Mano sesers sūnus ėjo Šeškinėje į darželį "Jovarėlis", tai jai nelabai patiko. Bent jau jos sūnaus viena iš auklėtojų ant vaikų rėkia (sesuo pati girdėjo), vaikus debilais, asilais vadina, nergaites - mergšėmis. Galbūt kitų grupių auklėtojos geresnės? O to darželio vedėja irgi labai išsivaizdina. Sesuo norėjo dukrą ten užrašyti, tai vedėja tiesiai pasakė, kad priims tik jeigu bus vietų, už paramą ir paklausė kiek sesuo uždirba.
Ugnietux, del JOVARELIO - Fabijoniskese - geras, labai tvarkingas darzelis. Ukiska vedeja. kartais rteikia sumesti po nediduke suma - remontmas, pvz, sutvarke sienas grupej, po to visas darzelis metesi pinigu perkloti grinis aktu salej. O aukletojos - tokiu nuostabiu ir nuosirdziu zmoniu nesu maciusis. Mano pupai dizdiausia bausme - neisi i darzeli...
Mano mergaite jau visus metus eina i Jovareli.KOl kas visi esam patenkinti.
Darzelis nera kuom nors ypatingas, dirba pagal valstybine verinelio programa taciau galima dar pasirinkti lankyti koki nors bureli (Petreikio sokiu studija, etnografinis, pop dainavimas) aisku uz tai mokama atskirai, bet tikrai nera brangu. Uzsiraseme mes vos menesiui likus iki lankymo ir nenesem jokiu kysiu Labai patenkinti aukletojom Mes, kad ir is Jeruzales, bet i Jovareli prieme be jokiu "laukneseliu", nors mes taip naglai, menesi pries pradedant lankyti uzsirasinejom
As irgi siandien uzrasiau savo mergina i ,,Jovareli".
QUOTE(inesss @ 2005 03 09, 17:24) Vat labai idomu kokiu budu uzrasei i "Jovareli".... Nes uz mano vaiko uzrasyma pareikalavo tiesiai sviesiai pinigeliu. Cituoju: "Jeigu norit lankyti sita darzeli, jums tai laaaabai daug kainuos. Reikes laaabai gerai paremti..." Kaimyne norejo uzrasyti i Jovareli - vedeja tiesiai sviesiai pasake, jeigu norit lankyti sita darzeli, turesit mano sunu idarbinti. Mano giminaitei pavyko uzrasyti i darzeli. Jai nieko tai nekainavo. Nors velgi direktore tiesiai sviesiai pareikalavo dideeleeeees paramos. Toji mano giminaite gavo vieta taip - "Paremti as daug negaliu. Bet galiu ateiti kita karta su savo vyru. Beje, jis ekonomineje policijoje dirba..." tai vat ir apseita buvo be paramos. Taip, tikrai, nieko nepasakysi - labai ukiska direktore. Bet as tai tokioms is principo nezadu nesti kysiu. Galejo jau kaip nors delikaciau...
O tu bliamba.... Tik dabar pamaciau i kur parasiau
Mes irgi lankom "Jovareli" Ir vedeja laaaabai patiko QUOTE(giedrulka @ 2005 04 13, 21:39) O tu bliamba.... Tik dabar pamaciau i kur parasiau Mes irgi lankom "Jovareli" Ir vedeja laaaabai patiko Mes irgi į Jovarėlį užsirašėm, prieš tai bandėm į Sakalėlį, tai irgi buvo panaši situacija
Gal Jovarelyje yra ir pradines klases?
Ne, pradinių klasių nėra, tik priešmokyklinė grupė, prie progos pagirsiu gudručių grupės auklėtojas, Birutę ir Rasą
Tai jau visai susipainiojau:((( Ar yra Fabijoniškėse koks nors daželis, kuriame būtų ir pradinės klasės? Na toks darželis-mokykla? Patarkit ką nors, mamos iš Fabijoniškių.
