Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darželis "Rudnosiukas"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
ab8
4u.gif Labas mielosios.Cia dag darzeliu aprasytu,bet i kury mes ketinam keliauti nera jokios informacijos.tailabai prasom pasidalinti s avo ziniomis apie Rudnosiuka.
ab8
na nejau savo leliuku niekas nevedet i si darzeli?
g.gif
redži
QUOTE(ab8 @ 2007 10 31, 12:54)
na nejau savo leliuku niekas nevedet i si darzeli?
g.gif
*

vedžiau savo mažių,tas buvo prieš metus,ilgokai jį lankė,labai patenkinta buvau.Darželis mažas,tik kelios grupės,visi ten kaip viena didelė šeima,maniškis adaptavosi labai greitai.Smagu buvo girdėt,kaip juos šaukdavo:"pav. stirniukai"-į grupę".Šiaip jau,darželis gan "biednas",jokios prabangos,bet nuoširdumo-tikrai daug,svarbiausia,kad mano vaikui ten patiko,jis ir dabar sako-"Rudnosiukyje"buvo geriausia.
P.S.Kažko tai negirdėjai,kad ten lošelinė grupė yra,susitarus-gal ir priimtų nuo kokiu 2,5m.,bet mažesnį-tikrai neims...,gal kas nors nuo pernai pasikeitė?
ab8
QUOTE(redži @ 2007 11 15, 11:02)
vedžiau savo mažių,tas buvo prieš metus,ilgokai jį lankė,labai patenkinta buvau.Darželis mažas,tik kelios grupės,visi ten kaip viena didelė šeima,maniškis adaptavosi labai greitai.Smagu buvo girdėt,kaip juos šaukdavo:"pav. stirniukai"-į grupę".Šiaip jau,darželis gan "biednas",jokios prabangos,bet nuoširdumo-tikrai daug,svarbiausia,kad mano vaikui ten patiko,jis ir dabar sako-"Rudnosiukyje"buvo geriausia.
P.S.Kažko tai negirdėjai,kad ten lošelinė grupė yra,susitarus-gal ir priimtų nuo kokiu 2,5m.,bet mažesnį-tikrai neims...,gal kas nors nuo pernai pasikeitė?
*

aciu uz informacija.jau galvojau kad niekas nieko nezino.mes pradejom lankyt nuo 2,5m.bet pastebejau kat grupej dar mazesniu yra.keles pirmas ispudis neblogas susidare.
bamas2
Musu dukryte tap pat lanko rudnosiuka, mes pradejome eiti nuo 2 m., net ne nuo dveju, nes ta savaite kai pradejom lankyt kaip tik buvo jos gimtadienis. Musu mergaitei nuo pirmos dienos ten patiko, kad namo tekdavo vestis su asaromis. Labai geros aukletojos, neturime jokiu nusiskundimu. biggrin.gif
evaj
Labai smagu kad grazus atsiliepimai . Kaip tik sendien buvom nueje i Sileli tai akivaizdus skirtukas , tvoros isvartytos pro kur nori pro ten eik. O sis nors isorini vaizda turi . Kelis kart buvom nueje , tai dar reik atsiklaust ar galima uzeit. nezinau man tai patinka . Ne taip kad kur nori ten eik. O jai dar is vidaus atsiliepimai tokie tai thumbup.gif
evaj
Na va nuo Rugsejo 1 ir mes lankysime si darzeli biggrin.gif Bet as tokia isiziojus ir nepaklausiau nuo kada iki kada jis dirba doh.gif tiesiok apiejau visus darzelius petrasiunuose ir su intuziazmu gryzau i sita. Taip darbo valandu ir nelaklausiau, gal kas pasidalins info?
badabum
Mano zuikute lanko shi darzeli, istiesu didelis pliusas yra saugumas ir tarsi dideles sheimos artumas smile.gif, o dirbama nuo 7 iki 19val, plius ir vasara jie dirba. Aukletojos taip pat labai malonios moterys, graziai bendrauja ir rupinasi. Yra ir savu minusu, t.y. neturi atskiros sporto sales.
Gritė
Sveikos mamytes smile.gif
Renkames darziuka Petrasiunuose. Butu idomu suzinoti, kaip dabar laikosi "Rudnosiukas" smile.gif
lalabas
Na kaip ir visur yra trukumu yra minusu biggrin.gif
Kai rinkomies darzeli apsilankiau visuose esancuose pertrasukuise, rinkomies si del to kad arciauses, ten i tolesnius kai reik ryte papult tai sako buna visaip, jai peskom ir oras toks kaip dabar tai tas ejimas prailksta, o jai su masina tai tai daznai buna kamciai. Mazesnis vaiku kolektyvas lyginant su kitais , todel aukletojos visus pazysta. Labai didelis pliusas tas uzdaras kiemas , ko kituose darzeluose pasigedau . Is minusu galeciau pamineti tai, kad nera sporto sakles, sales ir miega grupese, bet is kitos puses jie ten visai su tuo puikiai tvarkosi .
O seip tai ne nuo darzelio priklauso o manau nuo aukletoju , ir to ko is ju zmogus tikisi. Lankom jau antri metai ir maciau visokiu situaciju , kazkaip vis papuolu ant ju biggrin.gif Is aplinkiniu maciau visokiu darzeliu bet sito tikrai negaliu peikti. Asmeniskai mum tinka patinka ir einame su noru (aisku buvo visko) biggrin.gif
Gritė

