Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auksaspalvis ruduo
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
zaneta19
toks pats kaip http://www.fotosodas.lt/details.php?gid=18...=&pid=39795
Papildyta:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=13912
Papildyta:
fotosode.lt
astisius
QUOTE(Rustė @ 2007 11 10, 18:01)
čia yra kitas konkursas, kuriame irgi kaip matau dalyvauja tos pačios nuotraukos kaip ir pas mus.
šita jau antra.
*

bigsmile.gif Aišku gi gali dalyvaut bet kur kituose tnklapiuose, svarbu, kad autorius tas pats. mirksiukas.gif
Ale ir išknisk tu man.... doh.gif
Lau_rike
QUOTE(Rustė @ 2007 11 10, 18:01)
čia yra kitas konkursas, kuriame irgi kaip matau dalyvauja tos pačios nuotraukos kaip ir pas mus.
šita jau antra.
*

Bet prie tos foto yra nurodytas autorius, kuris kaip matome yra ir musu narys, taigi jeigu jau gryba ismetet, sakydami kad issidve autorius, taigi manau kad si foto taip pat jau issidve, nes puikiai matyti kokio nario ta foto.

QUOTE(Aila @ 2007 11 10, 19:58)
Kaip aš pati nesusipratau doh.gif  doh.gif  doh.gif
Bet iš tiesų dėl juoko paieškojau ir vieną radau bigsmile.gif 
Gal labai nesupyks autorė (turbūt čia jos pačios darbas), vistik reklama mirksiukas.gif  čia
*

Kaip bebutu autorio ar ne ta nuotraukyte bet manau vertetu patikrint ir sita foto. Tegul laimi teisybe.
vvvvv
QUOTE(Aila @ 2007 11 10, 18:58)
Kaip aš pati nesusipratau doh.gif  doh.gif  doh.gif
Bet iš tiesų dėl juoko paieškojau ir vieną radau bigsmile.gif 
Gal labai nesupyks autorė (turbūt čia jos pačios darbas), vistik reklama mirksiukas.gif  čia
*

nu visa diena buvo juokinga, bet dabar jau daros nebejuokinga doh.gif
elge
QUOTE(astisius @ 2007 11 10, 17:09)
bigsmile.gif Aišku gi gali dalyvaut bet kur kituose tnklapiuose, svarbu, kad autorius tas pats.  mirksiukas.gif
Ale ir išknisk tu man.... doh.gif

O ką aš sakiau - jeigu kitos surado, gal ir man pasiseks? doh.gif Beprotybė...

QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 18:55)
Bet prie tos foto yra nurodytas  autorius, kuris kaip matome yra ir musu narys, taigi jeigu jau gryba ismetet, sakydami kad issidve autorius, taigi manau kad si foto taip pat jau issidve, nes puikiai matyti kokio nario ta foto.

Kai kuriem žmonėms tuos pačius dalykus tenka kartoti daugybę kartų rolleyes.gif
Jau daugybę kartų buvo pasakyta, kad kituose saituose dalyvauti nedraudžiama. Svarbu, kad nebūtų nuorodų į jį parašuose, kitose temose ir panašiai, ką būtų galima laikyti informacija apie dalyvavimą ar agitacija už savo nuotrauką.
Šiuo atveju bausti reiktų tuos, kurie knaisioja dėl azarto, vadinamo "teisybe" ir tą autorystę išduoda nepatikrinę, ar tai yra to paties autoriaus nuotrauka kitame saite, ar pasisavinta doh.gif Šiuo atveju tai buvo akivaizdu, net nikas autorės sutampa.
Be to, iš to saito nuotraukos nepasisavintum, nes ženklas užkaltas yra - tik originalą turėdamas gali SM jį pateikti doh.gif
Lau_rike
QUOTE(elge @ 2007 11 10, 20:17)

Šiuo atveju tai buvo akivaizdu, net nikas autorės sutampa.
Be to, iš to saito nuotraukos nepasisavintum, nes ženklas užkaltas yra - tik originalą turėdamas gali SM jį pateikti  doh.gif
*