Va, buvom ir mes nuėję į Jovarėlį, savo mažosios užrašyt. kadangi mums šis darželis pagal gyvenamą vietą nepriklauso (priklauso Vandenis apie kurį ir pagalvot nenoriu), tai taip tiesiai šviesiai direktorė pasakė, o kuo galėtumėt paremti darželį, nes dabar kaip tik remontuoja naujai formuojamos lopšelinukų grupės patalpas. Pasiūlė dažų sienoms dažyti parūpinti, arba grynais daželį paremti
O paskaičiusi Jūsų mamytės atsiliepimus apie Jovarėlio darželį visai neblogą vaizdą susidariau, juk vaikas bendraus su auklėtojomis, o ne su direktore.
Va maždaug prieš savaitę užrašiau abu vaikus į Jovarėlį. Nereikėjo jokių kyšių tik direktorė paklausė ar tėvelis galės padėti sienas išdažyti, nes šiuo metu remontuoja grupę. Nuo rugsėjo 19 dienos abu vaikai keliaus į darželį. Beje, iš karto supažindino su būsima sūnaus auklėtoja. Man ji pasirodė irgi labai fainas, malonus žmogus
Ir mes bandysim į šitą daržely nuo rudens eit
as taip pat galeciau tik gera pasakyt apie "jovareli".Aukletojos ir seimininkeles tiesiog nuostabios.Mano sunus tragiskai nevalgus,tai kaip tik aukletojos negudrauja,is kailio neriasi,kad tik jis pavalgytu.Noreciau labai padekoti aukletojom Rasai,Janinai,taip pat seimininkelei Jadvygai is "gudruciu"grupes.
Aš irgi labai patenkinta auklėtojom, ypač Rasa, taip pat ir šeimininkėlė Jadvyga šaunuolė, nors tvarkos pamoko ir mano tinginukę Gabrielę paragina. Beje, mes irgi iš gudručių
Dar labai džiaugiamės būreliais QUOTE(giedrulka @ 2005 03 13, 02:06) Vat labai idomu kokiu budu uzrasei i "Jovareli".... Nes uz mano vaiko uzrasyma pareikalavo tiesiai sviesiai pinigeliu. Cituoju: "Jeigu norit lankyti sita darzeli, jums tai laaaabai daug kainuos. Reikes laaabai gerai paremti..." O tu bliamba.... Tik dabar pamaciau i kur parasiau ... Norejau rasyti apie "Sakaleli" o parasiau apie "Jovareli"..... Zioplas daiktas Mes irgi lankom "Jovareli" Ir vedeja laaaabai patiko Ir aukletojos geros O man tai ir su "Sakalėliu" ir su "Jovarėliu" tas pats - nesileidžia į kalbas nei viena. Aš ir kyšio duoti nesikratau, tik manau, kad dar per anksti, jei tik nuo rudens lankytume. Dabar užrašytų "į eilę" (tas užrašymas gi nieko neįpareigoja), o jau rudenį, kai konkrečiai lankyti ketintume, tada ir "paremtume". Ir apskritai nuo mūsų namo atstumas tiek iki Gintarėlio tiek iki Sakalėlio ar Jovarėlio praktiškai tas pats, o Jovarėliui priklauso greta stovintis 57 namas, o mūsų 51 - ne. Nu ka, nuleidau garą, gal dabar bus lengviau. Pasiskaitysiu dar jūsų atsiliepimų, patarimų ir bandysiu toliau.
Labai keista, kad jūsų nenori priimti, mes iš vis Jeruzalėj gyvenam, bet kai atėjom jokių kyšių nereikalavo, tik perspėjo, kad grupėj bus vien bernai ir priima todėl, kad mergaitė. o rudenį kai atvedėm tai beveik po lygiai ir berniukų ir mergaičių buvo. O į Sakalėlį mūsų irgi neėmė.
ar priima vaikiukus nuo metu?
Ar tokius mažiukus priima tai nežinau, lopšelinė grupė tikrai yra, tai reiktų ten ir klaust
tik nuo 2 metuku priima
Pasidalinkite gi įspūdžiais mamytes, kurios planavote vesti lialius į šitą darželį, kaip jums ten sekasi?kaip vaikučiams patinka?
