Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fabijoniškės: "Jovarėlis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
inesss
Mano panele irgi lanko si darzeli smile.gif As uzrasiau kai jai buvo 4 men, o pradejo lankyti dvieju. Tai jokiu problemu nebuvo su direktore,iskart itrauke i sarasa, ne minties nebuvo apie kysio davima. Tik kai pradejom lankyti, rinko po 100 lt aukletojos zaislams pirkti (cia visiems metams). siaip tai labai patenkinta, aukletojos geros, vaikas noriai eina i darzeli:)
pilvuze
QUOTE(inesss @ 2007 05 08, 19:12)
Mano panele irgi lanko si darzeli  smile.gif As uzrasiau  kai jai buvo 4 men, o pradejo lankyti dvieju. Tai jokiu problemu nebuvo su direktore,iskart  itrauke i sarasa, ne minties nebuvo apie kysio davima. Tik kai pradejom lankyti, rinko po 100 lt aukletojos zaislams pirkti (cia visiems metams). siaip tai labai patenkinta, aukletojos geros, vaikas noriai eina i darzeli:)
*

Būtų įdomų sužinoti gerųjų auklėtojų vardus biggrin.gif
Nors jos nežiūrės turbūt šiemet pradėsiančių lankyti darželinukų, nes jau turi savo grupes, bet vistiek įdomu rolleyes.gif Lai geros auklėtojos būna paviešintos thumbup.gif
Dėl ne tokių gerų - irgi įdomu g.gif
Anka
Dėl gerųjų, tai RASA ir BIRUTĖ, bet nežinau ar su mažiukais dirbs. Beje, visai maloni ir darželio muzikos vadovė.
Anakondaaz
o ko reikia einant pirma kartą į darželį? pasidalinkit mamytės mirksiukas.gif
mes nuo rusėjo turėtume pradėti lankyti jovarėlį.
Anka
Aš nešiau dukrai tapkytes, persirengti sijonėlį, pižamytę,vienkartinių nosinaičių ir žinoma mylimą žaisliuką. Pirmą kart palikau tik porai valandų ir atėjus pasiimt gavau nuo Gabės bart, kad žaidimus sutrugdžiau. Sekančią dieną jau pasiliko visai dienai. Manau, kad auklėtojos pasakys ką reikia atsinešti.
Ech, o mes jau atsisveikinsim greit su darželiu, net liūdna daros verysad.gif
Sėkmės pradedantiems lankyti 4u.gif
renmis
QUOTE(Pitija @ 2007 05 04, 21:34)
Mes irgi iš ten pat  drinks_cheers.gif
*

smile.gif tai suprantu, kad Jovareli sturmuoja Bortos gatve lotuliukas.gif
mes irgi is cia.
nuo rugsejo mano mergyte turetu pradeti lankyti si darzeli, bet kazkaip supratau is direktores, kad nebus dar vienos grupes 3-metinuku, o mano panele 3.5metuku prijungs prie jaunesniu. Ar kas nors susidurete su panasia situacija? nelabai man viliojanciai skamba g.gif
Papildyta:
tiesa del uzrasymo tai tokia mano patirtis:
kadangi Borutos gatvei nebuvo priskirtas joks darzelis, as kreipiausi i svietimo ministerija ir kagi - labai greitai "Jovareli" mums pasiule. Tada as nuvaziavau pas direktore su dokumentas, ji jau informuota is ministerijos yra kokios gatves siam darzeliui priklauso.
Darzelis nori nenori turi uzrasyti bet kuri besikreipianti vaika is jam priskirtu gatviu. Kysiai cia ne prie ko. Taigi, ar jus uzsirasysite pries 5 metus, ar likus keliems menesiams - jie privalo priimti. Taip man isaiskino ponai is svietimo ministerijos smile.gif

