Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auksaspalvis ruduo
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
Ruduo atėjo, prižarstė geltonų lapų, papuošė gamtą savo auksinėm spalvom. Kogero ir jūs jau turite gražių rudeniškos gamtos nuotraukų.
Pasidalinkite jomis , parodykite kokia graži gamta rudenį, koks nuostabus ir kerintis tas aukso spalvų žaismas, kokie tobuli rudens spalvų deriniai, ir lapų raštai...

Skelbiame naują fotokonkursą – „Auksaspalvis ruduo“!
Siųskite nuotrauką, kurioje užfiksavote rudeniškų peizažų, gražios gamtos kadrų (nebus tvirtinami vaizdeliai, fotografuoti pavasarį-vasarą-žiemą! Nuotraukose turi matytis tik gamta). Laukiame tikrai rudeniškų, įspūdingų foto.

Sugalvokite nuotraukai taiklų ir smagų pavadinimą. Nepamirškite užrašyti jį lietuviškomis raidėmis: ž,š,į,ė,ę,č,ą.

Dar prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, susipažinkite su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia

Pačios įspūdingiausios konkurso nuotraukos bus įvertintos šauniais ir vertingais prizais: Supermamos firminėmis kuprinėmis!

Paraiškas pildykite čia
Nuotraukų laukiame 2007 10 29 – 2007 11 08
Už gražiausias nuotraukas balsuosime 2007 11 09 – 2007 11 18

user posted image
kristina-buziene
Valio clap.gif clap.gif clap.gif

Naujas konkursėlis bigsmile.gif happy.gif

Noelle
laukem laukem ir sulaukem.Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Bet tikriausiai nesudalyvausim. miela man paziureti i grazias gamtos foto, bet paciai nesinori jos fotografuoti smile.gif
todel atbegsiu tik apie nuotraukas paplepeti smile.gif
kristina-buziene
Labai gaila ,kad negalės nuotraukoje būti vaikučiai smile.gif
RESPECT...
Taigi ir taip daug kur konkursuose vaikučiai figuruoja mirksiukas.gif
Man patinka "gamtinės" nuotraukos thumbup.gif
Jaučiu gražių vaizdų prisižiūrėsim tongue.gif Čia pas mus yra tikrų fotografų-profesionalų mirksiukas.gif
vvvvv
na va.. sulaukem... tik gaila be vaikuciu matyt nieko ir neturesim parodyt unsure.gif
RESPECT...
QUOTE(vvvvv @ 2007 10 29, 18:45)
na va.. sulaukem... tik gaila be vaikuciu matyt nieko ir neturesim parodyt  unsure.gif
*

Taigi sniegas dar neiškrito tongue.gif Griebkit fotiką ir pirmyn biggrin.gif Ar fotoaparatas su tokia funkcija, kad be vaikučių nefotkina? lotuliukas.gif
vvvvv
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 10 29, 16:53)
Taigi sniegas dar neiškrito tongue.gif  Griebkit fotiką ir pirmyn biggrin.gif  Ar fotoaparatas su tokia funkcija, kad be vaikučių nefotkina?  lotuliukas.gif
*

kad be vaikuciu kazkaip ner noro fotografuot tongue.gif
ramzyte
TAIP VISI LAUKĖ NAUJO KONKURSO,O DAR NEI VIENA FOTO NEDALYVAUJA g.gif
July
Laukiau ir as labai konkurselio, anksciau nedalyvavau nes neturejau vaikucio, o dabar kai turiu, tai nuotraukos be vaikuciu rolleyes.gif Nu paganysiu akis i rudeniskus vaizdus ir palauksiu kito konkurselio 4u.gif
grange
drinks_cheers.gif smagu kad si karta vel toks konkursiukas, be vaikuciu ar seimu... reikia ir t okiu tongue.gif reiks ieskoti foto arba dar naudotis proga kol lapai nenukrito ax.gif
muminukas
QUOTE(grange @ 2007 10 29, 17:44)
drinks_cheers.gif  smagu kad si karta vel toks konkursiukas, be vaikuciu ar seimu... reikia ir t okiu  tongue.gif reiks ieskoti foto arba dar naudotis proga kol lapai nenukrito  ax.gif
*

drinks_cheers.gif tokias ir vertinti lengviau - kiekvienai mamai savas pelėdžiukas gražiausias wub.gif
MIKIENĖ
QUOTE(July @ 2007 10 29, 17:14)
Laukiau ir as labai konkurselio, anksciau nedalyvavau nes neturejau vaikucio, o dabar kai turiu, tai nuotraukos be vaikuciu  rolleyes.gif  Nu paganysiu akis i rudeniskus vaizdus ir palauksiu kito konkurselio  4u.gif
*

