Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Musu mazas broliukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Perlute
Po pirmo gimdymo nepraejo nei metai kai vel pasijutau nescia nestuke.gif planavom antra tik po kokio pusmecio,bet matyt jis pats nusprende kada jam geriau pas mus ateiti wub.gif Nestumas buvo lengvas,is pradziu baisiai vemiau bet veliau viskas ejosi puikiai.Sunelis labai lauke leliuko,glostydavo ir buciuodovo pilveli.Nezinojom ka turesim,bet as visa nestuma jauciau kad bus berniukas.
Visa diena maude pilva ir nors dar buvo likusi savaite supratau kad sivakar tikrai vaziuosim.1h nakties ir mes jau akuserijos priemime,uzsimiegojusi akusere pildo dokumentus o maloniai nusiteikes gydytojas per apziura diagnozuoja-4cm atsidarymas ir po biskuti teka vandenys.Veda i gimdykla ten tylu niekas negimdo,niekas neskuba.Man vis dilgscioja vos juntami saremiai.gulim juokaujam su vyru prisimine kaip uz sienos gimdem pirmaji.akusere liepe miegoti,kad pailsetume pries "darbeli".8h ryto gan nemaloni gydytoja apziuri ir sako kad per nakti nieko nenuveikem tik 5cm teks iki galo prakirpti vandenis.deja nieko,saremiai tik biski sustiprejo.9,30h man pastato skatinamuosius ir sako kad tuoj viskas prasides blink.gif saremiai prasidejo 11h gydytoja ziuri sako 8cm,laukiam o man jau staugt norisi.Atnese kamuoli ir liepe vyrui man masazuoti nugara,ant kamuolio tikrai buvo lengviau iskesti.Man jau visai skauda ir sakau kad jau stumt noriu,akusere taip netikedama paziuri ir sako viskas lipam.11,45 ir man ant krutines jau guli ir verkia musu angelelis thumbup.gif gydyja paziurejo ir ivertino 9-10 balu sako didokas 3820g ir 55cm thumbup.gif
Stai kaip sulaukem dar vieno sunelio 4u.gif
nefertite2007
QUOTE(IngaStas @ 2007 10 28, 15:56)
Po pirmo gimdymo nepraejo nei metai kai vel pasijutau nescia nestuke.gif planavom antra tik po kokio pusmecio,bet matyt jis pats nusprende kada jam geriau pas mus ateiti wub.gif Nestumas buvo lengvas,is pradziu baisiai vemiau bet veliau viskas ejosi puikiai.Sunelis labai lauke leliuko,glostydavo ir buciuodovo pilveli.Nezinojom ka turesim,bet as visa nestuma jauciau kad bus berniukas.
Visa diena maude pilva ir nors dar buvo likusi savaite supratau kad sivakar tikrai vaziuosim.1h nakties ir mes jau akuserijos priemime,uzsimiegojusi akusere pildo dokumentus o maloniai nusiteikes gydytojas per apziura diagnozuoja-4cm atsidarymas ir po biskuti teka vandenys.Veda i gimdykla ten tylu niekas negimdo,niekas neskuba.Man vis dilgscioja vos juntami saremiai.gulim juokaujam su vyru prisimine kaip uz sienos gimdem pirmaji.akusere liepe miegoti,kad pailsetume pries "darbeli".8h ryto gan nemaloni gydytoja apziuri ir sako kad per nakti nieko nenuveikem tik 5cm teks iki galo prakirpti vandenis.deja nieko,saremiai tik biski sustiprejo.9,30h man pastato skatinamuosius ir sako kad tuoj viskas prasides  blink.gif saremiai prasidejo 11h gydytoja ziuri sako 8cm,laukiam o man jau staugt norisi.Atnese kamuoli ir liepe vyrui man masazuoti nugara,ant kamuolio tikrai buvo lengviau iskesti.Man jau visai skauda ir sakau kad jau stumt noriu,akusere taip netikedama paziuri ir sako viskas lipam.11,45 ir man ant krutines jau guli ir verkia musu angelelis thumbup.gif gydyja paziurejo ir ivertino 9-10 balu sako didokas 3820g ir 55cm thumbup.gif
*

Sveikinu,saunuoliai,kad abu dirbot toooki rimta darba! thumbup.gif 4u.gif
RedMa
Sveikinu 4u.gif Saunuole mamyte 4u.gif
NoAngel
Šaunuoliai, kad pasiryžot antram lialiukui, pametinukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuoliai thumbup.gif
latede
Sveikinu su suneliu! 4u.gif aukit dideli ir stiprus ax.gif 4u.gif
mantuke
na ka, as taip pat kuo nuosirdziausiai sveikinu smile.gif
Perlute
Aciu jums lab smile.gif ai
Antklode
Kaip gražu, sėkmės wub.gif
giedrute25
grazi istorija 4u.gif
siaulietuke
Labai grazu, kaip matau mamyte praejus vos 5 dienom po gimdymo aprase savo istorija. 4u.gif
Dykuma5
Turbūt nelengva auginti 2 pametinukus berniukus, bet kaip faina turėti du mažiukus..... mirksiukas.gif
Linkiu augti sveikiems ir dideliems abiems mažyliams drinks_cheers.gif
lullu
graži istorija didis.gif
Comet
Sveikinam taip greit susilaukus broliuko 4u.gif Aukit dideli,sveiki ir laimingi. O tau mamyte daug kantrybes auginant pametinukus,saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mamyciukasm
QUOTE(IngaStas @ 2007 10 28, 15:56)
Visa diena maude pilva ir nors dar buvo likusi savaite supratau kad sivakar tikrai vaziuosim.1h nakties ir mes jau akuserijos priemime,uzsimiegojusi akusere pildo dokumentus o maloniai nusiteikes gydytojas per apziura diagnozuoja-4cm atsidarymas ir po biskuti teka vandenys.Veda i gimdykla ten tylu niekas negimdo,niekas neskuba.Man vis dilgscioja vos juntami saremiai.gulim juokaujam su vyru prisimine kaip uz sienos gimdem pirmaji.akusere liepe miegoti,kad pailsetume pries "darbeli".8h ryto gan nemaloni gydytoja apziuri ir sako kad per nakti nieko nenuveikem tik 5cm teks iki galo prakirpti vandenis.deja nieko,saremiai tik biski sustiprejo.9,30h man pastato skatinamuosius ir sako kad tuoj viskas prasides  blink.gif saremiai prasidejo 11h gydytoja ziuri sako 8cm,laukiam o man jau staugt norisi.Atnese kamuoli ir liepe vyrui man masazuoti nugara,ant kamuolio tikrai buvo lengviau iskesti.Man jau visai skauda ir sakau kad jau stumt noriu,akusere taip netikedama paziuri ir sako viskas lipam.11,45 ir man ant krutines jau guli ir verkia musu angelelis thumbup.gif gydyja paziurejo ir ivertino 9-10 balu sako didokas 3820g ir 55cm thumbup.gif
*

Sveikinu jus labai wink.gif Bukit laiminga seima thumbup.gif mirksiukas.gif
Perlute
Kolkas bedu nekilo,sauniai sutariam ir auginti nesunku,vyresnelis myli broliuka tik pastoviai taikosi ji pamaitinti doh.gif
Perlute
Aciu visiem uz sveikinimus 4u.gif
robertutee19
sveikinu su antru leliuku 4u.gif sekmytes bigsmile.gif
vilikaa
QUOTE(RedMa @ 2007 10 28, 20:59)
Sveikinu  4u.gif Saunuole mamyte  4u.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
GudriLapė
gerai, kad antraas gimdymas buvo daug sekmingesnis 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.