o mes vis dar ieskom auklytes savo
Mano drauges (abi is Vilniaus) iesko aukles:
1. berniukas: 1m.1men, gyvena Virsuliskese (visa darbo diena) 2. mergaite: 1m.7men. gyvena Savanoriu pr. (ne visa darbo diena)
Žemaite
Mes iš Klaipėdos. Rekomenduok gera auklę. Telefoną ir kiek mokėjai? Ačiū
Galiu rekomenduoti auklę-pirmiausiai apibūdinimas-moterytė paprasta, be jokių pričindalų,vyras miręs jau senai- jai 55 metai,turi sūnų, bet jis su 2 anūkais Klaipėdoje gyvena- išvaizda jei svarbu- paprasta, ne kataloginė(t.y.-paprasta moterytė ,kartais apsirenga nelabai madingai, bet tai ne svarbu)
Ji gyvena-prie Kalvarijų turgaus, manau kad jei susitartumėte, kartais gali net vaiką pas save pasiimti(yra prižiūrėjusi net savaitgalį ne tik šeimininkų vaiką,bet net šunį yra parsivežusi).Moka gaminti valgį-tik kartais rieboką. Kas susidomės- kad ir kaip juokingai skambėtų-STASĖ BALIUTAVIČIENĖ, MOB.+37067128595(jei dar neturi susiradusi)
UPS. atsiprašau- STASĖS BALIUTAVIČIENĖS YRA KITAS TELEFONAS-860469465
Kreipiuosi į Kaunietes mamytes-reikia auklės kažkur jau nuo gruodžio mėn(4mėn berniukui), kažkur iki 15val kasdien.Nusišauti gali, jau visus pažįstatamus apklausiau, pažįstamų pažįstamus, ir šnipštas..visos turi savo lelius ir savo aukles..
Mums reik auklytės Kaune, Dainavoj visai darbo dienai. Vaikui metukai.
matau kad su auklemis ne kas.....
ir mums reikatu aklytes, bet ne kasdien ir ne visai darbo dienai... gal kas ka zinot ir galit parasyti???????? prasau..........
patarkit, kaip issirinkti gera aukle. Man, tiesa, reiktu jos tik pusei dienos. Ir as pati visalaik namie, tik kad dirbu, tai ziuriu, kad nebespeju su darbais. Butu gerai kokia auklyte susiradus. Mano mazulis dar tik 4 men., bet kai pati buciau gretimam kambary, tai nebaisu.
Galiu rekomenduoti nuostabia aukle Vilniuje, kam reikes nuo geguzes men. Musu sunus prades eit i darzeli. Jai 34 m. buvusi darzelio aukletoja. Ji sutiktu dirbt tik visa darbo diena ir jos kaina - ne maziau 600 Lt. per menesi.
Per 1 m. ir 3 men. negaliu prisimint ne vieno trukumo jos darbe: visada vitaminai ir vaistai sugirdyti laiku, susako visus atejusios gydytojos nurodymus, maista ji ruosia kasdien vaikui vis kita, dar ir man rekomenduoja, ka galeciau nupirkt paivairinimui, stato is kaladeliu tunelius ir abu sukrite ant kilimo stumdo masineles, spalvina knygutes, karpo snaiges. Pati maitinasi savo maistu(atsinesa), nebent primigtynai prasau, kad valgytu, nes obuoliu maisas riogso. Irasinejom pora dienu jos buvima- likau suzaveta, linksma, dainuoja, nenervinga, kai vaikas kazka numete nuo stalo. Juk reikia kazkam aukles, kuria vertinu - 10 balu? QUOTE(Merida @ 2004 12 29, 13:22) Galiu rekomenduoti nuostabia aukle Vilniuje, kam reikes nuo geguzes men. Musu sunus prades eit i darzeli. Jai 34 m. buvusi darzelio aukletoja. Ji sutiktu dirbt tik visa darbo diena ir jos kaina - ne maziau 600 Lt. per menesi. Per 1 m. ir 3 men. negaliu prisimint ne vieno trukumo jos darbe: visada vitaminai ir vaistai sugirdyti laiku, susako visus atejusios gydytojos nurodymus, maista ji ruosia kasdien vaikui vis kita, dar ir man rekomenduoja, ka galeciau nupirkt paivairinimui, stato is kaladeliu tunelius ir abu sukrite ant kilimo stumdo masineles, spalvina