Ar kas esate pirkę maitintuvą mūsų parduotuvėse? Randu tik skelbimus asmeninius internete, bet nerandu, kad jais prekiautų parduotuvėse
http://i74.photobucket.com/albums/i268/auk...greenfeeder.jpg
Ar kas esate pirkę maitintuvą mūsų parduotuvėse? Randu tik skelbimus asmeninius internete, bet nerandu, kad jais prekiautų parduotuvėse
http://i74.photobucket.com/albums/i268/auk...greenfeeder.jpg QUOTE(gb78 @ 2007 10 28, 22:08) Ar kas esate pirkę maitintuvą mūsų parduotuvėse? Randu tik skelbimus asmeninius internete, bet nerandu, kad jais prekiautų parduotuvėse http://i74.photobucket.com/albums/i268/auk...greenfeeder.jpg aš irgi nesu parduotuvėse mačiusi, įdomu, kodėl neprekiauja? ir ar jų būna kitokių firmų?
Galiu parduoti mazai naudota toki maitintuva. Mums tetis is JAV buvo parvezes, bet neilgai mes ji panaudojom, nes dantukai vienas po kito pasipyle, tai kramtom viska patys. Siaip liux daikciukas. Taigi, jei reikia,
Lietuvoje jų pardavime nėra.Kažkas gauna iš kitų šalių ir pardavinėja internete.
o mes gavom dovanu
kartais duodu vaikui juo pasidziaugt - vynuoges, obuolys gerai eina ,,i trasa"
verta demesio. manasis obuoliu springes yra, tai be maitintuvo duodu tik pomidora, morka ir persimona...
Mes irgi toky turim. Nors i burna jau viska kisa, ypac pirstus ir soskiuko kita puse, bet to daikto kol kas nenori kisti. Tai lauksiu kol paaugs, o tada bandysiu
Bandžiau maitintuvą nuo kažkur 7 mėn. Visai nepatiko vaikui.
Mes labai patenkinti šiuo maitintuvu
Galvojau ir as pirkt nepirkt , nenusipirkau. Gal ir patogus daikciukas jai pasiteisina o jai vaikas net ziuret nenores. Ai uzaugom ir be jo pataupiau
Mazdaug nuo 6men su puse naudojam si dalykeli ir labai dziaugiames, nors ir dantu turim nemazai bet vistiek ji naudojam ypac vynuogem
Mūsų pupa 5 mėn ir sėkmingai naudojamės juo, valgom bananą, duonytės idedu mandariną. Mums šį daikčiuką parvežė iš USA sakė ten kainavo vos (2 vnt ) 3 $
SUPER dalikas maitintuvas mano mazute neturi dar dantuku bet sakniai sau valgo obuoliuka sausainukus su didziausiu uzsidegimu
Aš taip pat turiu maitintuvą ir va laukiu kol mažiukas galės iš jo valgyti
Ar kas nors matė šiuo metu pas mus parduotuvėse tokių maitintuvų?
QUOTE(geltoniausia @ 2008 10 31, 01:14) tikrai yra jų pirkt ir LT mačiau vaikų mieste yra ir Tindi Rindi akropolio yra
ir megoj,dominuke pirkau
O maniškei tai neprilipo jis, pakramtė ir numetė
nepasiteisino mums maitintuvas, tik bananą iš jo valgydavo, bet kad po to banano labai sunkiai išsiplauna sietelis
bet pati išbandžiau, tai man baisiai nepatiko tas medžiagos skonis
aš ir galvoju apie šį daikčiuką, bet kad jau kainos parduotuvėse
mum ju kazkaip ir nereikejo
mes irgi galvojam, mus pupa du perliuksu turi labai jau viska nori valgyti kramtyti baime man kad nezuspingtu ji
Visai nereikalingas mums jis buvo
Nu man tai buvo super dalykas
mus sitas tai praverte
Mano dukrytei nuo 6 mėn tai labai patiko tas maitintuvas. Įdėdavau uogų, banano dėl saldumo. duonytė labai tiko, obuolys minkštesnis. Bet jau vaizdelis būdavo pavalgius Dabar tai jau bandom ir taip kramtyti
mamytės o man klausimėlis iškilo ar visos "munchin" firmos maitintuvus nudojot? ir perkant ar yra priedo sietelių pakeitimui ar reikia pirkti papildomai galvoju prašyti kad parvežtu iš UK taid dabar aktualu man tai
QUOTE(karsoniuke25 @ 2009 11 07, 23:35) mamytės o man klausimėlis iškilo ar visos "munchin" firmos maitintuvus nudojot? ir perkant ar yra priedo sietelių pakeitimui ar reikia pirkti papildomai galvoju prašyti kad parvežtu iš UK taid dabar aktualu man tai mes naudojam šį maitintuvą ir esam patenkinti. kol kas sietelių keisti neprireikė,net nežinau dėl kokios priežasties juos reiktų keisti
mums neprireike
Sveikos mamytes
mums si daikciuka paskolino, tik nusipirkom sieteliu ir puolem bandyti !!! Idejau lasinuko gabaliuka, ot veiksmo buvo sakykite o kaip dezinfekuojate ta sieteli?
as irgi nupirkau savo vaikui tinkleli tai man atrodo kad labai anksti pradejo savarankiskai pats valgyti uzkandzius
matosi daigtas neblogas...reiks ir mums pabandyt
Isigijom ir mes toki daikta,nelabai tiko dukrytei.elis kartus pabandem ir padejom.O dezinfekuodavau as taip pat,kaip ir buteliukus -vandenyje su sterilizacinem tabletem.
siaip gal nieko daikciukas, pati norejau toki maziukui nupirkti..bet susilaikiau
as tebesvarstau pirkti ar ne
Mūsiškei nepatiko jis
sveikutes ,as tai savo vaikams nupirkau,ir dziaugiuosi,o vaikai valgo per tinkleli bananus,tik aisku svariai nuplautus,obuolius irgi megsta bet saldzius,jei pasitaiko kieti tai deda i sali,galvoju ka cia dar duoti,juk skaniau paciam mazyliui valgyt,as taip manau,o desifekuot su tabletem tinklelius ar ne pavojinga,gali gal ir apsinuodyt mazylis
as ir galvoju pirkti ar ne manau reikia pabandyti, nepabandziu neuzinosim mums jis patiks ar ne.
Mano mažiukui 5mėn. Nupirkau maitintuvą prieš kelias dienas. Tai truputi banano, obuolio daviau paragauti. Čiulpė kažkiek, bet be didelio entuziazmo.
Pats laikyti dar nemoka, biški judesiai nekordinuoti Taigi det nežinau ar labai jau to daikto reikejo. Iš šaukštelio daug smagiau valgyti
Turim ir mes tą maitintuvą, bananus valgom, kitko dar nebandėm, bet žinau, kad galima ir sausainius ir makaronus su juo maitinti. O dezinfekavimas tai geriausias man virinimas ir viskas
ne pirkau ne dukrai ne dabar sunu, ir gerai
Savo laiku, buvo super daikciukas
Naudojam ir esame labai patenkinti. Gaila, kad pirmosios auginimui dar tokiu geriu nebuvo
Pirmąjai super duper patiko
|