gintale
2007 07 03, 14:41
Sveikos, Tik dabar gavau proga jums parasyti gera dalyka - gal kam pravers - pries pora savaiciu asiklijavome langus plevele (3M) nuo saules kaitros. Fantastika! Pas mus buvo stogo langu miegamuosiuose, tai dabar galim drybsoti kiek norim ir saulute musu nebeisvaro is lovos  Ir pirmam aukste dar uzsiklijavom kur vitrinos. Tai ten dejom tokia specialia kur is lauko nesimato ir tuo paciu neprikaitina. Pagaliau galim sedeti prie lango ir nereikia uzuolaidu uztraukineti. Negaliu atsiziaugti!!! Super Zodziu, naujos technojogijos zygiuoja pirmyn! Jei ka, galiu rekomenduoti - labai malonus žmonės buvo ir tie kurie klijavo ir pats vadovas
Labai idomu ir mane tuo sudominai labai.Gal gali plačiau parašyti,jus pirkot ar užsisakėt tą plėvelę,jei užsisakėt tai gal gali tos firmos kordinates parašyti,ar labai brangiai tas malonumas kainuoja?
gintale
2007 07 04, 07:49
QUOTE(zavin @ 2007 07 03, 22:52) Labai idomu ir mane tuo sudominai labai.Gal gali plačiau parašyti,jus pirkot ar užsisakėt tą plėvelę,jei užsisakėt tai gal gali tos firmos kordinates parašyti,ar labai brangiai tas malonumas kainuoja? 2ProS - profesionalus sprendimai ir servesas - kazkas panasaus. Jie net garantiją israsė, kad nenusilups, nesuplys, nesusirauksles ir t.t. man regis 10 metų. Dar sake, kad ji veikia kaip apsauginė - na, jei stiklas dūžtų, tai jis neprikris ant zemės, o taip ir lieka ant tos plėvelės. Man tai svarbu, nes kai mazoji duodas, tai...  dar UV nepraleidzia, tai ir sienos ir baldai nebuks (mes naujakuriai tai zinai kaip pradzioje - viska labai saugom  ) beje, ir telikas dabar nebeatsispindi. Ta prasme galim statyti pries langa kaip ir buvom planave. Ten koks 100 rusiu, na, gal 50  tai tu pasiskambink ir jie tau parodys ta efekta, pavyzdzius... Yra kur is lauko nesimato nieko, yra ir kur matosi viskas kiaurai ir net pacios pleveles nesimato. Ta prasme ji skaidri. O visos jos vienodai gerai saugo nuo saules kaitros. Pav. kur stoglangiai mes klijavom pacia paprasta, o jau kur virtinos - tai, kad is lauko nesimatytu vakare. Ir i vonia pirmam aukste Del kainos tai ten reikia skambinti ir klausti. Mano vyras mokejo, tai as net nezinau kiek visa suma gavosi. Gal 150 uz kvadrata. Nezinau tiksliai. Bet ne daugiau. As tik kai suzinojau kad taip galima, nieko daugiau ir nebenorejau - nei roletu, nei zaliuziu, nieko. Paziurejau, kad kaina panasi, tai taip apsidziaugiau, kad gerai investuoju Kur telefona parasiau tai naudoja 3M kompanijos pleveles - geriau jau nera - ir kokybe auksciausia ir garnatijos, ir aptarnavimas. Tai galima saugiau jaustis.