knygutes, karpo snaiges. Pati maitinasi savo maistu(atsinesa), nebent primigtynai prasau, kad valgytu, nes obuoliu maisas riogso. Irasinejom pora dienu jos buvima- likau suzaveta, linksma, dainuoja, nenervinga, kai vaikas kazka numete nuo stalo. Juk reikia kazkam aukles, kuria vertinu - 10 balu? Labai labai reikia.Manau,kad kaip tik tuo metu eisiu i darba.Gal susitarsime...Beje, kur ji gyvena?Is anksto labai aciu QUOTE(saintlina @ 2004 12 29, 09:19) patarkit, kaip issirinkti gera aukle. Man, tiesa, reiktu jos tik pusei dienos. Ir as pati visalaik namie, tik kad dirbu, tai ziuriu, kad nebespeju su darbais. Saintlina, labai gerai, kad ir pati namuose busi - galesi stebeti, kaip aukle su vaiku elgesi. Man irgi taip buvo - aukle vienam kambary su vaiku zaidzia, as kitam dirbu. IS pradziu aukles labai stengiasi, zino, kad mama dirba, bet po to pradeda elgtis naturaliai - tada viskas ir matosi. Mano patarimas butu - jei yra abiejoniu, ar palikti aukle, ar ne - geriau tada ne. Nes kai reikes ja viena su vaiku palikti, tos abiejones labai kankina. Su daug moteriskiu teko pasikalbeti, ir kelioms dienoms pabandymams pakviesti, kol gera aukle radome, aukles paieska - tai labai rimtas darbas, mums kainaves daug laiko ir nervu. Sekmes paieskose
Būtų puiku, jei atsilieptumėte šiandien, nes extra atvejas, skubiai reikia auklės 1.5m berniukui . šeima puiki, atlyginimas 700-800, Visda darbo diena 9,30- 17,00. Laikas gali keistis, susitarimo reikalas.
Labai parašau pasiūlyti savąsias aukles.
Sveikutes
gal galite parekomenduoti gera auklyte mano 1m. ir 3men. amziaus dukrytei? Gyvename Vilniuje, Karoliniskese, reiktu dirbti visa darbo diena nuo 2005.03men. Labai lauksim pasiulymu
Sveikos mamytes
QUOTE(saintlina @ 2004 12 29, 11:19) patarkit, kaip issirinkti gera aukle. Man, tiesa, reiktu jos tik pusei dienos. Ir as pati visalaik namie, tik kad dirbu, tai ziuriu, kad nebespeju su darbais. Butu gerai kokia auklyte susiradus. Mano mazulis dar tik 4 men., bet kai pati buciau gretimam kambary, tai nebaisu. na, jai nori greitaI IR TIKRAI GEROS AUKLES- patirtis+rekomendacijos+gan npormali alga (nuo 600 lt). Jei neturite 600- tai teks laaaabai gerai paieskoti, zinau is savo patirties. Bet- kas iesko, tas randa! Man ziauriai pasiseke, turiu aukle- 10 balu!!!!!!!!!!!!!! Tiesa, ji dirba tik viename rajone-N.Vilnioje- gera aukle sugeba rasti darba ir niekur toli nevaziuojant. Iki rudens tai ji dar pas mus dirbs, bet paskui, jei kokiai naujavilnietei reikes- galesiu perleisti:)))) QUOTE(nikvik @ 2005 01 20, 17:48) na, jai nori greitaI IR TIKRAI GEROS AUKLES- patirtis+rekomendacijos+gan npormali alga (nuo 600 lt). Jei neturite 600- tai teks laaaabai gerai paieskoti, zinau is savo patirties. Bet- kas iesko, tas randa! Man ziauriai pasiseke, turiu aukle- 10 balu!!!!!!!!!!!!!! Tiesa, ji dirba tik viename rajone-N.Vilnioje- gera aukle sugeba rasti darba ir niekur toli nevaziuojant. Iki rudens tai ji dar pas mus dirbs, bet paskui, jei kokiai naujavilnietei reikes- galesiu perleisti:)))) As gyvenu netoli N.Vilnios - nuosavu namu kvartale (Kalnenu gyvenvietej). Taigi, butu visai salia. O i darba as ruosiuosi gristi apie rugpjuti. Gal iseitu susiderinti? Kazin ar musu rajonelis jai tiktu?