Ta ir noriu paskyt kad nikas sutampa taigi puikiai galima suprast kuri foto yra butent to niko, o cia turi islikt visa tai paslaptyje iki konkurso galo.
vvvvv
jauv visai susipainiojau... doh.gif

o jeigu dalyvio nickas sutampa su kitame psl pateiktos nuotraukos nick'u tai ir ta foto salina???? unsure.gif nes kaip suprantu tai autoriaus paviesinimas doh.gif ir tai padaro ne jis o kiti doh.gif
elge
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 19:21)
Ta ir noriu paskyt kad nikas sutampa taigi puikiai galima suprast kuri foto yra butent to niko, o cia turi islikt visa tai paslaptyje iki konkurso galo.

doh.gif doh.gif doh.gif
Beviltiška schmoll.gif
O kas jos nuotrauką, dalyvaujančią kitame saite, kas nėra draudžiama, čia įkėlė? Ar pati autorė? ar buvo nuorodų į tą jos puslapį kur nors SM temose?
Kokia kalba tau reikia sakyti, kad pagaliau suprastum? doh.gif
Aš pasiduodu rolleyes.gif
off topic
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 20:21)
*

Nu tai ir baust tuos, kas išduoda. Nuotraukos autorius dėl to nieko nepadarė.
Lau_rike
QUOTE(elge @ 2007 11 10, 20:28)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
Beviltiška  schmoll.gif
O kas jos nuotrauką, dalyvaujančią kitame saite, kas nėra draudžiama, čia įkėlė? Ar pati autorė? ar buvo nuorodų į tą jos puslapį kur nors SM temose?
Kokia kalba tau reikia sakyti, kad pagaliau suprastum?  doh.gif
Aš pasiduodu  rolleyes.gif
*

Ta foto ne as ir ikeliau taip kad susilaikyk nuo komentaru, o as tik pasakiau kad taip yra isduotas jos nikas.
off topic
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 10, 20:25)
o jeigu dalyvio nickas sutampa su kitame psl pateiktos nuotraukos nick'u tai ir ta foto salina????  unsure.gif nes kaip suprantu tai autoriaus paviesinimas  doh.gif ir tai padaro ne jis o kiti  doh.gif
*

vvvvv, nešalina gi jei pats autorius to nepaviešina. Prie ko čia baust žmogų jei jis pats nenusikalsta? Net su ta pačia nuotrauka kažkada dalyvavusia čia konkurse dalyvauti leidžiama (išskyrus jei ji buvo užėmus prizinę vietą). Baudžiami kas pažeidžia taisykles, tai jei žmogus to nedaro, kuo jis čia dėtas...

QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 20:30)
Ta foto ne as ir ikeliau
*

o kas tave kaltina? laugh.gif
vvvvv
QUOTE(off topic @ 2007 11 10, 19:34)
vvvvv, nešalina gi jei pats autorius to nepaviešina. Prie ko čia baust žmogų jei jis pats nenusikalsta?  Net su ta pačia nuotrauka kažkada dalyvavusia čia konkurse dalyvauti leidžiama (išskyrus jei ji buvo užėmus prizinę vietą). Baudžiami kas pažeidžia taisykles, tai jei žmogus to nedaro, kuo jis čia dėtas...
o kas tave kaltina? laugh.gif
*

aaaa.... nu tai gerai karsta.gif o tai jau pagailo dalyviu, kuriuos cia taip puola doh.gif

gerai, kad mano foto neidomi lotuliukas.gif niekas atitikmes neiesko lotuliukas.gif
elge
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 19:30)
Ta foto ne as ir ikeliau taip  kad susilaikyk nuo komentaru, o as tik pasakiau kad taip yra isduotas jos nikas.

Dar kartą, ramiai.

1. Padarei klaidą - norom nenorom išsidavei, kuri nuotrauka yra tavo, ir ji, deja, buvo pašalinta. Labai skaudu, žinoma, bet niekas kitas dėl to nekaltas. Apie savo nuotrauką nei gerai nei blogai konkursui bevykstant negalima sakyti nė žodžio, kad neišsiduotum. Tai prisiimk atsakomybę už savo klaidas ir nustok kerštauti.

