Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auksaspalvis ruduo
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
astisius
Ačiū už palaikymą, bet taip negera paliko ant dūšios. na taip pati žinau visą situaciją ir galiu būt rami, bet tas viešas apš....... vistiek veikia negerai.....
Ir dar negaliu patikėt tuo, kad atsiranda besiknaisiojančių , lyginačių ir t.t. Taip pritariu, jei faktas akivaizdus, kur jau ta pati nuotrauka įdėta, bet dabar......Ir dar tas pasakymas, atseit va PAREIGĄ atlikau. Nu trūksta žodžių doh.gif doh.gif doh.gif cool.gif verysad.gif
Sansara
šiaip idėjų vienodų daugeliui žmonių kyla. ir tikrai tai nebūtinai plagijavimas. apkaltinti lengviausia, tačiau kai pavaikštai po forumus ir pasižiūri kokio konkurso ar šiaip dalyvių vienos temos supratimą, pamatai daug panašių variantų, idėjų. mirksiukas.gif
galų gale jei kiekvienas sugebėtų bent nuplagijavęs nufotografuot taip kaip originale, paspausčiau abi rankas thumbup.gif nes tam irgi reikia sugebėjimo, fotoaparato valdymo 4u.gif kritikuot lengviausia, bet nuplagijuot irgi reikia mokėt mirksiukas.gif
nesigilinau į diskusijas apie plagijavimus, tiesiog prabalsavau už man patinkančias foto be pašalinių minčių wub.gif
mano lyderė "rudens akvarelė" ir originalu tik atspindį pateikt ir puikiai atlikta ir temą atitinka 101 proc wub.gif
Rustė
čia tos "knisybos" prasideda tada, kada kažkas pasidaro įtartina, o ypač, kai tas įtartina pasirodo tikrai pasisavinta iš ineto.
va tada visos nuotraukos ima darytis panašios, arba vienodos, arba dar kaip nors apdorotos sad.gif

šiaip patikrinu tas, kurios pasirodo įtartinos. tačiau ir aš ne viską galiu.
elge
QUOTE(Sansara @ 2007 11 09, 19:19)
šiaip idėjų vienodų daugeliui žmonių kyla. ir tikrai tai nebūtinai plagijavimas. apkaltinti lengviausia, tačiau kai pavaikštai po forumus ir pasižiūri kokio konkurso ar šiaip dalyvių vienos temos supratimą, pamatai daug panašių variantų, idėjų.  mirksiukas.gif
galų gale jei kiekvienas sugebėtų bent nuplagijavęs nufotografuot taip kaip originale, paspausčiau abi rankas  thumbup.gif nes tam irgi reikia sugebėjimo, fotoaparato valdymo  4u.gif kritikuot lengviausia, bet nuplagijuot irgi reikia mokėt  mirksiukas.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Šiandien internete irgi atkreipiau dėmesį, kiek daug panašių vaizdų - miško su saulės spinduliais, medžių iš apačios, takų apkritusiais lapais ir pan., o apie suoliukus lapais apkritusius ar kitokius vienatvės, liūdesio motyvus, tapusiais tradiciniais, net nekalbu.
Bet duok Dieve kiekvienam mokėti tai nufotografuoti - nesvarbu, ar ta mintis atėjo į galvą pati, ar kas nors idėją pakišo 4u.gif

Valerija
dar ryte atidaviau balsus akvarelei ir kriokliui, bet trečios niekaip negalėjau išsirinkti. Tai atidaviau balsą šiai nuotraukai
[attachmentid=119642]
kažkaip nebuvau jos pastebėjusi ax.gif
liusė
QUOTE(astisius @ 2007 11 09, 20:05)
......Ir dar tas pasakymas, atseit va PAREIGĄ  atlikau. Nu trūksta žodžių doh.gif  doh.gif  doh.gif  cool.gif  verysad.gif
*