Na, reikia ir man pasigirti savo dukrytes aukle
Gali nutikti, kad nuo rudens leisiu pupa i darzeli, nors dar neapsisprendziau. Tai Kaune galesiu rekomenduoti.
Sveikutes, mamytes!
O mano 1 metuku 3 menesiu sunui labai reikia auklytes ateinancioms dviems savaitems, nes noriu eiti pavaduoti viena sergancia mokytoja nuo 2005-01-31, mazdaug nuo 7.30val. iki 14val. darbo dienomis Gyvenu Karoliniskese, Asanaviciutes 44. Gal kartais dar kokia mamyte netoliese gyvena ir nori du vaikus priziureti arba gal ka rekomenduotumet?
Sveikos,
Papasakosiu apie savo aukle kurios nuo kovo vidurio jau nebereikes . Su ja draugavom beveik metus. Mes gyvenam Karoliniskese, o aukle Virsuliskese. Esu labai patenkinta. Aukle pensininke, labai tvarkinga, padaro dukrytei valgyti, zaidzia, visada iseina i lauka ir t.t. jeigu ka domins dar daugiau info. rasykite zinutes.
Sveikos mamytės,
ir aš prisijungiu prie mamyčių ieškančių auklės. man skubiai reikia auklės visai darbo dienai Kaune Eigulių raj. dėl užmokesčio ir kitus aktualius klausimus aptarsim susitikę. labai laukiu jūsų pasiūlymų. ačiū jum išanksto už bet kokį pasiūlymą.
Labutis visoms mamytems.
Mes ieskome aukles nuo rugsejo men., na gal nuo rugpjucio vidurio. Musu mazyliui liepos 29 d. bus 1 metukai. Gyvenam Jeruzaleje. Ieskom saziningos, mylincios vaikus, nuosirdzios, zodziu - puikios - aukles musu mazyliui. Gal kuri mamyte ruosiasi tokiu laiku isleisti savo mazyli i darzeli ir galetu mums "perleisti" savo aukle. Darbas butu pilna darbo diena. Labai lauksim...
Visos jungiasi ir as prisijungsiu
Nuo kovo 1d. reikia mano dukrytei auklytes. Neturit kas parekomenduoti
Sveikos, noriu ir as apie savo aukle papasakoti...
Mano mazylei dabar jau virs dvieju metu, o samdyti aukle pradejau kai jai buvo 11 men, siaip lyg ir ta aukle galeciau rasyti i baltaji sarasa, nes labai gerai elgesi su mergaite, bet kaip ir daugelis buvo labai nepatenkinta atlyginimu ir kai ji del tam tikru priezasciu isejo vasara is darbo, tai net atsikvepiau, nes tekdavo pastoviai isklausyti jos problemas , spresti jos piniginius klausimus ir pan. O mergaite buvo tik pradejusi vaikscioti, tai nei karto nebuvo prie jos uzsigavusi, visada pamaitinta, sutvarkyta, ismyluota ir pan. Sutvarkydavo virtuve, dar jei ka paprasydavau visada padarydavo. Tad jei kada isgirsite apie Jadvyga is Sargenu galite samdyti, tik neuzsileiskite is pradziu ant galvos ,man taip buvo tik pirma aukle ir nezinojau kaip su ja elgtis ir dar pasirodo plepoka. O dabar aukle del kurios ir rasau, ja man pasiule buvusi aukle ir del sito esu labai labai jai dekinga, nes turiu tokia aukle, kokia mazai kam pasitaiko...su mano mazyle elgiasi kaip su savo anuke, dukryte labai isranki maistui, labai mazai valgo, bet su aukle visada valgo daugiau, sutvarkyta, su ja zaidziama, eina i lauka, atveza jos megstamu vaisiu, savaitgali paskambina paklausti kaip mazylei sekasi ir siaip elgiasi pasakiskai. Su manim elgiasi kaip su dukra, priveza bandeliu, konservu, vilnoniu kojiniu, vis randa ka patvarkyti namie, kartais net pristabdyti reikia, visada griztant randu ja prie lango laukiancia manes, pasikalbam...fantastiska aukle Ir dar kas idomiausia ji gyvena kitam miesto gale ir nelabai turi sveikatos, bet vazineja, bijo tamsos, bet kad ir kaip velai ja isleisciau nepasako nei zodelio pries... Ji sako, kad ji tokia del kad augusi vaiku namuose, ir siaip patyrusi vyro smurta, gyvenimo metyta ir dabar stengiasi buti gera kitiems nes zino skausmo skoni. Net dovanas turiu brugti per prievarta, visa laika man dekoja ir jai labai sunku anksciau paprasyti pinigu, jei iskyla problemos... Stai kokia turiu aukle...jei issikelsime i Vilniu galesiu kam nors pasiulyti, bet tik geriems zmonems, nes ji labai gera, bet ir labai jautri...
