Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baltasis auklių sąrašas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Monikule
Mamytes, o gal tikrai galite pasidalinti patirtimi apie geras aukles - sudaryti baltaji aukliu sarasa? butu dar lengviau orientuotis sioje paslaugu rinkoje:)
Smurka
As savaja aukle laikysiu tik iki vasaros vidurio. Labai gaila, bet nuo rudens mazaja teks atiduoti i lopseli sad.gif gaila ir aukles, kuri isties yra nuostabus zmogus ir labai myli mano mazyle. Mazyle irgi, beje, atsako tuo paciu.

Aukle labai plepi, nulat su mano dukrele sneka, kaip su suaugusiu zmogum. Sako, jog taip ji greiciau kalbet prades. Pati gamina vaikui koseles, nes "pirktines sintetikos" jai sazine neleidzianti vaikui duoti.

Tai va, jei kam reiks nuolatines aukles, vasaros pabaigoj-rudens pradzioj galesiu "perduot"

Tiesa, ji pensinio amziaus.
Monikule
oho, taigi dar labai mazute i darzeli eiti...
As tai iki 3 metuku planuoju aukle imti.
mamulia
QUOTE (Smurka @ 2004 01 15, 17:47)
As savaja aukle laikysiu tik iki vasaros vidurio. Labai gaila, bet nuo rudens mazaja teks atiduoti i lopseli sad.gif

Kiek tavajai bus laiko?
Maša
QUOTE (Smurka @ 2004 01 15, 15:47)
As savaja aukle laikysiu tik iki vasaros vidurio. Labai gaila, bet nuo rudens mazaja teks atiduoti i lopseli sad.gif gaila ir aukles, kuri isties yra nuostabus zmogus ir labai myli mano mazyle. Mazyle irgi, beje, atsako tuo paciu.

Aukle labai plepi, nulat su mano dukrele sneka, kaip su suaugusiu zmogum. Sako, jog taip ji greiciau kalbet prades. Pati gamina vaikui koseles, nes "pirktines sintetikos" jai sazine neleidzianti vaikui duoti.

Tai va, jei kam reiks nuolatines aukles, vasaros pabaigoj-rudens pradzioj galesiu "perduot"

O galima užduoti tokį nekorektišką klausimą - kiek jūs mokat savo auklei rolleyes.gif ? Ir kuriam rajone ji gyvena?
Etina
QUOTE (Smurka @ 2004 01 15, 15:47)

ir man smalsu kiek moki.
LIUDAL
Ir mums nuo rudens jau reikes aukles, tik mes kaunietes. Gal kas galesite ka rekomenduoti?
Fantalux
QUOTE (Smurka @ 2004 01 15, 17:47)

As planuoju rugpjucio pradzioj keliauti i darbeli, tai ieskosim aukles. Tai butu labai malonu, kad is anksto zinociau, kad ja galima pasitiket. Lelytei bus metukai. O kokiam rajone tavo balta aukle gyvena? Kiek tu jai mokedavai (ar uz valandas, ar tiesiog sutarta atl.)? Ar papildomai be vaiko prieziuros dar ka nors darydavo?

Smurka
As jai pasiuliau 500 litu fiksuota alga vien uz buvima su vaiku ir privaloma kasdienini pasivaiksciojima po parka (daugiau negalejau pasiulyti). Kitus darbus ji nudirba, jei pati nori. Pavyzdziui, pamato, kad as drabuzeliu vaikui nespejau islygint, tai islygindavo. O dabar dar ir valgyt vaikui padaro, koseles isverda.

Ji pati gyvena Elektrenuose, bet darbo dienomis apsistoja pas savo dukra Naujamiestyje. Todel jos pageidavimas buvo, kai pradejo dirbti, kad i diena jai iseitu ne maziau, kaip 25 litai. Kitaip jai neapsimoka.

Beje, ji ir mano drauges mergaite priziuredavo, o karta net visa menesi su ja buvo, kol drauge Amerikoj sedejo. Taip kad aukle as jau irgi su rekomendacijosm pasiemiau.
Smurka
QUOTE (mamulia @ 2004 01 15, 21:59)
Kiek tavajai bus laiko?

