Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šviežio maisto maitintuvai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2
*Pavasarė*
Ar kas esate pirkę maitintuvą mūsų parduotuvėse? Randu tik skelbimus asmeninius internete, bet nerandu, kad jais prekiautų parduotuvėse

http://i74.photobucket.com/albums/i268/auk...greenfeeder.jpg
lauksna
QUOTE(gb78 @ 2007 10 28, 22:08)
Ar kas esate pirkę maitintuvą mūsų parduotuvėse? Randu tik skelbimus asmeninius internete, bet nerandu, kad jais prekiautų parduotuvėse

http://i74.photobucket.com/albums/i268/auk...greenfeeder.jpg
*

aš irgi nesu parduotuvėse mačiusi, įdomu, kodėl neprekiauja? ir ar jų būna kitokių firmų?
kackac
Galiu parduoti mazai naudota toki maitintuva. Mums tetis is JAV buvo parvezes, bet neilgai mes ji panaudojom, nes dantukai vienas po kito pasipyle, tai kramtom viska patys. Siaip liux daikciukas. Taigi, jei reikia, 4u.gif .
Kucheriashka
Lietuvoje jų pardavime nėra.Kažkas gauna iš kitų šalių ir pardavinėja internete.
.Juodukė.
QUOTE(olicka @ 2007 11 13, 12:43)
Lietuvoje jų pardavime nėra.Kažkas gauna iš kitų šalių ir pardavinėja internete.
*

A mes jau uzsisakem ir laukiam kada atsius ax.gif
edicike
o mes gavom dovanu smile.gif ,neatsidziaugiu tuo "prietaisiuku' thumbup.gif
mama_x2
kartais duodu vaikui juo pasidziaugt - vynuoges, obuolys gerai eina ,,i trasa"
verta demesio. manasis obuoliu springes yra, tai be maitintuvo duodu tik pomidora, morka ir persimona...
laizanika
Mes irgi toky turim. Nors i burna jau viska kisa, ypac pirstus ir soskiuko kita puse, bet to daikto kol kas nenori kisti. Tai lauksiu kol paaugs, o tada bandysiu 4u.gif
mst
QUOTE(olicka @ 2007 11 13, 13:43)
*

Yra, yra smile.gif Maciau Akropolyje vienoje is vaikisku parduotuviu, tik nepamenu kokioje 4u.gif Ir kainuoja berods 29 lt.
erikiuxxx
QUOTE(mst @ 2007 12 07, 14:49)
Yra, yra smile.gif Maciau Akropolyje vienoje is vaikisku parduotuviu,  tik nepamenu kokioje 4u.gif Ir kainuoja berods 29 lt.
*

(baby center) maciau tik kitokia firma buvo,kainavo apie 27-29 lt.
gupija
Bandžiau maitintuvą nuo kažkur 7 mėn. Visai nepatiko vaikui.
Gitta
Mes labai patenkinti šiuo maitintuvu thumbup.gif Parsisiuntem is USA per SM, kainavo 11 Lt thumbup.gif
evaj
Galvojau ir as pirkt nepirkt , nenusipirkau. Gal ir patogus daikciukas jai pasiteisina o jai vaikas net ziuret nenores. Ai uzaugom ir be jo pataupiau biggrin.gif
Druska*
Mazdaug nuo 6men su puse naudojam si dalykeli ir labai dziaugiames, nors ir dantu turim nemazai bet vistiek ji naudojam ypac vynuogem thumbup.gif
saulelė
Mūsų pupa 5 mėn ir sėkmingai naudojamės juo, valgom bananą, duonytės idedu mandariną. Mums šį daikčiuką parvežė iš USA sakė ten kainavo vos (2 vnt ) 3 $
linuxx
SUPER dalikas maitintuvas mano mazute neturi dar dantuku bet sakniai sau valgo obuoliuka sausainukus su didziausiu uzsidegimu thumbup.gif essen.gif
Kleckutė
Aš taip pat turiu maitintuvą ir va laukiu kol mažiukas galės iš jo valgyti thumbup.gif dalykėlis.
geltoniausia
Ar kas nors matė šiuo metu pas mus parduotuvėse tokių maitintuvų?
rujo
QUOTE(geltoniausia @ 2008 10 31, 01:14)
*