man reikia aukles-namu ruosos padejejos ne visai darbo dienai. Kaina 300 lt. Dukrytei 1.6 men, antra gimdysiu kita savaite, todel reikes pagalbos namuose. Jei kas galite ka pasiulyti, ar gal kas iesko darbelio pusei dienos. Skambinkite 861412666 Edita
Merginos, gal jus i skelbimu lenta savo skelbimus klijuokite, ka?
QUOTE(Indriu @ 2005 02 11, 14:18) Sveikos, noriu ir as apie savo aukle papasakoti... Mano mazylei dabar jau virs dvieju metu, o samdyti aukle pradejau kai jai buvo 11 men, siaip lyg ir ta aukle galeciau rasyti i baltaji sarasa, nes labai gerai elgesi su mergaite, bet kaip ir daugelis buvo labai nepatenkinta atlyginimu ir kai ji del tam tikru priezasciu isejo vasara is darbo, tai net atsikvepiau, nes tekdavo pastoviai isklausyti jos problemas , spresti jos piniginius klausimus ir pan. O mergaite buvo tik pradejusi vaikscioti, tai nei karto nebuvo prie jos uzsigavusi, visada pamaitinta, sutvarkyta, ismyluota ir pan. Sutvarkydavo virtuve, dar jei ka paprasydavau visada padarydavo. Tad jei kada isgirsite apie Jadvyga is Sargenu galite samdyti, tik neuzsileiskite is pradziu ant galvos ,man taip buvo tik pirma aukle ir nezinojau kaip su ja elgtis ir dar pasirodo plepoka. O dabar aukle del kurios ir rasau, ja man pasiule buvusi aukle ir del sito esu labai labai jai dekinga, nes turiu tokia aukle, kokia mazai kam pasitaiko...su mano mazyle elgiasi kaip su savo anuke, dukryte labai isranki maistui, labai mazai valgo, bet su aukle visada valgo daugiau, sutvarkyta, su ja zaidziama, eina i lauka, atveza jos megstamu vaisiu, savaitgali paskambina paklausti kaip mazylei sekasi ir siaip elgiasi pasakiskai. Su manim elgiasi kaip su dukra, priveza bandeliu, konservu, vilnoniu kojiniu, vis randa ka patvarkyti namie, kartais net pristabdyti reikia, visada griztant randu ja prie lango laukiancia manes, pasikalbam...fantastiska aukle Ir dar kas idomiausia ji gyvena kitam miesto gale ir nelabai turi sveikatos, bet vazineja, bijo tamsos, bet kad ir kaip velai ja isleisciau nepasako nei zodelio pries... Ji sako, kad ji tokia del kad augusi vaiku namuose, ir siaip patyrusi vyro smurta, gyvenimo metyta ir dabar stengiasi buti gera kitiems nes zino skausmo skoni. Net dovanas turiu brugti per prievarta, visa laika man dekoja ir jai labai sunku anksciau paprasyti pinigu, jei iskyla problemos... Stai kokia turiu aukle...jei issikelsime i Vilniu galesiu kam nors pasiulyti, bet tik geriems zmonems, nes ji labai gera, bet ir labai jautri... Indriu, jei jums nebereikes aukles, tai stoju i eile jos telefonui gauti
Na, as kelsiuosi i Vilniu gal tik po metu, bet gali buti ir anksciau, moku jai 320 lt, ir dar uz vazinejima, ji pas mane turetu buti 3 d po 10 h, bet atvaziuojak ai tik man reikia ir buna kiek man reikia. Jei ka parasysiu apie ja, beje ji gyvena prie Girstupio.