Rugseji bus metuku ir penkiu menesiu
Smurka
QUOTE (Monikule @ 2004 01 15, 17:51)
oho, taigi dar labai mazute i darzeli eiti...
As tai iki 3 metuku planuoju aukle imti.

Kad ir kaip butu gaila, ne visada viska gali padaryti, kaip norisi mad.gif
Noa
O as kaip tik labiau pasitikiu lopseliu, negu aukle... rolleyes.gif Ten bent zinai, kad ne psichine kokia ir kad neziuri televizoriaus tavo vaikui bliaunant... dry.gif
Ugne
QUOTE (Noa @ 2004 01 19, 09:38)
O as kaip tik labiau pasitikiu lopseliu, negu aukle... rolleyes.gif Ten bent zinai, kad ne psichine kokia ir kad neziuri televizoriaus tavo vaikui bliaunant... dry.gif

Na del televizoriaus ar kompo - tai taip, bet kad ne psichine...
zyle
Visų geriausia, aišku, rasti auklę pažįstamą arba bent pažįstamų pažįstamą. O šiaip svetimą visai žmogų - man atrodo kažkaip nelabai jauku....Nors, jei tų pažįstamų nėra - ką darysi.
Monikule
labai pritariu zylei...
Merida
Musu aukle - 10 balu. Bet mes ja zadam paleisti, tik kai sunui bus ne maziau 2,5 metuku. Taip , kad liko metai ir 2 men. Jei kuri tik dabar gimdot, galit uzsisakyt:))))
Ypatingai tvarkinga, labai moka bendraut su vaiku, jai 32 metai, lietuve is Snipiskiu. Priziuri gal jau ketvirta vaika. Susiradom is Alio. Bet paprasiau rekomendaciju. Paskambinau 2 jos buvusiom darbdavem-atsiliepe kuo puikiausiai. Ir as kol kas dar nebuvau ne karto ja nusivylusi. Ypatingai supratinga, pareiginga. Samdydama atvirai sakant net nesitikejau, kad tokiu buna. Uz 600 lt dirba nuo 8 iki 18 val. darbo dienomis, verda vaikui valgyti, lygina visus jo rubelius ir musu tuo paciu, isvalo virtuvej grindis, isdziausto rubus, vaika kasien veda i lauka. Maitinasi savo maistu.
Vaikui pasilikt su ja nebuvo problemu, jo elgesys nepasikeite , man pradejus dibti. Kadangi ji buvusi darzelio aukletoja, tai, zinoma, moka kazkokiu ten zaidimu, daineliu, sunus jau rodo visas kuno dalis ir daugeli daiktu, paprasytas atnesa, ka pasakai...Matyt uzsiemineja. As i tai nesikisu. Nes vaikas daugiausia mokosi is tevu, ne is aukliu.
ababa
QUOTE (zyle @ 2004 01 19, 11:47)
Visų geriausia, aišku, rasti auklę pažįstamą arba bent pažįstamų pažįstamą. O šiaip svetimą visai žmogų - man atrodo kažkaip nelabai jauku....Nors, jei tų pažįstamų nėra - ką darysi.

o as kaip tik nerekomenduociau aukles per pazistamus, o ypac is gimines... Jei iskyla kokiu nesklandumu, sunku buna atleisti, nes po to vis tiek bendravimas nenutruksta
Aurelia
QUOTE (ababa @ 2004 02 15, 22:54)
o as kaip tik nerekomenduociau aukles per pazistamus, o ypac is gimines... Jei iskyla kokiu nesklandumu, sunku buna atleisti, nes po to vis tiek bendravimas nenutruksta

sutinku 100%!
as bandysiu pirma anytos prasyt, bet jau galvoju, ka reiks daryt, jei man nepatiks, kaip ji su mazaja elgisi, kaip pasakyt, jei kazka ne taip darys? bet kol kas, kol vaikas nekalba ir negali man papasakot, kas per diena ivyko, nematau iseities, svetimo zmogaus nenoriu, veliau gal....o jei anyta man netiks...tada pati auginsiu, pats geriausiais variantas!...kol vyras leidzia smile.gif
Astyte
QUOTE (Aurelia @ 2004 02 28, 20:42)