Ar gali būti, kad tu tiesiog neteisingai supratai, nes "pareigą atlikau" čia paprastai reiškia, kad prabalsavau? biggrin.gif
Nežinau, ar apie tą pačią žinutę galvoju, bet jei apie tą, tai ten lyg nieko blogo nepasakyta g.gif
astisius
QUOTE(Aila @ 2007 11 09, 21:42)
Ar gali būti, kad tu tiesiog neteisingai supratai, nes "pareigą atlikau" čia paprastai reiškia, kad prabalsavau? biggrin.gif
Nežinau, ar apie tą pačią žinutę galvoju, bet jei apie tą, tai ten lyg nieko blogo nepasakyta g.gif
*

blush2.gif 4u.gif na žinoma kad gali būt ir taip. Tiesiog su pirmu tuo skauduliu ir puoliau rašyt. Tikrai labai įskaudina tokie mesti įtarimai. Jei taip, tai persiprašau žinutės autorės.
Ir važiuojam toliau.
Ir aš jau savo balsus atidaviau 4u.gif
Matelyk
QUOTE(gritte @ 2007 11 09, 08:17)
Atidaviau balsus uz
*

Gritte bigsmile.gif ši kartą balsavom visiškai vienodai biggrin.gif
Lau_rike

Na o kadangi is macro buvo laaaaaaaaabai daug graziu, rinkausi sita, nes taip noreciau pati toki grazuoli rasti. ir be to gana naturaliai atrodo..
user posted image
*

[/quote]

Cia viskas labai naturalu ir yra Jonavos miske fotografuota. smile.gif
Nerytė
QUOTE(elge @ 2007 11 09, 19:48)
Visiškai sutinku  drinks_cheers.gif Šiandien internete irgi atkreipiau dėmesį, kiek daug panašių vaizdų - miško su saulės spinduliais, medžių iš apačios, takų apkritusiais lapais ir pan., o apie suoliukus lapais apkritusius ar kitokius vienatvės, liūdesio motyvus, tapusiais tradiciniais, net nekalbu.
Bet duok Dieve kiekvienam mokėti tai nufotografuoti - nesvarbu, ar ta mintis atėjo į galvą pati, ar kas nors idėją pakišo  4u.gif
*

as irgi visiskai sutinku drinks_cheers.gif

nu negaliu sulaukti balsavimo pabaigos bigsmile.gif kuri gi bus pati paciausia bigsmile.gif o kiek balsu gavo manoji nuotrauka... ax.gif pirma karta dalyvauju tokiam konkurse tai azartas apemes biggrin.gif
jungle
Sveikutės...esu laaabai smalsi, taigi, na tiesiog laaabai norėčiau sužinoti, kur fotografuotas krioklys iš nuotraukos "Ruduo" ???? Na, žinoma, po balsavimo smile.gif Neprašau auroriaus išsiryškinti dabar...bet....na labai idomu! Jei autorė (-ius) skaito šias eilutes, prašau, parašykite vėliau, a? mirksiukas.gif

tiesa--ir , jei ne paslaptis, kokia fototechnika naudota??
grange

QUOTE(astisius @ 2007 11 09, 19:05)
Ir dar negaliu patikėt tuo, kad atsiranda besiknaisiojančių , lyginačių ir t.t. Taip pritariu, jei faktas akivaizdus, kur jau ta pati nuotrauka įdėta, bet dabar......Ir dar tas pasakymas, atseit va PAREIGĄ  atlikau. Nu trūksta žodžių doh.gif  doh.gif  doh.gif  cool.gif  verysad.gif

kažkodėl 100 proc įsitikinus kad turima mano sekanti žinutė, kuri buvo po tų palyginamų foto..