QUOTE(giedrulka @ 2005 03 13, 02:06) ...Toji mano giminaite gavo vieta taip - "Paremti as daug negaliu. Bet galiu ateiti kita karta su savo vyru. Beje, jis ekonomineje policijoje dirba..." tai vat ir apseita buvo be paramos... Aš ir pasvarstysiu galimybę eiti į šį darželį, reiks kada užsukt apsidairyt.
Kažkaip nelabai aktyvios šio darželio mamytės, mažai diskutuoja forume. Mes pradėjom lankyti šį darželį, norėčiau pabendrauti su mamytėmis. Gal atsilieps lankančių kiškučių arba lopšelinę voveriukų grupę mamytės.
Vetra, o kokios aukletojos pas jus dirba?
QUOTE(vetra @ 2006 09 14, 17:20) Kažkaip nelabai aktyvios šio darželio mamytės, mažai diskutuoja forume. Mes pradėjom lankyti šį darželį, norėčiau pabendrauti su mamytėmis. Gal atsilieps lankančių kiškučių arba lopšelinę voveriukų grupę mamytės. Labukas, mano mergina irgii jau trecia diena eina i sitą darželį, bet mes iš nykštukų grupės(lopšelis)
Smagu buvo tiek teigiamu atsakymu paskaityti. mes nuo pernai irgi einam.
Dukra lanko Boruzeliu grupe. Esam ziauriai patenkinti aukletoja Rima. Aplinka neypatinga, bet tvarkinga. Ir vaikas is paziuros netraumuotas
labai geras darzelis,sunus lanko jau ketvirtus metus o mazoji jau metus ir tikrai per visa ta laika vaikai nei karto nepasiskunde kad nenoretu eit i darzeli,aukletojos labai isradingos ir rupestingos,nuolat sugalvoja idomios veiklos.Draugiu vaikai lanko kitus darzelius tai ju paklausius "jovarelis"tiesiog nepriekaistingas.
Sveika. Ar jūs jau priešmokyklinę lankot? Auklėtojos Rasa ir Birutė?mes irgi labai patenkinti, o šiemet jau ir ekskursijų įdomių organizuoja. Gabrielė visad gryžta iš darželio geros nuotaikos
Labutis,taip mes jau priesmokyklinukai
O Gabrielei labai patiko ekskursija į profesinio rengimo centrą, ypač kirpėjų darbas, bet vis tiek sakė, kad užaugus bus fortepijono mokytoja
Vetra, tai kaip vis gi jums pavyko uzsirasyti i si darzeli? Mes gyvenam Didlaukio 51a, ir irgi galvojame i si darzeli leisti savo mazyle. Nors jai dabar tik 4 men. , bet galvojam gal jau metas rasyti prasyma. Ar is pradziu geriau paskambinti i darzeli , ar is karto eiti, nors mes nezinome kada priemimo valandos. I "gintareli" ar "sermuksnele" (atrodo nesuklydau pavadinimuose) nesinori vaiko leisti.
QUOTE(epzilone @ 2006 11 28, 17:13) Vetra, tai kaip vis gi jums pavyko uzsirasyti i si darzeli? Mes gyvenam Didlaukio 51a, ir irgi galvojame i si darzeli leisti savo mazyle. Nors jai dabar tik 4 men. , bet galvojam gal jau metas rasyti prasyma. Ar is pradziu geriau paskambinti i darzeli , ar is karto eiti, nors mes nezinome kada priemimo valandos. I "gintareli" ar "sermuksnele" (atrodo nesuklydau pavadinimuose) nesinori vaiko leisti. kada lankymo valandos tai pasako direktorė kai paskambini, berods trečiadienį, jei gerai prisimenu, bet labai jau ji griežtai pagal tą gyvenamą vietą mus laužė, popierių prašė, įrodančių, kad gyvenam ten, kur gyvenantiems priklauso šis darželis... dar sakė kad galima į darželį prie darbovietės rinktis, tipo patogu ir kažkoks straipsniukas, nurodymas ar kažkas išleista yra...