Tik cia iskyla kita problemele, kaip jau minejau - kad grupes gali buti pilnokos.... arba nerinkti papildomu grupiu...
ir tada vaikuti kazkur talpina g.gif ar tarp jaunesniu, ar tarp vyresniu......
Migdols
QUOTE(renmis @ 2007 05 11, 15:05)
kadangi Borutos gatvei nebuvo priskirtas joks darzelis, as kreipiausi i svietimo ministerija ir kagi - labai greitai "Jovareli" mums pasiule. Tada as nuvaziavau pas direktore su dokumentas, ji jau informuota is ministerijos yra kokios gatves siam darzeliui priklauso.
Darzelis nori nenori turi uzrasyti bet kuri besikreipianti vaika is jam priskirtu gatviu. Kysiai cia ne prie ko. Taigi, ar jus uzsirasysite pries 5 metus, ar likus keliems menesiams - jie privalo priimti. Taip man isaiskino ponai is svietimo ministerijos smile.gif

Tik cia iskyla kita problemele, kaip jau minejau - kad grupes gali buti pilnokos.... arba nerinkti papildomu grupiu...
ir tada vaikuti kazkur talpina  g.gif  ar tarp jaunesniu, ar tarp vyresniu......
*

renmis, o kur tiksliai reikia kreiptis, kad priskirtų darželį?
renmis
QUOTE(Rama* @ 2007 05 19, 11:45)
renmis, o kur tiksliai reikia kreiptis, kad priskirtų darželį?
*

i Svietimo ministerija
virgulia
QUOTE(pilvuze @ 2007 04 26, 15:28)
Virgulia, o kiek Jūsų mažyliui? pas Jus sūnus? kuo vardu?  rolleyes.gif gal mūsų vaikai bus vienoje grupėje...  rolleyes.gif  ax.gif
*

mano mažąjam bus 3,Laurynas.Užsirašėm mes senikai-gal prieš pusantrų metų.Sakė,kad tokių mažių bus naujos grupės,bet didelės-apie 20vaikų verysad.gif Bet tikiuosi,kad visi vienu metu nelanko... blush2.gif
Pitija
QUOTE(renmis @ 2007 05 11, 14:05)

ir tada vaikuti kazkur talpina  g.gif  ar tarp jaunesniu, ar tarp vyresniu......
*

Mes taip pat iš Borutos g., skambinau aš Jovarėlio vedėjai - sakė, dukrytė (ji 2005 m. gimimo) jau vargu ar paklius į grupę, nes jos perpildytos (norėjau vesti nuo 2008 m. rugsėjo). Bet vis viena užrašys. O sūnelis (2007 m. gimimo), sakė, jau paklius. Tai va, padėtis tokia.
Kam aktualu, vedėja priima užrašymus pirmadieniais nuo 8 iki 10 val. ir trečiadieniais nuo 16 iki 18 val. Sakė, turėti vaiko gimimo liudijimo kopiją ir gyv.vietos registravimo dokumentą.
pilvuze
QUOTE(virgulia @ 2007 05 26, 11:27)
mano mažąjam bus 3,Laurynas.Užsirašėm mes senikai-gal prieš pusantrų metų.Sakė,kad tokių mažių bus naujos grupės,bet didelės-apie 20vaikų verysad.gif Bet tikiuosi,kad visi vienu metu nelanko... blush2.gif
*

Maniškiui tai bus 2 metukai, bet manau gali pakliūti ir į vieną grupę, nes tose mažiausiose grupėse 2-3 metų vaikučiai smile.gif
O nuo kada Jūs vesite? nuo rugpjūčio 1 dienos ar anksčiau? rolleyes.gif
Anka
QUOTE(virgulia @ 2007 05 26, 11:27)
*