"Pareigą atlikau" turėjau omeny po žinutės papildymo, kad balsavau konkurse wink.gif o ne kažką knaisiojaus doh.gif Žinau, kad kai pikta, sunku suprast kas turima omeny... 4u.gif bet turėjau tikrai ne tą... o tam puslapiuke pažiūrėjau nes tada tiesiog buvo įdomu, bet jei foto daryta tavo, tai aš mažų mažiausiai sukčiau galvą irnesakyk.gif
QUOTE(grange @ 2007 11 09, 00:02)
Bet jau daug geriau pasiskolinta idėja, nei kad pasiskolinta foto...  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
4u.gif  4u.gif  kaip bebūtų paregią atlikau  4u.gif

balsavau už gulbę visgi .... rudenėlį pro veidrodėlį ir dar vieną..  4u.gif

jungle
Hm....ir ko čia tokio pasipiktinimo bangos ritasi??? Kad žmonės domisi fotografija ir tiesiog pamatė analogiškų fotkių Internete?? Nu nemanau, kad dėl to reik taip putotis.... nebent iš tikro užgauta jautri vieta mirksiukas.gif
Šiaip...aš pati labai mėgstu fotografuoti, na šiaip, mėgėjiškai, ir kas idomiausia, DAR NIEKAD NETEKO pamatyt analogiškų savom fotkėm vaizdelių. Na ką aš žinau, gal matau kažkaip kitaip, ar ką????
grange
QUOTE(jungle @ 2007 11 09, 22:56)
Šiaip...aš pati labai mėgstu fotografuoti, na šiaip, mėgėjiškai, ir kas idomiausia, DAR NIEKAD NETEKO pamatyt analogiškų savom fotkėm vaizdelių. Na ką aš žinau, gal matau kažkaip kitaip, ar ką????

Aš ir mėgstu ir man teko, nes sustojau minutėlei pagalvot gal pati kur kėliau, tiesiog kai kurios įdėjos atsiranda pas žmones vienodai...

nenustebčiau jei ir dabartinę rasčiau kur nors, nors dariau tą foto ne spec konkursui, tik tiko temą, tai ir įdėjau... cool.gif
jungle
Taigi, nieko nesakau, visko būna...beje, mano fotkė daryta irgi ne konkursui ir jau senokai. iesiog, pagalvojau, kad tinka į temą ir šiaip, gal patiks kam ax.gif Nes man pačiai patiko pagautas momentas... Tikiuos neapsirikau smile.gif
Nerytė
mano nuotrauka irgi nebuvo daryta spec. konkursui wink.gif
Rustė
[quote=Lau_rike,2007 11 09, 21:42]
Na o kadangi is macro buvo laaaaaaaaabai daug graziu, rinkausi sita, nes taip noreciau pati toki grazuoli rasti. ir be to gana naturaliai atrodo..
user posted image
*

[/quote]

Cia viskas labai naturalu ir yra Jonavos miske fotografuota. smile.gif
*

[/quote]

! 
nuotrauka pašalinama iš konkurso

<11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.>
Olgyte
Gražumėlis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif :
user posted image

user posted image

user posted image
logika
smile.gif manau tai,kad dalyvės pasisavina ne savas nuotraukas ,parodo,kad dalyvaujama dėl prizo tongue.gif
Lau_rike
Nieko nesupratau kas cia tokio buvo paskyta blogo apie ta nuotrauka kad ja reiketu salinti g.gif Niekas cia nieko neagitavo tokiu pasakymu, tiesiog buvo pasakyta kokiam miske visa tai daryta.
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2007 11 09, 17:01)
user posted image
šitos nuotraukos autorė, prašė paminėti, kad čia ne jos padaryti žmogeliukai, ji tik nufotografavo juos vienoje rudens šventėje Vilniaus rajone.
*

Beje apie ta gryba irgi tik pamineta kur fotografuota, o kieno ta foto niekas nieko neminejo. Man visa tai tik juokingai atrodo.
Rustė
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 10:39)
Nieko nesupratau kas cia tokio buvo paskyta blogo apie ta nuotrauka kad ja reiketu salinti  g.gif   Niekas cia nieko neagitavo tokiu pasakymu, tiesiog buvo pasakyta kokiam miske visa tai daryta.
Papildyta:

Beje apie ta gryba irgi tik pamineta kur fotografuota, o kieno ta foto niekas nieko neminejo. Man visa tai tik juokingai atrodo.
*

Moderatorių taryba nusprendė, kad tą žinutę galima traktuoti kaip pasisakymą, kad ta nuotrauka yra jūsų.
visos nuotraukos yra anoniminės iki balsavimo pabaigos. Taip yra dėl to, kad kažkas galbūt jus pažįsta ir balsuos už jūsų nuotrauką tik dėl to, kad pažįsta. Dėl to ir nerodome, kuri nuotrauka yra kieno. Lygios teisės visiem.