Sveiki
keliu temelę į viršų, nes užrašiau savo sūnelį į šį darželį, todėl labai norėčiau išgirsti "šviežesnių" atsiliepimų apie auklėtojas ir patį darželį, tikiuosi nepatingės ir parašys Jovarėlį jau lankantys Beabejo, būtų ypač įdomu susipažinti su vaikučiais ir jų mamytėmis, kurie ruošiasi lankyti Jovarėlį, o galbūt ir tą pačią grupę QUOTE(vetra @ 2006 09 14, 19:20) Mes iš kiškučių O dėl direktorės tai kaip visur manau, reik pinigų tai tiesiai šviesiai rėžia QUOTE(doma_ @ 2007 04 10, 20:15) Mes iš kiškučių O dėl direktorės tai kaip visur manau, reik pinigų tai tiesiai šviesiai rėžia Mamytes, bukit malonios patarkit aciu. QUOTE(Evelinushka @ 2007 04 19, 14:12) Mamytes, bukit malonios patarkit aciu. EVELINUSHKA, jei esi, tai tik nuo gegužės mėn., - skambinau, sakė, kad direktorė dabar atostogose Beje, man irgi įdomu, kokios maždaug "stavkės" tų kyšių... Ir tikriausiai nešti juos reikia ne rašant į eilę (savo dukrytę ruošiuosi leisti tik po pusantrų metų), o prieš kelis mėnesius, jei tikrai apsisprendi? Gal kas galėtų patikslinti?.. QUOTE(Pitija @ 2007 04 19, 21:22) EVELINUSHKA, jei esi, tai tik nuo gegužės mėn., - skambinau, sakė, kad direktorė dabar atostogose Beje, man irgi įdomu, kokios maždaug "stavkės" tų kyšių... Ir tikriausiai nešti juos reikia ne rašant į eilę (savo dukrytę ruošiuosi leisti tik po pusantrų metų), o prieš kelis mėnesius, jei tikrai apsisprendi? Gal kas galėtų patikslinti?.. Drauge sake, kad be 500 lt geriau ten neiti, atseit jos bendradarbe ten leidzia ir zino Mamos, padekit, kas su tuom susiduret QUOTE(Evelinushka @ 2007 04 20, 09:13) Drauge sake, kad be 500 lt geriau ten neiti, atseit jos bendradarbe ten leidzia ir zino Mamos, padekit, kas su tuom susiduret mes gyvenam Stanevičiaus g. ir ėjom be jokių kyšių, tik reikėjo parodyti deklaraciją arba kažką kitą (galima buto pirkimo sutartį), kad gyvenate tuo adresu ir normaliai užrašė, apie jokius kyšius nebuvo net užuominų Siūlau pabandyti ir Jums taip pat QUOTE(pilvuze @ 2007 04 20, 15:07) mes gyvenam Stanevičiaus g. ir ėjom be jokių kyšių, tik reikėjo parodyti deklaraciją arba kažką kitą (galima buto pirkimo sutartį), kad gyvenate tuo adresu ir normaliai užrašė, apie jokius kyšius nebuvo net užuominų Siūlau pabandyti ir Jums taip pat oj, pradziuginot Pilvuze
Mes gyvenam Borutos gatvėj, tai čia jau Jeruzalė, bet prieš 3,5 metų užsirašėm į šį darželį be jokių eilių ur kyšių, atėjom likus 3 mėn. iki lankymo ir nekilo jokių problemų. Labai džiaugiusi, kad papkliuvom grupėn kur yra auklėtojos Rasa ir Birutė, puikiai susitvarko su mažiais ir vėliau labai gerai parengia mokyklai. Dukra jau dabar liūdi, kad teks palikti darželį.