as bandysiu pirma anytos prasyt, bet jau galvoju, ka reiks daryt, jei man nepatiks, kaip ji su mazaja elgisi, kaip pasakyt, jei kazka ne taip darys? bet kol kas, kol vaikas nekalba ir negali man papasakot, kas per diena ivyko, nematau iseities, svetimo zmogaus nenoriu, veliau gal....o jei anyta man netiks...tada pati auginsiu, pats geriausiais variantas!...kol vyras leidzia smile.gif

Jo, tas tai tiesa, kaip jai pasakyti, gi isizeis... g.gif
Šmigija
Na as kolkas savo aukle dziaugiuos, nors zinau izoriu si isijungia (na matyt koki megiama seiala turi per tv3), bet jai kolkas nieko nesakau, nes matau kad vaikas tikrai priziuretas, negana to jau man ir pavydu daros, kai man gryzus is darbo mazius nenori isleisti aukles namo, net verkt pradeda. Ji pas mus neseniai, dar tik ketvirta savaite, tai ir girti ja bijau, nes jau prisigyriau viena karta.
O del televizoriaus ziurejimo, tai as ir pati kai budavau viena su mazium daznai paziuredavau koki filma ir sugebedavau su mazium tuo pat metu pazaist rolleyes.gif

Kas liecia pazystamu ar giminiu "idarbinima aukle", tai man ne prie sirdies, na kazkaip sunku butu aiskinti ka kaip daryti, na nezinau g.gif NOrs savo anytai tai akl;ai patikeciau savo pumpureli, ji turbut daugiau demesio jam skirtu nei as cool.gif
Augė
mono sunui 3.5 metuku,o as mokiausi dabar baigiu ir dirbti dar nesiruosiu,taigi ir aukles lyg ir nereikia bet ji fainuole ,nors ir is karto taip nepasirode .mums ja rekomemdavo drauge ( beje pedagoge ,pas ja ziurejo vaika ir buvo ja labai patenkinta) ir as ja esu labai patenkinta .nors pati busiu namuos tai jos nereikia ,tik kartais pasinaudoju jos paslaugomis
Taigi jei kam reikalinga galiu pasiulyti
biggrin.gif

