Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažasis stebuklėlis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
vilmike
Kiek dziaugsmo - praėjus dešimčiai metų po pirmojo vaikelio gimimo, po šrdimi vel pajutau nauja gyvybe nestuke.gif. Laukėm ateinancio žmogučio labai labai ..... smile.gif mirksiukas.gif smile.gif mirksiukas.gif smile.gif
Visas neštumas praėjo gerai, jokiu problemu, atrodo, kaip ir nebuvo...
Gimdyti turejau gegužes antroje pusėje, taciau....
Buvo kaip tik keturios laisvos gegužes švenciu dienos. Šeštadienį man pasirode, kad mano žmogutis truputį mažiau ir ne taip intensyviai juda, bet judesiukų dar suskaičiavau pakankamai. unsure.gif Sekmadienis dar neramesnė diena, man atrodo, kad dar mažiau jis juda. verysad.gif Tačiau draugė medikė ramina, kad nieko tokio, taip būna. Visą naktį sapnavau košmarus, kad mano mažutis verkia, jam šalta,kad laidoju jį, nes jis mirė iš bado...Pirmadienio rytą pabudau anksti, bet iki pietų nesulaukiau nei vieno judesėlio. verysad.gif Kadangi laisva švenčių diena, niekaip nesiryžau skambinti savo gydytojai ir ją trugdyti, juolab, kad draugė vis guodžia, kad man čia nerviškai ir nieko rimto.... Vis dėl to surinkau gydytojos numerį, ji kaip tik budėjo ligoninėje. Liepė atvažiuoti. Kai nuvažiavau, viskas vyko labai staigiai - atsidūriau oreracinėje ir po keliolikos minučių išgirdau vaikelio verksmą.... Gydytojos žodžiai buvo tokie: "jei dar būtum bent valandą palaukus, deja, mes būtume bejėgiai." Vaikelis gimė mažutis ( 2kg), silpnas ir labai pridusęs. Verkiau jį pamačius ir iš džiaugsmo, ir iš gailesčio...
Dabar mums jau pusę metų - augam ir vystomės labai gerai, beveik pasivijom bendraamžius thumbup.gif

Šios istorijos moralas: besilaukiančios mamytės nepatingėkit skaičiuoti judesėlių ir jeigu kyla bent menkiausių įtarimų, nelaukite, būtinai kreipkitės į gydytoją. rolleyes.gif
Persil
Aukite dideli ir stiprus, labai dziugu, kad laiminga pabaiga. saunuole mamyte!
giedrute25
Svarbiausia kad viskas gerai baigesi 4u.gif
RedMa
Svarbiausia motiniska nuojauta 4u.gif Vykites ir lenkit savo bendraamzius 4u.gif
vilmike
Mūsų pediatrė vadino mus 'kruopyte', o dabar jau 'kruopa' biggrin.gif
čiaudanti bitė
Valio, kad viskas gerai 4u.gif
Danielle
Aukit dideli ir sveiki smile.gif .
loraa
Kad visos tokios pabaigos 4u.gif
happymama
svarbiausia , kad viskas gerai baigesi 4u.gif stiprybes ir sveikatos jums 4u.gif
vilmike
Ačiukas visoms už gražius palinkejimus 4u.gif mirksiukas.gif
NoAngel
Džiugu kad viskas baigėsi laimingai 4u.gif Sveikatos jums smile.gif
Jugita29
sveikatos jums kad pavytumet ir aplenktumet smile.gif
mamymamy
Ačiū dievui kad viskas taip gerai baigėsi 4u.gif . Tikrai, faktas kad mamos nuojauta niekada neapgauna, tik kartais gydytojai nenori tuo tikėti. Sėkmės.
Lady_W
Taip dziaugiuosi kad nelaukei, kai jautei kad kazkas ne taip.. 4u.gif Aukit grazus ir stiprus!!! wub.gif
erikutep
labai dziugu kad nelaukei 4u.gif saunuoliukai jus wub.gif aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif
Casual
kaip gera kad jusu neapvyle motiniska nuojauta!
Aukit diduciai 4u.gif
vilmike
Pasiziurejau i Erikutep leliuko duomenis (3menuo - 6,7kg 64 cm) .... Penkiu menesiu musu irgi tokie blush2.gif ....
Calmness
gerai,kad viskas gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ramintukė28
Smagu, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif
miglutio
oj... nju svarbiausia laiminga pabaiga clap.gif Sekmes jums ir sveikateles good.gif 4u.gif
GudriLapė
gerai, kad viskas laimingai baigėsi, sėkmės jums augant 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.