Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Krepšeliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
Vėtra.l
Maciau Maximoje krepseliu miltiniu, bet jie labai brangus blink.gif Nezinau, ar aiskiai isaiskinau blush2.gif Na jie tokie is teslos, kepti. I juos prideda misrainiu, ar siaip kokio suraus idaro smile.gif
Jau nusipirkau formeles, ir kita savaitgali noreciau iskepti tuos krepselius. Gal turite kas nors recepta kaip juos pasidaryti. Ir is karto i az, kad greiciau pamatyciau. Labai aciu is anksto.
tavi
QUOTE(Vėtra.l @ 2007 10 26, 20:57)
Maciau Maximoje krepseliu miltiniu, bet jie labai brangus blink.gif Nezinau, ar aiskiai isaiskinau blush2.gif Na jie tokie is teslos, kepti. I juos prideda misrainiu, ar siaip kokio suraus idaro smile.gif
Jau nusipirkau formeles, ir kita savaitgali noreciau iskepti tuos krepselius. Gal turite kas nors recepta kaip juos pasidaryti. Ir is karto i az, kad greiciau pamatyciau. Labai aciu is anksto.
*

Jie daromi is trapios teslos, na ta kuri saldoma. Pas Sonatina pilna pyragu su sia tesla, tie, kur ogom farsiruoti.
bea
Prašom rašyti pavadinimus taip, kad būtų aišku apie ką skelbiate temą!

štai receptas, kurį aš naudoju:
200 g. miltų
120 g. margarino/sviesto
2-3 šaukštai šalto vandens

miltus sutrinti su margarinu iki trupinių, pilti vandenį ir suminkyti elastingą tešlą. kočioti, išpjaustyti skrituliukus ir kloti į formeles. kepti 220 C.
Vėtra.l
Labai aciu, mergaites wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man jau ateinanciam savaitgaliui reikia, klausimas dar ar iseis iskept bigsmile.gif Na bet pabandysiu 4u.gif
*Dita*
o kur ieskoti Kaune formeliu krepseliams, keksiukams?esu kazkada maciusi keksiuku formeliu maximoj, bet dabar ieskojau, tai nieko nera verysad.gif patarkit kur man ju ieskot? 4u.gif
nouvelle
o kur ieskoti Kaune formeliu krepseliams, keksiukams?esu kazkada maciusi keksiuku formeliu maximoj, bet dabar ieskojau, tai nieko nera  patarkit kur man ju ieskot?

Keksiukai puikiausiai iskepa popierines formelese. Isrikiuoji skardoj ir psio. Tik krepseliams vargu ar tiks...
Perku Rimi, prie serveteliu buna...
*Dita*
aciu, teks pamegint su popierinem mirksiukas.gif
meskiukasjau
geras daiktas tie krepseliai smile.gif
*Dita*
geras daiktas, tik kaip juos issikept klausimas...visdar neradau formeliu skirtu joms kepti verysad.gif keksiukams nusipirkau popieriniu ir metaliniu, noreciau dar silikoniniu, bet niekur neuzmaciau. ax.gif
net_nzn
chi ax.gif
as kaip tik siandien nusipirkau skardele su 12 duobuciu keksiukams senuku prekybos centre vilniuje (banginis). kepiau keksiukus (na tiksliau dar ir dabar kep) ir galvojau g.gif kur ja dar galeciau panaudoti.
Bet stai atsidariau jusu temele ir akiratis prasiplete mirksiukas.gif

KibirVibir
Turiu viena klausimeli isbandziusioms krepselius kepti. Kazkada skaiciau, kad tam, kad tesla neissikilnotu, reikia arba subadyti i formele sudejus, arba pripilti zirniu (berods) i vidu. Gali buti, kad kazka painioju, gal kas patikslintu? blush2.gif tesla tik iskloti keksiuko formos vidu, ar reikia kazka daryti, kad graziai iskeptu krepselis? rolleyes.gif
jblmami
QUOTE(KibirVibir @ 2008 09 17, 08:15)
Turiu viena klausimeli isbandziusioms krepselius kepti. Kazkada skaiciau, kad tam, kad tesla neissikilnotu, reikia arba subadyti i formele sudejus, arba pripilti zirniu (berods) i vidu. Gali buti, kad kazka painioju, gal kas patikslintu?  blush2.gif tesla tik iskloti keksiuko formos vidu, ar reikia kazka daryti, kad graziai iskeptu krepselis?  rolleyes.gif
*

As darau panasu i Bea recepta. Tik vietoj vandens dedu kiausini. Tai butinai subadau iklota tesla.
KibirVibir
QUOTE(jblmami @ 2008 09 17, 22:49)
As darau panasu i Bea recepta. Tik vietoj vandens dedu kiausini. Tai butinai subadau iklota tesla.
*

aciu uz pagalba mirksiukas.gif reikes isbandyti, norisi kazko idomesnio nei iprasti sumustiniai.
justacka
o kiek laiko kepat?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.