is to lopsio. Realiai kudikeliai guli iki 6 men. paskui ir patys jau nori sededami stebet pasauli, ir mamoms pabosta, nori naujoviu, greiciau pereit i sportini.
***Niekas nesiliecia. Tas lopsys toks pat, kaip ir didzioji dauguma plastmasiniu lopsiu. (chicco, peg perego ir pan.) jei norite didesnio ir erdvesnio, rinkites klasikini vezima (emalljunga ir pan.)
*

Aciu uz pasisakyma, kol kas vis dar 'tinkamas' atrodo, nes mes centre gyvenam, su liftu ir t.t., o vaikstineism pagrinde aplienk gedo pr. thumbup.gif

Del tu 'kojyciu', vistik issirinkau ir uzsiskaiau vokeli, NES... Maziuke gims vasario antroj pusej pagal viska, nu tai kiek tereikes okelio, vasaris, na kovas visas sakykim... Paskui atsils, jau jo nebereikes, tai tikrai, kad nusipirkus 0-3 men 'kojytes', jos nenbebus tinkamos vel atejus saltam sezonui po 7 menesiu biggrin.gif
Zodziu va taip as issimasciau ir apsisprendziau ax.gif 4u.gif
Eit
QUOTE(Abercrombie @ 2011 10 12, 16:55)
jos nenbebus tinkamos vel atejus saltam sezonui po 7 menesiu  biggrin.gif

Kodel nebebus? Bus, bus... drinks_cheers.gif Ikeliu "vaizdine medziaga", mano vidurinelis irgi vasari gime.
Pirmas menuo (vasaris), lauke, su vokeliu"kojytems" lopsy:
user posted image
Ir spali, sportinuke, su vokeliu:
user posted image

(Tik cia senas stokke modelis, bet esmes nekeicia)
Abercrombie
QUOTE(Eit @ 2011 10 13, 19:31)
Kodel nebebus? Bus, bus...  drinks_cheers.gif  Ikeliu "vaizdine medziaga", mano vidurinelis irgi vasari gime.
Pirmas menuo (vasaris), lauke,  su vokeliu"kojytems" lopsy:
user posted image
Ir spali, sportinuke, su vokeliu:
user posted image

(Tik cia senas stokke modelis, bet esmes nekeicia)
*

O geras bigsmile.gif
Vadinasi turesiu progos dar kakzoki nauja prieda dasipirkti rudeniui blush2.gif Vis bus kazkas naujo biggrin.gif Aciu uz vaizdine medziaga 4u.gif
Renute23
Aciu labai merginos < jur12345, Eit > uz pagalba, labai smagu kai yra tokiu draugisku geranorisku mamyciu, padedanciu apsispresti 4u.gif Mums, pirmakarciams teveliams ypac l.sunku issirinkti, kai nelabai yra patirties ir realiai nzn, kas tam musu maziukui geriausia bus:) aisku, ziurint is mamytes puses, tai man tas vezimukas bigsmile.gif wub.gif vakar buvom parduotuvej gyvai apsiziureti, tai MB irgi susizavejo, nu aisku vyrai taip kaip mes nekrykstauja, bet kiek vezimuku matem, Stokke buvo tas pats paciausias thumbup.gif tai jau kaip ir nusprendem:)
Siaip net neisivaizduoju is tikro kiek daug mes ta vezimuka naudosim, kur ir kaip su juo vazinesim..bet musu laikas manau stokkiukui l.tinkamas, leliaus laukiam kovo viduri, tai pats tas bus mums su juo:) lopsiuka kaip tik per vasara sunaudosim, o poto jau ziuresim. Tik dabar galvoju kaip su tuo vokeliu, ar apsimoka man ji pirkti, nes tiek jo ir tereikes pora menesiuku g.gif manau galima siaip koki pleduka-kaldryte isigyti.
Ir dar, kas pirkot Stokke Lietuvoj, ar gavot kokia nuolaida? Klaipedoj babycenter pard. sake kad perkant viska, t.y. vezimuka su lopsiu, sportine ir automobiline kedute duoda 5%nuolaida, bet tai cia l.mazai manau.. o tokios kaip "pirmo apsipirkimo"nuolaidos jie visai netaiko, nes tipo per daug tada jau butu kaip tokiam brangiam vezimui (o kaina jo siuo metu 2 in 1 - 3599lt, jei dar auto kedute, vokelis tai kaina gerokai virs 4tukst.pakyla) doh.gif Tai va, pradedu galvoti gal reikia kur is UK pardziu pasiziureti parsisiuti, manau tikrai kazkiek pigiau gautusi..tik va kaip del garantinio, kazkaip saugiau atrodo nusiperki vietoj ir gali ramiai sau raliuoti ax.gif assa.gif
Papildyta:
QUOTE(Eit @ 2011 10 13, 20:31)
Kodel nebebus? Bus, bus...  drinks_cheers.gif  Ikeliu "vaizdine medziaga", mano vidurinelis irgi vasari gime.

