Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fabijoniškės: "Jovarėlis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
sigutux
Skaitau apie Jovarėlį ir stebiuosi, jokių blogų komentarų. 4u.gif galvojam savo mažajį džiaugsmelį užrašyti į jį.

Gal mamytės patartų pas kokia auklėtoja lopšelinukų yra geriau?
Ar jūsų vaikučiams patinka šiame darželyje?
Ar darželis paremontuotas? Kaip iš vidaus atrodo?

Ar dažnai renka pinigelių kažkam, o gal užtenka skirti 2%?

Galit rašyti ir į AŽ
ikkuna
Ar kas nors man galėtų paaiškinti mokesčio už darželį paskaičiavimą? Klausimas konkrečiai dėl skities "vaiko ugdymas" 55 Lt.
Situacija tokia, kad liepos mėnesį mano vaikas buvo gal tris ar keturias dienas išvis. Ir už jas teko sumokėti beveik 80 Lt (!) litų, nes 55 Lt yra vaiko ugdymui. blink.gif
Rugsėjo mėnesį tas pats - vaikas sirgo ilgokai, pažymą pristatėm. Bet už nepilną mėnesį reikia sumokėti beveik 200 Lt, nes 55 Lt yra vaiko ugdymui... blink.gif
Tai ir nesuprantu, jei vaikas nelanko pilnai dėl pateisinamų priežasčių, tai ir už ugdymą gal turėtų mažiau skaičiuoti?..
Nesuprantu, gal kokiam extra svarbiam susirinkime nebuvau, kur buvo aptariamas šis klausimas. Gal kas man pagelbės, gal aš ko paprasčiausiai nesuprantu.
editav
QUOTE(cinikė @ 2011 10 24, 17:45)
Ar kas nors man galėtų paaiškinti mokesčio už darželį paskaičiavimą? Klausimas konkrečiai dėl skities "vaiko ugdymas" 55 Lt.
Situacija tokia, kad liepos mėnesį mano vaikas buvo gal tris ar keturias dienas išvis. Ir už jas teko sumokėti beveik 80 Lt (!) litų, nes 55 Lt yra vaiko ugdymui.  blink.gif
Rugsėjo mėnesį tas pats - vaikas sirgo ilgokai, pažymą pristatėm. Bet už nepilną mėnesį reikia sumokėti beveik 200 Lt, nes 55 Lt yra vaiko ugdymui...  blink.gif
Tai ir nesuprantu, jei vaikas nelanko pilnai dėl pateisinamų priežasčių, tai ir už ugdymą gal turėtų mažiau skaičiuoti?..
Nesuprantu, gal kokiam extra svarbiam susirinkime nebuvau, kur buvo aptariamas šis klausimas. Gal kas man pagelbės, gal aš ko paprasčiausiai nesuprantu.
*

Už ugdymą reikia mokėti nepriklausomai nuo to ar lankote darželį. Vasarą, jeigu nelanko vaikas darželį, mokamas tik ugdymo mokestis. O kitais atvejais, jeigu be priežasties nelankote darželio, dar reikia mokėti ir už maitinimą. Tokia tvarka 4u.gif
ikkuna
Kraupi tvarka blink.gif
loretasb
QUOTE(cinikė @ 2011 10 24, 20:35)
Kraupi tvarka  blink.gif
*

DIENOS - ABONENTINIS MOKESTIS 4u.gif
LANKAI AR NELANKAI - ABONENTAS TAS PATS
Kyvis
Labas mamytes,
gal galetumet parasyti, kokiu papildomu bureliu yra siame darzelyje?
Labai jums dekoju 4u.gif
Bitute
QUOTE(Kyvis @ 2012 02 21, 17:02)
Labas mamytes,
gal galetumet parasyti, kokiu papildomu bureliu yra siame darzelyje?
Labai jums dekoju  4u.gif
*

Kiek žinau yra teatriukas,šokiai,etnografinis ansamblis,krepšinis,niat-niam kovos menai.Pažiūrėkit darželio interneto puslapyje-ten ,bent jau anksčiau mačiau,buvo būreliai surašyti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.