Labai nuoširdžiai ir drąsiai rekomenduoju savo dukrytės auklę Inga, kuri prižiūrėjo, rūpinosi, maitino ir pasakas skaitė mano mažajai ir jau po kelių dienų išleis į ją darželį. Auklė gyvena Vilniuje, Pavilnyje, prižiūrėjo Saulę savo namuose, vasarą - kartu ir su savo dviem darželinukais. Šilta, miela, atvira, darbšti jauna moteris, kuriai ramia širdimi kasryt palikdavom savo mergytę, o vakare sunkiai pasiimdavom, nes mažoji visai nenorėdavo važiuoti namo
Galiu rekomenduoti savo broliuko auklę Liną iš Kauno. Broliuką ji mielai prižiūrėdavo ir savo (kol vyko remontas pas mus), ir mūsų namuose. Už valandą mokėdavome po 6lt. Visada skaitydavo paskaitas, žaisdavo snagius žaidinus, jis net išmoko kept vaikiškas picas (taip ji padėdavo jam mokytis savarankiškumo ir kūrybiškumo). Namus sutvarkydavo ar aptvarkydavo (pagal likusį laiką) broliui miegant popietuką. Ji vairuoja, todėl vasarą su broliu važiuodavo net prie vandens. Visi buvome begalo ja patenkinti.
Noreciau parekomenduoti musu aukle Maryte, gyvena Kaune, Silainiuose (bet turbut rajonas jai nelabai svarbu). Mes siuo metu ne Lietuvoje, bet taip sutapo, kad ji cia buvo atvaziavusi pas gimines, man su 3 menesiu kudikiu reikejo uzbaigti viena dideli darba. Tai ji ateidavo pas mus trims valandoms per diena - nesibaide tokio amziaus vaiko ir jam labai patiko
Sveikos mamytes,
Norejau parekomenduoti musu buvusia aklyte.Tikrai nuostabi moteris,moka uzimti vaikuti.Prigalvoja visokiu idomiu zaidimu,stato namus i kuriuos kartu su vaiku eina i svecius
Noriu prisideti prie visu cia rasiusiu ir pagirti musu buvusia auklyte Jelena is Justiniskiu. Nepaprastai svelnus ir mylintis vaikus zmogus. Reto gerumo ir atsidavimo. Vaikuciai ja pamilsta is pirmo zvilgsnio ir prisileidzia is karto.
Suradome ja per SM baltuju aukliu sarasa, buvo rekomenduota keliu mamyciu. Kai pradejo mano berniuka ziureti, jam nebuvo net metuku. Pasitikejau ja visu 100% ir neteko nusivilti. Jau buvau rasiusi apie ja anksciau, bet tada isleidome ja i prancuzu seima, nes ji ieskojo darbelio pilnai dienai, o mums reikejo tik pusei. QUOTE(Lina.Marija @ 2011 03 31, 08:36) Noriu prisideti prie visu cia rasiusiu ir pagirti musu buvusia auklyte Jelena is Justiniskiu. Nepaprastai svelnus ir mylintis vaikus zmogus. Reto gerumo ir atsidavimo. Vaikuciai ja pamilsta is pirmo zvilgsnio ir prisileidzia is karto. Suradome ja per SM baltuju aukliu sarasa, buvo rekomenduota keliu mamyciu. Kai pradejo mano berniuka ziureti, jam nebuvo net metuku. Pasitikejau ja visu 100% ir neteko nusivilti. Jau buvau rasiusi apie ja anksciau, bet tada isleidome ja i prancuzu seima, nes ji ieskojo darbelio pilnai dienai, o mums reikejo tik pusei. Dabar ji vel laisva. Mes buvom vieni is jos aukletiniu Tik kiek zinau, kad ji jau priziuri musu krikstodukryte Tikrai nuostabus zmogus Ji priziuri dabar vaikiukus laikinai, ir nuo birzelio bus vel laisva, tikrai mamytes nuosirdziai rekomenduoju
Niekaip nesuprantu, kur dingo viena mano zinute... Tiksliau, turbut galva taip neveikia, kad kazkur ne ten ja irasiau
Dar viena auklė į baltąjį auklių sąrašą - dukros auklė Marija Petručionienė iš Grigiškių. Nuostabi moteris, mylinti vaikus, užsiimanti su jais, nuoširdi ir atsakinga.
Rekomenduoju nuoširdžiai, per 2 darbo pas mus metus neturiu auklei nei vieno priekaišto nei dėl vaiko priežiūros (ir iš sauskelnių greit išaugom, ir savarankiškumo bei tvarkos išmokom, ir eileraštukų ir viso kitko), nei dėl tvarkos namie ar dar ko nors. Tiesiog šviesus žmogus labai atsakingai žiūrintis į savo darbą. Sėkmės visoms mamytėms.
Merginos, kadangi pastaruoju metu vel emiau nuolat gauti prasymus duoti aukles MARYTES kontaktus (apie ja cia kazkada rasiau), PAKARTOJU: AUKLE MARYTE DIRBA SU MIELU VAIKELIU ir artimiausiu metu nebus laisva. Jeigu bus, ir jei prasys manes pasidalinti sia informacija - parasysiu i si sarasa dar syki.
Labai noriu parekomenduoti nuostabiausią auklę Reginą Šiauliuose!
Sveikos,
man 15m. ieskau vasarai darbo, labiausiai noreciau padirbet aukle . Turiu truputi patirties su vaikais nes priziurejau mazesni broli vasara. |