Mano merginos grupėj buvo 24 vaikai, dauguma berniukų, tik 6 mergaitės, bet visi vienu metu tikrai nelanko. Apie darželį liko tik geri prisiminimai.
Anka
Dar norėčiau mamytes perspėt dėl auklėtojų. Mums teko laimė būt pas Rasą ir Birutę, tikrai džiaugiamės, kad taip pasisekė. Bet dabar dukra lanko sujungtą grupę, Žirniukai vadinasi ir kitos auklėtojos(deja, vardų neprisimenu), tai labai nemalonūs įspūdžiai.
Keletas pvz.: Visa grupė gavo saldainių iš auklėtojos, o maniškė ne, klausė kodėl?, buvo atsakyta, kad tau nereikia...
Dukra susitrenkė ir taip jau sužalotą savaitgalį keliuką, jokio auklėtojų dėmesio nesulaukė, draugės patarta dėjosi trauklapį ir gryžo namo šlubuodama ir sutinusia kojyte...
Dar, kartą nenorėjo pietų migelio. tai auklėtoja atėmė antklodę ir liepė prie lovos stovėt...
Gerai, kad liko tik kelios dienos lankymo...
O šiaip tikrai džiaugiuosi buvusiomis auklėtojomis ir muzikos vadove.

Palinkėjimai:klauskit kaip vaikiukams sekėsi darželyje, kaip patiko auklėtojos, ar nieks neskriaudė...
Anakondaaz
QUOTE(virgulia @ 2007 04 26, 16:16)
Mes kaip tik ruošiamės nuo rudens eiti,mus jau priėmė.sakė,kad čia bus naujos mažylių grupės.o mano vyresnėlis labai sėkmingai atlankė šį darželį 2metus,jokių nesusipratimų niekada nebuvo,viskas labai patiko.niekas nieko iš mūsų nereikalavo,buvo tik vienkartinė rinkliava-po 100lt.,bet čia už visus lankytus 2metus.Užtat sutvarkė salę ir patvėrė tvorą. 4u.gif
*

tai turbūt bus mūsų lialiai vienoj grupėj g.gif , mano dukrai irgi beveik trys bus, rudenį ir mes turėtume pradėti lankyti.
o kaip žinot ar priėmė jau? ruošiuosi paskambint vis, bet neužtaikau - tai direkrektorės nėra, tai iš galvos išgaruoja doh.gif , kad paskambinti ketinau blush2.gif
pilvuze
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 06 10, 17:26)
tai turbūt bus mūsų lialiai vienoj grupėj g.gif , mano dukrai irgi beveik trys bus, rudenį ir mes turėtume pradėti lankyti.
o kaip žinot ar priėmė jau? ruošiuosi paskambint vis, bet neužtaikau - tai direkrektorės nėra, tai iš galvos išgaruoja doh.gif , kad paskambinti ketinau blush2.gif
*

Man atrodo maniškis irgi bus toje grupėje, nes mažiukų grupėse būna 2-3 m. vaikai biggrin.gif Maniškiui 2 metukai biggrin.gif
Sirana
QUOTE(Pitija @ 2007 05 31, 20:22)
turėti vaiko gimimo liudijimo kopiją ir gyv.vietos registravimo dokumentą.
*

Aciu, Pitija, kad ikelei sita info: ruosiuosi eiti uzrasinet savo mergyte i Jovareli, tai va, buciau nezinojus, kad reikia tos deklaracijos. Mes gyvenam visai salia darzelio... Tikiuosi, kad nebus problemu ir papulsim i ji mirksiukas.gif
GrazinaIva
QUOTE(Pitija @ 2007 05 31, 20:22)
Mes taip pat iš Borutos g., skambinau aš Jovarėlio vedėjai - sakė, dukrytė (ji 2005 m. gimimo) jau vargu ar paklius į grupę, nes jos perpildytos (norėjau vesti nuo 2008 m. rugsėjo). Bet vis viena užrašys. O sūnelis (2007 m. gimimo), sakė, jau paklius. Tai va, padėtis tokia.
*