Bet ziuriu kad senuju modeliuku spalvos buvo grazesnes, nei naujuju..ta zydra berniukui wub.gif Beige irgi kiek nuotraukose ziurejau ta senoji buvo sviesesne, o dabar tokia visai pilka kaip chaki labiau atrodo.
Eit
QUOTE(Renute23 @ 2011 10 13, 23:52)
Ir dar, kas pirkot Stokke Lietuvoj, ar gavot kokia nuolaida? Klaipedoj babycenter pard. sake kad perkant viska, t.y. vezimuka su lopsiu, sportine ir automobiline kedute duoda 5%nuolaida, bet tai cia l.mazai manau..

Jei jums tik kovo men. reiks vezimelio, lukterkit didesniu nuolaidu, ju buna ivairiom progom. (As savo mazajaui damai stokke pirkau BC Klpd. per mamos diena, gavau berods 15% nuolaida.) Dabar turetu duot kaledom didesne nuolaida. Arba geresniu nuolaidu isprasyti galite parodoje, kuri bus lapkrity "Vaiku salis 2011" ar kaip ji ten vadinas... g.gif biggrin.gif
Abercrombie
QUOTE(Eit @ 2011 10 14, 11:00)
Jei jums tik kovo men. reiks vezimelio, lukterkit didesniu nuolaidu, ju buna ivairiom progom. (As savo mazajaui damai stokke pirkau BC Klpd. per mamos diena, gavau berods 15% nuolaida.) Dabar turetu duot kaledom didesne nuolaida. Arba geresniu nuolaidu isprasyti galite  parodoje, kuri bus lapkrity "Vaiku salis 2011" ar kaip ji ten vadinas...  g.gif  biggrin.gif
*

Aciu uz patarima bigsmile.gif thumbup.gif
Renute23
Na is tikro jauciu teks palaukti dar kokiu svenciu.. nors pardavejas sake kad stokke vezimams niekada dideliu nuolaidu nebuna doh.gif o epie ta paroda minejo ir jis, Litexpo vykas kazkada lapkricio pradzioj.. bet vaziuot i Vilniu del vezimuko.. rolleyes.gif dar neaisku gi ar bus ten kokiu nuolaideliu butent stokk'ams ar ne.. Nebent vilnietes mamytes galetu pasiziureti, ir tada jei ka duoti zinia gossip.gif
Abercrombie, gal jus vilniete? ax.gif
Abercrombie
QUOTE(Renute23 @ 2011 10 14, 12:18)
Na is tikro jauciu teks palaukti dar kokiu svenciu.. nors pardavejas sake kad stokke vezimams niekada dideliu nuolaidu nebuna doh.gif o epie ta paroda minejo ir jis, Litexpo vykas kazkada lapkricio pradzioj.. bet vaziuot i Vilniu del vezimuko.. rolleyes.gif dar neaisku gi ar bus ten kokiu nuolaideliu butent stokk'ams ar ne.. Nebent vilnietes mamytes galetu pasiziureti, ir tada jei ka duoti zinia  gossip.gif
Abercrombie, gal jus vilniete?  ax.gif
*

Taip, Vilniete 4u.gif
deimantine+
QUOTE(Renute23 @ 2011 10 14, 13:18)
Na is tikro jauciu teks palaukti dar kokiu svenciu.. nors pardavejas sake kad stokke vezimams niekada dideliu nuolaidu nebuna doh.gif o epie ta paroda minejo ir jis, Litexpo vykas kazkada lapkricio pradzioj.. bet vaziuot i Vilniu del vezimuko.. rolleyes.gif dar neaisku gi ar bus ten kokiu nuolaideliu butent stokk'ams ar ne.. Nebent vilnietes mamytes galetu pasiziureti, ir tada jei ka duoti zinia  gossip.gif
Abercrombie, gal jus vilniete?  ax.gif
*

na es pernai gavom parodoj 10% nuolaidu kortele(vienkartine), tai perkant vezima ja pasinaudojom ax.gif
Eit
QUOTE(Renute23 @ 2011 10 14, 14:18)
*nors pardavejas sake kad stokke vezimams niekada dideliu nuolaidu nebuna  bet **vaziuot i Vilniu del vezimuko.. rolleyes.gif