Taigi dalyvauk.Įdėk nuotrauką be vaikučio,jei neturi bėk laukan ir fotkink kiek širdis leidžia tongue.gif .Aš tai kaip tik džiaugiuos.Nebūtina vaikai šiose nuotraukose,todėl galėsiu gal ir pati sudalyvaut jei gerą kadrą rasiu. tongue.gif
vvvvv
cia tikrai gales pasireiksti SM foto profesionales thumbup.gif
uzteks grazias foto slepti kituose skyreliuose mirksiukas.gif

LAUKIAM JUSU FOTO CIA 4u.gif
Nerytė
idejau savo nuotrauka, bet kazkodel jos nesimato? pirma karta dalyvauju konkurse tai gal kazka darau netaip... g.gif
jau dalyvavusios paaiskinkit kaip reikia ideti nuotrauka?
idejau normaliai nuotrauka, o ja matau prie nepatvirtintu, kame reikalas? unsure.gif
iejus prie nepatvirtintu raso, kad uz sia nuotrauka galite balsuoti nuo... iki... g.gif

o gal taip turi buti, kad as nematau savo nuotrauks prie visu unsure.gif
Ramunita
jei bus geras oras-reikės pafotkint savaigalį ax.gif
MIKIENĖ
Jau yra nuotraukų biggrin.gif .Pasirinkimas dar nedidelis,tai Ruduo traukiasi, artėja Kalėdos kolkas gražiausia......
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2007 10 29, 18:16)
idejau savo nuotrauka, bet kazkodel jos nesimato? pirma karta dalyvauju konkurse tai gal kazka darau netaip...  g.gif
jau dalyvavusios paaiskinkit kaip reikia ideti nuotrauka?
idejau normaliai nuotrauka, o ja matau prie nepatvirtintu, kame reikalas?  unsure.gif
iejus prie nepatvirtintu raso, kad uz sia nuotrauka galite balsuoti nuo... iki...  g.gif

o gal taip turi buti, kad as nematau savo nuotrauks prie visu  unsure.gif
*

Dar moderatorė nepatvirtino mirksiukas.gif ,o gal jau tavo yra įdėta fotokonkurse g.gif .Trys ten jau yra biggrin.gif
Valerija
Džiugu sulaukus naujo konkurso thumbup.gif
Kol kas nieko gero šiai temai neturiu, bet tikiu, kad ilgajį savaitgalį važinėjant tikrai rasiu šio konkurso vertą kadriuką mirksiukas.gif
Tad visos fotoaparatus ant kaklo ir po auksaspalvę Lietuvėlę photo.gif photo.gif photo.gif
muminukas
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 29, 20:35)

pirma gražesnė ax.gif
MIKIENĖ
QUOTE(muminukas @ 2007 10 29, 20:36)
pirma gražesnė  ax.gif
*

Bet vistiek labai panašios bigsmile.gif
MaršuA
QUOTE(muminukas @ 2007 10 29, 21:36)
pirma gražesnė  ax.gif
*

o man antra smile.gif Ne tokia ryški, bet tikresnė
Nerytė
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 29, 19:34)
Dar moderatorė nepatvirtino mirksiukas.gif ,o gal jau tavo yra įdėta fotokonkurse g.gif .Trys ten jau yra biggrin.gif
*

ne, mano nera sad.gif
manoji prie neuzpildytu dabar raso... tasi kaip suprast?
ar jum ji matosi, ka raso? nesuprantu as cia tos sistemos
MIKIENĖ
QUOTE(Nerytė @ 2007 10 29, 20:44)
ne, mano nera sad.gif
manoji prie neuzpildytu dabar raso... tasi kaip suprast?
ar jum ji matosi, ka raso? nesuprantu as cia tos sistemos
*

Spėju,kad tau jos ir nepatvirtins.Tu ją išdavei doh.gif ,dabar visi žinos,kad čia tavo.
Rustė
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 29, 20:50)
Spėju,kad tau jos ir nepatvirtins.Tu ją išdavei doh.gif ,dabar visi žinos,kad čia tavo.
*

nuotrauka nepatvirtinta ne dėl to.
netvirtinau, kad neatitiko temos.
nuotraukoje neturi matytis žmonių.
Nerytė
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 29, 21:50)
*

blink.gif
bet kai pasiziurejau kitus konkursus tai ir siaip raso kokio dalyvio ta nuotrauka... tai kas cia per isdavyste??? g.gif unsure.gif
taigi neagitavau, kad balsuotumet uz ta nuotrauka....
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2007 10 29, 21:56)
nuotrauka nepatvirtinta ne dėl to.
netvirtinau, kad neatitiko temos.
nuotraukoje neturi matytis žmonių.
*

aaa... va kame reikalas... tai turbut dar turiu teise pasitaisyti smile.gif
MIKIENĖ
QUOTE(Nerytė @ 2007 10 29, 20:56)
blink.gif
bet kai pasiziurejau kitus konkursus tai ir siaip raso kokio dalyvio ta nuotrauka... tai kas cia per isdavyste???  g.gif  unsure.gif
*