Nuko parduotuvej maciau Antakalni 4u.gif
*Svajone*
QUOTE(geltoniausia @ 2008 10 31, 01:14)
*

tikrai yra jų pirkt ir LT mačiau vaikų mieste yra ir Tindi Rindi akropolio yra 4u.gif
sara26
ir megoj,dominuke pirkau tongue.gif .kainuoja 32 lt.o pakeitmui 4 idekliukai 29lt
indruška
O maniškei tai neprilipo jis, pakramtė ir numetė 4u.gif , kam tas maitintuvas kai burnytėje jau 7 perliukai tongue.gif , norėjau kad saugiau būtų wub.gif , bet netiko jai doh.gif
Meina
nepasiteisino mums maitintuvas, tik bananą iš jo valgydavo, bet kad po to banano labai sunkiai išsiplauna sietelis doh.gif o nieko kito iš maitinuvo nevalgydavo, tai padėjau, gal kitas vaikas pamėgs rolleyes.gif

bet pati išbandžiau, tai man baisiai nepatiko tas medžiagos skonis blush2.gif nesistebėjau ir vaikas nenori
laurija
aš ir galvoju apie šį daikčiuką, bet kad jau kainos parduotuvėse lotuliukas.gif
joojoooj
mum ju kazkaip ir nereikejo
pukuotukas
mes irgi galvojam, mus pupa du perliuksu turi labai jau viska nori valgyti kramtyti baime man kad nezuspingtu ji blink.gif tai bandysim pirkti ...
milkshake
Visai nereikalingas mums jis buvo schmoll.gif paciulpe ir numete, nepatiko tas sietas burnoj, banana ir taip galima pagremzt ir duot 4u.gif
*sinsiliuke2*
Nu man tai buvo super dalykas thumbup.gif Mergytei daviau nuo 4menesiu,ydedavau obuoly su sausainiu,net is burnos neistraukdavo. Tikiuosiu mazgiui irgi patiks bigsmile.gif
lenke555
mus sitas tai praverte thumbup.gif mazyle mielai valge nuo 5men su juo.
mamabalta

Mano dukrytei nuo 6 mėn tai labai patiko tas maitintuvas. Įdėdavau uogų, banano dėl saldumo. duonytė labai tiko, obuolys minkštesnis. Bet jau vaizdelis būdavo pavalgius lotuliukas.gif . Nes neįdomu gi vien burnytėn dėtis, reikia akis, kaktą pasitrinti lotuliukas.gif
Dabar tai jau bandom ir taip kramtyti
karsoniuke25
mamytės o man klausimėlis iškilo ar visos "munchin" firmos maitintuvus nudojot? ir perkant ar yra priedo sietelių pakeitimui ar reikia pirkti papildomai galvoju prašyti kad parvežtu iš UK taid dabar aktualu man tai g.gif
zirzekle
QUOTE(karsoniuke25 @ 2009 11 07, 23:35)
mamytės o man klausimėlis iškilo ar visos "munchin" firmos maitintuvus nudojot? ir perkant ar yra priedo sietelių pakeitimui ar reikia pirkti papildomai galvoju prašyti kad parvežtu iš UK taid dabar aktualu man tai g.gif
*

mes naudojam šį maitintuvą ir esam patenkinti. kol kas sietelių keisti neprireikė,net nežinau dėl kokios priežasties juos reiktų keisti blush2.gif g.gif
moshke123
mums neprireike 4u.gif
Chota
Sveikos mamytes 4u.gif

mums si daikciuka paskolino, tik nusipirkom sieteliu ir puolem bandyti !!! Idejau lasinuko gabaliuka, ot veiksmo buvo thumbup.gif Vaikui patiko thumbup.gif