Labai ačiu už isamu atsakymą.Reiks pasiskambinti,bet kaip supratau tai ši firma randasi Kaune?Matai mums labai toli  ,tai reiks gal dar ieškoti arčiau
gintale
2007 07 04, 17:18
QUOTE(zavin @ 2007 07 04, 13:50) Labai ačiu už isamu atsakymą.Reiks pasiskambinti,bet kaip supratau tai ši firma randasi Kaune?Matai mums labai toli  ,tai reiks gal dar ieškoti arčiau uoj ne, ju ofisas vilniuje, o jie siaip visoj Lietuveleje. Prasau
QUOTE(gintale @ 2007 07 03, 15:41) Sveikos, pries pora savaiciu asiklijavome langus plevele (3M) nuo saules kaitros. Fantastika! As irgi domejausi, bet atsisakiau tos minties - gi saule nepatenka ne tik vasara - kuri pas mus labai trumpa, bet ir visais kitais metu laikais - juk velyva pavasari ar ankstyva rudeni - kai dar nesildome patalpu, tai saule ne tik sviecia, bet ir sildo. Tada domejausi - pasirodo ir ziema saule nemazai prisildo .... Todel ir manau - geriau kondicionierius
gintale
2007 07 05, 10:35
QUOTE(reg @ 2007 07 05, 07:40) As irgi domejausi, bet atsisakiau tos minties - gi saule nepatenka ne tik vasara - kuri pas mus labai trumpa, bet ir visais kitais metu laikais - juk velyva pavasari ar ankstyva rudeni - kai dar nesildome patalpu, tai saule ne tik sviecia, bet ir sildo. Tada domejausi - pasirodo ir ziema saule nemazai prisildo .... Todel ir manau - geriau kondicionierius Esme ta, kad neprikaitina! Todel ji vadinasi apsaugine ne nuo saulutes silumos, o nuo jos kaitros  man tai atrodo pigiau nei kondicionieriaus instaliavimas, islaikymas ir jei ka - remontas  ir didelio temperaturos skirtumo su lauku nera. Skirtumas tikriausiai lieka nuomonese ir kiekvieno pasirinkime
Nikoleta
2007 07 05, 16:57
Kiek domėjausi lyg ir AŠA prekiauja ir klijuoją tokią plėvelę, čia Kaune jų parduotuvė yra, galima ir pačiam užsiklijuot jai auksarnkis
QUOTE(Nikoleta @ 2007 07 05, 17:57) Kiek domėjausi lyg ir AŠA prekiauja ir klijuoją tokią plėvelę, čia Kaune jų parduotuvė yra, galima ir pačiam užsiklijuot jai auksarnkis  O kur butent rast ju ?
QUOTE(cudo @ 2007 07 06, 20:02) AŠA ofisas yra ant Birželio 23-osios ir Partizanų gatvių kampo. Ant kito kampo - Ortopedinis. Taigi, lengva rasti. Partizanai eina lygiagrečiai Savanoriams. Kitoj pusėj Ortopedinio - salonas "Tarp gėlių".
gintale
2007 07 08, 15:50
QUOTE(Nikoleta @ 2007 07 05, 16:57) Kiek domėjausi lyg ir AŠA prekiauja ir klijuoją tokią plėvelę, čia Kaune jų parduotuvė yra, galima ir pačiam užsiklijuot jai auksarnkis  QUOTE(cudo @ 2007 07 06, 18:02) Ir ten yra lipni plevele. Demejausi ir as. Labai skiriasi kokybe, ne visos funkcijos - nauda ir nera rasytiniu garantiju, o kaina gan panasi. Nesirinkau as ju. Man svarbu, kad jei jau moku, tai poto ir dziaugiuosi
Juozelija
2007 08 02, 20:56
QUOTE(gintale @ 2007 07 03, 15:41) Tik dabar gavau proga jums parasyti gera dalyka - gal kam pravers - pries pora savaiciu asiklijavome langus plevele (3M) nuo saules kaitros. O kokius langus esate susistatę?  Be selektyvinio stiklo?
gintale
2007 08 04, 10:18
QUOTE(Juozelija @ 2007 08 02, 20:56) O kokius langus esate susistatę?  Be selektyvinio stiklo? ne, nes jis tik 9% sulaiko ir nuo kaitros neapsaugo. todel nesirinome. nenorejome moketi uz tai, kas pilnai neatlieka savo fukcijos
Niekur nerandu informacijos apie tai, tik apie automobilių langus  Gal kas tonavo "vitrininius langus namuose, įdomu viskas, ir kaina, ir kokybė, ir ar pasiteisino Noriu, kad iš išorės manęs dieną niekas pro niekur nematytų
mamaedita
2007 10 30, 10:51
QUOTE(Abo @ 2007 10 30, 11:19) Niekur nerandu informacijos apie tai, tik apie automobilių langus  Gal kas tonavo "vitrininius langus namuose, įdomu viskas, ir kaina, ir kokybė, ir ar pasiteisino Noriu, kad iš išorės manęs dieną niekas pro niekur nematytų  http://www.visalietuva.lt/imones/atnaujinti/VL_S260_00117081
QUOTE(mamaedita @ 2007 10 30, 11:51) Nu ir ką?  Ten parašyta apie kainas, kokybę ir ar pasiteisino?  Tokią info ir aš nežiopla susirast  ačiū
Mane irgi domina. Šiaip plėvelė ar tonuotas stiklas turėtų tamsinti patalpą...