Mes irgi is Borutos. Turbut jau Borutiniu vaiku bus visa grupe blink.gif As tai pasiunciau vyra uzrasineti, tai sake, kad uzrase didcke be jokiu problemu ir be jokiu dovaneliu jau nuo kitu metu kovo menesio.
Tik nesuprantu vieno, kodel vieniems sako, kad vietu nera, o kitus uzraso g.gif
pilvuze
Mamytės, gal kas žino dabartinę situaciją? smile.gif
Nuvažiavau čia kažkurią dieną į darželį, direktorė atostogauja.
Kažkaip galvojau, kad naujos grupės nuo rugpjūčio 1 d., o skelbimų lentoje radau parašyta, kad į grupes nuo rugsėjo 1 d. vietų nėra. Ar tai reiškia, kad naujos grupės nuo rugsėjo 1 d.?
Šiaip mes užsirašę, bet nežinau nuo kada vesti g.gif
Anakondaaz
QUOTE(pilvuze @ 2007 07 11, 10:58)
Mamytės, gal kas žino dabartinę situaciją?  smile.gif
Nuvažiavau čia kažkurią dieną į darželį, direktorė atostogauja.
Kažkaip galvojau, kad naujos grupės nuo rugpjūčio 1 d., o skelbimų lentoje radau parašyta, kad į grupes nuo rugsėjo 1 d. vietų nėra. Ar tai reiškia, kad naujos grupės nuo rugsėjo 1 d.?
Šiaip mes užsirašę, bet nežinau nuo kada vesti  g.gif
*

o aš skambinausi, tai sakė reiks ateiti grupe patvarkyti mažiukams, liepis pabaigoj ar rugpjučio pradžioj ir paskambint žadėjo. O kad nuo rugsėjo, tai man prieš metus, kai užrašinėjau į darželį sakė. Palauk kol sugriž iš atostogu ir pasiskambink... mirksiukas.gif (turbūt mūsų vaikiukai grupiokai bus mirksiukas.gif )
RositaZ
Sveikos "Jovarelio" gerbejos smile.gif Mano dukra lankys si darza nuo rugsejo 1-osios! Tikuos aukletojos grys is atostogu gerai pailsejusios ir pilnos energijos ir geros nuotaikos! mirksiukas.gif O klausimas tox - ar kuri zinot,ar reikia kokios pazymos is poliklinikos?
pilvuze
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 07 11, 13:14)
o aš skambinausi, tai sakė reiks ateiti grupe patvarkyti mažiukams, liepis pabaigoj ar rugpjučio pradžioj ir paskambint žadėjo. O kad nuo rugsėjo, tai man prieš metus, kai užrašinėjau į darželį sakė. Palauk kol sugriž iš atostogu ir pasiskambink... mirksiukas.gif  (turbūt mūsų vaikiukai grupiokai bus  mirksiukas.gif )
*

nu aišku, reiškia nuo rugsėjo, aš tikriausiai neteisingai supratau rolleyes.gif
Oi kaip smagu, radom grupiokus thumbup.gif Tai gerai, eisim tvarkyti grupę mūsų leliams biggrin.gif
Gal žinot ką nors apie auklėtojas, kokios bus paskirtos mažiukams (kokie vardai?) ir ar galima pasirinkti pas kurias vesti, nes vistiek bus ne viena grupė manau rolleyes.gif
smagure
lotuliukas.gif
QUOTE(Pitija @ 2007 05 04, 20:34)
Mes irgi iš ten pat  drinks_cheers.gif
*

thumbup.gif
renmis
na, klausykite, Borutos gyventojai, gal mes susikoperuojame smile.gif gal kada nors viena kitos vaikucius is darzo parvesime smile.gif
RositaZ
Girdejau, kad musu darzelio direktores anukele t.p. prades lankyti si darza, konkreciau maziu grupe.......tai gal sakau neturetu but kokios raganos aukletojos mirksiukas.gif g.gif
RositaZ
Siandien skambinau i darza. Sake paskambyti rugpjucio 6d., kai bus gryzus direktore ir ji pasakys kada ateiti, nes ne visi vaikiukai nuo rugsejo pirmos ir prades......pagal koki tai sarasiuka, kad nebutu chaoso......Ir reiks pazymos is poliklinikos t.y.is apylinkes gyd. Tiek!
renmis
mamos, toki klausimuka turiu - nuo kada darzelyje galima atvesti vaikuti ir iki kada ji pasiimti reikia? kokios darbo valandos? kazkaip nepaklausiau direktores smile.gif