2. Kituose saituose dalyvauti nedraudžiama. Pati moderatorė matė tas nuotraukas tame kitame konkurse. Jeigu nėra įrodymų, kad tų nuotraukų autorės kur nors apie tai skelbė ar agitavo, jos yra visiškai nekaltos.

3. Man rodos jau ankstesniame konkurse po panašaus incidento, kai buvo atskleista vienos nuotraukos autorystė, buvo nutarta tokias "teisybės" ieškotojas bausti, nes taip nukenčia visiškai nekalti autoriai. Minėtame konkurse ta nuotrauka dalyvavo iki pabaigos, nors jos autorystė buvo nesąžiningai atskleista.

Viskas. Daugiau nebeturiu ką pasakyti 4u.gif
Fedes
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 10, 20:25)
jauv visai susipainiojau...  doh.gif

o jeigu dalyvio nickas sutampa su kitame psl pateiktos nuotraukos nick'u tai ir ta foto salina????  unsure.gif nes kaip suprantu tai autoriaus paviesinimas  doh.gif ir tai padaro ne jis o kiti  doh.gif
*

po paskutinio konkurso, už tokius paviešinimus, berods, žadėjo bausti, bandžiau surasti taisyklėse, bet taip deja ir neradau...

ir buvo aiškiai moderatorių parašyta - jei yra įtarimų, rašykit siųskit visus įtarinėjimus ir linkus tiesiogiai moderatorei, o ne viešinkit forume ir išdavinėkit kur kieno foto.

patarčiau atsižvelgti į tai Lau_rike, nes už kitų dalyvių išdavinėjimą turbūt jau bus griežtesnė nuobauda, nei pašalinimas iš konkurso...
bsgess
QUOTE(elge @ 2007 11 10, 19:17)
Šiuo atveju bausti reiktų tuos, kurie knaisioja dėl azarto, vadinamo "teisybe" ir tą autorystę išduoda nepatikrinę, ar tai yra to paties autoriaus nuotrauka kitame saite, ar pasisavinta  doh.gif  Šiuo atveju tai buvo akivaizdu, net nikas autorės sutampa.

drinks_cheers.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 10, 19:36)
gerai, kad mano foto neidomi  lotuliukas.gif niekas atitikmes neiesko  lotuliukas.gif
*

Mes laimesim thumbup.gif lotuliukas.gif Tik kad neidetu musu foto i koki kita puslapi, o paskui parodys kaip pasisavinta karsta.gif

QUOTE(logika @ 2007 11 10, 20:25)
jaučiu daugiau nebus konkursų,kur nuotraukose ne žmonės  schmoll.gif
*

Tai tik savo vaikus galimes fotografuoti ir save? Dar per webkamera pries patvirtinant moderatorems reiks parodyt lotuliukas.gif
Noelle
kaip man patinka "rudens melancholija"... smile.gif
Board
Moderatoriai gali išrašyt kelionę bet kuriam dalyviui, net ir nedalyvaujančiam fotokonkurse, į "Maldyvus" (kodinis pavadinimas).
Tai yra kelionė į vieną pusę: iš mūsų forumo į maldyvus, atgal niekas bilieto neduoda hihihi.gif t.y. į forumą sugrįžt jau nelabai pavyks smile.gif
Jeigu yra norinčių, prašome kreiptis į s-moderatorius arba į mane per až.

Kas dėl šio fotokonkurso. Ištikrųjų blogiausia šiuo atveju yra tai, kad viešai pareikšdami nepagrįstus įtarimus, padarote tik blogiau tai nuotraukai, nes ji jau gali prarasti kelis balsus, kurie dažnai būna lemiami.
Va kaip ir nuotrauka su kriokliais. Labai graži nuotrauka, sodrios spalvos, bet va linksniavo ją per kelis puslapius kaip kopiją ar pasisavintą foto ir ta nuotrauka (esu tuo garantuota) prarado nevieną balsą. Nors nuotrauka yra originali, pačios autorės daryta.
Gaziulka
QUOTE(Desiree @ 2007 11 10, 22:12)
kaip man patinka "rudens melancholija"...  smile.gif
*

o as ja issididinau tik tada, kai tai parasei. is tiesu, verta demesio - gaila tik kad maziuke nelabai ziurisi unsure.gif
Noelle
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 10, 21:42)
o as ja issididinau tik tada, kai tai parasei. is tiesu, verta demesio  - gaila tik kad maziuke nelabai ziurisi unsure.gif
*