Čia tas "agitavimas" yra netiesioginis.

Aš tikrai labai apgailestauju, kad teko pašalinti labai gražią nuotrauką, tačiau taisyklės visiem vienodos.

O tos nuotraukos su daržoviniais žmogeliukais autorė parašė man asmeniškai, kad parašyčiau aš, kur daryta nuotrauka (kažkas domėjosi), o ne pati pakomentavo. Taigi skirtumas yra.
Lau_rike
Vertetu salinti nuotraukas is interneto idetas, o ne paciu zmoniu fotografuotas, bet cia teisybes nulis.
Papildyta:
Beja jai jau kas galvoje zaisti ir kitais budais gali pranesti apie dalyvavima konkurse savo draugams bei pazystamiems.
Rustė
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:12)
Vertetu salinti nuotraukas is interneto idetas, o ne paciu zmoniu fotografuotas, bet cia teisybes  nulis.
*

visas pašalinome.
kiek įtarimų kas turėjote, irgi tikrinom, analizavome originalus.

negi liko dar įtartinų?
astisius
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 12:12)
Vertetu salinti nuotraukas is interneto idetas, o ne paciu zmoniu fotografuotas, bet cia teisybes  nulis.
*

O kaip atrinkt , kurios pačių darytos, kurios pasiisavintos?
Pima reiktų pateikt akivaizdžius faktus, o tik po to kaltint.
Lau_rike
Na sita foto itarimu tikrai daug kelia.
Rhealife
Nu va uz mano balsuota gryba grazuoli pasalino sad.gif Be reikalo auore pakometavo, tikrai labai gaila sad.gif

O tada as turiu gal dar viena balsa tada? Nu reik pabandyti.
astisius
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 12:19)
*

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Tik įtarimus kelia. Pirma faktai, nes tikrai įžeist galima žmogų. Panašiai su manim buvo, tai tikrai įskaudino, bet jau praėjo, nes sulaukiau palaikymo ir sąžinė mano rami.
Todėl baikim įtarinėt, bus FAKTAS, bus ir IŠVADA ir PABAIGA
Rustė
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:19)
*

šitos nuotraukos originalą peržiūrėjom n kartų, jokių kabliukų neradome, kad galėtume įtarti, kad ji pasisavinta iš interneto.

šiaip nėra baisus dalykas jei ir po balsavimo paaiškėtų, kad nuotrauka "pasikolinta"
pašalintume ir tada,net jei būtų prizinė.
tik reikia įrodymų, kad tikria buvo taip, o ne kitaip.
Lau_rike
Na zinai kai ziuri i foto ir matai kad dekstope tokia kazkada turejai na gal truputi ir abydna pasidaro. Dabar kai yra powerpoint gali visas foto pakoreguoti.
Papildyta:
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 10, 12:23)
Nu va uz mano balsuota gryba grazuoli pasalino sad.gif Be reikalo auore pakometavo, tikrai labai gaila sad.gif

O tada as turiu gal dar viena balsa tada? Nu reik pabandyti.
*

Matai labai jau didele atgitacija buvo jog tas grazuolis Jonavoje auga lotuliukas.gif
bsgess
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:29)
Na zinai kai ziuri i foto ir matai kad dekstope tokia kazkada turejai na gal truputi ir abydna pasidaro. Dabar kai yra powerpoint gali visas foto pakoreguoti.

Ar butent sita foto turejai ir ji buvo instaliuota kompe kai ji pirkai, ar tik sios vietoves foto?

