Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baltasis auklių sąrašas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Giedrė2
Labai nuoširdžiai ir drąsiai rekomenduoju savo dukrytės auklę Inga, kuri prižiūrėjo, rūpinosi, maitino ir pasakas skaitė mano mažajai ir jau po kelių dienų išleis į ją darželį. Auklė gyvena Vilniuje, Pavilnyje, prižiūrėjo Saulę savo namuose, vasarą - kartu ir su savo dviem darželinukais. Šilta, miela, atvira, darbšti jauna moteris, kuriai ramia širdimi kasryt palikdavom savo mergytę, o vakare sunkiai pasiimdavom, nes mažoji visai nenorėdavo važiuoti namo smile.gif
4u.gif
RytineSaule
Galiu rekomenduoti savo broliuko auklę Liną iš Kauno. Broliuką ji mielai prižiūrėdavo ir savo (kol vyko remontas pas mus), ir mūsų namuose. Už valandą mokėdavome po 6lt. Visada skaitydavo paskaitas, žaisdavo snagius žaidinus, jis net išmoko kept vaikiškas picas (taip ji padėdavo jam mokytis savarankiškumo ir kūrybiškumo). Namus sutvarkydavo ar aptvarkydavo (pagal likusį laiką) broliui miegant popietuką. Ji vairuoja, todėl vasarą su broliu važiuodavo net prie vandens. Visi buvome begalo ja patenkinti.
Suomi
Noreciau parekomenduoti musu aukle Maryte, gyvena Kaune, Silainiuose (bet turbut rajonas jai nelabai svarbu). Mes siuo metu ne Lietuvoje, bet taip sutapo, kad ji cia buvo atvaziavusi pas gimines, man su 3 menesiu kudikiu reikejo uzbaigti viena dideli darba. Tai ji ateidavo pas mus trims valandoms per diena - nesibaide tokio amziaus vaiko ir jam labai patiko smile.gif Kadangi musu mazius visiskas rankinukas, tai didvyriskai nesiodavo tuos nemenkus (dabar jau 8.5) kilogramus biggrin.gif Paprastai budavo namuose, as pamaitindavau, kai reikedavo, paskui pradejo vaiksciot i lauka, ilgainiui ir vienus namie palikdavau. Jei vaikas miegodavo (kas pas mus retai buna smile.gif ), suplaudavo indus, patvarkydavo, pavalydavo, ka reikia. Be musu sunaus ji yra dirbusi (ilgus laikotarpius) su kiek vyresniais dviem berniukais, regis, niekas nesiskunde smile.gif Dabar ji grizta i Kauna ir iesko aukles darbo 4u.gif Tikslaus amziaus, tiesa sakant, nezinau, bet moteris virs vidutinio amziaus, maloni ir korektiska. Kai musu mazuciui budavo kas negerai, tai pries ateidama dar pasiskaitydavo kokioj knygoj, kas jam galetu buti, kaip gydyti ir pan. rolleyes.gif
kramunė
Sveikos mamytes,
Norejau parekomenduoti musu buvusia aklyte.Tikrai nuostabi moteris,moka uzimti vaikuti.Prigalvoja visokiu idomiu zaidimu,stato namus i kuriuos kartu su vaiku eina i svecius thumbup.gif ,piesia,klijuoja,skaito knygeles...zodziu prigalvoja visokiu gerybiu.Valgyti visada pagamina,mat vaikas turi valgyti tik svieziai paruosta maista. smile.gif I lauka pasivaikscioti iseina.Tikrai labai silta,miela aukle.
Lina.Marija
Noriu prisideti prie visu cia rasiusiu ir pagirti musu buvusia auklyte Jelena is Justiniskiu. Nepaprastai svelnus ir mylintis vaikus zmogus. Reto gerumo ir atsidavimo. Vaikuciai ja pamilsta is pirmo zvilgsnio ir prisileidzia is karto.
Suradome ja per SM baltuju aukliu sarasa, buvo rekomenduota keliu mamyciu.
Kai pradejo mano berniuka ziureti, jam nebuvo net metuku. Pasitikejau ja visu 100% ir neteko nusivilti.
Jau buvau rasiusi apie ja anksciau, bet tada isleidome ja i prancuzu seima, nes ji ieskojo darbelio pilnai dienai, o mums reikejo tik pusei.
Eirea
QUOTE(Lina.Marija @ 2011 03 31, 08:36)
Noriu prisideti prie visu cia rasiusiu ir pagirti musu buvusia auklyte Jelena is Justiniskiu. Nepaprastai svelnus ir mylintis vaikus zmogus. Reto gerumo ir atsidavimo. Vaikuciai ja pamilsta is pirmo zvilgsnio ir prisileidzia is karto.
Suradome ja per SM baltuju aukliu sarasa, buvo rekomenduota keliu mamyciu.
Kai pradejo mano berniuka ziureti, jam nebuvo net metuku. Pasitikejau ja visu 100% ir neteko nusivilti.
Jau buvau rasiusi apie ja anksciau, bet tada isleidome ja i prancuzu seima, nes ji ieskojo darbelio pilnai dienai, o mums reikejo tik pusei.
Dabar ji vel laisva.  4u.gif
*