Man tai ji pati pati paciausia.
Masako
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14060
as irgi neatsiziuriu i sita rolleyes.gif pati artimiausia dusiai turbut..

dar atidaviau balsa uz sita:

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14087
(mielai atsidurciau tam laively wub.gif )

ir ta:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14077
tokia ramybe, optimizmu, sviesiu rytojum dvelkia kazkodel smile.gif Toki anksciau matydavau Vilniu (tik nzn, ar cia jis biggrin.gif )
Ramunita
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 19:30)
Ta foto ne as ir ikeliau taip  kad susilaikyk nuo komentaru, o as tik pasakiau kad taip yra isduotas jos nikas.
*

reikėjo geriau įsiskaityti į taisykles,ir nebūtum čia sukelus bangų ir briedų prirašius
astisius
QUOTE(justina20 @ 2007 11 10, 17:01)

o tai sia foto tikrai inete maciau kazkur, vat nepamenu ur, labai jau mamyta ar as atviruka kai siunciau elektroniniu, na vienzo nepamenu bet matyta
*

Nežinau, bet man jau kantrybė baigiasi nuo justinos 20 komentarų....... kaži kur ir kaži ką mačiau, bet tikrai mačiau???????????? nepamenu..................... nu tikrai mačiau................. nepamenu, bet matyta..............
trūksta žodžių........ tai gal matei konkurse SM? Bet jau nepameni?
Užkniso juodai tas knaisiojimas. taip pritariu, tam, kur pateikiami konkretūs faktai, kad nuotrauka svetimo, bet su tais pamąstymais, šmeižimais ne į temą..... BAIKIT VIENĄ KARTĄ. Prieš rašydamos tokias nesąmones, prieš juodindami žmones KARTŲ PAGLVOKIT< O TADA KIRPKIT, arba nors mintyse suskaičiuokit iki 10 . GANA cool.gif cool.gif
Gaziulka
QUOTE(Masako @ 2007 11 10, 23:13)

dar atidaviau balsa uz sita:

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=14087
(mielai atsidurciau tam laively wub.gif )

*

o bigsmile.gif maniau, kad sita bus visai marginaline foto, is dalies del to uz ja ir balsavau (is didesnes dalies patinka ji man, tokia mano nuotaika), o pasirodo, yra ir daugiau uz ja balsuojanciu drinks_cheers.gif

user posted image - dar sitie vabaliukai mano balso sulauke. Pati nuotrauka gal ir neispudinga, bet jau labai mielai ri siltai jie man ten susispaude, ir pavadinimas i tema mirksiukas.gif
Chanson
QUOTE(zaneta19 @ 2007 11 10, 17:55)

jūs geriau į savo parašą pasižiūrėkit
Gulia
Dar viena nuotrauka pasalino verysad.gif
Nerytė
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2007 11 10, 19:46)
užuojauta moderatoriams ir ne tik  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ...man jau seniai kantrybė būtų trūkus
*

acha, vargses, del kiekvieno itarinejimo kiek darbo turi, viska patikrinti, isanalizuoti doh.gif

QUOTE(logika @ 2007 11 10, 20:25)
jaučiu daugiau nebus konkursų,kur nuotraukose ne žmonės  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif tikrai, kai nera zmoniu labai daug diskusiju kyla, o gal pasisavinta doh.gif

