Mano kelias prie svajones tureti vaikelį buvo labai ilgas ir labai skausmingas.Budama 24 m. patiriau persileidima,nėštumas buvo 13 savaičių,buvo padarytas valimas su novakainų o mano organizmas nepriima šio vaisto, visa skausma jutau.Patiriau skausmo šoką,paskui buvo dar labai sunkių komplikacijų,ir galutinis gyditojų verdiktas jus nekada negalesit tureti vaikų.Kada išejau iš ligonines galvojau kad negalesiu giventi,buvo toks skausmas kad negalejau kentet.Mania palaike mama ir mano sesuo, be jų aš neatlaikičiau tuo skausmo.Prabego daug metų aš sutikau savo dabartini vyrą,po tryju metų aš pastojau,buvo tiek džiaugsmo kad negaliu aprašyti,ir staiga vėl persileidimas.Bet dabar aš žinojau kad galiu pastoti.Vėl kreipiausi pas medikus,buvo ilgas gidymas ir dar trys persileidimai,o laiko buvo mažai,man jau 41 m.,ir pagaliau man paviko.Dabar aš turiu suneli, jis gime laiku, sveikas ir labai gražus.Nors mane paliko mano vyras,vistiek aš tokia laiminga!
Šaunuolė, kad nenuleidai rankų, kad esi stipri, lažinuosi esi puiki mama savo mažyliui, labai džiaugiuosi už jus abu, kad turit vienas kitą
QUOTE(Anicija @ 2007 10 29, 14:29) Mano kelias prie svajones tureti vaikelį buvo labai ilgas ir labai skausmingas.Budama 24 m. patiriau persileidima,nėštumas buvo 13 savaičių,buvo padarytas valimas su novakainų o mano organizmas nepriima šio vaisto, visa skausma jutau.Patiriau skausmo šoką,paskui buvo dar labai sunkių komplikacijų,ir galutinis gyditojų verdiktas jus nekada negalesit tureti vaikų.Kada išejau iš ligonines galvojau kad negalesiu giventi,buvo toks skausmas kad negalejau kentet.Mania palaike mama ir mano sesuo, be jų aš neatlaikičiau tuo skausmo.Prabego daug metų aš sutikau savo dabartini vyrą,po tryju metų aš pastojau,buvo tiek džiaugsmo kad negaliu aprašyti,ir staiga vėl persileidimas.Bet dabar aš žinojau kad galiu pastoti.Vėl kreipiausi pas medikus,buvo ilgas gidymas ir dar trys persileidimai,o laiko buvo mažai,man jau 41 m.,ir pagaliau man paviko.Dabar aš turiu suneli, jis gime laiku, sveikas ir labai gražus.Nors mane paliko mano vyras,vistiek aš tokia laiminga! Ačių už palaikima
Aukite sveikuciai, esate stipri ir begalo sauni mama!
Esat užsispyrusi mama
Saunuole, kad nenuleidai ranku
saunuole mamyte, kad tikejai ir nenuleidai ranku
saunuole tikrai smagu klausytis tokias istorijas kad ir mamayte ir vaiutis laimingi
QUOTE(Anicija @ 2007 10 29, 14:29) Mano kelias prie svajones tureti vaikelį buvo labai ilgas ir labai skausmingas.Budama 24 m. patiriau persileidima,nėštumas buvo 13 savaičių,buvo padarytas valimas su novakainų o mano organizmas nepriima šio vaisto, visa skausma jutau.Patiriau skausmo šoką,paskui buvo dar labai sunkių komplikacijų,ir galutinis gyditojų verdiktas jus nekada negalesit tureti vaikų.Kada išejau iš ligonines galvojau kad negalesiu giventi,buvo toks skausmas kad negalejau kentet.Mania palaike mama ir mano sesuo, be jų aš neatlaikičiau tuo skausmo.Prabego daug metų aš sutikau savo dabartini vyrą,po tryju metų aš pastojau,buvo tiek džiaugsmo kad negaliu aprašyti,ir staiga vėl persileidimas.Bet dabar aš žinojau kad galiu pastoti.Vėl kreipiausi pas medikus,buvo ilgas gidymas ir dar trys persileidimai,o laiko buvo mažai,man jau 41 m.,ir pagaliau man paviko.Dabar aš turiu suneli, jis gime laiku, sveikas ir labai gražus.Nors mane paliko mano vyras,vistiek aš tokia laiminga! Saunuole mamyte, kad nenuleido ranku ir turi nuostabu suneli
saunuole mamyte
Saunu. Sveikinu
|