sakykite o kaip dezinfekuojate ta sieteli?
Cipare
as irgi nupirkau savo vaikui tinkleli tai man atrodo kad labai anksti pradejo savarankiskai pats valgyti uzkandzius thumbup.gif daiktas
kartone
matosi daigtas neblogas...reiks ir mums pabandyt tongue.gif biggrin.gif
Upjora
Isigijom ir mes toki daikta,nelabai tiko dukrytei.elis kartus pabandem ir padejom.O dezinfekuodavau as taip pat,kaip ir buteliukus -vandenyje su sterilizacinem tabletem.
margutis79
siaip gal nieko daikciukas, pati norejau toki maziukui nupirkti..bet susilaikiau g.gif
ciku_caku
as tebesvarstau pirkti ar ne ax.gif
HappyAngel
Mūsiškei nepatiko jis schmoll.gif Naudojo kaip žaislą, o pagal paskirtį taip ir neteko panaudot. Kažin ar ir man patiktų maistą per tinklelį valgyt blush2.gif
fresija
sveikutes ,as tai savo vaikams nupirkau,ir dziaugiuosi,o vaikai valgo per tinkleli bananus,tik aisku svariai nuplautus,obuolius irgi megsta bet saldzius,jei pasitaiko kieti tai deda i sali,galvoju ka cia dar duoti,juk skaniau paciam mazyliui valgyt,as taip manau,o desifekuot su tabletem tinklelius ar ne pavojinga,gali gal ir apsinuodyt mazylis
neone
as ir galvoju pirkti ar ne g.gif
manau reikia pabandyti, nepabandziu neuzinosim mums jis patiks ar ne.

i 
Prašymams parduoti ir pan. yra skirta "Skelbimų lenta"!

Moderatorė HappyAngel
Čitta
Mano mažiukui 5mėn. Nupirkau maitintuvą prieš kelias dienas. Tai truputi banano, obuolio daviau paragauti. Čiulpė kažkiek, bet be didelio entuziazmo.
Pats laikyti dar nemoka, biški judesiai nekordinuoti biggrin.gif tai pati laikiau.
Taigi det nežinau ar labai jau to daikto reikejo. Iš šaukštelio daug smagiau valgyti smile.gif
gražutė
Turim ir mes tą maitintuvą, bananus valgom, kitko dar nebandėm, bet žinau, kad galima ir sausainius ir makaronus su juo maitinti. O dezinfekavimas tai geriausias man virinimas ir viskas smile.gif
~MILENA~
ne pirkau ne dukrai ne dabar sunu, ir gerai 4u.gif
Natali69
Savo laiku, buvo super daikciukas thumbup.gif nors ilga laika dvejojau pirkti ar ne, bet kai kelis kartus vaikas rimtai paspringo obuoliu, tai ir nusipirkom, dejau viska ka tik sugalvojau: banana, obuoli, sausaini, dziuveseli, duonos gabaliuka, virta bulve ir t.t. Mazius negalejo atsidziaugt thumbup.gif ir mama rami, kad vaikas nepasprings mirksiukas.gif
sigitela
QUOTE(HappyAngel @ 2010 01 03, 19:45)
Mūsiškei nepatiko jis schmoll.gif Naudojo kaip žaislą, o pagal paskirtį taip ir neteko panaudot. Kažin ar ir man patiktų maistą per tinklelį valgyt blush2.gif
*

mano dukriukui irgi nepatiko schmoll.gif
rututu
Naudojam ir esame labai patenkinti. Gaila, kad pirmosios auginimui dar tokiu geriu nebuvo thumbup.gif
Asstule
QUOTE(HappyAngel @ 2010 01 03, 19:45)
Kažin ar ir man patiktų maistą per tinklelį valgyt blush2.gif
*

drinks_cheers.gif
Del tos priezasties mes ir nepirkome maziukei smile.gif
Megaera
Pirmąjai super duper patiko thumbup.gif Pliusas dar tas,kad dantenas pasikasydavo ką nors kietesnio grauždama biggrin.gif Būdavo ir trešnes su kauliukais sudedu,tai vaikui darbo būdavo thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.