QUOTE(Auges @ 2007 11 10, 22:37)
Kas dėl šio fotokonkurso. Ištikrųjų blogiausia šiuo atveju yra tai, kad viešai pareikšdami nepagrįstus įtarimus, padarote tik blogiau tai nuotraukai, nes ji jau gali prarasti kelis balsus, kurie dažnai būna lemiami.
Va kaip ir nuotrauka su kriokliais. Labai graži nuotrauka, sodrios spalvos, bet va linksniavo ją per kelis puslapius kaip kopiją ar pasisavintą foto ir ta nuotrauka (esu tuo garantuota) prarado nevieną balsą. Nors nuotrauka yra originali, pačios autorės daryta.
*

drinks_cheers.gif vat buten, tokie nepagristi kaltinimai atima sana dalyvauti konkurse, kaip lygiaverciam nariui... vis tik kai kurios forumietes susilaiko nuo balavimo uz tokia nuotrauka, kuri susilaukia tokiu negatyviu nuomoniu

na jau nedaug liko laukti ir suzinosim nugaletoja, baigsis agitazai, sekiai iseis atostogu biggrin.gif
Valetta
atidaviau balsus ir as rolleyes.gif
user posted image user posted image user posted image pasakiskas ruduo rolleyes.gif
Rustė
Labas rytas,

i 
Ištryniau didelę dalį bereikalingų diskusijų apie nieką, nepagrįstų įtarinėjimų ir kalbų

Dėkoju už užuojautas, ką padarysi, darbas tokis triniti.gif
Padarėte jūs čia man dovaną gimtadieniui (8d. buvo) su ta "Raganų medžiokle"
Tikiuosiu jau visas nuotraukas patikrinom, ir daugiau nebus nepagrįstų kaltinimų.
Jei kas visgi abejojate, prašau rašyti man AŽ,o jei pasitvirtintų, tada jau ir viešai. Pagalvokite kaip jaustis autorei, kuri pati padarė nuotrauką,o yra skalpuojama kaip nusikaltėle. Suprasčiau mašinas čia dovanotume, va tada vertėtų draskytis, o čia...

Pasidžiaukime gražiom nuotraukom, juolab, kad iškritus sniegui vis to griožio jau nebeliko hihihi.gif
namnam
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:37)
Ka i tai pasakysit prasom apsilankyti siam puslapiuki. http://www.sveikinimai.com/atvirukai/gamta...niniai/ruduo/3/ Atvirute su sia foto.  g.gif
*

nenorėjau daugiau kišt savo "trigrašio", bet ji taip AKIVAIZDŽIAI matėsi, kad vogta, kad doh.gif doh.gif !!! Juk vien iš spalvinės gamos matosi, kad daryta ne šiaip su muiline....

Ir dar idomu, kaip ten su kriokliu "Ruduo"...prieš keletą metu turėjau kompe tokį screesaver'į....su daug gražių vaizdų...ir būtent su ta nuotraukėle biggrin.gif Gaila, negaliu nieko įrodyt, nes kompas pakeistas biggrin.gif
Nerytė
QUOTE(Rustė @ 2007 11 11, 10:58)
Dėkoju už užuojautas, ką padarysi, darbas tokis triniti.gif
Padarėte jūs čia man dovaną gimtadieniui (8d. buvo) su ta "Raganų medžiokle"
Tikiuosiu jau visas nuotraukas patikrinom, ir daugiau nebus nepagrįstų kaltinimų.
Jei kas visgi abejojate, prašau rašyti man AŽ,o jei pasitvirtintų, tada jau ir viešai. Pagalvokite kaip jaustis autorei, kuri pati padarė nuotrauką,o yra skalpuojama kaip nusikaltėle. Suprasčiau mašinas čia dovanotume, va tada vertėtų draskytis, o čia...

Pasidžiaukime gražiom nuotraukom, juolab, kad iškritus sniegui vis to griožio jau nebeliko hihihi.gif
*