Manau, nevertetu pykti ant moderatoriu uz taisykliu laikymasi, as pykciau ant zmogaus kuris tu taisykliu nesilaike ir tave isdave. Nes zinot kur auga grybas, sutik, neuztenka gyventi Jonavoje, reikia ir foto autoriu pazinoti. Taisykles nedraudzia pranesti draugams, kad dalyvauji konkurse, bet draudzia bet koki VIESA komentara kas galetu itakoti konkurso rezultatus.
Papildyta:
QUOTE(astisius @ 2007 11 10, 11:16)
O kaip atrinkt , kurios pačių darytos, kurios pasiisavintos?
Pima reiktų pateikt akivaizdžius faktus, o tik po to kaltint.
*

Bet nuo itarimo viskas juk ir prasideda. Jei negalima itarineti, kaip galima rasti faktus? g.gif
Lau_rike
Ka i tai pasakysit prasom apsilankyti siam puslapiuki. http://www.sveikinimai.com/atvirukai/gamta...niniai/ruduo/3/ Atvirute su sia foto. g.gif
Rhealife
Ne nebeleido ir man daugiau balsuoti, nors ir pasalintas balsas. Kodel? g.gif

QUOTE(logika @ 2007 11 10, 09:29)
smile.gif manau tai,kad dalyvės pasisavina ne savas nuotraukas ,parodo,kad dalyvaujama dėl prizo  tongue.gif
*

O man isvis juokingas tas dalyvavimas del prizo. Man asmeniskai zymiai idomiau savo jegas ismeginti, ir paziureti ar mano pacios ideja ka nors irgi uzkabino, ar kam nors patiko. O kai pasisavini, ar ten su keliom bandai dalyvauti kad uz save prabalsuoti, arba kai draugams visiems apskelbi kad uz tave balsuotu, tai visiskai neidomu schmoll.gif Kaip tada ivertinsi ar tu gerai fotografuoji ar ne. Man zymiai idomiau kad mane anonimiskai vertina thumbup.gif
Tik gaila kad siam konkursui neturejau grazios nuotraukos, su lelka neisejo mums kadru saudyti si kart.
Lau_rike
As geriau jau patilesiu apie viska nes jau pyktis verda, matai kazkokia citata kazkam uzkliuvo o akivaizdziu faktu neranda. Uzteko tik google paieska uzsikrauti ir paieskoti.
astisius
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 12:37)
Ka i tai pasakysit prasom apsilankyti siam puslapiuki. http://www.sveikinimai.com/atvirukai/gamta...niniai/ruduo/3/ Atvirute su sia foto.  g.gif
*

doh.gif Nu va...... čia jau faktas. Manau tikrai bus pašalinta. Gėda būtų pasisavinusiam. Manau reiktų ir ateityje šiems autoriams uždraut dalyvaut foto konkursuose. Visuose.
bsgess
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:37)
Ka i tai pasakysit prasom apsilankyti siam puslapiuki. http://www.sveikinimai.com/atvirukai/gamta...niniai/ruduo/3/ Atvirute su sia foto.  g.gif
*

Tave pasalino ir kita dabar bandai pasalinti? Man atrodo tam puslapy galima siusti savo foto ir padaro virtualius atvirukus, juk ir nikas po apacia yra. Jei nesu teisi tai atsiprasau. Bet jei pagal autoriu galima atsekti dalyvio varda SM sistemoje, tai ji irgi bus pasalinta nes nurodei kieno schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(astisius @ 2007 11 10, 11:40)
doh.gif Nu va...... čia jau faktas. Manau tikrai bus pašalinta. Gėda pasisavinusiam. Manau reiktų ir ateityje šiems autoriams uždraut dalyvaut foto konkursuose. Visuose.
*