Na ka, galvojau paskaitysiu cia apie gerasias aukles, tai bent atsireabilituosiu po kraupiu istoriju skaitymo juodajame aukliu sarase, ale ziuriu tas baltuju aukliu sarasiukas labai jau trumpas...
QUOTE(Indriu @ 2005 02 13, 23:10) Na, as kelsiuosi i Vilniu gal tik po metu, bet gali buti ir anksciau, moku jai 320 lt, ir dar uz vazinejima, ji pas mane turetu buti 3 d po 10 h, bet atvaziuojak ai tik man reikia ir buna kiek man reikia. Jei ka parasysiu apie ja, beje ji gyvena prie Girstupio. gyvena visai musu pasonej!
Mūsų auklė - nuostabiausias žmogus pasaulyje. Augina jau antrą mano vaiką. Vyriausią į darželį atidaviau tik 4 metų, nes vaikui labai reikėjo kolektyvo, o štai jaunėliui vasarą sueis 5, ir aš tik nuo rudens planuoju leisti į darželį, nors baisia-baisiai nenoriu. Na taip man gerai - nuvežu ryte ir jokio vargo (vaiką beje vežu pas auklę į namus, man labai patinka, nereikia rūpintis, kad namuose būtų tvarka, pilnas šaldytuvas ir t.t.
Sveikos mamytes,
gal parekomenduosit ar perleisit gera aukle 1,2 metu berniukui nuo balandzio ar veliausiai geguzes men. reikalinga auklyte pilnai darbo dienai. Mes gyvenam Kaune, Dainavos mikrorajone, netoli Sauletekio. jei turit ka parekomenduoti rasykit man i asmenine arba jakut@mail.lt busiu labai dekinga QUOTE(kavenska @ 2005 03 03, 13:40) Mūsų auklė - nuostabiausias žmogus pasaulyje. Augina jau antrą mano vaiką. Vyriausią į darželį atidaviau tik 4 metų, nes vaikui labai reikėjo kolektyvo, o štai jaunėliui vasarą sueis 5, ir aš tik nuo rudens planuoju leisti į darželį, nors baisia-baisiai nenoriu. Na taip man gerai - nuvežu ryte ir jokio vargo (vaiką beje vežu pas auklę į namus, man labai patinka, nereikia rūpintis, kad namuose būtų tvarka, pilnas šaldytuvas ir t.t. Kavenska, o tu is Kauno ar Vilniaus?? Mums gal visai neblogai butu i vasaros pabaiga aukles pasieskoti?? Jei is Vilniaus, tai kur gyvena aukle (kokiam rajone)?? QUOTE(kavenska @ 2005 03 03, 15:40) Mūsų auklė - nuostabiausias žmogus pasaulyje. Augina jau antrą mano vaiką. Vyriausią į darželį atidaviau tik 4 metų, nes vaikui labai reikėjo kolektyvo, o štai jaunėliui vasarą sueis 5, ir aš tik nuo rudens planuoju leisti į darželį, nors baisia-baisiai nenoriu. Na taip man gerai - nuvežu ryte ir jokio vargo (vaiką beje vežu pas auklę į namus, man labai patinka, nereikia rūpintis, kad namuose būtų tvarka, pilnas šaldytuvas ir t.t. Pagal nick'a tai kauniete... Bet jei esi Vilniuje, tai mane visai domintu tokia aukle nuo ateinancio rudens... QUOTE(Smurka @ 2004 01 15, 18:48) As savaja aukle laikysiu tik iki vasaros vidurio. Labai gaila, bet nuo rudens mazaja teks atiduoti i lopseli Aukle labai plepi, nulat su mano dukrele sneka, kaip su suaugusiu zmogum. Sako, jog taip ji greiciau kalbet prades. Pati gamina vaikui koseles, nes "pirktines sintetikos" jai sazine neleidzianti vaikui duoti. Tai va, jei kam reiks nuolatines aukles, vasaros pabaigoj-rudens pradzioj galesiu "perduot" Tiesa, ji pensinio amziaus. As pradėjau ieskoti auklės dešimties mėnesiu sūnui,jei tikrai geras žmogus palaukčiau iki vasaros.Mes gyvenam Pasilaičiuose.Gal galite atsiųsti jos oordinatesir dar norėjau pakalusti kiek jai mokate 861532521.a.tamosiunas@centras.lt QUOTE(amama @ 2005 02 01, 13:20) Sveikos, Papasakosiu apie savo aukle kurios nuo kovo vidurio jau nebereikes . Su ja draugavom beveik metus. Mes gyvenam Karoliniskese, o aukle Virsuliskese. Esu labai patenkinta. Aukle pensininke, labai tvarkinga, padaro dukrytei valgyti, zaidzia, visada iseina i lauka ir t.t. jeigu ka domins dar daugiau info. rasykite zinutes. Gal galite parasyti jos koordinatesa.tamosiunas@centras.ltarba paskambinti 861532521.