* Man perkant stokke su 15% nuolaida susitaupe nemaza sumele (~400 lt), tad manau verta palaukt svenciu. O pardavejai visad taip sako - nori, kad pirktumet cia ir dabar biggrin.gif
** Mazas noras biggrin.gif As isimylejau stokke is pirmo zvilgsnio, tada dar nebuvo Klpd BC parduotuves - lekiau i Vln pirkt net nepaciupinejusi is anksto doh.gif biggrin.gif
Renute23
QUOTE(Eit @ 2011 10 15, 06:42)
* Man perkant stokke su 15% nuolaida susitaupe nemaza sumele (~400 lt), tad manau verta palaukt svenciu. O pardavejai visad taip sako - nori, kad pirktumet cia ir dabar  biggrin.gif
** Mazas noras  biggrin.gif  As isimylejau stokke is pirmo zvilgsnio,  tada dar nebuvo Klpd BC parduotuves - lekiau i Vln pirkt net nepaciupinejusi is anksto  doh.gif  biggrin.gif
*

Na taip, dabar kai jo kaina 3600, tas 15% tikrai kad neblogai butu rolleyes.gif apie 500 lituku jau gaunasi, autokedutei lieka ar pan. Reikes paklausyti jusu patarimu ir laukti svenciu 4u.gif
Del to noro, yra jis, ir nemazas.. aisku netoks kaip jusu lotuliukas.gif stengiuosi taip smarkiai jausmams nepasiduoti, nes poto gali ir i bankrota iseit biggrin.gif Na bet pas mus dar kyla visokiu abejoniu del to vezimuko, kai pasiskaitai visus komentarus apie ji tai labai dviprasmiskos mintys kyla, viena minute atrodo nori tik STOKKE, o kita ziurek jau atrodo kaip ir abejot pradedu.. cia jauciu man dar nestuke.gif hormonai taip veikia doh.gif turbut l.gera vyra Eit turi, kad visus mamytes norus pildo mirksiukas.gif kazin ar as saviski ikalbeciau i vilniu vezt vezimo paziuret ax.gif aiksku, jei klp nebutu gal kitaip butu.. Siaip ta paroda manau verta aplankyti, ir be vezimo butu i ka paziureti o gal net isigyti. Reiks dar pagalvoti laiko yra rolleyes.gif
erikiuxxx
QUOTE(gitulia @ 2011 09 24, 10:26)
Jums kaip tik dekingas laikas. Tikras pavasaris jau bus ant nosies. Kol grysit is ligonines, o ir siaip pacia pirma savite ir paciai is namu dar eit sunku bus, tai kol prisiruosit i lauka, tai jau ir kovas  thumbup.gif  O del amortizacijos tai taip, sita reikia apsispresti ar jus labai erzins, ad jos nera, ar nelabai  g.gif
Galima aisku ir su kokiu nebrangiu lopsiniu atvazinet 5-6 men. o paskui lipt i sportini stokke  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif
mane vezabt kudiki erzinu,kad nera amortizacijos,nebent keliai aplink namus labai geri smile.gif
Bet kaip sportinukas man superinis vezimas,labai patiko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Abercrombie @ 2011 09 25, 07:59)

P.S. Biski nugasdino vienos moters blog'as apie stokke 2005 - 2007 modeli berods... Tikiuosi stokke ta beda issprendes, nes ji registravo atveju, kai tas fiksatorius ant remo nesilaike normaliai ir realiai lopsyas ir/arba sportine dalis, tieisog krisdavo nuo remo  doh.gif
*

drinks_cheers.gif
tikra tiesa
musu buvo tikrai ne 2005m ar 2007, jaunesnis,bet irgi turejome sita beda..
as tiesiog nerizikuociau siu vezimu pirkti devetu,kurie naudoti apie 2metus..
nes stokke detales tikrai nepygios
Eit
QUOTE(Renute23 @ 2011 10 15, 15:51)
viena minute atrodo nori tik STOKKE, o kita ziurek jau atrodo kaip ir abejot pradedu.. cia jauciu man dar  nestuke.gif hormonai taip veikia :

Normalu abejot, norim savo brangiausiems kudikeliams ne tik pacio geriausio, graziausio, bet ir praktisko, patogaus vezimo. Apsisprendziant moket nemazus pinegelius turi dalyvaut ne tik emocijos, bet ir protas biggrin.gif Manau sudeje visus pliusus ir minusus nuspresit koks tinkamiausias Jums variantas drinks_cheers.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 15, 16:07)
as tiesiog nerizikuociau siu vezimu pirkti devetu,kurie naudoti apie 2metus..
nes stokke detales tikrai nepygios