P.S JAU susirado darbuka smile.gif
Murena
kokiam mieste? kiek jai metu? Biski daugiau informacijos norim tongue.gif
karlas
kodel ispradziu buvote nepatenkinta???? ir kaip isitikinote, kad viskas tvarkoje?? ka valgo?? ir dar ka nors daro???
Shirshe
na va, pries pora savaiciu teko pasireiksti "Juodajam aukliu sarase", o dabar galiu isdidziai ir ce parasyti... thumbup.gif Galbut pasakymas "Nera to blogo, kas neiseitu i gera" yra tikra tiesa, nes dabartine musu aukle, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vis dar bijojau ja girti, taciau sendien isitikinau visiskai, kai jai atejus vaikas per kolidoriu keturiom nubego pas ja ir sedejo, maivesi ir gugavo su ja bendraudamas, kol ji nusirenginejo. Ziurejau-ir negalejau atsidzeugti. Aplamai mano mazasis Spokiukas visiskai pasikeite nuo to laiko, aki apkeitem ana aukle-jis guvesis, linxmesnis ir visada su didziausia sypsena pasitinka savo aukle. Ji jauna kaip ir ankstesne, bet proto ir svelnumo su vaikais turi tikrai nepalyginamai daugiau (na, ana visai neturejo...). Dzeugiuosi sia aukle labai labai ir tikiuosi, kad mano vaikiukui iki darzelio nereiks kitos aukles ieskot wink.gif tongue.gif
Almusia
Na parasysiu ir as i baltaji sarasa, bet tik del to, kad musu auklei balandzio 9 d. yra paskutine, dukryte jau zygiuoja i lopseli. Gal kam tikrai pravers.
Savo aukles nesekiau ir nefilmavau, tiesiog 2 savaites buvom trise: as, dukryte ir ji - naujasis musu seimos narys. Stebejau kaip ji elgiasi su vaiku ir kaip vaikas i ja reaguoja (mazyliai turi sestaji jausma ir zmones gerai pazista). Dukters elgesys nepasikeite ir likus su aukle dviese, o po kiek laiko ja ir mociute pradejo vadinti.... taigi: atiduodu gera aukle. Amzius 61, svari, tvarkinga, daug uzsiima su vaiku, lauke ne su babcem plepa, o su vaiku vaiksto, begioja, smelio dezej zaidzia... mokejom ne uz valandas, o uz menesi 450 Lt. Dirbo visa diena nuo 7:30 iki 16:00. Tiesa, valgyti siulesi virti, bet viriau as pati, nes norejau, kad ji visa demesi skirtu dukrai, o ne puodams... tiesa, grindis pradejo plauti savo iniciatyva (gal, kad dar dirba valytoja KTU ir tai tiesiog i krauja iauge ), o kai dukra miegodavo pietu... visada isplaudavo indus, net jei budavo like nuo musu pusryciu... dukrai prisisiojus, niekada neradau nesvariu kelniu... viskas budavo sutvarkyta (nors to visai ir neprasiau, pati parode iniciatyva)... i lauka su vaiku eidavo kasdien (jei tik nelydavo)... na man atrodo patikima, bent jau as taip jauciuosi... (tiesa, po vasaros mums prinesdavo savo gamybos sulciu, uogieniu... juk tai ir apie zomgu pasako daug...)
ababa
Taigi, galiu irasyti pas mus buvusia aukle i baltuosius sarasus. Ji dabar pas mus jau nebedirba ir ieskosi darbo. Taigi, jei kam reikia, skambinkit jai.
Mes ja susiradom kaip tik per si foruma. Rekomendavo, kazkuri is cia esanciu dalyviu, sorry seniai buvau cia, todel nelabai pamenu tos dalyves niko.
Aukle kurybinga, tikrai uzsiima ir zaidzia su vaiku, neziuri teliko. Musu Laimiui ji patiko. Jie prisidukdavo cia namie thumbup.gif Buvom sutare, kad ji netvarkys namu ir kad uzsiims su vaiku. Jai apie 50 m., bet is tiesu labai jaunatviska moteris. Tikrai ne kokia bobulka. Ji pati turi sunu.
Aukles vardas - JURATE, tel. 868942905

Papildyta @ [mergetime]1085565257[/mergetime]
beje, pamirsau pasakyti, kad aukle JURATE gyvena Vilniuje.
Ji, manau, gali dirbti visa darbo diena

Tai tiek:), berods nepamirsau kitu svarbiu detaliu pazymeti:))
Smurka
Nu va, mes penktadieni savaja aukle isleidom i uztarnauta poilsi. Pavalgem torto, atsiskaitem ir atsisveikinom. Mano Juneta, apsivijusi jos kakla, visa vakara ja mylavo, o sunus, atsisveikindama ir apsikabines raudojo ir maldavo, kad neiseitu. jei jau paauglys sitaip elgiasi, net nesigedindamas sveciuose buvusio draugo, tai apie aukle viska pasako.

Todel pasakau, ypac mamoms is Elektrenu. jei jus kada nors susidursit su Jadvyga Venclovaite, kokiu 68 metu moterimi, galit ja imt net galvos nesukdamos. vaikas bus pamaitintas, priziuretas ir, svarbiausia, mylimas. Ji mums kaip mociute buvo.
Amžina studentė
QUOTE (Smurka @ 2004 05 31, 08:22)
Nu va, mes penktadieni savaja aukle isleidom i uztarnauta poilsi. Pavalgem torto, atsiskaitem ir atsisveikinom. Mano Juneta, apsivijusi jos kakla, visa vakara ja mylavo, o sunus, atsisveikindama ir apsikabines raudojo ir maldavo, kad neiseitu. jei jau paauglys sitaip elgiasi, net nesigedindamas sveciuose buvusio draugo, tai apie aukle viska pasako.