Su praejusiu 4u.gif

Labai teisingas poziuris

QUOTE(namnam @ 2007 11 11, 12:24)
nenorėjau daugiau kišt savo "trigrašio", bet ji taip AKIVAIZDŽIAI matėsi, kad vogta, kad  doh.gif  doh.gif  !!! Juk vien iš spalvinės gamos matosi, kad daryta ne šiaip su muiline....
*

o tu manai, kad visos nuotraukos gali buti daromos tik su muilinem ir supermamos neturi profesiionaliu aparatu? g.gif ar fotoshopo spalvom paryskinti unsure.gif
Papildyta:
Ir dar idomu, kaip ten su kriokliu "Ruduo"...prieš keletą metu turėjau kompe tokį screesaver'į....su daug gražių vaizdų...ir būtent su ta nuotraukėle  biggrin.gif Gaila, negaliu nieko įrodyt, nes kompas pakeistas biggrin.gif
*

doh.gif taigi Ruste sake, kad itarinejimus rasyti i AZ
bsgess
nenorėjau daugiau kišt savo "trigrašio", bet ji taip AKIVAIZDŽIAI matėsi, kad vogta, kad  doh.gif  doh.gif  !!! Juk vien iš spalvinės gamos matosi, kad daryta ne šiaip su muiline....

Ir dar idomu, kaip ten su kriokliu "Ruduo"...prieš keletą metu turėjau kompe tokį screesaver'į....su daug gražių vaizdų...ir būtent su ta nuotraukėle  biggrin.gif Gaila, negaliu nieko įrodyt, nes kompas pakeistas biggrin.gif
*

Ziuriu daug kas raso o neskaito visos temos, be tik pasisakyti bigsmile.gif

Del geltono medzio juk jau buvo rasyta, kad idejusi ta nuotrauka gavo ja is pazistamo, todel is konkurso paprase isimti (prisipazino nedariusi pati). Aisku tai netiko pagal taisykles ir dalyvauti negalejo, bet jei kazka gauni tai ne vogimas schmoll.gif

Del krioklio irgi jau buvo diskutuota. Uzsklandoje as maciau ta pati kriokli, bet nuotraukyte ne ta pacia diena daryta - matosi is medziu, ruko. Visai gali buti, kad autore ta pacia vieta aplanke, beje ir moderatore rase, kad buvo atsiustas originalas, tad manau nereikia garantuotai vel is naujo kaltinti "vagimu".
Nerytė
rimtai kai kurios neskaito temos, nes vel ta pati per ta pati diskutuojam ir vel moderatoriams uzkrausim darbo (trinti betikslias zinutes) doh.gif
MaršuA
Bandau spėti laimėtojus smile.gif Mano nuomone pirmasis trejetukas bus toks:
jungle
Oho, kokia drąsi kritika apie kitų pasisakymus--neskaito temos, be tik pasisakyt... O apie savo pasisakymus nepagalvojot??? Ar čia įsijautimas į visagalių senbūvių vaidmenį lotuliukas.gif
bsgess
QUOTE(jungle @ 2007 11 11, 16:23)
Oho, kokia drąsi kritika apie kitų pasisakymus--neskaito temos, be tik pasisakyt... O apie savo pasisakymus nepagalvojot??? Ar čia įsijautimas į visagalių senbūvių vaidmenį  lotuliukas.gif
*

Nesupratau? Prie ko cia senbuves ar ne, uztenka atsiverst pirma konkurso tema, ten TOS PACIOS foto aptartos kaip vogtos ir jau zinomi tyrimo rezultatai. O cia tyrimas atidaromas is pradziu nes tingeta atsiversti vakarykstes diskusijos lotuliukas.gif
Nerytė
QUOTE(marsua @ 2007 11 11, 15:36)
Bandau spėti laimėtojus  smile.gif  Mano nuomone pirmasis trejetukas bus toks:
*

o as nedristu spelioti laimetoju cool.gif tiek zmoniu, kad neimanoma nuspeti... jei balsuotu tik tos supermamos, kurios cia sitoj temelej diskutuoja tai tada gal sudaryciua trejetuka, bet dabar, kai gali balsuoti (ir balsuoja biggrin.gif ) visas forumas tai rezultatai gali buti nenuspejami ax.gif
off topic
QUOTE(namnam @ 2007 11 11, 13:24)
*

Man įdomu kitas dalykas; jūs skaityti mokate? Ir dar kitas - minčių be reikalo užpuldinėjamo žmogaus atsiprašyti nekyla? Turiit įrodymų tai rodykit juos, o ne pilkit čia viską kas kam "pasirodo", nes tais savo "pasirodymais" kenkiate.

