Jau nusipirkau formeles, ir kita savaitgali noreciau iskepti tuos krepselius. Gal turite kas nors recepta kaip juos pasidaryti. Ir is karto i az, kad greiciau pamatyciau. Labai aciu is anksto.
Maciau Maximoje krepseliu miltiniu, bet jie labai brangus
Jau nusipirkau formeles, ir kita savaitgali noreciau iskepti tuos krepselius. Gal turite kas nors recepta kaip juos pasidaryti. Ir is karto i az, kad greiciau pamatyciau. Labai aciu is anksto. QUOTE(Vėtra.l @ 2007 10 26, 20:57) Maciau Maximoje krepseliu miltiniu, bet jie labai brangus Jau nusipirkau formeles, ir kita savaitgali noreciau iskepti tuos krepselius. Gal turite kas nors recepta kaip juos pasidaryti. Ir is karto i az, kad greiciau pamatyciau. Labai aciu is anksto. Jie daromi is trapios teslos, na ta kuri saldoma. Pas Sonatina pilna pyragu su sia tesla, tie, kur ogom farsiruoti.
Prašom rašyti pavadinimus taip, kad būtų aišku apie ką skelbiate temą!
štai receptas, kurį aš naudoju: 200 g. miltų 120 g. margarino/sviesto 2-3 šaukštai šalto vandens miltus sutrinti su margarinu iki trupinių, pilti vandenį ir suminkyti elastingą tešlą. kočioti, išpjaustyti skrituliukus ir kloti į formeles. kepti 220 C.
Labai aciu, mergaites
o kur ieskoti Kaune formeliu krepseliams, keksiukams?esu kazkada maciusi keksiuku formeliu maximoj, bet dabar ieskojau, tai nieko nera
QUOTE o kur ieskoti Kaune formeliu krepseliams, keksiukams?esu kazkada maciusi keksiuku formeliu maximoj, bet dabar ieskojau, tai nieko nera patarkit kur man ju ieskot? Keksiukai puikiausiai iskepa popierines formelese. Isrikiuoji skardoj ir psio. Tik krepseliams vargu ar tiks... Perku Rimi, prie serveteliu buna...
aciu, teks pamegint su popierinem
geras daiktas tie krepseliai
geras daiktas, tik kaip juos issikept klausimas...visdar neradau formeliu skirtu joms kepti
chi
as kaip tik siandien nusipirkau skardele su 12 duobuciu keksiukams senuku prekybos centre vilniuje (banginis). kepiau keksiukus (na tiksliau dar ir dabar kep) ir galvojau Bet stai atsidariau jusu temele ir akiratis prasiplete
Turiu viena klausimeli isbandziusioms krepselius kepti. Kazkada skaiciau, kad tam, kad tesla neissikilnotu, reikia arba subadyti i formele sudejus, arba pripilti zirniu (berods) i vidu. Gali buti, kad kazka painioju, gal kas patikslintu?
QUOTE(KibirVibir @ 2008 09 17, 08:15) Turiu viena klausimeli isbandziusioms krepselius kepti. Kazkada skaiciau, kad tam, kad tesla neissikilnotu, reikia arba subadyti i formele sudejus, arba pripilti zirniu (berods) i vidu. Gali buti, kad kazka painioju, gal kas patikslintu? As darau panasu i Bea recepta. Tik vietoj vandens dedu kiausini. Tai butinai subadau iklota tesla.
o kiek laiko kepat?
|