Ant nuotraukos dalyvio vardą užrašo tik pasibaigus konkursui blush2.gif
Rustė
QUOTE(Nerytė @ 2007 10 29, 20:58)
blink.gif
bet kai pasiziurejau kitus konkursus tai ir siaip raso kokio dalyvio ta nuotrauka... tai kas cia per isdavyste???  g.gif  unsure.gif
Papildyta:

aaa... va kame reikalas... tai turbut dar turiu teise pasitaisyti smile.gif
*

i 
nuotraukos konkurso metu yra anoniminės, tik jam pasibaigus pamatome kuri yra kieno.tada ir balsų skaičių sužinome kiek už kurią balsavo

nuotraukas keisti konkurso metu galite, tik kai prasideda balsavimas, tada nuotraukų pakeisti jau nebegalima
Nerytė
QUOTE(Rustė @ 2007 10 29, 22:00)
nuotraukos konkurso metu yra anoniminės, tik jam pasibaigus pamatome kuri yra kieno.tada ir balsų skaičių sužinome kiek už kurią balsavo

nuotraukas keisti konkurso metu galite, tik kai prasideda balsavimas, tada nuotraukų pakeisti jau nebegalima
*

4u.gif aciu uz info
MaršuA
QUOTE(Nerytė @ 2007 10 29, 22:03)
4u.gif  aciu uz info
*

Na ta pirmoji, nepatvirtinta, man buvo thumbup.gif Tikimės kito šedevro smile.gif
Nerytė
QUOTE(marsua @ 2007 10 29, 22:07)
Na ta pirmoji, nepatvirtinta, man buvo thumbup.gif Tikimės kito šedevro smile.gif
*

ACIU uz ivertinima! man irgi ji labai patinka... ten tas vyriskis ant dviracio tik akcentas rudenejanciam parke buvo... bet taisykles yra taisykles wink.gif
kito sedevro nebus, nes esu ne profesionale, o tik megeja smile.gif
kristina-buziene
Labai jau "skaniai" atrodo grybukas hihihi.gif

user posted image

biggrin.gif
lineva
Metų laikas gražus wub.gif , bet norėtųsi ir žmonių jame egzistuojančių, bet jei ne, tai ne verysad.gif
July
Man labai grazi ta paskutine ...ne, nereik spalvu:) thumbup.gif

Nerytė
kaip smagu ziureti toki grazu rudeni rolleyes.gif
myliu toki spalvota rudeni wub.gif
MaršuA
Nu super nuotrauka, ką?

user posted image
*dzūkė*
g.gif paspaudus ant "auksinio spalio" man rodė Nerytės dviratininką rolleyes.gif , ar tik man g.gif
lineva
QUOTE(marsua @ 2007 10 29, 21:41)
Nu super nuotrauka, ką?

user posted image
*

Tikrai labai graži wub.gif
Chanson
QUOTE(lineva @ 2007 10 29, 22:33)
Metų laikas gražus wub.gif , bet norėtųsi ir žmonių jame egzistuojančių, bet jei ne, tai ne verysad.gif
*

pasidžiaukime rudeniu tokiu, koks jis yra pats iš savęs, be mūsų, žmonių, įsikišimo mirksiukas.gif
off topic
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 10 29, 22:42)
g.gif  paspaudus ant "auksinio spalio" man rodė Nerytės dviratininką rolleyes.gif , ar tik man g.gif
*

Tai ji nebuvo patvirtinta. Dėl dviratininko smile.gif
MIKIENĖ
O man šita visai graži,tokia rudeninė.......
user posted image
MaršuA
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 29, 23:05)
O man šita visai graži,tokia rudeninė.......
user posted image
*

Labai graži thumbup.gif Dar tik pradžia, o thumbup.gif nuotraukyčių jau yra bigsmile.gif
*dzūkė*
QUOTE(off topic @ 2007 10 29, 22:03)
Tai ji nebuvo patvirtinta. Dėl dviratininko  smile.gif
*

Tą aš žinau smile.gif

karsta.gif susitvarkiau ctrl+F5 pagalba smile.gif
SuperBaba
Saunuoles smile.gif nuotraukos laaabai grazios thumbup.gif
Noelle
dar tik pirma diena, o viena man labai grazia nuotrauka jau issirinkau smile.gif
*PM*
QUOTE(marsua @ 2007 10 29, 13:41)
Nu super nuotrauka, ką?

*

Si nuotrauka krito i aki vien del originalaus pavadinimo, o tai nuotraukai grozio tik prideda drinks_cheers.gif
muminukas
user posted image

o man šita labai patiko ax.gif
Chanson
Žiūrint į musmirės nuotrauką, užrašas "pats skaniausias grybas" net burną sutraukia doh.gif
Nieko nesakau, nuotrauka graži (tik ne gražiausia), bet pavadinimas... Nors, gal tai humoras? g.gif
Chanson
Tik kažko nuotraukėlių mažoka g.gif Gal dar fotografuojami paskutiniai rudens pasispardymai smile.gif
Valerija
Va čia tai jau nebefotografija, o tapyba...

[attachmentid=118204]

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.