QUOTE(Auges @ 2007 11 10, 23:37)
*

Dabar dėl šito kas čia parašyta. Atsiprašau iš ko atsiimu savo balsiuką, bet perskaičius namnam komentarą su įtarinėjimu vėl apie tai kas jau buvo aišku, nusprendžiau pakeisti savo balsavimo rezultatus (t.y. iš vienos nekaltintos nuotraukos savo balsą atsiimti (tikrai labai gaila) ir atiduoti kriokliams. Nežinau kiek balsų ji prarado dėl įtarinėjimų, bet maniškį gaus būtent dėl jų (taip ir todėl, kad įspūdinga, bet lemiamas rodiklis pakeisti rezultatus šįkart įtarinėjimų perviršis. Vertinkit kaip norit.
domeluka
Oho...kokie če grožiai! net akys raibsta nuo rudenėlio spalvų
Gitatuka
4u.gif Pati konkurse nedalyvauju, bet balsus butinai atiduosiu...tik niekaip dar neissirenku triju man graziausiu:unsure:
hierjolka
na as jau tai prabalsavau.gaila,kad tik tris balsus galima atduoti.,maciau ir daugiau kam norejau duoti balsa.
grange
user posted image

kai pasibaigs konkursas, šitos nuotraukos autorės noriu paprašyt, kad pasakytų vietą kur paveikslavo ax.gif graži vieta, ir primena kitą tokią vietą, dabar įdomu ar tą turiu omeny ar ne.
Blakstienake
Tikrai daug labai graziu nuotrauku. Tik gaila kad naujokams negalima balsuot sad.gif
grange
QUOTE(Blakstienake @ 2007 11 13, 12:55)
Tikrai daug labai graziu nuotrauku. Tik gaila kad naujokams negalima balsuot sad.gif
*

parasyk dar 15 zinuciu ir galesi 4u.gif
awiux
gražios foto,tik kitos jau laabai gražiai patobulintos photoshopais ir etc cool.gif ...
Board
QUOTE(awiux @ 2007 11 13, 14:33)
gražios foto,tik kitos jau laabai gražiai patobulintos photoshopais ir etc  cool.gif ...
*

Kurios konkrečiai?
Su nuoroda į foto ir nurodymais kas būtent buvo "patobulinta"
Pageidautina į až man arba Rustei.
Tomy
Aš dar norėčiau pasisakyti, kol tema nesibaigė smile.gif

Tai va, labai smagi man asmeniškai va šita nuotraukytė. O žinot kodėl? Ogi dabar mano namuose karaliauja Šrekas ir aš laaabai dažnai priverstinai jį žiūriu. O ten yra toks epizodas, tai šrekienė susuka ant tokių šakų voratinklį ir ten prigaudo šrekui vabalukų hihihi.gif ir paduoda kaip cukraus vatą. Nu toc toc kaip šitoj fotkėj.

Nu aš čia gal ne į temą, a g.gif Ale man labai smagi foto wink.gif

user posted image
Likka
QUOTE(awiux @ 2007 11 13, 16:33)
gražios foto,tik kitos jau laabai gražiai patobulintos photoshopais ir etc  cool.gif ...
*

Aš irgi už tikras nuotraukas, o ne dirbtinas spalvas... Natūralus grožis veža thumbup.gif
grange
QUOTE(Jolanteled @ 2007 11 14, 12:52)
Aš irgi už tikras nuotraukas, o ne dirbtinas spalvas... Natūralus grožis veža  thumbup.gif
*

tai jūs duokit su konkrečiais pvz. juk prašė moderatorė, o ne šiaip...

man tai asmeniškai šita foto atrodo labai nenatūraliai, bet nesakau, kad ji netikra ar pasiskolinta , tieisog per daug paryškintos, pasodrintos spalvos, ir nėra graži foto, gal kam ji ir labai patiko. jau daug geriau manau atrodytų kaip buvo nupaveiksluota natūraliai, be jokių koregavimų 4u.gif
user posted image
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.