Mes buvom vieni is jos aukletiniu smile.gif
Tik kiek zinau, kad ji jau priziuri musu krikstodukryte wub.gif

Tikrai nuostabus zmogus wub.gif
Ji priziuri dabar vaikiukus laikinai, ir nuo birzelio bus vel laisva, tikrai mamytes nuosirdziai rekomenduoju smile.gif
Suomi
Niekaip nesuprantu, kur dingo viena mano zinute... Tiksliau, turbut galva taip neveikia, kad kazkur ne ten ja irasiau doh.gif Kadangi prasymai i az plaukte plaukia, nespeju visoms atrasyti, kad mano rekomenduota aukle Maryte Kaune jau dirba vienoje seimoje.
LinuleIn
Dar viena auklė į baltąjį auklių sąrašą - dukros auklė Marija Petručionienė iš Grigiškių. Nuostabi moteris, mylinti vaikus, užsiimanti su jais, nuoširdi ir atsakinga.

Rekomenduoju nuoširdžiai, per 2 darbo pas mus metus neturiu auklei nei vieno priekaišto nei dėl vaiko priežiūros (ir iš sauskelnių greit išaugom, ir savarankiškumo bei tvarkos išmokom, ir eileraštukų ir viso kitko), nei dėl tvarkos namie ar dar ko nors. Tiesiog šviesus žmogus labai atsakingai žiūrintis į savo darbą.

Sėkmės visoms mamytėms.
Suomi
Merginos, kadangi pastaruoju metu vel emiau nuolat gauti prasymus duoti aukles MARYTES kontaktus (apie ja cia kazkada rasiau), PAKARTOJU: AUKLE MARYTE DIRBA SU MIELU VAIKELIU ir artimiausiu metu nebus laisva. Jeigu bus, ir jei prasys manes pasidalinti sia informacija - parasysiu i si sarasa dar syki.
GIEDRE-M
Labai noriu parekomenduoti nuostabiausią auklę Reginą Šiauliuose! thumbup.gif Dukrelę išleidžiam į darželį, todėl, deja, turim atsisveikint. Ji praktiškai mūsų šeimos narė. Jau dabar man rūpi išleisti ją į gerą šeimą, kuri ją mylėtų, gerbtų ir vertintų taip kaip mes. wub.gif Turi didelę patirtį, o svarbiausia, ją labai myli ir klauso vaikai. Ji ir su išdykiausiais vaikais moka ramiai sutarti. 4u.gif
Rima15
Sveikos,
man 15m. ieskau vasarai darbo, labiausiai noreciau padirbet aukle . Turiu truputi patirties su vaikais nes priziurejau mazesni broli vasara. smile.gif Dar turiu patirtie valyme nes jau 4m. valau kontora. Esu atsakinga, nesibaidau darbo. Gyvenu Kaune, Silainiuose, bet galiu vazineti bet kur. Jei sudominau mano el. pastas rimgugingu@hotmail.com smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.