Kadangi tema išsikreipė į - gelbėkit, reikia geros auklės, prisidedu ir aš. Man irgi labai reikia auklės berniukui Pilaitėje.
Sveikos mamytes,
man irgi labai labai reikia geros aukles. Gal galetumet ka nors rekomenduoti? Sunui dabar 1m. ir 1 men., gyvenam Zirmunuose, aukles reikia visai darbo dienai. Mano tel. 8 650 39928. Jau viena aukle turejom, deja ji mus ka tik labai pavede (eisiu parasysiu i juoda sarasa kol dar pykti nepraejo
Sveika Almusia,
Gal galetum parasyti sios puikios aukles telefona arba kaip kitaip galetumeme su ja susisiekti? Is anksto labai dekui!!!
Labas Merida,
labai patiko tavo aukles rekomendacija, nors ir senai rasyta. Labai noretume tokios aukles savo vaikui, mums reikia jau nuo dabar, bet galime laukti ir iki geguzes. Ar galetum parasyti kontaktus (telefona). Is anksto dekoju. Julija
As irgi rasysiu neatitinkacia temos zinute. Dukrai 9 men ir jau dabar pradeduieskoti aukles. Is pradziu gal pusmeti reikes tik valandines, bet metu gale nuolatines. Jei pas ka dirba geras zmogus, mylintis vaikus, megstantis bendrauti ,tai labai prasyciau man rekomenduoti. Mes gyvename Baltupiuose. Planuojame moketi gera atlyginima, 700-800 , jei bus puikus zmogus,tai galima ir dar daugiau. Atmestinai paziurejau i bloga pirmjo vaiko aukl,tad is klaidu mokausi ir jau dabar pradedu ieskoti aukles. Buciau labai dekinga uz visus pasiulymus.
mielos mamos, vasara rasiau kad turiu pukia aukle, bet ji nuo rudens jau dirba kita darba, tad prasau i mane del jos nebesikreipti.
Oi, mamos, per savaitgali baigiu prazilti. Uzvakar gavau darba, o ryt, pirmadieni, man jau reikia eit i ta darba. O aukles - nera
Tai stai ka norejau pasakyt: jei kas netycia paleisit nuostabia aukle po menesio ar siaip kada vasara, susisiekit su manim
parašyk Meridai,jos auklė nuo gegužės laisva
pas mus nesutiko,nes per per toli gyvenam,bet gal Fabai jai bus pakeliui jei ką-aš irgi turiu jos telefą,jei reik,parašysiu į asmeninę..
Fanta,tai jei valandininke studente tau nebereikalinga-gal noretum pas mane dirbti? Man labai labai reikia....jau raganeju nuo nuovargio....be to paskaicius juodaji aukliu sarasa dar ir daba negalu atsigauti ir nusprendziau imti tik kazkieno rekomenduota zmogu.
QUOTE(Megi @ 2005 04 12, 21:32) Fanta,tai jei valandininke studente tau nebereikalinga-gal noretum pas mane dirbti? Man labai labai reikia....jau raganeju nuo nuovargio....be to paskaicius juodaji aukliu sarasa dar ir daba negalu atsigauti ir nusprendziau imti tik kazkieno rekomenduota zmogu. Deja, ji nebeturi laiko
sveikos mamytės,
nuo gegužės 1d. grįžtu į darbą, todėl labai ieškau geros ir patikimos auklės 15mėn. berniukui. Mes gyvenam Dainavos raj. netoli Saulėtekio, darbas būtų visai dienai (~10h). Gal galit rekomenduoti |