Perlute
2007 10 28, 14:56
Po pirmo gimdymo nepraejo nei metai kai vel pasijutau nescia  planavom antra tik po kokio pusmecio,bet matyt jis pats nusprende kada jam geriau pas mus ateiti  Nestumas buvo lengvas,is pradziu baisiai vemiau bet veliau viskas ejosi puikiai.Sunelis labai lauke leliuko,glostydavo ir buciuodovo pilveli.Nezinojom ka turesim,bet as visa nestuma jauciau kad bus berniukas. Visa diena maude pilva ir nors dar buvo likusi savaite supratau kad sivakar tikrai vaziuosim.1h nakties ir mes jau akuserijos priemime,uzsimiegojusi akusere pildo dokumentus o maloniai nusiteikes gydytojas per apziura diagnozuoja-4cm atsidarymas ir po biskuti teka vandenys.Veda i gimdykla ten tylu niekas negimdo,niekas neskuba.Man vis dilgscioja vos juntami saremiai.gulim juokaujam su vyru prisimine kaip uz sienos gimdem pirmaji.akusere liepe miegoti,kad pailsetume pries "darbeli".8h ryto gan nemaloni gydytoja apziuri ir sako kad per nakti nieko nenuveikem tik 5cm teks iki galo prakirpti vandenis.deja nieko,saremiai tik biski sustiprejo.9,30h man pastato skatinamuosius ir sako kad tuoj viskas prasides  saremiai prasidejo 11h gydytoja ziuri sako 8cm,laukiam o man jau staugt norisi.Atnese kamuoli ir liepe vyrui man masazuoti nugara,ant kamuolio tikrai buvo lengviau iskesti.Man jau visai skauda ir sakau kad jau stumt noriu,akusere taip netikedama paziuri ir sako viskas lipam.11,45 ir man ant krutines jau guli ir verkia musu angelelis  gydyja paziurejo ir ivertino 9-10 balu sako didokas 3820g ir 55cm Stai kaip sulaukem dar vieno sunelio
nefertite2007
2007 10 28, 16:39
QUOTE(IngaStas @ 2007 10 28, 15:56) Po pirmo gimdymo nepraejo nei metai kai vel pasijutau nescia  planavom antra tik po kokio pusmecio,bet matyt jis pats nusprende kada jam geriau pas mus ateiti  Nestumas buvo lengvas,is pradziu baisiai vemiau bet veliau viskas ejosi puikiai.Sunelis labai lauke leliuko,glostydavo ir buciuodovo pilveli.Nezinojom ka turesim,bet as visa nestuma jauciau kad bus berniukas. Visa diena maude pilva ir nors dar buvo likusi savaite supratau kad sivakar tikrai vaziuosim.1h nakties ir mes jau akuserijos priemime,uzsimiegojusi akusere pildo dokumentus o maloniai nusiteikes gydytojas per apziura diagnozuoja-4cm atsidarymas ir po biskuti teka vandenys.Veda i gimdykla ten tylu niekas negimdo,niekas neskuba.Man vis dilgscioja vos juntami saremiai.gulim juokaujam su vyru prisimine kaip uz sienos gimdem pirmaji.akusere liepe miegoti,kad pailsetume pries "darbeli".8h ryto gan nemaloni gydytoja apziuri ir sako kad per nakti nieko nenuveikem tik 5cm teks iki galo prakirpti vandenis.deja nieko,saremiai tik biski sustiprejo.9,30h man pastato skatinamuosius ir sako kad tuoj viskas prasides  saremiai prasidejo 11h gydytoja ziuri sako 8cm,laukiam o man jau staugt norisi.Atnese kamuoli ir liepe vyrui man masazuoti nugara,ant kamuolio tikrai buvo lengviau iskesti.Man jau visai skauda ir sakau kad jau stumt noriu,akusere taip netikedama paziuri ir sako viskas lipam.11,45 ir man ant krutines jau guli ir verkia musu angelelis  gydyja paziurejo ir ivertino 9-10 balu sako didokas 3820g ir 55cm Stai kaip sulaukem dar vieno sunelio  Sveikinu,saunuoliai,kad abu dirbot toooki rimta darba!
Sveikinu  Saunuole mamyte
NoAngel
2007 10 29, 12:44
Sveikinu su suneliu!  aukit dideli ir stiprus
mantuke
2007 10 31, 10:37
na ka, as taip pat kuo nuosirdziausiai sveikinu
Perlute
2007 10 31, 11:09
Aciu jums lab  ai
Antklode
2007 10 31, 15:50
Kaip gražu, sėkmės
giedrute25
2007 10 31, 21:22
grazi istorija
siaulietuke
2007 11 01, 09:45
Labai grazu, kaip matau mamyte praejus vos 5 dienom po gimdymo aprase savo istorija.
Dykuma5
2007 11 02, 20:01
Turbūt nelengva auginti 2 pametinukus berniukus, bet kaip faina turėti du mažiukus..... Linkiu augti sveikiems ir dideliems abiems mažyliams
graži istorija
mamyciukasm
2007 11 03, 18:36
QUOTE(IngaStas @ 2007 10 28, 15:56) Po pirmo gimdymo nepraejo nei metai kai vel pasijutau nescia  planavom antra tik po kokio pusmecio,bet matyt jis pats nusprende kada jam geriau pas mus ateiti  Nestumas buvo lengvas,is pradziu baisiai vemiau bet veliau viskas ejosi puikiai.Sunelis labai lauke leliuko,glostydavo ir buciuodovo pilveli.Nezinojom ka turesim,bet as visa nestuma jauciau kad bus berniukas. Visa diena maude pilva ir nors dar buvo likusi savaite supratau kad sivakar tikrai vaziuosim.1h nakties ir mes jau akuserijos priemime,uzsimiegojusi akusere pildo dokumentus o maloniai nusiteikes gydytojas per apziura diagnozuoja-4cm atsidarymas ir po biskuti teka vandenys.Veda i gimdykla ten tylu niekas negimdo,niekas neskuba.Man vis dilgscioja vos juntami saremiai.gulim juokaujam su vyru prisimine kaip uz sienos gimdem pirmaji.akusere liepe miegoti,kad pailsetume pries "darbeli".8h ryto gan nemaloni gydytoja apziuri ir sako kad per nakti nieko nenuveikem tik 5cm teks iki galo prakirpti vandenis.deja nieko,saremiai tik biski sustiprejo.9,30h man pastato skatinamuosius ir sako kad tuoj viskas prasides  saremiai prasidejo 11h gydytoja ziuri sako 8cm,laukiam o man jau staugt norisi.Atnese kamuoli ir liepe vyrui man masazuoti nugara,ant kamuolio tikrai buvo lengviau iskesti.Man jau visai skauda ir sakau kad jau stumt noriu,akusere taip netikedama paziuri ir sako viskas lipam.11,45 ir man ant krutines jau guli ir verkia musu angelelis  gydyja paziurejo ir ivertino 9-10 balu sako didokas 3820g ir 55cm Stai kaip sulaukem dar vieno sunelio  Sveikinu jus labai Bukit laiminga seima
Perlute
2007 11 04, 13:10
Kolkas bedu nekilo,sauniai sutariam ir auginti nesunku,vyresnelis myli broliuka tik pastoviai taikosi ji pamaitinti
Perlute
2008 02 21, 11:11
Aciu visiem uz sveikinimus
robertutee19
2008 09 27, 18:06
sveikinu su antru leliuku  sekmytes
vilikaa
2008 09 27, 18:37
GudriLapė
2008 09 28, 14:03
gerai, kad antraas gimdymas buvo daug sekmingesnis
|