Na mergytes, a sjau nebesuprantu is kur pas jus tiek pykcio doh.gif Puslapis ne koks uzsienio ir pavarde autoriaus kazin, ar ne lietuviska. Manau tas pats autorius atsiunte foto i si konkursa ir tikrai savo. Jei ne tai bus isaiskinta wink.gif Bet jus irgi tik pamatet ir rekiat, jokio aiskinimosi, nors pacios zinot, kaip tai nemalonu blink.gif
Rhealife
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 10:29)
Papildyta:
Matai labai jau didele atgitacija buvo jog tas grazuolis Jonavoje auga    lotuliukas.gif
*

nu tikrai nemaciau as irgi jokios agitacijos, bet kadangi jau cia kose buvo uzvirta su visokiom nuotraukom, tai netgi toks viesas komentaras uzkliuvo. nu nepyk labai. nors ir abidna, vistiek zinai, kad tavo foto grazi labai.

matau dabar uzsikabinai ir kitas nori isanalizuoti. nu kazi ar nuo tokio kersto tau palengves, bet visitek idomu tikrai, kad kazkur tos foto dar dominuoja g.gif
Lau_rike
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 10, 12:41)
Tave pasalino ir kita dabar bandai pasalinti? Man atrodo tam puslapy galima siusti savo foto ir padaro virtualius atvirukus, juk ir nikas po apacia yra. Jei nesu teisi tai atsiprasau. Bet jei pagal autoriu galima atsekti dalyvio varda SM sistemoje, tai ji irgi bus pasalinta nes nurodei kieno schmoll.gif
*

Na taisyklese ir parasyta kad negali but niekur kitur paskelbta si foto. O as nieko nenoriu salinti as tik manau kad turi but teisybe.
Papildyta:
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 10, 12:44)
nu tikrai nemaciau as irgi jokios agitacijos, bet kadangi jau cia kose buvo uzvirta su visokiom nuotraukom, tai netgi toks viesas komentaras uzkliuvo. nu nepyk labai. nors ir abidna, vistiek zinai, kad tavo foto grazi labai.

matau dabar uzsikabinai ir kitas nori isanalizuoti. nu kazi ar nuo tokio kersto tau palengves, bet visitek idomu tikrai, kad kazkur tos foto dar dominuoja  g.gif
*

man pasidare paprasciausiai labai abydna uztai ir nusprendziau pasidairyte nete, ka dar cia idomaus rasiu, jai jau saziningai tai manau einam saziningai iki galo. Ar as neteisi?
bsgess
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:45)
Na taisyklese ir parasyta kad negali but niekur kitur paskelbta si foto. O as nieko nenoriu salinti as tik manau kad turi but teisybe.
*

Manau tada ja pasalins, bet kokiu atveju galima ir moderatorei i AZ parasyti. Pamaciau kaltinimus kurie dar neirodyti, o kad radai ir pasidalinai tai nieko blogo nematau mirksiukas.gif Tiesiog manau nereikia sakyti, kad ji "pasisavinta", nes gal ir ne o jei taisykliu vistiek neatitinka, manau moderatore imsis veiksmu.
Palaida Bala
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 12:37)
*

nu va, po šio atradimo ir aš pradėjau manyti, kad "gudruoles" reikėtų paviešinti. Jei neklystu, jau trys "netikros" nuotraukos šiame konkurse buvo atkastos? g.gif
Lau_rike
Nematau tikslo neafisuoti tu autoriu foto kurie pazeidzia taisykles. tegul visi mato kas cia darosi su tais konkursais.
bsgess
QUOTE(kuckutis @ 2007 11 10, 11:49)
nu va, po šio atradimo ir aš pradėjau manyti, kad "gudruoles" reikėtų paviešinti. Jei neklystu, jau trys "netikros" nuotraukos šiame konkurse buvo atkastos? g.gif
*