Dar norečiau paklausti msmyčių, vedančių savo vaikučius i Rudnosiuka: kaip ten uzimtumas, lavinimas? Buna, kad vienos mamos pasakoja kaip vaikučiai daržiukuose vis vaidina, dirba darbelius, ismoksta eilerasciu, dainelių, o buna, kad sako, jog tik tiek darželio nauda, kad priziuretas per diena ir tiek. Būtų idomu sužinoti kaip čia ax.gif
mabi
mes kaip ir bandom i ji eiti. na tikrai skurdus darzelis viduje verysad.gif . net nezinau, ar labai noriu vesti vaika, bet tikriausiai eisim, nes bandem eiti i "Sileli", tai labai nesiseke. paklausiau ar vyksta muzikines pamokeles, tai aukletoja sake, kad vyksta, bet dabar vyresni vaikai ruosiasi sventei, tai tie uzsiemimai susimaise g.gif , tai kaip sakant, as jos ir nelabai supratau. kitas dalykas, kuris man labai nepatiko, kad mazi vaikai su vyresniais vienoje grupeje, nes tuos vyresnius, nuo rugsejo perkels jau i paruosiamaja grupe. na net pati nezinau ar leisti i sita darzeli, ar ne g.gif
lalabas
Na taip darzeli yra keturios grupes , kiekvienais metais viena iseina ir i ja renkami nauji vakuciai , taip didzuosius pakeicia maziukai.
Na kaip ir sakiau , vienai mamaytei gali tai pasirodyti pliusas kitai minusas. As manau kad tai gerai, ateinanciam vaikuciuj maziau streso ir daugiau demesio , nes tie didieji jau gali pasirupinti savimi, ir rodo pavyzdi maziesiams(na aisku to pvz buna visokio blush2.gif )O jai sueitu visi su dudom , pati atsimenu kai pradejau savaja vest, vieni vaikuciai eina noriai, kiti siena apsikabine visa diena praverkia, o tie maziukai pasiziuri ir labai greit susigraudina, jau kita diena ziurek ir kitas verkia.Cia kaip jau teveliai paziures i situs dalykus kam bus +/-
O del uzsiemimu , tai beveik kasdien daro po darbeli, maciau sportuojancius, maciau vaidinancius, kas liecia eilerasciu , tai priklauso nuo kiekvieno vaiko individualia, buvo laikas kad maniau kad nieko ten nemoko , bet paskutiniu metu kad pratruko mano mergina ir tokiais ilgais ir dainom biggrin.gif Buna temos kas kiek laiko keiciasi, buvo tema apie Lietuva ismoko velevos spalvas , buvo tema gatve, ismoko sviesafora , dar ir mum paaiskina.
Maciau teveli kuris is vis niekuo nepatenkintas , kiek as ji matau tiek jis su pretenzijom, mane tik juokas ima , tokiem teveliam kogero nieks netinka. biggrin.gif

Na manau teveliai nuo jusu paciu poziurio ir poreikiu priklauso
mabi
na, o man kuo toliau, tuo labiau patinka sis darzelis, ypac todel, kad turiu su kuo palyginti tongue.gif . aukletojos labai patinka, neleidzia, kad vaikai verktu, o naujai atejusiu vaiku mamu nevaro is grupes, kad vaikas "greiciau priprastu". todel vaikai noriau eina i darzeli thumbup.gif
rrine
Patys geriausi atsiliepimai apie visą darželio bendruomenę, nuo virėjų iki direktorės, džiaugiuosi , kad mano vaikai lanko būtent šį darželį thumbup.gif
Medameda
Abu savao vaikiukus leidau į šį darželį ir esu labai patenkinta. Bendruomenė draugiška, maža, visi vieni kitus pažįsta, bendrauja. Jokių didžiulių rinkliavų, kaip kitose įstaigose. Žodžiu, rekomenduoju 4u.gif
ab8
mano vaikuciai nuo rudens eis i si darzeli stirniuku ir voveriuku grupes gal galit apie siu grupiu aukletojas kokiu atsiliepimu parasyti
Edikal
QUOTE(ab8 @ 2011 07 26, 15:42)
mano vaikuciai nuo rudens eis i si darzeli stirniuku ir voveriuku grupes gal galit apie siu grupiu aukletojas kokiu atsiliepimu parasyti
*

Sveiki,
nuo pavasario bandėm eiti į stirniukų grupę, kadangi maniškis buvo pats jauniausias grupėje, tai su juo vaikai nežaidė, nes buvo beveik visi vaikai 5-6metų. Nuo rudens bus daugiau mažiukų, tai tikimės bus geriau.
Vaikas ėjo noriai, bet... Smulkmenų geriau nekomentuosiu.
Apie auklėtoją ir aš norėčiau sužinoti nuomonių, nes kol kas aš "be nuomonės".
Parašykit mamytės, prašau.
mabi
jei neklystu, viena mama sake, jog voveriuku grupeje yra viena aukletoja, kurios vaikai nelabai megsta, bet negarantuoju, jog tai tikrai sita grupe. tiksliau - paruosiamojoje yra sita aukletoja.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.