Todel pasakau, ypac mamoms is Elektrenu. jei jus kada nors susidursit su Jadvyga Venclovaite, kokiu 68 metu moterimi, galit ja imt net galvos nesukdamos. vaikas bus pamaitintas, priziuretas ir, svarbiausia, mylimas. Ji mums kaip mociute buvo.

O jusu aukle jau turi kita darbeli? Man is esmes reikia aukles. Bet beskubedami buvom priversti nusisamdyti tokia siaip sau aukle. wink.gif Per 4 savaites vaikas jau priprato prie jos. Kadangi liepa ir rugpjuti as busiu kaip ir laisva, tai sumasciau kad dabar neverta keitinet ir eksperimentuot. Bet nuo rugsejo 1 d. ar rugpjucio vidurio (turbut tesiu sesija, nes mikroekonomines analizes per kelias dienas neikasiu) mums reikes geros aukles.
Butu labai malonu, jei pas ka panasiu laiku atsilaisvins aukle, kad parasytumet. Vaikiukui bus 8 - 8,5 men.
Aciu smile.gif
Tuoj
abadaba, o kiek mokejote savo auklei? kiek val. per diena pas jus dirbo? kokiame rajone gyvena?
ababa
QUOTE (Tuoj @ 2004 06 07, 11:05)
abadaba, o kiek mokejote savo auklei? kiek val. per diena pas jus dirbo? kokiame rajone gyvena?

mokejom kas savaite po 140 Lt
ji gyveno Lazdynuose berods, bet lygtais neseniai persikrauste, nezinau kur tiksliai persikrauste, bet is Vilniaus neisvyko:))
vilniete
dirbo nuo 7:30 iki 18:00 - ar 19:00 val.
Witchg
Man labai irgi reiketu aukles, nes kitaip teks mazaja i lopseli rudeni atiduoti sad.gif Bet mes gyvenam Klaipedoj sad.gif Gal kas zino kokia BALTA aukle musu mieste?
Bomba
Man irgi reikes aukles Klaipedoje, tiesa dar negreitai, bet sakau, jei kas turite gera, uzsirasysiu i eile:)
Amžina studentė
Nuo rugpjucio 16 d. reikia aukles. Siulykit ivairius variantus. Gyvenam arti centro. Vaikutis geras ir ramus. Vaikuciui rugpjucio 15 d. sueis 8 menesiai. Cia Vilniuj smile.gif
eka
Mamos,gelbekit.Mums rugsejui reikia aukles(3 savaitem),gali buti ir studente,dukrelei 1.10metuku,gyvename Vilniuje,Zirmunuos e,pasiulykit ka nors!Tel.861042020
TheAngel
labai noretusi rasti tikrai gera aukle,kuri butu su vaiku puse dienos...o kur galima rasti aukliu skelbimu? g.gif
nuobodi
aš galiu pasiūlyti labai šaunią auklę savaitgaliais ar vakarais Šiauliuose
Ambro
QUOTE (kylie @ 2004 08 10, 19:15)
labai noretusi rasti tikrai gera aukle,kuri butu su vaiku puse dienos...o kur galima rasti aukliu skelbimu? g.gif

"Skelbimu lentoj" arba isidek pati i interneto puslapi www.skelbimai.lt
vasarėja
as turiu puikia aukle, Vilniuje thumbup.gif
bus laisva mazdaug nuo spalio pradzios-vidurio, nes maniske eis i darzeli. ziurejo mano mergaite nuo 10 men. beveik 2 metus.
Moku po 25 lt, uz diena, menesiui 500 lt.
ji gyvena seskinej, atvaziuodavo pas mus i Zveryna.
Pazadeti galutinai negaliu, nes kaimynai galvoja ja imti, tik kad kaimynui dabar tik 3 menesiai, tai gal dar jie ir neims, tai jei bus laisva, susidomejusius galiu informuoti. smile.gif
Tuoj
Mums labai reikalinga aukle!!!!!!! Gyvename irgi Zveryne. Butume labai dekingi, jei duotum jos telefona smile.gif
vasarėja
kol kas kaimynams pazadejus, tai kol jie neatsisake, zadeti negaliu, kai tik bus laisva, pranesiu smile.gif
Tuoj
QUOTE (mamkinas @ 2004 08 14, 13:47)
kol kas kaimynams pazadejus, tai kol jie neatsisake, zadeti negaliu, kai tik bus laisva, pranesiu smile.gif