o tiesa, ar pasiimti vaika gali tetules, seneliai? ar tik tevams atiduoda? smile.gif
renmis
skambinau i darzeli, direktore jau sugrizusi po atostogu ir tikrai jau sudarineja toki sarasiuka-grafika kada vaikuciai isilies i kolektyva smile.gif
as savaja, nuo rugsejo 5d. pradesiu jaukinti smile.gif

sake, kad 2004 gimimo vaiku yra net trys grupes!! musu aukletoja lyg Ramune bus, ji katik isleido viena karta i mokyklas. Gal, mamytes, kuriu vaikucia buve pas Ramune ka nors galite pakomentuoti? kokia ji? labai dekinga busiu!

ar gal galima pasikeisti grupe ir aukletoja, jeigu jau net trys grupes 3-metinuku bus g.gif

beje, direktore organizuoja talka: langus valyti, patalus purtyti... tik mes atostogausime, neprisidesime sikart...
pilvuze
Sveikos, nu va, aš irgi skambinau į darželį, bandysim eiti nuo rugsėjo 3 d. smile.gif Nors pasirodo mums priklausė nuo rugpjūčio jau eiti smile.gif

Kvietė į talką taipogi, ir dar sakė, kad čiužiniai išgulėti ir apsisioti, kad reiktų naujus pirkti, sako, gal prašysim, kad kiekvienas tėvelis savo vaikui nupirktų smile.gif

O auklėtoja bus Jolanta - labai norim informacijos apie ją!! Gal kas vedėt pas ją vaikučius, įdomu, kokia ji rolleyes.gif Nepatingėkit ir parašykit ax.gif
alekse
Gal, mamytes, kuriu vaikucia buve pas Ramune ka nors galite pakomentuoti? kokia ji? labai dekinga busiu!

mano sūnus buvo pas Ramunę (prieš 4 metus) smile.gif Tik nežinau, ar tai vienintelė Ramunė Jovarėlyje... g.gif
Mūsiškė tokia apkūnoka blush2.gif , labai šilta, moteriška, vaikams taip ir norisi prie tokios prisiglausti wub.gif vaikai ją labai mylėjo, nors ji ir reikli tuo pačiu, ir su išdykėliais gerai susitvarko thumbup.gif ir su tėvais gerai bendrauja, viską aiškiai išdėsto, labai domisi vaiku, jo gyvenimu.
Na, žodžiu, jei čia ta pati, tai jums labai pasisekė 4u.gif
pilvuze
O kaip dėl Jolantos ax.gif
renmis
QUOTE(alekse @ 2007 08 09, 15:20)
mano sūnus buvo pas Ramunę (prieš 4 metus) smile.gif  Tik nežinau, ar tai vienintelė Ramunė Jovarėlyje... g.gif
Mūsiškė tokia apkūnoka blush2.gif , labai šilta, moteriška, vaikams taip ir norisi prie tokios prisiglausti wub.gif  vaikai ją labai mylėjo, nors ji ir reikli tuo pačiu, ir su išdykėliais gerai susitvarko thumbup.gif ir su tėvais gerai bendrauja, viską aiškiai išdėsto, labai domisi vaiku, jo gyvenimu.
Na, žodžiu, jei čia ta pati, tai jums labai pasisekė 4u.gif
*

labai aciu, kad pasidalinai savo nuomone! tikiuosi, kad ta Ramune ir bus su mumis, nes man labai reikia sutvardyti savo isdykele rolleyes.gif
pilvuze
O kaip dėl Jolantos? ax.gif