QUOTE(Evelinushka @ 2007 04 20, 15:04) Na mes užrašėm gal kokį vasario mėnesį, tai užrašinėjo rugpjūčio 1 dienai, nes nuo tada susidarys naujos grupės mažylių ir bus auklėtojos paskirtos. O Jūs po mėnesiuko jau lankyti norite? ar eiti užrašyti? šiaip aš irgi svarstau ar vesti nuo rugpjūčio kai jau bus nauja grupė ir auklėtoja pastovi, ar bandyt nuo vasaros, kol šilta, gal mažiau ligos kibtų Papildyta: QUOTE(Anka @ 2007 04 24, 22:14) Mes gyvenam Borutos gatvėj, tai čia jau Jeruzalė, bet prieš 3,5 metų užsirašėm į šį darželį be jokių eilių ur kyšių, atėjom likus 3 mėn. iki lankymo ir nekilo jokių problemų. Labai džiaugiusi, kad papkliuvom grupėn kur yra auklėtojos Rasa ir Birutė, puikiai susitvarko su mažiais ir vėliau labai gerai parengia mokyklai. Dukra jau dabar liūdi, kad teks palikti darželį. na va, visi sako, kad viskas priklauso nuo auklėtojos Labai smagu girdėt, kad Jūsų dukrytei patinka šis darželis, tikiuosi, kad ir mano vyriokui ten patiks
Mes kaip tik ruošiamės nuo rudens eiti,mus jau priėmė.sakė,kad čia bus naujos mažylių grupės.o mano vyresnėlis labai sėkmingai atlankė šį darželį 2metus,jokių nesusipratimų niekada nebuvo,viskas labai patiko.niekas nieko iš mūsų nereikalavo,buvo tik vienkartinė rinkliava-po 100lt.,bet čia už visus lankytus 2metus.Užtat sutvarkė salę ir patvėrė tvorą.
QUOTE(virgulia @ 2007 04 26, 15:16) Mes kaip tik ruošiamės nuo rudens eiti,mus jau priėmė.sakė,kad čia bus naujos mažylių grupės.o mano vyresnėlis labai sėkmingai atlankė šį darželį 2metus,jokių nesusipratimų niekada nebuvo,viskas labai patiko.niekas nieko iš mūsų nereikalavo,buvo tik vienkartinė rinkliava-po 100lt.,bet čia už visus lankytus 2metus.Užtat sutvarkė salę ir patvėrė tvorą. Virgulia, o kiek Jūsų mažyliui? pas Jus sūnus? kuo vardu? QUOTE(virgulia @ 2007 04 26, 15:16) Mes kaip tik ruošiamės nuo rudens eiti,mus jau priėmė.sakė,kad čia bus naujos mažylių grupės.o mano vyresnėlis labai sėkmingai atlankė šį darželį 2metus,jokių nesusipratimų niekada nebuvo,viskas labai patiko.niekas nieko iš mūsų nereikalavo,buvo tik vienkartinė rinkliava-po 100lt.,bet čia už visus lankytus 2metus.Užtat sutvarkė salę ir patvėrė tvorą. labaiidomu butu suzinoti, kas ten per naujos grupes? renka naujus vaikus? o jus pries kiek laiko uzsirasete? QUOTE(Anka @ 2007 04 25, 00:14) Mes gyvenam Borutos gatvėj, tai čia jau Jeruzalė, bet prieš 3,5 metų užsirašėm į šį darželį be jokių eilių ur kyšių, atėjom likus 3 mėn. iki lankymo ir nekilo jokių problemų. Labai džiaugiusi, kad papkliuvom grupėn kur yra auklėtojos Rasa ir Birutė, puikiai susitvarko su mažiais ir vėliau labai gerai parengia mokyklai. Dukra jau dabar liūdi, kad teks palikti darželį.
na, maniškei šiemet jau išleistuvės. Mūsų tos pačios auklėtojos buvo nuo trejų metukų, bet dabar girdėjau, kad dirbs tik su didesniais. Žinoma geriau ten nuvažiuot ir su direktore viską išsiaiškint. Kai dabar skaitau apie kyšius, net baisu darosi, nejaugi per 3,5 metus taip viskas pasikeitė
|