As ir manau reiktu ta viesinti pagal nika, jei taisykles pazeistos, SM turi teise neslepti ju, juk pats forumas taisykles kuria. Kiti skyreliai juodus sarasus turi rolleyes.gif Tik siuo atveju as dar nebuciau tikra, kad autore pasisavino nuotrauka. Gal nepaskaite taisykliu ir sudalyvavo su savo pacia ir cia, zinoma paga taisykles ta reikia atmesti, taciau kaltinti, kad tai tikrai ne jos darbas, yra per daug kai dar neaisku. Cia skirtingai nei tos, kas tikrai voge foto.
daluta
Na toks gražus fotokonkursas, o tokie fintai darosi doh.gif mad.gif Aš ir už tai, kad reiktų paviešinti "tokias fotografes" ir neleisti joms dalyvauti kituose konkrsuose. Koks čia pyktis? Čia visai be pykčio...O dėl to šaunaus grybo...autorė visai netyčia paminėjo...Bet juk tikrai logiška manyti, kad tai tavo foto, nes iš kurgi tu žinai tada kur tas grybukas fotografuotas?... mirksiukas.gif Nenusimink, aišku, kad pikta, bet tokios taisyklės. Ir dar...tos, kurios balsavo už tą nuotraukytę...turėtų, mano manymu, gauti teisę prabalsuoti už kitą nuotraukytę.
vvvvv
nu ir detektyvai siame konkurse lotuliukas.gif uzjauciu mamytes kurios laimes pirmas vietas... jauciu bus tiek knisama visur ar saziningai laimejo doh.gif ziauru, bet jauciu tiesa doh.gif
off topic
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 10, 12:44)
nu tikrai nemaciau as irgi jokios agitacijos
*

Negalima ne tik agituot, negalima pasisakyt, kad ji tavo (kad iki konkurso gali ji būtų anonimiška), kad iš principo ir buvo akivaizdu iš ano pasisakymo. Todėl ir buvo pašalinta. Nėr ko čia "virt"
MaršuA
Iš tikro negražiai šis konkursas vyksta... Nesuprantu, argi prizas vertas tiek, kad suterštum savo vardą??? Ir koks įdomumas laimėti, kai žinai, kad neteisingai laimėjai? doh.gif
off topic
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 12:47)
Ar as neteisi?
*

Gal gali pacituoti kokia konkrečiai taisyklė tai draudžia? Draudžiama tik supermamos portale.
Mano atsakymas - tokios taisyklės nėra, todėl šiuo klausimu esi neteisi smile.gif
Palaida Bala
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 10, 13:17)
nu ir detektyvai siame konkurse lotuliukas.gif uzjauciu mamytes kurios laimes pirmas vietas... jauciu bus tiek knisama visur ar saziningai laimejo  doh.gif ziauru, bet jauciu tiesa  doh.gif
*

jei laimėta bus sąžiningai, tai galės knistis kas norės, ir vistiek neprisiknis lotuliukas.gif
reikia ir sąžiningų žaidėjų, reikia melagių, reikia ir "knyslių" - kad būtų pusiausvyra tarp gėrio ir blogio lotuliukas.gif ir galų gale vistiek gėris laimi mirksiukas.gif
off topic
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 12:50)
Nematau tikslo neafisuoti tu autoriu foto kurie pazeidzia taisykles.  tegul visi mato kas cia darosi su tais konkursais.
*

Tavo nurodytu atveju žmogus pažeidžia taisykles tik jei pasisavino svetimą nuotrauką skelbtą internete. O jei tai yra jo paties nuotrauka kažkada patalpinta kitame portale, niekas jokių taisyklių nepažeidžia. Kai turėsi įrodymų, kad tai ne to žmogaus, tada ir kalbėk apie taisyklių pažeidimus...kol kas tai tik spėliojimai, kurie nebūtinai teisingi.
lucja
pagaliau isrinkau doh.gif smile.gif , nes labai sunku buvo apsispresti kai tiek zaviu nuotrauku ax.gif
vvvvv
QUOTE(kuckutis @ 2007 11 10, 12:32)
jei laimėta bus sąžiningai, tai galės knistis kas norės, ir vistiek neprisiknis lotuliukas.gif
*

tai dabar nesaziningai dalyvaujancios turbut meldziasi kad pirmu vietu nebeuzimtu lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.