ir dar vienas klausimas iškilo smile.gif Gal kas galite parašyti, kokia daržely dienotvarkė? Na pvz iki kada reikia atvesti vaika, kada valgo pusrycius, kada pietus, pietu miegas ir kt. Nes pagalvojau, kad reikia pripratint bent pietų miegoti eiti tuo pačiu laiku kaip darzely, kad maziau problemu butu 4u.gif
Anka
Maniškė šiemet baigė lankyt, tai dienotvarkė buvo maždaug tokia:
atvest reik iki 9.00, jei vėluoji reik paskambint. Pusryčiai 8.00. Pirmoj dienos pusėj būna visokie užsiėmimai, būreliai, mankštos (bet čia gal vyresniems, nuo 4 metukų), 12 pietūs, nuo 13.00iki 15, 15.30 pietų miegas, grupėje būna iki 17.30, vėliau keliauja į prailgintą, ten būna iki 18.30 ar iki 19, tiksliai nežinau, nes tiek ilgai mum neprireikė.
pilvuze
QUOTE(Anka @ 2007 08 10, 06:46)
Maniškė šiemet baigė lankyt, tai dienotvarkė buvo maždaug tokia:
atvest reik iki 9.00, jei vėluoji reik paskambint. Pusryčiai 8.00. Pirmoj dienos pusėj būna visokie užsiėmimai, būreliai, mankštos (bet čia gal vyresniems, nuo 4 metukų), 12 pietūs, nuo 13.00iki 15, 15.30 pietų miegas, grupėje būna iki 17.30, vėliau keliauja į prailgintą, ten būna iki 18.30 ar iki 19, tiksliai nežinau, nes tiek ilgai mum neprireikė.
*

Labai ačiū, bandysim pratintis, nors panašiai ir yra pas mus biggrin.gif

Dar labai labai norėčiau sulaukti atsiliepimų apie auklėtoją Jolantą rolleyes.gif
supermamyte69
Sveikos mamos,apie si darzeli taippat galiu atsiliepti tik gerai 4u.gif praeita rugseji vedziau savo vyresnele,bet ji niekaip nepritapo... siais metais bandysim vel... tik dabar vesim ir jaunele,kuri jau pries metus uzrasyta. norejau paklausti ir as del to darbo laiko, pasiimdavau savo mazute tarp 16.00 - 17.00 val. jau paskutine ir aukletoja prasydavo kad kita diena ateiciau anksciau, nes likusi viena darosi irzli... pradesiu greitai dirbti. darba baigsiu tik 18.00 val. o dar davaziuot,tai tik del to buvau jau tada pasipiktinusi g.gif gal kas galite tiksliau parasyt,kaip visatai suderint? ar paciai aukletojai pamoket? aciu mirksiukas.gif
renmis
[quote=supermamyte69,2007 08 20, 16:45]
Sveikos mamos,apie si darzeli taippat galiu atsiliepti tik gerai 4u.gif praeita rugseji vedziau savo vyresnele,bet ji niekaip nepritapo...

g.gif nelabai supratau logikos, gerai atsiliepiate, bet vaikas nepritapo.....kodel jis nepritapo? gal galite smulkiau parasyti kas ne taip, nes man jau neramu unsure.gif
RositaZ
Musus t.p. aukletoja bus Jolanta, tik deja, paie ja nieko negirdet...... verysad.gif
blue kristal
Mano sūnus irgi lanko šį darželį,nuo rugsėjo eis į priešmokyklinę grupę,lanko nuo 3jų metų.Darželis labai geras,daug burelių,gera direktorė-labai prižiuri darželį,neseniai pradėjo keisti langus,duris.Darželije dažnai organizuojamos visokios šventės,labai gera muzikos vadovė.
pilvuze
QUOTE(RositaZ @ 2007 08 21, 18:58)
Musus t.p. aukletoja bus Jolanta, tik deja, paie ja nieko negirdet...... verysad.gif
*

RositaZ, tada mūsų vaikeliai bus grupiokai biggrin.gif
Dėl auklėtojos Jolantos klausiau ne vieno žmogaus, vedančio savo atžalas į šį darželį - niekas nieko apie ją nežino, gal ji naujokė? g.gif

Ir visgi, gal atsiras ją pažįstančių, parašykit prašau - mamytės nerimauja ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(svetulka @ 2007 08 22, 17:19)
Mano sūnus irgi lanko šį darželį,nuo rugsėjo eis į priešmokyklinę grupę,lanko nuo 3jų metų.Darželis labai geras,daug burelių,gera direktorė-labai prižiuri darželį,neseniai pradėjo keisti langus,duris.Darželije dažnai organizuojamos visokios šventės,labai gera muzikos vadovė.
*

Dėl muzikos vadovės irgi girdėjau, kad gera thumbup.gif
Meg
Sveikos, mano grazuole irgi nuo rugsejo prades lankyti Jovareli - Bitutes grupe.
Gal turesim draugu is SM ?