Drisciau teigt, kad stokke xplory tikrai kokybiskas vezimas. Pirmaji vezima naudojom apie 2 metus - jokiu gedimu schmoll.gif neturejom. Niekas nesuplyso, nesugedo, neisklero. Uztrauktuko laikiklis itruko, tai gavom naujus per kelias savaites, vos pasiskundus parduotuvei. Ne veltui jie garantija duoda 2-iem metams.
O del devejimo - devejimas devejimui nelygus. Vienas gal nudrengs ta vezima per 2 menesius, o kitas ir du vaikus uzaugines islaikys vezimaiti apynauja.
ewelina
gal labai senesni modeliai ir buvo prastesni,bet su metais vis taiso gi klaidas,tai bent jau 2009 metu modeliuke neturiu prie ko prikipt,viskas kokybiska
egle2003
Pardavineju naujesnio modelio stokke , jeigu domina rasykit i AZ mirksiukas.gif
Agatka
kaip ten su amortizacija stokke? ziurint youtubej oficialu filmuka, tai vaikas kratosi keliu vaziuojant nelygiu...
Lyraaa
QUOTE(Agatka @ 2011 10 23, 17:21)
kaip ten su amortizacija stokke? ziurint youtubej oficialu filmuka, tai vaikas kratosi keliu vaziuojant nelygiu...
*

Keli puslapiai atgal yra apie viska aprasyta. Bet galiu pasakyti,kad tikrai krato vaika. vaziavau tokiu keliuku kur akmenukai ir siaip toks ale miskelio takelis,tai dieve net suprakaitavau is baimes,kad vaikui smegenu neatpurtyciau lotuliukas.gif Lygiu keliu tai super,parduotuvese nera lygiu,pro visur pravaziuoja. Bet va neasfaltuotu ie nelygiu keliu,tai tikrai nieko gero. Tam as turiu kita vezimuka. thumbup.gif
Agatka
tai bet koks vezimelis lygiu keliu gerai vaziuoja. gyvenant lietuvoj, kur saligatviai nesutvarkyti, tai labai dvejociau ar pirkti toki vezimeli uz tokia suma.
aisku pliusas yra kad vaikas aukstai (vienintelis pliusas kuris vertas demesio) bet pagalvot realiai, tai vaikui pradejus vaiksciot, tai nusileis ant zemes, ar verta vaika aukstai veziot o poto nuleist zemai? cia tiesiog pamastymai mano, nes is pirmo kart labai susizavejau tuo auksciu, atrodo jo, realiai gi vaikui negerai zemai, pasijutau negerai nusipirkusi zema vezimeli, ir pagalvojau kad visi kiti vezimeliu gamintojai kvaili kad daro zemai vezimus biggrin.gif bet realaii pagalvojus, tai jei vaikas labai aukstai bus, susidarys vaizda tik is aukstai, tai is zemai bus sunku koordinuotis smile.gif
deimantine+
QUOTE(Agatka @ 2011 10 24, 16:18)
tai bet koks vezimelis lygiu keliu gerai vaziuoja. gyvenant lietuvoj, kur saligatviai nesutvarkyti, tai labai dvejociau ar pirkti toki vezimeli uz tokia suma.
aisku pliusas yra kad vaikas aukstai (vienintelis pliusas kuris vertas demesio) bet pagalvot realiai, tai vaikui pradejus vaiksciot, tai nusileis ant zemes, ar verta vaika aukstai veziot o poto nuleist zemai? cia tiesiog pamastymai mano, nes is pirmo kart labai susizavejau tuo auksciu, atrodo jo, realiai gi vaikui negerai zemai, pasijutau negerai nusipirkusi zema vezimeli, ir pagalvojau kad visi kiti vezimeliu gamintojai kvaili kad daro zemai vezimus biggrin.gif bet realaii pagalvojus, tai jei vaikas labai aukstai bus, susidarys vaizda tik is aukstai, tai is zemai bus sunku koordinuotis smile.gif
*

bet tai visa laika vaikas nebuna aukstai,kad paskui butu jam sunku orientuotis. tada ir ant ranku negalima nesiot,nes ir buna aukstai....
Agatka
nesupraskit neteisingai, tiesiog paziurejus stokke rekklaimini video, pamaniau kad tai vos ne butina tas aukstis, kad kaip cia taip visi kiti vezimeliai zemi. bet realiai pagalvous man kilo tos mintys del to aukscio...
gitulia
Juk ne visi vezimai zemi g.gif Imkit tas pacias klasikines vaziuokles su sportinem dalim - ten sedyne irgi aukstai gaunasi. Tas pats lietuviskas zippis, sportinukas ne pazeme. Mamas Papas Mylo, labai panasaus aukscio kaip ir stokke. Zodziu kai pasizvalgai gali rasti tiek aukstu, tiek zemu variantu. O ir ta pati stokke sportinuka, kai yra reikalas gali nuleisti visai zemai. mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.