aciu, lauksime!!!!
Amžina studentė
QUOTE (mamkinas @ 2004 08 13, 15:11)
as turiu puikia aukle, Vilniuje thumbup.gif
bus laisva mazdaug nuo spalio pradzios-vidurio, nes maniske eis i darzeli. ziurejo mano mergaite nuo 10 men. beveik 2 metus.
Moku po 25 lt, uz diena, menesiui 500 lt.
ji gyvena seskinej, atvaziuodavo pas mus i Zveryna.
Pazadeti galutinai negaliu, nes kaimynai galvoja ja imti, tik kad kaimynui dabar tik 3 menesiai, tai gal dar jie ir neims, tai jei bus laisva, susidomejusius galiu informuoti. smile.gif

Mums irgi labai reikia auklytes g.gif Labai prasom informuoti, jei pas ka gera atsilaisvins biggrin.gif
Amžina studentė
Mums labai reikia auklytes. Vaikiukui 8 men. Gyvenam arti centro - prie Kalvariju turgaus. Jei kas galetu pasiulyti, buciau labai dekinga. Reikia skubiai - kad ir nuo rytojaus. smile.gif
Kregzhdute
Sveikos mamytes,

manau, kad turiu tokia pat problema, kaip ir dauguma jusu smile.gif . Mano 8 menesiu Matukui taip pat reikia aukles. Labai labai reikia smile.gif. Ir labai labai geros smile.gif.
Mes gyvename Vilniuje Zveryne. Aukles reiketu kad ir nuo dabar,darbo dienomis nuo 7.30 iki 17.30 val. Mes pazadame, kad aukle ateis i draugiskai nusiteikusia ir geranoriska seima smile.gif.
Jei kuri is jusu zinote apie laisva gera aukle, labai labai laukciau informacijos. Palieku savo telefono numeri: 8-614-31193 (Vilma)
Is anksto dekoju!!!
Vasarasta
Sveikos mamos, mums bus reikalinga aukle nuo vasario menesio, berniukui bus 1.4 metuku, gyvename Vilniuje Pilaiteje. Buciau labai dekinga uz informacija:)

Asta
siluetas
ir mums nuo lapkričio reik auklytės visai darbo dienai.
Mes Kaune, Dainavoj.

gal kas gali rekomenduot?
Žydriausia
Nuo spalio vidururio ir mums reikes aukles visai darbo dienai, gal mamytes galit ka rekomenduot. Mes randames Silainiuose.
Žydriausia
Mamytes, negi nieko negalit rekomenduot? Oij, kaip mums reiktu jusu pasiulymu.... nes vis dar nerandu nieko.... sad.gif
Žemaitė
Viena telefona lyg ir neblogos turiu, tiesa, pati neisbandziau, bet buvau sau issirinkusi rugpjucio menesi. Jei dar nedirba, tai galesiu kam nors duoti, bet, deja, Klaipedoje...
Fantalux
IESKOM AUKLES SAVO 13 men. DUKRYTEI, VILNIUJE, PASILAICIUOSE.
GAL GALIT REKOMENDUOT rolleyes.gif
LABAI LAUKSIU PASIULYMU, bet toks ispudis susidare, kad dabar visos iesko, o pasiulymu kaip ir ner sad.gif , bet as tikiuosi.
Moketume iki 500 Lt, bet pas mus paskaiciavau per men. iseitu kazkur apie 150 valandu bu reiktu. Savaite - po 9 val, savaite - po 4 ir panasiai rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.