Varysiu siandien susipazinti su aukletoja, gal ka padesiu pasitvarkyti, nors laiko ir neturiu, bet ko gi nepadarysi del vaiko smile.gif

pilvuze
QUOTE(Meg @ 2007 08 28, 08:09)
Sveikos, mano grazuole irgi nuo rugsejo prades lankyti Jovareli - Bitutes grupe.
Gal turesim draugu is SM ?

Varysiu siandien susipazinti su aukletoja, gal ka padesiu pasitvarkyti, nors laiko ir neturiu, bet ko gi nepadarysi del vaiko smile.gif
*

Meg, o kuo vardu auklėtoja? ax.gif
Ir kaip patiko vakar, ką nuveikėt? biggrin.gif
Meg
QUOTE(pilvuze @ 2007 08 29, 08:50)
Meg, o kuo vardu auklėtoja?  ax.gif
Ir kaip patiko vakar, ką nuveikėt?  biggrin.gif
*

Aukletoja bus Ramune - na siaip ji man paliko nebloga ispudi, cia turbut ta pati, apie kuria kazkas rase - apkunoka, sake kaip tik turejo priesmokykline grupe, o dabar gauna maziukus.
O daug nuveikt tai nenuveikem - padejau truputi dulkes pavalyti ir lovytes pastumdyti. Ten veikti tai tikrai yra ka, nes vasara keite langus, klijavo naujus tapetus miegamajame, tai dabar galit isivaizduoti, kaip viskas atrodo - kaip po remonto. Ir viena aukletoja turi viska susitvarkyti dar plius savo atostogu metu.
pilvuze
Sveikos, gal kas žinote ką nors apie auklėtoją Eleną?
Pasirodo ji bus mūsų auklėtoja smile.gif
renmis
QUOTE(Meg @ 2007 08 29, 09:17)
Aukletoja bus Ramune - na siaip ji man paliko nebloga ispudi, cia turbut ta pati, apie kuria kazkas rase - apkunoka, sake kaip tik turejo priesmokykline grupe, o dabar gauna maziukus.
O daug nuveikt tai nenuveikem - padejau truputi dulkes pavalyti ir lovytes pastumdyti. Ten veikti tai tikrai yra ka, nes vasara keite langus, klijavo naujus tapetus miegamajame, tai dabar galit isivaizduoti, kaip viskas atrodo - kaip po remonto. Ir viena aukletoja turi viska susitvarkyti dar plius savo atostogu metu.
*

oo, tai jau radome grupioke Gretute, kaip supratau? smile.gif!! nes mano pana irgi bus pas Ramune. Mes nuo treciadienio pradedame lankyti. Labai baugu darosi kaip reaguos dukra... g.gif
Meg
Mes jau antra diena darzelyje ir turiu pasakyti, kad kolkas su entuziazmu smile.gif
Net miegoti jau noretu darzelyje, tik dar niekas nepiima smile.gif))
blue kristal
QUOTE(pilvuze @ 2007 09 03, 13:31)
Sveikos, gal kas žinote ką nors apie auklėtoją Eleną?
Pasirodo ji bus mūsų auklėtoja  smile.gif
*

Aukletoja Elena buvo pas mano sunu,man ji visiskai ne patiko,o ir ne tiktai man.Pavizdziui vaikai is musu grupes ateidami i grupes rubine,is kart ziurejo kokia siandien aukletoja,tai jeigu pamatydavo,kad Elena,tai daugelis netgi nenorejo eiti i grupe, o kartais matydavau ir asaras,nors vaikai jau buvo nebe maziukai.Siaip su tevais jinai stengesi normaliai bendrauti,bet uz akiu buvo megeja ir apkalbineti.Daznai rieke ant vaiku,kartais ir per uzpakaliuka duodavo doh.gif .Gerai kad mano sunus paskui perejo i kita grupe
supermamyte69
g.gif nelabai supratau logikos, gerai atsiliepiate, bet vaikas nepritapo.....kodel jis nepritapo? gal galite smulkiau parasyti kas ne taip, nes man jau neramu unsure.gif
*