QUOTE(flight @ 2007 10 30, 17:20) Mane irgi domina. Šiaip plėvelė ar tonuotas stiklas turėtų tamsinti patalpą... Esu gird4jus, kad yra kur ir netamsina, tiesiog tok kaip veidrodį iš kitos pusės uždeda, bet iš kur aš tai ištraukiau, neiįsivaizduoju Labai labai noriu. Jei čia nesužinosim teks keliaut po pardas.
vyšniux
2007 10 31, 14:11
QUOTE(Abo @ 2007 10 30, 22:21) Esu gird4jus, kad yra kur ir netamsina, tiesiog tok kaip veidrodį iš kitos pusės uždeda, bet iš kur aš tai ištraukiau, neiįsivaizduoju Labai labai noriu. Jei čia nesužinosim teks keliaut po pardas. Matyt,esi girdejus,kad,tokius langelius gamina Kadangi,namuose pas mane sudeti butent,tokie langeliai galiu pasidalinti patirtimi  . Tamsintas stiklas tikrai sumazina sviesos pralaiduma i patalpa,o is isores vis vien siek tiek vaizdai matos:verysad: .  .Veidrodinis langelis tik siek tiek patamsina patalpa,jei kambarys didziulis,tikriausiai,nelabai ir pasijaustu pasikeitimas.Is lauko puses,dienos metu,tikrai nicnieno nesimato. .O vakare jau tenka iskart traukti roletus,nes sviesa uzdegus tampa paprastu langu  Beja,kainuoja jie nepigiai.Jei neklystu 30-40%brangiau,nei paprastas stiklas. Dabar del pasiteisinimo,tai galiu pasakyti,kad esu tikrai jais patenkinta,nes kai gyveni pirmam aukste ir nenori visu langu aptraukti uzuolaidom,tai superinis sprendimas
Man patinka mūsų širmutės, nes jos šviesios, bet man norisi atitraukt jas dienos metu  Langai nauji, tikrai nekeisim, bet aptraukt, aptrauktume. Tikrai žinau, kad aptraukia, tik kiek tai kainuoja O pas langai per visą sieną svetainėj
Fenomenali
2007 11 07, 22:14
Yra tokia firm AŠA Kaune, bet jie kiek žinau ir kituose miestuose dirba, jų specializacija stiklų tonavimas (ne tik auto). Tonavimo (kalbant apie buto ar namo langus) yra keletas būdų: plėvele ir cheminis (nupurškia kažkuo). Tonavimas vyksta iš lauko pusės. Dėl kainų, ABO, teks skambintis (arba rašyti el laišką) ir domėtis, nes langas langui nelygus Ta firma, kurią paminėjau, stiklus tamsina ir minėtuoju veidrodiniu būdu, kuomet dienos metu iš išorės nieko nesimato, o matosi vakare, kai uždegi šviesą. Tai tiek žinių, džiaugsiuosi jei kuo pagelbėjau
QUOTE(Bakardi @ 2007 11 07, 22:14) Yra tokia firm AŠA Kaune, bet jie kiek žinau ir kituose miestuose dirba, jų specializacija stiklų tonavimas (ne tik auto). Tonavimo (kalbant apie buto ar namo langus) yra keletas būdų: plėvele ir cheminis (nupurškia kažkuo). Tonavimas vyksta iš lauko pusės. Dėl kainų, ABO, teks skambintis (arba rašyti el laišką) ir domėtis, nes langas langui nelygus Ta firma, kurią paminėjau, stiklus tamsina ir minėtuoju veidrodiniu būdu, kuomet dienos metu iš išorės nieko nesimato, o matosi vakare, kai uždegi šviesą. Tai tiek žinių, džiaugsiuosi jei kuo pagelbėjau  pasidomejau, kainos nuo 75 iki120lt uz kvadratini metra, cia kainos su darbais
Fenomenali
2007 11 15, 16:04
QUOTE(dute_a @ 2007 11 10, 23:04) pasidomejau, kainos nuo 75 iki120lt uz kvadratini metra, cia kainos su darbais Na, va, dabar jau praktiškai visą informaciją turime ABO, tai kaip sekasi tau su tais langais, a? Užvedei temikę ir sprukai...
ačiū  buvau pamiršusi, gi greit terminas  ne tas galvoj  bet užsirašau viską ir jau domėsiuos ir parašysiu čia Papildyta:QUOTE(dute_a @ 2007 11 10, 23:04) pasidomejau, kainos nuo 75 iki120lt uz kvadratini metra, cia kainos su darbais uijuiujuiiiii  baisiai daug, mūsų keturi metrai  dar buvo kilusi idėja pusę tik tamsint, t.y. yra tokie puslangiai apačioj, tai kiek stebėjau, jei juos uždengt labai daug nesimatytų  kadangi labai nėr noro skaičiuot tuos kvadratinius metrus, reiks vyrui duot
loreta38
2008 01 08, 06:55
labai geras daiktas itikruju.. pas musu namuose taip padaryta.. ir tikrai netamsina,tai kaip weidrodis is isores..
|
|