[/quote]

na nepritapo del to, kad buvo dar nepasirengusi eiti. rekdavo jau namuose kai prikeldavau... bet niekam pretenziju nereiskiau, nes aukletoja buvo labai gera ir visi vaikuciai mielai ejo, isskyrus manaja. siais metais jau lanko 2 savaites ir viskas gerai thumbup.gif namuose pasakoja ka ten daro o ir aukletoja gyre kad gera mergaite, tik jaunele dar verkslena kai palieku, bet vis maziau ir maziau 4u.gif
Siais metais gavom puikias aukletojas ir esame labai patenkinti kad mazutes pagaliau susitaike su ta mintim, kad i darzeli eiti reikia smile.gif
p.s. del darbo laiko jau issiaiskinau mirksiukas.gif
renmis
[quote=supermamyte69,2007 09 04, 15:07]
*

[/quote]

na nepritapo del to, kad buvo dar nepasirengusi eiti. rekdavo jau namuose kai prikeldavau... bet niekam pretenziju nereiskiau, nes aukletoja buvo labai gera ir visi vaikuciai mielai ejo, isskyrus manaja. siais metais jau lanko 2 savaites ir viskas gerai thumbup.gif namuose pasakoja ka ten daro o ir aukletoja gyre kad gera mergaite, tik jaunele dar verkslena kai palieku, bet vis maziau ir maziau 4u.gif
Siais metais gavom puikias aukletojas ir esame labai patenkinti kad mazutes pagaliau susitaike su ta mintim, kad i darzeli eiti reikia smile.gif
p.s. del darbo laiko jau issiaiskinau mirksiukas.gif
*

[/quote]

o kokios aukletojos jums teko? Ramune? apie kuria cia jau graziai kelios mamos kalbejo? ar jus i skirtingas grupes mergaites leidziate?
o mums ryt pirma diena blink.gif
Anakondaaz
o kaip jūs ėjote pirmą dieną? Tiesiai į savo grupę? Ar pas direktorę, o ji jus palydėjo? Kelintą valandą ėjote? Ar nešėte ką nors (gėlių, saldainių ar pan.) auklėtojoms ar direktorei? Pasidalinkite patirtimi šiemetinukų mamytės.
Kuo arčiau toji diena - tuo labiau panikuot imu scare.gif. O atrodė, kad esu visai rami verysad.gif . Ir nors žinau, kad gerai bus tiems mano pabiručiams darželyje, kirba kirminėlis nors ka nori daryk. O kai dar nežinau kas kaip kur, tai dar neramiau verysad.gif
supermamyte69
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 09 04, 16:29)
o kaip jūs ėjote pirmą dieną? Tiesiai į savo grupę? Ar pas direktorę, o ji jus palydėjo? Kelintą valandą ėjote? Ar nešėte ką nors (gėlių, saldainių ar pan.) auklėtojoms ar direktorei? Pasidalinkite patirtimi šiemetinukų mamytės.
Kuo arčiau toji diena - tuo labiau panikuot imu scare.gif. O atrodė, kad esu visai rami verysad.gif . Ir nors žinau, kad gerai bus tiems mano pabiručiams darželyje, kirba kirminėlis nors ka nori daryk. O kai dar nežinau kas kaip kur, tai dar neramiau verysad.gif
*

Mes ejom tiesiai i savo grupe. aukletojai nunesem saldainiu ir kavos. su aukletoja susitarem, jei neverks tai ir miegot pasiliks. taip ir buvo tai pasiememe tik po pietu miego, viskas buvo gerai thumbup.gif kitom dienom paverke, bet dabar jau apsiprato 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.